Home » Archief » Small dick energy


[10.01.2023]

Small dick energy

Peter Breedveld

Troglodiet Andrew Tate zat Greta Thunberg op Twitter te sarren door op te scheppen over zijn wagenpark. “Vertel me er alles over”, reageerde ze, “mail me op smalldickenergy@getalife.com.” Tate was op zijn nummer gezet en toen hij kort daarna werd gearresteerd, was het feest compleet. “Nu zal zijn naam voor eeuwig verbonden zijn met “small dick energy”, twitterde iemand.

De hele wereld lachte om small dick energy, maar in het licht van de nieuwe politieke correctheid rond body-shaming vond ik dat best hypocriet. Fatsoenlijke mensen lachen vrouwen niet meer uit om hun dikke kont of kleine borsten, hoezo is het wel in orde mannen met kleine piemels belachelijk te maken?

Ik tweette er iets over en mensen die normaal zo scherp zijn als het gaat om grappen over uiterlijkheden, beperkingen en lichamelijke afwijkingen, schoten nu krampachtig in de verdediging. “Andrew Tate is een verschrikkelijke man”, zeiden ze. “Die verdient het om vernederd te worden.” Verschillende mensen wezen erop dat we helemaal niet weten hoe groot of klein Tates piemel is en dat de grap dus helemaal niet over zijn piemel ging.

En meer van dergelijke, abominabel povere argumenten.

Kleine piemel

Tate verdiende een vernedering, dat staat buiten kijf, en Thunbergs reactie op zijn gesar was een slam dunk, zonder meer. Maar juist omdat het niet over Tates piemel ging, was haar sneer over small dick energy zo ongepast. Ze schoot met hagel op Tate, en raakte onschuldige omstanders, mannen met een kleine piemel. Mannen die daar misschien echt mee zitten.

Ik zal meteen bekennen: ik heb ook grappen gemaakt over kleine pikkies. Maar ik ben minder verkrampt over foute grappen dan de meeste Gutmenschen. Ik gebruik het uiterlijk van Annabel Nanninga tegen haar, omdat dat in perfecte harmonie is met haar karakter. Ze ziet eruit en gedraagt zich als een tank. Ik lach Jan Dijkgraaf uit om zijn uiterlijk. Ik spot met de overgevoeligheid die tegenwoordig heerst rond zaken als autisme en dyslectie. Geen zorgen, ik mankeer zelf het één en ander, daar mag u om lachen. Doet u ook. Heel vaak en verbeten. Maar het is wel fout, natuurlijk, mensen uitlachen om dingen waar ze niks aan kunnen doen.

Maar als je zo hypercorrect bent over al die zaken, als je mensen cancelt omdat ze de verkeerde pronouns gebruiken, ben je het aan je stand verplicht je te onthouden van grappen over kleine piemels. Jullie hadden allemaal moeten zeggen: “Greta, dat kan niet, wat je doet.”

Slecht in bed

Want je weet allemaal dat ze het signaal afgaf dat mannen met kleine piemels belachelijk zijn. Dat een kleine piemel de oorzaak is van typisch machogedrag, zoals opscheppen over je poenige auto. Dat als je zo nadrukkelijk het alfa-mannetje uithangt, dat wel compensatie zal zijn voor het feit dat je een kleine piemel hebt. Dat je wel niks klaar zult spelen in bed.

Iemand, die het grapje over small dick energy verdedigde, legde uit dat het helemaal niet erg is om een kleine piemel te hebben, dat je vrouwen op andere manieren kunt bevredigen. Ik denk niet dat er mannen met kleine piemels zijn die daar troost uit putten.

Kleine piemels zijn al sinds de oertijd onderwerp van gemene grappen. Veel mannen, en de laatste jaren stijgt hun aantal, ondergaan daarom penisvergrotingsoperaties. Die zijn niet zonder risico, en er gaat wel eens een patiënt dood. Saillant: de meeste mannen die hun piemel willen laten vergroten, hebben een piemel van gemiddelde grootte.

Small dick energy.

Afval scheiden

Greta heeft dus Tate niet vernederd, maar duizenden, misschien wel tienduizenden andere mannen die keurig hun afval scheiden en met het openbaar vervoer gaan om de aarde te redden, elke avond de preferred pronouns uit hun hoofd leren van alle mensen die ze kennen. Mannen met een complex over hun piemel. Of die misschien geen complex hadden maar die hebben gekregen door Greta’s grapje. Je weet het niet.

Het valt me op dat de mensen die ik vaak spottend “wokies” noem, puurhartigen die nog nooit in hun leven een faux pas hebben begaan, nooit door rood lopen en rinkelend met een belletje over straat gaan om de insekten te waarschuwen zodat ze niet per ongeluk worden vertrapt, de types die apestront gaan als je “transvrouw” aan elkaar schrijft, meedogenloos wreed kunnen zijn jegens mensen die ze als minderwaardig beschouwen. Als je ze aanspreekt, “call-out” heet dat in wokietaal, hebben ze een heel evangelie klaar ter rechtvaardiging van hun gevoelloosheid.

Maar ik zie jullie. En jullie zien jullie ook.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 10.01.2023 @ 09:24

[Home]
 

1 Reactie

op 10 01 2023 at 09:24 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS