Home » Archief » Manifest tegen anale seks


[19.11.2011]

Manifest tegen anale seks

Mimi Cooper

Ja, u leest het goed, tegen de anale seks. Wat onhip, zult u denken, wat ontzettend ouderwets. Wellicht hebt u gelijk, maar laat mij even mijn punt maken.

Dat er mensen zijn die het anaal penetreren prettig vinden, kan mij persoonlijk niet zo storen. Nee, de Grieken deden het al en ze hadden er goede redenen voor, namelijk anticonceptie (stukken effectiever dan ‘voor het zingen de kerk uit’). Lieve mensen, ga vooral uw anale gang, zolang u maar niet van mij verwacht dat ik meedoe.

Uiteindelijk is het dus allemaal de schuld van de Viva. Sinds de Viva begon seks en alle bijkomende handelingen uit de taboesfeer te trekken (letterlijk en figuurlijk, zeg maar) is mijn eigen seksleven er stukken ingewikkelder op geworden. Het is niet voor niks, dat sommige zaken in de taboesfeer hangen, denk ik altijd maar.

Ik heb een aantal jaren in het buitenland gewoond, en toen ik terugkwam was het allemaal verpest! Ik was 30, een prima leeftijd om al mijn eerder opgedane levens- en relatie-ervaringen om te zetten in rust en zelfverzekerdheid en ongegeneerd genieten. Maar de rust en zelfverzekerdheid waren snel over, toen mij op een nacht gevraagd werd: “doe je het ook anaal?”

Ik deed natuurlijk mijn best om heel cool te blijven en vooral open-minded over te komen (het was onze tweede afspraak, dan wil je nog leuk zijn). Dus ik reageerde met een lieflijk doch daadkrachtig “Nee”.

Ik moet eerlijk toegeven dat het in de praktijk meer klonk als een “NEE-ECHNIE-HIHI” maar dat is slechts een detail. Scharrel in kwestie gaf echter niet op en zei: “Joh, iedereen doet het tegenwoordig, misschien moet je het een keer uitproberen, anders weet je niet of je het lekker vindt”.

Pardon? Iedereen doet het? Uitproberen? Ik dacht het niet dus! Parachute springen, Bungy-jumpen, de Mount Everest beklimmen,… dat zijn dingen die ik zonder meer nog eens ga uitproberen, maar anale seks – nee, dat stond nou niet op het lijstje.

Scharrel heb ik geduldig uitgelegd dat ik niet alles in mijn leven hoef uit te proberen. Van sommige dingen weet ik gewoon van nature dat ik ze niet wil en anale penetratie is er daar een van. Ik deed het hele gebeuren af als een incident en vond scharrel op zich wel stoer omdat hij op de tweede date zomaar een onderwerp uit de taboesfeer ter sprake durfde te brengen (wist ik veel, wist ik veel).

Een paar weken later zat ik met een paar vriendinnen op een vrijdagmiddag-avond wat te borrelen. De normale onderwerpen kwamen voorbij: werk, mannen, carrière, mannen, onze moeders, mannen en, toen het alcoholpromillage hoog genoeg was, ons seksleven. Tot mijn stomme verbazing begonnen de dames ineens uitgebreid te vertellen over hun anale avonturen. “Wahaaaat?!!!” riep ik uit.

Verbaasd draaiden ze zich naar mij toe, en ze zagen mij nog net met mijn wijsvingers aan de bar hangen, waarmee ik voorkwam dat ik met kruk en al achterover viel. “Jullie ook al? Heb ik iets gemist? Sinds wanneer is anale seks salonfähig geworden?”. Om mij heen hoorde ik zuchten met gemurmel dat klonk als “preutse doos‟ en “dat krijg je als je zolang weg bent uit Nederland‟ en “achtergebleven‟.

Nu ja, in de paar jaar dat ik weg was, had de Viva minstens acht artikelen over anale seks gepubliceerd. Niks mis mee natuurlijk, maar sindsdien dacht iedereen blijkbaar dat je dat dan ook maar moest doen. En elke keer als ik zeg dat ik niet meedoe, hoor ik weer dat argument “je moet alles eens uitproberen hoor, dan kun je pas bepalen of je het lekker vindt.”

Nee mensen, dat hoef ik dus niet! En val mij ook niet meer lastig met dat argument. Echt, ik weet zeker dat ik geen anale seks hoef, hoe prettig u het ook vindt, ik hoef niet. Net als dat ik van nature gewoon weet dat ik echt geen spuit heroïne in mijn arm hoef te zetten, hoe hard die junk, die naast de Albert Heijn ligt, ook roept dat ik het echt een keer moet uitproberen, zodat ik weet hoe lekker het is. Heb begrip voor mijn preutse en onavontuurlijke instelling.

Hoe naar het voor sommigen van u ook is: is het heel erg als we het onderwerp “anale seks” weer terug de taboesfeer induwen? In alle rust en zelfverzekerdheid kan ik dan weer genieten van aanstaande scharrels, zonder in wilde discussies te belanden.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Mimi Cooper is naar eigen zeggen ’the kind of mistake a man can make only once’. Ze heeft een blog.

Mimi Cooper, 19.11.2011 @ 12:57

[Home]
 

32 Reacties

op 19 11 2011 at 13:30 schreef Rob:

Een van de vervelendste Nederlandse trends van dit ogenblik en niet alleen qua seks. Als iets mag, dan moet het ook meteen.
Ik moet niks. Punt uit.

op 19 11 2011 at 14:17 schreef Haes:

@Rob. En ik hoef ook niks. ;-)
Heel goed Mimi dat je hier tegen in het geweer komt.

op 19 11 2011 at 15:51 schreef Sandro:

Een uitgang is geen ingang zeg ik dan maar.

op 19 11 2011 at 17:53 schreef ivo:

Don’t enter the exit.

op 19 11 2011 at 18:46 schreef MNb:

“Niks mis mee natuurlijk”
“is het heel erg als we het onderwerp “anale seks” weer terug de taboesfeer induwen?”
Mimi geeft eerst antwoord en stelt dan nog de vraag.
Overigens ben ik het met Rob eens.

op 19 11 2011 at 21:48 schreef Sasha Berkman:

Al die mannen die anal sex willen, willen mischien zelf gepenetreerd worden. Hoe komt het anders in je hoofd op?

op 19 11 2011 at 23:44 schreef Rob:

Juist Sasha. Laat de argumenten van de heren maar eens los op een stevig potje homoseks, Mimi. “Joh, iedereen doet het tegenwoordig, misschien moet je het een keer uitproberen, anders weet je niet of je het lekker vindt.” Dan zul je nog eens wat meemaken.

op 20 11 2011 at 03:20 schreef Sasha Berkman:

overtuigde lesbiennes zeiden tegen mij: “Free your ass, your mind will follow”

gekke amsterdammers :)

op 20 11 2011 at 05:54 schreef Huib:

Het is toch relatief, beste vrienden en vriendinnen, hier. Ik moest er tot voor kort ook niets van hebben, anale seks. Bah! Tot kort geleden een vriendin me lief doch dringend vroeg om het ook eens van achteren te doen. Ze vond het heerlijk en ik moet bekennen dat het een goede ervaring was.
Ik zou het nooit een partner hebben opgedrongen. En ik zou nooit geaccepteerd hebben dat een partner het mij opdrong. Waaruit maar weer eens blijkt, dat seks iets is, wat je samen doet en waarvan je zelf de regels bepaalt.

op 20 11 2011 at 09:26 schreef Turiddu:

Anala seks. Hè bah.

op 20 11 2011 at 12:58 schreef Bertje:

Leuk stuk.
Anale sex: het is zo een gedoe!

op 20 11 2011 at 13:43 schreef Elkerlyc:

Wat mensen onderling is is mij allemaal om het even.
Als het maar met instemming gebeurt van de betrokken wilsbekwame partijen.

Verder is alle discussie overbodig.

op 20 11 2011 at 16:15 schreef Bob:

Ik vraag me af hoe mannen zouden reageren als de volgende stap zich (al of niet via de Viva): anale penetratie bij mannen. Vrouwen die hun mannen van achteren nemen, gewoon omdat ze het een keer willen proberen. Ik vermoed, maar dat is mijn eigen voorzichtige inschatting, dat veel mannen heel veel pertinenter zijn in hun afwijzing dan veel vrouwen dat nu zijn.

op 20 11 2011 at 16:30 schreef PJLeenders:

Moeilijk taaltje dat Nederlands. Als we zeggen “Dat moet je eens proberen” blijken we te bedoelen: “Ik zou je aanraden dat eens te proberen”.

Zoiets als wanneer iemand zegt “De Islam is een gewelddadige religie” hij schijnt te bedoelen: “Ik vind de Islam een gewelddadige politieke ideologie”

Trek het je niet aan hoor, het is erg verwarrend allemaal….

op 20 11 2011 at 18:44 schreef Sofia van der Linde:

Het probleem is niet dat anale seks of welke seksuele handeling dan ook bespreekbaar is. Het probleem is dat bepaalde personen waar Mimi Cooper het mee gedaan heeft, geen grenzen respecteren. Doorzeuren nadat iemand duidelijk “Nee” heeft gezegd valt daar ook onder.

Binnen een vaste relatie kan je uitgebreid over het opzoeken van seksuele grenzen discussiëren maar dan nog met wederzijds respect. Scharrels en mensen die je net kent moeten een “Nee” gewoon zonder discussie accepteren. Doen ze dat niet dan moet je ze meteen dumpen. Dat scheelt een hoop problemen.

Het is overigens al jaren “in” om mannen alleen anale penetratie toe te staan als zij ook toestemmen in gepenetreerd worden in die opening.

Het bespaart ook een hoop problemen als je iemand eerst beter leert kennen. Dan kan je respectloze zeuren er uit filteren voor het tot seks komt.

op 21 11 2011 at 16:24 schreef G!:

Wat Huib zegt, precies mijn ervaring.

op 21 11 2011 at 22:04 schreef Thomas E:

@Sofia van der Linde

Helemaal eens met jouw mening dat NEE gewoon geaccepteerd moet worden. Maar als je schrijft over ‘mannen anale penetratie toestaan’ dan klinkt dat als een gunst én een opoffering voor de dames. Nou, laat ik je (met Huib) vertellen dat er diverse vrouwen zijn geweest die mij – nadat we vertrouwd met elkaar waren – gevraagd hebben of ik bezwaar tegen anaal had, want ze vonden het zo opwindend.

op 22 11 2011 at 12:24 schreef Yvonne:

@Thomas

Je bedoelt de dames die Grieks als specialiteit hadden/hebben?

op 22 11 2011 at 13:03 schreef Thomas E:

Hahaha nee Yvonne. Dit klinkt te ‘beroeps’. Het zijn dezelfde gewone vrouwen die ook graag een vinger in hin bips willen op het moment dat ze gaan klaarkomen. Die zijn er, ECHT WAAR…

op 22 11 2011 at 13:37 schreef Yvonne:

En dat geldt natuurlijk ook voor de mannen, niet dan, heus wel, Thomas. Hoe noem je dat dan? Vingergrieks?

op 22 11 2011 at 16:52 schreef Thomas E:

@Yvonne
hummm Grieks is een beetje negatief in deze economisch roerige tijden.

Vingerverf misschien?

op 22 11 2011 at 22:46 schreef Sasha Berkman:

Kinky shit hier :)

op 23 11 2011 at 10:02 schreef Yvonne:

@Thomas

Dutchdiving, zeg maar het zuinige neuken.

op 23 11 2011 at 13:09 schreef Thomas E:

Ach Yvonne, hoe we het ook noemen, feit blijft dat de anus en het gebied er omheen erotisch prikkelbaar zijn. En al is voor sommigen anale penetratie een brug te ver (wat ik me overigens goed kan voorstellen), subtiele streling van de tong die vanuit de schaamlippen voorzichtig dit gebied verkent, is voor heel veel vrouwen opwindend. Heb ik gemerkt.

op 23 11 2011 at 13:56 schreef Yvonne:

@Thomas

Goeie tip voor Bertje, misschien kan zijn vriendin hierdoor van de migraine af kan komen?

op 23 11 2011 at 14:03 schreef Thomas E:

@Yvonne
Hahaha ja misschien voor zondagochtend na het bad?

op 23 11 2011 at 14:32 schreef Yvonne:

@Thomas

Haha,zou een revolutie zijn, maar wie weet, krijgt de haas door hoe hij de migraineloze koe vangt!

op 23 11 2011 at 21:43 schreef MikeAmsterdam:

Daarom hou ik ook van rechtse kakmeisjes ;)

op 23 11 2011 at 23:57 schreef Thomas E:

@MikeAmsterdam
Stop je er dan een hockeystick in of zo?

op 24 11 2011 at 00:11 schreef Amal Ben Salah:

Vergeet de vele Marokkaanse meisjes en ook Italiaanse en waarschijnlijk nog wel meer landen waar het een big issue is dat een meisje als maagd haar huwelijk in gaat niet. Die anaal gaan, hun bilspeet tot op het laatste haartje laten harsen om hun vriendje te behouden en hun ouders, aanstaande echtgenoot en schoonouders te trakteren op een mooi wit stuk laken met een mooie bloedvlek om hun maagdelijkheid te bewijzen en de eer van hun famillies hoog te houden. Te walgelijk voor woorden, maar helaas de verhalen zijn legio. Of de getrouwde moslimvrouwen, die weten en of geloven dat anale seks haram is, maar toch hun man toestaan, omdat hij daarvoor dan niet naar buiten hoeft. En dan tegen mij zeggen waarom ik nog steeds geen hooddoek draag of zoiets…

op 28 11 2011 at 17:22 schreef Manifest tegen anale sex |:

[…] Lees verder This entry was posted in Geen categorie by admin. Bookmark the permalink. […]

op 28 11 2011 at 18:24 schreef Mimi Cooper:

Dank voor jullie reacties.
Reacties die verder gaan dan ik ooit had kunnen vermoeden of mijn bedoeling was.

Ik moest lachen, vaak :-)

Liefs van Mimi!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS