Home » Archief » Dieper


[24.09.2011]

Dieper

C.


Fresco, gevonden in Pompeii, van de Romeinse god Mercurius.

“Dieper”, commandeert hij. En dieper verdwijnt zijn penis in mijn mond, in mijn keel. Dan zegt hij, zachtjes ineens: “Niet veel vrouwen gaan zó diep”. Ik beweeg heen en weer, ik zuig zoals hij vraagt, gehoorzaam als ik ben in bed.

Ik geniet ervan. In bed hou ik er wel van gecommandeerd te worden. En ik geniet ervan dat ik kán gehoorzamen. Dat ik dieper kán gaan, en nóg een stukje dieper. Ik had het nooit achter mezelf gezocht.

Jaren, jaren geleden concludeerde ik dat ik graag een lul in mijn kut heb, maar niet in mijn mond. Dat veranderde op slag toen ik, nu een jaar of acht geleden, voor het eerst een besneden exemplaar zag. In rust al oneindig veel esthetischer dan een onbesneden penis, maar in volle erectie een genot.

Ik zie ons nog zitten op de bank. Hij stond op en ging voor me staan. Zo heerlijk om naar te kijken dat ik nog maar één ding wilde. Ik keek omhoog, zijn ogen prachtig en uitdagend. Met mijn handen om zijn billen opende ik mijn mond en likte voorzichtig. Eventjes maar. Ik had mezelf niet in de hand. Voor ik het wist verdween zijn grote, keiharde lul helemaal in mijn mond.

Ik hou ervan naakt door mijn huis te lopen als ik me bekeken weet. Het is gek, maar van Nederlandse mannen ken ik die wellustige blikken eigenlijk niet. Alsof hun hoge emancipatiegehalte ze in de weg zit en hen belemmert een vrouw puur te zien als een prachtig wezen die er klaar voor is geneukt te worden. Bij de mannen in het deel van de wereld waar ik nu woon, is dat anders. Ze zijn onbeschaamder in het je gebieden je kleren uit te trekken, bepaalde poses aan te nemen, bij ze te komen zitten – of juist even weg te lopen, zodat ze weer van een afstandje kunnen kijken.

Het maakt dat je je begeerd voelt. Dat je je een vrouw voelt. Dat je het fijn vindt al je vrijgevochtenheid te laten varen om mooi en gewillig te zijn voor hem. Zeker omdat je weet dat je later aan een paar subtiele aanrakingen genoeg hebt voor een schokkend en sidderend hoogtepunt.

Sinds kort heb ik een nieuwe minnaar. We eten en we drinken, en daarna stappen we een taxi in. Op de achterbank glijdt zijn hand onder mijn lange zwarte rok. Zijn hand rust even op mijn bovenbeen, maar kruipt dan langzaam omhoog. Ik zie dat hij naar mijn borsten kijkt, en ik schuif mijn sjaal een beetje opzij om hem beter zicht te geven. Ik voel me bekeken, ik voel zijn vinger zachtjes over mijn schaamhaar gaan en dan naar binnen glijden. Hij speelt, tot we stoppen voor zijn huis, een krakkemikkig pand in een oude wijk.

Ik schop mijn schoenen uit, en vraag hem wat hij van me wil. Alles uit, of maar een deel, en wat dan? Alles uit, zegt hij, en ik wil je achterkant zien terwijl je dat doet. Ik buig wat voorover terwijl ik me langzaam van mijn kleren ontdoe, zodat hij meer kan zien dan alleen mijn billen. Ik hoor dat hij een sigaret draait en ruik even later dat hij rookt. Ik draai me om, hij wil weten of hij me álles mag vragen. Ja. Die sjaal, zegt hij, maak daar eens een hoofddoek van. Ik doe het, en hij kijkt. Strakker, zegt hij. Ik doe het, en hij kijkt.

Nu, zegt hij, wil ik dat je zuigt. Hij knoopt zijn broek los. Wederom een prachtig exemplaar. Meteen?, vraag ik. Meteen, antwoordt hij. Hij gaat liggen, ik kniel bij hem neer. Ik wil niets liever dan zijn besneden lul in mijn mond nemen, maar plaag hem een beetje en begin te likken. Niet likken, zegt hij, zuigen. Hij trekt mijn lichaam iets verder naar zich toe en zijn vingers gaan verder daar waar ze voor zijn deur waren gestopt. Dat voelt zó lekker dat ik zijn lul even vergeet. Zuigen, zegt hij. Ik zuig. Dieper, commandeert hij. En dieper verdwijnt zijn penis in mijn mond, in mijn keel. Dan zegt hij, zachtjes ineens: “Niet veel vrouwen gaan zó diep.” Hij spuit achter in mijn keel. Ik schok.

C. is blij dat zij in een land woont met alleen besneden mannen. Een onbesneden lul komt er bij haar niet meer in.

Gastschrijver, Penisspecial, 24.09.2011 @ 09:51

[Home]
 

15 Reacties

op 24 09 2011 at 13:00 schreef Bookie:

Ach, iedereen heeft recht op zijn eigen fetish. Ook C.

op 24 09 2011 at 17:33 schreef J.E.Christ:

Heerlijk dat ik niet in dat land woon!

op 25 09 2011 at 02:33 schreef You On A Gin:

Oké, dus een gemutileerde penis vinden sommige mensen mooier. Dat kan. Sommige mensen vinden tatoeages, scarification of piercings mooi. Ik ben daar helemaal voor, want het is tenslotte jouw lichaam, maar ik vind eigenlijk niet dat ouders dat zouden moeten beslissen. Dus, klooien met je lichaam wanneer je ‘volwassen’ bent. Ben zelf in dubio daarover. In de woestijn is het vast handig om geen voorhuid te hebben, maar dogmatiek is ook niet meer dan dát.

Ik weet verder niet hoe Nederlandse mannen zijn, want ik ben geen begeerlijke vrouw. Ik ben dan een mannelijk vuilnisbakkenrassie, maar die calvinistische (?) preutsheid, die is helaas wel ingebakken bij mij. Ik moest me echt door dit verhaal heenworstelen, want ik voel me echt oncomfortabel bij plastische seksuele beschrijvingen. Dus bedankt voor het slijpen van mijn geest, wat het alleen maar ten goede komt.

op 25 09 2011 at 11:16 schreef yurp:

Geil verhaaltje, zeker, maar afgezien van een stukje rollenspel kan ik echt, werkelijk niet zo lomp seksueel dominant zijn. Als ik in het sociale en persoonlijke leven niet zo omga met mijn vriendin waarom zou ik dit in het seksuele leven dan wel doen? Wat dat is het lastige dilemma natuurlijk. Volgens mij valt dominantie niet zomaar aan en uit te zetten, tenzij je er een toneelspelletje van maakt.

op 25 09 2011 at 11:19 schreef yurp:

Peter, ondanks dat hij Mercurius’ schoenen en staf draagt weet ik toch vrijwel zeker dat het hierboven om Priapus gaat. Mercurius heeft nooit bekend gestaan om zijn forsgeschapen lid en had ook geen baard.

op 25 09 2011 at 11:33 schreef Peter:

Yurp, op Twitter had ik er een discussie over met een echte archeoloog, die mij een beeld liet zien van Mercurius, getooid met enorme lullen, kennelijk symbool voor de vruchtbare handel, en ik heb me laten overtuigen dat bovenstaande figuur geen Priapus is met de parafernalia van Mercurius, maar gewoon Mercurius zelf.

op 25 09 2011 at 12:53 schreef yurp:

Aangezien ik geen absoluut expert ben op oude Romeinse afbeeldingen neem ik je uitleg bij dezen dan maar aan ;)

op 25 09 2011 at 14:30 schreef Stan:

Over discussie Priapus-Mercurius: daar is de wetenschap zo te lezen niet over uit, al houdt de Engelse wikipedia het toch op Priapus (http://en.wikipedia.org/wiki/Priapus). Die zou, oh ironie, de spullen van Mercurius, onder andere god van de dieven, hebben gejat.
Maar goed, intrigerend onderwerp weer op FN.

op 25 09 2011 at 16:04 schreef Marcus Lucas:

Haha, heel goed. Ik vind een besneden lul ook lekkerder. Dit doet me trouwens denken aan een gastblogje dat ik 7 jaar geleden schreef voor Luna: http://www.maanisch.com/archive/2004/10/05/gastlog-gaat-het-nog-schatje

op 25 09 2011 at 18:08 schreef yurp:

Ik vind vooral de idee dat de tuinkabouter afkomstig is van Romeinse Priapusbeelden met z’n rode phrygische muts en baard hilarisch. Hij was immers de beschemgod van o.a. de tuinbouw

op 25 09 2011 at 18:21 schreef Peter:

De tuinkabouter is een Romeinse god? Dat wist ik niet.

op 25 09 2011 at 22:36 schreef Rene K:

ach, die romeinen hadden zoveel goden, die tuinkabouter kan er ook wel bij.

op 25 09 2011 at 22:43 schreef pimmetje:

Het is gek, maar van Nederlandse mannen ken ik die wellustige blikken eigenlijk niet.
Ben je er zeker van dat je in Nederland was?

op 26 09 2011 at 09:10 schreef yurp:

In Romeinse tijden werden Priapusbeeldjes gebruikt in tuinen als vogelverschrikker (geen idee over de effectiviteit) en er worden verbanden gelegd tussen dit gebruik en de tuinkabouter. Of dit veel verder komt dan ‘er wordt gezegd’ en ‘geruchten gaan’ weet ik niet hoewel de overeenkomsten wel treffend zijn. Alleen is zijn lul ooit vervangen door een kruiwagentje in zijn kruis ;)

op 26 09 2011 at 09:26 schreef yurp:

Dit allemaal gezegd hebben ga ik mooi een Priapus boetseren voor in mijn groentetuintje. Zonder kruiwagentje ;)

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS