Home » Archief » Leer mij de VVD’er kennen


[28.11.2023]

Leer mij de VVD’er kennen

Aniel Orie

Kent u de uitspraak: “Ik zie geen kleur”? Deze uitspraak hoor ik vooral in VVD-kringen en daarom was het voor mij al duidelijk dat de VVD niet de grootste partij zou worden tijdens de afgelopen verkiezingen. Op 20 augustus 2023 meldde ik dat op Twitter/X en helaas kreeg ik gelijk.

De VVD heeft met haar strategie van de afgelopen jaren, uitgevoerd en mede ontwikkeld door Mark Rutte, de racistische stemmer optimaal bediend. Door 13 jaar in het torentje te zitten, hebben ze zich oppermachtig gevoeld en daardoor is een strategische fout gemaakt door een Turkse naar voren te schuiven als lijsttrekker.

Om de achterban nog beter te bedienen en de boeren-fascisten van BBB en de fascisten van FVD en JA21 het gras voor de voeten weg te maaien, ging de VVD hard op het migratiedossier. De VVD koos ervoor om een persoon van kleur naar voren te schuiven om te kunnen zeggen: “Wij zijn geen racisten want wij hebben een lijsttrekker van kleur”. De cirkel leek rond en de weg naar weer een gewonnen verkiezing leek ingezet. Maar het tij kon niet meer worden gekeerd. Hoe dichterbij de datum van 22 november kwam, hoe nerveuzer het campagneteam werd: de uiterste rechterflank van de VVD zou nooit op een Turkse stemmen. Het blonder verven van de haren van Dilan was een leuk bedachte poging, haar naam en de buitenlandse trekken in haar gezicht kon ze niet verbergen.

Neppe Louis Vuitton-tas

Op 22 november besloten de wakkere VVD’ers hun stem te geven aan de verloren zoon Geert Wilders. Geert, die bij de VVD was opgeleid, was een veiligere keuze dan het land verkwanselen aan een Turkse die met een neppe Louis Vuitton-tas per KLM-vlucht, en niet in een gammel bootje, naar Nederland was gekomen. Dat ze daarover in VVD-stijl liegt, kon de achterban wel waarderen. Maar die neptas was toch typisch iets wat je van een Turkse kon verwachten, toch?

Gelukkig is Geert de grootste geworden en niet Omtzigt, waardoor je eindelijk kan zeggen waar het op staat en hoef je je niet te verbergen achter de salon-fascisten van FVD of je falende zicht. Ondanks dat roert de achterban zich, want macht is verslavend. Het resultaat van de onrust bij de VVD zal snel zichtbaar worden. De strategen bij de VVD zetten achter de schermen in op een witte man of vrouw die straks de positie van Dilan zal overnemen.

Links inhalen

De eerste stap, het niet meedoen aan de formatie, is gezet. Alles wordt nu gedaan om niet in het kabinet te hoeven zitten waardoor er straks verder kan worden gegaan met het voeren van campagne. Je klaarstomen voor een volgende verkiezing, waar je weer kans maakt om de grootste te worden of minimaal als tweede kan eindigen, vóór PVD/GL, waardoor je de PVV alsnog links kan inhalen om de premier te leveren is namelijk makkelijker wanneer je niet in het kabinet zit.

De komende maanden zullen we een vleugellamme Dilan zien die tijdens interviews steeds meer naar adem zal happen, wetende dat ze draagvlak mist binnen de partij. De gepolste kandidaten voor het lijsttrekkerschap van de VVD zullen hier en daar in de media verschijnen om hun mediageniek-zijn te testen en er zal voorafgaand aan de volgende verkiezingen een lijsttrekkersverkiezing worden uitgeschreven door het VVD-bestuur. Een verkiezing die niet in de stijl van het CDA zal verlopen want gelukkig kennen ze bij de VVD hun achterban als geen ander. De weg naar een witte persoon is verzekerd.

Etnisch profileren

Ondertussen beloven het interessante tijden te worden voor Nederland, met een toename van etnisch profileren door de politie, landelijke en lokale ambtenaren, medici, onderwijzers, werkgevers en collega’s. De gewone Nederlander voelt zich gesterkt door de winst van de PVV en zal van zich laten horen.

Zal deze aanstaande ontwikkeling worden benoemd door de columnisten, journalisten, en anderen bij de publieke media, of zullen ze de gewone Nederlander nu wel informeren over het feitelijke programma van de PVV of het stemgedrag van de PVV de afgelopen jaren? Want je kunt Geert uit de VVD halen, maar de VVD krijg je niet uit Geert.

Hete adem

Zelf denk ik dat dit niet gaat gebeuren, de media die Geert groot hebben gemaakt, voelen nu de hete adem in hun nek, want nu zijn zij aan de beurt. Toen je goed kon scoren door buitenlanders negatief in het nieuws te brengen en fascisten en racisten een podium te geven, was journalistiek als controleur van de macht even niet nodig. Nu de rollen omgedraaid lijken, maakt men zich pas zorgen, Maar is er nog iemand bereid om voor ze op te komen of om naar ze te luisteren?

Aniel Orie is zeer kritisch op de huidige maatschappij waarin hij als ondernemer zijn geld verdient. Een activist in zijn vrije uren. Aversie tegen alles wat rechts is. Knuffelt in zijn vrije tijd met mannen en een enkele vrouw op de mat. Droomt van een plek onder de zon in Porto.

Aniel Orie, 28.11.2023 @ 09:23

[Home]
 

1 Reactie

op 28 11 2023 at 09:23 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS