Home » Archief » Nederland terugveroveren!


[27.09.2016]

Nederland terugveroveren!

Petra Kramer

hemard017
Illustratie: Joseph Hémard

Toen Bruin I het regeerakkoord met gedoogsteun van de PVV presenteerde en Wilders er triomfantelijk naast stond als lid van het schaduwkabinet dat niet ter verantwoording te roepen was, zei Mark Rutte dat hij Nederland terug ging geven aan de hardwerkende Nederlanders.

Tijdens de algemene politieke beschouwingen waarbij Bruin II een feestbegroting presenteerde, riep Mark Rutte dat hij zich zorgen maakte of Nederland nog wel Nederland blijft. En dat was dan de good cop van de VVD. De bad cop, Halbe Zijlstra, deed er nog een schepje bovenop. WIJ WILLEN NIET DAT DE SHARIA INGEVOERD WORDT!

Wat de fuck? Circa twee procent van de bevolking is moslim en een minderheid daarvan is misschien te porren voor de sharia. Zelf zou ik de sharia ook verkiezen boven de huidige situatie mits die lijfstraffen net zozeer zouden gelden voor de VVD als voor mij. Dat lijkt me rechtvaardiger dan de VVD die campagne voert met meer straf en minder begrip voor criminelen terwijl Rutte roept dat we de feiten moeten afwachten wanneer uit gelekte documenten blijkt dat Neelie Kroes een witteboordencrimineel is.

Deutsche Bank

Rutte, die sorry heeft gezegd voor de gebroken belofte van die duizend euro die elke hardwerkende Nederlander zou krijgen. Rutte, die u wijsmaakt dat het geld naar de Grieken gaat en niet naar Deutsche Bank die staat te wankelen.

De hele eurocrisis laat zich samenvatten tot Goldman Sachs die de boeken van Griekenland heeft gekookt en Deutsche Bank die met nul onderpand belazerd is door Goldman Sachs, die haar slechte leningen heeft verkocht. Daar betalen gewone Grieken nu de hoofdprijs voor en u, die ontevreden bent met het huidige kabinet, waardeert de sloper van Griekenland het hoogst. Jeroen Dijsselbloem is de populairste bewindspersoon van Bruin II.

Europese Grondwet

Geert Wilders roept dat we Nederland moeten terugveroveren. Aangezien de VVD waarschuwt voor de sharia, is Nederland teruggeven aan de hardwerkende Nederlander na bijna zeven jaar regeren blijkbaar totaal mislukt. En dat is nogal logisch als je verder kijkt dan de slogans van zowat het hele politieke spectrum. Alle Regerungsfähige partijen stonden achter de Europese Grondwet. Na een verrassend en duidelijk ‘nee’ van het referendum werd het toch een ‘ja’ en werd links beleid verboden.

Het Verdrag van Lissabon valt het beste uit te leggen als Thatcher die vanuit haar graf roept dat er geen alternatief is. Doordat we in 2008 de banken “moesten” redden, kon het Kabinet zogenaamd niks anders dan keihard bezuinigen op alles dat ongeveer iedereen lief is als ze het nodig hebben. Een PvdA(!)-minister heeft dat tot in het perverse doorgevoerd. Ik ben niet van de afdeling Belasting-is-diefstal maar dat verandert zodra de overheid meer inkomsten dan uitgaven heeft. Hetgeen het geval is.

Aangezien geld en schuld hetzelfde zijn, betekent een overheid, die een begrotingsoverschot boekt, dat er geld uit de roulatie verdwijnt doordat er schulden afgelost worden. Om David Graeber te parafraseren: als de overheid het zogenaamde huishoudboekje op orde heeft, dan kun jij het jouwe wel vergeten.

Piratenpartij

Je zou denken dat niemand zit te wachten op een overheid die geld onttrekt aan de samenleving. Toch zijn de media nou niet echt scherp op partijen die hameren op het huishoudboekje en des te meer op partijen met idealen. NRC en NOS brachten het gisteren groots. Het bestuur van de Piratenpartij stapt over naar Forum voor Democratie. Daardoor leek de Piratenpartij een zooitje en leek het of de partij van Thierry Baudet meer weerklank vond.

Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het halve bestuur van de Piratenpartij – dat toch al omstreden was –  een vermeende kwaliteitscourant voor z’n karretje gespannen heeft. Ancilla van de Leest werd belachelijk buiten context geciteerd. Haar verdediging werd geframed als een hautaine aanval. Wat Ancilla zei, was niet dat de Piratenpartij niet zonder haar kan, maar dat bestuursleden niet de lijsttrekker kunnen buitensluiten zonder dat de partij schade oploopt.

Teveel bezuinigen

NOS noch NRC hebben op wederhoor gewacht voordat ze hun click-bait produceerden. Laat staan dat ze zich druk maken om zeven jaar beleid dat ons volgens de VVD op het randje van de sharia heeft gebracht en dat volgens banken en economen averechts heeft gewerkt. Dat is nogal wat. ING die zegt dat er teveel bezuinigd is. Weet u nog dat u ING hebt moeten redden? Wat nou als teveel bezuinigen ertoe leidt dat we ING weer moeten redden?

P.S. PVV, VNL en Forum voor de Democratie mogen dan wel eurosceptisch zijn, ze blijven rechts. Dat wil zeggen dat ze wensen te parasiteren op de bevolking.

Petra Kramer omschrijft zichzelf als ‘anarcho-jihadi’ en ’transliban’. Ze is snoeihard en messcherp. Volg haar op Twitter en lees haar op (onder andere) Meedogenloos en Vileine. Dit stuk stond al op Meedogenloos.

Gastschrijver, 27.09.2016 @ 06:42

[Home]
 

16 Reacties

op 27 09 2016 at 09:22 schreef Sasha Berkman:

wat is het toch een zooitje in dit land.

op 27 09 2016 at 17:13 schreef sjonnie:

Mee eens Sasha :-(

op 27 09 2016 at 21:23 schreef Hans Jansen:

P.S. PVV, VNL en Forum voor de Democratie mogen dan wel eurosceptisch zijn, ze blijven rechts. Dat wil zeggen dat ze wensen te parasiteren op de bevolking.

Wat een achterlijke conclusie toch weer .
Jullie hebben het over dom rechts ik vind dit een uitspraak van achterlijk links Petra Kramer!

op 28 09 2016 at 00:08 schreef dewanand:

REF Cit Petra Kramer schrijft:

‘Het bestuur van de Piratenpartij stapt over naar Forum voor Democratie. Daardoor leek de Piratenpartij een zooitje en leek het of de partij van Thierry Baudet meer weerklank vond.’

‘P.S. PVV, VNL en Forum voor de Democratie mogen dan wel eurosceptisch zijn, ze blijven rechts. Dat wil zeggen dat ze wensen te parasiteren op de bevolking.’

—– antw Wieroe en dewa aapje:

N1: onbegrijpelijk Petra wat je bedoelt te zijn als zgn.

N2: ‘Petra Kramer omschrijft zichzelf als ‘anarcho-jihadi’ en ‘transliban’’

N3: Ach fantaseren en penne vingeren is toch zo lekker Petra, doe ik ook volop, zie dit eens, ik liep mee vrijdag 23 sept 2016, Rotterdam Gay Pride Walk, ziehier fotootje en posting erover op site van versbeton.nl
oops, mijn posting is net verwijderd van deze link:

https://versbeton.nl/2016/09/unlabeled-de-zin-en-onzin-van-labeltjes/

N4: duidelijk is nu dat de teerling geworpen is en de mooi versierde (met kerstlichtjes, slingers, lekkere geurtjes) gaskamers spoedig weer heropend zullen worden, al of niet gemoderniseerd met verwarming en lekkere Hollandse/ Duitse snacks uit de muur als laatste avondmaal voor de zalige vergassing.

op 28 09 2016 at 09:45 schreef Bart Verduur:

‘Zelf zou ik de sharia ook verkiezen boven de huidige situatie mits die lijfstraffen net zozeer zouden gelden voor de VVD als voor mij.’Het lijkt me echt voor iedereen beter dat jij gewoon blijft galspuwen in online-artikelen en het echte politieke werk achterwege laat, Petra.

op 28 09 2016 at 09:53 schreef Peter:

Goed argument, Bart!

op 28 09 2016 at 19:18 schreef sjonnie:

hans en bart missen het punt dat Petra maakt. Zie je wel vaker bij politieke onbenullen met een stempas.

op 28 09 2016 at 21:48 schreef Robin:

“Wat de fuck? Circa twee procent van de bevolking is moslim”

Zelfs Flip van Dyke zal zeggen dat dit niet klopt.

op 29 09 2016 at 00:34 schreef Murat:

Dat is het enige detail dat Robin met zijn obsessieve preoccupatie eruit pikt.

op 29 09 2016 at 09:47 schreef Bart Verduur:

Sjonnie mist het punt dat ik maak. Zie je wel vaker bij ZMLK-leerlingen

op 29 09 2016 at 10:02 schreef Peter:

Kappen daarmee, Bart. Anders ban.

op 29 09 2016 at 11:57 schreef Robin:

Murat schreef: “detail”

Noem jij het verschil, tussen 350.000 of meer dan 1 miljoen (moslim) mensen, maar een detail.

op 29 09 2016 at 12:07 schreef Peter:

Als ik beter had opgelet, had ik van die 2 procent 5 procent gemaakt en dan had je niks te zeiken gehad. Meer dan een miljoen is trouwens ook een overdrijving. 17 miljoen Nederlanders, minder dan een miljoen moslims, hardly islamisering.

Klaar nu met dit geëmmer.

op 29 09 2016 at 16:52 schreef sjonnie:

Peter, koekwauzen zoals hans tonen zelf al aan dat ze niet begrijpend kunnen lezen en zichzelf te kakken zetten.

op 29 09 2016 at 17:45 schreef Peter:

Jij ook ophouden. Iedereen ophouden.

op 16 10 2016 at 15:08 schreef Kees Romijn:

Die killerclown leek verdacht veel op Diederik Samsom.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS