Home » Archief » De vrolijke DENK-stemmer


[02.12.2016]

De vrolijke DENK-stemmer

Ruud Hendriks

tumblr_og9kkg50ik1swojvyo1_500
Scene uit Sword of Doom.

Heb zelden zo’n zin gehad in de gang naar het stembureau. Daar ga ik in maart 2017 een hele dag vrij voor nemen. Op weg naar het stemhokje, vijf minuten afstand, maak ik louter salto’s. En ik zoek een grote Turkse vlag uit. Ik ga er in het stemhokje minstens een half uur over doen: het bolletje naast ‘Sylvana Simons’ dichtkleuren met het Turksrode stempotlood. Ik neem brood en wijn mee.

Kortom, een ritueel zal het zijn, afgerond met twee opgestoken middelvingers: eentje voor Erdogan en eentje voor Wilders.

Armeense genocide

Stemmen op DENK is volkomen gerechtvaardigd. Degenen die zo goed weten dat DENK “openlijk Erdogan steunt” en eisen dat ze “de Armeense genocide erkennen” zwemmen met hun zelfoverschatting in de racistische fuik die is uitgezet door Wilders.

Wilders maakt onderscheid tussen Nederlanders en Nederlanders, omdat hij – de Venlo-Indo dus – een groep Nederlanders eigenhandig vervormt tot ‘Marokkanen’. Een van de vele gedaantes die als vijandsbeeld uit zijn hoge demagogenhoed worden getoverd. Vooraf en achteraf wrijft Wilders in zijn eigen racistische vlek, want wij moeten ineens begrijpen dat hij ‘criminele Marokkanen’ bedoelt.

Behalve dat hij belooft te regelen om medemensen en landgenoten het land uit te schoppen, duwt hij dus ook de rechter de goot in. Maar hé, het hele vaderlandse journaille viel in katzwijm, want Wilders had retorisch een meesterwerk afgeleverd, tegenover die neprechters, wel te verstaan.

Nederlanders deugen

Handen aan vol hier, maar weet je wat? Laten we zelf een nieuwe wig scheppen: via dictator Erdogan, want dat levert nog een fraaie vangst aan nieuwe vijandsbeelden op, en we noemen ze ‘Turken’. Joehoe! Na de ‘Marokkanen’ van Wilders hebben we nu alwéér andere Nederlanders, die we ervan kunnen beschuldigen niet te deugen, zoals Nederlanders deugen. Of behoren te deugen.

Ook ‘Turken’ zijn nu ándere Nederlanders dan Nederlanders, want “Armeense genocide”, want “de lange arm van Erdogan”. Wie in die doelbewust uitgedachte en lachwekkend doorzichtige wielklem meegaat waarin DENK wordt vastgezet, is moreel zoveel waard als racist en fascist Wilders.

Superieur wit-en-westers

Alle sadistische en dwangmatige eigenschappen van superieur wit-en-westers komen bovendrijven, want die “Armeense genocide” en die “lange arm van Erdogan” betreffen geen open vragen of verzoeken, geen poging of uitnodiging tot debat, nee: het is een dwangbevel. En niks meer dan dat.

Een groen vinkje bij het racisme van onze moraal eerst.

Ruud Hendriks’ filmkennis is fenomenaal. Je kunt vrienden met hem worden op Facebook.

Ruud Hendriks, 02.12.2016 @ 10:40

[Home]
 

46 Reacties

op 02 12 2016 at 11:15 schreef Chakir:

“Op weg naar het stemhokje, vijf minuten afstand, maak ik louter salto’s.” hahaha! Ben nogal visueel ingesteld verslikte mij zojuist in m’n koffie! Erg grappig en broodnodig, want humor verbindt.

op 02 12 2016 at 11:28 schreef Ribemento:

Zojuist walgelijke stuk van Afshin vluchtig doorgenomen.. hetzelfde liedjes weer.. ‘oh wit-en-westers mens, aan u alleen alle lof, universele brengen van de licht van der beschaving’

op 02 12 2016 at 12:18 schreef Mario:

Na de ‘Marokkanen’ van Wilders hebben we nu alwéér andere Nederlanders, die we ervan kunnen beschuldigen niet te deugen, zoals Nederlanders deugen. Of behoren te deugen.

Krachtens de recente uitspraken van zwangere-vrouwen-mepper Dion Graus over “Chinese maffia” etc., valt vast te stellen dat ook https://en.wikipedia.org/wiki/Yellow_peril op z’n retour is.

op 02 12 2016 at 13:33 schreef Leonard:

DENK heeft zich duidelijk uitgesproken tegen de mislukte staatsgreep, Koerdisch terrorisme, het korten van subsidies aan bepaalde Turkse organisaties en het benoemen van de term ‘genocide’ in de Armeense kwestie. DENK is bijzonder stil als het gaat om het beknotten van de persvrijheid in Turkije, de bemoeienissen van het Turkse consulaat met Nederland, de zuiveringsacties van Erdogan en de oorlog tegen de Koerden. Met deze selectieve aandacht voor onrecht zit DENK opmerkelijk op een lijn met Erdogan. Je bent nog geen Wilders als je hier je bedenkingen bij hebt. En kritiek op de partij DENK is geen kritiek op dé Turken, zoals kritiek op de PvdA geen kritiek op dé witte Nederlander is.

op 02 12 2016 at 15:12 schreef Peter:

Ik heb me ook uitgesproken tegen de mislukte staatsgreep, Leonard! Ben ik nu ook Erdogan-aanhanger?

DENK is een Nederlandse politieke partij en hoort zich uit te spreken over zaken in Nederland, niet over wat er in Turkije allemaal mis is en zeker niet op bevel van een witte Hollander, die het bloed al uit te oren spuit als je over Nederlandse oorlogsmisdaden in Indonesië begint.

Jij bent één van die vele, vele witte Nederlanders die het verdomt zich te richten op de problemen die DENK aan de kaak stelt, o.a. het diep ingebakken racisme, en steeds verkrampt de aandacht probeert te verleggen naar Turkije. Dit omdat de beide oprichters van DENK van Turkse afkomst zijn.

Sorry Leonard maar dat maakt je dus wél een racist. Net zo min als je een Jood lastig mag vallen over misstanden in Israël mag je een Nederlandse Turk alles nadragen wat Erdogan fout doet.

op 02 12 2016 at 16:17 schreef Dehnus:

Over die saltos: GIFS OR IT DIDN’T HAPPEN! :D

Want die wil ik zien, ben bij de Amerikaanse verkiesingen geweest, en hoewel de uitkomst shit is.. leeft het daar wel meer. Geen gezeik met “ik MOET” maar meer “ik MAG!”. Minder zuur en meer “JIPPIE IK MAG WEER!” DUs als Peter met Saltos naar het stemhokje gaat, komt er misschien eens wat minder zuur los in de Nederlander en zijn ze eens een keertje blij.

Elke verkiezing hebben we maar iets van 40% opkomst, heck bij Europese verkiezingen maar iets van 30%!? En maar zeiken op de politiek, maar niet van je recht gebruik maken. ZO typisch Nederlands :P.

op 02 12 2016 at 16:51 schreef babs:

In de houding ten opzichte van Turkije zit nauwelijks verschil tussen VVD en DENK.

Het enige dat je DENK kunt verwijten is dat ze zich wel tegen Israel aan willen bemoeien en niks zeggen over Turkije, waar de VVD consequent alle enge regimes ter wereld het liefst hun goddelijke gang laat gaan. Minor detail, als je het mij vraagt. Niks vergeleken de etnische registratie van PvdA, om het over foutere partijen als PvdD, CU, CDA, SP, VVD, 50+, VNL, SGP en PVV maar niet te hebben (in mijn persoonlijke volgorde van foutheid).

D66 en GrL, op zich best nette partijen, maar die willen dolgraag de democratie via referenda laten afbreken. Krijg je het fascisme toch nog door de strot geduwd. DENK is de enige optie als je ze op eigen woorden en daden beoordeelt en niet op wat derden over DENK beweren.

op 02 12 2016 at 17:05 schreef MNb:

Simpele zielen als Leonard kunnen maar niet begrijpen dat een mens zowel tegen Erdogan als tegen die staatsgreep kunnen zijn.

op 02 12 2016 at 17:42 schreef sjonnie:

Deze boze witte man is lid van DENK en stemt op mevrouw Simons.
Dikke vinger aan wilders en zijn paladijnen.

op 02 12 2016 at 17:43 schreef Leonard:

MNb, simpele zielen als jij kunnen niet lezen. Het punt dat ik maak is dat DENK wel demonstreert tegen de staatsgreep, maar er vervolgens niets over zegt als Erdogan de staatsgreep gebruikt om een zuivering door te voeren. Ook in de Koerdische kwestie is hun verontwaardiging uitsluitend naar de Koerden gericht terwijl een vuile oorlog wordt gevoerd in Oost-Turkije. Simpele zielen als Leonard zouden niet kunnen begrijpen dat je zowel tegen de staatsgreep kunt zijn als tegen Erdogan kan zijn. Maar ik ben zelf juist tegen beide.

op 02 12 2016 at 18:38 schreef Mario:

Leonard, het punt welke jij denkt te maken heet ook wel selectieve verontwaardiging.

op 02 12 2016 at 19:03 schreef Syl in 't Velt:

Eén ding is wel duidelijk. Gezellige, leuke, vrolijke, vriendelijke, blije mensen allemaal die denk-stemmers!

op 02 12 2016 at 19:38 schreef Chakir:

@Ribemento: Kan het niet helpen, maar moet bij Afshin altijd denken aan STEPHEN, de geniepige huisslaaf uit “Django Unchained”. Een bounty, met een nog donker hart dan z’n meester, puur en alleen bezig z’n eigen vege lijf te redden. Daar gaat ie zover in, dat z’n overlevingsmechanisme onderdeel wordt van zijn ziel. Hij gelooft in t systeem, hij is t systeem en hij strijdt voor t systeem, ten koste van alles. In de film dan…

op 02 12 2016 at 20:03 schreef Richard van Gemert:

Leonard. Voor racisten als jij is het ZMLK-onderwijs uitgevonden

op 02 12 2016 at 22:01 schreef Sum:

Ik als Nederlander met Turkse ouders heb lak aan mensen die roepen dat mijn integratie is mislukt. Jullie zijn mislukt, stelletje aldi-bier zuipende, kroketten vretende, zeurende, meurende goorlappen. Zo.

op 02 12 2016 at 22:33 schreef Sasha Berkman:

Qua PKK is DENK gewoon de lange arm van Erdogan.

DENK zal (de kinderen van) emigranten niet vooruit helpen. DENK is anti-koerdisch helaas. DENK verkettert de koerdsiche strijd volgens mijn observaties. Koerdisch terrorisme, hoe krijg je uit je strot als weldenkend mens, op de hoogte van de gruwelijkheden die de Koerden ondergaan?

De houding van DENK tegen de volstrekt legitieme strijd van de Koerden voor zelfbeschikking, autonomie, rechtvaardigheid, democratie etc, tegen de fascistischiche babykillersregime van Erdogan doet mij verwachten dat de spanningen, ook in dit land, mede dankzij DENK, nog verder op zullen lopen.

Ik personlijk loop te overwegen om op Silvana te stemen opdat ze met voorkeurstemmen in de 2e kamer komt, omdat ze me doet denken aan Angela Davis.

op 03 12 2016 at 01:52 schreef ikzelf:

Waarom is de houding van DENK ten opzichte van de Kerden van zó groot belang voor jou, Sasha? Kan DENK daar iets aan veranderen? Is het iets waarvoor DENK verantwoordelijkheid moet of zelfs maar kan dragen?
DENK kan geen lange arm van Erdogan zijn “qua PKK”, omdat DENK op geen enkele wijze iets “qua PKK” kan doen.
In welke zin dat voor jou dan reden is om te stellen dat DENK (de kinderen van) emigranten (ik neem aan dat je Koerdische emigranten bedoelt?) niet vooruit zal helpen, is dan ook een raadsel.

op 03 12 2016 at 11:12 schreef Murat:

Sasha,

Ik ben het met ikzelf eens dat je heel erg gebrand bent op de Koerdenkwestie in relatie tot DENK.
Ik zie DENK tot nog toe niets fouts doen op dat vlak.

Kijk uit dat je zelf niet in de valkuil van bevooroordeeldheid valt jegens zaken waar etnische Turken deel van uit maken.
Probeer rechtvaardig te oordelen, onverblind door emotie.
Want ik kan zien/voelen dat de Koerden kwestie jou persoonlijk heel erg aan het hart gaat.
En dat juich ik alleen maar toe.
Ik wil alleen maar zeggen dat het niet gaat helpen, daarom alles wat met Turken te maken heeft af te keuren.
Net als dat we niet alles dat Joods is moeten wantrouwen omdat de Palestijnen ons aan het hart gaan.

op 03 12 2016 at 15:37 schreef Pyt van der Galiën:

Ik heb Sasha er nog nooit op betrapt dat hij “alles wat met Turken te maken heeft afkeurt”. Het opnemen voor de Koerden betekent niet dat je je tegen Turken richt. Merkwaardig dat Sasha te verwijten.

op 03 12 2016 at 18:04 schreef sjonnie:

Dus DENK is een partij van en voor Turken?

op 03 12 2016 at 18:04 schreef Murat:

“Het opnemen voor de Koerden betekent niet dat je je tegen Turken richt”

Als je uit mijn bericht de conclusie trekt dat ik zeg dat het opnemen voor Koerden betekent dat je je tegen Turken richt, heb je niet goed gelezen.

op 03 12 2016 at 19:42 schreef Henk:

@sjonnie

en voor de aapjes die naar hun pijpen dansen natuurlijk ;-)

op 03 12 2016 at 21:47 schreef Sasha Berkman:

Fuck off Henk

op 04 12 2016 at 13:45 schreef Sasha Berkman:

“DENK kan geen lange arm van Erdogan zijn “qua PKK”, omdat DENK op geen enkele wijze iets “qua PKK” kan doen.”

Het prob;leem is dat ze dat juist wel doen:

http://dutchturks.nl/pkk-terreur-stem-dan-geen-sp-groenlinks/ <- met een update

http://dutchturks.nl/denk-wil-onderzoek-naar-banden-terreurgroep-pkk-en-sp/

https://www.bewegingdenk.nl/rechtvaardige-samenleving/pkk-sympathisant-dreigt-met-aanslag-in-nederland

op 04 12 2016 at 16:21 schreef ikzelf:

Dat een partij kamervragen stelt en zich (legitiem of tactisch) zorgen maakt over mogelijke banden tussen een Nederlandse politieke partij en een buitenlandse (in hun ogen) terreurorganisatie, is op zichzelf geen enkel bewijs voor een ‘lange arm’ van Erdogan. Het is zelfs nog nauwelijks mogelijk om zwart-wit te stellen dat DENK
Als jouw links die ‘lange arm’ moeten bewijzen, dan heeft Erdogan masturbatief hetzelfde probleem als de Tyrannosaurus Rex.

Is DutchTurks trouwens de officiële spreekbuis van DENK? Waarom presenteer je links naar hun nieuws/opiniestukjes dan wel als representatief voor de mening en handelingen van DENK?

Dan nog maar eens: in welke zin dat voor jou dan reden is om te stellen dat DENK (de kinderen van) emigranten (ik neem maar weer aan dat je Koerdische emigranten bedoelt, maar je zegt het niet) niet vooruit zal helpen, is dan ook een raadsel.

op 04 12 2016 at 16:49 schreef dewanand:

============== [wfor1340:83]

N1: REF cit mooiste tekstdeel v Uberlander Herr Ruud Hendriks:

‘Heb zelden zo’n zin gehad in de gang naar het stembureau. Daar ga ik in maart 2017 een hele dag vrij voor nemen. Op weg naar het stemhokje, vijf minuten afstand, maak ik louter salto’s. En ik zoek een grote Turkse vlag uit.’

N2 ==== Reactie v Waldo Dewanand, heeft 98,6 % DNA van Indiase Chimpansee aapjes en Wieroe als slimme, miaauwende souffleur

N3: Miaauw, echt mooie openings alinea, hard gelachen. O ja, herinnering, tijdens EK jaren geleden had mijn turkse buurman de Turkse vlag uit het balkon gehangen omdat Turkije tot de kwart finale doorging. Mooi he.

N4: toch zijn Turken beter geintegreerd in Nederland dan hindoestanen en negers, want zie ze hebben nu een eigen, vrij pofessioneel georganiseerde, landelijke politieke partij met heel breed DENK politiek gedachtegoed, complete doctrines, visies lange termijn enz. Ja hierom zijn raszuivere Turken toch Arischer dan hindoe halfapen en negers. Petje af voor alle Turken die DENK ontwikkelden.

N5: idee ga met hele groep op DENK stemmen die dag, met Turkse Vlag Petjes op fun he, naai ook staart aan hahahaa have fun.

op 04 12 2016 at 21:19 schreef Sasha Berkman:

Ikzelf: het staat vast dat jij niet in staat bent om open en eerlijk te praten over mijn vragen en bedenkingen bij DENK.
Ik zie dat DENK makkelijker door 1 deur gaat met de moordadige hitlervereerders en moordagige fascisten van de MHP dan met de PKK. Ik zal daar dus nooit op stemmen. Of ze nu lange arm van Erdogan zijn of niet, ze bedrijven exact dezelfde politiek.

op 04 12 2016 at 22:05 schreef Peter:

Hoe vaak ga je dat hyperbolische geblèr over moorddadige fascisten nog herhalen, Sasha? Heb je nog meer kleuren op je palet? We weten het nou wel, DENK steunt moorddadige fascisten. NEXT!

op 05 12 2016 at 00:06 schreef dewanand:

KOKOSNOOTJe voor Sasha Berkman, Peter ea:

N6: Chinese leger heeft flink huisgehouden in Tibet en het is bekend dat alle chinese politici wereldwijd buiten china in feite militairen zijn van de Chinese superstaat en niemand heeft hier kritiek op. Meeste kleine en piepklein geschapen chinezen zijn BIG CHINA megalomanen.

N7: dichter bij huis: Amerika heeft sedert 1945 al 70 landen aangevallen met een paar miljoen doden maar niemand jammert over Amerikaans terrorisme, terwijl het bijna altijd gaat om Amerikaanse olie en geopolitieke belangen.

N8: Hierom mag DENK wat mij betreft gerust een Pro Groot Turkije agenda voeren en het uitdragen. Immers met kapitaal investeringen uit Turkije kan in een klap de banenmotor voor niet blanken hier een boost krijgen. Erdogan zou dit kunnen organiseren met een eigen Nederland Team in zijn kabinet en kapitaal aantrekken uit de rijke oliestaten. Zo kan je positief omgaan met islamitische zaken netwerken als Pro Islam en Pro Groot Turkije partij. HEt is volkomen legaal, en het hoeft niet te betekenen dat er illegale dingen worden gedaan, met grof geweld. Slechts 5 procent van de moslim mannen gelooft in de radicale islam en de 154 jihad verzen.

op 05 12 2016 at 10:22 schreef MNb:

Kom luitjes, we kennen Sasha nu toch wel? Wie niet onverkort, 100%, kritiekloos en absoluut de PKK steunt is lakei van Erdogan en “niet in staat om open en eerlijk te praten” zoals hij. Open en eerlijk praten a la Sasha betekent dat hij je een fascist noemt en nooit iets terugneemt dat feitelijk onjuist is. Wegens de goede zaak en wat dat is bepaalt Sasha en Sasha alleen.

op 05 12 2016 at 12:31 schreef Murat:

Ik ben ook nog steeds niet overtuigd dat DENK de lange arm van Erdogan is.

op 05 12 2016 at 13:00 schreef babs:

Murat,

Dat zijn ze niet. Anders had de AIVD wel een smeuïg verhaal naar de pers gelekt.

op 05 12 2016 at 13:26 schreef Sasha Berkman:

Babs, niet om het een of ander maar de AIVD werkt al decenia samen met de Turkse geheime dienst als het over het in de gaten houden van Koerden gaat.

op 05 12 2016 at 13:35 schreef Peter:

Ah, het is een complot. ALLES wordt door de overheid en de media ingezet om DENK in diskrediet te brengen, waarbij de beschuldiging dat DENK de lange arm is van Erdogan één van de hoofdingrediënten vormt. Dat zou makkelijk te ebwijzen zijn door de AIVD, maar nu komt het: die weigert dat omdat het dus DE AIVD ZELF OOK DE LANGE ARM IS VAN ERDOGAN! Iedereen is de lange arm van Erdogan, behalve de PKK, en Sasha.

op 05 12 2016 at 17:40 schreef sjonnie:

Welke aapjes henk? Of ben jij soms ook zo’n baviaan in de zin van een oude aap leer je geen nieuwe kunstjes meer.

Blijf dan maar prettig op jouw rots zitten sjanteren pisvlek.

op 05 12 2016 at 18:35 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Peter, Murat, Sasha, babs, ea

N9: Besef dat de nieuwe theorievorming van Wieroe echt baanbrekend is, zgn PV ID Cel theorie, PV kristallen in ons apen bewustzijn en die zijn bij een Turkilander voor minstens 50 % Turkije gericht in vectoriele zin. Dus hierom bekijken Wieroe en ik DENK nu anders, meer vanuit mensapentoop theorie en abstractie.

N10: dus DENK mag de lange arm zijn van Erdogan, Mugabe (Sylvana Simons heeft kontakten met PAN afrikaanse nationalisten), Modi Narendra (paar koelies zitten er ook in), enz enz.

N11: ja als hier de Holocaust begint tegen alle Untermensapen dan moeten de niet blanken een beroep kunnen doen op de zwarte buitenlandse legers uit Turkije, India, China, Pakistan, Iran, Afrika, enz of die moeten een luchtbrug openen voor massa evacuaties, vd totaal 4,1888 miljoen niet ariers in Nederland nu.

op 05 12 2016 at 19:03 schreef Henk:

Het zou potverdomd lekker opruimen Dewanand!

op 05 12 2016 at 19:46 schreef sjonnie:

Zekers dewanand, en stront stinkt. Is ook bruin. Get a live, neuk een kat.

op 05 12 2016 at 20:25 schreef Chakir:

Ik weet t, het is misschien offtopic, maar toch, wat betekent “lange arm”? De spreekwoordenboek: “iemand zelfs van een grote afstand dwars zitten”. Dus Erdogan wil NL dwars zitten en doet dat mbv Denk. Klopt deze uitleg van mij? Waarom NL dwars zitten? Om alle NL-ers (en in de slipstream alle Europeanen) met een Turkse achtergrond bv massaal te laten remigreren naar Turkije, waar men aldaar echt op zit te wachten? Of om een revolutie te ontketenen in NL/Europa omdat bv de Turken wel zin hebben in een robbertje vechten met 500 mio Europeanen? Of eens een nucleaire oorlog te ontketenen met de VS? Of betere handelsverdragen? Of gewoon “betere” adoptieouders voor Turkse weeskinderen? Dit klinkt inderdaad als een bizar complot! Het is volgens mij gewoon heel simpel: Heb je een Turkse achtergrond, dan heb je in ieder geval twee brillen waardoor je de realiteit ziet tav Turkije. En dat is voor sommige mensen die zo’n extra bril niet hebben moeilijk te verteren.

op 05 12 2016 at 23:40 schreef Sasha Berkman:

Ik bracht alleen maar op dat DENK een onderzoek instelt naar banden tussen de SP en de PKK

op 06 12 2016 at 01:56 schreef Murat:

Chakir,

Het is nog veel simpeler.
Ben je in Nederland bruin of zwartharig (Turks, Marokkaan, of wat ook maar) en je bent een publiekelijk figuur die kritisch durft te zijn naar de witte medemens, dan motten ze je niet. Simpel als dat.
Al dat gezeur over Erdogan of Koerden is bijzaak, net als het gezeik over homohaat of antisemitisme onder moslims. Je mag niet openlijk zeggen “je bent bruin en je moet je bek houden”, dus proberen ze het op slinkse wijze door dit soort zaken aan te kaarten. Stokjes om mee te slaan, zeg maar.
White supremacy heet dat in Amerika.

op 06 12 2016 at 11:25 schreef Thomas E@thomas@telfort.:

“Heb je een Turkse achtergrond, dan heb je in ieder geval twee brillen waardoor je de realiteit ziet tav Turkije. En dat is voor sommige mensen die zo’n extra bril niet hebben moeilijk te verteren.”

Goed gezegd, Chakir. Maar geldt natuurlijk ook voor de Turken die in Turkije wonen. Ook die zouden vaak geholpen zijn met een extra bril; dus om alles eens op afstand te kunnen beschouwen.

op 06 12 2016 at 15:07 schreef Chakir:

Zekers Thomas, kan geen kwaad. Jammer dat veel media (oa) het verdommen om zo’n extra bril aan te schaffen…

op 07 12 2016 at 23:21 schreef Sasha Berkman:

twee brillen :)

op 08 12 2016 at 23:10 schreef Wilma van den Berg:

Sasha,

De PKK vermoordt Koerden die anti-PKK zijn. Ze zuiveren politieke tegenstanders. Wat vind je daarvan? Ze plegen bloedige aanslagen in geboeden waar veel Koerdische burgers wonen. Wat vind je daarvan? Ondanks het vredesproces bleven ze aanslagen plegen, scholen en vrachtwagens in brand steken en mensen ontvoeren. Wat vind je daarvan? Uiteindelijk hebben ze zelf het vredesproces beeindigt door twee agenten dood te schieten. Wat vind je daarvan? Zeker de helft van de Koerden zijn anti-PKK en stemmen op de AKP. Wat vind je daarvan?

op 12 12 2016 at 21:21 schreef Sasha Berkman:

Wilma van den Berg (Bergturk?)

“Ze plegen bloedige aanslagen in geboeden waar veel Koerdische burgers wonen. Wat vind je daarvan? Ondanks het vredesproces bleven ze aanslagen plegen, scholen en vrachtwagens in brand steken en mensen ontvoeren. Wat vind je daarvan? Uiteindelijk hebben ze zelf het vredesproces beeindigt door twee agenten dood te schieten. ”

Je bent een trol!

Je verdraait de werkelijkheid, je fantaseert er dingen bij. Je liegt alsof het normaal is.

Het Koerdische volk bloedt en sterft en vecht. Gewoonlijk worden ze in de rug gestoken.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS