Home » Archief » Generaliseren


[19.08.2011]

Generaliseren

Peter Breedveld


Illustratie: Théo van Rysselberghe

Je bent zes weken uit Nederland weg en bij terugkomst blijkt iedereen opeens vol van begrip en compassie voor de PVV’ers. Verontwaardiging over de bedreiging van Arend Jan Boekestijn door een groep PVV-aanhangers blijft nagenoeg uit op Twitter en in de reactieruimte op deze site. Mensen hebben daarentegen geen goed woord over voor de manier waarop ik PVV’ers generaliseer en ‘over één kam scheer’.

Wat heb ik over PVV’ers gezegd? Dat ze dom zijn en gedreven worden door haat en door angst. Daar lijkt me geen speld tussen te krijgen. De PVV gaat eigenlijk alleen over haat jegens moslims en de angst dat die de vrije wereld onder de voet zullen lopen, daarbij geholpen door de Linkse Kerk. Wie PVV stemt, stemt voor haat en voor angst, en dat is dom.

‘Maar er zijn ook PVV’ers die er geen benul van hebben waar ze op stemmen’, voerde iemand ter verdediging van die PVV’ers aan. En dat moet die PVV’ers voor me innemen? Dat zijn dus in elk geval domme PVV’ers. En ze steunen hoe dan ook een partij die grossiert in haat en in angst.

Er zijn er ook die vinden dat ik precies hetzelfde doe als de PVV, door PVV’ers te generaliseren. De PVV generaliseert immers moslims, dus doe ik hetzelfde door PVV’ers te generaliseren.

Nu is mijn voornaamste kritiek op de PVV helemaal niet dat ze moslims generaliseert. Je kunt het eigenlijk nergens over hebben zonder te generaliseren, want er zijn altijd uitzonderingen en het vergt teveel moeite en leidt onnodig de aandacht af om die allemaal in je verhaal mee te nemen.

Het zegt wel veel over de mensen die vinden dat ik precies hetzelfde doe als de PVV, want voor hen is dat generaliseren wél het belangrijkste. Dat de PVV klinkklare leugens over moslims debiteert, is voor hen geen probleem, dat de PVV een Apartheidspolitiek ten aanzien van moslims wil invoeren, deert ze niet. Nee, het gaat hen om dat generaliseren. Op school, tijdens de godsdienstles of tijdens maatschappijleer, hebben ze geleerd dat je niet mag generaliseren en die les hebben ze goed in hun oren geknoopt.

Mag ik zeggen dat alle PVV’ers een hekel hebben aan moslims? Nee, dat mag ik niet van die mensen, want dat is generaliseren en dan doe je precies hetzelfde als de PVV. Mag ik zeggen dat nazi’s slechte mensen zijn? Zelfs dat mag ik niet want er waren nazi’s die heel lief waren voor kinderen. Dus ik gooi er nog een stelling in: ‘Alle kannibalen maken zich schuldig aan een barbaarse praktijk die onze sterkste afkeuring verdient.’ Benieuwd wie me nu komt vertellen dat ik niet mag generaliseren.

Zou dit mogen: ‘Alle PVV’ers sympathiseren met het gedachtegoed van de PVV’? Vast niet, want daarmee ga ik voorbij aan die imbeciele PVV’ers die geen benul hebben van wat dat eigenlijk voor partij is, die ze steunen. ‘Alle PVV’ers steunen de PVV’. Oeeeei, tricky.

Mijn geliefde Hassnae, die Marokkaan is én moslim, wordt dagelijks belaagd door PVV’ers op Twitter en elders op Internet. Een paar recente voorbeelden:

Luister snorremans @Hassnae, dat je oom niet van je af kon blijven toen je 6 was, reageer dat op je gay’s af

en

Kijk anders nog even naar mn #ava @Hassnae afgunstig haatsneetje. Droomde je als meisje van, blonde haartjes.

Ik heb de afgelopen jaren al vaak gewezen op de doodsbedreigingen en de racistische bagger die Hassnae ten deel vielen vanuit PVV-hoek. We hebben gezien hoe PVV’ers juichen om tachtig vermoorde kinderen en ervan dromen martelaar te worden. We hebben oproepen gezien Femke Halsema kaal te scheren, Barack Obama dood te schieten, iedereen in het Mediapark dood te schieten, enzovoort, enzovoort.

Ik heb nog nooit een PVV’er gezien die dat publiekelijk afkeurde, daar afstand van nam, die opriep het beschaafd te houden. Nooit. Integendeel, de aanvallen worden altijd door roedels gedaan. Ik kom nooit een PVV’er tegen die zich inhoudt. Als hij of zij je al niet bedreigt of belastert vanwege je mening, legt hij of zij een ongezonde belangstelling aan de dag voor de mensen met wie je naar bed bent geweest om daar weer een verdachtmaking uit te kunnen wringen.

Mijn kinderen zijn al bedreigd door dit tuig, mijn fucking kinderen. En niemand, helemaal niemand bij de PVV heeft dit veroordeeld.

Daarom kunnen al die mensen, die zeuren over mijn ‘generalisaties’, de pot op. PVV’ers zijn dom, hatelijk, en ze keuren het bedreigen en intimideren van andersdenkenden goed. Elke individuele PVV’er keurt geweld tegen andersdenkenden goed.

Bewijs mijn ongelijk en organiseer als PVV’er een krachtig ‘NEEN’ tegen het ongedierte in de eigen gelederen. Tot het zover is, beschouw ik elke PVV’er als een stuk schorem, en elke PVV-apologeet als de wegbereider van Wilders en zijn trawanten.

Peter Breedveld realiseert zich dat hij steeds meer begint te lijken op een fotonegatief van Theo van Gogh.

Peter Breedveld, 19.08.2011 @ 17:59

[Home]
 

112 Reacties

op 19 08 2011 at 18:29 schreef You On A Gin:

In het geval van Herman van Veen (en het bekladden van moskeeën, dacht ik) heeft Wilders dan hoogstpersoonlijk even foei geroepen (zij het direct gevolgd door zelf ook even in de slachtofferrol te kruipen).

Nu ben jij vast iets minder bekend dan dhr. van Veen, en Wilders zal denk ik geen lijstje bijhouden van wie er allemaal door zijn achterban (mensen die-‘ie niet kent) bedreigd wordt, MAAR: waar de PVV mee moet geconfronteerd worden, en op afgerekend kan worden, is dat hun uitspraken en gedachtengoed mensen wel degelijk inspireert om op walgelijke wijze andersdenkenden en hun dierbaren te bedreigen.
Of het dus allemaal misschien even een tandje lager kan met die oorlogsretoriek, moddergooien, mensen in de hoek zetten etc., dus.

Mocht die meet-and-greet met Bosma er werkelijk van komen, dan neem ik ook aan dat je hem dit zeker voor de voeten zult werpen, en geen genoegen zult nemen met een simpel “ja, dat keur ik uiteraard ook af, maar…”.

op 19 08 2011 at 18:43 schreef Road Agent:

Iedereen weet mischien op een feestje wel wie de pvv’ers zijn, om de sfeer niet te verpesten praat je dan maar over iets anders.
Ik weet het dat is zwak, maar de gastheer/vrouw wil je dat ook niet aandoen.
Met een biertje in de hand praten over voetbal kan dan best gezellig zijn, ik ken de arme duivels tenslotte al jaren.
Na wat meer biertjes gaat het dan uiteindelijk toch erover, maar ze veranderen niet, gehersenspoeld zonde van de tijd.

op 19 08 2011 at 19:37 schreef Nan:

Als iemand die vanwege de opkomst van de PVV en met name vanwege PVV-taalgebruik het land uit is gevlucht, kan ik je alleen maar aanraden om aangifte te doen van elke tweet of mail die jij als bedreigend ervaart. Dat is vervelend, het kost veel tijd, maar je moet het wel doen, in overleg met de politie! Ik ben van oorsprong Nederlandse, woon nu in Gent en ben daar naartoe verhuisd omdat het a) kon en b) omdat ik aanvoelde welk klimaat er in Nederland zou ontstaan.
Niet iedereen heeft de vrijheid te verkassen naar een iets minder grof getaald land, hoewel ook in Belgie de messen worden geslepen, zij het minder fanatiek dan door de PVV en zijn aanhang in Nederland. Dat zal je verbazen, want tot nu toe heeft het Vlaamsch Belang wat dit onderwerp betreft de grootste bek gehad, althans in Belgie.
Dit wordt een zeer langdurige kwestie, vooral zeer pijnlijk, maar naar ik vurig hoop ook met een mooie politieke consensus van een meerderheid zonder de PVV.
Vorig jaar was het nog steeds niet bon ton om vergelijkingen te trekken met de jaren ’30. Persoonlijk vind ik dat dit juist wel kan, en ook moet.
Ik wens je veel sterkte.
Nan Luursema.

op 19 08 2011 at 19:45 schreef peter33:

Generaliseren

Wat heb ik over moslims gezegd? Dat ze dom zijn en gedreven worden door haat en door angst. Daar lijkt me geen speld tussen te krijgen.

http://barenakedislam.wordpress.com/2011/04/19/aint-multicultural-britain-great/

Daarom kunnen al die mensen, die zeuren over mijn ‘generalisaties’, de pot op. moslims zijn dom, hatelijk, en ze keuren het bedreigen en intimideren van andersdenkenden goed. Elke individuele moslim keurt geweld tegen andersdenkenden goed.

op 19 08 2011 at 21:06 schreef Target:

Je stelt onwetendheid gelijk aan haat en daar ga je de fout in. Wacht, laat ik het iets sterker stellen; je bent net zo polariserend bezig als Wilders & Co. Waarbij ik de nadruk wil leggen op “& Co.”. Misschien bedoel je het cynisch, maar een afsluiting als “Peter Breedveld realiseert zich dat hij steeds meer begint te lijken op een fotonegatief van Theo van Gogh.” komt toch wel enigszins megalomaan over. Waar is de -zelf-relativering gebleven in godsnaam?!?

Waar Theo van Gogh bijna dagelijks wel ergens in de landelijke media opdook om met een staafmixer in een hoop stront te roeren zit jij dagelijks thuis aan de eettafel met je laptop weer een verzuurde indruk van de dag te verwerken tot een log. Prima, moet je doen, ik lees het nog steeds, dus wat mij betreft hoef je niet te stoppen. Ik begin me alleen hardop af te vragen of je niet enigszins doorgeslagen bent in je missie om de vulgaire ideologie van de PVV bloot te leggen.

Begrijp me niet verkeerd, het is verschrikkelijk dat jij en je gezin bedreigd zijn/worden door een zooi toetsenbordhelden, en ik kan me (gelukkig) geen voorstelling maken van de impact dat zoiets kan hebben op je gemoedstoestand, evenals 99.99% van de rest van je lezers. En misschien wel mede daarom leest je blog tegenwoordig alsof het dagboek van een gedumpte, verongelijkte en puberale muurbloem. Als ik het zo een beetje inschat bestaat jouw lezerskring namelijk niet uit gedumpte muurbloempjes van 15 jaar. Maar goed, het is jouw blog dus schrijf vooral op wat je dwars zit. De pest is helaas dat wanneer je jezelf gedraagt als een verongelijkt pubermeisje die door een opgelopen blauwtje een hekel heeft aan alle jongens op de hele wereld je het perspectief daardoor een beetje uit het oog lijkt te verliezen.

Dus omdat er een paar haatzaaiende en dreigende mongolen op je pad zijn gekomen is opeens iedereen die op dezelfde partij gestemd heeft gelijk gesteld aan die eikels. Dat lijkt me niet de manier om een open dialoog aan te gaan.
Een dialoog die noodzakelijk is om uiteindelijk te kunnen begrijpen waarom mensen op een partij als de PVV stemmen. Mijn advies is; negeer de haatzaaiers en ga het gesprek aan met de onwetenden. Alleen op die manier zal je een partij als de PVV effectief kunnen aanvallen. Het diskwalificeren van een kwart van de bevolking, zoals je nu doet, werkt daarentegen alleen maar averechts.

op 19 08 2011 at 21:15 schreef Pyt van der Galiën:

Gin, die matiging van de PVV gaat er dus nooit komen, in nog geen miljoen jaar. Integendeel: mocht Wilders ooit premier worden, dan gaat het in Nederland pas écht lachen worden.

De harde kern van zijn achterban zal eisen dat er nu eindelijk ernst wordt gemaakt met de deportatie van moslims en dat er korte metten wordt gemaakt met de linkse gutmenschen. En neem maar van mij aan dat “links” ruim gedefinieerd gaat worden. Zelfs Sandro gelooft in de Eurabia-complotwaanzin en dan heb je het over een PVV’er met nog wat gezond verstand. Babs wees er in een andere thread al op wat de logische consequenties zijn wanneer je die waanzin serieus neemt.

Het is volstrekt naïef te denken dat deportatie van moslims plaats kan vinden zonder gebruik te maken van geweld. Al spoedig zal blijken dat deportatie – in elk geval op een schaal die zijn achterban wenst – onmogelijk is. Dan heeft premier Geert plotseling een groot probleem met die achterban. Tegen die tijd hebben we natuurlijk ook de stadscommando’s en knieschotbrigades die wel bereid zijn de volgende stap te zetten.

Ik vind met Nan dat een vergelijking met de jaren ’30 niet zo vergezocht is, zeker nu we er serieus rekening mee moeten houden dat we weleens in een langdurige economische depressie verzeild zouden kunnen raken. Net als toen staan ook nu de fascisten in de coulissen klaar om een zondebok aan te wijzen.

En maak je maar geen illusies dat het uitsluitend zal gaan om “criminele” moslims: http://www.youtube.com/watch?v=3cg4-CX0its
Niks criminele moslims die gedeporteerd moeten worden, mensen, gewoon “moslims”.

op 19 08 2011 at 21:15 schreef Peter:

je bent net zo polariserend bezig als Wilders & Co.

En daar ben ik dus opgehouden met lezen.

op 19 08 2011 at 22:07 schreef MNb:

Zie Nan Luursema. Niets aan toe te voegen.
Alleen heb ik het een 8000 km verder gezocht, in het derde Nederlandstalige land.

Peter33 is een klinkklare leugenaar.

“Mijn advies is; negeer de haatzaaiers en ga het gesprek aan met de onwetenden.”
Voer dat advies zelf uit en laat ons weten zodra je een ontwetende PVV-er hebt doen inzien dat hij op de verkeerde partij stemt. Kom dan weer eens terug. Ik wens je oprecht succes, Target, maar vermoed dat we je de eerste 5 jaar – voorzichtige schatting – niet meer terug zullen zien.

op 19 08 2011 at 22:18 schreef Leo schmit:

@ Target: Je wil een dialoog met de wat frissere leden van een kwart van de bevolking die PVV stemt? En daar ben jij er een van; een frisse PVV’r. Gefeliciteerd. Maar nog steeds een PVV’r die zich niet met naam en toenaam wil bekend maken. Even voor de duidelijkheid, ik heet Leo Schmit en jij bent een lafaard die zich niet bekend wil maken.

Waarover zou dan de dialoog moeten gaan? Nog steeds over jullie onfrisse onderwerpen over de bedreiging van onze ””’joods- Christelijke ””” cultuur? Ga toch een boekje lezen over onze cultuur. Ik deel Peter’s mening; met fulles kan je niet praten. Totdat ze het tegendeel bewijzen.

op 19 08 2011 at 22:57 schreef Target:

@Peter, geen flauw idee of mijn vorige reactie nog ‘awaiting moderation’ is maar voor de zekerheid nogmaals voor jou: I rest my case.
@leo, sukkels als jij zijn voor mij alleen maar de bevestiging dat ik er goed aan doe om me, in principe, zoveel mogelijk afzijdig moet houden van het ‘publieke’ debat. De laatste keer heb ik D66 gestemd.

op 19 08 2011 at 23:00 schreef Peter:

Is dat die ‘open dialoog’ waar jij zo’n pleitbezorger van bent, Target?

op 19 08 2011 at 23:01 schreef Target:

@Leo nog een keer: Wie ik ben? Ik ben iemand die in meer dan 900 logs zijn ziel en zaligheid heeft bloot gelegd tot 2010. Ik vind dat ik in die tijd wel genoeg van mezelf heb laten zien. En wat heb jij tot nu toe gedaan, behalve je naam (of pseudoniem?) online plempen om vervolgens ongefundeerde onzin te verkondigen?

op 19 08 2011 at 23:06 schreef Target:

@Peter, Jazeker. Als iemand mij onterecht in een ‘groep’ gaat plaatsen omdat ik, in dit geval, anoniem reageer dan vind ik dat ik daar iets over mag zeggen. Zeker aangezien Leo Schmidt voor de rest op geen enkele manier een inhoudelijke bijdrage levert.

op 19 08 2011 at 23:16 schreef Peter:

Jouw eigen bijdrage is ook niets dan een breedsprakerige jij-bak/ad hominem, toch?

op 19 08 2011 at 23:22 schreef Target:

@peter, mwah, zo zou ik het niet bekijken. Het wordt natuurlijk al snel een jij-bak/ad hominem wanneer je iemand aanspreekt op zijn teksten, het risico van het bloggen zou ik zeggen. Wil niet zeggen dat als je niet oppast dat je inderdaad alleen maar aan het jij-bakken bent als je niet open wilt staan voor elkaars standpunten.

op 19 08 2011 at 23:32 schreef Peter:

Ik sta open voor zinnige standpunten, dus niet voor de jouwe. Iemand die zijn betoog begint met de mededeling dat ik precies hetzelfde doe als Geert Wilders is dom en verliest per direct mijn aandacht.

Dat was het laatste daarover. Toodlepip.

op 20 08 2011 at 01:09 schreef Squire:

Ach, Willem II was veertien toen hij moest trouwen met de negenjarige Mary

op 20 08 2011 at 01:13 schreef Rob:

“PVV’ers zijn dom, hatelijk, en ze keuren het bedreigen en intimideren van andersdenkenden goed. Elke individuele PVV’er keurt geweld tegen andersdenkenden goed.”

En die Peter Breedveld maar klagen over haatzaaien terwijl hij zelf geen haar beter is. Onderbuikgevoelens en blinde haat beheersen zijn reacties. En toch altijd zichzelf in de slachtofferrol manoeuvreren en het verongelijkte kind uithangen. Zoals ik al eerder zei, zelfreflectie is hem volkomen vreemd.

op 20 08 2011 at 01:28 schreef Peter Pan:

Peter, het is goed dat de PVV er is. Anders had u geen weblog. U hebt de PVV als onderwerp en ik de moslima. Wel, u hebt het goed gezien want aan de moslima is geen droog brood te verdienen.
De maatschappelijke onvrede over de moslimimmigratie krijgt door de PVV een gezicht en kan daardoor worden gekanaliseerd. Zou de PVV er niet geweest zijn, dan zouden er op dit moment mogelijk al grondzeeën van onberedeneerde haat en woede over het volk gekomen zijn. Nu lijkt u van de veronderstelling uit te gaan dat die door de PVV zijn veroorzaakt, maar dat zou ook anders kunnen liggen.
De PVV heeft reeds tal van taboes doorbroken voordat deze tot ongelukken konden leiden. Zo heeft zij de mislukte moslimimmigratie bespreekbaar gemaakt. De PVV vervult daardoor een belangrijke maatschappelijke functie omdat zij de druk van de ketel haalt. Daardoor draagt de PVV een grote verantwoordelijkheid. De PVV is de enige partij in het parlement die werkelijk verantwoordelijkheid draagt voor de toekomst van dit land.
Zij moet het mismanagement van veertig jaar immigratie aan de kaak stellen en het volk de weg uit deze chaos wijzen. Dat is geen gemakkelijke taak. U begrijpt wellicht dat ook ik van de tegenpartij ben – zij het politiek ongebonden – en bij ongewijzigd beleid eerder een moslimstaatsgreep * zie aankomen dan het assimilatie paradijs.
Daarom is de PVV er precies op het juiste moment. En inderdaad, het zijn niet allemaal professoren. Maar juist de PVV moet de taal van het volk machtig zijn. Wij zien overigens dat zij die kunst met anderen deelt.
De moslims treft totaal geen schuld aan hun massale toelating. Zij hebben begrijpelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt. Daarom hebben PVV-ers ook geen hekel aan moslims, maar aan multiculturalisten, die dit alles sterk bevorderd hebben.
Nu komt er een belangrijk onderscheid. Het gevecht van Wilders is een gevecht tussen autochtonen. De moslims staan hier volledig buiten. Wilders praat over de moslimideologie met multiculturalisten, maar niet met moslims. Maar dit gevecht loopt binnen vijf jaar ten einde en dan zal ook Geert Wilders zich met de moslima’s moeten verstaan.
In mijn optiek is het dialectische proces het antwoord op de moslimideologie. Anders gezegd: Waren er geen vrouwen dan was er geen islam. De moslima is namelijk het wisselgeld in de islamideologie opdat de moslim zich onderwerpt aan het systeem. Trekt men de moslima onder het bouwwerk uit dan stort de ideologie in elkaar. Dat is het drama dat de islam in de komende decennia te wachten staat: De aanstormende macht der moslima’s *. Kort en goed zal Geert Wilders daarom ooit met moslima’s moeten onderhandelen over de voortgang van dit land.
Het tweede belangrijke onderscheid is dat de scheiding tussen allochtonen en autochtonen vals is. De werkelijke cesuur zou moeten worden gelegd tussen de moslim en de moslima. Dat is de juiste stimulans naar integratie van de moslim, de dialoog met de vrouw, het dialectische proces.
Daartoe zouden moslima’s zich meer bewust moeten worden van hun maatschappelijke macht binnen vijf tot tien jaar. Er heeft zich weliswaar een intelligente voorhoede ontwikkeld maar die verdoet haar tijd op weblogs en advocaten kantoren.
Zij moeten zich gaan bezinnen op hun toekomstige macht. De moslima moet haar kaart zodanig uitspelen dat de islamideologie de gelijkberechtiging van de vrouw wereldwijd aanvaardt. Want zolang de moslima haar gesel koestert zal het systeem blijven voortbestaan.
Terzijde zij opgemerkt dat u in uw vorige artikel min of meer stelde dat handige zakenlieden geen onderscheid maken naar etniciteit. Het gaat hen namelijk om het geld dat zij aan de gekleurde medemens kunnen verdienen. U scheen daar wel waardering voor te hebben. Maar het leek mij dat u toen ongemerkt een passende omschrijving gaf van de allochtonenindustrie. Die heeft immers ook geen belang bij integratie.
Het kanaliseren van de maatschappelijke onvrede is daarom de wezenlijke taak van de PVV. Enerzijds koppelt zij daarvoor op een manier die u onsmakelijk zou vinden, maar anderzijds stuurt zij deze gevaarlijke processen tijdig bij. Zou de PVV er niet geweest zijn dan zou de segregatie binnenkort weleens veel sneller uit de hand kunnen lopen.

De door mij voorspelde moslimstaatsgreep is nauwelijks voorstelbaar, maar onder voorwaarden toch best voorspelbaar. Maar is het scenario wel goed doordacht, is het wel levensvatbaar of is het slechts islamofobie? Ja, islambranding * die link geef ik er ook nog bij.

http://peterpansparadijs.blogspot.com/2011/07/21-de-aanstormende-macht-der-moslimas.html

http://peterpansparadijs.blogspot.com/2011/08/47-voorspelling-moslimstaatsgreep.html

http://peterpansparadijs.blogspot.com/2011/08/woord-vooraf.html (dat is islambranding)

En vergeet de inleiding niet:

http://peterpansparadijs.blogspot.com/2011/08/inleiding_18.html

op 20 08 2011 at 09:33 schreef target:

@peter, zo fuckin’ typisch hoe jij je laat kennen ook hè.? Het diskwalificeren van andersdenkenden zit in je bloed man! Het is jammer dat de ideologie van de PVV niet de jouwe is, anders was het een warm bad voor je geweest.

op 20 08 2011 at 10:03 schreef Peter:

Veel variatie zit er niet in je repertoire, is het wel, Target?

Je vindt jezelf blijkbaar zo belangrijk dat het stoom uit je oren komt als iemand jouw opinie niet de moeite waard vindt. Maar ook na drie keer herhalen trek ik me nog steeds niks aan van je stelling dat ik precies hetzelfde doe als Geert Wilders.

op 20 08 2011 at 10:13 schreef ulo:

@Peter

Wilders is de meest bedreigde man van Nederland.
Dus jou linkse vriendjes kunnen er ook wat van.
Je bent gewoon een enorme hypocriete jankerd.

´hoe PVV’ers juichen om tachtig vermoorde kinderen en ervan´

Jou moslims vriendjes juichten na de moord op Fortuyn en de aanslagen van 9-11.
Je hebt in elke groepering rotte appels. Alleen bij moslims zijn het er veel meer dan in andere groepen.

op 20 08 2011 at 10:16 schreef Peter:

Ze kunnen ook geen van allen fatsoenlijk Nederlands, die PVV’ers…

op 20 08 2011 at 10:25 schreef Pyt van der Galiën:

@Peter Pan

“De door mij voorspelde moslimstaatsgreep is nauwelijks voorstelbaar, maar onder voorwaarden toch best voorspelbaar.”

Je hebt die staatsgreep voorspeld, maar je acht hem nauwelijks voorstelbaar? Wat is daar de logica van? En wanneer die staatsgreep nauwelijks voorstelbaar is, waarom zouden we ons er dan druk om maken?

@ulo

1 Wilders wordt bedreigd door extremistische moslims, niet door links. Integendeel, links probeert hem zoveel mogelijk uit de wind te houden.

2 Omdat “moslims” gejuicht zouden hebben na 9/11 mag je als PVV’er ook juichen om 80 kinderen die overhoop geknald zijn door een Wilders-fan? Dat is PVV-logica?

Je hebt in elke groepering rotte appels. Alleen zijn ze bij de PVV allemáál rot. Daarin is die club uniek. Nou, niet helemaal. Tachtig jaar geleden hadden ze bij de oosterburen iets soortgelijks.

op 20 08 2011 at 10:30 schreef ulo:

@peter

Reageer er vooral niet inhoudelijk op….

op 20 08 2011 at 10:33 schreef ulo:

@peter

Op welke politieke partij stem jij eigenlijk?

op 20 08 2011 at 10:44 schreef ulo:

@ peter

Je hebt een grote bek op internet maar hier was je aardig stil. Zwak van je.

http://www.youtube.com/watch?v=C5kRWOpcN8g

Is dit haat zaaien? Nee, oproepen tot geweld.

op 20 08 2011 at 10:59 schreef Peter:

ulo:

*)Mijn moslimvriendjes hebben niet gejuicht om 9/11. Ik ken wel een paar lievelingen van islamofoob rechts die hebben gejuicht om 9/11, allen fanatiek anti-islam.

*)Mijn moslimvriendjes waren allemaal heel erg geschokt door de moord op Fortuyn.

*)Mijn linkse vriendjes bedreigen Wilders niet. Ze vinden het stuk voor stuk verschrikkelijk dat iemand in Nederland zijn leven niet zeker is omdat hij een mening heeft.

Na de moord op Theo van Gogh, waarom wél werd gejuicht door veel moslims, of waarbij veel moslims zeiden dat Van Gogh het er zelf naar had gemaakt, ben ik deze site begonnen, uit onvrede met het debat in Nederland na die moord. Ik heb iedereen, die de moord vergoelijkte of kwalificeerde als een logisch gevolg van het beledigen van moslims, de mantel uitgeveegd op Frontaal Naakt. Ik heb ruzie gemaakt met moslims en linksmensen als Femke Halsema. Ik heb Lousewies van der Laan gesteund en ik heb er schande van gesproken dat links haar in de steek liet toen ze een motie ter afschaffing van het verbod op godslastering indiende.

Met andere woorden, ulo: je staat tegen de verkeerde boom te blaffen.

op 20 08 2011 at 11:06 schreef Peter:

ulo, jij hebt alleen een grote bek achter je computertje, met een schuilnaampje. Net zoals 99,9 procent van de PVV’ers. Het zijn allemaal, een enkeling uitgezonderd, laffe schijtbakken.

Ga mij nou niet de maat nemen omdat ik weiger met een hufterjournalist te praten. Als wij tegenover elkaar stonden, zou ik tegen jou precies hetzelfde zeggen als ik nu doe, en jij zou zeven kleuren stront schijten.

Jij weet dat, ik weet dat en iedereen die meeleest, weet dat.

op 20 08 2011 at 11:46 schreef Mario:

Maak van ‘ulo’ maar ‘ZMLK’…klere, wat een pindabrein.

op 20 08 2011 at 11:49 schreef ulo:

@ Pyt van der galien

´Wilders wordt bedreigd door extremistische moslims, niet door links. Integendeel, links probeert hem zoveel mogelijk uit de wind te houden´

Ik haakte af bij: ´niet door links´. Droom lekker verder. Typ op twitter maar eens in bij zoeken: Wilders dood. Dit is van een paar dagen, dus reken maar uit op jaarbasis. En dit is alleen twitter nog maar….

Hier een paar voorbeelden:

OriginalGBjr Shin Chan.
RT @TheyCallMeAG_: RT @OriginalGBjr: Geert Wilders moet dood. Dat bedoel ik / @politie <
23 uur geleden

19 aug
⌣̊┈̥-̶̯͡»̶Zakaria
Zakaria038 ⌣̊┈̥-̶̯͡»̶Zakaria
Mocro: Geert Wilders kan nu de kanker krijgen en dood gaan. (NIETMIJNWOORDEN) :p

17 aug
StrijderZonderAngst
Verkaazde StrijderZonderAngst

@Jekylline @doodsbedreiging @TibGrim wat gaan jullie mij tweeten ja ik wil wilders dood samen met de helft van heel nederland!!!

17 aug
StrijderZonderAngst
Verkaazde StrijderZonderAngst
@
@TibGrim ik speel tegen PVV A1 is niet mijn vereneging en die bestaat langer als PVV van wilders en ja wilders moet dood die hoerenzoon!

16 aug
♥ celine perez
BLONDiNA_ ♥ celine perez
Ik sluit af, geert wilders mag nu van mij dood gaan en de kankurrrr krijgen klaar, afgesloten

16 aug
D'CherαιlγMαrγ ♥
CherailyD_ D'CherαιlγMαrγ ♥
Geert wilders moet DOOD !

13 aug
Doodsbedreiging
doodsbedreiging Doodsbedreiging
RT @Verkaazde: die lijk die ze hebben gevonden is gewoon waarschuwing voor wilders als hij hier komt gaat hij dood! #doodsbedreiging (1/3)

op 20 08 2011 at 12:02 schreef ulo:

@mario

Reageer vooral niet inhoudelijk…..

@peter

1 Misschien niet jou vriendjes. Maar wel andere linkse en moslims.

2 Je overschat jezelf nogal…

3 En je hebt nog geen antwoord gegeven op mijn vraag wat je stemt.

op 20 08 2011 at 12:17 schreef Peter:

Ik stem altijd wat anders. Ik heb VVD, D66, PvdA en GroenLinks gestemd. Ik zal nooit PVV stemmen en nooit CDA.

op 20 08 2011 at 12:28 schreef Pyt van der Galiën:

lol! Aan de nicks te zien bevestig je mijn stelling dat het extremistische moslims zijn die Wilders doodwensen, ulo. StrijderZonderAngst, dat lijkt me nou typisch zo’n nick dat een extremistische moslim zou gebruiken. Nou ja, aangezien je een vertegenwoordiger bent van extreemoliedom rechts waren mijn verwachtingen toch al niet hoog gespannen.

op 20 08 2011 at 12:41 schreef Ion Susai:

@ Peter

Je beschouwt dus ook elke Marokkaan als een stuk schorem? Je kunt diezelfde logica namelijk op hen toepassen.

op 20 08 2011 at 12:58 schreef Peter:

Moeilijk hè, Ion, logisch nadenken? We gaan jouw domme vooronderstelling even tegen het licht houden:

1) Marokkanen kunnen er niks aan doen dat ze Marokkaan zijn. Zo zijn ze geboren en al is hun geboorteplaats Zaandam, gaan ze op klompen lopen en dropjes eten en de hele zaterdag de velgen van hun auto poetsen, dan nog zullen ze er – vooral door types als Ion Susai – aan blijven herinnerd worden dat ze Marokkaan zijn.

PVV’er zijn is echter een keuze. PVV’er zijn doe je omdat je je kunt vinden in het gedachtegoed van de PVV, die alle moslims het land uit wil, beweert dat homofobie en antisemitisme Marokkaanse importproducten zijn en die een apartheidsbeleid wil te aanzien van niet-westerse allochtonen. PVV’ers kiezen daarvoor.

2) Een Marokkaan is niet verantwoordelijk voor wat een andere Marokkaan doet. Dat is net zo absurd als een Nederlander verantwoordelijk houden voor wat Willem Holleeder allemaal op z’n kerfstok heeft.

Desalniettemin zijn er veel Marokkanen, denk aan Ahmed Marcouch, denk aan Hassnae Bouazza, die hun nek uitsteken en andere Marokkanen aanspreken op hun laakbare gedrag.

PVV’ers doen dat nooit, hoewel er eigenlijk zelden een PVV’er in de openbaarheid treedt zonder te dreigen, te intimideren en te belasteren. Vrijwel alle PVV’ers in de Tweede Kamer hebben een gewelddadig, frauduleus of anderszins semi-crimineel verleden. De PVV-websites barsten allemaal van de racistische bagger, de dreigementen en geweldsverheerlijking. Er is geen twitterende PVV’er die andersdenkenden niet verrotscheldt, bedreigt en/of belastert, dat is inclusief Geert Wilders zelf.

Allemaal geïnspireerd door het gedachtegoed van de PVV. En nooit, echt nooit zegt een PVV’er dat het eens afgelopen moet zijn met die bagger.

Ergo, voor de Marokkanen in Nederland heb ik aanzienlijk meer respect dan voor de PVV’ers. Het overgrote deel van de Nederlandse Marokkanen gedraagt zich voorbeeldig, het overgrote deel van de PVV, eigenlijk iedereen behalve een enkele uitzondering, is tuig van de richel.

Beantwoordt dat je vraag een beetje, racistische domoor?

op 20 08 2011 at 13:39 schreef Bigpete:

Marokkanen kunnen er niks aan doen dat ze Marokkaan zijn.

Hun uiterlijke kenmerken kunnen ze niet veranderen, maar het feit dat ook de 3e en waarschijnlijk 4e, 5e, 6e etc generatie braaf de Marokkaanse nationaliteit aanvraagt daar zijn ze zelf bij. Je HOEFT je kind niet aan te geven bij het Marokkaanse consulaat hoor, dat doen ze toch echt zelf. Bovendien schrijven ze daar alleen kinderen in met goedgekeurde namen, noem je zoon Jan en je bent meteen van het gezeik af. (Dan hoeven wij ook niet meer te raden of Badda, Hadil etc nu eigenlijk een man of een vrouw is.)
Als mijn voorouders zo aan hun nationaliteit hadden vastgehouden dan had ik nu 4 nationaliteiten bezeten…

Dat ze moslim zijn c.q. blijven is wel degelijk eigen keuze. En dus mag je ze daar ook op aanspreken.

PVV’er zijn is echter een keuze
PVV stemmen is een keuze, de redenen zijn divers net zoals bij elke andere partij. Ik stem PVV omdat ik hoop dat zolang de PVV een factor van betekenis blijft de VVD en het CDA hun oren niet teveel naar links laten hangen zoals in het verleden. Een ander zal zijn eigen reden hebben. Maar PB weet het zeker, alle PVV stemmers zijn hardcore racisten en bovendien behept met een bijzonder laag IQ. Tuurlijk joh, blijf dromen.

Ik ben ook vaak niet blij als er weer eens een PVV kamerlid negatief in het nieuws komt, sterker nog meer dan de helft van de fractie bestaat uit malloten. Ik stem PVV zolang het me uitkomt en ik de hoop blijf houden dat ze de VVD en het CDA wat naar rechts trekken. Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst weer VVD stem, dat hangt af van hun partijprogramma.

op 20 08 2011 at 13:54 schreef ulo:

@ pyt van der galien

Nee er komen totaal geen doodsbedreigingen van links naar Wilders….. Slaap lekker verder dom mannetje.

Bij die tweets zitten er 4 tussen van niet moslims.

Die doodsbedreigingen van die moslims kun je in de meeste gevallen wel aan links koppelen omdat ze massaal pvda stemmen. Ze zullen in ieder geval niet rechts zijn……

op 20 08 2011 at 14:01 schreef Ion Susai:

Ja.

op 20 08 2011 at 14:03 schreef ulo:

@peter

Marokkanen komen 6x vaker in de criminaliteit dan autochtonen. Dan heb je nog een deel haatbaarden, vrouw onderdrukkers, sharia figuren enzovoort.
Ik zeg grenzen dicht geen Marokkanen er meer in.

op 20 08 2011 at 14:32 schreef Peter:

Ik zeg: types als ulo stemrecht ontnemen en als dwangarbeider naar de koloniën verschepen.

op 20 08 2011 at 14:40 schreef ulo:

@peter

Landverraders zoals jou moeten ze juist het stemrecht en Nederlands paspoort afnemen. Vervolgens een enkeltje Somalie.

op 20 08 2011 at 15:00 schreef Pyt van der Galiën:

Knap staaltje PVV-logica, ulo, ook wanneer doodsbedreigingen niét afkomstig zijn van links, dan zijn ze tóch afkomstig van links want het zijn moslims en die stemmen allemaal PvdA.

Gelukkig laten PVV’ers wanneer je ze maar voldoende provoceert altijd snel hun masker van fatsoen vallen en beginnen ze te krijsen over “landverraders”, waarmee ze bedoelen iedereen die kritiek heeft op de blonde Führer. Puur uit nieuwsgierigheid, ulo, vertel eens welke straf er volgens jouw op landverraad zou moeten staan?

op 20 08 2011 at 15:43 schreef yvonne:

Lulo is van dat gespuis dat altijd naar voren komt als het economisch slechter gaat. De scheldwoorden zijn ook weer hetzelfde. Komt dit gespuis met ‘landverraders’ aan. Debieler kan het toch niet. En dan nog zeggen dat die nepblanke Indo niets te maken heeft met Breivik. Tjonge, wat een gefrustreerde debielenclub.

Is niet mee te praten. Intelligentie van een eierdop.

Ik bedoel, deze reactie blijft dus gewoon staan.
Het zijn weer dezelfde lullos met een andere zondebok.

zigeuners zijn het smerigste volk ter wereld , die parasieten leven volledig van diefstal en oplichting en dan geven ze die nog geld bij om mercedessen te kopen

allemaal naar auswitch en die vuile pvda ‘ers erbij wegens verspillen van

belastingsgeld

MrStrontkut 3 weken geleden

op 20 08 2011 at 15:57 schreef Mart:

En daar is meneer Bigpete, die onder een ander draadje zegt problemen te hebben met elke vorm van extremisme, die PVV stemt omdat Nederland anders te ver naar links gaat. Wat zit er vooral links in de kamer? Gematigde sociaal-democratische partijen.

Kortom, meneer de hypocriet heeft al problemen met gematigd links.

Bigpete voldoet 100% aan Peter’s karakterisering.

Mart

op 20 08 2011 at 16:05 schreef ulo:

@ pyt van gallen

Je hebt gelijk, die tweets zijn afkomstig van rechtse moslims………

Ik neem de term landverrader in de mond bij een Nederlander die zich bekeerd heeft tot de sprookjes van de islam.

op 20 08 2011 at 16:09 schreef yvonne:

GeweldigePiet

“Dan hoeven wij ook niet meer te raden of Badda, Hadil etc nu eigenlijk een man of een vrouw is.)”

Wel, als je met een Chinese getrouwd bent, dan heb je een grote muil. Ik weet ook niet of een Chinese naam bij een jongetje of een meisje past. Maar goed, voor jou bestaat de hele wereld alleen uit Pieten en Jannen, getrouwd met een toekomstig doelwit van de PVV.
.

“PVV stemmen is een keuze, de redenen zijn divers net zoals bij elke andere partij.”

Je blijft een lege eierdop.
NSBers hadden ook diverse redenen om op Mussert te stemmen, wel liever geen Joden erbij.

op 20 08 2011 at 16:11 schreef ulo:

@yvonne

Jij bent de simpele hier. Breivik begon al meer dan 10 jaar geleden met het voorbereiden van deze daad. Toen bestond de pvv nog geen eens.

op 20 08 2011 at 16:24 schreef yvonne:

@Lullo

“@peter

Marokkanen komen 6x vaker in de criminaliteit dan autochtonen. Dan heb je nog een deel haatbaarden, vrouw onderdrukkers, sharia figuren enzovoort.
Ik zeg grenzen dicht geen Marokkanen er meer in.”

Te laat lullo, we zitten bij de Europese Unie en anders hebben we België nog. Verblijfsvergunninkje daar en doortorren, yippie.

op 20 08 2011 at 16:26 schreef ulo:

@yvonne

Breivik begon al meer dan 10 jaar geleden met het plannen van zijn daad. Toen bestond de pvv nog geen eens. Jij maakt van een Noors drama een Nederlandse zaak. Lekker simpel.

op 20 08 2011 at 16:32 schreef yvonne:

@GeweldigePiet

Dat ze moslim zijn c.q. blijven is wel degelijk eigen keuze. En dus mag je ze daar ook op aanspreken.

Ben je wel goed bij je hoofd.

op 20 08 2011 at 16:57 schreef Peter:

Ik vind dat mooi, dat je zegt dat PVV’ers imbecielen zijn, en dat er dan allemaal goedbedoelende, lieve mensen zeggen dat dat niet mag, en dat je dat niet kunt zeggen van alle PVV’ers, en dan komen die PVV’ers zelf even aantonen dat, nee echt, wij zijn grote imbecielen, daar heeft Peter helemaal gelijk in.

op 20 08 2011 at 17:02 schreef Pyt van der Galiën:

@ulo

Dus iedere tot de islam bekeerde Nederlander is een landverrader? Alleen klopt dat niet. Peter Breedveld is geen moslim en hij wordt door jouw desondanks betiteld als landverrader. Jij hanteert dus in werkelijkheid een veel ruimere definitie van “landverrader”. Bedoel je met “een Nederlander die zich bekeerd heeft tot de sprookjes van de islam” eigenlijk “iedere Nederlander die niet dezelfde mening heeft over de Islam als Hans Jansen”?

Nog een keer: welke straf zou er op landverraad moeten staan, ulo?

Yvonne

Ik begrijp je post niet. Van wie is dat citaat over zigeuners en Auschwitz afkomstig en waar staat dat?

op 20 08 2011 at 17:20 schreef Bigpete:

Ik ben prima bij mijn hoofd Yvonne, stukken beter dan jij in elk geval. Vindt jij het normaal dat marokkanen tot in de eeuwigheid marokaanse voornamen geven of vindt je het normaal
dat ze zich aanpassen aan het land waarin ze al vele generaties leven? De meeste hier geboren chinese kinderen hebben een europese (roep)naam, veel Hongkong chinezen trouwens ook…

op 20 08 2011 at 17:36 schreef Sasha Berkman:

“Je HOEFT je kind niet aan te geven bij het Marokkaanse consulaat hoor, dat doen ze toch echt zelf.”
Big Pete, je weet verdomde weinig van de wet voor een politieagent.

http://weblogs.nos.nl/binnenlandredactie/2011/03/24/tweede-nationaliteit-mocht-u-kiezen-bij-de-aangifte-van-uw-baby/

Of was je gewoon,zoals het een echte PVV’er betaamd, lekker ongebrijdeld, facts-free, aan het haat zaaien?

op 20 08 2011 at 17:43 schreef yvonne:

@Geweldige Piet

Jij bent echt niet goed bij je hoofd. We moeten de Jannen en de Pieten onder de Chinezen er maar eens bij halen. En what the fuck, mag jezelf bepalen welke naam je geeft, vrijheidsstrijder, wat gaan we nu krijgen? Of dat uitmaakt of je je aanpast of niet? Je broek zakt hier toch vanaf,pppfff.

op 20 08 2011 at 17:47 schreef yvonne:

@Lullo

@yvonne

Breivik begon al meer dan 10 jaar geleden met het plannen van zijn daad. Toen bestond de pvv nog geen eens. Jij maakt van een Noors drama een Nederlandse zaak. Lekker simpel.

Ik moet het ook zo simpel mogelijk houden, lullo

op 20 08 2011 at 17:57 schreef Bigpete:

Ik weet juist veel van de wet meneer de kraker. De discussie genoemd in het artikel is mij bekend, een vermelding in de GBA is één ding, je kind laten inschrijven bij het consulaat is een ander ding en daadwerkelijk een marokkaans of turks paspoort aanvragen is weer een stap verder die vrijwillig gezet wordt.

Dus als er hier een schreeuwt zonder de feiten te kennen ben jij het wel.

op 20 08 2011 at 18:05 schreef yvonne:

@Pyt

“Ik begrijp je post niet. Van wie is dat citaat over zigeuners en Auschwitz afkomstig en waar staat dat?”

Ik keek op aanraden van lullo nog een keer hoe Peter de vuilnis buiten had gezet en ik zag daarnaast nog iets staan, makkelijk scoren voor de ons bekende ranzige typen. De genoemde reactie staat eronder.

Allochtonen vs. Nederlanders in De Meern, Utrecht‏ – YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=jt_vjgi-CGM

op 20 08 2011 at 18:22 schreef horatius:

De PVV is in eerste plaats een verzetsbeweging tegen de politieke – dus radicale – Islam.
In de tweede plaats heeft men wat inhoudelijke bezwaren tegen het vaak stuitende gedrag van veel Marokkaanse jongeren.

De eerste generatie Turkse en Marokkaanse gastarbeiders waren ijverige idealisten die met 40-urige werkweken een welkome bijdrage leverden aan onze samenleving. De hele ellende is begonnen toen de gezinshereniging op gang kwam halverwege de jaren 70. Plotseling doken er ook imams op die een belemmering vormden voor de integratie.

De arbeidsmarkt werd verlaten en werd verruild voor de moskee en het koffiehuis.
De jongeren staakten vaak hun studie op het VMBO en gingen daarna op het dievenpad of werden drugskoerier of loverboy.

Daardoor kregen de Marokkanen – in tegenstelling tot b.v. de Chinezen – een minder goede reputatie en dat is een slechte zaak voor de multiculturele samenleving die gebaseerd is op de inzet en motivatie van alle Nieuwe Nederlanders.

Voorts rijst de volgende vraag:

Hoe zou de bevolking van een land als b.v. Marokko reageren als er in een tijdsbestek van pakweg 40 jaren er (zonder economische noodzaak) 1 miljoen Christenen zouden binnenkomen en er vervolgens kerken gingen bouwen. Bovendien een massaal beroep werd gedaan op de staatskas en ook nog eens een prominente rol gingen vervullen in de criminaliteit. De autochtone bevolking gingen terroriseren en religieuze eisen gingen stellen die haaks staan op de Koran.

Hoe zou de Marokkaanse bevolking daar op reageren?

op 20 08 2011 at 19:28 schreef sigme:

Een Nederlandse Marokkaan hoeft een kind niet aan te geven bij het Marokkaanse consulaat. Maar als de Nederlandse Marokkaan dat niet doet, maar wel een paar jaar later met kind en al (en alle Nederlandse paspoorten) aan de Marokkaanse grens staat, krijgt het gezin een hoop gezeur.

Die prijs is de meeste Marokkanen te hoog.

En het kind in kwestie, dat geen enkele stem had in diens tweede nationaliteit, kan deze nooit weer kwijtraken..

Overigens moet gezegd worden dat de Marokkaanse douane verbazend goed precies weet wie je bent.
De Marokkaanse administratieve organisatie is werkelijk goed doordacht en uitgevoerd en daardoor zeer effectief. Kan Nederland nog een puntje aan zuigen ;)

op 20 08 2011 at 19:37 schreef ulo:

@ horatius

Jij snapt het!

op 20 08 2011 at 20:35 schreef Harry:

Als je het hebt over barbarisme …. je hebt vast wel eens in die achterlijke koran gelezen , het staat er vol van . Nu kan ik wel begrijpen dat als je met een marokkanse zit te huizen dat je het niet leuk vindt dat die aangevallen wordt , maar we kunnen toch niet iedereen apart beoordelen . Na de oorlog werden alle Duitsers toch rücksichtlos het land uit gebonjourd , heel misschien zat daar ook wel een enkele goede tussen . Maar om zo debiel af te geven op mensen die met gevaar voor eigen leven ons land proberen te beschermen , is ook debiel .

op 20 08 2011 at 20:44 schreef Sasha Berkman:

Piet, ok, je liep dus haat te zaaien en te verzwijgen dat jouw werkgever, de nederlandse staat, er op staat om van iemand wiens (over)grootvader in marokko is geboren als “marokkaan” te registreren, of die kinderen en de ouders dat nu willen of niet.
De scholen waar die kinderen dan naar toe gaan worden dan trouwens ook “zwarter”. Mocht hij of zij ooit iets uitvreten dan zijn het ook weer “marokkanen”. Dat is waar het om draait!

op 20 08 2011 at 20:44 schreef ulo:

@peter

Van moslims gaat totaal geen dreiging uit. Hamas, al quaida, el shabaab, de taliban enzovoort zijn vredelievende clubjes net als hun voorbeeld mohammed…..

http://www.nrc.nl/nieuws/2011/08/20/spanje-zet-moslim-gevangen-die-drinkwater-wilde-vergiftigen

op 20 08 2011 at 21:19 schreef horatius:

@ ulo,

Daarvoor heb ik dan ook 5 jaar in een Vogelaarwijk gewoond. Ik ben dus ervaringsdeskundige op het gebied van de multiculturele samenleving.

Vele malen moeten uitwijken voor van 4-hoog geworpen vuilniszakken en bankstellen. Toch getracht er het beste van te maken. Als mijn Antilliaanse buurvrouw (140 kg) weer eens door haar bed was gezakt stak ik altijd de helpende hand toe. Maar de limiet werd bereikt toen mijn bovenburen afkomstig uit donker-Afrika hun potje gingen koken op de vloer en mijn plafond in sterke mate ging verkleuren.

In de centrale hal waren alle brievenbussen gesloopt en er werd druk gehandeld in geestverruimende middelen. In de berging sliepen talloze uitgeprocedeerde asielzoekers en andere kennismigranten uit tal van exotische oorden.

Op mijn klachten bij de woningstichting kreeg ik te horen dat de tijden waren veranderd en dat ik mij maar aan diende te passen.

Ik ben dus verhuisd en vervolgens op de PVV gaan stemmen. Sindsdien sta ik te boek (volgens de Linkse kerk) als zijnde domrechts, racist, fascist, extreem-rechts, schorem en ongedierte.

Over haatzaaien gesproken…

op 20 08 2011 at 22:08 schreef yvonne:

@Horatius

Jezus, een verzetsbeweging! Het Anders Breiviklied zal al in de maak zijn.
Landgenoten, verdedigt uw land tegen vreemde smetten en haalt den pek en veren maar weer tevoorschijn

Peter:

Ik vind dat mooi, dat je zegt dat PVV’ers imbecielen zijn, en dat er dan allemaal goedbedoelende, lieve mensen zeggen dat dat niet mag, en dat je dat niet kunt zeggen van alle PVV’ers, en dan komen die PVV’ers zelf even aantonen dat, nee echt, wij zijn grote imbecielen, daar heeft Peter helemaal gelijk in.

op 20 08 2011 at 22:11 schreef p.wielaard:

Euh, Alle bomen zijn van hout ?

op 20 08 2011 at 22:24 schreef Ab Sconditus:

@horatius
En de stilte is weer oorverdovend.

op 20 08 2011 at 23:17 schreef Peter Pan:

@ Pyt van der Galiën

Peter Pan:

“De door mij voorspelde moslimstaatsgreep is nauwelijks voorstelbaar, maar onder voorwaarden toch best voorspelbaar.”

Pyt van der Galiën:

Je hebt die staatsgreep voorspeld, maar je acht hem nauwelijks voorstelbaar? Wat is daar de logica van? En wanneer die staatsgreep nauwelijks voorstelbaar is, waarom zouden we ons er dan druk om maken?

reactie Peter Pan:

Daar hebt u gelijk in, dat was onduidelijk. De voorspelling rolt uit het model en komt uit onder twee voorwaarden:

1) dat S(arch) bij criminele moslims niet ingevuld is. Hun religieus besef zou dan opnieuw geprogrammeerd kunnen worden. Daaraan lijkt te kunnen worden voldaan.

Maar onduidelijk is of ook aan te tweede voorwaarde kan worden voldaan:

2) Zouden criminele moslims na bittere armoede en verpaupering werkelijk tot zulke wreedheden in staat zijn? Dat lijkt mij nauwelijks voorstelbaar. Maar wie ben ik? Ik kan mij vergissen.

De moslimstaatsgreep is daarom onder voorwaarden voorspelbaar.

En tenslotte over uw laatste opmerking: Juist niet voorstelbare staatsgrepen worden in de geschiedenis het meest gepleegd. Voorstelbare worden in de regel voorkomen.

op 20 08 2011 at 23:33 schreef MNb:

Hey, Grote Piet, leg eens uit wat het verschil is tussen Ulo’s “Landverraders zoals jou moeten ze juist het stemrecht en Nederlands paspoort afnemen” en jouw “MNb moet zijn mond dicht houden want woont niet in Nederland?”
Nog een andere vraag. Zou jij je voornaam niet veranderen? Piet is immers van Latijnse – tegenwoordig dus Italiaanse oorsprong. Een echte kaaskop als jij is toch alleen tevreden met zoiets oer-Nederlands als Gunderik of Radboud?
Nee? Moet je anderen – Marokkanen bv. – ook niet de maat nemen met je oer-Romeins-Katholieke naam, hypocriet.

De stilte van Rob, Nico en Gin en al die anderen die zo graag op redelijke, verstandige wijze met de PVV-ers in dialoog blijven is inderdaad oorverdovend.

op 20 08 2011 at 23:42 schreef Pyt van der Galiën:

Zit je weer te liegen dat je in een Vogelaarwijk hebt gewoond, Horatius? Man, wat jij daar allemaal niet hebt meegemaakt. Levensgevaarlijk gewoon, vooral dat met die dikke Antilliaanse en al die rondvliegende meubelstukken en zo.

Hoe zit het trouwens met dit briljante stukje tekstanalyse van je, ouwe verzetsheld van me: http://boilingpoints.wordpress.com/2011/08/14/horatius-op-frontaalbaard/

Citaatje: Ik heb een bruin(!) vermoeden dat Pyt van der Galiën en Breedveld één en dezelfde persoon zijn. Dit na nauwkeurige analyse van stijl en woordkeuze; ze beginnen hun reakties vaak met de volgende bewoordingen; “Flikker toch op, man!”

Wow, ik wist dat de PVV-aanhang oliedom is, maar dit is zelfs voor de verzameling hele en halve analfabeten die de aanhang van de Blonde Fúhrer vormen nogal treurig.

Oh ja, interessant gezelschap, die vriendjes van jouw, Horatius. Vooral die AJH van Buuren. Je weet wel, de man die zo vriendelijk is jouw van wat adressen te voorzien. Dat is namelijk een vaste bezoeker van Stormfront. http://www.stormfront.org/forum/t819534/

De meeste mensen vinden dat een beetje een onfrisse site. Jij natuurlijk niet, dat begrijp ik best, jij zit daar absoluut niet mee. Jouw vriendje Van Buuren had trouwens ook een uitgesproken mening over Anders Breivik, Horatius: http://www.scienceguide.nl/201108/extreemrechtse-moeite-met-breivik.aspx

Kijk, daar bij Stormfront zeggen ze gewoon wat jullie van Geert nóg niet mogen zeggen. Niet dat het mij verbaast dat Stormfront en de PVV-aanhang zulke hartelijke betrekkingen onderhouden. Ik heb altijd al geweten dat de verschillen marginaal zijn, ook al schijn ik dat van Femke Halsema niet te mogen zeggen.

@Ab Sconditus

Wellicht dat het voor iemand als jij, die nog nooit van zijn leven een samenhangende zin op papier heeft weten te zetten, maar beter is gewoon helemáál zijn mond te houden?

op 20 08 2011 at 23:59 schreef horatius:

Slim-Rechts: gezond realisme in het belang van onze Cultuur en Identiteit.
Dom-Links: ongezond idealisme ten koste van de leefbaarheid in de Vogelaarwijken.

Maar er is nog kans op rehabilitatie voor de Linksmens; stort vóór 1 september a.s. een ruime donatie (minimaal 50 Euro) op de bankrekening van de PVV.

Dan krijgt u geheel gratis het zeer educatieve boekwerk van Pieter Lakeman; “Binnen zonder Kloppen.”
Inclusief een foto van Oom Geert met handtekening.
Formaat 20 x 24 cm. In kleur. Naar keuze; mat of glans.

Haast u, de voorraad is helaas beperkt!

op 21 08 2011 at 00:31 schreef yvonne:

@Horatius

De misthoorn en De Aanvaller zijn gratis te lezen op internet, dus waarom betalen voor Lakeman.
Er gaat wel een waarschuwing aan vooraf. Als je je verhaaltjes aan wilt vullen, kan je ook hierbij kijken. Pas op dat je je niet vergist en het woordje joden voor moslims vervangt.

op 21 08 2011 at 01:05 schreef yvonne:

@Horatius

Plaatjes en bijbehorende teksten voor bij jouw verhaaltjes.

Caricatures from Der Stuermer
– [ Vertaal deze pagina ]
http://www.calvin.edu/academic/cas/gpa/sturmer.htm – In cache
Cartoons from Julius Streicher’s Der Stuermer, 1933-1944.

op 21 08 2011 at 01:39 schreef horatius:

@ Pyt van der Galiën,

U moet mijn kortstondige vermoeden dat u één en dezelfde persoon zou zijn als Dhr. Breedveld maar zien als een compliment. Dit gezien het niveau van uw bijdragen in de discussie over de voor- en nadelen van de multiculturele samenleving, de Islamisering en aanverwante zaken. Ik ging in de fout via een gerucht over dit onderwerp op Wikipedia.

Een bezoek aan Stormfront kan plaatsvinden in het kader van een wetenschappelijk onderzoek en hoeft niet persé te duiden op een extreem-rechts gedachtegoed.
Een bezoek aan b.v. Krapuul hoeft toch ook niet te betekenen dat men een voorstander is van het elimineren van Geert Wilders of van Rechtse opiniemakers?

Er is hier blijkbaar enige twijfel of ik ooit in een Vogelaarwijk gewoond zou hebben. Met die Antilliaanse dame had ik een goed contact. Uiteraard op geheel platonische basis. Ik stond altijd klaar om haar te helpen als zij weer eens last had van lekkage in haar slaapkamer.
Wat bleek echter? Haar bovenburen – een stel uitgeprocedeerde Afghanen – runden daar een hennepkwekerij om zodoende wat bij te verdienen.

Ik kan wel een heel dik boek schrijven over mijn avonturen in de prachtwijken van Rotterdam, in feite één grote Vogelaarwijk.

Het zou ongetwijfeld een bestseller worden. Maar de tijd is nog niet rijp gezien het huidige klimaat van onverdraagzaamheid en intolerantie t.a.v. de Oude Nederlanders die een voorzichtig protest laten horen tegen de verloedering die inherent schijnt te zijn aan de multi-etnische samenleving.

Met vriendelijke groet,

Horatius, voorzitter en waarnemend penningmeester van de Stichting WBOH (Wij Blijven Ook Hier).

op 21 08 2011 at 07:53 schreef You On A Gin:

@ horatius
Neuh, zowel domlinks als domrechts
* gillen voortdurend dat ‘de ander’ fascistisch is
* schuwen geen (bedreiging met) geweld, intimidatie, laster en misleidende propaganda
* zijn allergisch voor relativering, humor en nuance

Zoals één van mijn Oost-Duitse vrienden al eens treffend in zijn beste Nederlands zei:
“Diesen gasten, die zijn zo links, dat sie an die rechterkant wieder rauskommen”.

Ze lijken meer op elkaar dan ze ooit zouden willen toegeven, niet alleen in hun ideologie, maar ook in hun methodes.

Wat mij betreft stoppen ze alle links/rechts extremisten bij elkaar in een grote arena (misschien DE Arena?), je weet wel, Antifa/AFA, Blood And Honour, NVU, al die clubjes, alle uitgangen dicht en laat ze elkaar maar lekker verrampeneren. Maar alsjeblieft niet meer in de openbare ruimte.

Beste idee: laat het goed filmen, spreid het uit over een heel TV seizoen en verkoop de rechten aan Joop van Ellende. Jan Boerenlul is dat gezeik van die gasten net zo zat als Gin Boerenlul. Niet dan?

op 21 08 2011 at 09:12 schreef Mas Rob:

@ Horatius
Uw gedroomde cultuur en identiteit zijn de mijne niet, of gebruikt u “onze” als pluralis majestatis?

Over dat aanbod: Als dit slechts voor de “linksmens” geldt, dan is een beperkte voorraad geen probleem: de vraag is navenant. Maar dat wist u al als trol.

op 21 08 2011 at 11:23 schreef Bonifatius:

‘Alle kannibalen maken zich schuldig aan een barbaarse praktijk die onze sterkste afkeuring verdient.’ Maar de kleine kannibaal, opgroeiend met deze zo-nu-en-dan voorkomende praktijken, ingeval van oorlog, opzich al een uizonderingssituatie, zal die afkeuring niet als terecht ondergaan. Kleuterkannibaal heeft wellicht een hapje genomen, (“is goed voor je, wordt je sterk van”) maar kan niet zo schuldig zijn als de doder zelf, of de bereidster van het vlees, als er er al sprake kan zijn van kleuterschuld. En kleuters worden groot en worden zo onschuldige kannibalen in een wereld waarin normen en waarden niet veranderen. Die hele kannabalistische wereld verdient wellicht afkeuring. Maar daarin zit de individuele kannibaal gevangen. Wat doet onze afkeuring er dan nog toe?

op 21 08 2011 at 11:25 schreef Bigpete:

Ik hoef helemaal niks mnb, maar ik maak nu één uitzondering. Ten eerste heet ik geen Piet, dat maak jij er van, ik het Peter en mijn nick is BigPete. Peter komt van het GRIEKSE Πέτρος hetgeen rots betekent. Dus niks latijn of italiaans. Het zal je goed doen et weten dat mijn derde voornaam wel een echte Germaanse is.

Verder nog iets te zeiken?

op 21 08 2011 at 11:27 schreef Herrie:

Het zwijgen van Horatius over de gelaarsde achterban op Stormfront.org is opvallend, nietwaar? Even het geheugen opfrissen:

Van Boilingpoints:
http://boilingpoints.wordpress.com/2011/08/14/horatius-op-frontaalbaard/#comment-15794

En nogmaals, van Stormfront:
http://www.stormfront.org/forum/t819534/

‘Waarde’ Horatius: hoe zou jij het vinden als ik je privé gegevens zou publiceren op Indymedia?

Geen zorgen, ik zal dat niet doen (ik heb en wil die gegevens niet eens: wat moet ik er mee?), want IK wil niet het risico lopen medeverantwoordelijk te zijn voor geweld tegen jouw persoon, omgeving, eigendommen. Ook niet indirect.

Jij echter schijnt geen moeite te hebben met het identificeren, lokaliseren en taggen van tegenstanders als vijand, als legitiem doelwit, in samenwerking met militante extreem-rechtsen. Ja, samenwerking: je biedt een platform voor dit soort informatie!

Door deze reactie nog steeds te laten staan, na bovenstaande informatie tot je te hebben genomen, ga je hiermee akkoord. Je maakt je hiermee schuldig aan nauwelijks verholen intimidatie, en diskwalificeert jezelf als deelnemer aan enige redelijke maatschappelijke discussie.

Horatius: je bent af!

op 21 08 2011 at 11:47 schreef Pyt van der Galiën:

@Eli

Eli, ik dacht dat jij het wel druk zou hebben met het schoon schip maken in Rotterdam? Dankzij jouw en je knuppel zou Rotterdam toch weer een veilige plaats worden, zonder negers en andere cultureel incompatibelen? Of heb ik je helemaal verkeerd ingeschat en was dat gewoon een natte droom van je?

@Horatius

Tsk, Horatius, de bijdragen op Stormfront van je vriendje Van Buuren niet gelezen? Dat lijkt me toch niet echt een wetenschapper, eerder het run-of-the-mill Arische SS-type, met dat “uitschakelen van verraders” en zo. Geen probleem, hoor, behalve YOAG kijkt niemand hier verbaasd op van de innige relatie tussen jullie en Stormfront. Eliveld ook niet, maar die moet gewoon de schijn ophouden.

Oproepen op Krapuul om Geert Wilders te elimineren, Horatius? Heb je wellicht een linkje voor me? Vast niet.

@YOAG

MNb en ik maakten ons al zorgen over jouw, Gin. We dachten al: “wanneer zou Gin genoeg moed bij elkaar rapen om weer te gaan lopen zeiken dat we racisten geen racisten mogen noemen”.

op 21 08 2011 at 13:01 schreef MNb:

“Wat mij betreft stoppen ze alle links/rechts extremisten bij elkaar in een grote arena”
Gin heeft zijn discussie met verstandige, redelijke PVV-ers nu al opgegeven. Liever loopt hij te zeuren dat PB enz. een dergelijke discussie moet aangaan.

Prima, Piet. Je hebt een Griekse naam ipv een Italiaanse. Grieken zijn volgens de PVV nog onbetrouwbaarder dan Italianen. Wat ben jij een slecht aangepast importfiguur met je Griekse naam. Schaam je. Je doet als een Nederlandse Marokkaan, iedere keer als je je nick BigPete gebruikt.
Ga je mijn andere vraag nog beantwoorden? Of komt dat weer eens niet goed uit? Net zoals Gin systematisch en structureel het debat met rationele, verstandige, genuanceerde, gematigde, fatsoenlijke PVV-ers als jij vermijdt, vermijdt jij alles wat verder gaat dan kankeren op moslims, Marokkanen, krakers, linkse demonstranten en ander tuig dat het waagt een tikkie af te wijken van jouw norm.

Maar je hebt gelijk. Je hóéft mijn vragen inderdaad niet te beantwoorden. Ik ben niet dom genoeg om te proberen je daartoe te dwingen. Ik noem je alleen maar door en door hypocriet – een echte PVV-er.

op 21 08 2011 at 13:49 schreef Mart:

@MNb:

BigPete is gewoon een poser die zijn naam en bijnaam uit een Baantjer-boek heeft gepikt.

Mart

op 21 08 2011 at 14:00 schreef Pyt van der Galiën:

LOL!

E.”Stormfront” Eliveld is de reïncarnatie van Sherlock Holmes. Wat is dat toch met extreemoliedomrechts en hun vatbaarheid voor complotwaanzin? Ja, Eli, ik geef het toe: ik ben Herrie. En Peter Breedveld. En MNb. En Hassnae. En Job Cohen.

Eerlijk is eerlijk: jij geeft een nieuwe invulling aan het “domme” van extreemoliedomrechts.

Aan de andere kant is je eerlijkheid wel verfrissend: de eerste PVV’er die openlijk toegeeft sympathie voor Stormfront te koesteren.

google maar een eind weg, Eli. Dan kom je vreselijke extreem-communistische zaken tegen als: http://home.wanadoo.nl/verpel/geld/254ruttepel.html Je ziet, ik heb er geen enkel probleem mee te discussiëren met FATSOENLIJK rechts. Dat bestaat namelijk ook. Stel je voor dat de VVD niet meer zou bestaan. Dan wordt politiek pas écht saai.

Oh ja, niet dat ik er wakker van lig wanneer je me betitelt als communist, maar ik word toch liever betiteld als libertair-socialist. Libertair-communist mag ook, zolang je dat “libertaire” maar niet vergeet.

op 21 08 2011 at 14:28 schreef Theefeest:

Weet u wat,

Luister maar niet naar ons, niet doen, niemand schiet er wat mee op, u niet en wij niet.

Maar luister naar ex-moslims, luister naar wat hun te vertellen hebben.
Naar de mensen die komen uit die cultuur.
Die verstaan wat wij niet kunnen verstaan.
Die begrijpen hoe moslims denken.

Luister naar hun verhalen.
Er zijn zoveel verhalen van ex-moslims, van getuigen, van slachtoffers, van meisjes en vrouwen, van christenen en boedhisten.

Kijk eens op religionofpeace.com kijk eens naar die verhalen achter de teller.
Lees eens de koran, bekijk gevangenis statistieken van de cbs.
Of uitkeringstrekker statistieken.
Zet uw kinderen op een zwarte school.
Pak eens een geschiedenisboek en ontdek dat de islam al zolang het bestaat bezig is met verovering.

Maar luister niet naar ons.
Blijf maar zeggen dat wij gemene mensen zijn, ik herinner me zo goed precies dezelfde rotstreken van links.
Ze moeten van uw kinderen afblijven, dat heb ik al vaker gezegd.

Ook al gedragen sommige zich als klootzakken, dat wil nog niet zeggen dat sommige punten van de pvv niet waar zijn.

Wanneer een linkse gek, voor de deur van een nertsfokker staat, stront door de brievenbus duwt, de kinderen bedreigt, vernielingen aanbrengt en nog meer van dat fraais, wil dat nog niet zeggen dat hij ongelijk heeft.
Wel dat hij zich gedraagt als een klootzak.
Dat is toch logisch allemaal.

op 21 08 2011 at 15:00 schreef Sasha Berkman:

Eliveld: over stromfront, zijn ze daar ook vriendelijker voor je dan hier als je aangeeft een jood of een moslim te zijn?

op 21 08 2011 at 15:02 schreef Sasha Berkman:

bottehond’s twitteraccount schijnt on hold gezet te zijn?

op 21 08 2011 at 15:15 schreef Bigpete:

Ik ken alle boeken van Baantjer, de naam Bigpete komt daar niet in voor mart. Wat ben jij een ontzettende kleuter.

op 21 08 2011 at 16:06 schreef yvonne:

@Lelieveld

te warrig voor je? – dan moet je die Ritalin opvreten in plaats van de verpakking)

Dit vind ik nou altijd zo leuk bij de PVVers en aanverwante rottigheid. Proberen met alle geweld een beschaafd masker op te houden, maar uiteindelijk moet het beest eruit.

op 21 08 2011 at 21:06 schreef MNb:

Pyt, als je onder mijn naam schrijft, vermeld er dan even bij dat je/ik niet libertair-communist ben(t), maar utopisch-anarchist annex niet-principieel pacifist annex ecologisch sociaal-democraat.
Anders wordt het zo verwarrend.

op 21 08 2011 at 21:11 schreef berlitz:

Moslims zien een slavenhandelaar,pedo en massa moordenaar als de perfecte mens waarom zijn dan niet alle moslims slecht?

op 21 08 2011 at 21:32 schreef Herrie:

Ach ja, nu net aangetoond is dat Pyt en Peter níet dezelfde zijn (dank nog he AJH!), speculeert E.E. alweer over het volgende alter-ego.

Dus ik besta niet, volgens jou? Ik voel mij ontmenselijkt! Hoewel ik anoniem reageer, besta ik toch echt, maar mijn bestaan wordt ontkend!

Wat moet ik nou? Mijn individualiteit is mij ontnomen. Mijn argumenten zijn niet meer dan het gereproduceerde spuug uit één hoofd aan de vage schaduw van het voorvocht van een androgyne, half mens, half bytes geworden monster, met vele koppen genaamd Pyt, Peter, Herrie, Cohen, die kuthippie van hiernaast, Groen Slinks, stinkturk, haatbaard, sosjalist, kutkraker…

Wij zijn één in het diepst van jouw gedachten, dus het is echt.

Ok, goed. Ja, we nemen je land over! Verzet is zinloos, emoties zijn irrelevant. Eurabië heeft altijd bestaan, dubbelplusgoed! Zie je niet vanaf je balkon hoe die schotelantennes in de buurt staan afgesteld, ongelukkige?!

E., deze zucht is voor jou. En het is een hele diepe.

op 21 08 2011 at 21:35 schreef Herrie:

Was ie goed zo, Pyt? Of een beetje té dik er bovenop?

op 22 08 2011 at 00:26 schreef Pyt van der Galiën:

@MNb

Ja, het wordt een beetje lastig om het allemaal in de gaten te houden. Wanneer ik reageer als jouw moet ik steeds vermelden dat ik in Suriname woon, als PB moet ik me voor doen als liberaal, als Hassnae als gematigde moslima, oh nee, wacht, die bestaan niet. Dit gaat vroeg of laat leiden tot een stevige identiteitscrisis. Dan verlul ik me natuurlijk en komt alles uit:P

@Herrie

Nah, duidelijk genoeg. Ik ben er door PVV’ers al in alle ernst van beschuldigt een betaalde agent van Castro te zijn (geen grapje), de veronderstelling dat ik jouw en/of PB ben is daarbij vergeleken niks.

op 22 08 2011 at 02:16 schreef G!:

Maar luister naar ex-moslims, luister naar wat hun te vertellen hebben.
Yeah, right. Da’s net zoiets als ex-rokers vragen om eens iets te vertellen over roken.

op 22 08 2011 at 08:51 schreef Mart:

@Bigpete:

Bluffen met een slechts een paar in je handen is niet zo slim. Baantjer nr. 56, ‘De Cock en de blijde Bacchus’. Compleet met je ‘echte’ naam.

Je opzichtige protest bevestigt exact mijn vermoeden: je bent gewoon een poser met een gejatte nick.

Mart

op 22 08 2011 at 10:34 schreef yvonne:

“Maar luister naar ex-moslims, luister naar wat hun te vertellen hebben.
Yeah, right. Da’s net zoiets als ex-rokers vragen om eens iets te vertellen over roken.”

Dan duik je in de reet van het andere kamp. Heiliger dan de paus. Haalt een vieze uitspraak van Meir aan, die zoveel van Palestijnse kinderen hield. Hamas bestond toen nog niet, wel de moordpartijen en een land zonder volk. Denkt zeker dat hij een uitzondering is en daar niet als uitschot wordt bestempeld?

EhsanJami1985 Ehsan Jami
Terreur is export product no.1 van de Palestijnen en export product no.2 is chantage van westerse en arabische donoren.
20 aug

EhsanJami1985 Ehsan Jami
“We zullen vrede met de Arabieren hebben wanneer zij meer van hun kinderen houden dan ze ons haten.” Golda Meir
21 aug

op 22 08 2011 at 10:56 schreef Bigpete:

Mart je lult maar een eind weg, mijn nick stamt reeds uit 1985, 16 jaar voor dat boek uitkwam. Misschien is het wel andersom en heeft Baantjer mijn nick “gejat”…
Verder ben ik klaar met je, ik zal niet meer op je reageren.

op 22 08 2011 at 11:18 schreef Sandro:

G! ik ben sinds 8 weken gestopt met roken – wat wil je graag weten knul?

Wanneer zal het eens afgelopen zijn met het bedreigen van mensen om hun mening? Ook in de postings hierboven zijn het schelden en, tussen de regels door, bedreigen niet van de lucht.
Of het nu van rechts, links of uit het midden komt
doet helemaal geen reet ter zake – bedreigen is altijd fout ZEKER wanneer kinderen of andere familieleden bedreigt worden vanwege de mening van een persoon. Het is ziek om kinderen te bedreigen om de mening van hun vader en/of moeder.
Generaliseren? Daar kan menige boom over opgezet worden en hier maakt iedereen zich schuldig aan op de één of andere manier.

P.s. Peter B. – Ik heb de heer Bosma inmiddels een mail gestuurd en wacht zijn reactie af, als er nieuws is dan hoor/lees je het direct.

op 22 08 2011 at 11:44 schreef Mart:

@Bigpete,

Kom kom, dat had je ook meteen kunnen zeggen. Daar kom je nu pas mee nadat je opzichtig in je eerste leugen gestikt bent.

Het is gewoon een ijzeren wet die elke keer weer opgaat: hoe heftiger expertise beleden wordt, hoe minder hij bestaat.

Met de schijn tegen wegens je opzichtige leugens over je nick, je posttijden en uitspraken die er op duiden dat je bar weinig van wet en regelgeving afweet, zeg ik het gewoon keihard: je liegt dat je politieagent bent.

Kan je daar niet tegen, bewijs dan het tegendeel maar.

op 22 08 2011 at 16:12 schreef G!:

Je hoeft mij niks te vertellen Sandro, ik ben ervaringsdeskundige. Succes met volhouden gewenst.

op 22 08 2011 at 20:27 schreef MNb:

Och, G!, zelfs dat kan meevallen. Ik ken minstens vier ex-moslima’s persoonlijk. Drie zijn jongere zussen van mijn vriendin, één is grootmoeder van twee van mijn leerlingen. Ik heb ze nooit negatief over hun vroegere geloof horen spreken.

Laten we nou samen wat krijgen, Sandro, ik ben het met je eens. Een sappig debat kan nou eenmaal niet zonder generaliseren. Natuurlijk doe ik daar ook aan mee.
Maar van schelden houd ik niet zo. Ik herinner me bv. iets over diarree in de Surinaamse jungle plempen. Is het je goede voornemen sinds je gestopt bent met roken (veel wilskracht toegewenst overigens) om ook zulk taalgebruik te vermijden? Ik kan je uit eigen ervaring verzekeren dat dat voornemen de creativiteit tav het vinden van beledigingen zeer ten goede komt. Want dat houden we erin, anders wordt het hier zo saai.
Mijn oprecht compliment, Sandro. Ik moet weer eens een vooroordeel bijstellen. Een PVV-er (net als elk ander mens trouwens) die zijn eigen hypocrisie toegeeft verdient lof. Ik niet, want ik geef het nu toe en volg daarbij slechts jouw voorbeeld.
Maar ik geloof niet dat ik ooit iemand bedreigd heb. Jij ook niet, evenmin als Grote Piet.

op 23 08 2011 at 08:11 schreef Sandro:

Ik beschuldig je ook niet van bedreigen MNb, net zo min als ik Bigpete hiervan beschuldig. En ja schelden daar maak ik me helaas ook wel eens schuldig aan, zeker als reactie op het continue blijven zeuren over hetzelfde van bepaalde lieden.
Probeer daar al een hele tijd in te matigen en dat lukt me ook wel redelijk, kan beter – dat dan weer wel.

op 23 08 2011 at 10:50 schreef torsten pieper:

Over bedreigen gesproken; Wilders is de enige politicus in Nederland die 24 uur per dag zwaar beveiligd moet worden.
Door wie of wat zal deze volksvertegenwoordiger dan toch zo bedreigd worden!?
Door de aanhangers van de religie van de vrede misschien, door begripvolle socialisten, door poezelige dierenvrienden, of misschien door milieubewuste groenlinksen?

Vergeet niet dat in peilingen de PVV nu fictief 1 kamerzetel verwijderd is van de VVD.

op 23 08 2011 at 14:15 schreef MNb:

Beweert Torsten Pieper nu dat de PVV die uitstekende peilingen aan de bedreigingen te danken heeft die Wilders al een jaar of 8 ontvangt? Ik zou nog bijna denken dat die bedreigingen uiteindelijk van het PVV-politbureau afkomstig zijn – om de stemming erin te houden, zeg maar.
Waarom anders zouden we “niet mogen vergeten”?

op 23 08 2011 at 14:52 schreef Sandro:

MNb – in tegenstelling tot andere politieke partijen heeft de PVV geen politbureau ;-)

Zoals ik de posting van Torsten lees zou je inderdaad de conclusie kunnen trekken die MNb al getrokken heeft. Door de bedreigingen stijgt het aantal zetels van de PVV???
Ik zou zeggen…..nee ik zeg het niet!

op 23 08 2011 at 20:49 schreef yvonne:

@Pieper

“Vergeet niet dat in peilingen de PVV nu fictief 1 kamerzetel verwijderd is van de VVD.”

Prima, laat maar komen die hap, moeten zij gaan regeren, kan leuk worden.

op 23 08 2011 at 20:54 schreef yvonne:

@Sandro

Ik zou zeggen…..nee ik zeg het niet!

Nou, kom op, Sandro, “ik zeg wat ik denk”, niet zo bang wezen.

op 24 08 2011 at 08:37 schreef Sandro:

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Unie/314262/Meerderheid-Europeanen-negatief-over-immigratie.htm

Hieruit mag blijken dat de meerheid van de Europeanen niet bepaald positief staan tegenover immigratie. Wanneer de gangbare politiek deze gevoelens van hun burgers niet serieus blijven nemen zullen partijen/bewegingen als de PVV nog lang blijven doorgroeien. Je ziet het nu al in de peilingen in Nederland, partijen als SP en PVV stijgen flink en de “oude” partijen verliezen.

op 24 08 2011 at 18:52 schreef MNb:

“in tegenstelling tot andere politieke partijen heeft de PVV geen politbureau.”
Het is fijn dat je mijn grap begrepen hebt, Sandro. Maar het is echt niet nodig om hem uit te leggen. Daar wordt hij niet leuker van.

op 25 08 2011 at 01:03 schreef You On A Gin:

Ik hoop natuurlijk van niet, maar ik vrees dat ‘linkse’ politici straks ook bedreigd gaan worden. Ik wil niet godwinnen of breiviken, maar het moge duidelijk zijn waar al die retoriek toe kan leiden.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS