Home » Archief » Hassnae maakt zich kwaad


[10.01.2013]

Hassnae maakt zich kwaad

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Eergisteravond werd Hassnae lekker boos om de hypocrisie van de zelfbenoemde ‘islamcritici’ in OBA Live op Radio 5. PVV’ers en hun apologeten turven het aantal grappen dat cabaretiers maken over moslims en de islam, en bepalen of het allemaal wel grof en kwetsend genoeg is. Maar wee degene die iets over Geert Wilders zegt! “Als je als land gaat soebatten over welke grap een cabaretier mag maken en welke niet, en of het wel kwetsend genoeg is als het om moslims gaat, dan ben je wel heel erg ver heen”. Enfin, kijk hierboven zelf maar. De eerste 20 minuten moet u het alleen met presentatrice Naeeda Aurangzeb doen (niet echt een straf), want we zaten vast in het Amsterdamse verkeer. Volgende week komt Hassnae’s boek ‘Arabieren kijken’ uit!

Filmpjes, Hassnae Bouazza, 10.01.2013 @ 07:46

[Home]
 

17 Reacties

op 10 01 2013 at 12:30 schreef Tayfun Balçik:

Respect voor dit optreden. Maar het begin was wel typisch Marokkaans :)

op 10 01 2013 at 15:09 schreef Doolhof:

Volgens mij ging het om de uitspraak van Maassen dat politici geen beveiliging zouden moeten krijgen. Waarom wordt het debat nu gespind dat er geen of te weinig islamsatire is? Ik weet het wel. Iets met een stropopredenering.
Maassens optreden bij P&W was erg zwak. Een optreden waar hij naar eigen zeggen graag voor aan tafel schoof. Dat ‘caberatiers-zich-moeten verantwoorden voor grappen’-argument kan ook bij het grof vuil.

op 10 01 2013 at 15:42 schreef Vasilis:

Heerlijk mens die Hassnae, eloquent, vol vuur en telkens de spijker op de kop slaand!

op 10 01 2013 at 16:20 schreef Leppa:

Etnische achtergrond moet meer naar de achtergrond in deze discussies. Dubbele moraal (meten met twee maten) wordt veel toegepast, niet alleen in Nederland. Meeste mensen vinden het ook heerlijk om vooroordelen en onderbuikgevoelens te bevestigen. Hassnae blijf duiden en ageren, vanaf nu een follower.

op 10 01 2013 at 16:38 schreef Ronald:

Zo, de donatie naar Ome Peet had ik vorig jaar al gedaan; nu ook het boek van Hassnae alvast besteld. Zo draag ik dan maar mijn steentje bij aan het in leven houden van Frontaal Naakt.

op 10 01 2013 at 18:03 schreef dewanand:

ziek: lekker je lange witte Hollandse pik stijf praten en saffelen op doekjes, moslims, sexy burqas. zielig he, lees dit blanke impotente pikkies met je lege witte apenbreintjes:

Islam is rijker dan blanke Hollanders

Rijkdom is iets dat in de geest zit en niet op een bankrekening, een aandelen beurs of in je portemonnee. Alle materiële rijkdom kan in een dag gestolen of vernietigd worden, maar de geestelijke rijkdom kan nooit geroofd worden van een individu, volk of collectief. Hierom is het beter om te streven naar geestelijke rijkdom en het materiële tot een noodzakelijk niveau te beperken.

Islam is een rijk geloof, vol diversiteit en veelkleurig. De islamitische wereld bestaat uit vele volkeren en culturen en is eeuwenoud. Islam heeft het volste recht om te bestaan op onze wereld, zoals het is en zoals het niet is. Islam was er voor mijn geboorte en hierom geloof ik dat het ook het recht moet hebben om te bestaan na mijn dood.

Beschouw als voorbeeld de Turkse islamitische volkeren en rassen. De Turken hebben een rijke cultuur en hun islamitisch geloof is heel oud en kent vele tradities, gebruiken en gewoonten.

http://www.dewanand.com/wfor1301.htm

op 11 01 2013 at 08:21 schreef rommel:

Duidelijk een islamlover.

op 11 01 2013 at 11:04 schreef Nick van der Burg:

Met wat Hassnae zegt het over het PVV-volkje en zijn hypocriete intellectuele fellow-travellers ben ik het helemaal eens. Deze martelaren van het vrije woord vinden dat de vrijheid van meningsuiting onbeperkt moet zijn, behalve natuurlijk als het radicale geluid uit linkse of islamitische hoek komt.
En ja, op het tot op het bot vernederen van moslims ligt ook allang geen taboe meer, hoezeer types als Nausicaa Marbe ook tot vervelens toe blijven mekkeren over politieke correctheid. Mij valt op twitter altijd de grote zelfbeheersing van m.n. Marokkaanse Nederlanders op die emmers stront over zich uitgestort krijgen zonder een krimp te geven. Dat was een paar jaar geleden inderdaad anders maar moslims weten, door schade en schande wijs geworden inmiddels heel goed dat als je in dit land serieus wilt worden genomen op basis van je capaciteiten, je jezelf maar beter niet al te zeer kan laten gelden als conservatieve moslim.
Met betrekking tot Theo Maasen deel ik Hassnae’s mening niet. Maassen maakt grappen die christenen tot in de ziel krenken, maar weigert hetzelfde te doen met moslims. Op dat soort grappen zit ikzelf ook helemaal niet te wachten, want ik heb er nooit de humor van in

op 11 01 2013 at 11:25 schreef Nick van der Burg:

Vervolg op vorige reactie:
ingezien om mensen te raken in dat wat hun het meest dierbaar is. Niet om dat het niet zou mogen, maar simpelweg omdat dat te makkelijk en daarmee humorloos is. Maar het is opvallend dat Maassen, die nooit een groep ontziet, zich wel beperkingen oplegt m.b.t. moslims. Hij maakt weliswaar grove grappen over moslims (maar die kunnen dat heel goed hebben) maar hij laveert heel behendig om Allah en Mohammed heen, omdat hij weet dat dáár de echte gevoeligheid ligt en, vermoed ik, geen zin in beveiliging heeft. Is buigen voor onverdraagzamen laf? Peter Breedveld vindt in de Volkskrant van wel, maar ik ga dat vanachter mijn veilige PC natuurlijk niet zeggen.
Dat Peter Breedveld in een twitterdiscussie mij oproept om zelf beledigende islamgrappen te gaan maken, laat zien dat nuance hem vreemd is. Als je hem je punt aan z’n verstand probeert te brengen, raakt hij geïrriteerd en blockt ie je. Jammer.

op 11 01 2013 at 11:33 schreef Peter:

Dat Peter Breedveld in een twitterdiscussie mij oproept om zelf beledigende islamgrappen te gaan maken, laat zien dat nuance hem vreemd is. Als je hem je punt aan z’n verstand probeert te brengen, raakt hij geïrriteerd en blockt ie je.

Nee Nick, ik block alle ruziezoekers en onvermoeibare drammers, en jij behoort tot de laatste categorie. Ik heb je geblockt omdat ik tal van islamgrappen liet zien om te bewijzen dat islamsatire niet taboe is, maar jij bleef maar drammen dat het niet grof genoeg was en niet aan dogma’s raakte en dit en dat en dram, dram dram. Op een gegeven moment ga jij dan mijn hele tijdlijn volkakken met je gezeur, en dat wil ik niet.

Dit ook van de man die constant zanikt dat ik te grof ben, dat mijn toon niet netjes is, enzovoort. Als ik het over de PVV heb, wil Nick dat ik netjes ben, maar moslims kunnen niet grof genoeg worden aangepakt.

Wat maakt dat jou, Nick?

Inderdaad, ik roep al die drammers die Maassen voorschrijven welk grappen hij moet maken,op om ze zelf te gaan maken. Dat daarom de nuance mij vreemd is, zie ik even niet.

op 11 01 2013 at 12:00 schreef Nick van der Burg:

Dat ik een drammer ben wil ik best toegeven, maar ik word nu eenmaal niet graag verkeerd begrepen en geciteerd. Dat je me niet begreep, bleek uit de ‘publieke’ tweets waarin je suggereerde dat ik een islamhater ben die moslimvernedering niet ver genoeg kan gaan. Dat is unfair omdat ik altijd precies de tegenovergestelde positie innneem. En jij kan dat weten, want ik heb je vaak geRT als je stelling nam tegen domrechts geleuter en moslimbashing. Mijn gezeur over je grofheid had zeker geen betrekking op de manier waarop je rechtse hufters aanpakt, maar waarop je mensen toespreekt die inhoudelijk een eind met je mee gaan, zoals ik en anderen, maar af en toe ook de gore moed hebben een nuance aan te brengen bij wat je schrijft. Goed, dank voor plaatsing en excuus voor volkakken TL.

op 11 01 2013 at 13:54 schreef dewanand:

namaste Peter,

Met alle lof lezen Wieroe en ik FN. Wezenlijk gezien is dit een soort standaard gedrag van intelligente mensapen tov vreemde mannetjes die in hun territorium doordringen en hun lekkere vruchtbare wijfjes bedreigen:
1. Gewoon aanvallen en elimineren.
2. Lagere rechten toekennen, mbt eten, paren en onderdak.
3. Of zoals de blanke mannetjes apen doen in Nederland: hen stigmatiseren, criminaliseren, geestelijk terroriseren conform de regels van Koude Holocaust, legaal he niet strafbaar op tv media, bar, toilet enz.

Dit is een soort wetmatigheid en het is natuurlijk. Ja wat dan?

Principieel kijk ik naar harde feiten, hier drie:

1. De PVV spook moslim bestaat niet, 95 procent van de allahtonen in EU zijn brave, nette, vredelievende burgers en socialer en vriendelijker dan de meeste blanke Hollanders.

3. 40 procent winkels in Den Haag zijn van turkse moslims en ze werken keihard he, dus zet dit maar in de blanke media.

4. Islam is feitelijk cultureel rijker tov blanke Hollanders, ouder en toleranter kan je zeggen. Ja, wat is blanke hollandse cultuur? Ons verzoekje: analyseer dit in tien teksten tot op de bodem.

Dewanand en Wieroe

op 11 01 2013 at 20:15 schreef dewanand:

namaste Nick van der Burg,

Interessante strijd tussen jou en Peter. Maar wist je dat moslimhaat, negerhaat en blankenhaat bij de Hindoestanen (mn hindoes, sanathans, aryas, kabirs, siks, enz) veel extremer en radicaler is dan bij moslims? Wil je weten waarom ik nu op grond van mijn theoretisch onderzoek bijna met honderd procent zekerheid kan stellen dat Islam mbt specifieke parameters veel voordeliger is voor deze wereld en dat Hindoeisme een vreselijk primitief, suicidaal en decadent geloof of soort zelfvernietings filosofie is? Mail mij en ik laat je praten met een boezemvriendin van mij die al tien keer alles heeft gezien in India en ze kan ervan huilen uit ellende wat haar hindoe aapjes nu van haar geliefde Bharat Maata hebben gemaakt, land van trotse Aryans van 5000 jaar geleden, hoogbeschaafd, Dharmisch, advanced Sanskrit, enz. Zo huilen meer hindoemeisjes altijd bij mij uit en ik ben hun praatpaal en help ze uit de put om geen zelfmoord te plegen. Hindoeisme is bijna honderd keer ellendiger en achterlijker dan islam denk ik vaak als ik naar de praktijk kijk.

En hindoestanen zijn de professionele witte boorden criminelen in hele Westerse wereld, leuk he mijn soort.

op 12 01 2013 at 23:20 schreef Edo:

Yoeri Albrecht (baas van de Balie, en van Veronica (die ANP heeft) is in 2009 in de top 15 van invloedrijkste mensen onder de 45 genoemd. Als die man daadwerkelijk nr 12 is, zoals de VK publiceerde dan vind ik dat echt een hele ongezonde situatie. http://www.vn.nl/Archief/Samenleving/Artikel-Samenleving/Interview-Yoeri-Albrecht.htm
Een man die in staat is om te zeggen dat Bert Brussen nu een aanwinst is voor de journalistiek, en dit interview geeft. Die is volgens mij echt vrij eng. Als je na dat interview over Breivik niet even tegen Holman zegt, he jongen gaat het allemaal wel goed met je? Als je zegt dat mensen van de journalistiek van GS kunnen leren, en je vervolgens Fransisco van Jole de Mitt Romney van de Journalistiek noemt etc etc.
Ik zou echt graag een uitgebreid onderzoeksartikel over deze man willen lezen, dat meen ik.
Telkens als mensen die hij verdedigt hele enge dingen zeggen dan zegt hij dat het de vrijheid van meningsuiting is, en telkens als iemand een andere mening heeft zegt hij dat het haatcampagnes zijn. We hebben ’t over een man die Cohen op z’n minst beschuldigt van verduistering bij bewijs van moord, en nog steeds te beroerd is die uit te zoeken.

op 13 01 2013 at 13:45 schreef You On A Gin:

Krijg ik exotische muziek beloofd, word ik vergast op die gezapige tena-lady luierrock van Broes Springsteen. Even doorspoelen dan maar… één of andere vage proza… verder spoelen… ah, Fayrouz? Klinkt lekker.
Die Naeeda lijkt me een aardige vrouw.
Joh, maakt Hassnae ook TV? Dat wist ik niet.

Oké, sorry, on topic nu.
Mensen zoeken wandaden inderdaad in een bepaalde cultuur. Er is zeker wel sprake van Hassnae’s “zie je wel!!!”, maar ook van hoe mensen opgevoed worden door hun ouders. Zo’n “culturele” of religieuze achtergrond kan wel degelijk leiden tot minachting voor andere rassen en culturen. Zo van: we brengen je onze normen en waarden bij, en voor de rest zoek je het maar uit, op straat. Andermans probleem.
Bij alle tokkies wordt het slechte gedrag in stand gehouden door desinteresse van de ouders. Maar je ziet verschil met islamitisch ‘opgevoede’ jongeren. Spijt me, hoor.

De PVV is comedy gold, absoluut.

Maar Islam overtreft het. “We gaan ridicule dogma’s in je smoel smeren, overal waar je maar kijkt, vanuit een religie die lachwekkende claims maakt, maar durf er eens om te gniffelen en we doen je wat!”. Méér Monty Python dan dat wordt het echt niet

op 16 01 2013 at 12:34 schreef Mart:

Vreemd dat Gin een generaliserende claim maakt over de Islam onder een stukje over een gelovige moslima die duidelijk een andere interpretatie aanhangt.

En dan maar jammeren als we zijn tolerantie betwijfelen.

op 19 01 2013 at 17:05 schreef You On A Gin:

@ Mart
Ik jammer helemaal nergens over. Jij, daarentegen, lijkt me zo’n typische zeikerd.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS