Home » Archief » Ik ben klaar voor het kabinet Yesilgöz, Omtzigt en Wilders


[18.11.2023]

Ik ben klaar voor het kabinet Yesilgöz, Omtzigt en Wilders

Peter Breedveld

De mensen willen het blijkbaar zo graag, de media zitten het ook zo fanatiek te pluggen, dat het er maar eens van moet komen, ook. Een extreem rechts kabinet met Wilders. Die gematigde, redelijke Wilders bij wie de moslimhaat, zegt-ie zelf, nog steeds in het DNA zit, die vluchtelingen nog steeds ontmenselijkt in Hitleriaanse tirades in de Tweede Kamer, waar je geen “From the River to the Sea” mag zeggen, en die zijn reet nog steeds opzichtig en met veel bombarie afveegt met de mensenrechten.

Laat hem maar samen met die andere racistische mensenrechtenhaters, Pieter Omtzigt en Dilan Yesilgöz en JA21 en al dat andere racistische, dwangmatig liegende fascisten- en halve fascistentuig een regering vormen. Gaan we zien of je de verschraling van de zorg tegengaat met vreemdelingenhaat en een migrantenstop, of er opeens betaalbare woningen komen als je buitenlandse studenten en arbeidsmigranten weert en of Nederland weer ouderwets gezellig wordt als je strenger straft en harder aanpakt en of de kenniseconomie er wel bij vaart als je alle universiteiten en Hogescholen verplicht alles in het Nederlands te doen.

Ik geloof er niks van, er zijn veel aanwijzingen dat een land lijdt onder het xenofobe isolationisme en zompige nationalisme dat op het moment zo in de mode is in Den Haag. Maar fuck it. Ik hou helemaal niet van dit land, echt niet. Ik heb er zelfs best wel een hekel aan. Ik ben hier vooral nog vanwege mijn kinderen, heb een paar fijne vrienden, qua ligging zit je hier ook niet slecht, dichtbij alles wat de moeite waard is, een beetje ver van Zuid-Oost-Azië en Japan, maar hé, leve Schiphol, maar grosso modo is dit gewoon een naar land, guur en kil en onvriendelijk als het weer. Ik zal er geen traan om laten.

Bestaanszekerheid

Dit land verdient de extreemrechtse regering die het zo graag wil, en waar Links en de liberalen het zolang vanaf gehouden hebben. Sigrid Kaag hoorde ik niet lang geleden op een D66-bijeenkomst zeggen (ik zat op de voorste rij!) dat het huidige kabinet Rutte zonder D66 nog veel rechtser was geweest.

Ja, en dat neem ik de partij bij nader inzien kwalijk. Sinds Rutte slapen er meer mensen op straat, gaan er meer kinderen met een lege maag naar school, kunnen meer gezinnen nog maar nauwelijks rondkomen en hebben ze in elk geval geen geld meer voor een beetje plezier, voor een beetje levensvreugde.

Maar het zijn te weinig mensen die lijden. Teveel mensen hebben het nog goed. Teveel mensen denken dat ze dat aan Rutte te danken hebben. Geef die mensen hun zin met een echt, kneiterrechts kabinet, duw ze die bestaanszekerheid van Omtzigt in hun reet, laat ze voelen wat het is, zonder Links. Links, dat hun leven zo verpest, dat ze zoveel belasting laat betalen, dat hun wijken en steden omvolkt, dat hun uitzicht verpest met windmolens en zonnepanelen.

Verelendung

Verelendung, dat is wat dit land nodig heeft. Laat de natuur sterven, de weilanden verschralen, met dode sloten, overal de stank van de agrobusiness en uitlaatgas, water en lucht waar je kanker van krijgt, met als enige cultuur de braderie en de vreugdeloze klompendans. Elke dag kruimige aardappelen, tot snot gekookte groenten en een smakeloze gehaktbal. Schaterende boomers op TV met een grote dildo op hun doodskop, die minderheden ontmenselijken en de verkrachtingscultuur vieren, dat is wat het land wil, dat is democratie, dat moeten wij niet in de weg willen staan.

Ik ga geen Timmermans stemmen. Die gaat, zodra hij kan, bij de formatie “verantwoordelijkheid nemen” en deelnemen aan een kabinet dat te rechts is om Nederland weer een beschaving te maken en niet rechts genoeg om het intens domme klootjesvolk van frikandellenvreters tevreden te houden. Mijn stem zal een proteststem zijn, op BIJ1. Hopelijk zal die één zetel weten te behalen, zodat ze in de Tweede Kamer vanuit het K-vak de hele tijd naar die ene zwarte man moeten kijken, die vlieg in hun karnemelk, hun slechte geweten.

Waterige compromissen

Ik weet het, mensen zullen eronder lijden, armoede zal toenemen, de verstandhouding met andere Europese landen zal verzuren, het land zal ook gewelddadiger worden, criminaliteit zal toenemen, terreur waarschijnlijk ook, veel mensen zullen sterven, zeg maar dag tegen de vrijheid van meningsuiting en de vrije pers. Maar op deze manier, met wat Dilan Yesilgöz “waterige compromissen” noemt, zal de domrechtse ziekte altijd blijven dooretteren, zal Nederland altijd blijven kwakkelen.

Klaar met de zalfjes en noodverbandjes. Lever het land uit aan Domrechts. Maak er GeenStijl-land van. Een land waar Bart Nijman en Annabel Nanninga gelukkig zullen zijn.

Bring it.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 18.11.2023 @ 13:55

[Home]
 

1 Reactie

op 18 11 2023 at 13:56 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS