Home » Archief » Petra krijgt het aan de stok met de trollen van DENK


[13.02.2017]

Petra krijgt het aan de stok met de trollen van DENK

Petra Kramer


Chieko Matsubara 

In 2011 voerde ik een guerrilla-campagne tegen de PVV, die alle landelijke media heeft gehaald. De PVV heeft kansloos aangifte tegen me gedaan. In 2013 werd ik staande gehouden door een agent in burger die zich identificeerde als de veiligheidsdienst a.k.a. de AIVD omdat ik er bijna in slaagde om een sticker op de rug van Sybrand Buma te plakken.

Ik ben zoals de AIVD dat noemt een anarcho-extremist.

Over van alles en nog wat heb ik een mening. Zo ben ik tegen de status quo, tegen het kapitalisme, tegen de bio-industrie, tegen Monsanto ook en tegen het godvergeten neoliberalisme dat het mogelijk heeft gemaakt dat acht witte mannen evenveel bezitten als de helft van de wereldbevolking.

Onhaalbare ambitie

Wat ik niet wist is dat ik een racist ben, een nazi ook. Ik ben een racist en een nazi omdat ik een twitteraar tegensprak. Twitteraar @howtofightracism tweette dat Artikel 1 de hoed in de ring had gegooid door te zeggen dat de partij een onhaalbare ambitie nastreeft, namelijk gekozen worden.

Wie de moeite neemt om het interview, waar @howtofightracism naar verwijst, verder te lezen, leert dat Artikel 1 niet verwacht te gaan regeren. Dat is heel wat anders en het lijkt me ook volstrekt realistisch. Sylvana gaat misschien op het nippertje een zetel halen en Ancilla hopelijk ook, maar regeren? Nee.

Feitelijke onzin

Mijn realisme werd niet gewaardeerd, mijn activisme evenmin. Als ik geen nazi of fascist was, dan zou ik een white saviour zijn. Ik werd bestookt met de meest ridicule reacties omdat ik het gewaagd had om de feitelijke onzin van een DENK-aanhanger te corrigeren. Denkt Artikel 1 dat ze geen zetel gaan halen? Nee. Ze denken dat ze niet gaan regeren.

Een legertje ontevreden DENK-stemmers beschuldigt Sylvana Simons van ‘racisme by proxy‘, wat de neuk dat ook moge zijn, en ze slaan wild om zich heen.

Dat, of ik ben echt een nazi.

Petra Kramer omschrijft zichzelf als ‘anarcho-jihadi’ en ’transliban’. Ze is snoeihard en messcherp. Volg haar op Twitter en lees haar op (onder andere) Meedogenloos en Vileine. Dit stuk stond al op Meedogenloos.

Petra Kramer, 13.02.2017 @ 07:56

[Home]
 

16 Reacties

op 13 02 2017 at 08:18 schreef Mario:

Die twee keffertjes, howtofightblabla en Michael van Zeijl, zouden eigenlijk eens https://en.wikipedia.org/wiki/The_Boy_Who_Cried_Wolf lezen. En dan “wolf” vervangen met ‘racisme’.

Maar dat zal wel weer teveel gevraagd zijn van die eencelligen.

op 13 02 2017 at 09:16 schreef Dennis:

Maar dat is een standaard tactiek van al deze twitter gekkies. Het gaat niet om dialoog. Het is preken voor de eigen parochie.

Regressieflinks en domrechts maken zich hier schuldig aan.

op 13 02 2017 at 09:33 schreef babs:

De omschrijving van anarcho-extremist is zo ruim dat iedereen die meer herverdeling wil en minder neoliberalisme en die wel eens bij een demonstratie komt, er onder valt.

Alles om dat budget op peil te houden.

Ook nam men deel aan de zogenoemde Blockupy-protesten in Frankfurt, die uitliepen op confrontaties met de politie.

Men was ergens waar ook anderen waren welke anderen door de politie zijn belaagd?? Man, dan kan zelfs ik, totale braafburger, zo op de no-fly-list.

op 13 02 2017 at 11:47 schreef vander f:

Aha, luitjes van de Moeilijke Woorden sekte:

‘Daar komt bij dat valideren van reverse racism ontkennen van white supremacy is.’

Met je witte sociale constructie verdedigings tactiek nazi gedrag…
Pfff, die enorme berg onzin waar je in terecht komt als je ‘gewoon’ een gesprek wil voeren, men zit zo enorm vast binnen dat verzonnen incrowd taaltje,
elk woord gewogen, gelabeld en verherbeoordeeld.
En of de rest van de wereld dat ook maar even zo gaat bezien want de Waarheid etc.

op 13 02 2017 at 20:48 schreef Gerard Matthijssen:

Wat de onderlinge verschillen tussen Sylvana Simons (Artikel 1) en de heren/dames van DENK ook mogen zijn, ik hoop dat ze elkaar weten te vinden in de strijd tegen het abjecte racisme van Wilders, Zijlstra, Asscher & Co. Ik gun mevrouw Simons (en partijgenoten) haar/hun Kamerzetel(s) na 15 maart as.: het is van belang dat gelijkgezinden 1 lijn trekken tegen racisme, fascisme en discriminatie. Hopelijk overbruggen de gezamenlijke belangen de onderlinge verschillen. Is lijstverbinding mogelijk? Juist in de oppositie kunnen groeperingen met overeenkomstige belangen elkaar steunen: optreden tegen racisme, discriminatie en sociale uitsluiting. Ook blanke Nederlanders (“onrendabelen”) zijn hiervan het slachtoffer, net als mensen van kleur. Uitsluiting treft iedereen, ongeacht etnische afkomst. Stem DENK of Artikel 1.

op 13 02 2017 at 21:04 schreef Poligraf Poligrafovich Sharikov:

Wat dit soort lui weigeren te zien is dat fascisme ook een construct is. In feite is er een heel spectrum tussen Adolf Hitler, Geert Wilders en die gast met die nagellak van dat interview. Dat betekent niet dat fascisme niet bestaat, maar je moet het even deconstrueren.

op 13 02 2017 at 22:56 schreef ikzelf:

Wie interesseert dat ‘spectrum’ dan, Pollie? Als het stinkt naar stront, wat boeit het dan welke kleur die stront heeft? Het enige dat wij met die stront moeten doen is: opruimen.

op 14 02 2017 at 16:32 schreef sjonnie:

Poligraf heeft wel een punt Ikzelf. hitler kwam ook aan de macht door geklungel van de toen gevestigde orde.

op 14 02 2017 at 21:33 schreef ikzelf:

Dat bestrijd ik geenszins, sjonnie, maar ik vraag mij af waarom ik een spectrum aan vormen en soorten fascisme moet zien. Drek is mijn ogen drek en dient opgeruimd te worden om te voorkomen dat de stank blijft hangen. We zouden verdorie nog aan de stank wennen…

op 14 02 2017 at 22:03 schreef Poligraf Poligrafovich Sharikov:

Het punt dat ik probeerde te maken is dat veel mensen, vooral ter linkerzijde, hun opvatting van rechtvaardigheid heel zwartwit uitdrukken. En dat dit gevolgen heeft voor zowel insiders als outsiders. Je hoort er bij of niet, maar in geen enkel geval is jouw visie relevant. Dus waarom iemand zich tot dit soort groepen aangetrokken zou moeten voelen is me een raadsel. Lui die etiketten plakken als “white saviour” of vinden dat witte mensen “hun plek moeten kennen” gaan nooit verder komen dan de positie van verongelijkte gelijkhebbers ergens in hun eigen ideologische ghetto.

En om de kritiek even voor te zijn: Mensen etiketten als “kutmarokkaan” plakken of die vinden dat zwarte mensen hun plek moeten kennen krijgen binnenkort de regering van hun dromen. En nee, dat is niet eerlijk.

op 15 02 2017 at 15:09 schreef ikzelf:

En toch heb ik het idee, Pollie, dat jij voorstelde om vooral méér (verschillende) etiketten te plakken, omdat één etiket niet genuanceerd genoeg is.
Daar stelde ik tegenover dat je je ook dood kunt nuanceren. En wat schuift die nuance dan precies?

op 15 02 2017 at 21:55 schreef Poligraf Poligrafovich Sharikov:

Die nuance levert op dat je beweging veelzijdiger wordt en daardoor meer gaat bewegen. Als je kijkt naar domrechts lijkt het soms alsof je tegenover een veelkoppige hydra staat met Jan Roos, die lul van de metro, Hero Brinkman, Lodewijk Asscher, Geert, Hans Teeuwen, Thierry Baudet, Joshua Livestro, de piemelroepers en ga zo maar door. Die lui spreken elkaar voortdurend tegen, maar precies dat maakt de hydra zo onverslaanbaar. Kijk je naar links zie je overal sukkels die aandringen op samenwerking en wat ons bindt en vooral eenheid uit te stralen. In het meest extreme geval heb je die Denk-trollen van hierboven die uit naam van de zuiverheid iedereen tot vijand maken.

op 15 02 2017 at 22:25 schreef Sasha Berkman:

“Kijk je naar links zie je overal sukkels”

Jij bent zeker een libertarier? Een vraag: had je rijke ouders?

op 16 02 2017 at 11:34 schreef ikzelf:

Het lijkt niet alleen zo alsof je tegenover een veelkoppige Hydra staat als je naar rechts kijkt, je staat tegenover een veelkoppige hydra.
Die lui spreken bovendien niet alleen elkaar voortdurend tegen, ze spreken zichzelf voortdurend tegen.

Wat is het verschil tussen rechts en links, Pollie? Noch rechts, noch links zoekt serieus samenwerking tussen en ieder meent voor zich het ware wiel te hebben uitgevonden. [Terwijl juist op links al een lijstverbinding is: (https://digitalehofstad.wordpress.com/2016/12/12/linkse-samenwerking-pvda-groenlinks-sp-d66/); rechts blijft achter.] Was er nood aan vijftig tinten grijs op rechts, nee toch? Maar ze kwamen er wel. Omdat ze elkander tegenspreken en dus een andere kleur in het spectrum zijn, beweer je. Waarom trek je die lijn dan niet door op links en erken je dat daar evenmin sprake is van samenwerking omdat ze vinden dat ze een andere tint rood zijn?
Jouw bril is me té getint.

op 16 02 2017 at 18:27 schreef Poligraf Poligrafovich Sharikov:

Ik ben zeker geen libertariër en had geen rijke ouders.

Maar ik vind dat ze op domrechts een ding heel slim doen, namelijk pluriformiteit omarmen binnen hun beweging. Als je domrechts bent, dan valt er wat te kiezen. Als je in de progressieve-hoek zit, kom je de scherpslijpers tegen die zich tot doel stellen de beweging te zuiveren. Een soort linkse inquisitie die sinds 1986 elke vorm van verandering afwijst omdat ze verdeeldheid ziet als verzwakking. En het lukt ze geweldig om de rijen gesloten te houden, met zijn vijfen.

op 16 02 2017 at 22:41 schreef ikzelf:

Ja, als je versplinteren van krachten slim vindt, dan wel, ja.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS