Home » Archief » De ene hoerroeper is de andere niet


[09.05.2016]

De ene hoerroeper is de andere niet

Peter Breedveld

yuko6
Illustratie: Yuko Shimizu

In het televisieprogramma Van Liempt Live klaagt Mehmet Akkoç dat er in de media geen ruimte is voor Turkse Nederlanders die genuanceerder denken over Erdogan en de zaak Ebru Umar. Volgens Van Liempt is dat niet waar, en als bewijs passeren een aantal tweets de revue waarin Turkse Nederlanders Umar uitschelden voor hoer en dergelijke.

“Verschrikkelijk”, vindt Harry van Bommel. “Mensen wegzetten als onmensen, dat kan levens kosten.” Niemand aan tafel, Yoeri Albrecht zit er ook, laat er een misverstand over bestaan hoe verschrikkelijk en walgelijk en verontrustend ze die tweets vinden. “Mensen die zelf vrijheid willen, maar dat een ander niet gunnen.”

Akkoç lijkt niet in de gaten te hebben dat de genuanceerde Turkse Nederlanders waar hij over begon, hier even aan de hand van een paar tweets worden weggezet als een horde hoer-roepende fanatiekelingen. Met zijn, voor Nederlandse journalisten typische, actie bewijst Van Liempt het gelijk van Akkoç.

Hoer en kutwijf

Maar de ene hoerroeper is de andere niet. Ebru Umar is er zelf ook één, ze schold Ayaan Hirsi Ali begin vorig maand nog uit voor ‘hoer’ en ‘kutwijf’ (vlak voor haar arrestatie werd ikzelf, die niks over haar had gezegd, door haar uitgemaakt voor ‘laffe hond’), maar Van Bommel, Albrecht en Van Liempt vinden haar een voorbeeld voor de Nederturken, die haar vanwege haar scherpe en geweldig geschreven stukjes zelfs dankbaar zouden moeten zijn.

Ja, lieve mensen, je mag als Nederturk best hoer roepen, als je maar eerst even een stempeltje van goedkeuring haalt bij Harry van Bommel.

Akkoç vindt dat Umar haar aanzienlijke talent (daarover is ook iedereen aan tafel het eens, dat Umar een groot redenaar is met een indrukwekkend schrijftalent) moet gebruiken om te “verbinden.” Dat is weer zo’n hardnekkig misverstand aan de kant van de multiculti-advocaten, dat vrijheid van meningsuiting er alleen is om nuttige dingen mee te doen, en niet voor te schelden. Michel Leezenberg zegt het ook weer in een verder zeer interessant interview: ‘Wat heeft schelden in godsnaam met de vrijheid van meningsuiting te maken?’

Gezeik over schelden

Nou, simpel: de schelder geeft in niet mis te verstane woorden zijn mening over iets of iemand. Als dat geen vrijheid van meningsuiting is, wat dan eigenlijk wel? Leezenberg stelt ook dat de schelders op Erdogan hem juist in de kaart spelen.

Dat is een gevaarlijke redenering, want rebellen spelen hun onderdrukkers altijd in de kaart. Hun rebelse gedrag rechtvaardigt strengere wetten, een avondklok, de noodtoestand, het fusilleren van onschuldige burgers, het opsluiten van journalisten. Als iedereen altijd naar de Michel Leezenbergs had geluisterd, was er geen Franse Revolutie geweest, of een Amerikaanse, dan waren we nog steeds een provincie van Spanje geweest.

Zeg ik daarmee dat Ebru Umar een vrijheidsstrijder is? Nee, gewoon dat je betere argumenten moet verzinnen en eens moet ophouden met dat gezeik over schelden.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 09.05.2016 @ 18:54

[Home]
 

21 Reacties

op 09 05 2016 at 20:09 schreef Tormos:

Albrecht: “…er worden kranten verboden, er worden
journalisten vermoord..”

Akkoc: ”…vermoord?..zware woorden!…berust dat op feiten?”

Rhant Dink werd vermoord omdat hij de Armeense genocide een genocide noemde.

Dat is geen nuance, dat is gebrek aan kennis of erger.

Afgelopen week leerde ik wat nieuws. De Jonge Turken hebben niet alleen genocide gepleegd op de oorspronkelijke Armeense bevolking, maar ook op de oorspronkelijke Griekse bevolking. Smyrna 1922.

Die beerput moet maar eens goed open.

Alles waar Erdogan en zijn kiezers naar verlangen is in al zijn posities een walgelijk ideaal. Mensen die menen anderen zand in de ogen te moeten strooien met list en bedrog, sorry: “nuance” over de agenda van de AK Parti, zijn gewoon onbetrouwbaar wat mij betreft.

Ebru is een matig schrijfster, maar omdat ze hard tekeer gaat krijgt ze veel aandacht. En ze steekt haar nek uit. Je kan zeggen wat je wilt maar ze loopt echt concreet gevaar. De kogels die afgelopen week op Can Dundar afgeschoten werden staan niet op zich zelf.

op 09 05 2016 at 21:39 schreef Peter:

Je mist het punt volkomen. Dit gaat niet over Erdogan of hoe dapper Ebru Umar is. Dit gaat over hoe de hypocrisie van drie witte middelbare mannen die vreselijk verontwaardigd zijn over de ene hoerroeper en de andere hoerroeper op het schild tillen.

Bovendien steekt Umar haar nek niet uit. Ze heeft zich hier gewoon ingeblunderd omdat ze dom is en aan schromelijke zelfoverschatting lijdt. Ze dacht dat ze dit wel kon flikken met haar Nederlandse paspoort. Dat anderen haar wel zouden komen redden. Dat bleek een pijnlijke misrekening. Zelfs Yoeri Albrecht heeft zich ervan afgemaakt met een smsje.

op 09 05 2016 at 21:42 schreef sum:

Ik heb gisteren alle familieleden bij elkaar geroepen bij mijn huis. Schat zo een 40 man vrouw en kinderen. Ik heb ze mijn powerpointpresentatie over ebru umar getoond. Tevens uitgebreid onderwijs gegeven over vrijheid van meningsuiting en vrijheid van beledigen. Uiteindelijk hebben ze unaniem hun liefde voor ebru belooft. Ook al schijt ze op hun, de liefde voor ebru MOET. Ik heb ze ook allemaal een certificaat gegeven voor “het gezellig meedoen”.

op 10 05 2016 at 00:21 schreef Tormos:

Of je het nu een kwaadaardige vrouw vindt of niet, ze steekt aantoonbaar haar nek uit. Ze loopt concreet gevaar en ik kan me niet voorstellen dat ze zich dat zelf niet realiseert. Dat maakt haar niet minder racistisch, het risico lopen staat op zichzelf.

De meeste mensen zijn subjectief, selectief verontwaardigt of hypocriet. Er zit iets niet goed met je, als je de beledigingen over Erdogan kwetsend vind. Overigens vind ik Van Bommel, hypocriet of niet, wel opvallend krachtig en to the point formuleren. Hij heeft veel details over Turkije paraat en lult niet vaag in de ruimte. Hij lijkt bijna geen politicus. Scherpe gast.

De hypocriet is Mehmet Akkoc zelf, die geen inhoudelijk argument heeft en het vooral ‘jammer vindt dat de Nederlandse media het er nu al weken over hebben en daarmee de Nederturken stigmatiseren’. Bovendien beweert hij dat ‘mensen niet meer de mooie dingen van Turkije durven te benadrukken uit angst om voor Erdogan knuffelaar uitgemaakt te worden.’

Geen spoortje inlevingsvermogen of empathie met de slachtoffers van Erdogan.

op 10 05 2016 at 00:55 schreef Yvonne Baas:

Zojuist verzond ik een reactie, als het goed is komt deze vanzelf binnen.

Hebt u interesse in nog e.e.a. uit mijn repertoire c.q. pennenvruchten, neem gerust even contact op!

Mijn pen is mijn Kalasjnikov.

op 10 05 2016 at 06:30 schreef Peter:

Wat jij vindt, zal me worst wezen, Tormos. Het is aantoonbaar en off-topic gelul. Umar steekt haar nek niet uit, ze scheldt nou eenmaal alles en iedereen uit, kwam daar altijd mee weg, dacht daar nu ook mee weg te komen maar ze nam nu eens de verkeerde te grazen. Ze overtrad de Turkse wet met haar domme kop. In Nederland word je dan ook gestraft. Als dat ‘je nek uitsteken’ is, dan staken de Ajax-supporters in Doetinchem afgelopen weekend ook hun nek uit. En die amokmakers in Ede, die steken ook hun nek uit.

En waarom moet Akkoç nu opeens begaan zijn met de slachtoffers van Erdogan, nu pas, nu Erdogan Umar te pakken heeft? Je bent zelf nogal hypocriet. Erdogan maakt al jaren slachtoffers, en die zijn er heel wat erger aan toe dan Umar, die gewoon vrij ijsjes mag eten op het strand.

In fact, ook jij bevestigt het gelijk van Akkoç. Je mag er als Nederturk geen andere opvattingen over Erdogan op na houden dan die van de witte meesters Albrecht en Van Bommel, omdat je je dan moet verantwoorden voor elke misstap die Erdogan begaan heeft, op straffe ervan te worden beschuldigd niet met die slachtoffers begaan te zijn. Dat zal Albrecht nooit overkomen hoor, als hij het voor Israël of de VS opneemt.

En als je het wilt hebben over empathie met slachtoffers: “nul medelijden” zei Umar te hebben met verdrinkende vluchtelingen, die nu in opdracht van de EU worden doodgeschoten door de Turkse en Hongaarse grenswachten. Maar hé, dat is natuurlijk wat anders. Umar steekt duidelijk haar nek uit met haar in schitterend Nederlands geformuleerde gebrek aan empathie. Het is Akkoç die een hypocriete hufter is. Want het zit ‘m allemaal in de timing: als er een deal met Erdogan gesloten moet worden om ons van die vervelende vluchtelingen af te helpen, is begaandheid met Erdogans slachtoffers landverraad, als Erdogan Nederlands weerzinwekkendste schreeuwlelijk een poepie laat ruiken, is een gebrek aan begaandheid met Erdogans slachtoffers landverraad.

Nu weer on-topic: Het gaat over dat de ene hoerroeper de andere niet is. Waarom is het walgelijk als Erdogan-aanhangers hoer roepen, en moeten we allemaal een voorbeeld nemen en zelfs dankbaar zijn als Umar het doet? Erg verwarrend allemaal.

op 10 05 2016 at 06:37 schreef Peter:

Die drie warrige zinnetjes beloven niet veel goeds, Yvonne, maar als je een stukje wilt publiceren: leesfrontaalnaakt@gmail.com

op 10 05 2016 at 07:01 schreef Nrosa:

Schelden en beledigen is simpelweg het verdienmodel van Umar. Ze heeft haar verdienmodel en nieuwe boost gegeven. Als ze terug is schrijft ze een vod van een boekje, dat overal zal worden aangeprezen en bejubeld. Waarschijnlijk zal ze gaan krijsen om persoonsbeveiliging en daarna lonkt het grote geld, een rechtse denktank in de VS misschien?

op 10 05 2016 at 09:18 schreef Tormos:

Zodra iemand ‘hoer’ roept wordt het sneu, altijd. Hoer is het meest sneue scheldwoord.

Er is geen enkele reden om een voorbeeld te nemen aan, of dankbaar te zijn voor de scheldkanonnades van Ebru.
Pim Fortuijn deed niet aan dat domme gescheld, toch werd hij evengoed vermoord door de Linkse Kerk. Het maakt niet uit ‘hoe’ je het zegt. Die opgesloten keurige kritische Turkse journalisten zijn ook geen hooligans.

In een groep opereren, zoals voetbal-hooligans doen of de hangjongeren in Ede, en die gelijkstellen met een columnist die onder eigen naam herrie schopt. Ik vind het een zwakke vergelijking die je maakt. In een groep ben je anoniem.

Als Ebru geschreven heeft dat ze nul medelijden heeft met verdrinkende vluchtelingen dan is dan een zieke uitspraak. Ik snap niet hoe iemand dat z’n bek uit krijgt. Aan de andere kant is de generieke heiligverklaring van migranten ook schandalig en onverantwoord.

De Turken (ook in Nederland) hebben altijd geprobeerd kritiek op hun ‘heilige land’ te smoren in geweld. Ik vergeet dat nooit. Ik kan echt geen medelijden voor de Erdogan fans voelen.

op 10 05 2016 at 10:29 schreef Joost K.:

“Les injures sont les raisons de ceux qui ont tort”.

– Jean-jacques Rousseau

op 10 05 2016 at 10:32 schreef Gerard:

Prima stuk en een mooie conclusie weer in de laatste alinea.

op 10 05 2016 at 10:36 schreef Anoniem:

Off topic als dat mag van Peter omdat het me opvalt in verschillende reacties dat de AK partij zeer hard word beoordeeld en ik me niet aan de indruk kan omtrekken dat dit vooral is omdat het een partij is met een islamitische inslag.

De voorgangers van de AK partij waren in veel opzichten hardvochtiger voor hun tegenstanders dan de AK partij, die het over het algemeen het spel spelen via de rechter. Verdiep je eens in de seculiere van Turkije en hun fratsen in het verleden. Koerden, journalisten, links.. enz hebben het zwaar te verduren gehad en dat ging wat minder “net” dan de AK nu doet.

PS: geen aanhanger van de AK. Marokkaanse komaf en niet islamitisch

op 10 05 2016 at 10:51 schreef Peter:

Ik vind, ik vind, ik vind en ‘De Turken’ en Pim Fortuyn werd vermoord door de Linkse Kerk. Ik ga er verder maar niet meer op in, Tormos.

op 10 05 2016 at 11:45 schreef Bertje Knor:

Tormos

“Pim Fortuijn deed niet aan dat domme gescheld, toch werd hij evengoed vermoord door de Linkse Kerk”

Euh de beste man werd vermoord door Folkert van der G.
Maar laar me raden je behoort tot de koene denkers die niet onder doen voor de doorsnee complot-gekkies.
Tjonge tormos, je bent af en gaat niet terug naar start…..

op 10 05 2016 at 12:59 schreef Egbert:

Ebru Umar, eigen tweet op 13 jun 2013: BRILJANT ADVIES aan de piloot die Erdogan naar Noord Afrika vliegt: “U kunt een volksheld worden” (+image van Turkse tekst). Moet je hier of in de VS eens proberen, over het staatshoofd. Kijken of je daarmee wegkomt. Of over een willekeurig iemand zelfs.

Maar je mag geen scheldwoord gebruiken? Althans, niet als je Turkse Nederlander bent?

op 10 05 2016 at 17:20 schreef Pyt van der Galiën:

Wat Anoniem hierboven zegt, klopt tot op zekere hoogte wel. Erdogan heeft – om een voorbeeld te noemen – zich lang redelijk gematigd opgesteld tegen de Koerdische minderheid. Dat was beslist een vooruitgang vergeleken met eerdere regeringen. Veel Koerden dachten dat er met Erdogan wel zaken viel te doen.Pas vorig jaar is dat gierend uit de klauw gelopen om redenen die mij niet helemaal duidelijk zijn.

Laat er overigens geen misverstand over bestaan dat geen enkele Turkse regering een zelfstandige Koerdische enclave aan haar zuidgrens zal accepteren, laat staan in het zuidoosten van het eigen land. De oorlog tegen PKK/YPG komt niet voort uit het islamitische karakter van de AKP, maar uit strategische en politieke overwegingen.

PS Harry van Bommel is natuurlijk een weerzinwekkende opportunist.

op 10 05 2016 at 22:40 schreef Theo van Ewald:

“en eens moet ophouden met dat gezeik over schelden.”

Mee eens.

op 11 05 2016 at 02:44 schreef Murat:

Peter ik zei al eens dat het een verschrikkelijke vent is maar die reactie werd niet geplaatst

op 11 05 2016 at 17:36 schreef Yvonne Baas:

Maak je niet druk over een enkel scheldwoord, ik word al jaren met enige regelmaat afgefakkeld vanwege de eigen mening en die hardop verkondigen om rechtsongelijkheid aan de kaak te stellen. Zonder scheldwoorden (meestal).
“Krijg je het ene jaar een lintje met bijbehorende veren in je reet en het jaar daarop ben je Persona Non Grata met een roestige bijl in je rug, vanwege exact dezelfde verdiensten, zegt dat meer over het schorem om je heen dan over jezelf”.
“SMART-proof (Sociaal, Maatschappelijk, Acceptabel, Rechtvaardig & Transparant) is voor mij de meetlat waar eigenlijk ALLES aan moet voldoen. Elk(e) organisatie of individu die probeert dit te ondermijnen, is niet zuiver op de graat, heeft niet het goede met het volk voor of heeft andere belangen.”
Over het algemeen maak ik bestuurders niet blij maar hopelijk wel wakker. Hier en daar een bescheiden krachtterm of cynisch bijnaampje, that ‘s all in the game, met of zonder stempeltje van goedkeuring. Ik mag dat want ik ben gewoon een burger.

op 11 05 2016 at 21:05 schreef Sasha Berkman:

Aan Tormos:

Turkije is lid van de NATO sinds 1959. (toen zijn er enorme hoeveelheden Turkse militairen gestorven voor de amerikanen in Korea)
De eerste militaire coup kwam in 1960. Mc Namara telegrafeerde toen naar Washington “Our boys did it”.
Die dicatuur heeft geduurt tot de verkiezing van Erdogan.
Met de verkiezing van Erdogan kwam er een een einde aan decenia’s van geweld in zijn ergste vormen tegen afwijkenden, oppositionelen, Koerden, mensenrechtenactivisten etc, Turkije kent al decenialang 10.000den politieke gevangenen.

Turkije is altijd een GLADIO staat geweest.

Nu jij weer :)

op 12 05 2016 at 09:54 schreef dewanand:

Ref Cit uit tekst PEter Breedveld:

‘Dat is weer zo’n hardnekkig misverstand aan de kant van de multiculti-advocaten, dat vrijheid van meningsuiting er alleen is om nuttige dingen mee te doen, en niet voor te schelden. Michel Leezenberg zegt het ook weer in een verder zeer interessant interview: ‘Wat heeft schelden in godsnaam met de vrijheid van meningsuiting te maken?’’

———
Miaauw, miaauw namastiaauw Peter,

Wieroe gelooft in de absolute vrijheid van DOMslim miaauwen en dit leerden zijn voorouders van hun verre prehistorische voorouders uit het cambrium, oa de mega grote sabeltand tijgers.

In de jungle is er echte vrijheid van DOMslim brullen, loeien, miaauwen, janken, balken, fluiten, enz.

maw bij ons als grootgeschapen en wijd uitgerekte mensaapachtigen (honderden soorten, evt meerdimensionaal)) moet er ook een absolute vrijheid zijn van DOMslim brullen in al onze aapachtige taaltjes.

vb jungle taal:
Koeliekat brult naar muis:
‘GRRR ik bijt je dood’.
Muis: ‘Ik hak je kop af kutkat’.

maw
doodsbedreigingen zijn normaal in de beestachtige jungle dus wij als beestmensapen moeten dit ook toestaan in onze mensaapachtige onbeschaving.

LANG LEVE HET SS-BRULBEESTEN

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS