Home » Archief » Laat ons werken aan de bezoedeling van het blanke ras


[18.07.2013]

Laat ons werken aan de bezoedeling van het blanke ras

Peter Breedveld

beach14
Illustratie: Alberto Vargas

Gisteren is er een aantal leden van een internationale naziterreurgroep opgepakt, onder andere in Nederland. Daar werd vandaag in de Volkskrant maar liefst de helft van pagina vijf aan besteed. Ik kijk nauwelijks televisie, maar ik heb begrepen dat Nieuwsuur noch het NOS Journaal noch surrogaat-Pauw & Witteman de zaak erg interessant vond.

Dat verrast me niet. Nederland haalt liever de onderste steen boven in de zaak rond de examenfraude aan een islamitische school, dan dat het een extreemrechtse islamofoob een duimbreed in de weg zou leggen. Er is volgens onze overheid immers geen voedingsbodem voor extreemrechts, racistisch geweld?

Trotse wolf

Iedereen weet, dat als het om een moslimterreurgroep zou zijn gegaan, de kranten er hun voorpagina’s mee zouden hebben gevuld, de actualiteitenprogramma’s er al hun zendtijd aan zouden hebben besteed en Ahmed Marcouch en Geert Wilders over elkaar zouden zijn gebuiteld in hun wedijver om de hardste taal over de moslims. Nu blijft het stil.

Niet echt stil, natuurlijk. De Breivikbewonderaars lijken zich aangemoedigd te voelen om nóg extremere, nóg racistischer retoriek de ether in te slingeren. ‘Moslims verkrachten massaal Westerse vrouwen!’ aldus Joost Niemöller, die niet van Radio 1 lijkt af te slaan. De man wordt met de dag radicaler. Hij bedient zich zelfs al openlijk van nazisymboliek. Terwijl de Duitse politie een ‘Werwolf‘-cel oprolt, en in Frankrijk een aanslag is verijdeld door een nazi die zijn naam heeft veranderd in ‘Wolf’, treurt Niemöller dat Nederland niet meer in staat is een ’trotse wolf’ te zijn.

Overrijden met een dubbeldekker

Dit alles op een site waar ook conservatieve politici en gerespecteerde conservatieve denkers op publiceren. Nederland heeft er totaal geen probleem mee als er opgeroepen wordt om het ‘blanke ras’ te redden. Nee, de media openen de jacht liever op een blogger die zich zomaar, openlijk uitspreekt voor de multiculturele samenleving.

In Nederland mag je oproepen een vrouw, wier mening je niet bevalt, te overrijden met een dubbeldekker. Daar moet je maar tegen kunnen, je moet niet van die lange tenen hebben. “Jullie laten jezelf ook niet onbetuigd!” “Betrek me niet in jouw vetes!”

Allemaal verontwaardigd briesen bij een nieuwe aflevering van Uitgezet. Bij de eerste de beste gelegenheid weer stemmen op de partijen die dat hardvochtige beleid mogelijk maken. Ironische stukken schrijven over negers. Meegillen als op televisie een moslim op Joden scheldt. Dan, rond Dodenherdenking, weer sputteren dat die Joden niet moeten denken dat alles om hén draait. Met hun ‘kilometers uitgerolde tenen’.

Erotische zomer

Maar dat is ironie! Reviaanse ironie, en wij noemen ons ‘Vrienden van Israël’, dus dan mag het. En het ís toch ook zo dat die moslims alle negatieve lijstjes aanvoeren? En zo zwaar hadden de negers! Negers! Negers! het nou ook weer niet op die plantages.

Laten we er een erotische zomer van maken. Eén grote, stomende, multiculturele, interraciale orgie, met een geboortegolf van lichtgetinte baby’s als gevolg. Laten we dat doen, en op die manier bijdragen aan de bezoedeling van dat mooie blanke ras.

Steun Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 18.07.2013 @ 16:53

[Home]
 

56 Reacties

op 18 07 2013 at 16:58 schreef Steven:

Onbegrijpelijk dat Niemöller gewoon op Radio 1 kan komen met zijn racistische en Nazistische afval.

op 18 07 2013 at 17:27 schreef Rob:

Je kunt dit nu allemaal wel opschrijven, maar zelfs het feit dat de ideologie van de Niemollers Breivik noopte tot het bruut afslachten van drie schoolklassen sociaaldemocratische kinderen, heeft niemand doen besluiten om maar eens een beetje te minderen met de moslimhaat en de linkshaat. Het heeft geen zin. Ze zullen doorgaan tot alles kapot is.

op 18 07 2013 at 17:42 schreef Benjamin Schlemiel:

@peter
Heeft het mooie weer van de laatste dagen jou hitsig gemaakt? Of spookt het liedje ”Melting Pot” van the Mama’s & the Papa’s jou soms door het hoofd?
Lijkt me niet echt verstandig om in de schaduw van crisis, armoede en oorlog kinderen op de wereld te gaan zetten. Want vrees dat die kindertjes met hongerbuikjes zullen creperen in onverwarmde, stikdonkere slaapkamers in achterstandswijken.
Ben van bouwjaar 1936 en kan je vertellen dat de jaren 60-70 voorbij zijn en wij ons moeten instellen op bijzonder grimmige tijden, waarin een door het kapitaal in gang gezette Europese burgeroorlog alle verworvenheden van de werkende klasse weer terug zal brengen naar het niveau van voor 1914. Gewoon omdat de rek uit de huidige variant van het Europese kapitalisme is verdwenen en er hier daarom een doorstart, met een radicale afslanking en herstructurering, dient te worden gemaakt. Allerwegen worden de hoofden van de massa’s rijp gemaakt om elkaar te lijf te gaan ten einde dit te bewerkstelligen. Het door jouw gesignaleerde en acceptabel gemaakte racisme, en de direct daarmee verbonden islamofobie, is daar een symptoom van.

op 18 07 2013 at 17:53 schreef MNb:

Joost Niemöller maakt een Godwin onvermijdelijk. Adolf Schicklgruber gaf in 1939 aan Der Stürmer opdracht verslag te doen van Polen die Duitse vrouwen verkrachten. Als hij dat dan de volgende dag las was hij extra gemotiveerd om aan zijn oorlogsvoorbereidingen te werken.

Wij moeten ons allen achter Dewanand scharen, in theorie en in praktijk. Al was het maar omdat we dan ook nog kunnen lachen af en toe.

op 18 07 2013 at 18:15 schreef Pyt van der Galiën:

@Rob

Je bent veel te pessimistisch. Natuurlijk zullen ze proberen alles kapot te maken. Ze hebben de ideologische strijd echter nog lang niet gewonnen. Onze taak te voorkomen dat dat dat wél gebeurt. Uiteraard is het niet voldoende op blogs te ageren, maar de strijd om de ideologische hegemonie vindt anno 2013 vooral op internet plaats. Daarin kan FN (of jouw eigen blog) niet gemist worden.

Overigens is het opvallend dat extreemrechts zélf denkt aan de verliezende hand te zijn.

Dit alles op een site waar ook conservatieve politici en gerespecteerde conservatieve denkers op publiceren

Conservatieven kijken weliswaar meestal neer op nazi’s ( zie ook Van Baar’s reacties op de artikelen van Niemöller), maar wanneer dat zo uitkomt zullen ze er vrolijk mee samenwerken. Nóch Hitler, nóch Mussolini had aan de macht kunnen komen zonder de steun van de conservatieven.

Ik denk niet dat het vreselijk veel zin heeft daar tegen te ageren of een beroep te doen op het geweten van conservatieve politici of publicisten. Van Baar mag Niemöller dan een plebejer vinden, dat zal hem er niet van weerhouden met Niemöller samen te werken tégen links.

op 18 07 2013 at 18:31 schreef Rob:

Soms zie ik er geen gat meer in, Pyt.

op 18 07 2013 at 18:47 schreef Ralph van der Geest:

Het heeft iets schizofreens: ’s avonds verontwaardigd zitten te briesen als duidelijk wordt wat de door Job Cohen niet voorziene consequenties van wat ie gedaan heeft zich in hun volle omvang doen gelden voor de allerzwaksten en de volgende dag – terwijl Schreibtischmörder Teeven en zijn Dienst Terugkeer & Vertrekuitschot voor de vierde keer proberen de heer Bah die in zijn 61ste hongerstakingsdag is het land uit te gooien naar Afrika – de schouders ophalen over de intesne vunzigheid en onmenselijkheid waarmee er met mensen wordt omgesprongen en over te gaan tot de welhaast pathetische orde van de dag…

op 18 07 2013 at 19:25 schreef marten:

Vanwege de Ramadan zou ik de multiculturele zomer-orgie nog even drie weken uitstellen :)

op 18 07 2013 at 19:41 schreef Pyt van der Galiën:

@Benjamin

Ook al zo somber. Mogelijk zien we inderdaad het einde van het sociaal-democratische model (zelfs dat lijkt me niet onvermijdelijk), maar dat wil nog niet zeggen dat het Chinese model (autoritaire staat gecombineerd met meedogenloos 19e-eeuws kapitalisme) noodzakelijkerwijs de toekomst heeft. Daar zijn we altijd nog zelf bij.

Bovendien heeft Peter gelijk: links kan wel wat humor en wat sensualiteit gebruiken. Dat zijn niet altijd onze sterkste punten:) Wat minder puriteins en somber, mensen. If I can’t dance, I don’t want to be part of your revolution.

op 18 07 2013 at 19:41 schreef Gert:

Ook aan de multiculturele zomer-orgie kan ik geen bijdrage leveren. Mijn vrouw vond het geen goed idee

op 18 07 2013 at 19:45 schreef Erik:

De AIVD publiceerde tweeënhalf jaar terug zelfs een rapport waarin ze extreem-rechts marginaal noemden. Ondertussen natuurlijk wel zorgvuldig het bestaan van Wilders en trawanten negerend.

Hier een kleine analyse van het rapport (met een link naar het rapport zelf:
http://www.detegenwoordigestaatvanerik.blogspot.nl/2010/11/minder-extreemrechts.html

op 18 07 2013 at 19:55 schreef sjaak:

Als ik de illustraties van de afgelopen tijd zie (prachtig) zou ik toch ook wel wat van die room blanke vrouwen willen houden als dat mag.

op 18 07 2013 at 20:20 schreef Leo Schmit:

Misschien was ik mijn tijd vooruit, maar dat orgie heb ik 30 jaar geleden al mogen beleven.

@Rob, kop op joh. Denk aan het mooie stuk van Frans Smeets laatst. Het leven kan fijn zijn in kleinschalige verbanden en persoonlijke netwerken. Dat is geen struisvogelpolitiek, maar gewoon nuchter zelfbehoud.

@Pyt, niet naief zijn: ‘Overigens is het opvallend dat extreemrechts zélf denkt aan de verliezende hand te zijn.’ Dat denken ze helemaal niet. Ze gebruiken deze retoriek om de aanhang uit te breiden en zoals je zelf zegt, de steun van de conservatieven te krijgen, om vervolgens toe te slaan. Dat roept de vraag op of de rabiate haters de drijvers van dit proces zijn of ‘nuttige idioten’ voor de conservatieve elite. Ik denk het laatste.
@Pyt, links en humor zijn onverenigbaar. Rechts en humor, idem. De meeste onderwerpen die Peter aansnijdt liggen niet op het raakvlak ‘links – rechts’.

op 18 07 2013 at 20:31 schreef Krek.:

Helemaal eens. Eigenlijk heb ik met twee aziatische halfbloedjes mijn bijdrage al geleverd, maar als zich een aantrekkelijke getinte vrijwilligster aandient wil ik best nog eens de hand over haar hart strijken.

op 18 07 2013 at 20:43 schreef Maarten:

@peter
Ik heb mijn werk gedaan. Over een maand kan ik mijn halfbloed dochter met hopelijk lichtgetinte huid in mijn armen nemen.
Dat zijn niet voor niets de sterkste en mooiste mensen.

op 18 07 2013 at 20:49 schreef Lorenz:

Gewoon haring eten.
Twee Turken binden hun eigen strijd aan tegen middelgroot maffia-kapitaal en winnen de AD-haringprijs.
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3282614/2012/07/06/Winnen-AD-Haringtest-is-droom-voor-broers-uit-Leiden.dhtml
Als dit geen multiculti-integratie is, weet ik het ook niet meer. Fuck wel of geen racisme.
We moeten samen veranderen van onderaf, op deze manier. Kleinschaligheid laten winnen van de corporates en de zogenaamd gekozen machthebbers. Op die manier knagen aan de macht. Zelf doen. Ontneem de macht de macht door ze minder nodig te hebben. Maak ze minder relevant.

op 18 07 2013 at 21:00 schreef Tayfun Balcik:

‘Laten we er een erotische zomer van maken. Eén grote, stomende, multiculturele, interraciale orgie, met een geboortegolf van lichtgetinte baby’s als gevolg. Laten we dat doen, en op die manier bijdragen aan de bezoedeling van dat mooie blanke ras.’

Fuck segregatie!

op 18 07 2013 at 21:17 schreef Benjamin Schlemiel:

Uehh….
Altijd heel erg braafjes monogaam geleefd, met een lieve gojim meid uit Utrecht, die ik nog steeds elke dag smartelijk moet missen.
Met als resultaat drie niet zo erg getinte kinderen, en zeven ook niet zo getinte kleinkinderen. Eerste achterkleinkind op komst, maar.. moet jullie toch teleurstellen, die zal waarschijnlijk ook niet getint zijn.

op 18 07 2013 at 21:44 schreef Pyt van der Galiën:

@Leo

‘Overigens is het opvallend dat extreemrechts zélf denkt aan de verliezende hand te zijn.’ Dat denken ze helemaal niet

De extreemrechtse- en neocon-sites staan vol klaagzangen over de dominantie van ‘links’in media en politiek. Dat is oprecht gemeend, hoe onzinnig het ook is.

links en humor zijn onverenigbaar Hoe kom je erbij?

Dada, Abbie Hofmann, de Sex Pistols….

op 18 07 2013 at 22:38 schreef Maurice:

Mooie conclusie om zoveel mogelijk gevarieerde genen te mixen. Een mooi ideaal ware het niet dat culturele verschillen barriëres opwerpen. Het zou de norm mogen zijn.

Het is trouwens niet waarschijnlijk dat er in Frankrijk daadwerkelijk een aanslag verijdeld is. Het bericht waaruit deze conclusie wordt getrokken klopt niet: Het gaat niet om een Breivik aanhanger maar om een paganistische boer wiens vrouw bij een schietclub zit. Zij is alweer vrij en hij komt van het weekend ook weer vrij. Een storm in een glas water dus.

op 18 07 2013 at 22:55 schreef Naomi:

Je bedoelt een goj meid, meneer Schlemiel, een sjikse dus. ff goed je jiddisch/hebreeuws hanteren hoor. Maar ze is helaas overleden? Nebbisj.

op 18 07 2013 at 22:55 schreef dewanand:

namaste Peter,

zie onder, bedoel je zo’n idee of gewoon alleen het literair bezoedelen van het blanke ras? Idee: bouw zelf een interraciaal sekskamp voor vruchtbare blanke meiden om hen te herbeschaven met zwart sperma.

Herbeschaving van een blanke kan alleen met zwart zaad he, en als die snelle nano ballebeestjes niet zwart genoeg zijn, koop zwarte verf van Gamma en verf ze pikzwart.

check deze geile tekst:

Verkleuringswetten Nederland

De voordelen van mijn verkleuringswetten zijn:

Een bonuspremie voor elke blanke vrouw die met een zwarte naar bed gaat. Seks met een zwarte is voor elke vrouw vanaf vandaag een fiscale aftrekpost.

Open grenzen voor vruchtbare zwarte vrouwen, zodat elke blanke man met eentje kan paren en zo vers, gekleurd nageslacht verwekt.

Offeraar Dewanand
Offercode wfor1027
Offerdatum vrijdag 7 november 2003

http://www.dewanand.com/wfor1027.htm

op 19 07 2013 at 00:22 schreef vander f:

@Benjamin Schemiel,
ach ja, ras,
waar het hart vol van is stroomt de mond van over hè.

op 19 07 2013 at 06:23 schreef laarmans:

Heerlijke,onderkoelde woede van Peter.

op 19 07 2013 at 10:32 schreef MNb:

@PvdG: waarom kijk je over de grens? Don Quishocking, Neerlands Hoop, In Voor en in Tegenspoed.

op 19 07 2013 at 11:27 schreef Ben:

Tayfun,

Segregatie gaat racisme tegen hoor.Ik snap nooit waarom integratie als superieur word beschouwd.

op 19 07 2013 at 12:25 schreef Brenda van der Veer:

@Pyt

De extreemrechtse- en neocon-sites staan vol klaagzangen over de dominantie van ‘links’in media en politiek.

In conservatieve en rechtse kringen heerst de paranoïde opvatting dat ‘het westen’ wordt bestuurd door een ‘islamo-stalinistische’ elite. Het is een waanbeeld dat de conservatieven alle ruimte geeft om zichzelf als heldhaftige dissidenten af te schilderen. Dissidenten die hun leven zouden wagen door hun meningen te uiten. Het is een geloof dat weinig verschilt met de gedachte dat de Amerikaanse regering informatie over aliens geheim houdt.

op 19 07 2013 at 12:32 schreef Rob:

“Segregatie gaat racisme tegen”, gewoon met droge ogen blijven volhouden hoor. Apartheid, Judenviertel, de “South”, het is allemaal nooit gebeurd. En is het wel gebeurd, dan gaan we het downplayen, het was allemaal zo erg niet, ze hebben het er zelf naar gemaakt, ze wilden het zelf zo graag, enzovoort enzovoort.

Laart ik het nou maar eens ronduit zeggen, makker. Als je niet gelooft in de elementaire waarden van het vrije Westen, zoals vrijheid en gelijkheid, DAN ROT JE MAAR OP NAAR IRAN. Next.

op 19 07 2013 at 13:00 schreef babs:

Rob,

Je doet een Godwin. Weet je dan niet dat dat helemaal niet mág van Ben?

Ik had het stuk van Peter vanmorgen al gelezen en dacht opeens bij mezelf: daar was verdomd weinig tegen in te brengen. Even kijken of er toch nog een dom-rechts iemand wat gaat proberen. En ja hoor, daar is Ben met segregatie ter voorkoming van racisme. Er gaat binnenkort echt iemand moslim-werkkampen voorstellen.

op 19 07 2013 at 14:58 schreef Maurice:

Godwins geven altijd blijk van non-argumentatie.

Interessanter is de onderbouwing van Ben waarom segregatie racisme zou tegen gaan.

Please elaborate.

op 19 07 2013 at 16:44 schreef MNb:

Hierom moet het blanke ras zo snel en grondig mogelijk bezoedeld worden:

“In bijna alle Europese landen worden moslims door een groot deel van de bevolking beschouwd als een vreemde verschijning, als mensen die hier niet thuishoorden. Ze worden gevreesd en veracht als de veroveraars van het christelijke Midden-Oosten en Spanje, bekeken alsof ze de gehoornde duivel zijn, beschouwd als terroristische extremisten of als kapitalistische uitbuiters, als onverbeterlijke aanhangers van een achterhaald geloof.”

Het enige dat ontbreekt is

“of juist als achterbakse vertegenwoordigers van het modernisme.”
Die beschuldiging hebben Niemöller en co nog niet gebruikt.

http://www.go2war2.nl/artikel/2944/Aan-de-vooravond.htm

op 19 07 2013 at 17:32 schreef Leo Schmit:

Maurice, leuk om een echte overtuigde racist met ideen over genen mix op bezoek te hebben. Je noemt dat een mooi ideaal, maar je denkt niet dat het ervan komt vanwege de gedachte: ‘ Een mooi ideaal ware het niet dat culturele verschillen(de) barriëres opwerpen’.

He Maurice, je bent een goed lezer van het Breivik Manifest.

Peter, we hebben hier iemand over de vloer die niet racistisch zegt te zijn, maar de cultuurstrijd voert. Een Breivikiaan die zijn racistische ideeen verpakt in cultuurstrijd.

Terwijl die hele Nederlandese cultuur een zielig geheel is en geen ruk voorstelt, Oranje Boven. Ik zie Maurice al zwaaien met zijn vlaggetje.

op 19 07 2013 at 17:41 schreef Leo Schmit:

Ben, met zijn segregatie denkbeelden is ook interessant. Maurice en Ben, waarom beginnen jullie niet een kolonie, ergens ver weg. Raszuiver, doe een beetje inteelt, sla elkaar uiteindelijk de hersens in en dan klaar ermee.

op 19 07 2013 at 19:08 schreef Max Goedblick:

Maurice en Ben. Segregatie was vroeger geen probleem. Weet je hoe lang het lopen was van Tilburg naar Timboektoe? En hoeveel (blanke) struikrovers je dan onderweg tegen kwam? Maar die tijden zijn passé. We hebben zelf de natuurlijke grenzen van tijd en ruimte tussen culturen en rassen laten verdampen en zijn één mensheid geworden samengebracht in één wereldeconomie. Segregatie in stand houden kan nu alleen nog maar kunstmatig, met middelen die in strijd zijn met alles wat beschaving is. Integratie is niet superieur maar de enige optie die er is om de menselijke beschaving te behouden. We zullen hier en daar misschien nog even aan elkaar moeten wennen, maar met liefde gaat dat sneller dan met haat. Dus laat maar komen die geboortegolf van lichtgetinte baby’s.

op 19 07 2013 at 19:10 schreef Maurice:

Leo Schmit, onderbouwing is altijd interessanter dan slechts beweringen opgooien.
Hoe onwaarschijnlijker de bewering, hoe interessanter de onderbouwing erachter.

Dat zegt niets over het er wel of niet mee eens zijn. Misschien dat het ooit in jouw one track mind doordringt dat dat ook bestaat, maar jouw haat verblindt je duidelijk.

Laat je insinuaties gewoon voor je, dat vermijd dergelijk geraaskal in het vervolg.

op 19 07 2013 at 19:14 schreef Lorenz:

Maarreh. Ik zie toch nog een probleempje. Gaan moslims wel meedoen? Marokkaanse en Turkse moslims zie ik hier niet heel vaak cross-religieus voortplanten. Het gebeurt wel, maar niet heel vaak.

op 19 07 2013 at 21:50 schreef MNb:

Nou Lorenz, dat schijnt in Frankrijk toch al heel aardig te lukken.

http://ddd.uab.cat/pub/papers/02102862v97n1/papers_a2012v97n1p61.pdf

Blz. 67 ev.

op 19 07 2013 at 22:34 schreef Ralph van der Geest:

@Maurice (14.58 u; 19.07), “Godwins geven altijd blijk van non-argumentatie.”
Echt waar? Mij valt altijd op dat het rechts is en de etnische zuiveraars van morgen die altijd over de rooie gaan van wat ‘godwins’ blijkbaar zijn. Kennelijk mag in de gemankeerde optiek van dat soort lieden vooral niet van de geschiedenis en meer in het bijzonder de geschiedenis van het fascisme en wat het teweeg heeft gebracht geleerd worden. Want stel dat we dan alleen al bij de gedachte aan moslims in veewagens gaan kotsen hè? Dan hebben nazi’s als Niemöller zich de vingers helemaal voor niks blauw getikt…

op 19 07 2013 at 22:57 schreef Tayfun Balçik:

‘De’ moslims doen mee, als ‘de’ niet-moslims oprechte stappen nemen om te desegregeren. It takes to penetrate.

op 19 07 2013 at 22:58 schreef Tayfun Balçik:

Correctie: It takes two to penetrate.

op 20 07 2013 at 09:18 schreef Lorenz:

@MNb
Inderdaad.
@Tayfun
Moet echt van twee kanten komen. Dat gaat ook echt gebeuren. Maar ben nu eerlijk: hoe groot kan de druk zijn in Marokkaanse en Turkse gezinnen/gemeenschappen om soortgenoten te trouwen? En hoe groot is de groep waar dat heerst? Volgens mij nog aanzienlijk.
Ik weet ook dat het anders kan. Ken er genoeg voorbeelden van. Maar dat zijn grotendeels kinderen van vrijere ouders of zelf meer vrijgevochten types.

Hetzelfde is gebeurd met trouwen tussen christelijke gemeenschappen (katholiek-protestant sowieso). Op een gegeven moment ging het meer open, maar tot die tijd was het altijd van twee kanten: blijf bij je eigen soort.

Heb zelf in mijn jeugd al meegemaakt dat samen voortplanten helpt. Ik kom uit twee grote families (van beide ouders). Veel gemixte neefjes en nichtjes. Soms wat wennen, een keer zelfs weerstand van twee kanten (bepaalde ouderen). Maar mijn families zijn ‘rijker’ geworden van de Indonesische en Surinaamse uitbreidingen. Dat gaat van eten tot omgang met elkaar.

op 20 07 2013 at 11:04 schreef Tayfun Balçik:

In de film Braveheart van Mel Gibson is er een scene waar de Engelse koning ‘Longshanks’ iets bedenkt om de opstandige Schotten toch weer in het gareel te brengen: hij voert de Prima Nocte regeling weer in, waar de nobele klasse, niet geheel toevallig allemaal Engelsen, ‘het recht’ krijgt om de eerste nacht met de getrouwde vrouw in het gebied (waar de Schotten in een horige toestand leefden) door te brengen. De koning zegt daarbij: ‘If we cant get them out, we will breed them out’. In zulke patrimoniale samenlevingen maakte het natuurlijk niet uit dat het kind technisch gezien ook voor de helft Schots was: vrouwen werden als bezit beschouwd.

Nu is het burgerinitiatief van Peter Breedveld natuurlijk niet te vergelijken met wat de Engelse koning toen heeft beoogd te doen, maar wat ik bedoel met oprechte stappen van autochtone kant is dat men dit niet moet aangrijpen om de allochtonen te assimileren ofzo. Dat zal namelijk een averechts effect hebben.

Btw, autochtonen zijn over het geheel genomen net zo conservatief als allochtonen wat betreft interculturele penetratie.

op 20 07 2013 at 11:11 schreef Maurice:

@Ralph vd geest: Uiteraard is het verleden leerzaam, maar het standpunt innemen dat het nu een praktisch dezelfde situatie betreft met toen is een miskleun.
Een Godwin is geen argument, maar slechts te ver doorgevoerde retoriek met als doel een discussie te overrulen: discussie dood: informatie uitwisseling weg.

Er speelt zich op generlei wijze een systematische uitroeiing van een volk af, noch een opmaak daartoe, hoe graag men die ook voor het eigen gelijk meent te zien of denkt te kunnen voorspellen.

Het is daarmee meteen een groffe schoffering door bagatellisering van de gebeurtenissen uit WW2 en eigenlijk ook van de positie die het joodse volk eeuwenlang heeft moeten innemen.

Ik kan elke Godwin aanhanger het boek ‘Hitlers gewillige beulen’ aanraden om te leren beseffen dat wat het joodse volk is overkomen, ook voor WW2, van een geheel andere ernstigheid is, dan wat er zich daarbij vergeleken nu, voor wrijving in en over het multiculturele domein afspeelt.

op 20 07 2013 at 15:45 schreef Thomas E:

“Btw, autochtonen zijn over het geheel genomen net zo conservatief als allochtonen wat betreft interculturele penetratie.”

Ik denk dat beide ‘partijen’ met penetratie minder moeite hebben dan met daadwerkelijke voortplanting. Een lekker potje (beschermd) neuken is toch vrijblijvender dan een gemengd gezin stichten.

op 20 07 2013 at 17:42 schreef Walther:

Het gebruik van het woord: “bezoedeling” in de kop vind ik vreemd. De betekenis van dat woord is negatief: bevlekking, verontreiniging e.d. Waarom wordt vermenging van blank met andersgetint aldus omschreven? De “bezoedelaar” is dus de niet-blanke?? Een kind van “gemengd bloed” is dus een bezoedelde blanke? Nou, ik vind dit tamelijk racistisch.

op 20 07 2013 at 17:46 schreef vander f:

Niet dat het allemaal veel zal uithalen vrees ik,
zie bv het kaste systeem in India, waar overigens ook geldt, hoe blanker hoe beter, men zoekt altijd naar ‘verschil’, iets om zich te onderscheiden.
Wassenaars accent, protserige kleding, whatever, allerlei zaken waarbij huidskleur volstrekt irrelevant is,
geld, status, kaste, alsof er nooit een klasse samenleving, een mono-raciaal-culturele, in zeg Engelend, heeft bestaan.
Verschil mot er zijn, blijkbaar.
‘All animals are equal, but some animals are more equal than others.’
En dat zie ik zo 1,2,3 nog niet veranderen, iets met de aard van het beestje.

op 20 07 2013 at 18:28 schreef Walther:

Hoewel ik weet dat Breedveld twee reacties achter elkaar niet op prijs stelt (verbiedt), waag ik toch een poging. Jonas mij maar weg als het moet.
Zelf word ik gezien als een blanke: witte huid, lichte ogen echter donker sterk krullend haar. Volgens de analen is een overgrootmoeder van moeders kant teruggekeerd vanuit de US met een getint kind. Vandaar die zwarte krullen van mij. Mij persoonlijk maakt het niets uit welke huidskleur iemand heeft. Wat heeft “kleur” nou te maken met iemands levensopvatting? Mijn beste vriendin is getrouwd met iemand van het negroïde ras. Het woord: “negro” (neger) gebruik ik hier liever niet omdat ik dan word afgerekend als zijnde racist. De man leidt een voorbeeldig en productief leven en zijn gemengd nageslacht (overigens beeldschone kinderen) idem. Als ik überhaupt iemand zou willen afrekenen dan zou het zijn op zijn of haar gedrag. Een gedrag dat anderen of beter gezegd, andersdenkenden en andersgedragenden niet een bepaalde norm wil opleggen. Zolang die “norm” geen inbreuk maakt op het leven van anderen is er niets aan de hand. Echter zodra die “norm” anderen beschrenkt in diens leven moet er “bovenhand” ingegrepen worden.

op 21 07 2013 at 10:56 schreef dewanand:

namaste vander, ea Fnaakters,

mbt kastenstelsel INdia:

de kaste status erf je vanaf je geboorte, en dat is levenslang, het jati principe. Maar dit kan wel varieren, een lichtgekleurd meisje uit een lage kaste is weer wat hoger en mooier dan een donkere, evt in hetzelfde gezin.

Kasteregels zijn complex in het Hindoeisme en gekoppeld aan karma geloofsconcept, waar je gestrafd wordt voor zonden uit vorige levens en moet boeten en lijden nu. OOk als je ziek wordt kan een hindoe zeggen het is je karma, sterf maar en je laten stikken, of bij armoede, is karmische straf he vorige leven dus je moet kreperen dan en arm wegrotten als lage kaste. Heb ik zelf meegemaakt, hindoeisme is bijna nazisme in praktijk, alles weet ik ervan uit harde praktijk.

Lichte huidskleur is automatisch hogere kaste in hindoe culturen, blanke man is hoogste ras en hier zijn zij extreem in, soort zelfdiscriminatie bijna. Hopeloos. Mede bevestigd door Swami Dharmdev week geleden, lezing asan, arya samaj he, dat blanke kleur mooier, knapper en hoger is met beter karma.

hindoeisme is gewoon radicaal darwinisme, hoger en lager, en basta over en uit, rot op, sterf, krepeer en verrek.

dewanand

op 21 07 2013 at 12:12 schreef Max Goedblick:

@Maurice ”Als ’t weer maar lang genoeg duurt dan wordt de kans op een regenbui steeds groter.” Helaas betekent dat niet dat als het gaat regenen ’t weer ophoudt te bestaan, en is er geen noodzaak om regen te verbieden.

De wet van Godwin is precies zo’n open deur: ”Naarmate online discussies langer worden, nadert de waarschijnlijkheid van een vergelijking met de nazi’s of Hitler.”

Deze constatering van Mike Godwin zegt niets over de legitimiteit van een vergelijking met nazi’s of Hitler. Soms is deze misplaatst, soms de klap op de kop van de spijker. Daarom moet een Godwin net als elk ander argument worden beoordeeld op inhoud en relevantie.

Iemand die roept dat een Godwin ’t einde van de discussie is, of dat de persoon die een Godwin gebruikt per definitie de discussie heeft verloren, of onzin uitkraamt als: ”Een Godwin is geen argument.” is over het algemeen iemand die zelf met zijn argumenten en retoriek legitieme Godwins uitlokt, maar er een bloedhekel aan heeft dat het beestje bij zijn naam wordt genoemd omdat hij er last van heeft dat er mensen zijn die van de geschiedenis hebben geleerd.

op 21 07 2013 at 13:15 schreef MNb:

Helaas kan ik uit eigen waarneming – ik heb 3½ jaar in een hindoewijk te Par’bo gewoond – dat Dewanand’s analyse volkomen correct is. Het is inmiddels gesleten, maar het is nog niet zo lang geleden dat eerwraak in Suriname ook voorkwam – door hindoes en niet door moslims. Racisme en mysoginie gaan blijkbaar nogal eens samen.

“hindoeisme is bijna nazisme in praktijk”
Ik heb me wel afgevraagd of Hitler daarom de swastika heeft gekozen; het begrip ariër waarschijnlijk ook.

op 21 07 2013 at 16:02 schreef Rob:

Als een Godwin geen argument is, dan wil ik niets meer horen over de “nazislam”, de “fascistische islam”, de Koran die “de Mein Kampf” van de moslims is, of over “linksfascisme”. ’t Zal allemachtig stil worden ter rechterzijde.

op 21 07 2013 at 17:57 schreef Leo Schmit:

Over Breivik gesproken: vraag het aan Sinikka Stenberg: ‘alles was vroeger beter dan nu’. Of aan Emma Matrovinic: ‘niets zal ooit meer normaal zijn.’

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Alt-var-bedre-for_-ingenting-blir-normalt-igjen-7258254.html#.UewQlm2MGQI

Morgen wordt het een zware dag voor de Noren.

op 21 07 2013 at 18:11 schreef dewanand:

namaste MNb,

De keuze van Adolf Hitler voor de Hindoeistische Swastika, de benaming Arische ubermenschen ras en de entlosing waren echt oeroude Hindoeistische ideeen van duizeden jaren geleden, maar de Duitse intelligentie vond wel zelf de gaskamers uit en industriele vernietigingskampen met verbrandingsovens, en een treinstation ernaast.

Heden ten dage zijn er nog steeds officiele en legale vernietigingskampen in heel India, dit zijn de slums en paria huisjes (kokers, zinkplaten hutjes) waar nu ruim 350 miljoen untermenschen in wegrotten in dit hindoeland. Onaanraakbaarheid is nu zelfs normaal in Nederland door de radicalisering bij hindoes en arya samajis alhier te lande.

Hindu nazi’s zie ik overal nu. Maar mijn theorieen over extremisme zijn anders dus ik bekijk het anders, puur organisch he, survival of the fittest ape concept.

Eten, vechten en neuken, slapen

99 procent mensapen doet dit. basta over en uit, broek aan slapen.

witte aap X vindt zichzelf wel hoger dan niet witte aapje Y, maar het is wederzijds.

zonnige groeten namens goudbruine kwatta aapje Y,

dewanand

op 24 07 2013 at 20:22 schreef You On A Gin:

@ MNb:

Ik heb me wel afgevraagd of Hitler daarom de swastika heeft gekozen; het begrip ariër waarschijnlijk ook.

Afgezien van het feit dat het Dewanand natuurlijk maar wat ouwehoert en dat hindoeïsme niets met nazisme te maken heeft, wil ik er graag op wijzen dat de swastika een wijdverbreid symbool was.
Relevante leestip:
http://www.younghitler.com/guido_list.htm

op 26 07 2013 at 17:03 schreef Maurice:

Max Goedblick: ik bestrijd inderdaad de legitimiteit van de Godwin als argument, op basis van volledig uit verband getrokken verhoudingen. En dat komt juíst voort vanuit lering uit het verleden. Ik verwijs niet voor niets naar het boek ‘Hitlers gewillige beulen’ die dit gedetailleerd en volledig onderbouwd beschrijft.
Dat de wet een vergrote kans beschrijft geeft al helemaal aan dat geen discussie argument is, maar een uiteindelijke dooddoener. Zoals overal wel een link met nazisme op te projecteren valt: zij het met PVV enerzijds, zij het met islam anderzijds. Holle stigmatisering op basis van projectie. Geen enkele discussie is hiermee gebaat.

op 30 07 2013 at 23:55 schreef Ben:

Beetje late reactie maar toch. Ik ben niet zozeer voor segregatie maar denk dat je integratie niet moet opleggen.Ik hoorde laatst niet alleen over scholen maar ook over voetbalverenigingen in de media dat ze moesten worden gemengd. Een deel van de bevolking wil niet en door het op te dringen lok je conflicten tussen de groepen uit.

veelal gemengde middenstandswijken verlopen de etnische relaties goed en is het vrijwillig.

Bij veel van de armste wijken wonen gedeelten van de mensen die erg houden van een monocultuur in een Multi etnische en multiculturele wijk simpelweg omdat overige huizen voor ze niet te betalen zijn met veel etnische conflicten tot gevolg waardoor zelfs de mensen die oorspronkelijk het leuk vonden er ook niet meer willen wonen.

Ik denk dus dat de mensen zo veel mogelijk een keuze moeten hebben hierin.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS