Home » Archief » Out of Control


[17.11.2011]

Out of Control

Peter Pellenaars


Illustratie: Miguelanxo Prado

…nietsziende ogen puilen uit. Kwijl druipt uit haar mond. Wanneer ik voel dat haar lichaam verslapt laat ik langzaam los. Ze zakt tegen het kopieerapparaat in elkaar. Onelegant met de benen wijd gespreid. Haar rok opgestroopt. Haar borsten…

“Hé! Hoor je me wel? Wil je koffie?”
Niet begrijpend staar ik in het gezicht van een man in de deuropening. Wie is hij? Wat wil hij van me?
“Hallo! Wakker worden! Koffie, ja of nee?”
Beetje bij beetje sijpelt de realiteit naar binnen. Ik ben op kantoor. Een collega vraagt of ik koffie wil. Ik heb zitten dagdromen.
Ik word gek.
“Doe maar een espresso. Dat kan ik wel gebruiken”, voeg ik er lachend aan toe. De collega loopt hoofdschuddend verder.

Op mijn bureau liggen enkele klantorders waar ik vandaag aan moet werken. Ze moeten ingevoerd worden in het bedrijfssysteem. Als ik met de bovenste wil beginnen, zie ik op het beeldscherm de resultaten van mijn zoekopdrachten naar hulp bij dagdromen en obsessies.

Dat is waar ook. Eerder deze ochtend had ik besloten om nu definitief hulp in te schakelen. Zoals wel vaker de laatste tijd, was ik vroeg wakker geworden. Heel vroeg. Eigenlijk nog veel te vroeg om op te staan en naar kantoor te gaan. Ik draaide me om en keek in het halfdonker naar de naar mij toegekeerde rug. Voorzichtig, om haar niet wakker te maken, schoof ik het dekbed naar beneden totdat ik haar billen kon zien. Ze voelden warm aan. Ik bleef haar strelen. Hoorde hoe ze af en toe een zucht slaakte. Ik had niet het idee dat ze wakker was. Toen ik met mijn hand tussen haar benen voelde, was de warmte vochtig heet.

Zonder scrupules liet ik enkele vingers diep bij haar naar binnen glijden. Nog steeds niet meer reactie dan een enkele zucht. Ik haalde mijn hand weg en bewoog mijn onderlichaam tegen haar billen aan. In één vloeiende beweging drong ik bij haar naar binnen en beet haar in de nek. Stevig. Dwong haar op haar buik te gaan liggen en liet me zwaar op haar zakken. Kreunend werkte ik mezelf naar een orgasme toe. Beet bijna het kussen stuk.

Onder de douche kwam de schaamte. De bevlekte lakens lagen voor de wasmachine. Aan het ontbijt nam ik mezelf voor eenmaal op kantoor via internet hulp te gaan zoeken. Het werd te eng. Ze werd te tastbaar. Deze obsessie voor mijn nieuwe collega.

“Oh, mijn god! Nee! Oh, nee. Dit kan niet waar zijn!” Het komt van verderop uit de gang.

Ik was niet de eerste deze ochtend. Dat was zij natuurlijk. Al sinds ze hier enkele maanden geleden was begonnen, kwam ze altijd voor dag en dauw naar kantoor. Zodat ze op tijd naar huis kan om haar kindertjes van school op te halen. Moeder alleen. Gescheiden. In het bezit van een goddelijk lichaam.

Geen enkel overleg sla ik over waar zij ook bij moet zijn. Staande voor het whiteboard waar ze behendig processchema’s uittekent, kleed ik haar in mijn gedachten uit tot op haar lingerie. Zie hoe het slipje tussen haar billen verdwijnt. Krijg ademnood wanneer ze haar armen over elkaar doet en zo haar volle borsten verder omhoog stuwt. Onderdruk de neiging om op te staan en haar geschoren oksel te gaan likken terwijl zij iets op het bord schrijft. Het brengt me gaandeweg tot waanzin. Ik kan aan niets anders meer denken. Ze beheerst mijn hele leven. Meerdere keren per dag zonder ik me af op het toilet. Het werk begint er onder te lijden.

Er klinkt nu meer rumoer op de gang. Enkele collega’s rennen voorbij. Het is nog steeds vroeg. Niet al teveel kantoorpersoneel is aan het werk.

Met de vernederende beelden van het ontwaken nog in mijn hoofd was ik haar kantoor snel voorbij gelopen. Wanneer de pc is opgestart, begin ik met mijn zoektocht op internet naar professionele hulp. Uit mijn ooghoeken zie ik dat ze mijn kamer voorbij loopt. Ze draagt een witte blouse en korte rok. Hoge hakken. Er is verder nog niemand op kantoor.

Wat zou ze vandaag voor ondergoed aan hebben? Ik open een andere internetpagina en zoek naar afbeeldingen die me kunnen helpen. Het duurt niet lang of ik heb iets geschikts voor haar uitgezocht. Och, hoe graag zou ik naar haar toe gaan en haar deze luxe lingerie cadeau doen. Daar schuilt toch niets vreemds in? Als ik een vrouw was zou ik me vereerd voelen. Zoveel aandacht.

Ik hoor de kopieermachine. Wat als…? Ik stel me voor hoe ze voorover buigt en kopietjes maakt van haar borsten. Haar billen steken uitnodigend naar achter. Ze heeft geen panty’s aan. Dat zie ik nog beter wanneer ik haar rok omhoog schuif. Verbaasd kijkt ze achterom. Als ze mij herkent lacht ze enkel. Ik duw haar weer voorover. Trek haar slip naar beneden. Open mijn gulp en wring me moeizaam naar binnen. Ze is lang niet zo warm, zacht en glad als vanochtend. Ook zucht ze niet maar schreeuwt eerder. Wat een nare droom is dit aan het worden. Ik voel hoe het mij ontglipt. Alles. Het einde is anders dan alle andere dromen die ik over haar heb gehad.

Op de gang blijft het onrustig. Meer personeel loopt voorbij. Het lijkt of ze richting de kopieerruimte gaan. Ik besluit ook een kijkje te gaan nemen. De aanblik van een aantal totaal ontredderde collega’s doet me schrikken. Er is blijkbaar iets ernstigs gebeurd. Als ik voldoende dichterbij gekomen ben om het gruwelijke tafereel te aanschouwen, besef ik dat ik hulp van geheel andere aard nodig heb.

Peter Pellenaars, wie is hij eigenlijk? Hij heeft in elk geval een blog.

Foute Mannen, Gastschrijver, 17.11.2011 @ 13:48

[Home]
 

4 Reacties

op 18 11 2011 at 00:48 schreef MNb:

Die ik is inderdaad wel een foute man, ja.
Bij Ruth Rendell en Lawrence Sanders zijn ze nog een beetje fouter.

op 27 11 2011 at 13:59 schreef yezkilim:

Mooi verhaal!
Doet me denken aan de film Amercan Psycho.

op 07 01 2012 at 00:19 schreef Out of control - petepel - petepel:

[…] geplaatst op Frontaal Naakt in de Foute Mannen […]

op 03 06 2013 at 11:27 schreef Out of control | petepel:

[…] geplaatst op Frontaal Naakt in de Foute Mannen […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS