Home » Archief » We gaan niet alleen nog maar doen wat Wilders leuk vindt


[25.11.2023]

We gaan niet alleen nog maar doen wat Wilders leuk vindt

Peter Breedveld

Jaren en jaren achtereen is ons voorgehouden dat we naar de mensen moeten luisteren, dat we niet naar de mensen luisteren, dat Wilders heeft gewonnen omdat er niet naar de mensen is geluisterd. Zitten er bij Op1 allemaal ouwe witte mannen aan tafel die zich op de borst kloppen dat zij naar de mensen luisteren en die du moment ze de gelegenheid krijgen naar een mens te luisteren, namelijk een jonge vrouw die vanwege de “monsterzege” van Wilders tegen het fascisme is gaan demonstreren, over haar heen bulldozeren van “Sjongejonge, bespottelijk”, “Dit soort woorden”, en het gejammer dat Wilders “wel wordt bedreigd.”

Naar de mensen luisteren is dus naar de “boze burger” luisteren, de “bezorgde burger”, de racistische pleurislijer die Marokkanen en Turken de schuld geeft van zijn eigen miserabele kutleven en die jankt dat-ie geen gehaktbal meer mag van woke en dat-ie niet eens een vrouw meer mag aanranden. Die voor de moskee varkenslappen gaat staan barbecuen om moslims te pesten en voor asielzoekerscentra staat te brullen dat de zwarten naar Auschwitz moeten en met zijn kinderen een pogrommetje organiseert en antiracistische activisten terroriseert.

Wilders inspireerde Anders Breivik

Daar moet naar worden geluisterd, maar natuurlijk niet naar een sympathieke jonge vrouw die solidair is met de mensen die – terecht – in paniek zijn vanwege Wilders’ “monsterzege”. Die moet meteen weer in de hoek van de Volkerts worden gezet. Dat Wilders zelf aanzet tot geweld tegen asielzoekerscentra, moslims en vluchtelingen en de inspirator was van Anders Breivik, die tachtig linkse kinderen doodschoot vanwege de “islamisering” waartegen Wilders altijd waarschuwt, dat hij willens en wetens andermans leven in gevaar brengt met zijn provocaties van extremistische moslims in landen als Pakistan, daar mogen we het niet over hebben.

En “in die woorden”. Je hebt je witte zultkop echt met hondenpis gewassen als je de “Monsterzege” van je held Wilders viert, die vluchtelingen en moslims uitmaakt voor hyena’s uit achterlijke zandbaklanden en Sigrid Kaag voor heks en journalisten voor tuig (trouwens ook met geweld tegen journalisten als onmiddellijk gevolg) en dan meesmuilt over “die woorden” omdat iemand iemand Wilders noemt wat-ie godverdomme gewoon is, namelijk een fascist. Een racistische fascist.

Verschraling van de zorg

Nog steeds zijn er massa’s mensen die proberen de PVV-stemmers te verexcuseren met gelul dat ze geen racisten zouden zijn, dat ze het doen vanwege de hoge huren en de verschraling in de zorg. Bullshit. De PVV heeft niks gedaan tegen de verschraling in de zorg of de crisis in de woningmarkt. Ze stemt in de Tweede Kamer vrijwel altijd voor meer vermarkting en tegen bescherming van de zwakkeren. De PVV geeft migratie overal de schuld van en gaat bij elk onderwerp full metal Hitler tegen moslims, biculturele Nederlanders en vluchtelingen. Wie PVV stemt is dus of een racistische fascist of een imbeciel.

Of allebei. De volledige PVV-achterban en heel wat lampies daarbuiten menen dat nu de PVV de grootste is, we allemaal alleen nog maar gaan doen wat Wilders leuk vindt. En dat de grootste partij in de regering moet. De fascistische aap Mark van den Oever van de Farmers Defence Force dreigt alweer met harde acties als we niet allemaal braaf als knipmessen gaan buigen voor de Führer.

Moeder Teresa

Ze vegen allemaal hun reet af met de democratische rechtsstaat. Het journaille ook. Hoor deze flapdrol dan tegen Sigrid Kaag, over haar “harde bewoordingen” en dat “het land heeft gesproken”. Kaag, die zich nooit door de waan van de dag laat meeslepen, laat weer zien hoe scherp ze is. Wilders kan een paar weken doen alsof hij Moeder Teresa is, maar daar trappen we niet in, meneer de kruiperige Binnenhof-watcher. En driekwart van het land heeft géén Wilders gestemd. Er is niks antidemocratisch aan om de grootste partij de oppositiebankjes op te sturen.

Ook nogal wat dwaallichten geven Links de schuld van Wilders’ “monsterzege”. Want niet geluisterd, en de problemen veroorzaakt waar de PVV-stemmers zo onder lijden, dat Links PVV’ers uitscheldt voor “domrechts” en hier, dit lampje: “Het was niet de PVV die asielzoekers in de buitenlucht lieten creperen.”

Machtigste man van Nederland

Het is niet zo dat de PVV de afgelopen 20 jaar machteloos in de oppositie heeft zitten vegeteren. Ik schreef al vaker: Wilders is de machtigste man van Nederland. Dat de VVD zo kneiterrechts en racistisch is geworden, en zo hardvochtig dat inderdaad asielzoekers op straat liggen te creperen, en er zelfs een baby stierf, komt doordat Wilders het hele land chanteert met zijn gehits, en iedereen zo bang is dat hij aan de macht komt, dat ze zelf maar gaan doen wat anders Wilders zou hebben gedaan, omdat anders Wilders het doet.

Wat me altijd weer verbijstert, is dat de VVD nooit de schuld krijgt van het afbraakbeleid van de afgelopen jaren, hoewel de partij steeds de dienst uitmaakte in de regering. Het zijn altijd de coalitiepartners die “verantwoordelijkheid nemen”, die de schuld krijgen, zoals de PvdA en D66. Daarom kunnen populistische amokmakers als Zihni Özdil een grote muil opzetten over “groene partijen” die de vermarkting van de zorg en de verhoging van de pensioenleeftijd en zo hebben doorgevoerd, zonder de VVD zelfs maar te noemen. Onbeschaamd, hondsbrutaal, maar zelfs deze UvA-socioloog gaat er met boter en suiker in.

Vernietigingsdrang

Daarom heb ik altijd gezegd tegen Links: vorm geen coalitie met rechts. Dat jij nog enigszins een rem zet op de vernietigingsdrang van de roofkapitalisten en moslimvreters, wordt door niemand opgemerkt. Laat Rechts een keer volledig zelf verantwoordelijk zijn voor de ellende van de frikandellenvreters. Voer dáárna campagne met beloften voor wederopbouw.

Rechts is natuurlijk ook niet gek. Nu Wilders de grootste is, hoopt hij dat Omtzigt en de VVD met hem de regering in willen. Maar die hebben geen zin om de bitch van Wilders te worden. Want het wordt hoe dan ook een ramp, als Wilders wel slaagt en als Wilders niet slaagt, en daar zal hij honderd procent zeker de schuld van aan zijn coalitiepartners geven.

Woorden van troost

Een goede vriend, een nieuwe Nederlander, appte me naar aanleiding van Wilders’ Monsterzege dat hij zich zielsalleen voelt. Ik appte hem terug dat ik geen woorden van troost voor hem had, dat de harde waarheid is dat Nederland nou eenmaal geen tolerant land is, dat nooit is geweest, en dat het ten diepste racistisch en xenofoob is. Dat ik hem alleen mijn vriendschap kan bieden.

Dat geldt voor al mijn biculturele, islamitische vrienden, mijn vrienden met een migratieachtergrond en iedereen op wie Wilders en zijn achterban hun pijlen richt. Ik ben niet van de geruststellende woorden dat we toch een grondwet hebben en dat de soep niet zo heet zal worden gegeten en alles. We weten allemaal dat de Monsterzege het startschot is voor meer discriminatie, meer racisme, meer openlijke haat, meer uitsluiting, meer vijandigheid, meer geweld, meer eenzaamheid, zonder dat daar een wetswijziging of motie aan te pas komt. Het is pervers en hufterig daar de slachtoffers de schuld van te geven, omdat zij niet naar de grote bek van de Boze Burger heeft geluisterd.

Ik kan jullie alleen mijn vriendschap bieden.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 25.11.2023 @ 15:11

[Home]
 

1 Reactie

op 25 11 2023 at 15:12 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS