Home » Archief » Doneer, adverteer, of huur mij!


[18.12.2014]

Doneer, adverteer, of huur mij!

Peter Breedveld

kerst2
Illustratie: Baron von Lind

Nu u allemaal bezeten raakt door de kerstgeest, bent u misschien genegen tot een donatie aan Frontaal Naakt. U laat zich dagelijks gratis vermaken en informeren op deze fijne website, misschien is FN wel een soort troost voor u, dacht u altijd dat u de laatst overgebleven mens was met een hart in zijn donder en meer dan twee werkende hersencellen en zie, er hebben zich meer mensen als u verzameld op het paradijselijke eilandje van scherpzinnigheid in een kolkende zee van woeste domheid dat Frontaal Naakt is (Het eilandje, niet de zee).

Want er zijn wel mensen die doneren (en ik ben die innig dankbaar en weet zeker dat God voor u een mooi plekje in het hiernamaals in gedachten heeft), maar het gros van u geeft niks en negeert mijn gebedel onder mijn stukken gewoon. In plaats van geld krijg ik vooral een heleboel haatbagger voor mijn moeite.

Het is al een schande dat ik moet bedelen, want ik zou eigenlijk al rijk moeten zijn van Frontaal Naakt, toch goed voor een slordige gemiddelde honderdduizend unieke bezoekers per maand, anderhalf miljoen per jaar.

Meer domme dan slimme mensen

Dat is niet zo groot als GeenStijl of de Dagelijkse Standaard of The Post Online, maar er zijn nou eenmaal bloedstollend veel meer domme mensen dan slimme EN – niet onbelangrijk – Frontaal Naakt biedt niet meer van hetzelfde, en dat doen voornoemde en een heleboel andere websites wel. Bij ons feiten in plaats van klakkeloos gebrul over vluchtelingen en moslims, deductie in plaats van drogredenatie, tolerantie in plaats onderdrukking, humor in plaats van bittere verbetenheid, vermomd als ‘satire’ of ‘islamkritiek’.

En onze jijbakken zijn beter.

Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Blote plaatjes

Lees hier waarom dat niet met PayPal kan (blote plaatjes!), terwijl ik seks- en pornosites zie waarvan de makers zich wél gewoon via Paypal mogen laten betalen. Wie een goed en makkelijk alternatief weet, melde zich bij Uw Hoofdredacteur.

Liever nog heb ik adverteerders op deze site. Die hebben er geen enkel probleem mee om klandizie te werven op racistische, islamofobe en antisemitische sites als GeenStijl, De Dagelijkse Standaard en The Post Online, dus ik zie niet waarom een advertentie op Frontaal Naakt niet zou kunnen. Of je moet echt geloven dat ik een landverrader ben omdat ik geen moslims haat en dat ik Joden haat omdat ik niet met Laurence Blik naar bed wou.

Anyway, sinds kort heb ook ik een echte adverteerder. In de rechter kolom van deze site ziet u bovenaan een banner van Gregor Hakkenberg, die Frontaal Naakt steunt. Daar krijg ik geld voor! Daar kunt u ook onder staan (of boven, als u meer betaalt). Het kost nauwelijks wat en uw bereik is groot onder het kritische, hoogopgeleide en sociale deel van de bevolking.

Nederlandse journalisten

Ja, ik heb jarenlang een slechte pers gehad want Domrechts haat mij en de meeste Nederlandse journalisten, die desalniettemin graag op deze site komen roven en stelen (dom en lui), haten gewoon gezellig mee. Maar de laatste tijd lijkt er een kentering te zijn. Zo werd ik onlangs geciteerd door het Parool als één van de media, niet als het middelpunt van het zoveelste geval van kleinburgerlijke verontwaardiging om iets dat ik schreef, of zou hebben geschreven. Echt joh, ik wist niet wat me overkwam!

Waarmee ik maar wil zeggen: je associeren met Frontaal Naakt wordt steeds minder gevaarlijk!

Ook ben ik te huur. Als schrijver, allereerst. Ik schrijf niet alleen scherpe columns, maar ook heldere reportages in bedrijfsbladen en dergelijke. Dat is zelfs wat ik het liefst doe, mensen interviewen over hun bedrijf of organisatie en daar dan een stuk over schrijven dat zelfs een GeenStijl-lezer begrijpt. Moeilijke materie toegankelijk maken, dat kan ik. Geïnteresseerd? Mail me.

Goede columnist

Maar als u denkt dat uw kutkrant wel weer een goede columnist kan gebruiken, een fijne afwisseling van al dat benepen, bourgeois gemeier van types als Jonathan van het Reve, I’m your man. Ja, ik ben een witte middelbare man, maar ik kan schrijven en argumenteren dus gooi die Nadia Berberella d’r toch uit met haar feitenvrije gezwatel. Neem mij. Mail me.

Ik kan, in tegenstelling tot de meeste toetsenbordhelden, ook debatteren. Op een gezellige, ontspannen manier. Luister maar naar mijn radiogesprek met Francisco van Jole van 31 oktober jongstleden. In tegenstelling tot de meeste Twitter-deskundigen heb ik Google en de Winkler Prins evenmin nodig in een discussie. Ik weet écht heel erg veel. Dus wilt u uw discussie-avondje een beetje pit geven, of zoekt u een gespreksleider, of een scherpe voordrager of wat dan ook, Mail me.

Striptekenaars interviewen

In januari interview ik trouwens weer twee striptekenaars, Dominique Goblet en Leela Corman, op het Haagse literaire Writers Unlimited festival. Ik kan dat, krijg ook goede recensies.

Echt, u kunt met mij de mist niet ingaan. Huur mij! Mail me!

Peter Breedveld, 18.12.2014 @ 08:47

[Home]
 

6 Reacties

op 18 12 2014 at 15:14 schreef Hans van der Neut:

Beste Peter,

Donatie is onderweg. Vergeet Paypal. Wat is er mis met een bankoverschrijving behalve dat de donateur iets meer moeite moet doen?

Het is idioot om te veronderstellen dat een asssociatie met FN gevaarlijk is. J.J. Rousseau zegt dat het onmogelijk is om gehoorzaamheid te eisen van een persoon die niet zelf uit is op machtsuitoefening! In mijn ogen zijn zij die voor domrechts kiezen gevaarlijk, want gehoorzaam aan voxpopuli, en daarmee op een zieke manier op zoek naar macht.

Zijn er naast donaties andere dingen die moeten gebeuren en waar jullie van FNredactie hulp bij kunnen gebruiken? Dit kunnen heel praktische zaken zijn: flyeren, aandacht trekken, het inzetten van kunstenaars of artiesten, doorlinken op eigen websites, e.d.?

Vriendelijke groeten,
Hans

op 18 12 2014 at 23:48 schreef Peter Pellenaars:

Ik heb even zo’n Random Reader o.i.d. moeten bestellen want ik ben gewend te betalen via paypal, en wanneer die binnen is komt er weer een donatie jouw kant uit. Ondertussen heb ik een oproep op mijn site gezet om potentiele donateurs over de streep te trekken. Voor wat het waard is.

op 18 12 2014 at 23:48 schreef betwister:

Krek heeft mijn respect.

En ik heb natuurlijk ook respect voor Peter Breedveld.

(U ziet dat ik te laf ben om onder mijn eigen naam te reageren.
Overigens is dat omdat ik niet wil hoeven uitleggen wat ik op een site met blote plaatjes doe).

op 19 12 2014 at 11:40 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

http://paypro.nl/nieuws/2011/9/Tutorial-video:-particuliere-registratie

op 19 12 2014 at 12:57 schreef yurp:

Donatie overgemaakt. Soms heb je gewoon even een trapje onder je reet nodig om een fatsoenlijke blog te steunen :)

op 11 01 2015 at 16:57 schreef Kees Swanenberg:

Zojuist gedoneerd.

Dank voor al die columns hier waar tenminste iets geboden wordt om écht over na te denken.

Ga zo door!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS