Home » Archief » Eigen piemels eerst!


[28.01.2016]

Eigen piemels eerst!

Robert Jean Konrad

b10
Illustratie: Matt Layzell

Het is me de laatste maanden opgevallen dat er een curieuze nieuwe dimensie is ontstaan in het asieldebat. Het gaat hierbij om het fenomeen van de piemelroepers.

Deze seksueel gefrustreerde jonge mannen duiken meestal op op plaatsen waar linkse vrouwen dreigen zich schuldig te maken aan het uiten van een verkeerde mening, waarop de piemelroepers terstond in actie komen door hun thuis opgekropte verkrachtingsfantasieën in het publieke domein verbaal op deze vrouwen te botvieren. Luidkeels bestoken zij de vrouwelijke schenders der Algemene Volkswil met hun verachtelijke zaadzaaierij zodat hun onwelgevallige mening hopeloos verloren gaat in een oorverdovend testosteronbombardement!

Afgelopen zaterdag werd er in de buurt van de markt in Spijkenisse door de oplettende spotter ook weer zo’n piemelroeper gelokaliseerd, genaamd Fabian. Hij had zich voor de gelegenheid als bezorgde burger vermomd, geheel met kind op de arm, maar op het moment dat hij zijn tanden liet zien aan een groep menings-uitende mevrouwen kwam de ware aard van het beestje al snel naar boven!

Ordinaire krachttermen

De oerinstincten van Fabian de piemelroeper lieten er geen twijfel over bestaan: Hij stormde af op de argeloze dames en met een spervuur aan piemels, verkrachtingen en andere ordinaire krachttermen probeerde hij hun mening te overstemmen. Uiteraard begreep het kind in de verste verte niet wat er gaande was en zette het op een huilen. Maar daar had Fabian de piemelroeper geen oog meer voor. Als een luipaard was hij gefixeerd op zijn prooi waar hij maar wat graag zijn tanden in zou willen zetten!

Nu wilde het geval dat nog maar enkele minuten daarvoor de Grote Blonde Leider de markt bezocht had en busjes “verzetsspray” had uitgedeeld aan de lokale bevolking. Deze bevatten een rode kleurstof waarmee men agressieve piemelroepers zoals Fabian wel op een afstand zou kunnen houden, lijkt me!

Verzets-tasers

Maar helaas, die waren niet bedoeld voor menings-uitende linkse dames die zich willen verdedigen. Meer dan 90 procent van de potjes viel in handen van PVV-stemmers zodat zij er vluchtelingen mee kunnen belagen. Wellicht is het dan ook een goed idee om de vluchtelingen op hun beurt uit te rusten met verzets-tasers, waarmee naderende verfspuiters en piemelroepers tijdig op afstand kunnen worden gehouden totdat de politie arriveert.

Maar ook verzets-tasers zullen weinig helpen tegen de overige wapens die “bezorgde burgers” tegenwoordig inzetten om de lokale democratie om zeep te helpen. Gemeenteraadsleden krijgen kogelbrieven, de ME wordt getrakteerd op een arsenaal aan vuurwerkbommen, en als de politie het lef heeft om af te gaan op een melding van een Syriër die bakstenen door zijn ruiten gegooid krijgt, dan is de straf van de neofascistische milities dat de dienstwagen van de dienders tot de grond toe wordt afgebrand!

Want die “vreedzame” en “geweldloze” neofascistische revolutie zal er tegen elke prijs komen!

Eigen piemels eerst

Dat de Grote Blonde Leider met in zijn kielzog een heel leger aan pseudo-onafhankelijke journalisten nu doet voorkomen dat dit alles het gevolg zou zijn van bezorgdheid over de incidenten in Keulen is natuurlijk van een hypocriete onnozelheid die zijn weerga niet kent! Linkse vrouwelijke actievoerders verkrachtingen toewensen doen de piemelroepers niet uit bezorgdheid, maar juist omdat zij voorrang wensen te krijgen bij het aanranden van westerse vrouwen!

Dat blijkt ook uit de term “onze vrouwen” die aan de lopende band door hen gebezigd wordt. Wat ze eigenlijk willen zeggen tegen alle getinte mannen in Nederland is: “EIGEN PIEMELS EERST!” Ze accepteren géén concurrentie op de westerse aanrandingsmarkt!

Nederlandse dochters

Wat zij wérkelijk vrezen is een significante daling van de aanrandings-omzet tijdens de jaarlijkse dorpskermis alwaar “Jullie willen een piemel!” de standaard openingszin is waarmee Nederlandse dochters massaal benaderd worden die duidelijk zichtbaar al een overvloed aan aangelengd festivalbier naar binnen hebben gewerkt.

De Vakbond der Verenigde Piemelroepers probeert in andere woorden de secundaire arbeidsvoorwaarden van hun op verkrachting beluste leden met alle macht te verdedigen!

Robert Jean Konrad heeft een blog, ‘Kopje thee met suiker graag!‘ waarop hij de ‘neo-nationalistische haat-ideologie’ bestrijdt en opkomt ‘voor de vrijheden die wij in Nederland al eeuwenlang kennen in onze multiculturele samenleving’. U kunt hem ook volgen op Twitter.

Robert Jan Konrad, 28.01.2016 @ 07:58

[Home]
 

15 Reacties

op 28 01 2016 at 11:29 schreef Sasha Berkman:

ordinaire ploerten, dat zijn het.

op 28 01 2016 at 11:48 schreef Gaz Typari:

Zo waar. Vanmorgen op RTL nieuws: ghb groot probleem op platteland.
1. Het woord verkrachtingsdrug, wat ghb is, is niet gevallen
2. Opvallend veel witte mannen op het platteland.

Je mag het niet zeggen, maar het zijn altijd witten, die aanranders en verkrachters.

op 28 01 2016 at 12:34 schreef John de Beer:

Het is tuig inderdaad. Straks gaan ze de Taharrush nog gebruiken.

op 28 01 2016 at 15:24 schreef Sasha Berkman:

Hey John, ben jij mischien lid van Likud?

op 28 01 2016 at 17:03 schreef Anoniem:

Ik denk werkelijk, dat de meeste witte politieagenten PVV stemmen en het fantastisch vinden om onder Wilders te dienen.
Ik zie deze Fabian zo heerlijk genieten van zijn eigen agressie. Ik denk echt dat de geest niet meer in de fles gaat.

op 28 01 2016 at 20:59 schreef Ralph van der Geest:

Moet je je voorstellen: niet de tot haat, agressie en geweld oproepende wannabe massamoordenaar en zijn horigen worden opgepakt maar dames die vreedzaam er gewag van maken dat ze moraal en empathie jegens anderen bezitten. Mussert en Seyss-Inquart zouden hun vingers er bij afgelikt hebben.
In elk geval is het nu voor iedereen die nog mocht twijfelen duidelijk: de politie is de gewapende tak van de PVV en dat leger peseudo-journalisten dat dagelijks de ether, de kranten en de beeldschermen vervuilt met hun fascistische diarree zijn niks anders dan een hedendaagse versie van de Propagandatruppe van Goebbels. Je zal je kind later maar uit te leggen hebben zeg dat je piemel-roeper was in 2016 of aan de kant stond van dergelijk rapalje, daarom vrouwen arresteerde als agent of het ‘historisch belang’ van de fascistische orgie aan de man bracht als propaganda-kwaakeend.

op 28 01 2016 at 21:54 schreef Sasha Berkman:

http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/4234041/2016/01/28/Misplaatste-grap-met-babymelkpoeder-groot-nieuws-in-China.dhtml

er stonden meerdere van dit soort filmpjes online vanmiddag.

Wat een volk….

op 29 01 2016 at 00:08 schreef Egbert:

re Sasha Hey John, ben jij mischien lid van Likud?

Nee hoor hij is normaal, heeft alleen maar een taalgebrek (‘gebruiken’?). By the way, “normaal” voor hem betekent “liberaal Zionist”. Effect is hetzelfde: dode moslimkinderen.

op 29 01 2016 at 12:13 schreef Sasha Berkman:

Ik vind het ziek hoe hij dit topic misbruikt om haat tegen arabieren/moslims te zaaien met zijn gewauwel over Taharrush.

op 29 01 2016 at 14:48 schreef Floris Schreve:

Ik vraag me af uit wat voor goedje die verzetsspray van Wilders bestaat. Poppers? Heeft Wilders poppers onder zijn volgelingen uitgedeeld en had die rare meneer met dat kind op zijn arm daar net van gesnoven? Al word je daar, behalve geil, ook heel mellow van (in ieder geval niet agressief), dus heel waarschijnlijk is dat niet. Het is overigens bekend dat er de afgelopen jaren in hele smerige conflicten in Afrika viagra is uitgedeeld aan de mannen die het vuile verkrachtingswerk moeten opknappen. Seksuele intimidatie (verkrachting) is trouwens door de hele geschiedenis vaak als oorlogswapen ingezet. Dat maakt het piemelgebrul naar vluchtelingen nog verontrustender.

op 29 01 2016 at 18:51 schreef Hypo-kriet:

Floris Schreve, dat lijkt me echt te ver gezocht. Klassiek geval; Pielemans wil zèlf graag een piemol. Maar ja, de concurrentie! Onderdrukte driften icm al dat geimporteerde malse vlees, dat zal niet gemakkelijk voor hem zijn geweest. Maw; hij beleefde ten overstaan van z’n soortgenoten – en dat arme kind – z’n coming out. En daar zouden we respect voor kunnen opbrengen, want hoewel onbeholpen, toch ook wel weer dapper. Laten we naar ‘m uitreiken en voor hem bidden…

op 30 01 2016 at 01:44 schreef Sasha Berkman:

Niet vergeten: Het waren Linkse Vrouwen.

op 30 01 2016 at 10:16 schreef Co Stuifbergen:

“Eigen piemels eerst!”

Het is waar, en toch moet ik lachen…

op 01 02 2016 at 00:20 schreef Joke Kaviaar:

Zie afbeelding.

op 24 03 2017 at 11:54 schreef NIELS:

http://vrijheidvanbeweging.nl/tekeningen/eigen-piemels-eerst.600px.jpg

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS