Home » Archief » Het beleid van Rutte? Schuld van Links!


[21.03.2023]

Het beleid van Rutte? Schuld van Links!

Peter Breedveld

 

Illustratie: Gerda Wegener.

Mark Rutte is nu al 13 jaar premier. Al 13 jaar zuchten we onder een VVD-regime van afbraak van de sociale rechtsstaat. Toch zag ik dit beleid het afgelopen weekend drie keer in de schoenen geschoven worden van Links, en niet door ordinaire straatimbecielen als @Henkie27459, @Berta395687 en Bart Nijman.

Eerst beweerde journalist Kim van Keken dat PvdA en D66, omdat ze in een Kabinet RUTTE zaten, verantwoordelijk zijn voor decentralisatie en afschaffing van sociale voorzieningen. “Ze zaten toch in Kabinet RUTTE?” zei ze. Ze vergat Rutte nooit te noemen, maar deed net alsof die niks te zeggen heeft gehad, in de afgelopen drie kabinetten, die allemaal naar hem zijn genoemd en dit huidige kabinet, dat ook zijn naam draagt.

Daarna kwam filosoof Jelle van Baardewijk, lector, universitair docent, die beweert dat de PvdA en GroenLinks sociale werkplaatsen hebben afgeschaft, een schuldenstelsel in het onderwijs hebben ingevoerd, de arbeidsmarkt hebben geflexibiliseerd, de zorg hebben vermarkt, enzovoort. GroenLinks heeft zelfs nog nooit in de regering gezeten, dus nu zijn we echt op Gekke Hoedenmaker-terrein.

Kabinet Kaag

Het bizarst maakt natuurlijk Wierd Duk het weer, de als journalist vermomde delirische extreemrechtse haatmachine, die spreekt zelfs van het “betuttelkabinet Kaag-1”. Waar Van Keeken zich tenminste de naam van Rutte nog herinnerde (maar kennelijk denkt dat hij bij de PvdA of D66 zit), doen Van Baardewijk en Duk alsof die hele Rutte een verzinsel is, een complottheorie van Sinister Links.

Hoe doet Rutte dat toch? Hij levert Nederland op een gouden schaal aan zijn vrienden de roofkapitalisten, wint verkiezing na verkiezing, want het volk kan geen genoeg krijgen van dat gebrul over harder straffen, hardwerkende Nederlanders versus uitkeringstrekkers en buitenlanders die zich niet aanpassen, en uiteindelijk is alles de schuld van de linkse partijen die menen hun verantwoordelijkheid te moeten nemen door als coalitiepartij nog enigszins een rem te kunnen zetten op de ongebreidelde vernielzucht van de VVD.

Egoïsten en imbecielen

Diezelfde VVD wordt intussen alsmaar fanatieker omdat ze de hete adem van Wilders in haar nek voelt, want naast een ontzettend grote groep egoïsten die VVD blijft stemmen vanwege de hypotheekrenteaftrek en hun autofetisjisme en dat soort zaken, is er ook nog een massa totale imbecielen die meent dat alles de schuld van de moslims is en op een volksmenner stemt die medeverantwoordelijk is voor de vermarkting in de zorg, de afbraak van sociale voorzieningen en van alles wat Nederland ooit een groot, gemoedelijk dorp maakte.

Ze willen het allemaal zelf, de polderapen die blijkbaar dachten dat je alleen de moslims pakt als je achter de uitkeringstrekkers aangaat, en die nu een dwangmatig liegende lobbyist voor Big Agro op het schild hebben getild, volgens de Grote Denkers Van Keken, Van Baardewijk en Duk omdat ze het zat zijn door Links te worden onderdrukt.

Echt, zolang als ik leef heb ik Links altijd horen pleiten voor milieumaatregelen en een ruimhartig sociaal stelsel, en zolang hoor ik Rechts tekeergaan tegen uitkeringstrekkers en voor het verbranden van zoveel mogelijk olie en het uitstoten van zoveel mogelijk gif, maar de afbraak van de sociale rechtsstaat en de stikstofcrisis zijn nu toch de schuld van Links.

Clitoris

Het zou hilarisch zijn en ik zou me een kriek lachen als ik niet zelf in Nederland woonde, en me niet omringd wist door volstrekt onberekenbare, gevaarlijke gekken die van de ene in de andere uitzinnige woedeaanval ontsteken, nu weer omdat ze ontdekt hebben dat kinderen op school seksuele voorlichting krijgen. Wie had er ooit gedacht dat er zo’n breed volksverzet zou komen, zelfs van homo’s, conservatieve homo’s, tegen voorlichting over de clitoris? Wierd Duk vindt dat de ouders dat zelf moeten doen. Hahaha! Hij weet zelf niet eens waar de clitoris zit. Het schijnt dat-ie daarom in een schuurtje woont, tegenwoordig.

Maar het is godverdomme niet om te lachen. Nederland dreigt echt overgeleverd te raken aan fenomenaal achterlijk volk, dat de klok echt wil terugzetten naar 1941, toen de Jap ons Nederlands Indië nog niet had afgepakt en we werden geregeerd door lieden die wisten hoe je die volksvreemde indringers, LHBTI’ers en linkse Gutmenschen moest aanpakken. Die geen boodschap hadden aan de clitoris.

En ik durf te wedden dat als Nederland straks in zee is verdwenen, de conservatieven elkaar vanaf hun bootjes zullen toeroepen dat het allemaal de schuld van Links is.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 21.03.2023 @ 10:55

[Home]
 

1 Reactie

op 21 03 2023 at 10:55 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS