Home » Archief » Ida en Diana


[26.07.2013]

Ida en Diana

Martha

lindsay33
Illustratie: Norman Lindsay

Aan het strand van een Grieks eiland lag een jonge vrouw een beetje te soezen in de zon. Een koel briesje streek over haar tepels. Ze dacht aan haar laatste vriendje en hoe het uitgegaan was tussen hen. Ze snapte het niet goed. Hij was lief, galant en hij hield rekening met haar wensen in bed. Zijn tong was ze nog niet vergeten. Hoe hij rondjes draaide tussen haar benen en plagerig haar vagina in en uitging. Een echte man die niet bang was om terug te geven wat zij aan hem gaf.

De vrouw had het uitgemaakt. Het klopte niet, voelde niet goed. Ze wist niet hoe ze het hem moest duidelijk maken. Ze hield van hem, maar gewoon niet op de passievolle zinderende manier die ze had gedacht te voelen bij echte liefde.

En zo lag Ida op het strand te genieten van de zon en tegelijkertijd na te denken over haar liefdesleven. Het was wel een zootje geworden. En daarom was ze op vakantie gegaan. Gewoon om er even tussenuit te zijn. Plotseling trok er een schaduw over haar heen. Ida dacht dat het de zon was die even achter een wolk verdwenen was. Toen herinnerde ze zich dat er geen wolkje aan de lucht was en ze keek op.

Boven haar stond een vrouw. Ze had lange benen, een slank lichaam en ze had mooie stevige borsten waarvan de tepels door de zachte bries stijf gewaaid waren. “Wat een mooie vrouw”, dacht Ida. De vrouw keek haar met onverholen lust aan: “Ik ben Diana”, zei ze, “je bent mooi.”

Ida schrok van Diana’s woorden en haar eigen gedachten. Zo had ze nog nooit over een vrouw gedacht, maar het voelde goed. “Hallo Diana, ik ben Ida en ik vind jou ook mooi”, zei Ida. Beide vrouwen lachten om de knulligheid van hun conversatie. Zonder te vragen, ging Diana naast Ida zitten en de twee vrouwen raakten druk in gesprek over hun leven, ex-vriendjes, werk en familie.

De zon was bijna onder. Diana keek Ida aan. Zonder waarschuwing legde Diana een hand op de borst van Ida en begon de tepel te kneden. Ida liet het toe. Ze genoot ervan. Het leek alsof alle puzzelstukjes op hun plaats vielen. Diana keek haar nog steeds aan. Er lag een uitdaging in haar ogen. Ida nam de uitdaging aan en zoende Diana vol op de mond. Dit had ze nog nooit gedaan, maar opnieuw voelde het goed om te doen.

Plotseling hield Diana op met kneden en trok haar hoofd los uit de omhelzing van Ida. Verbaasd keek Ida haar aan. “Laten we een hapje gaan eten”, stelde Diana voor. Ida ging akkoord. Ze kleedden zich aan. Ze zochten een restaurantje en namen een hoofdgerecht. Hun ogen lieten elkaar niet los, onder de tafel zochten hun voeten elkaar en vonden elkaar. Ida’s voet kroop omhoog langs het lange been van Diana. Ida werd er zelfs een beetje opgewonden van.

Na het eten keken ze elkaar aan en er volgde een vurige kus, waarbij hun handen elkaars lichaam intens verkenden. Ze konden niet meer van elkaar afblijven. Ze besloten naar Diana’s hotelkamer te gaan. Hand in hand liepen ze ernaartoe. De spanning was aan alle kanten voelbaar. De seksuele hitte spatte uit hun ogen en straalde van hun opgewonden lichamen.

Aangekomen in Diana’s kamer, begonnen Ida en Diana weer gepassioneerd te kussen. Hun borsten en tepels wreven over elkaar door de dunne zomerkleding heen. De tepels werden hard van de spanning. Diana’s handen waren overal op Ida’s lichaam en voor ze het wist lagen haar rok, slip, blouse en beha op de grond om haar heen. Nu Ida naakt was, werd de spanning steeds ondraaglijker. Ida voelde het in haar vagina. Haar clitoris begon te kloppen en ze wilde dat Diana iets aan de spanning zou doen.

Ida wilde net tegen Diana zeggen wat ze dan moest doen, toen Diana langzaam sporen begon te trekken over haar lichaam. Eerst met haar vingers, langzaam naar haar borsten om daar het kneden van die middag weer te hervatten. Maar dat duurde niet lang: Diana zakte langzaam naar de plek waar Ida haar tong zo graag wilde voelen. Diana dirigeerde Ida eerst naar het bed. Daar ging Diana verder en stak haar gezicht tussen Ida’s benen. Ida kreunde en voelde zich vochtig worden. Diana stak nu ook haar vingers in Ida’s vagina, waardoor Ida nog harder begon te zuchten. Steeds sneller bewogen de vingers van Diana zich, Ida kreunde harder en harder tot ze schreeuwend klaarkwam.

Nu was het Ida’s beurt. Diana was al helemaal nat en Ida, onervaren als ze was, wist niet goed wat ze moest doen. Toen bedacht ze wat ze nu zelf graag had willen hebben gedaan. Ida sloot haar lippen om de tepels van Diana. Ze voelde de tepels stijf worden in haar mond. Daarna cirkelde ze met haar tong naar beneden en plagerig maakte ze een rondje om de navel van Diana. Diana kreunde zachtjes. Toen zoog Ida op Diana’s clitoris en er gingen schokken door het lichaam van Diana. Ida bleef doorgaan met zuigen en stak haar vingers in de vagina van Diana. Snel bewoog Ida haar vingers heen en weer, ondertussen in een onregelmatig tempo zuigend op de clitoris. Het schokken van Diana’s lichaam werd heftiger, de spieren spanden zich en Diana kwam klaar met een zucht. Ida ging naast Diana op het bed liggen. Samen vielen ze in slaap.

Plotseling schrok Diana wakker. Naast haar lag haar vriend te snurken. Diana voelde een natte plek in haar bed. Maar goed dat haar vriend niets had gemerkt van haar lesbische droomuitstapje. Ze zou het hem ook nooit vertellen. Dat ze bi was.

Martha is docent Nederlands en blogt op op Drspee.nl. Ze vindt het leuk om verhalen te schrijven en hoopt er ooit haar beroep van te kunnen maken.

Ook meedingen naar een Frontaal Naakte goodie-bag? Met daarin onder andere exclusieve cosmetica van het stijlvolle Japanse merk Yojiya en een gesigneerd exemplaar van Hassnae Bouazza’s Arabieren Kijken. Doe dan mee aan de Zinderende Frontaal Naakte Zomerverhalenwedstrijd. Schrijf een erotisch verhaal en laat de zomerhitte broeien. Lees de spelregels hier.

Zinderende Zomerverhalen, 26.07.2013 @ 11:24

[Home]
 

10 Reacties

op 27 07 2013 at 08:07 schreef Fridjof:

Ik zou er niet op hopen dat je van verhalen schrijven ooit je beroep kan maken, Martha. Zelfs op Verhalenarea zijn de meeste korte verhalen van betere kwaliteit.
Sorry, maar het is niet anders.

op 27 07 2013 at 10:55 schreef Estherrosa:

Van de drie geplaatste verhalen vind ik deze de beste! Ben benieuwd naar de volgende…

op 27 07 2013 at 19:18 schreef Sasha Berkman:

De laatste 2 vond ik allebei goed geschreven.
de 1e ben ik al weer kwijt?

op 28 07 2013 at 10:59 schreef Thomas E:

De eerste vond ik steengoed. Van literaire kwaliteit. Van deze hier dacht ik eerst dat hij stiekem door een man geschreven was, zo expliciet met ‘kloppende clitoris’ etc. Desondanks bewonder ik de vrouwen die hun gedurfde verhalen insturen. Ze doen het toch maar!

op 28 07 2013 at 11:18 schreef Peter:

Martha is een vrouw. Ik weet wie zij is.

op 01 08 2013 at 09:53 schreef Pipster:

Interessant dit.
Mij bekroop namelijk ook het gevoel dat dit door een man was geschreven. Voer voor analyse dus! Blijft een lastige zaak, het schrijven over, of filmen van, een vrouwelijke erotica. De kwestie houdt me al jaren bezig en er is geen tint grijs die me wijzer heeft gemaakt.
De eerste overtreding die de schrijfster heeft gemaakt lijkt me het gebrek aan spanningsopbouw: Hee hallo, ja je bent mooi, jij ook, hier is mn borst, koffie of beffen? Het verhaal eindigt met het taboe der taboes: de fictie wordt opgeheven/opgelost als zijnde een droom. Er is dus nergens een consequentie, er is niets gebeurd. En zo voelt het verhaal daartussen dan ook: er is niets gebeurd, geen regel overtreden, geen draak overwonnen, geen nieuwe orde uitgevonden.
Enfin, ik ga koffie zetten. Of zal ik de buurvrouw (met haar mooie lange benen en fiere borstjes) vragen of ze zin heeft in een potje beffen? Nahhh toch liever koffie.
Hasta pronto
Pipster

op 11 08 2013 at 10:47 schreef Ellen de Koning:

Pipster heeft gelijk, een saai en niet consequent verhaal. Een voorbeeld: de dames liggen op het strand en gaan na het eten vrijen. Tussen de kledingstukken op de grond liggen slip en bh. Goh je zou toch verwachten dat ze bikini’s droegen. Of kent u jonge vrouwen die na strandbezoek en met geile plannen een degelijke slip en bh gaan aantrekken?

op 13 08 2013 at 20:25 schreef Sofia van der Linde:

Als je niet eerlijk kan zijn over je biseksualiteit, dan heb je een relatie met de verkeerde persoon.

Ik heb beter gelezen maar ach lesbische erotica is meestal welkom.

op 13 09 2013 at 10:24 schreef Jeroen:

…Het lijkt alsof dit verhaal eerst vanuit Ida wordt beschreven, en aan het eind ineens vanuit Diana. Dat werkt bevreemdend.

op 17 06 2015 at 11:51 schreef #50books: man of vrouw? - Tekstbureau DrsPee:

[…] man of vrouw is geschreven? Best lastige vraag weer. Ik schreef voor Frontaal Naakt deze zomer een 18+-verhaal (niet klikken als je aanstoot neemt aan dit soort verhalen) in het kader van een wedstrijd. Het […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS