Home » Archief » De amfora


[01.08.2013]

De amfora

Emilia Door

lindsay37
Illustratie: Norman Lindsay

Ja, natuurlijk wil iedereen hier wel komen werken. Welk advocatenkantoor betaalt in deze tijden nog een ministerssalaris? Waar andere kantoren borrels geven die hooguit leiden tot sneue vluggertjes in kopieerhokken, huren wij een kasteel af waar strakgeklede jonge bedienden net zo lang verleiden met kir royale en goede wijnen dat de gasten wel moeten blijven slapen in het veel te krappe aantal kamers.

Wij onderscheppen vanuit de smoking de sms’jes en whatsapps van de medewerkers en we zien het moderne balboekje zich vullen met suggestieve uitnodigingen om gered te worden van Willem de Registeraccountant of Sander de Actuaris. Wij hebben de nieuwe haring wel, en als eerste, en een fontein van welk vocht ook maar in de mode is die zomer. Jij dacht dat je heel wat was, maar je bent pas iemand als je bij ons bent. En dat weet jij ook. En ik beslis dat, of je iemand wordt.

Schachtzwagers

Natuurlijk wilde jij ook komen werken, maar je bent niet aangenomen op je magere cijferlijst (gemiddelde: 7,6 – get fucking real), je luie cv (waarboven jij “curriculum vitea” had durven schrijven). Ook hoopte je natuurlijk indruk te maken met je kersenrode jurk, je hoge taille, je gewelfde lippen en je witte pumps die opparelden tegen je bijna blauwzwarte huid. Maar zo ben ik niet, ik geef daar niets om, uiterlijk, ik ben een vrouw van declarabele rentabiliteit en langetermijnwinsten. En laat die voortand eens nakijken, die kan echt niet.

Jij wist natuurlijk niet dat wij schachtzwagers zijn, jij en ik, dat hij zich nu wekelijks begraaft in jouw keurigomlijnde, schone, harde, soepele lijf, dan lijkt het een eeuwigheid geleden dat hij mij ontmoette in het hotel aan de Amstel. Als ik je zie, dan zie ik het omhulsel van een stengel die ik nog eens wil proeven.

Het was een hete maand geweest, maar het onweerde en we deelden een sigaret, hij en ik, nadat we op het onmogelijk verende bed vrij eenvoudig een wip hadden gemaakt, meer was het eigenlijk niet. Het orgasme volgde toen hij al lang weg was, toen ik de echo’s van mijn vervalste hoogtepunten nog eens – veel ingetogener – nadeed met mijn eigen hand en het nat van wat hij er had aangericht, van mij, van hem. En dat nog naschokte, tot op de dag van vandaag in mijn vingercarroussel opgenomen.

Smalle stengel

Hoe was dat lichaam? Gladgeschoren en lang, armen met een onverwachte tanige kracht, een platte borst, een platte, maar niet gespierde buik, en een pik als een rechte lange smalle stengel die heen en weer wiegde als hij even wegliep voor een slok whisky, een slok die hij brandend uit zijn koele lippen in mijn happende mond liet lopen. Hij gaf me niet eens de kans om al mijn zorgvuldig nagelezen en geoefende bewegingen te maken, hij greep mijn enorme bilpartij, sloeg zijn knieën om mijn heupen, en ging heel beheerst, beide handen in mijn haar als teugels, mechanisch op en neer.

Was dat het? Nee. Hij heeft mij nog meerdere keren omgedraaid, net zo lang tot ik dacht dat ik niet meer kon, dat hij mijn hele lichaam liet welven, alles golfde, maar hij kwam, en toen kwam hij nog eens op mijn gezicht, en toen was hij weer weg, het onweer in, op de motor.

En als nu Willem of Sander onhandigjes op mij klimmen, hun pik klein en kort opgekruld tegen hun wat hangende buiken, hun zurige adem in mijn gezicht, dan weet ik dat ik aan hem denk, aan hoe hij me beklom als een berg, die triomfantelijke glimlach terwijl hij in mij bewoog, hoe hij met dat lange sterke spinnenlijf mijn hele lichaam omsloot.

Pikribbel

Ik weet al wat je gaat aantrekken naar de borrel, maar ik ga er niet zijn. Ik ga een witte jurk dragen met doorschijnende mouwen, die ene waarop mijn lichaam het meest lijkt op een Griekse amfora, en ik ga aanbellen.

Dan is hij aan zijn motor aan het sleutelen, een beetje vies van de smeer, en ik ga zijn pik grijpen door zijn overall, en vragen: denk je nog wel eens aan mij? Net zo veel als ik? Hij moet dan van mij naakt, maar ik houd alles aan, álles. En dan ga ik bovenop, en hij mag verbijsterd toekijken hoe zijn smalle lange stengel in mij verdwijnt, terwijl ik op en neer, op en neer ga, zijn pikribbel tegen die ene plek die het lekkerst is in mij, met mijn ene hand op zijn hardgeworden balzak, met de andere geef ik mezelf wat ik nodig heb, net zolang tot mijn spieren samenspannen en hij ook moet, móet geven. De jurk met de vegen en afdrukken houd ik als wiegedruk van onze lust.

Willem en Sander hebben al zin in je, kind, trek iets aan dat je gemakkelijk in je schaamte weer kan aantrekken, ze zijn je meerderen, die weiger je geen servicebeurt.

Emilia Door is getrouwd, heeft kinderen en werkt in het hoger onderwijs.

Ook meedingen naar een Frontaal Naakte goodie-bag? Met daarin onder andere exclusieve cosmetica van het stijlvolle Japanse merk Yojiya en een gesigneerd exemplaar van Hassnae Bouazza’s Arabieren Kijken. Doe dan mee aan de Zinderende Frontaal Naakte Zomerverhalenwedstrijd. Schrijf een erotisch verhaal en laat de zomerhitte broeien. Lees de spelregels hier.

Zinderende Zomerverhalen, 01.08.2013 @ 15:36

[Home]
 

3 Reacties

op 01 08 2013 at 18:02 schreef eva s:

Schachtzwagers?

https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-tmobile-nl&source=android-browser&q=schachtzwagers

op 01 08 2013 at 19:05 schreef gronk:

Wauw.

op 02 08 2013 at 10:53 schreef Thomas E:

Advocaatje leef je nog iea dea… hahahaha heerlijk verhaal! Lekker vals en knap opgeschreven.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS