Home » Archief » Ja, het ligt aan de islam. Wat ga je eraan doen?


[06.12.2015]

Ja, het ligt aan de islam. Wat ga je eraan doen?

Hassnae Bouazza

K1

Nu kan ik me wel blijven verbazen dat blanke massamoordenaars altijd als eenlingen worden gezien en hun gemeenschap nooit medeplichtig wordt gemaakt. Ik kan me steeds maar weer verzetten tegen die opgedrongen verwantschap met misdadigers die zich al dan niet beroepen op hun religie. Ik kan me boos maken dat daders met een islamitische achtergrond steevast leiden tot nog meer inperking van onze vrijheden, alsof geweld door moslims erger is dan geweld door niet-moslims en elk leed niet even zwaar telt.

Maar tegen de waterkoker ouwehoeren heeft meer nut. Dus ik ga het voortaan anders doen. Iedere amoebe die stelt dat geweld nu eenmaal inherent is aan de islam, zal ik bevestigen in zijn idee.

Ongelovigen doden

Als een omhooggevallen journalist stelt dat de ‘Koran een urgent probleem vormt‘ zal ik dat volmondig beamen.

Moeten moslims alle ongelovigen doden? Jazeker, zal mijn antwoord zijn. Terroristen plegen hun daden in naam van hun religie. Het staat allemaal in de Koran.

Asscher, met zijn infatiele participatieverklaring waarmee hij denkt nieuwkomers net zo, ahum, verlicht te laten zijn als Henk Bres, zal ik smakelijk uitlachen, want we weten toch allemaal dat moslims mogen liegen tegen ongelovigen? Dat heet taqiyya. Heb ik zelf op internet gelezen.

Geestelijk uitgedaagden

Niks afstand nemen. Geen veroordelingen of verontschuldigingen. Als geestelijk uitgedaagden, vermomd als politicus, columnist of ander klapvee zo graag wil geloven dat het allemaal aan de islam ligt, ga vooral je gang.

Wat ik dan op enig moment wel graag zou vernemen, is wat jullie eraan gaan doen. Gewoon, zonder om de hete brij heem te draaien. Wat gaan jullie doen aan het urgente probleem dat de islam is?

Hassnae Bouazza is regisseur en eindredacteur van Femke Halsema’s serie Seks en de Zonde, schreef een boek over Arabieren, Arabieren Kijken. En ze heeft haar eigen hedonistische site, Aicha Qandisha. Deze zomer heeft ze in Beiroet de Arouwad Award gekregen voor haar stukken over de Arabische wereld. Lees vooral ook haar relaas over het racisme op de progressieve redacties waar zij heeft gewerkt.

Hassnae Bouazza, 06.12.2015 @ 20:54

[Home]
 

48 Reacties

op 06 12 2015 at 22:13 schreef MNb:

Dan moet je het wel goed doen, natuurlijk. Zeg erbij dat een dag zonder minstens zes om zeep geholpen ongelovigen (waarvan twee tussen opstaan en ontbijt) een verloren dag is. Dat de leegloop van christelijke kerken het bewijs is dat de antiwesterse islamitische samenzwering werkt – fase 1 op weg naar Eurabië is afgerond. Dat je plannen in de maak hebt om de Bijbel samen met het Atheïstisch Manifest op de brandstapel te gooien.

op 06 12 2015 at 23:53 schreef dewanand:

ja he peter, ea Fnaakters,

islam is biologisch gezien natuurlijk fenomeen.

maar kijk dit is toch de blanke barbaarse cultuur van tegenwoordig op aarde??? zie orgie van mariniers, interraciaal.

Het grappigste is dat dit juist de natte, zuiver Koranische vingerdroom is van alle gelovige moslims wereldwijd, maar zij mogen dit helaas niet meemaken op aarde hier, maar in Allah LOka, spirituele planeet van Allah.

En Hindoes denken hier precies zo over als in islam, hoe raar het ook klinkt, omdat islam feitelijk het oude, vastgeroeste hindoeisme is uit de 7de eeuw en niets anders:

Dit is wat elk normale, viriele en gezonde mensaap (M en V) wil in werkelijkheid, natte vingerdroom en aftrek fantasie van minstens 30 procent van de meiden en mannen wereldwijd, een orgie om jezelf te laten gaan, total loss party benen wijd, super mannelijk stijf:

http://www.bravotube.net/videos/sexy-marine-party-turns-into-a-wild-orgy-with-slutty-babes/?promoid=adwank

op 07 12 2015 at 08:30 schreef Naomi:

Het probleem is in ieder geval niet “westerse geopolitiek” of de “sociaal economische omstandigheden” van islamieten. Als het om westerse geopolitiek zou gaan, waarom worden westerse moslims dan jihadi’s en als het om sociaal-economische achterstelling zou gaan, waarom leefde dat echtpaar dat de laatste aanslag in de VS pleegde dan de “American dream”? Het probleem is wel degelijk een giftige “religieuze” ideologie, zoals een christelijke aanslagpleger op een abortuskliniek die ook heeft.

“De” Islam is natuurlijk een stropop van jewelste. Om het probleem daartoe te reduceren en vervolgens verongelijkte stukjes te gaan schrijven geeft die gewelddadige, mismaakte en volstrekt minderwaardige interpretatie van de Islam een “free pass”.

op 07 12 2015 at 11:40 schreef Hans:

Onder islam-critici is er in feite al redelijke consensus ontstaan over de oplossing: een scheiding tussen islam en het Westen. Dat wil zeggen: een stop op immigratie uit islamitische landen; het uitzetten van moslims die sharia en jihad preken; het sluiten van moskeeen en scholen die sharia en jihad preken; en het aanmoedigen (eventueel met gebruikmaking van forse subsidies) van de overige moslims die zich in het Westen bevinden om terug te keren. Dit is niet alleen grofweg het programma van Geert Wilders maar ook van vele islam-kritische bloggers: Serge Trifkovic, Diana West, Randall Parker, Fjordman, Hugh Fitzgerald, Lawrence Auster, etc. Het zal nog wel wat islamitische terreur vergen voordat dit programma politiek acceptabel wordt, maar dat is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd. Zie hoe zelfs een politiek correcte figuur als Hollande na de aanslagen in Parijs ineens drie radicale moskeeen sloot, de grenzen sloot, talloze radicale moslims oppakte, en je ziet waar dit uiteindelijk heen zal gaan. Voldoende geweld brengt zelfs de politiek correcten uiteindelijk tot bezinning.

op 07 12 2015 at 12:19 schreef jos:

Hans, geef maar toe: jij bent een taqiyya plegende jihadist. Je streeft namelijk hetzelfde na als “IS”, meer tegenstelling tussen moslims en niet-moslims. Heb je je gewauwel vanuit Raqqa of Mosoel getypt ?

op 07 12 2015 at 14:06 schreef Vandaag in de kast in islamitisch feijenoprd:

Hoi Hassnae, ik ben zo benieuwd wat jou moslima maakt. Kun je daarover vertellen?

op 07 12 2015 at 15:34 schreef sjonnie:

Geil, elke dag in de kast.
Kun je daar meer over vertellen?

op 07 12 2015 at 16:10 schreef vander F:

Tja,
‘De Islam’ moet weg of zo,
veelgehoorde opmerking.
Waarna er allerlei ideeën komen zoals door Hans beschreven.
Wat bestaat uit mensen wegsturen, gebouw op slot maar verder geen woord over hoe die Islam dan ‘weg moet’.

Nogal lullig dat die Hans ideeën nou exact doen wat Isis(l) graag wil bereiken.
Nooit begrepen waarom Wilders et al zulke fervente aanhangers van Daesh zijn, stompzinnigheid? Kwaadaardige moedwil?
Zo hoeft IS vrijwel niets te doen, een paar sukkels op een Parijse hippe buurt afsturen, een paar geïnspireerde gekken die met een mes gaan zwaaien in een metro of een jood omleggen, en zie, dit heeft meer impact dan 22.832 bommen en granaten op Aleppo en Raqqa samen.

op 07 12 2015 at 16:48 schreef sjonnie:

Gelul, mensen die Islamieten blijven beschimpen zijn hier verantwoordelijk voor.
De hormonen gieren door je lijf en je wordt behandelt als een stuk stront, hoe je ook je best doet.

Zoek het dan ook maar prettig uit.

Vader van twee pubers, zelf ooit puber, wit.

op 07 12 2015 at 18:57 schreef Vandaag in de kast in islamitisch feijenoprd:

Je bent nog steeds puber, sjonnie. Van het type dat ‘homo’ als scheldwoord normaal vindt. Bah, arme kinderen met zo’n ordinaire hork als vader.

op 07 12 2015 at 22:20 schreef babs:

Heropvoedingskampen, Hassnae. De eerste vier lettergrepen komen op een gegeven moment te vervallen.

op 08 12 2015 at 00:40 schreef Boe! Ik ben een moslim:

Kijk zo doe je dat. Naomi kaart retorische simplificaties aan om ze vervolgens te vervangen met dommere retorische simplificaties. Ik ben onder de indruk.

op 08 12 2015 at 08:47 schreef babs:

Hans geeft het Plan goed weer. Hij vergist zich alleen in het verzet tegen dit plan. Dat gaat niet alleen van moslims komen en gaat niet beperkt blijven tot een facebookaktie.

op 08 12 2015 at 11:44 schreef Bassie:

Iedereen boos op Hans (omdat ie gelijk heeft).

op 08 12 2015 at 13:17 schreef jos:

Ja Bassie, zo is ’t. De linkse landverraders hier weten diep van binnen dat Hans gelijk heeft.

Nee. De “oplossingen” van Hans zijn ontzettend stupide. Jihadisten zijn meestal jongemannen die hier geboren zijn: de grenzen sluiten is zinloos. Ze radicaliseren via internet en binnen ’t eigen kringetje: moskeeën sluiten of imams weren helpt ook niet. Jihadisten gaan uit van ’t idee dat er ’n oorlog gaande is tussen moslims en niet-moslims: repressie tegen moslims hier in het Westen zal dat idee alleen maar bevestigen en meer moslims naar extremistische groeperingen drijven. En denk jij echt dat 2e- of 3e- generatie moslims die de landen van hun (groot)ouders amper kennen, massaal overgehaald kunnen worden om daarheen te vertrekken, wat ze je ook voor (halal)worst voor houdt ? En wat doe je als de overgrote meerderheid weigert op te krassen ? Dan moet je ze wegpesten door 2e rangsburgers van ze te maken of geweld gebruiken. Misschien komt Hans wel klaar van zo’n fantasie maar je hoeft de basisschool niet afgemaakt te hebben om te snappen dat zo’n Nederland onwenselijk is.

Hans (en jij) denken niet na. Het is gewoon blinde, om zich heen slaande moslimhaat.

op 08 12 2015 at 13:20 schreef dewanand:

REF Cit:
op 07 12 2015 at 11:40 schreef Hans:

‘Onder islam-critici is er in feite al redelijke consensus ontstaan over de oplossing: een scheiding tussen islam en het Westen. Dat wil zeggen: een stop op immigratie uit islamitische landen; het uitzetten van moslims die ….’

—- Reactie:

Mooi geschreven Hans, ja dit klopt wat je schrijft. Maar hou er aub rekening mee dat de strijd tegen de zwarte islamieten al begon in de zevende eeuw toen Karel de Grote de eerste kruistochten met succes startte. Dus wij hebben het over een historische religieuze en rassen oorlog: zwarte Islam (althans nu 97 procent gegermaniseerde mensaap rassen) vs ‘blanke’ Westen.

In elk geografisch gebied op aarde kan je dergelijke historische vetes vinden, bv ook in Marokko: tussen de oudere, inheemse berbers, traditionele maghrebs, vs de islamitische arabieren. Ik heb met marokkaanse meisjes hierover gemaild en ik moet alles nog verzamelen.

Andere historische vetes:

1. zwarte Hindoes vs lichtgekleurde moslims
2. blanken vs negers
3. Japanners vs Chinezen
4. Inheemse indianen vs blanke kolonisten in heel amerika
enz enz

In wit nederland wil men elke gekleurde etnische groep totalitair uitroeien.

op 08 12 2015 at 13:32 schreef Hans:

Het staren naar andermans fouten gaat zo ver dat antimoslims in europa zelfs de naam voor dat liegen kennen, taqiyya. Namen voor westers liegen kennen ze niet, hoe herkenbaar als de BALK, het Balken, dat wat ezels doen, maar eigenlijk beledig ik daarmee de ezels!

@Hans
Man kun je niet een originelere naam voeren, op deze site ben IK de Hans. Jouw ‘bezinning’ is niets dan oorlogsretoriek, L*L!

@Peter Breedveld
Peter wat nu, er is hier een ‘Hans’ en hij is verschrikkelijk, doe iets alsjeblieft.

op 08 12 2015 at 15:03 schreef Ben:

Dat 25% van moslims aanslagen Parijs toejuicht vind ik een hoog percentage.Vind u dat ook mevrouw Bouazza? ( in het geval de polls kloppen)

– Vaak word er expliciet uit naam van islam gehandeld.

Ik dat de islam het laatste zetje kan geven. Voordat mensen doen wat het duiveltje in hen wil zoeken ze eerst vaak als wat zij zien als voldoende excuus . En die kunnen ze vinden in sommige teksten van de koran.Daar komt bij dat velen de koran een grote autoriteit toekennen, zelfs tot hoe op het toilet te zitten.( is zo en zo op het toilet zitten haram? etc.)

op 08 12 2015 at 15:28 schreef Sasha Berkman:

Zo is dat babs!

op 08 12 2015 at 15:53 schreef Peter:

Noem jezelf ‘de echte Hans’. Ik hou al die Hanzen en Pieten en Henken niet uit elkaar.

op 08 12 2015 at 16:23 schreef HansJ:

Ik denk dat vele malen meer moslims de aanslagen toejuichen. Ik hoor al 70 %.
Ik denk dat vele moslims met de koran in de hand geneigd zijn om meer aanslagen te plegen .
Want het moet volgens de koran is de veelgehoorde kreet

op 08 12 2015 at 16:32 schreef Hans:

In de U.S.A.

25% vindt geweld en jihad tegen niet-moslims gerechtvaardigd, en 51% wil de keus hebben om door de extreem discriminerende Sharia wetten –die het vermoorden van iedereen die weigert moslim te worden rechtvaardigen- te worden bestuurd.

op 08 12 2015 at 17:19 schreef sjonnie:

Ik verdom het om de radicalisering van jongeren toe te schrijven aan de Islam.

Dan maar een hork.

op 08 12 2015 at 18:22 schreef Naomi:

@Boe! Ik ben een moslim

Zou je dat uit kunnen leggen? Wat is er precies een “retorische simplificatie” aan het feit dat het niet aan zaken als economische omstandigheden of westerse geopolitiek ligt? Ik vind het niet erg om ongelijk te hebben, maar denk het echt. Het zou zelfs fijn zijn als daaraan zou liggen,want als ze zulk soort motieven zouden hebben, zou dat opsporing en signalering veel makkelijker maken. Prove me wrong!

Ik ben benieuwd naar je mening over dit artikel uit de NYtimes. daarin wordt verwezen naar onderzoek, waaruit blijkt dat veiligheidsdiensten nauwelijks in staat zijn om radicaliserende moslims te profileren, omdat de groep te divers is:

The individuals range from hardened militants to teenage girls, petty criminals and college students,”…. “The diversity is staggering”.

En er zijn ook teveel blanke radicaliserende bekeerlingen om het aan geopolitiek te kunnen wijten

“Some 40 percent of those arrested were converts to Islam”

op 08 12 2015 at 19:47 schreef Vandaag in de kast in islamitisch feijenoprd:

Ik ga ook radicaliseren. Door economische toestand en discriminatie. Maak je borst maar nat, sjonnie’s MnB”s Ali”s en mohammed’s. Onderschat de frustratie van gediscrimineerde helebi mensen niet.
Al eens en getergde gewapende pot meegemaakt? Het kan je elk moment gebeuren, de eerstvolgende die een van ons uitscheld beland in de krant, enig het ziekenhuis

op 08 12 2015 at 21:29 schreef Sasha Berkman:

“Ik denk dat vele malen meer moslims de aanslagen toejuichen.”

Begrijpen is beter. Ik begrijp het ook.
Iedereen met verstand begrijpt het.

op 09 12 2015 at 03:32 schreef Hans:

Maar liefst twee reacties waarin betoogd wordt dat het plan voor een scheiding tussen het Westen en de islam (stop op moslim-immigratie, uitzetting moslim-extremisten, e.d.) slecht is omdat dit precies is wat ISIS ook zou willen.

Maar dat is eenvoudig een non-sequitur. So what als ISIS ook een scheiding tussen islam en Westen zou nastreven? We laten onze politiek toch niet bepalen door wat ISIS al dan niet wil?! De pot op met ISIS!

Daar komt bij dat dit helemaal niet is wat ISIS wil. Integendeel: ISIS wil onbelemmerd toegang blijven houden tot het Westen om aanslagen te kunnen plegen, en ze willen in het Westen moslim-extremisten hebben zitten die hen bij het uitvoeren van die aanslagen kunnen helpen, zoals onlangs in Parijs is gebeurd. Met dichte grenzen en met de Europese moslim-extremisten terug in het land van herkomst is ISIS volkomen machteloos om het Westen verder nog schade toe te kunnen brengen.

De hele redenering dat een scheiding tussen Westen en islam precies is wat ISIS wil en daarom verkeerd is, is dus dubbel onzinnig.

op 09 12 2015 at 08:47 schreef John de Beer:

@ de echte Hans

“Peter wat nu, er is hier een ‘Hans’ en hij is verschrikkelijk. Doe iets alsjeblieft”

Wat moet Peter doen? Hans van FN gooien omdat andere Hans’ mening jou niet bevalt??? In de eerste plaats zit Peter zo niet in elkaar, maar gesteld dat… Censuur vind jij vast heel fijn, maar uiteindelijk zullen er zo steeds meer Hansen opstaan die hun in jouw optiek onwelgevallige opinies uiten en dat niet alleen. Kijk naar de mega-overwinning van het Front National afgelopen week. Censuur is een ernstige illusie van politiek correct Europa die onherroepelijk de Doos van Pandora zal openen.

op 09 12 2015 at 09:02 schreef babs:

Je zegt het weer prima Hans. Wat ISIS wil doet niet ter zake, het gaat er om wat jullie willen en dat is een kopie van ISIS.

Jullie zijn met velen en het kan goed zijn dat jullie je zin gaan krijgen, maar het geweld dat daarvoor nodig is, is alleen vergelijkbaar met Syrië.

op 09 12 2015 at 10:01 schreef Pyt van der Galiën:

ISIS wil wel degelijk een radicale scheiding tussen moslims en ‘ongelovigen’, wat Hans ook had kunnen weten indien hij de literatuur van en over ISIS daadwerkelijk gelezen had.

Het meest expliciet wordt dat verwoord in een artikel in Dabiq getiteld “The extinction of the Grayzone” (de vernietiging van de grijze zone).

In ISIS’ ogen is de wereld in 2 kampen verdeeld, aan de ene kant ISIS en haar aanhangers, aan de andere het Westen en háár aanhang. In het tweede kamp bevindt zich iedereen die het oneens is met ISIS, ook gematigde moslims. De “grijze zone” waar moslims en “ongelovigen”vreedzaam samenleven wil ISIS vernietigen. Hoe? Door het Westen een gewelddadige reactie te ontlokken, waardoor moslims zich gedwongen zien te kiezen voor ISIS en verhuizen naar het kalifaat: Muslims in the West will quickly find themselves between one of two choices, they either apostatize…or they emigrate to the Islamic State.

Opmerkelijk hoezeer de mindset van ISIS overeenkomt met die van Hans.

op 09 12 2015 at 10:05 schreef Pyt van der Galiën:

Vergeten: de aflevering van Dabiq waar ik hierboven naar verwijs kan hier gedownload worden.

Laat ik me eens onderscheiden van domrechtse reaguurders door aan bronvermelding te doen.

op 09 12 2015 at 11:03 schreef jos:

Hans, 09-12-2015, 08:47

Nederland of Europa hermetisch afsluiten kan niet. Ik schat in dat jij een typische verwende volgevreten egoïst uit Luilekkerland-aan-de-Noordzee bent die denkt dat de welvaart hier vanzelfsprekend is. Nee, die is er omdat Nederland een handelsnatie is met open grenzen. En dat wil jij opgeven ? Of misschien denk je net als Trump dat grenzen selectief gesloten kunnen worden voor moslims ? Hoe zou je dat doen ? Hoe check je bij een grenscontrole of iemand moslim is ? Een Bifi-worstje laten eten ?

En hoe wil je alle “moslim-extremisten” die nu in Europa zijn bij elkaar rapen om ze weg te voeren ? Wanneer is een moslim een “extremist” of niet, waar zit de grens en wie bepaalt die ? Moeten we miljoenen moslims gaan verhoren, afluisteren en laten schaduwen om te weten of ze wel of niet “extremisten” zijn ? En hoe zit het dan met onze vrije democratische rechtsstaat waarin mensen onschuldig blijven tot dat het tegendeel bewezen wordt ? En waar mensen gestraft worden voor wat ze doen en niet voor wat ze denken ?

Hersenloos gelul, Hans. Je denkt niet na, je bent een doorgedraaide moslimhater die blind om zich heen slaat.

op 09 12 2015 at 12:00 schreef Hans:

Jos, de grenzen sluiten voor moslims is echt niet zo ingewikkeld. Vraag gewoon naar het paspoort. Komt de paspoorthouder uit een islamitisch land, dan wordt hij geweigerd. Op die manier kun je de overweldigende meerderheid van de moslims bij de grens tegenhouden. Een enkele bekeerling uit een niet-islamitisch land zal erdoor heen glippen, maar dat is een probleem waarmee te leven valt. Verder helemaal niet nodig om vrije handel op te geven: goederencontainers hebben geen geloof.

Wat betreft de Westerse moslim extremisten: die worden allang geidentificeerd en gemonitord door de Westerse overheden. Ze komen op een lijst en worden gevolgd door de veilgheidsdiensten, maar er is onvoldoende mankracht: er zijn eenvoudig veel te veel extremisten om goed te kunnen volgen. In plaats van te wachten tot deze extremisten tot ontploffing overgaan, zoals nu gebeurt, kunnen ze worden ze opgepakt en uitgezet. Da’s alles. Als dat met de huidige wetgeving niet kan, dan kan er nieuwe wetgeving worden geintroduceerd.

Wat betreft je gescheld: dat klinkt nogal onmachtig. Beter to the point blijven.

op 09 12 2015 at 12:25 schreef babs:

jos,
Kan allemaal wel, alleen niet met hekken en grenscontroles, maar met grof geweld. Ze beginnen met grenscontroles en dat blijkt dn niet te werken. Daarna gaan ze zonder proces uitzetten, naar landen die omgekocht kunnen worden te ontvangen. Werkt dit nog steeds niet, dan wordt er gewoon zo veel geweld gebruikt dat moslims (en eigenlijk verder iedereen) helemaal niet meer willen komen.

En als je geen Nederlands spreekt of gewoon zwart haar hebt, dan ben je moslim tot het tegendeel is bewezen, ook al eet je je Morcilla met smaak.

op 09 12 2015 at 13:09 schreef jos:

Hans, nog meer hersenloos gelul.

“Vraag gewoon naar een paspoort.” Dat betekent dus dat we Kopten uit Egypte, christenen uit Syrië of Indonesië of atheïsten uit Turkije ook gaan weren. En Indiase paspoorten, daar gaan we niet moeilijk over doen. Terwijl in India meer moslims wonen dan in heel Europa.

Ik vroeg je: hoe haal je “extremisten” eruit. Daar geef je geen antwoord op. Wil jij echt dat politiediensten investeren in het volgen van miljoenen moslims ? De Europese veiligheidsdiensten kunnen ’n paar honderd ex-Syriëgangers niet eens aan.

Ik scheld je uit omdat je een domme xenofoob bent met gevaarlijke ideeën. Niet omdat ik onmachtig ben. Je bent een tussendoortje, iemand waar ik tussen twee happen van mijn boterham op reageer, niks intellectueel uitdagend, gewoon dom gewauwel wat je niet kunt laten passeren omdat ze onze tolerante beschaving ondermijnen.

op 09 12 2015 at 13:26 schreef Sasha Berkman:

Hans,

Ik zou liever zien dat er aktief wordt opgetreden tegen islamofoben en haatzaaiende praatjesmakers zoals jij. Jullie zijn het die het maatschappelijke klimaat hier lopen te verzieken Jullie prediken tolerantie maar zijn geen haar beter dan ouderwetse nazis.
Ik hoop maar op een rechtvaardig oordeel in de zaak tegen Wilders opdat Moslims het gevoel krijgen dat de rechtstaat er ook voor hen is.

op 09 12 2015 at 13:56 schreef jos:

Verder helemaal niet nodig om vrije handel op te geven: goederencontainers hebben geen geloof.

Dit is ook weer dom geklets. Alsof Turkije, Indonesië of de Golf nog zaken zouden willen doen met Nederland als hun mensen hier niet meer mogen komen. Je moet je zelfs afvragen of de VS of Duitsland nog normaal met Nederland zouden omgaan als hier een nazi-regime gevestigd zou worden.

Ja nazi-regime. Zo heet een bewind dat mensen vervolgt en weg wil jagen vanwege hun etnisch-religieuze achtergrond.

op 09 12 2015 at 14:04 schreef Sasha Berkman:

http://www.gelderlander.nl/regio/nijmegen-e-o/nijmegen/pvv-met-opruiing-grens-over-1.5523374

op 09 12 2015 at 14:23 schreef babs:

Jos,
Denk je nu echt dat de gemiddelde VVDer er moeite mee heeft dat er af en toe een Indiër, Turk of Kopt geweigerd wordt terwijl dat helemaal geen moslim blijkt te zijn? Jij zit op een heel ander level dan het gemiddelde xenophobe stemvee, jij denkt in wat mogelijk is binnen de rechtsstaat en die manier van denken is snel verleden tijd bij het donkerbruine kabinet PVV, VVD, SP en Asscher.

Ook met de handel zou het allemaal nog wel mee kunnen vallen. Net zoals wij gewoon handel drijven met het doodenge regime in Saudi Arabië zullen allerlei regimes in moslimlanden schaamteloos samenwerken met het regime Wilders. Van mijn werk in de telecom weet ik dat de samenwerking tussen Arabische en Israelische PTT’s meer dan prima is, bijvoorbeeld.

Komt bij dat er een soort nationale trots zal ontstaan als Echte Hollanders zonder vreemde smetten aan een Grote Toekomst gaan werken. Dat kan tot geweldige produktiviteit leiden. Samen sterk tegen het enge buitenland.

op 09 12 2015 at 16:25 schreef jos:

Babs, dat de democratie en de rechtsstaat voor xenofoben als Hans van secundair belang zijn en dat ze die makkelijk zouden opgeven om hun moslimhaat te bevredigen snap ik ook wel. Maar hun politiek is gewoon niet uitvoerbaar. Mensen met een moslimachtergrond maken onlosmakelijk deel uit van Europa en kun je niet degraderen tot tweederangsburgers of deporteren zonder dat het de economie ernstig schaadt of zonder dat het tot geweld leidt. Stel je eens miljoenen mensen voor in de Europese grote steden die buitengesloten zijn en niks meer te verliezen hebben.

En ik denk niet dat het business as usual met de moslimwereld zal blijven in zo’n geval. De economische relaties tussen Israël en haar buren zijn er omdat er feitelijk geen staat van oorlog meer is en zij gemeenschappelijke vijanden hebben (de Moslimbroederschap en Iran). Zo’n clash met Europa is van een andere orde. Marokko, Algerije of Turkije zullen ook niet meewerken met de “repatriëring” van miljoenen Europese moslims. Daarnaast pleegt Europa collectief zelfmoord wanneer het continent haar grenzen zou sluiten juist op het moment dat het economisch zwaartepunt van de wereld verschuift naar Oost-Azië.

op 09 12 2015 at 18:11 schreef babs:

It has all been done before, Jos.
Misschien een Moslim-thuisstaat in Suriname en Frans Guyana?

Eerlijk gezegd denk ik echt niet dat het collectieve zelfmoord is; zelfs Rusland onder Stalin is op een bepaalde manier succesvol geweest en Hitler-Duitsland had rustig de holocaust mogen plegen en zelfs half Europa kunnen veroveren, als ze maar niet hun pact met Rusland hadden verbroken. Angst, geweld en religie (nationale heilstaat is een soort religie) kunnen een hoop bereiken, ook economisch.

De vraag moet daarom niet zijn wat kan of niet en wat goed voor de economie is. De vraag moet zijn of je wil leven in een min of meer vrij land, met af en toe een aanslag en problemen tussen verschillende bevolkingsgroepen of in een nationalistische heilstaat, waarin je zonder proces opgesloten kunt worden voor vermeende moslimsympatieën, maar waarin je als domme witte tokkie wel een baan hebt als vlaggenzwaaier en waar je zeker weet dat je domme tokkiedochter niet met een moslim thuis gaat komen. Hans en met hem tegen de helft van NL, wil optie 2. Wie optie 2 niet wil, moet nadenken hoe Hans en Co tegen te houden en hoe om te gaan met hun zeker niet ondenkbare overwinning.

op 09 12 2015 at 19:30 schreef John de Beer:

@ Jos

“Alsof Turkije, Indonesië of de Golf nog zaken zouden willen doen met Nederland als hun mensen hier niet meer mogen komen”.

Beste Jos, dat zal op zichzelf helemaal geen probleem zijn, los van de onwenselijkheid ervan.
Even een voorbeeld: tegenwoordig drijven Indonesië en de Golfstaten op uitgebreide schaal handel met het in hun officiële optiek uiterst verdorven Israël terwijl hun burgers Israël niet mogen bezoeken (afgezien van een klein aantal Christelijke pelgrims heeft Indonesië het zijn burgers verboden Israël te betreden en ook voor de onderdanen van de Golfstaten is Israël een witte vlek op de wereldkaart).
Ooit heeft Nederland tijdens en na de kwestie Nieuw-Guinea Indonesië geboycot, maar omgekeerd is dit ondanks alles nooit gebeurd. En dus zal de wederzijdse handel er vanuit de moslimlanden echt niet onder lijden, het kapitalisme vindt nu eenmaal altijd zijn weg.

op 09 12 2015 at 19:57 schreef Egbert:

Johnbeer: terwijl hun [Indonesische] burgers Israël niet mogen bezoeken

Dat zal zijn ter bescherming. Je weet toch hoe moslims ‘ontvangen’ worden bij aankomst in Tel Aviv? Gekleurde sticker met code “4” op de borst en abusen maar. Welkom in Israel, tenzij.

op 09 12 2015 at 20:52 schreef Thomas E:

@Babs
Ik zou jouw eerste optie willen nuanceren. Ik verwacht geen heilstaat maar een angststaat, in naam nog democratisch, maar in feite geregeerd door geheime diensten en uitgeklede privacy; en hopeloos verdeeld in 3 groepen: racistische nationalisten, geradicaliseerde moslims, en als kleinste groep de gematigde bruggenbouwers. Tegelijkertijd voorzie ik een uiteenvallen van de Europese Unie en grote onderlinge argwaan en conflicten. Ik ben bang dat het proces niet meer te stoppen is, want zoals al betoogd zullen toenemende IS-aanslagen de moslimhaat doen toenemen en hierdoor – maar eveneens door de bombardementen met burgerslachtoffers – zullen ook veel gematigde moslims kiezen voor radicalisering.

op 09 12 2015 at 22:00 schreef marten:

Maar wat zou jij doen? Stel, je hebt de heilige geschriften uitgebreid bestudeerd en je komt erachter dat de onwrikbare wil van God een aardse tirannie is met een constante inquisitie, waar op stelen amputatie staat, en de doodstraf op blasfemie? Zou je met een bezwaard gemoed hiernaar schikken? Of zou je in verzet komen tegen Zijn dienaren?

op 09 12 2015 at 23:19 schreef John de Beer:

Ter bescherming van hun (islamitische) burgers? Dat lijkt me ingewikkeld Egbert want misschien is het je ontgaan, maar 20 procent van de Israëlische bevolking binnen de Groene Lijn (dus zonder de Arabische bevolking van de bezette westelijke Jordaanoever) is moslim, dus dat kan het probleem voor de Indonesische autoriteiten niet zijn. En waarom zouden Indonesische Christenen dan wel hun heilige plaatsen in het Beloofde Land mogen bezoeken? Zouden die in de Indonesische optiek dan niet beschermd hoeven te worden?

op 10 12 2015 at 01:51 schreef dewanand:

REF Cit:
op 09 12 2015 at 10:01 schreef Pyt van der Galiën:

‘ISIS wil wel degelijk een radicale scheiding tussen moslims en ‘ongelovigen’, wat Hans ook had kunnen weten indien hij de literatuur van en over ISIS daadwerkelijk gelezen had.’

‘Het meest expliciet wordt dat verwoord in een artikel in Dabiq getiteld “The extinction of the Grayzone” (de vernietiging van de grijze zone). ‘

—-
Ja Pyt van der Galien,

besef echter dat isis bestaat uit stelletje inteelt mongooltjes, die DOM Idioot Binair denken en geloven met hun reptielen brein, en zo dus nu de hele wereld kunnen controleren. Kan men geen IQ testen uitvoeren om te kijken hoe slim deze isis moslimachtigen zijn???

vergeet dit niet:

‘jouw islam is niet de mijne’.

‘Maar mijn koeliepoes is niet de mijne’, zoals alle koeliemeiden naar elkaar miaauwen hele dag.

Rara, wie heeft de lekkerste Islam oftewel de nauwste, lekkerste, warmste koeliepoes, liefst met zachte donshaartjes.

Islam is een mensapen strijd om lekkere, lage doekjespoesjes, blanke poesjes en zwarte koeliepoesjes, dus Islam is puur natuur, zoals de Allah en alle overige goden en godinnen het gewild hebben.

Islam is mensenapen werk. Insha Allah.halleluja

op 11 12 2015 at 17:46 schreef sjonnie:

De opkomstplicht weer invoeren, kunnen die testosteron bommen zich uitleven met wapentuig en wat discipline meekrijgen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS