Home » Archief » Apen


[29.01.2016]

Apen

Peter Breedveld

bn3

Pownews ging op bezoek bij de Rotterdamse PVV’er Fabian, die landsbekendheid kreeg door met zijn kind op de arm allerlei schunnigheden over piemels te roepen naar een groep protesterende vrouwen. Fabian werd niet, zoals veel slachtoffers van Pownews, overvallen en vernederd voor de camera, maar kreeg de gelegenheid om te laten zien dat hij een ge-wel-di-ge vader is in een zorgvuldig geregisseerd, sentimentalistisch propagandafilmpje. Hij leest er onder andere in voor uit Nijntje (zij het met horten en stoten) en met zijn gezin knuffelt hij lekker op de bank.

Van de suggestie, her en der in de media geuit, dat hij geen goede vader zou zijn, wordt hij even stil en de cameraman vangt dan zijn door onderdrukte emoties verwrongen gezicht in een close-up, waarover een zielig muziekje is gemonteerd.

De vrouw van Fabian, een oogverblindende, elegante schoonheid die met een vanzelfsprekende gratie welhaast door het huis zweeft en die dus, dat begrijpt u, geen enkele moeite heeft een gezonde Hollandse piemel te krijgen, prijst Fabians directheid en voegt daar, in die typisch poëtische bewoordingen die de volkse Rotterdammer zo kenmerken, aan toe dat die waive toch auk d’r muil motte houwe.

Moslims vergassen

Het amusantst aan alles vind ik de geschokte reacties van weldenkende Nederlanders. Met een kind op de arm schunnige taal roepen, nou, nou, nou. Is dát hoe je als ongeruste burger je zorgen uitdrukt over de sociale grenzen waar Nederland met het vluchtelingenprobleem tegen aanloopt?

Al vijftien jaar lang horen we de achterban van Wilders, voorheen Pim Fortuyn, hun ongenoegen er op deze manier uitbrullen. Ze maken van hun hart geen moordkuil: het gaat altijd over moslimhoeren, rifapen, vergassen, doodschieten en platbombarderen maar bij weldenkende Nederlanders krijg je het er niet in dat dit niet gaat over huurkosten die de pan uitstijgen en de verschraling in de zorg maar over moslims vergassen en hoeren, precies zoals ze het zeggen.

“Hè? Schreeuwt hij nou dat er een piemel in moet? Wat zou hij daarmee bedoelen?” – Nou, dat er een piemel in moet.

Nobele wilden

Zelfs Pownews-reporter Rutger Castricum vroeg Fabian wat hij nou precies had bedoeld. Fabian legde het nog eens geduldig uit: “Die leilijke waive, want ze zijn echt leilijk, die zijn zo leilijk dat ze geen Hollondse piemel kraige kenne en daarom willen ze een rapefugee-piemel.”

Op Twitter zie ik iemand verbaasd Fabians lieftallige muze citeren, dat ze Fabian nie anders ken en dat die waive toch ook t’r muil mottuh houwe. Ja toch, hun moguh toch ook alles zegguh?

Wat had je verwácht? Dat ze zou antwoorden: “Ach ja, Fabian is een liefhebber van Reviaanse ironie, zelf ben ik meer de Socratische dialoog toegedaan”?

Vijftien jaar beschamend gebrul en nóg zijn ze er op de redacties niet achter dat het dát is. Dat er niks achter zit, geen verborgen betekenissen, geen ‘zorgen’ en ‘frustraties’ over de toekomst van Nederland, nee, ze willen gewoon moslims en zwarten vergassen en meer niet. Het zijn geen nobele wilden, er is niks te luisteren, het zijn apen.

A-pen.

Lage driften

Ik weet dat omdat ik er vandaan kom. De meeste journalisten komen uit de hogere middenklasse, vrijwel alle Kamerleden zijn hoogopgeleid met hoogopgeleide ouders, behalve die van de PVV maar die hebben dan ook allemaal een verleden als aanrander of brievenbuspisser of kopschopper of wat dan ook.

Het zijn apen, en ze bestaan uit niets meer dan lage driften. Ze zijn niet te verheffen en zeker niet tevreden te krijgen. Je moet ze eronder houden met een mengeling van politiegeweld en voetbal. Het allerlaatste dat je moet doen, is naar ze luisteren want ze weten helemaal niks en hebben helemaal niets positiefs bij te dragen aan de samenleving. Dat nieuwste antivluchtelingenplan van Samsom, dat is wat je krijgt als je je oren laat hangen naar het gebrul van apen.

Mij worden vaak de oren gewassen door mensen die menen dat ik niet mag generaliseren, maar die mensen weten niks. Ze kennen alleen maar andere hoogopgeleiden. Ik kom uit dat milieu. Ik ben tussen deze troglodieten opgegroeid. Ik weet precies wat ze willen. Als ze tien biertjes ophebben (“indrinken”) moet het vrouwelijke gezelschap de broek uit want dan willen ze neuken. Maar omdat ze allemaal willen neuken, moet eerst de concurrentie op de bek geslagen worden dus wordt er gevochten en als dan de politie komt, wordt er met de politie gevochten. En als er zwarten in de wijk komen wonen, is dat nog meer concurrentie dus dan moeten die zwarten weg.

Apen.

Gediggie

Ik heb ook nog een gediggie gemaakt:

Liever honderdduizend rapefugees dan één PVV-aap.
Liever honderdduizend Arabische piemels dan één PVV-aap.
Liever honderdduizend kopvodden dan één PVV-aap.
Liever honderdduizend sharia’s dan één PVV-aap.
Liever honderdduizend Zihni Öz….
Oké, goed, dat gaat wat ver. Eén PVV-aap dan, maar beslist niet meer!

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 29.01.2016 @ 08:44

[Home]
 

51 Reacties

op 29 01 2016 at 09:49 schreef babs:

Heel herkenbaar. Ik werkte tussen de apen, allemaal een zeer goed inkomen (hardwerkende, goed afgerichte apen verdienen meer dan hoogopgeleide journalisten), allemaal niks te klagen, nog voor Paars.

Bij een brand kwam een grote Turkse familie om en het standaard commentaar was dat ze die familie van hun rug hadden voelen glijden.

Sommigen zijn opvallend intelligent, maar dat maakt ze in de eerste plaats gevaarlijker.

De baas wist precies hoe er mee om te gaan: verdeel en heers. De ene privileges geven en de ander juist niet. Nooit een zwarte aannemen en zo de apen een gemeenschappelijke vijand geven. Hij is er miljonair mee geworden.

Op de een of andere manier kon ook ik goed met ze overweg. Deels een kwestie van bek dicht en sjouwen, deels ook respect tonen zonder onderdanigheid, daarnaast goed zijn in iets wat ze begrijpen (duidelijk beter een hijskraan handelen bijvoorbeeld), maar het allerbelangrijkste is minder bang te zijn voor pijn en de dood dan zij.

op 29 01 2016 at 10:09 schreef AVG:

Dat dus. Ook ik kom uit dat lage denk-met-je-piemel-milieu. Ook ik weet uit ervaring hoe daar gedacht wordt. Ik schaam me diep voor de woorden die uit de mond van mijn moeder rollen op dit moment. MAar ik zeg er verder niets over omdat ik weet dat ik haar niet kan bereiken. Ik kom zelfs uit een multicultureel denk-met-je-piemel-milieu. Waar Turkse jongetjes op hele jonge leeftijd al door hun vader geprezen werden als ze ons (Vlaamse meisjes/vrouwen – Ik woon inmiddels als 17 jaar in NL) uitscholden op straat. Dat apenniveau, dat heeft alle kleuren van de regenboog. En de chloorkop en zijn politiek ambitieuze aanhang weten dat verrekte handig gebruik van te maken.

op 29 01 2016 at 10:47 schreef Ralph van der Geest:

Die aap uit Spijkenisse is voor de racistische hufteromroep POWNed de grote held maar ik kan het niet helpen me af te vragen hoe het met die Russische winkelier is die door Jan Bennink’s nazi-omroep (van de Bennink die praat in termen van ‘nazi-teef’ en het uitroeien van hem niet welgevallige groepen mensen zoals de redactie van Joop.nl) de vernieling in is gewerkt en al die andere slachtoffers van de praktijken van die criminelen met hun kabouter-plop microfoons.

op 29 01 2016 at 12:09 schreef Bertje Knor:

Goed stuk zeg.
Een paar keer hard moeten lachen.

Powned is zo in en in triest.
Schoften pur sang.
Gelukkig zijn er ook veel volkse mensen die het hart op de goede plaats hebben en zich niet laten gek maken.
Zelf ben ik niet zo bang voor dit soort aapjes, ja je kan een klap op je muil krijgen als er te veel drank inzit enzo.
Ik ben toch meer bang voor de intellectuele aapjes met een facistiode agenda.

He maar wat voor button heeft de beste man nu op zijn t-shirt.
Lijkt verdacht veel op zo een white power symbool of zie ik spoken………

op 29 01 2016 at 12:28 schreef mango:

Wat kan die man toch schrijven

op 29 01 2016 at 12:47 schreef rosa vandevelde:

@Bertje K.

lijkt er wel op:

http://tightrope.cc/catalog/embroidered-caps-white-pride-world-wide-knit-cap-pi-1472.html

op 29 01 2016 at 13:07 schreef Anoniem:

facistisch artikel

op 29 01 2016 at 13:12 schreef Open Deur:

Sinds Merkel met haar “wir schaffen das” de grenzen heeft open gezet, is er een ware volksverhuizing op gang gekomen. Vluchtelingen gaan niet langer naar een veilig buurland, om na de oorlog terug te keren om het land weer op te bouwen, maar betalen nu en masse mensensmokkelaars om door heel europa heen te trekken naar waar de sociale voorzieningen het hoogst zijn. Zweden heeft de grens al dichtgegooid om een signaal af te geven dat dit niet door kan gaan. Een discussie over piemels, apen en links versus rechts draagt niets bij tot deze crisis. Samson doet nog een poging het tij te keren, want anders wordt het in 2017 een klinkklare overwinning voor Wilders. En gaan binnenlandse problemen met betrekking tot de schaarste aan betaalbare woningen, de hoge werkloosheid en de steeds maar meer uitgekleedde sociale voorzieningen en duurder wordende zorg enkel maar tot meer onvrede en tegenstellingen leiden. Want wie gaan de zorg, de huisvesting en de inkomens voor 200.000 extra “nederlanders” met een grote afstand tot de arbeidsmarkt betalen ?

op 29 01 2016 at 13:13 schreef Peter:

Kon je nou niet even opzoeken hoe je ‘fascistisch’ spelt? En een lullig pseudoniempje verzinnen?

op 29 01 2016 at 14:55 schreef Floris Schreve:

Toch wel benieuwd hoe dat gedicht van Holman de geschiedenis in gaat. Want ik vrees dat dat dit nu gaat beklijven en de herinnering aan zijn filmscripts, Opheffercolumns en zijn andere werk gaat overschaduwen. Sneu, maar hij heeft het helemaal zelf gedaan.

op 29 01 2016 at 14:59 schreef Bertje Knor:

Rosa

Yep lijkt er verdacht veel op whats next by powned een brul-aap met een swastika, o nee wacht dat hadden ze al een keer.

Open Deur

“Want wie gaan de zorg, de huisvesting en de inkomens voor 200.000 extra “nederlanders” met een grote afstand tot de arbeidsmarkt betalen ?”

Wat dacht je van de mensen zelf joh.
En wat nou grote afstand tot de arbeidsmarkt?
Werk zat, en ja dat werk waar veel Nederlanders zich te goed voor voelen en nee dan doel ik echt niet alleen op de werkeloze Nederlanders.
Een grote groep mensen wat werk doet wat ons Inlanders niet graag doen. Lijkt me geen probleem, maar een mogelijkheid een kans om bv. eindelijk eens de wet te veranderen. (werk is een recht word dan werk is een plicht, mits je kunt natuurlijk.)

op 29 01 2016 at 15:07 schreef Sasha Berkman:

Net alsof die vluchtelingen er iets aan kunnen doen dat rechts de sociale voorzieningen heeft uitgekleed, de sociale woningen in de uitverkoop heeft gegooid, de gezondheidszorg en het onderwijs ontoegankelijk heeft gemaakt voor mensen die niet schatrijk zijn.
De pvvrapists zijn uberhaupt een veel groter probleem dan alle vluchtelingen bij elkaar.
Stoppen met denken dat die (al of niet) verbaal verkrachtende achterban van de PVV ergens voor strijden. Hun identiteit is puur rancune en anti-alles. Ik zou ze het liefst allemaal ons land uit trappen, maar ja wie kun je het aandoen om ze te moeten opvangen.
De kinderbescherming zou in elk geval wel een bezoek aan Fabian en zijn vrouw moeten brengen. Het lijkt me voor dat kind niet goed om in dat associale gezin op te moeten groeien.

op 29 01 2016 at 15:56 schreef Haes:

@Open Deur

Zal wel meevallen met die massale overwinning voor Wilders, hoor. Er is maar een ding waar die apen banger voor zijn dan vreemdelingen, en dat is een rood potlood.

op 29 01 2016 at 16:02 schreef Murat:

Peter,

Ik heb het stuk 2 keer gelezen. ZO FUCKING RAAK. Echt GE-NI-AAL!

op 29 01 2016 at 16:18 schreef babs:

Ik wil best praten over zo’n plan Samson, maar niet voordat pers en politiek de PVV en aanhang als een minstens zo serieus probleem behandelen als vluchtelingen.

Nu is elke suggestie minder makkelijk mensen toe te laten een overwinning voor PVV-tuig en zo wordt dat ook gevierd. Elk stapje bovendien zal hen aanmoedigen meer te eisen en verder te gaan in hun afbraak van de rechtsstaat en dat is een veel groter probleem dan een paarhonderdduizend nieuwe mensen.

Eerst het tuig terug onder hun steen, daarna gaan we kijken wie wel en wie niet binnen mag en waarom.

Tot dan: minder politie-inzet bij voetbal, zodat men zich daar kan uitleven, Wilders arresteren en bij demonstraties voor zijn vrijlating erop slaan alsof het anti-zwarte-piet-demonstranten zijn en bij elke agressie tegen een AZC dat AZC uitbreiden.

op 29 01 2016 at 18:12 schreef Fred:

De uitzending zette Fabian juist goed als idioot weg. Niet omdat Powned zo goed is maar omdat f’s niveau powned even niet goed uitkomt. Verder grappig en raak. ‘Ietwat’ generaliserend wellicht :-)

op 29 01 2016 at 18:29 schreef Pyt van der Galiën:

Vluchtelingen zijn helemaal geen probleem. Het domste wat je kunt doen is het standpunt dat vluchtelingen een probleem zijn legitimeren door serieus over Samsom’s opzetje te praten. Geen millimeter moet je toegeven. Vol in de oppositie en er massaal voor gaan liggen.

Overigens: hilarisch stuk, in tijden niet zo om een column gelachen. Wanneer je het op de heupen hebt, ben je de beste polemist van Nederland:)

op 29 01 2016 at 18:35 schreef Open Deur:

Een half jaar geleden via via uitgenodigd om op facebook lid te worden van Vrouwen United. Of zoiets. Bleek achteraf voor de lol, om eens te kijken. Toen ik een reactie plaatste op een artikel over verkrachtingen van minderjarigen in de buurt van een azc -ik geloof in Duitsland – kreeg ik de de wind van voren en werd uitgelokt om het nog meer oneens te zijn. De volgende dagen bleek dat ik heel stilletjes al verwijderd was van de groep. Maar via mensen waarvan je het niet verwacht komen ook links binnen die je regelrecht naar conspiritoire theoretische sites leiden. Kon het niet nalaten om me er eens in te verdiepen. Zo kom je bij holocaust ontkenners terecht en als je nog verder dwaalt bij “Tall Greys.” Aliens dus. Gelukkig is er de wiki die naar je hoopt onafhankelijke informatie geeft. Maar in het lijstje van “conspiracy theories” op de wiki staan ook inentingen bijvoorbeeld. En alhoewel ik reeds een afgewaardeerd lid van de samenleving ben in economische termen en mijn facebookvrienden dus zowel ouder als spaarzamer zijn, zitten daar ook fervente aanhangsters tussen die een complot van Big Pharma zien. Of is de pvv toch enger.

op 29 01 2016 at 18:38 schreef PEet:

Wir schaffen das is het nieuwe Wir haben es nicht gewusst. Geen Stijl is het beste wat Nederland kon overkomen. Nu is het tij nog te keren. Als de islamieten in de gemeenteraden en de Tweede Kamer binnenkort een vuist kunnen maken word Nederland erg onaangenaam. Met name voor vrouwen en minderheden. En dan zal Krapuul schrijven dat zij hun minderwaardige positie verdienen want antimarxisties faksisten.

op 29 01 2016 at 18:57 schreef sum:

Wat een geweldig mooi artikel Peter. Ik moet ook altijd aan de MAVO klanten van mijn middelbare school denken; ze mochten niet meer op schoolkamp omdat er enkele Anita’s en Pricilla’s zwanger dreigden te raken het jaar ervoor. Dat niveau zeg maar

op 29 01 2016 at 19:22 schreef Hypo-kriet:

Ojee, er is bewegend beeld van de Rotterdamse idylle, met geluid?
En dan mag B’veld niet generaliseren?
Alsof ’t geschrevene nog niet grappig genoeg is!

op 29 01 2016 at 19:59 schreef jos:

Als de islamieten in de gemeenteraden en de Tweede Kamer binnenkort een vuist kunnen maken …

Ik word toch zo moe van dit domme bange geblaat. PEet, zelfs in het onwaarschijnlijke geval dat Nederlandse moslims de rijen zouden sluiten en met z’n allen een religieuze staat zouden willen vestigen, dan staan ze nog tegenover een dominante meerderheid van niet-moslims met veel meer macht en rijkdom aan wie ze hun wil onmogelijk kunnen opleggen. Een ‘islamisering’ van Nederland of Europa kan gewoon niet. Het idee dat moslimminderheden die geconcentreerd zijn in achterstandswijken en sociaal-economisch marginaal zijn, hele landen zouden kunnen overnemen is te belachelijk voor woorden.

Moslims tot tweederangsburgers degraderen en ze wegjagen, dat is wat Geen Stijl en de PVV wil. Bange meisjes als jij, PEet, wordt wijs gemaakt dat opruiing tegen 5-10% van de NLse bevolking zou zijn ter bescherming van de andere 90-95%. Gelul.

op 29 01 2016 at 20:17 schreef Maarten:

Haha, lachen zeg. Dit vrolijkt mijn avond weer op.

op 29 01 2016 at 20:48 schreef Open Deur:

“Ik word toch zo moe van dit domme bange geblaat” Nu ‘we’ weer een oorlog ingerommeld zijn is het wachten op een aanslag. Want met al de blanco paspoorten die buitgemaakt zijn door IS/ Daesh in Syrische steden is het wachten op de 1% die toch besluit dat Nederland, alhoewel lief voor de mens van buiten, toch niet het juiste gedachtengoed aanhangt

op 29 01 2016 at 22:14 schreef Sasha Berkman:

Wij zijn de 99%

op 29 01 2016 at 22:36 schreef Thon:

Uitstekend stuk!

op 29 01 2016 at 23:40 schreef Ralph van der Geest:

Vluchtelingen zijn inderdaad niet het probleem. Degenen die de oorlogen in het M.O. veroorzaken en er flink aan verdienen alsook hun lakeien in de politiek en de media..die zijn het probleem. Er is geen sprake van een vluchtelingencrisis maar van een morele crisis in het westen en Samsom is daar deze dagen de belichaming van met zijn vunzige nazi-plan. http://www.krapuul.nl/politiek-blog/xenofobie-2/2555178/samsom-het-kwaad-en-een-onheilspellende-echo-uit-het-verleden/

op 29 01 2016 at 23:44 schreef Open Deur:

Facebook. Lachen.
Angela Merkel staat er gewoon op
https://www.facebook.com/AngelaMerkel/?fref=ts
En je kan haar berichten sturen.

Als je PVDA intikt (PvdA geeft niets) krijg je ;https://www.facebook.com/pvdabelgie/?fref=ts
Diederik Samson geeft : https://www.facebook.com/pages/Diederik-Samsom/100797116674151?fref=ts&rf=109977745699055

Het lijkt in NL allemaalde PVV.
Entiteiten waarop je niet kan reageren,
Noch mee bevriend kan zijn.

Links is als rechts.
En zoals als onvermijdelijk in Nederland is het altijd een compromis
Zonder gezicht

op 29 01 2016 at 23:46 schreef PEet:

Jos is nooit getrouwd geweest met een Arabier (en zijn familie).

Op deze site wordt niet alleen gescheten op volkse mensen in de achterstandswijken. Ook de vrouwen en minderheden in de achterstandswijken mogen van Josje de kanker krijgen.

Alleen mevrouw Berkman begrijpt het, gezien haar link naar de 99%: het gewone volk en de armen op de wereld mogen het uitzoeken en hoeven niet dezelfde vrouwenrechten te hebben als de geprivilegeerde blanke groenlinksdemagogen met hun reli-flirts.

Met zulke landgenoten ben ik mooi klaar, maar niet heus.

Jullie zijn verraderlijke kaaskopjes. De feministen in de islamitische wereld zijn beter af zonder dat relativistische egogezwijn van bevoorrechte Josjes en Florissen. Ik ga weer. Lekker lezen op Aicha Kandisha.

op 30 01 2016 at 01:38 schreef Murat:

@ PEet,

“Als de islamieten in de gemeenteraden en de Tweede Kamer binnenkort een vuist kunnen maken word Nederland erg onaangenaam. Met name voor vrouwen en minderheden.”

Zei PEet generaliserend over één specifieke minderheid.
Stuk hypocriet onbenul.

op 30 01 2016 at 01:42 schreef Murat:

@PEet

“Je bent nooit getrouwd geweest met een Arabier”

Ik ben wel getrouwd geweest met een Nederlandse. Een kutwijf trouwens. Haar familie ook.
Moet ik nu alle Nederlanders haten?
Volgen’s PEet’s achterlijke logica wel.

Ik ben nu getrouwd met een Joodse. Heerlijk mens. Moet ik nu alle Joden liefhebben?

Je bent achterlijk en racistisch PEet. Je bent een vreselijk mens. Ik hoop dat je kinderen niet met jouw haat de wereld ingaan.

op 30 01 2016 at 09:57 schreef Pyt van der Galiën:

Gelukkig heeft PEet zelf al begrepen dat hij zich maar beter elders kan vermaken.

@Ralph

Geen nazi-plan, want niet gericht op vernietiging maar op economisch rendabel maken. Dat zal er vermoedelijk uiteindelijk ook als beleid uitkomen: een onderklasse van vluchtelingen die ingezet kan worden als rechteloos en spotgoedkoop arbeidsleger.

op 30 01 2016 at 12:27 schreef sum:

Neonazi’s en ander extreem rechts tuig moet je keihard aanpakken. Inclusief tuigjournalisten van AD/Telegraaf/Elsevier. Zij zijn niet bezig met journalistiek maar puur haat zaaien. Zie artikel in Joop vandaag: http://www.joop.nl/nieuws/mediaoorlog-tegen-vluchtelingen-verder-opgevoerd

Vrijheid van zwartmaken en haat zaaien doen deze tuigjourno’s

op 30 01 2016 at 13:09 schreef Egbert:

Dus de politie mag op eigen houtje een demonstratie opbreken. Waar is Achmed “dan rot je maar op” Aboutaleb nou over zijn politie? Wanneer komt het OM nou eense met dat minder, minder proces?

op 30 01 2016 at 13:13 schreef Joop:

HAHAHA hoogopgeleide journalisten, dat is er niet aan af te zien op tv en die idioten op joop.nl. Wegkijkende gekkies overal. De PVV hoeven we ook niet van de te hebben maar achteloos de Islamziekte dit land binnen halen.

op 30 01 2016 at 16:00 schreef Joost K.:

Van GeenStijl verwacht ik dit soort dingen juist wel, maar begrijp je punt. Kwalijker vind ik de onzin die gespuid wordt bij voorheen toch redelijk goede programma’s als DWDD.

op 30 01 2016 at 16:10 schreef PEet:

Heerlijk het, Peter, zwelgen in je eigen gelijk. Wat kan jou de kwetsbaren schelen? Als jouw cultuurrelativistische ideologie maar overeind blijft.

Marxisme heeft policor gebracht en nu wens wens je je ook nog een Goelag voor laagopgeleide autochtonen.

Fraai stelletje cryptofascisten hangt hier rond.

op 30 01 2016 at 18:02 schreef Pyt van der Galiën:

Dat Geert Wilders op zou komen voor de kwetsbaren is de giller van het jaar. Wilders stemt op sociaal-economische onderwerpen vrijwel altijd met de VVD mee. Hier.

Het is natuurlijk ook gelul dat mensen als PEet op de PVV stemmen omdat Wilders voor de ‘kwetsbaren’ opkomt. Indien dat het punt zou zijn, zouden ze op de SP stemmen. Ze stemmen op de PVV omdat ze een hekel aan buitenlanders hebben en van Nederland een kopie van het Rusland onder Poetin willen maken.De rest is gelul.

op 30 01 2016 at 20:16 schreef dewanand:

Mooiste zin van Peter’s tekst:

‘Het zijn apen, en ze bestaan uit niets meer dan lage driften. Ze zijn niet te verheffen en zeker niet tevreden te krijgen.’

‘Als ze tien biertjes ophebben (“indrinken”) moet het vrouwelijke gezelschap de broek uit want dan willen ze neuken.’

—–
Ja Peter, wij mannen zijn allemaal hetzelfde, mannentaal is piemeltaal, synoniemen van elkaar, staat fout vermeld in de Dikke van Dale.

Ja, wat moeten de meiden zonder echte mannen, die geen kaas eten maar wel ballen hebben en een professionele piemel???

In theorie kan je stellen dat het doel van geloof is om de piemel van de gelovigen (alle religieen he op aarde) te professionaliseren en scherp te slijpen.

Bedankt Peter, want op FN komen Wieroe en ik om onze piemel theorieen te toetsen. En je hebt gelijk, mooi versje, ga het rappen joh op youtube, met refrein:

‘nannanahanah, he duivel bak eens minder minder koelies en PVVers nannnanananan
O O lieve Sheytan bak hun koelie kontjes lekker bruin en doorbakken zwart.’

he

EN dit als achtergrond clip he, interraciale XGAME in Eden en Allahloka:

http://www.bravotube.net/videos/sexy-marine-party-turns-into-a-wild-orgy-with-slutty-babes/?promoid=adwank

op 31 01 2016 at 12:18 schreef Homo!:

De onderdrukkers zijn aan de winnende hand. En zakken met duizenden per dag de Rijn af, om onze vrouwen te pakken en onze homo’s te rammen.

Europese landen slagen er niet in minderheden in asielcentra te beschermen.

Ik moet een armlengte afstand houden van iedereen die er als een asielzoeker uit ziet, hier in de stad.

Dat is beleid. Dat is oorlog. Dat is ondergang. Met dank aan Pyt en zijn frontale nazi-vrindjes.

op 31 01 2016 at 18:41 schreef Mario:

Pssst, “Homo!”, doe ‘es rapport lezen.

https://www.politie.nl/nieuws/2014/januari/22/00-anti-homogeweld-in-nederland.html
https://nl.wikipedia.org/wiki/Antihomoseksueel_geweld#Cijfers_voor_Nederland

Dan zal je mogelijk doorkrijgen dat geweld tegen homoseksuelen voornamelijk door autochtonen wordt gepleegd i.p.v. asielzoekers.

“Volgens dit landelijke onderzoek heeft 75% van de slachtoffers (alleen) de Nederlandse nationaliteit en is 84% man. Van de daders heeft 61,8% de Nederlandse, 16,6% de Marokkaanse (eventueel samen met de Nederlandse), 5,5% de Turkse, 2,5% de Roemeense en 11,5% een minder vaak voorkomende nationaliteit en is bijna 93% man. De meeste verdachten zijn tussen de 19 en 25 jaar oud.

Dat soort info lees je niet op feesboek of geenstijl.

Ga ik je nu even verder keihard uitlachen om je achterlijke ‘nazi-vrindjes’ opmerking, achterlijke amoebe.

op 31 01 2016 at 22:47 schreef Open deur:

Ach, we zijn allemaal voor open grenzen, maar het kan alleen als het bewustzijn dan ook verheven is boven de poep en piestaal.
En apen en hen die denigrerend schrijven over wat zij denken dat het lagere deel van de bebolking is

op 01 02 2016 at 13:50 schreef Sasha Berkman:

http://aafkeromeijn.nl/2016/01/31/voer-voor-piemelpsychologen/

op 01 02 2016 at 14:31 schreef Homo!:

Domme Mario, er zijn viermaal zoveel autochtone jongeren.
En ook los van de cijfers toon je een schandalig gebrek aan intellectuele integriteit. Je WEET dat er geen enkele autochtone homo vlucht naar een islamitisch land.

Mensen zoals Pyt van der Galien die de instroom van patriarchale cultuur faciliteren zijn de nieuwe nazi’s. En fascisten houd je niet op een armlengte afstand, maar zet je netjes tegen de muur.

op 01 02 2016 at 14:52 schreef Peter:

Ik vind het wel weer mooi geweest. Dit was de laatste reactie op FN van meneer eh, ‘Homo’.

op 01 02 2016 at 17:17 schreef Sasha Berkman:

http://www.parool.nl/parool/nl/4/AMSTERDAM/article/detail/4236050/2016/02/01/Alsnog-straf-voor-ex-politicus-Delano-Felter-voor-antihomo-uitspraken.dhtml

“Felter liet zich in 2010 als lijsttrekker van de Republikeinse Moderne Partij tijdens een verkiezingsdebat in de Rode Hoed beledigend uit over homo’s. ‘Ik heb een hekel aan homofielen. Als iedereen op mij stemt, sodemieter ik ze er allemaal uit’, was een van zijn uitspraken. Verder stelde hij dat homofielen ’te dominant’ werden in Amsterdam en dat ‘mensen met een seksuele afwijking bestreden moeten worden’.”

Ik zie duidelijke paralellen met de “minder” uitspraak van geert W.

Deze man heeft 1000eu boete gekregen.

op 01 02 2016 at 18:14 schreef Pyt van der Galiën:

‘Homo’leverde natuurlijk wél een fantastische illustratie van je betoog…

op 01 02 2016 at 19:44 schreef Dieho:

Een dag later Ezzeroilli afzeiken , omdat zij haar familie te kakken zet en nu doe je hetzelfde met je hele oude milieu. Ik zie het verschil niet.

op 01 02 2016 at 19:47 schreef Peter:

Het verschil is dat ik oprecht ben en geen leugentjes vertel.

op 01 02 2016 at 20:52 schreef Sasha Berkman:

Gaaf!

http://www.joop.nl/nieuws/wat-zegt-het-vonnis-van-felten-over-de-zaak-wilders

op 01 02 2016 at 21:09 schreef Sasha Berkman:

Waarom ik het gaaf vind is omdat Geert Wilders zich steeds meer boven de rechtsorde schijnt te willen plaatsen. Goed dat hij straks even tot de orde wordt geroepen. 1000 euro boete is bij de eerste overtreding.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS