Home » Archief » Het zijn de Furieuze Fascistendagen


[21.01.2023]

Het zijn de Furieuze Fascistendagen

Peter Breedveld

Hetzelfde domrechtse, verachtelijke tuig dat altijd met het lijk van Pim Fortuyn komt aanzetten als je kritiek hebt op één van hun idolen. Omdat kritiek op een xenofobe populist een oproep tot moord zou zijn, want Pim Fortuyn kreeg ook kritiek en werd ook vermoord. Hetzelfde racistische, fascistoïde schorem dat door je heenkrijst als je wat wilt zeggen over de Hitleriaanse tirades van Wilders: “Hij wordt wel bedreigd, hoor! Hij moet al vijftien jaar worden beveiligd!”

Datzelfde agressieve rapaille is nu al een volle week ongeremd aan het schelden op Sigrid Kaag en D66, omdat ze het gore lef had op te roepen om stelling te nemen tegen extreemrechts en complotdenkers. En het is surrealistisch, het “heks” en “kankerhoer” voorbij. Hetzelfde gore geteisem dat het vreselijk vindt als je erop wijst dat het FvD en de PVV fascistische partijen zijn, en dat zijn ze, blèrt nu dat het D66 extreemrechts is, fascistisch, het grootste naoorlogse gevaar voor de samenleving, Kaag wordt ervan beschuldigd knokploegen op mensen af te sturen en de democratie af te willen schaffen, een Nazi te zijn en een NSB’er, ISIS binnen te halen, Hamas te steunen.

Niemand die nu de Pimwin in stelling brengt, zo van: hé, wacht even, demonisering van een politicus stond toch gelijk aan een oproep tot moord? Niemand die erop wijst dat “ze moet wel worden beveiligd, hoor!” Terwijl er toch al een extremist met een fakkel voor haar huis stond, terwijl er al een prominente D66’er is vermoord door een extremistische gek, die zich had laten wijsmaken dat ze een gevaar voor de samenleving vormde.

Sieg Kaag

O nee, alleen extreemrechtse populisten mag je niet bekritiseren. Een liberale politicus mag je echt van alles beschuldigen wat er in je apenbrein opkomt. Het is bij de beesten af, en nee, het is niet alleen de aanhang van Wilders & co. ‘Met rechts proosten op Sieg Kaag in het Stamcafé’, kopt GeenStijl, Volgens PVV-Kamerlid Martin Bosma is D66 “een extreemrechtse partij: gevaarlijk voor democratie en racistisch“. Dat is Martin Bosma. Van de PVV. Ronald Plasterk schrijft in De Telegraaf dat D66 “veruit de grootste bedreiging voor de vrijheid van denken en de vrijheid van meningsuiting” is.

En het komt ook niet alleen van rechts. Lilian Marijnissen van de SP vindt het temidden van al dat angstaanjagende verbale geweld nodig te beweren dat het D66 zelf is die de “voedingsbodem” vormt voor al dat extremisme. Niet Wilders, niet Baudet, niet al die hitsers die vanuit onze kwaliteitskranten vluchtelingen en moslims de schuld geven van de afbraak van de verzorgingsstaat, niet eens Rutte en zijn VVD, die Nederland overleveren aan het roofkapitalisme. Nee, D66, de enige rem op de ongebreidelde vernielzucht van het huidige kabinet, is de schuld van het geweld tegen vluchtelingen en moslims, aanslagen op moskees, het bloedstollende, ijzingwekkende racisme dat in de Tweede Kamer tegenwoordig doorgaat voor debat en het bedreigen van politici. En dat wordt dan gezegd door de leider van een partij die al sinds de jaren tachtig grossiert in racistische anti-immigrantenretoriek.

Komt er een anonieme druiloor protesteren dat D66 niks doet voor de gedupeerden van de Toeslagenaffaire. Bitch, die Toeslagenaffaire is er doordat ondere andere de SP, bang dat een paar buitenlanders zouden profiteren van onze sociale voorzieningen, aandrong op een draconische aanpak van toeslagenfraude. Nu is D66 opeens de zondebok?

PVV’ers doodschieten

Omdat ik ook bij die D66-bijeenkomst was, en echt alleen maar omdat ik wilde zien hoe mijn geliefde het als moderator deed en omdat we daarna zouden gaan eten bij de Mexicaan, krijg ik ook al een week de gruwelijkste verwensingen voor mijn kiezen. Daarnaast wordt beweerd dat ik door Kaag persoonlijk zou zijn uitgenodigd, op de eerste rij zou hebben gezeten, zou hebben gesproken. Ik ben ervan beschuldigd een prominente D66’er te zijn. Hassnae zei: “Nog even en je hebt die bijeenkomst ook georganiseerd en voorgezeten.” Op LinkedIn zag ik een docent van de Christelijke Hogeschool Windesheim tegen Kaag over me schelden.

De achterbakse mannenbroeder van de PVV, Harm Beertema, wat een wezelige pleurislijer vind ik dat, haalde een screenshot van een 12 jaar oud bericht uit het Reformatorisch Dagblad tevoorschijn, waarin wordt beweerd dat ik opgeroepen heb PVV’ers dood te schieten, wat fucking bullshit is, het was een beschadigingsactie van De Telegraaf en van GeenStijl. Hij subtweette een ander screenshot, van de column van Elma Drayer, die me van antisemitisme beschuldigde met behulp van een viertal uit de context gerukte absurdistische citaten waarmee ik me nota bene verweerde tegen beschuldigingen van antisemitisme, en hij riep D66 op om afstand te nemen van “dergelijke extreemlinkse trollen.”

Fascistische intimidatie

Het is fascistische intimidatie, met de bedoeling me de mond te snoeren. Twaalf jaar geleden heb ik er veel last door gehad. Niet alleen werd ik constant door mijn baas op het matje geroepen, maar ik werd bedreigd, mijn kinderen werden bedreigd, mijn collega’s werden bedreigd, ik kreeg enge brieven en kaartjes met intimiderende boodschappen, pakketjes opgestuurd. Ik werd op allerlei bladen geabonneerd, er stonden doorgesnoven gekken te briesen voor mijn bureau, er kwam een camerateam van Powned sarren, nadat ik een uitdrukkelijk spreekverbod opgelegd had gekregen. Ik ben jarenlang opgejaagd en werd er in 2013 letterlijk gek van, letterlijk, en ben toen een tijdje naar Tokio gevlucht, waar een enorme groene slang me in een visioen geruststelde. Het was extreem.

Als Harm Beertema denkt dat hij dat truukje nóg een keer kan flikken, dan vergist Harm Beertema zich deerlijk. Ik laat me sowieso de les niet lezen door een smerige fascist van de PVV. Schorem ben je, uitschot, addergebroed, een nare farizeeër. Als er iemand is die denkt me te kunnen gaan intimideren, of bedreigen: de tijd is voorbij dat ik me daar gek door laat maken en ik ben niet echt een schriel ventje, als je begrijpt wat ik bedoel. Twee andere aanwezigen op die D66-bijeenkomst, Piet Lekkerkerk en Tom van Boxsel, worden ook verschrikkelijk belaagd en Van Boxsel heeft daardoor Twitter verlaten en Lekkerkerk zit achter een slotje. Ik blijf, en wie ruzie wil, is bij mij aan het juiste adres. Maar je kunt je afvragen of je dat echt wilt.

Als er iemand denkt dat dít het moment is te gaan zaniken over mijn gescheld: breng je prioriteiten op orde, hypocriete kwezel. Je bent verachtelijk.

You done did it, Nazi’s. Ik ben kwaad. Ontzettend kwaad. En beter irriteer je me niet.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 21.01.2023 @ 17:33

[Home]
 

1 Reactie

op 21 01 2023 at 17:34 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS