Home » Archief » De non-stop bedreigingen van Jan Dijkgraaf


[03.12.2016]

De non-stop bedreigingen van Jan Dijkgraaf

Peter Breedveld

tumblr_lf5yk7mqsq1qbmmkpo1_500
Scene uit Sword of Doom.

Wat is één van de grootste prioriteiten van Jan Dijkgraaf, die net bekend heeft gemaakt met wéér een nieuwe domrechtse partij een gooi te doen naar het Kamerlidschap? Opkomen voor de ‘gewone man’? Vluchtelingen weren? Een ‘harde aanpak’ van de criminaliteit?

Nope. Jan Dijkgraaf, die na de komende verkiezingen op 40 zetels rekent, deze staatsman in de dop dus, van wie overigens niet bekend is of hij Mounir Samuel nog steeds een beurt wil geven en of hij het onvruchtbaar beuken van rechters vanwege onwelgevallige vonnissen in zijn verkiezingsprogramma opneemt, gaat ‘regelen’ dat er een vacature vrijkomt bij de schoolkrant waar ik werk.

Strafbare feiten

Dat ik mijn nederige baan verlies, is al heel lang een zaak van groot belang voor Dijkgraaf. Al heel wat jaren beschuldigt hij mij van strafbare feiten, zoals het bedreigen van zijn zoon, die ik helemaal niet ken, het bedreigen van de kinderen van Jan Roos en afgelopen zomer eiste hij nog mijn ontslag, samen met Esther Voet, suggererend dat ik terroristische aanslagen zou toejuichen. Op Twitter hitst hij zijn volgers tegen me op, die dan allemaal mijn werkgever benaderen en mijn ontslag eisen.

Ook nu valt weer op hoe gretig zijn volgers op zijn belofte reageren mijn ontslag te gaan regelen. Onder hen Maja Mischke, die meen ik regelmatig stukjes voor de Volkskrant schrijft, en Bernadette de Wit, ook al een journalist:

 

dijkgraaf-dreigement

dijkgraafdreigement2

 

Ongemakkelijke waarheden

Ik heb er al vaker op gewezen dat het nogal eens journalisten zijn die proberen mij in diskrediet te brengen. Wierd Duk probeert het constant, Jeroen Wollaars deed een poging en regelmatig komt het tuig van Powned bij mijn werkgever om mijn ontslag eisen.

Ik neem aan dat dat komt doordat ik regelmatig aantoon hoe verrot de Nederlandse journalistiek is, en hoe hypocriet veel journalisten zijn, die elke bomaanslag en elk hakenkruis van de bezorgde burgers proberen te vergoelijken of te bagatelliseren, maar steevast op tilt slaan en een hetze creëren als er een moslim door rood fietst. Ik ben de boodschapper van slecht nieuws, degene die de échte ongemakkelijke waarheden aan het licht brengt. Op Frontaal Naakt werd als eerste aangetoond hoe Martijn Koolhoven te werk ging, de Telegraaf-journalist die later inderdaad smadelijk ten onder ging, maar niet voordat hij eerst nog even wraak nam op mij.

Politiek avontuur

Al jarenlang krijg ik geen moment rust. Constant moet ik brandjes blussen, die dreigen te ontstaan omdat ik word belasterd door journalisten en onlangs zelfs nog door Lodewijk Asscher. Die worden daarbij vrijwel altijd gesouffleerd door Ans Aarsema, de anonieme Twitter-troll die totaal geobsedeerd is door mij en blijkens een steekproef van mijn vriend Sigilux in twee maanden tijd 1300 tweets wijdde aan mij alleen. Het lijkt me een overduidelijk geval van stalking, maar er zijn journalisten die Aarsema op Twitter volgen omdat ze blijkbaar niets willen missen over mij. Onder hen de hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad, Hans Nijenhuis, die ook al betrokken was bij de karaktermoordpoging van Asscher. Zijn krant mocht toevallig vandaag het nieuws brengen van Dijkgraafs nieuwe politieke avontuur.

Get it? Dijkgraaf stalkt en belastert me al jaren, verwijst ook ontzettend vaak naar me in zijn stukjes in Metro, maakt in het AD, geleid door een journalist die klaarblijkelijk ook al een hekel aan me heeft, bekend dat-ie veertig zetels gaat scoren in het parlement en toevallig net daarna laat hij weten dat hij gaat ‘regelen’ dat ik ontslagen word, wat hij daarna overigens afzwakt als ‘spontane zelfontbranding’.

Dijkgraaf, moet u weten, fantaseert wel vaker over mijn dood. Mag allemaal in Nederland, als je een witte dikke hufter bent.

Persbreidel-roepers

Kort en goed: ik voel me nooit veilig. Ik hou er constant rekening mee dat een groepje journalisten opnieuw iets aan het bekokstoven is om me publiekelijk te vernederen, vanwege mijn positie in het multicultidebat. Overigens altijd de journalisten die afgelopen zomer moord en brand schreeuwden omdat Ebru Umar vervolgd dreigde te worden wegens belediging van de Turkse president.

Daarom wijs ik er steeds op als iemand zegt dat in Nederland vrije pers is en vrijheid van meningsuiting: die is er niet. Ik heb geen vrijheid van meningsuiting, mijn pers is niet vrij. Niet vanwege de overheid, maar vanwege de Nederlandse journalisten, waarvan er heel wat fungeren als knokploegen van Domrechts, iedereen bedreigend en intimiderend die kritiek op ze heeft. Niet alleen ik moet kapot, maar mijn gezin kennelijk ook, want ik mag geen baan hebben, geen inkomen.

De Charlies, de vrijheidsfetisjisten, de ‘persbreidel!’-roepers zodra iemand een verslaggever van Powned vies aankijkt. Benieuwd wat de NVJ voor mij gaat doen, want ik ben de bedreigingen van Dijkgraaf en de zijnen echt ontzettend zat.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 03.12.2016 @ 11:54

[Home]
 

20 Reacties

op 03 12 2016 at 14:30 schreef Chakir:

Lang geleden, kwam ik als klein ventje aan in het koude NL. Ik sprak de taal niet, ik wist van toeten noch blazen en ik was de enige kleurling in de witte klas. Ik vergeet nooit hoe ik op de eerste dag op school feilloos de pesters in de 1e klas eruit kon pikken. Pure overlevingsinstinct was de Commander-in-chief in die eerste weken. Pech voor de pesters en zeer goed voor mij geweest. Jan Dijkgraaf is zo’n goorlap pester. Nu kun je als volwassene natuurlijk niet als een kind handelen tegen zo’n pester, alhoewel dat erg verleidelijk is, man tegen man en dan eens zien wat de grote bek waard is. Ik kan het mij nauwelijks voorstellen Peter, maar het is werkelijk diep- en diep triest hoe die goorlappen je achtervolgen. Jij hoeft zeker geen fysiek gevecht met ze aan, want je doet ze al veel pijn, met je woorden, en dat is uiteindelijk het meest effectieve. Dat is ook de les die in mijn leven heb tot nu toe heb geleerd. Woorden doen echt pijn en laat dat nu jouw sterkste wapen zijn. Ga ajb door. Motherf*ckers!

op 03 12 2016 at 17:11 schreef babs:

Ze hebben dus 2 programmapunten: Peter pesten en subsidies binnenharken. Wat een zielige figuren.

Het goede nieuws is dat de intense treurigheid er nu zo dik bovenop ligt dat deze zelfs de doorsnee Nederlander niet kan ontgaan.

op 03 12 2016 at 17:26 schreef Kees:

Dijkgraaf heeft deze week meer dan honderdduizend tweets gewist, waarschijnlijk om zijn geschiedenis minder doorzoekbaar te maken. Ik vind dat veelzeggend. Gelukkig heb je screenshots.

op 03 12 2016 at 18:06 schreef herman van der helm:

Wel leuk hoe die “journalisten’ allemaal hun eigen werkeloosheid van na de verkiezingen aan het creëren zijn. Dijkgraaf voorziet dit zeker, en wil jouw baan.

op 03 12 2016 at 18:07 schreef Rob:

Domrechts kan uit heel wat gore onzin kiezen. Allemaal oude mannen die hun testosteron missen.

op 03 12 2016 at 18:37 schreef Mario:

@Kees, verwijderen van tweets zal die obese afvalcontainer niet echt helpen.

https://web.archive.org/web/*/https://twitter.com/jndkgrf

What’s on the interwebs…stays on the interwebs.

op 03 12 2016 at 21:47 schreef Sasha Berkman:

High 5 Mario

op 03 12 2016 at 21:54 schreef Andrew:

hahahahahahahahha lul ….

We are in the process of flagging every single multiculturalist traitor in Western Europe. They will be punished for their treasonous acts against Europe, and Europeans. We will ensure that all category A and B traitors, the enablers of Islamisation and the destroyers of our cultures, nations and societies, will be executed and their property expropriated.

We know who you are, where you live and we are coming for you. If not today, then tomorrow, if not in 10 years, then in 50 years…

op 04 12 2016 at 08:52 schreef Mario:

Hey Andrew, so you are on a suicidemission. Cool, carry on, as nothing of value will be lost.

op 04 12 2016 at 11:58 schreef Gerard Matthijssen:

“Andrew”,

obviously you are an outright fascist referring to “A European declaration of independence” of the mass murderer Anders Breivik. Breivik has been sentenced to lifelong prison. His inspirator Geert Wilders stands trial for hatred and discriminating threats against Dutch citizens of Moroccan descent. That is how a contitutional state works, trying to administer justice. Also your human rights are protected.

But when you dare to draw a sword it will be used against you.
Your terrorist threat deserves this answer.
Hitler didn’t survive the war he started.[img]http://[/img][img]http://Bennie Jolink_Wilders[/img]

op 04 12 2016 at 13:58 schreef Chakir:

Andrew, ken jij voortaan nie gewoon in t nederlans reagere? Op deze manier begrijpe veel mense er geen zak van!

op 04 12 2016 at 14:12 schreef Murat:

Gerard,

Je hoeft geen Engels tegen die dombo van een Andrew the praten.
Het enige stukje tekst dat van hemzelf komt is: “hahahahahahaha….lul”
En de rest copy-paste ie van een Engelse site.

Het woordje “lul” is, met tergend veel moeite, het maximale dat de man kan uiten.

op 04 12 2016 at 15:51 schreef Mario:

@Murat

‘lul’ is een online verbastering van ‘lol’ (laughing out loud) en i.c.m. het voorgaande hahaha maakt dat van “andrew” een onnozele memekid die denkt te (kunnen) “trollen”.

13 in een dozijn, van zulke toetsenbordtrutjes.

op 04 12 2016 at 16:10 schreef Gerard Matthijssen:

Murat,

Kennelijk heb ik Andrew overschat.

Dan is een reactie als die van VVD-leider Hans Wiegel voldoende; in de jaren ’70 kwam hij eens het podium op toen uit de zaal geroepen werd: “Lul”!

Wiegel antwoordde: “Wat aardig dat u zich voorstelt. Mijn naam is Wiegel”.

op 04 12 2016 at 16:14 schreef Gerard Matthijssen:

Toevoeging:

reactie à la Wiegel natuurlijk mogelijk voor wie zo toegesproken wordt, in dit verband Peter Breedveld.

op 05 12 2016 at 07:33 schreef Ina Dijstelberge:

Andrew citeert Breivik.

op 05 12 2016 at 08:10 schreef Murat:

Als iemand “lul” of iets dergelijks tegen mij zegt, antwoord ik altijd heel snel (alsof ik m niet goed had gehoord) met “Sorry, wat ben jij?”

Vaak als je snel genoeg bent, antwoorden ze snel weer (omdat ze er vanuit gaan dat je alleen “wat” of “wat ben ik?” zegt) en dan heb je ze te pakken ;)

op 05 12 2016 at 09:25 schreef Carl:

@Murat

Tjeezus man, wat ben jij scherp!

op 05 12 2016 at 11:24 schreef Murat:

Dankje Carl. Vind ik ook!

op 08 12 2016 at 17:08 schreef dewanand:

============== [wfor1340:84]

N1: REF Citaat, op 03 12 2016 at 21:54 schreef Andrew:

‘hahahahahahahahha lul ….’

‘We are in the process of flagging every single multiculturalist traitor in Western Europe. They will be punished for their treasonous acts against Europe, and Europeans. We will ensure that all category A and B traitors, the enablers of Islamisation and the destroyers of our cultures, nations and societies, will be executed and their property expropriated.’

‘We know who you are, where you live and we are coming for you. If not today, then tomorrow, if not in 10 years, then in 50 years…’

N2 ==== Reactie v Waldo Dewanand, heeft 98,6 % DNA van Indiase Chimpansee aapjes en Wieroe als slimme, miaauwende souffleur

N3: ok ok Ina Dijstelberge legde uit dat Andrew hier Ubermensch Anders Behring Brevik dus citeert, zijn hele metersdikke manifest, vd EU bevrijdings oorlog in 2083.

N4: Fundamenteel en dit moeten Peter ea Fnaakters ook beseffen zijn wij als levende mensaapachtigen onderhevig en onderworpen aan meedogenloze, genadeloze NATUUR WETTEN. Afro en Hindoe vriendinnen van mij zijn het hiermee eens.

N5: maw Leger des Peils van hoge Herr Jan Dijkgraaf is natuur….

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS