Home » Archief » Kleurtje


[25.11.2010]

Kleurtje

Thamar


Illustratie: Walter Sickert

“Jij houdt wel van een kleurtje hè?” vroeg hij aan me. Deze opmerking zette mij aan het denken. Ik kan hier hele lulverhalen over ophangen. Van misschien tot nee tot uiteindelijk een ja. Het klopt dat ik nog nooit een witte piemel heb gezien. Ik weet nou niet of het ontzettend veel gemis met zich meebrengt, maar het is nou eenmaal zo gelopen.

Het is niet zo dat ik nog nooit een blank vriendje heb gehad. Ik heb er twee gehad, maar daar heb ik nooit seks mee gehad. Dat kwam er niet van op één of andere manier. Oké, het kon er wel van komen, maar ik wilde het niet. Het had er mee te maken dat het gewoon “zoenvriendjes” waren. Ken je die? Van die mannetjes waarmee je eigenlijk alleen maar heel heftig mee staat te zoenen. Hij wil wel meer van je. Alleen, jij vindt het prima zo. Nou, zulke gasten waren dat. Als ik ga beschrijven hoe ze eruit zagen, zal je jezelf ook een breuk lachen, dus dat doen we maar niet.

Ik sloeg door de vraag aan het tellen. Of nou ja, tellen. Ik weet precies hoeveel mannen ik heb gehad, hoe goed ze waren en of ik ze nog een keer zou willen doen. Ook ik heb mijn little blackbook, met vinkjes, kruisjes en smiley-faces. Ik ging nadenken. Knakworst is donker met heerlijke, héérlijke dreads. Zucht.. zo zonde. Richard is ook niet volledig Nederlands. Half. Alleen als ik de vooroordelen moet geloven over grote dicks, was Richard een echte, doorgewinterde, donkere man. Dit doet me denken, dat ik Richard toch maar weer eens een belletje moet geven. Dan heb je mijn ex-geliefde – ook geen Hollandse blonde trots. Net zo als Darryl, evenmin een Zeeuwse boer. Ik kan dus niets anders dan beamen dat ik van een kleurtje houd. Alle anderen, die jullie nog niet hebben ontmoet, zijn eveneens wereldburgers.

Het heeft niets met het feit te maken dat ik blanke mannen niet leuk vind. I mean, er lopen er een shitload rond waarvan ik denk.. yum! Alleen mijn aandacht wordt gewoon sneller getrokken naar mannen met een kleurtje. Dus. Ruige look. Bad boy. Stoer. Hoe je het ook wilt noemen. Bij donkere mannen is dit toch veel sexier dan als blanke mannen dit doen.

Dit is trouwens puur een kwestie van smaak, daar niet van. Als jij denkt dat ik volledig getikt ben geworden… heb je vast gelijk, maar daar is niets meer aan te doen. Tattoos, gouden tanden, oversized kleding, dreadlocks, lange krullen, gemillimeterd koppie. Ja, het laatste kan ik steeds meer waarderen. Het kan met Darryl zijn kortgeschoren koppie te maken hebben. Je gaat er vanzelf van houden. Of in ieder geval aan wennen. Het is niet zo dat ik alleen maar op donkere mannen val. Dit is het gewoon. Al zou ik er wat aan wíllen doen, het is gewoon een kwestie van smaak.

Hoe graag ik het ook zou willen verklaren. Ik kan het niet, ook al zou ik het willen. Het heeft misschien te maken met het feit dat ik al tijden in het “urban-cultuurtje” rondwandel. Dat zou kunnen. Het kan zijn dat ik een hiphop-head ben. Het kan. Ik hou van dansen op verschillende urban-stijlen. Ik weet het niet. Maar het is er ingegroeid. Dat is één ding wat zeker is. Plus, ik weet ook dat de mannen waar ik op val, wel houden van een beetje vlees hier en daar. Ik hoef me nooit onzeker te voelen als zij bij me zijn. Donkere mannen staan bekend om hun voorliefde voor een pondje of twee meer.

Ach, wat het ook is. Ik kan de vraag met een volmondig ‘ja’ beantwoorden. Ik hou van een kleurtje. Het is wat het is. I’m a woman of the world.

Thamar is een vrouw alleen in Rotterdam, ‘die geniet van al het moois wat de straten, terrassen, clubs en cafés te bieden hebben’. Hedonist dus, vrijmoedig, onverschrokken, die hoort gewoon bij de grote Frontaal Naakt-familie. Een warm welkom voor Thamar! Check zeker ook haar blog.

Thamar, 25.11.2010 @ 15:08

[Home]
 

25 Reacties

op 25 11 2010 at 15:22 schreef sabaroth:

Keertje uit eten gaan?

op 25 11 2010 at 16:19 schreef yurp:

Je houdt van een kleurtje. Daar hoef je jezelf toch geen hele column voor te verontschuldigen? Ik val op blanke meisjes, ik voel me in geen enkel opzicht schuldig of een racist. Dus: lekker met donkere jongens en mannen tussen de lakens en geniet ervan!

op 25 11 2010 at 16:22 schreef Fizgig:

Een warm welkom inderdaad. Grappig trouwens, ik heb precies het omgekeerde. Ik ben dan weer aan de magere kant en hou niet van Urban.

op 25 11 2010 at 16:32 schreef vetklep:

Ik hou ook van een kleurtje. Ik kijk heel graag naar donkere vrouwen. Vaak bewegen ze duidelijk mooier. Als ik op een terrasje zit kan ik mijn ogen niet van ze afhouden als ze langs lopen. Vaak betrap ik mezelf er zelfs op dat mijn gezichtspieren een glimlach hebben gemaakt. Bij donkere dames vind ik ook een forse derriere bijvoorbeeld opeens wel mooi. Prachtig zelfs.
Toch heb ik, op 1 enkele uitzondering na, alleen maar met witte dames gespeeld.

op 25 11 2010 at 16:34 schreef hj:

Wat vind je eigenlijk zo leuk aan urban? Ik ben weleens op urbanfeestjes geweest en ik vond er over het algemeen geen gezellige en ongedwongen sfeer hangen dus ik ben wel benieuwd wat jou er zo in aantrekt. :)

op 25 11 2010 at 16:46 schreef vetklep:

op 25 11 2010 at 16:35 schreef Peter:
Je hebt inderdaad iets gemist, maar als je nu gelukkig bent doet dat er niet meer toe.

op 25 11 2010 at 16:52 schreef Kees:

Peter,
wonen jullie al samen of nog niet? Al dat geflirt op Twitter kan dan in real life dus dan hoeft iedereen die je volgt om je inzichten in maatschappelijke kwesties er niet tussen te zitten:P

op 25 11 2010 at 16:56 schreef Peter:

Off-topic gezeur, Kees. Enige waarschuwing.

op 25 11 2010 at 16:59 schreef Thamar:

@Hj,
Ik begrijp helemaal wat je bedoelt met de ongezellig sfeer en benauwende mensen. Die feesten heb je natuurlijk ook. Sowieso ga ik echt voor de muziek en trek ik me geen ene moer aan van andere mensen doen en niet doen. Dat scheelt al een heleboel in het stappen. Daarnaast is het ook een kwestie van de goede feesten uitkiezen misschien. 25+ is altijd een stuk gezelliger dan vanaf 18.

op 25 11 2010 at 17:07 schreef vetklep:

Leuke blog van Thamar trouwens. Zie zelden vrouwen zo open en vanzelfsprekend over seks schrijven. En voor de verandering eindelijk een keer zonder die vreemde bijsmaak van “wat zijn mannen toch rare of minderwaardige wezens”.

op 25 11 2010 at 17:10 schreef Thamar:

@Vetklep
Dank u! Mannen zijn raar, maar zo is het nou eenmaal. Vrouwen zijn ook raar, niks meer aan te doen. Gewoon accepteren, verder leven en vooral van elkaar genieten!

op 25 11 2010 at 17:36 schreef hj:

@Hj,
Ik begrijp helemaal wat je bedoelt met de ongezellig sfeer en benauwende mensen. Die feesten heb je natuurlijk ook. Sowieso ga ik echt voor de muziek en trek ik me geen ene moer aan van andere mensen doen en niet doen. Dat scheelt al een heleboel in het stappen. Daarnaast is het ook een kwestie van de goede feesten uitkiezen misschien. 25+ is altijd een stuk gezelliger dan vanaf 18.

Ha, ja dat zal ongetwijfeld schelen – grote commerciële feesten hebben ook vaak een stuk minder sfeer, maar jij weet vast wel waar je moet zijn dan. :)

Zelf ga ik geregeld naar technofeestjes, het liefst (semi-)illegaal. Hele pure muziek en daar komen bijna alleen maar mensen om te dansen en te feesten, zonder gezeik. In het reguliere uitgaanscircuit lijken dansen en de muziek vaak maar een bijzaak en draait het er vooral om om zoveel mogelijk te zuipen, tof te doen en een neukertje te scoren. Niet relaxed!

op 25 11 2010 at 17:41 schreef yurp:

@hj

hmm, ik ben een beetje buiten het ‘circuit’ gevallen met de nare consequentie dat ik niet zo best meer weet waar en wanneer die (semi-)illegale feestjes zijn..

op 25 11 2010 at 20:16 schreef Pjotr:

@vetklep

Ik geloof dat je de laatste jaren dan een en ander gemist hebt: Muriel van der Scherre, “Het seksuele leven van Catherine M.”, Charlotte Roche met haar “Vochtige streken”, en het wat mij betreft onvolprezen topstuk van Toni Bentley: “The Surrender”.
Dat laatste omdat het ook nog leesbaar is.

op 25 11 2010 at 22:43 schreef vetklep:

op 25 11 2010 at 20:16 schreef Pjotr:
Ongetwijfeld, dank voor de tips. Ik zal die laatste eens checken.
Maar ik zoek niet specifiek naar dames die over sex schrijven. Ik lees wat toevallig onder mijn oog komt.
Ik vond de stukjes van Thamar amusant, geestig, nuchter en bovendien opvallend ongefrustreerd t.o.v. wat ik van andere dames heb gelezen.

op 25 11 2010 at 23:08 schreef MNb:

De laatste keer dat ik een blanke vrouw in mijn bed heb gehad is dik 20 jaar geleden. Ik mis het niet.
Als het om liefde en sex gaat discrimineer ik ongelooflijk: zwart haar, huidskleurtje, zwarte ogen en niet langer dan 1 meter 65 (ik ben 1 meter 92), anders heb ik geen belangstelling.
Raad eens? Ik deel Vetklep’s mening over Thamar.

op 25 11 2010 at 23:50 schreef Tommy:

Ik ging wel eens met mijn Jamaicaanse maat stappen en dan kwamen we ook wel eens op feestjes waar geneuqt werd. Toen die gast zijn broek liet zakken wist ik echt niet wat ik zag: echt, hij kon er een koe mee doodslaan!
Ik heb er een kick op zwarte vrouwen met gemengd bloed aan overgehouden, dus eigenlijk koffie met room kleurig. Billen en borsten die nog nooit van zwaartekracht gehoord hebben. Mmmmmmmmmm

op 26 11 2010 at 01:47 schreef vetklep:

op 25 11 2010 at 17:10 schreef Thamar:
Ik heb ontdekt dat ik vrouwen die niet bij me passen “raar” vind.
De zeldzame vrouwen die wel bij me passen vind ik bijzonder.

op 26 11 2010 at 02:39 schreef hj:

@yurp: ik kan je wel wat tips geven, maar uiteraard niet hier.. dan zou je even een mailadres oid moeten plaatsen. :)

op 26 11 2010 at 09:17 schreef Jose:

Wat een levensblij stukje!
Ach, als we allemaal op dezefde man/vrouw zouden vallen zou het toch een gedrang worden.
Gelukkig hebben we allemaal onze voorkeuren, ikzelf val of oosterse vrouwen, ik ben er zelfs mee getrouwd en heb er bepaald nog niet genoeg van al ben ik dan een AOW er.
Make love! Not war!

op 26 11 2010 at 10:43 schreef yurp:

@hj

Je kunt me bereiken om yurp_at_gmx.co.uk. Tips zijn welkom ;)

op 26 11 2010 at 17:01 schreef hj:

You’ve got mail. :)

op 26 11 2010 at 17:20 schreef yurp:

ha, thanks!

op 26 11 2010 at 19:02 schreef Martin:

teKno gaat door ?

op 26 11 2010 at 22:03 schreef sweetboy:

Dit is het overduidelijke bewijs dat de multiculturele samenleving een feit is, als we van de wereld een grote porno set maken, houden we geen enkel probleem over.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS