Home » Archief » Het superieure DNA van de Westerse mens


[19.01.2017]

Het superieure DNA van de Westerse mens

Hassnae Bouazza

Misschien moeten we het, te midden van de verbale orgie over de vermeende gewelddadigheid van moslims, voor de verandering eens hebben over de Westerse beschaving en hoe die zich in de rest van de wereld manifesteert.

Het wordt namelijk een beetje gortig. Dag in dag uit moeten we lezen hoe die arme, blanke mens in zijn welvarende, beschaafde Europa bedreigd wordt door hordes moslims. Door ordinaire stemmingsmakers die zichzelf journalist noemen, activistische wetenschappers die hun resultaten kleuren met hun eigen vooroordelen, politici die ermee aan de haal gaan.

Glibberige wormen

Nogal wat mensen is er veel aan gelegen om de moslim als het grootste gevaar af te schilderen. Dat doen ze onder het mom van journalistiek, politiek of wetenschap bedrijven, maar de boodschap is duidelijk. Welke consequenties verbonden moeten worden aan dat vermeende gevaar, blijft onduidelijk. Als je hen ernaar vraagt, kronkelen ze weg als de glibberige wormen die ze zijn.

Maar we moeten het gewoon onder ogen zien: kennelijk zit het in het DNA van de West-Europees, die onbedwingbare behoefte om de ander als gevaar weg te zetten. Een niet te onderdrukken drang zichzelf als superieur te presenteren ten koste van de lager gepositioneerde vreemdeling.

Ga maar eens na: het koloniale verleden, dat je met de kennis van nu niet anders kan zien dan als totaal absurd: met je vloot naar verre oorden gaan om mensen daar uit te buiten, en daar dan heel verheven over doen.

Industriële uitroeiing

En wat te denken van de industriële uitroeiing van mensen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Industriële uitroeiing. Wáánzin. En de gekte komt gewoon weer op.

Als je als continent zo’n beschamende geschiedenis hebt, past wat terughoudendheid en bescheidenheid, maar nee hoor: Westerse staten bombarderen nog altijd naar hartelust mee in verre landen, verdrijven regimes die hen niet aanstaan, ontwrichten landen en samenlevingen met honderduizenden doden tot gevolg, maar halfabete journalisten, politici en wetenschappers hier durven moslims, de buren en medelanders die niemand kwaad doen, als gevaar weg te zetten. Uiteraard als excuus voor hun racistische buikloop, want ze vinden zichzelf om onverklaarbare redenen te chic om voor racist door te gaan.

Verlicht Westen

Moslims, die in hun eigen landen al genoeg te stellen hebben met radicale splintergroeperingen, corrupte regimes, ijzeren despoten en losgeslagen geloofsgenoten die dood en verderf zaaien, omdat ze wraak denken te nemen op diezelfde Westerse regimes of in hun jacht naar macht. En zo zijn moslims dubbel de sjaak. Slachtoffers in de eigen landen en verdacht gemaakt in de diaspora.

Misschien kunnen we eens een enquête houden hoeveel moslims bang zijn voor het Westen. O nee, daar is het verlichte Westen helemaal niet in geïnteresseerd. Donkere slachtoffers zijn anoniem, verwaarloosbaar en bovendien een bedreiging en witte slachtoffers hebben een naam, gezicht en zijn wel een verlies. Je bent superieur of niet.

Hassnae Bouazza is regisseur en eindredacteur van Femke Halsema’s serie Seks en de Zonde, schreef een boek over Arabieren, Arabieren Kijken. En ze heeft haar eigen hedonistische site, Aicha Qandisha. Vorig jaar heeft ze in Beiroet de Arouwad Award gekregen voor haar stukken over de Arabische wereld. Lees vooral ook haar relaas over het racisme op de progressieve redacties waar zij heeft gewerkt.

Hassnae Bouazza, 19.01.2017 @ 07:49

[Home]
 

22 Reacties

op 19 01 2017 at 08:18 schreef Jeffrey Radjhamipuro:

… maar we moeten het gewoon onder ogen zien: kennelijk zit het in het DNA van de West-Europees …

Het is dus een genetische kwestie? Als het in het DNA van die witten zit is het dan niet racistisch om het ze te verwijten?

op 19 01 2017 at 08:41 schreef Peter:

Ironie en sarcasme zijn niet aan iedereen besteed. Zeker niet aan boze witte domme mannen die zich een allochtoons klinkende naam aanmeten.

op 19 01 2017 at 09:27 schreef babs:

Zelfs in moord en doodslag zijn wij superieur! Houzee!

op 19 01 2017 at 10:09 schreef herman van der helm:

Volgens mij hebben we als westerling gewoon een vijand nodig die we kunnen zwartmaken. Dit levert veel geld op door middel van de beveiligingsindustrie die hier omheen wordt opgetuigd. En geld verdienen over de ruggen van anderen, ja dat zit in onze genen.

op 19 01 2017 at 13:08 schreef Daan:

Is de westerse mens goed? Is ie slecht? Is de moslim goed? Is ie slecht? Ben ik links, of ben ik rechts? En als ik nou tegen de overheid ben, voor vluchtelingen, hoog opgeleid en desondanks een tokkie?

De mens is een vat vol tegenstellingen. Hou het daar maar op. Plus dat ie ook nog ns niet consequent in de tijd is. Gisteren een nazi, vandaag een Gutmensch en morgen alleen maar a guy in the streets…

Er zijn geen vaststaande feiten en geen blijvende predikaten. Zie de ‘process philosophy’. Denken in schema’s en materie is voor kinderen. Het biedt houvast in een veranderlijke wereld. Maar de waarheid is dat de werkelijkheid een samenballing is van tegenstellingen. Als er geen niet-moslims waren, had de moslim niet geweten dat ie moslim is. En als er geen tokkies waren, had de schrijfster geen positie gehad.

Door de ander leef ik (maar wel in de hel)

op 19 01 2017 at 13:57 schreef Chakir:

Nee Hermann, het zit in het DNA. Dat wil zeggen, spreekwoordelijk gesproken dan, hè. Kom, zeg ik ben geen racist. Als je je superioriteit eeuwenlang wereldwijd hebt laten gelden middels terreur en uitbuiting, (althans, vanuit de optiek van de uitgebuite medemens), dan “zit in het DNA”. Het is gewoon “onze manier van leven”, zeg maar.

op 19 01 2017 at 14:12 schreef dewanand:

N1.
Miaauw, miaauw, namastiaauw Hassnae Bouazza,

Mooi betoog, maar kijk even hiernaar:

10 rijkste mensen v 2016, allen zijn BLANK:
http://www.alletop10lijstjes.nl/top-10-rijkste-mensen-2016/

N2. Zonet nog ruzie met mijn vader via tel. en ja, ik leg hem uit dat ik psychiatrische patient ben, identiteitscrisis, enz en ja ik heb het recht om in HOOGbeschaafd, hypermodern, superieur BLANK Arisch Arctisch Nederland, gewoon een openbare NIET BLANKE HINDOESCHRIJVER te zijn en ja zo voel ik mij gewoon ook gelukkiger en het geeft mij meer zelfrespect en zelfwaardering.

N3. Maar goed laten wij eerlijk miaauwen, ja blanken zijn superieur, ik lag zelf met flink aantal superieure blanke homo en bimannen in bed, dus ja praktijk is het bewijs. Daarom moeten toch alle vieszwartbruine hindoe en surikoeliemeiden verplicht worden om vanaf jonge leeftijd in bed te stoeien met lange, sterke, grootgeschapen, potente, blanke heteromannen, om hun inferieure surikoelie apen DNA eens goed, hard en diep weg te laten neuken door grote blanke welvaartslullen.

N4. Wieroe heeft nu een abstracter model ontwikkeld en hij en ik gaan samen nu een standaardwerk produceren over de superieure lange blanken.

op 19 01 2017 at 14:23 schreef Boe! Ik ben een moslim:

Dat is nihilisme Daan. Nog zo’n Westers kwaal.

op 19 01 2017 at 15:48 schreef Hilco:

Ik vind dit een leuk, maar toch ook raar stuk. Wordt hier geklaagd over dat wij een tijd hadden dat iedereen mocht leren. Over alle boeken die we vertalen en wij van kunnen leren. Meningen en feiten zien. Dit is onze revolutie van kennis. Werk en aanpassen zodat vrouwen gelijk zijn. Extra input in ons Nederland. Meer groei. Dat is toch geweldig. Gelijkheid, meer groei. Geestelijk en qua luxe, maar dat eerlijk verdelen. 75% van de moslims die hier als gastarbeider kwamen vluchtte voor mono cultuur in hun land. Ga nu niet zeggen dat dit met DNA te maken heeft? Iedereen ziet waar vrouwen geen gelijke rechten hebben als mannen. Het daar niet goed gaat. Tja als het geloof dat doet. Krijg je in Nederland kritiek. Er kan geen wet zijn dat een vrouw kind de helft erft van een man kind. Of het boek anders lezen of veranderen in de tekst. Vele EU moslims doen dit. Gelukkig. Nu de rest nog. Heeft niks met DNA te maken. Elk kind heeft recht op studie, leren, tips en ook kritiek krijgen, want dat maakt je hard als kind.

op 19 01 2017 at 16:48 schreef MNb:

En omdat de tien rijkste mensen op Aarde meer op mij lijken dan op spleetogen, zwartjoekels en roodhuiden is elke kaaskop (en vooral ikke) superieur. Houzee! Heil MNb!
(speciaal voor Jeffrey: /sarcasme).

op 19 01 2017 at 18:09 schreef dewanand:

N5.
Miaauw, miaauw, namastiaauw MNb,

Ja he het is een harde, biologische noodzaak om als man van een specifiek ras jezelf superieur of BETER dan andere mannen van andere rassen te zijn en je ook continu HOOG, sterk, potent, slim, voor te doen. Nou, aan jou de vraag MNb, om dit verhaal af te maken, vertel zelf hoe dit werkt.

N6. Succesvolle mensen kropen toch vaak hun hele leven door het slijk en modder, leden veel, werden pootje gelicht, maar ooit namen zij de beslissing om het zelf te doen en terug te slaan.

N7. Ja MNb, geniet ervan dat blanken superieur zijn, want krokodillen doen hetzelfde, elke krokodil voelt zich een Uberbeest in zijn slootje en als je hem zal zien lachen dan is hij jou aan het op eten met mes en vork.

N8. Natuurwet: ‘The weak will and must perish and die’. No Mercy, die.

op 19 01 2017 at 18:21 schreef Hermann:

@ Chakir, ik noem me hier Hermann maar ben niet “Nee Hermann…”.

Ik heb meer met deze ‘Hermann’s’ op:

https://www.youtube.com/watch?v=pWK2XFmluEg

Nee, geen moslims, maar anders hadden ze toch geen geld om wat fatsoenlijk wapentuig te kopen. ’n Beetje dansen in ’n opgelapte broek, meer zit er niet in voor deze inwoners van Europa.

https://www.youtube.com/watch?v=gZd11Xt5vhs

op 19 01 2017 at 18:46 schreef Martijn:

Hilco, volgens mij kwamen gastarbeiders kwamen hier om monnie te stacken voor de fam en dan tzt wel weer naar huis (dat was de plan in ieder geval), niet als vluchtelingen (al heet dat tegenwoordig “economische vluchteling”, of “geen echte”).

Vrouwen worden genaaid, in veel culturen, inclusief de onze. Maar wij (witte mannen) hebben bepaald dat ons androcentrische systeem beter is dan hullie systeem, wat m.i. lang niet altijd zo is, maar we projecteren dat wel op de rest van de wereld.

Hier een pittig stuk, soms misschien wat radicaal/apologetisch, maar wel goed om eens wat andere invalshoeken te leren zien.
http://www.iol.ie/~afifi/Articles/gender.htm

op 19 01 2017 at 19:15 schreef Likoed Nederland:

Het zijn toch echt de Joden die wegvluchten uit Europa, op de vlucht voor het vele geweld van de binnenstromende moslims.
Denk aan de slachtpartijen in Nice, Brussel, Kopenhagen en Parijs.

op 19 01 2017 at 19:27 schreef Peter:

Je bent racistisch aan het haatzaaien, Likoed. Het ging zo lang goed, maar dergelijke kwalijke demagogie over ‘binnenstromende moslims’ sta ik niet toe.

op 19 01 2017 at 19:39 schreef ieznogoedh:

Misschien kunnen we eens een enquête houden hoeveel moslims bang zijn voor het Westen.

Als de moslims die bang zijn voor het westen, daar nou gewoon niet heengaan, dan hebben ze weinig om bang voor te zijn. Althans, dat zou zo moeten zijn.

Het zou daarom dus ook niet moeten gebeuren dat westerse landen zich bemoeien met problemen in moslimlanden. Die problemen moeten ze moslims onderling laten regelen, of liever gezegd, laten uitvechten..

op 19 01 2017 at 19:52 schreef Peter:

Moslims zijn bang voor het Westen omdat dat hun land kapotbombardeert, lampie. We doen dat niet om daar vrede te stichten, maar vanwege onze strategische belangen en honger naar olie.

Nu heb ik wel weer genoeg dom racistisch gelul gezien. Meer van dergelijke reacties gaan subiet de chemobak in.

op 19 01 2017 at 21:29 schreef Gerard Matthijssen:

200 % eens met de auteur (als dat kan).
Mevrouw Bouazza stelt: “Kennelijk zit het in het DNA van de West-Europees, die onbedwingbare behoefte om de ander als gevaar weg te zetten.”
Uit onderzoek is gebleken, dat mijn DNA van moederszijde de U2-haplogroep is, een zeer oude DNA-variant in Europa, maar met de meeste verwanten in Zuid-Azië: verbonden met sprekers van Indo-Europese (en Indo-Arische) talen, onder wie de Zigeuners. Wat tegelijk de inconsistentie van de duivelse nazi-ideologie aantoont: de Zigeuners (Roma) zijn meedogenloos vervolgd.

West-Europa dankt zijn “superioriteit” aan de uitvindingen van andere culturen:
– buskruit, boekdrukkunst en papier maken uit China;
– wiskunde uit India, dankzij de Arabieren;
– de Griekse filosofie (Aristoteles), grotendeels dankzij de Arabieren;
– het christendom begon als een Joodse secte(de Islam is nauw verwant aan beide religies);
– universele mensenrechten?
Vertrapt in Abu Ghraib (“Iraqi Freedom”) en Guantanamo.
Waarop baseert minister Schippers (H.J. Schoolezing) de superioriteit van “onze” westerse beschaving?
De atoombom?
Wij verwelkomen de vluchtelingen in het continent van de Holocaust (Jan-Jaap de Ruiter, Trouw 21-09-2015).

op 19 01 2017 at 23:23 schreef dewanand:

N9. MIaauw, miaauw, namastiaauw Herr Gerard Matthijssen,

Hoe definieer jij nou superioriteit vs inferioriteit?? Dit zijn echt relatieve begrippen, volledig relatief afhankelijk van een specifieke biotoop.

N10: In de blanke Hollandtoop blijkt nu dat de blanke Hollanders superieur zijn na ruim 3000 jaar meedogenloze klimatologische determinatie op leven en dood. Maar stel nou dat wij stuivertje verwisselen doen met zwart Suriname, 7 keer groter tropisch paradijs, alle laatste 12 miljoen blanke Hollanders naar Suriname en dan die zwarten daar naar Nederland verruilen, omvolken he. Kan jij voorspellen hoe dit zal eindigen na 100 jaar??

N11. Trouwens de zwarte Hindoes in oude India kenden wel wat wiskunde, ok hoop maar zij deden er niet veel mee, alleen hogere kasten mochten daar boeken lezen en onderwijs volgen. Blanken zorgden voor leerplicht en openbare scholen voor alle lagere kasten in zwarte aapachtige Hindoewereld, waar alles kaste discriminatie is.

op 21 01 2017 at 03:50 schreef vander f:

@Gerard,
wiskunde uit India, a2 + b2 = c2 ?
500 jaar voor Gristus?
Arabieren?
Dat soort gedachten ontspruiten van nature aan een U2-haplogroep?
En een groot gedeelte van de wereld heeft de schurft aan die belachelijke ‘universele’ rechten van de mens,
jij ook?
Ik vind dit nogal superieur gemopper.

op 21 01 2017 at 19:51 schreef Hilco:

Beste Dewandand, Je kan het het westen niet kwalijk nemen dat wij door gaan in techniek, onderwijs en gelijkheid van vrouw en man. Zodat je extra intelligent kapitaal krijgt. Als andere dat niet doen en dus dit missen. Tja wordt je armer. In vergelijk met lerende mensen. Heeft niks met DNA te maken. De grootste bezetter was Ottomaanse rijk. Dus zij moeten alles terug betalen? of alleen het westen? Kom op turken! Betaal voor deze ongelijkheid. De stroom van vluchtelingen miljoenen zegt dat wij het wel goed doen. Naast de Syrische natuurlijk die echt ten rechte worden opgevangen door ons in Turkey. Zodat ze dar studie leven en toekomst krijgen in hun eigen land. Later. Moeten wij betalen. In duitsland is genoeg werk. Voor Italiaanse en Spaanse jongeren.
Wij zijn niet superieur. we gaan gewoon verder met vertalen van elk boek. Leren. Hoop dat de rest dat doet en ander betalen wij de vertaalkosten voor Iran, Saoedie, Voor ieder land in midden oosten. Ook Suriname. Denk alleen dat het niet mag.. Leren???? Echt niet. Past niet in onze samenleving.
Graag

op 22 01 2017 at 18:10 schreef Gerard Matthijssen:

Dewanand:

Dank voor het bijlichten over de kastenstelsel in het oude India; de wetenschappelijke kennis was daar door de kasten verschillen niet gelijk verdeeld.

Wat het uitwisselen van bevolkingen tussen Nederland en Suriname voor gevolgen zou hebben kan ik niet voorspellen. Zoals je zelf zegt: openbaar onderwijs kan de verschillen tussen groepen verkleinen.

Van der f:

Wat betreft mijn gemopper: het voorbeeld van de U2 haplogroep was bedoeld om aan te geven dat dezelfde genen gedeeld worden door (een deel van de)West-Europeanen en een deel van de bewoners van Zuid-Azië. Dus naar de letter heeft West-Europa geen superieur DNA t.o.v. andere werelddelen, en is -zoals bekend- het idee van raciale superioriteit onzinnig.

Hassnae Bouazza gebruikt de term DNA overdrachtelijk: “die onbedwingbare behoefte om de ander als gevaar weg te zetten”.
Daartegenover was en is “het Westen” juist een bedreiging voor de rest van de wereld: door militair overwicht.Brute macht.

Niets “superieure cultuur”: die wordt door”het Westen” ontleend aan of gedeeld met andere regio’s. Misschien waren niet alle voorbeelden correct, en India is ook beïnvloed door de Oude Grieken (Wikipedia).

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS