Home » Archief » Trap er niet in en fuck de VVD


[13.10.2016]

Trap er niet in en fuck de VVD

Petra Kramer

on6

Er is een merkwaardige en beklagenswaardige paradigmaverschuiving gaande in Nederland. Linkse hobby’s zoals mensenrechten en in het bijzonder vrouwenrechten en rechten van seksuele minderheden worden door rechtse partijen gekaapt als zijnde Nederlandse normen en waarden.

Dat terwijl we die zogenaamd Nederlandse verworvenheden niet dankzij rechtse partijen hebben binnengesleept maar ondanks rechtse partijen. De openstelling van het huwelijk voor paren van gelijk geslacht hadden we bijvoorbeeld al in 1996 kunnen regelen en niet pas in 2001, als de halve VVD-fractie niet had dwarsgelegen.

Ik weet dat ik dat eerder heb geschreven en ik word er moe van om het te moeten herhalen maar toch blijf ik erop hameren. Rechts is nooit voor rechten van minderheden geweest. Rechts is alleen geïnteresseerd in verdeel-en-heers-tactiek en tot mijn spijt zijn seksuele minderheden een uitstekende stok om moslims mee te slaan. Als middel om het bepaald niet ruimdenkende stemvee mee op te stoken.

Krokettenmotie

Hebben moslims een substantiële politieke invloed in Nederland? Nee. Dat hebben ze helemaal nergens in het zogenaamde vrije westen. De enige islamitische invloed die Nederlandse politiek rijk is, beperkt zich tot het verzoek om rekening houden met de Ramadan. Raadsleden in Rotterdam vragen of er alsjeblieft rekening kan worden gehouden met het verbreken van het vasten door even pauze te houden, en in de Tweede Kamer vroeg DENK om een uitstelling van de stemmingen en dat was het dan. Dat ronduit redelijke verzoek werd in de Tweede Kamer door Khadija Arib begroet met hoon en spot en de media maakten daar een feestje van.

Dat terwijl dé claim to fame van onze vorige premier die als raadslid begon de fameuze krokettenmotie is. Als een raadsvergadering tot na elf uur ’s avonds duurt, dan heeft de raad recht op een gratis kroket. Ik maak geen grap.

Diezelfde Jan Peter Balkende die het democratische proces naar eigen zeggen uit verveling(!) vervuilde met een volstrekt belachelijke motie, schopte het tot premier om zich vervolgens in het verschrikkelijke buitenland te gaan beklagen over vermeende Nederlandse verworvenheden: “In een discussie met studenten van de Islamitische Staatsuniversiteit zei Balkenende dat hij als Tweede-Kamerlid tegen het homohuwelijk was.”

Weigerambtenaren

Zijn partij hoopt dat u dat vergeten bent. Niemand die het CDA een achterlijke cultuur verweet. Niemand die het CDA achterlijk heeft genoemd omdat ze het bestaan van weigerambtenaren zo lang mogelijk verdedigd hebben. Sterker nog, in het regeerakkoord van Balkenende IV stond dat “gewetensbezwaarde” ambtenaren rechtsbescherming dienen te genieten.

Toevalligerwijs was ik destijds raadslid en heb ik de gemeenteraad achter een motie gekregen om weigerambtenaren te ontslaan. Daardoor legde een een wethouder van de ChristenUnie zijn privilege om trouwambtenaar te zijn neer en beloofde de CDA-wethouder huwelijken tussen paren van het gelijke geslacht te sluiten, mocht het hem gevraagd worden. Dat werd landelijk nieuws, waarvoor de PvdA helaas de credits kreeg.

Negen jaar later bevinden we ons in de bizarre situatie waar het stemvee en het politieke journaille dankzij het geheugen van een eendagsvlieg hamert op linkse verworvenheden die ineens herverpakt worden als zijnde rechtse successen. Dat is absurd. Vooral omdat die verworvenheden ineens verdedigd moeten tegen het vermeende islamitische gevaar en niet tegen de paus die mensen zoals ik vergelijkt met kernwapens.

Bij hun kut grijpen

De paus is het eens met Martin Vrijland dat er zoiets als de transgender-ideologie bestaat en geen enkele politicus die zegt dat hij zijn bek moet houden met die onzin. Integendeel, dat geluid vindt weerklank bij de AfD en Pegida, de vrienden van de PVV.

En toch gaat het maar door. Zelfs terwijl Farage Trump met een gorilla vergelijkt, wat hij gek genoeg een compliment vindt. Het houdt niet op.  Trump die vrouwen graag bij hun kut grijpt? Doodnormaal gedrag voor een alpha male.

Het gaat zelfs zover dat Ben Carson, voormalig presidentskandidaat, zegt dat vrouwen de seksuele veroveringen van mannen niet snappen. Dát zou het probleem zijn, niet de ronduit schofterige opmerkingen van Donald Trump.

Schurft aan mensenrechten

David Cameron die (op uitnodiging van de VVD) Mark Rutte van het hebben van een visie beticht (hetgeen Mark Rutte daadwerkelijk een kwalijk woord vindt) heeft de Brexit in gang gezet. En waarom? Voornamelijk omdat de Tories de schurft hebben aan mensenrechten, net als alle andere rechtse partijen.

In Amerika lopen laagbetaalde idioten achter Trump aan zonder te beseffen dat hij hun linkse verworvenheden zoals het minimumloon wil verlagen. In Nederland wil de VVD hetzelfde flikken.

Ik ga niet op DENK  stemmen (tenzij de PvdD een lijstverbinding met 50Plus aangaat) maar ik zeg wel: trap er niet in.

Petra Kramer omschrijft zichzelf als ‘anarcho-jihadi’ en ’transliban’. Ze is snoeihard en messcherp. Volg haar op Twitter en lees haar op (onder andere) Meedogenloos en Vileine. Dit stuk stond al op Meedogenloos.

Petra Kramer, 13.10.2016 @ 05:41

[Home]
 

5 Reacties

op 13 10 2016 at 11:04 schreef babs:

Dat slot over Trump klopt volgens mij niet.
https://www.theguardian.com/us-news/2016/jul/29/donald-trump-federal-minimum-wage-prices-2009-2016

Doet verder niks af aan de rest van het stuk.

op 13 10 2016 at 13:05 schreef Brrry:

Ik heb het CDA altijd een achterlijke partij gevonden. Net als de VVD eigenlijk.

op 13 10 2016 at 15:02 schreef Petra:

In het artikel waar je naar linkt wordt gesteld dat Trump gezegd heeft dat de lonen omhoog moeten en dat ze te hoog zijn, babs. Het cruciale citaat uit het artikel is “states should really call the shots”. In 2013 heeft Trump’s running mate, Pence, een wet getekend die lokale overheden verbiedt om meer dan het minimumloon te eisen. Als Trump over vrijhandelsverdragen leutert, dan zegt hij dat Amerikanen weer competitief met lagelonenlanden, de enige manier waarop dat kan is door lagere lonen te accepteren.

http://www.politifact.com/truth-o-meter/statements/2016/oct/04/tim-kaine/tim-kaine-says-donald-trump-mike-pence-want-elimin/

Overigens moeten we ons voorbereiden op een toekomst zonder werk. Door de robotisering wordt mijn favoriete politieke pamflet – het recht op luiheid – eindelijk waarheid.

http://www.newstatesman.com/2016/10/mps-want-pupils-learn-rival-robots-they-should-be-equipped-work-free-world-instead

https://www.marxists.org/nederlands/lafargue/1883/1883luiheid.htm

op 13 10 2016 at 18:30 schreef Hermann:

@ petra. Claude Lévy-Straus wist al: een samenleving die te veel leden gaat tellen kan alleen voortbestaan door knechting. Volgens Joseph Vogl (Filosofie magazine nr. 10 okt. 2016) gaat ’t tegenwoordig zo: de staat verplicht niemand om ’n huis te kopen, maar maakt ’t financieel voordelig en “…..heel veel mensen hiervoor kiezen zonder door te hebben dat ze daartoe gedwongen worden door ’n politieke keuze van bovenaf”.

En verder zegt hij: “We zijn blind voor de indirecte macht van de economie”. Volgens hem was de VOC het eerste private bedrijf met politieke macht. Daar ben ik het niet met hem eens, want volgens mij was dat Fugger. https://nl.wikipedia.org/wiki/Fugger_(geslacht) Volgens berekeningen (omgerekend naar huidige maatstaven), was Fugger ‘de rijke’ de rijkste mens ooit op deze planeet. Fugger heeft zelfs de toenmalige Paus op het matje geroepen, omdat zijn rekeningen niet betaald werden. Ongehoord in die tijd.https://de.wikipedia.org/wiki/Fuggerei

op 13 10 2016 at 21:31 schreef mo:

Dit valt mij al jaren op.. Geld zelfs voor dierenrechten

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS