Home » Archief » Roffelen voor Wilders


[26.09.2023]

Roffelen voor Wilders

Peter Breedveld

Thierry Baudet stond aan het begin van de Algemene Beschouwingen een complottheorie over 9/11 af te draaien en beweerde dat er nooit mensen op de maan waren geweest, toen Wilders herm interrumpeerde en zei dat Baudet zelf al ver op weg naar de maan was. Het was het nieuws van de dag. Iedereen vond het hilarisch. Alle Kamerleden roffelden voor Wilders op hun tafel, inclusief de D66-fractie. Alsof Wilders Sigrid Kaag niet steeds voor heks uitscheldt, alsof hij niet zijn eigen complottheorie rond D66 heeft verzonnen, met de partij als kwade genius achter een plan om Nederland over te leveren aan de moslims en de cultuur-marxisten.

Alsof Wilders niet om de haverklap vluchtelingen ontmenselijkt en moslims hun rechten wil afnemen, er zelfs tientallen miljoenen uit Europa wil laten deporteren. Alsof zijn partij niet het bestaansrecht bedreigt van een miljoen Nederlanders en van miljoenen Europeanen, alsof hij Anders Breivik niet heeft geïnspireerd tot het doodschieten van 80 linkse kinderen.

Wilders is een afschuwelijke man, een gewetenloze psychopaat. En soms, voor de camera, willen politici zijn bizarre uitspraken nog wel eens afkeuren. Tijdens verkiezingstijd willen ze nog wel eens verklaren dat ze niet met hem willen samenwerken. Maar het zijn allemaal praatjes voor de vaak. Ze vinden zijn toon soms verkeerd en zijn woordkeuze onnodig hard, maar niemand heeft echt moeite met zijn racisme en zijn islamofobie en zijn vrouwenhaat. Ze verschillen met hem van mening, meer niet. Daarover debatteren ze dan beschaafd en daarna is het even goede vrienden.

Boer en vos

Dit is politiek in Den Haag: de boer onderhandelt met de vos over het lot van de kippen. De kippen vinden de kwinkslagen van de vos geweldig leuk. Die vos brengt tenminste wat leven in de brouwerij. Als jij me enkele tienduizenden burgers laat vergiftigen, mag jij tienduizend vluchtelingen laten verdrinken en hé, omdat je mijn vriend bent, Toeslagenschandaaltje erbij.

Met Baudet had ook bijna niemand een probleem. Een studentikoze provocateur die zo mooi piano kon spelen. Zijn gekoketteer met nazi’s en hun gedachtengoed vond niemand erg, totdat hij een paar écht heilige huisjes omver begon te schoppen. Corona en nu 9/11, en twijfelen aan de maanlanding lijkt voor veel mensen ook een taboe. Terwijl, boeien, toch? Baudet gelooft niet in de maanlanding, nou en.

Dat Wilders aanslaat op Baudets 9/11-theorie, is nogal wiedes. 9/11 vormt zijn bestaansrecht. Wie bestrijdt dat de moslims erachter zaten, saboteert het fundament van de PVV: moslimhaat. Wilders stond daar niet voor het gezonde verstand der natie en voor de feiten, hij stond daar voor racisme en islamofobie. Het geroffel was totaal misplaatst.

En met dat ophemelen van zijn “humor” en zijn gevatheid moet het ook maar eens gedaan zijn. “U bent zelf al hard op weg naar de maan.” Wat een dad-joke, uit 1958.

Gedrevenheid

Gisteren tweette PVV-Kamerlid Harm Beertema dat hij zich, omdat voor de tweede keer op een lage plaats op Wilders’ kieslijst werd gezet, door Wilders helemaal alleen samengesteld, zonder stemming of partijbijeenkomst of wat dan ook, terugtrok als kandidaat omdat hij zich niet gewaardeerd voelt. Good riddance, want niet alleen is Beertema als PVV’er per definitie een hatelijke racist en islamofoob (hij boycotte als onderwijswoordvoerder de VU vanwege een islamitische gebedsruimte), hij maakt ook constant stemming tegen trans mensen, zo de haat tegen ze aanwakkerend die inderdaad hand over hand toeneemt.

Maar wie stond er weer klaar met een woord van waardering? D66’er Boris van der Ham, die altijd vriendelijk is voor rascisten en islamofoben. Racisten en islamofoben zijn ook mensen! “We waren het over veel oneens”, aldus Van der Ham, “maar wat was je gedreven en betrokken!”

Weet je wie er godverdomme ook gedreven en betrokken was? “Maar Peter, je toon! Je godwins!” Flikker toch op. Je prijst iemand, die zijn achterban ophitst tegen mensen die niks hebben gedaan, die het al moeilijk hebben omdat ze uitgesloten en in elkaar geslagen worden, niet om zijn fucking gedrevenheid.

Verachtelijke joodjes

Maar dat is het met die zakkenwassers in de politiek. Deportatie van moslims is voor hen een meningsverschil. Vluchtelingen hyena’s noemen is een verschil van inzicht. Ze geven geen kut om ons en al helemaal niet om moslims of Syriërs. Turkse Nederlanders moeten van hen allemaal naar Erdogan. Ze borrelen en barbecuen niet met ons, maar met Wilders, en met Gidi Markuszower, die vindt dat “verachtelijke joodjes”, namelijk Joden die het niet met hem eens zijn, moeten worden achtergelaten in een Oost-Europees bos om daar dood te vriezen. Daar keuvelen ze gezellig mee, met totale gewelddadige psychopaten. Met de Penguin en The Joker. Daar moet de verstandhouding goed mee blijven.

Godverdomme klootzakken.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland.

 

 

Become a Patron!

Peter Breedveld, 26.09.2023 @ 07:30

[Home]
 

1 Reactie

op 26 09 2023 at 07:32 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS