Home » Archief » Verwend


[15.09.2009]

Verwend

Peter Breedveld

L0033273 Persian couple copulating

Nora Kasrioui zat laatst in de trein, waar ze werd lastiggevallen door een aangeschoten, bronstige Marokkaan, die daarmee de bewering van Jneid Fawaz logenstrafte dat de hoofddoek vrouwen tegen seksuele intimidatie beschermt. Ze realiseerde zich dat hij misschien niet in de gaten had dat ook zij Marokkaan is en begon in het Arabisch in haar mobieltje te praten. Dat hielp, de Marokkaan droop af en toonde later zelfs berouw en beterschap.

Uiteraard is dit voorval voor Annelies Brulboei weer aanleiding voor een rondje kwaadaardig gesakker, want de moraal van Kasrioui’s verhaal zou zijn dat je als vrouw maar beter een hoofddoek kan dragen en Arabisch kunt spreken. Constant op zoek naar het slechtste in de ander, Annelies Brulboei is het spiegelbeeld van Anja Meulenbelt. Onverzoenlijk, met een totaal gebrek aan empathisch vermogen.

Kasrioui’s hachelijke avontuur was Vrije Volker Hein Maassen ook al opgevallen (zitten die mensen nou de hele dag het Internet af te struinen, op zoek naar stokken om moslims mee te slaan?). Maassen is een stuk milder voor Kasrioui, zelfs opvallend mild voor Het Vrije Volk, maar hij verwijt haar toch te zijn ‘meegegaan in de achterlijke denkbeelden van deze Marokkaanse jongen’. Maassen vindt dat Kasrioui zich niet als Marokkaanse kenbaar had moeten maken, maar als vrouw zonder meer.

Dat Kasrioui een vrouw is, was die Marokkaanse jongen echter al opgevallen, ondanks zijn benevelde toestand. Vandaar dat hij aanstalten maakte zijn lul uit zijn broek te halen. Kasrioui heeft gewoon gedaan wat ze kon verzinnen om het vege lijf te redden. En ja, daarbij maakte ze gebruik van het droevigstemmende feit dat sommige heren onderscheid maken tussen Marokkaanse zusters en vogelvrije hoeren. Dat betekent natuurlijk niet dat Kasrioui dat onderscheid zelf ook maakt.

Maar goed, dankzij Brulboei en HVV weet ik nu dat Kasrioui bestaat, en dat ze ook een mening heeft over de mening van Femke Halsema over hoofddoeken. Hier het bekende gedram dat zo typerend is voor de verwende moslimprinsjes en prinsesjes in Nederland, die bij de minste kritiek beginnen te huilen dat er tegen ze wordt ‘aangeschopt’ en dat ze worden ‘uitgesloten’. En natuurlijk het onvermijdelijke gedreig met een verkiezingsnederlaag:

Wat ik wel weet is dat het politiek strategisch gezien het voor een linkse partij uiteraard niet handig is om zoiets over moslima’s te zeggen want Nederland kent een groeiend aantal (bekeerde) intellectuele moslima’s, die zich (naar ik gehoord heb) eerder aangetrokken voelen tot Groenlinks

Wat willen moslims nu eigenlijk? Willen ze dat ze in alle vrijheid hun fantastische geloof van vrede en tolerantie kunnen belijden op de manier die hen goeddunkt, of willen ze totaal gevrijwaard blijven van hen onwelgevallige meningen? In het laatste geval zouden ze kunnen overwegen te emigreren naar één van de vele, vele landen waar maar één mening is toegestaan, nauwkeurig omschreven door de overheid. Waarom zou per se ook nog in dit minuscule landje de vrijheid moeten worden afgeschaft?

Als het je echter om godsdienstvrijheid gaat, is het misschien toch beter om in Nederland te blijven en op Femke Halsema te stemmen, ook al is die persoonlijk niet zo’n warm voorstander van de hoofddoek. Met Halsema in het parlement weet je wèl zeker dat er tenminste één persoon is die zal vechten voor jouw recht om je in lappen te hullen, opdat niemand aanstoot hoeft te nemen aan de bron van smerige zonden die jouw vrouwelijkheid is.

En ook weer zo typisch voor moslims en islamofielen, om heel boos te worden over Halsema’s hoofddoekuitspraken, maar totaal geen aandacht te schenken aan het schrijnende verhaal van haar goede bedoelingen jegens moslims, die stuklopen tegen de muur van vijandige desinteresse van diezelfde moslims. Dat de moslimvriendinnetjes van Halsema’s kinderen niet bij haar thuis mogen spelen omdat haar man ze ‘s middags opvangt, daar hoor je Kasrioui niet over. Nee, ze leest dat interview en balkt dan met droge ogen dat moslims worden uitgesloten.

Een normaal mens zou zich toch de ogen uit de kop schamen?

Peter Breedveld kan niet wachten op het moment waarop alle mensen in vrijheid al hun kleren zullen afslingeren. Weg met de valse schaamte!

Peter Breedveld, 15.09.2009 @ 07:47

[Home]
 

51 Reacties

op 15 09 2009 at 08:32 schreef sloffervos:

verdomme waarom heb ik dit weblog pas recent ontdekt? waar was ik al die tijd?!

op 15 09 2009 at 09:31 schreef Paco:

Buitensluiten van moslims. Doen zij dat ook niet met de nederlandse bevolking? Hun hechte gemeenschap geeft het voorbeeld. Ik denk het wel, dus wat willen ze nou eigenlijk?

op 15 09 2009 at 12:23 schreef Peter:

‘Dat er mensen zijn die meer op de hand van Femke zijn dan op die van mij was voorspelbaar’, schrijft Anja Meulenbelt. ‘Wat mij daarbij opvalt is a. dat het praktisch allemaal autochtonen zijn (…)’

Is het niet racistisch om consequent opvattingen van tafel te vegen met het argument dat het om de opvattingen van ‘witte, middelbare mannen’ of ‘autochtonen’ gaat?

Wat dat betreft moet Meulenbelt de opiniepagina van NRC Handelsblad maar in de gaten houden, voor de mening van een allochtone, islamitische vrouw over de hele affaire.

op 15 09 2009 at 12:29 schreef Bert Brussen:

Als moslims zich buitengesloten voelen omdat de Paco’s van Nederland een hechte gemeenschap vormen, hoor je als eerste van Paco dat de moslims niet zo moeten zeiken.

Maar o wee als de moslims, net als de Nederlanders, een hechte gemeenschap vormen! Dan hoor je Paco meteen: “WIJ WORDEN BUITENGESLOTEN!”

op 15 09 2009 at 12:46 schreef Pieter:

Femke redeneert zuiver, in de traditie van Voltaire, terwijl Anja Meulenbelt, en da’s mijn indruk, het gebruikt voor de zingeving van haar eigen leven. Ze beleeft de tragiek van de ideologische colporteur die, met een voet tussen de deur, nooit mag binnenkomen.

Paco scoort natuurlijk wel een puntje. Iemand die zelf met twee maten meet moet niet zeuren over discrimonatie en emancipatie.

op 15 09 2009 at 13:07 schreef Chaimae:

Vlammend betoog!

Even een schrijnend voorbeeld (voor de Marokkaanse heren). Ook ik zat gisteren nog laat in de trein. Een groepje Hollandse mannen nam naast me plaats. Ze hebben wat aanstalten gemaakt, maar daar was dan ook de kous mee af. Geen obscene gebaren, noch vulgair taalgebruik.

Zal het dan niet aan de islamitische mannen, hoe zelfingenomen het ook moge klinken, liggen? Ligt hun gedrag niet deels ten grondslag aan het hoofddoekengebod?

PS. Zedeloos schepsel. Mocht ik in de schoenen van Nora hebben gestaan had ik gauw naar wat scherps gezocht en het zo in zijn ogen geduwd. Zal hem leren!

op 15 09 2009 at 15:05 schreef Paco:

We zijn toch in Nederland Bert, je moet de boel niet omdraaien. Nederlanders vormen helemaal geen hechte gemeenschap.

op 15 09 2009 at 15:30 schreef babs:

moslims ook niet.

op 15 09 2009 at 19:19 schreef jvdheuvel:

Ik vind dat ik er recht op heb dat de meeste mensen hun kleren aanhouden.

op 15 09 2009 at 19:55 schreef jozef:

Leuke website dat Hoeiboei, bedankt voor de link.

op 15 09 2009 at 21:43 schreef Peter:

Ik vind dat ik er recht op heb dat de meeste mensen hun kleren aanhouden.

Waarom daar stoppen? Waarom niet vinden dat je er recht op hebt dat de meeste mensen een papieren zak over hun hoofd trekken?

op 15 09 2009 at 23:17 schreef vasti:

Peter,

Alleen al uit veiligheidsoogpunt. Er schijnen nogal wat overvallen plaats te vinden met gebruik van burka en derg. bedekkingen.

Goed stuk!

op 16 09 2009 at 06:20 schreef J.Morika:

Wat willen moslims nu eigenlijk? Willen ze dat ze in alle vrijheid hun fantastische geloof van vrede en tolerantie kunnen belijden, of willen ze totaal gevrijwaard blijven van hen onwelgevallige meningen“, deze vraag overviel mij ook toen ik gisteren naar obalive keek. Na een slaapverwekkende en zeer politiek correcte uitzending werd het vanaf minuut 33 (in het tweede uur) toch nog interessant: mms://media.omroep.nl/bobo04/1/media/ikon/OBAlive/20090915/tweede_uur.wmv . Het scheen de hoofdgast (dat is die gozer van die anne-frank cartoons) volstrekt te ontgaan dat er een verschil is tussen leugen en waarheid, tussen belediging en moord bestaat.

op 16 09 2009 at 08:05 schreef René:

Och och och, Bertje, wat zit je toch weer te bipolairen. De ene keer is het de schuld van alle christenen als er een dominee loopt te zwatelen. Dan weer is het natuurlijk een marokkaan als er een scooter bij je flat in de vlam vliegt. En nu ontken je weer dat de gemiddelde moslim zich afsluit van de nederlandse samenleving.

Jij bent echt de meest onstabiele blogger en reaguurder aller tijden.

op 16 09 2009 at 08:48 schreef Jeroen de Kreek:

René

Vind jij het gek dat de gemiddelde moslim zich afsluit van de Nederlandse samenleving? Die Nederlandse sameleving pleegt al zeven jaar terrorisme gerelateerde misdaden in moslim landen. Verwacht je dat moslims dit leuk vinden en meedoen?

Wat heeft iedereen een onwaarschijnlijk bord voor het hoofd, vooral ook op frontaalnaakt. Genant gewoon.

op 16 09 2009 at 10:12 schreef babs:

Jeroen,
Het waren terroristen die in Afganistan onderdak hadden, die een aanval uitvoerden op een bevriende natie. De regering van Afganistan weigerde mee te werken bij het oppakken en uitleveren van die terroristen. Daarop is besloten zelf te gaan zoeken en de regering die terrorisme steunt weg te jagen. Nu wordt het wel een keer tijd daar op te stappen en wij (VS en bondgenoten) zijn niet zonder zonde, maar je moet de zaak niet omdraaien.

En of moslims in Nederland er nu mee zitten dat we Al Quaida en de Taliban aan het plagen zijn in Afganistan waag ik te betwijfelen. Een enkeling wellicht.

op 16 09 2009 at 10:26 schreef Jeroen de Kreek:

Babs,

Heb geen woorden voor deze onnozelheid. Het eindeloos schieten in eigen voet. Gewone Afghanen noemen de aanwezigheid van westerse troepen daar ‘fascisme’. Mede gezien de werkwijze en miljoenen doden in Irak begrijp ik dat wel. Een land ‘bevrijden’ met duizenden tonnen munitie met verarmd uranium is natuurlijk bizar. Gezien het kersten van Balkenende en de zijnen heb ik wel een idee waar dat fascisme vandaan komt. Het christendom in Nederland is een groter probleem dan welke andere religie ook.

op 16 09 2009 at 10:30 schreef Peter:

Hou toch op, gewone Afghanen weten helemaal niet wat ‘fascisme’ betekent. Wanneer was je in Afghanistan, Jeroen? Hoe weet jij wat gewone Afghanen denken?

En hoezo is het christendom in Nederland een probleem, zelfs een groter probleem dan welke andere religie ook?

op 16 09 2009 at 10:44 schreef Jeroen de Kreek:

Peter,

Doe niet zo klootzakkerig. “Gewone Afghanen weten helemaal niet wat fascisme is“. Wat een stuitende arrogantie. Je argumenteert als die kindermishandelende christen van jouwkerk.nl.

Tegenwoordig met internet en vliegtuigen hoeft niemand naar Afghanistan om Afghanen te spreken. Ik weet dat ‘gewone Afghanen’ zo denken omdat ik hun volks- en andere vertegenwoordigers gesproken heb. In Nederland.

Dat je dan ook nog vraagt waarom het christendom een probleem is……heb jij Prinsjesdag niet gevolgd? Dat alles de komende jaren nog slechter gaat. Dat komt omdat Nederland bestuurd wordt door uber kerstennende christen terroristen.

Als je opgelet had, had je geweten dat de christen in de westerse politiek een kruisvaart met moderne middelen tegen de Islam voeren. Waarschijnlijk te moeilijk voor je.

op 16 09 2009 at 11:07 schreef Peter:

Jeroen, je weet heel veel, zoveel is duidelijk. Helaas ga je ervan uit dat de keiharde waarheden die je debiteert, ook aan alle andere mensen geopenbaard zijn.

Dit is helaas niet zo. Je zult ons moeten uitleggen hoe je tot die waarheden bent gekomen.

Zo wil ik graag weten hoe mijn argumentatie vergelijkbaar is met die van kindermishandelende christenen, hoe je erbij komt dat in Nederland wonende Afghanen representatief zijn voor gewone Afghanen in Afghanistan want – zie je – mij lijkt het dat een Nederlandse Afghaan per definitie al geen aanspraak meer kan maken op de titel ‘gewone Afghaan’.

Ook moet je mij uitleggen hoe de huidige economische crisis veroorzaakt is door ‘uber kerstenende christen terroristen’ en dat van die kruisvaart, dat is me ook helemaal niet duidelijk.

Wees zo goed me bij te schijnen.

op 16 09 2009 at 11:30 schreef Jeroen de Kreek:

Peter,

Hoef helemaal niks uit te leggen. Sommige dingen mogen als algemeen bekend verondersteld worden. Zeker bij kennelijk onderwezen mensen als jij. Hier staat alles voor jou om je bijgeschenen te voelen. Daarin staan de knalharde feiten. Gecontroleerd en gedubbelcontroleerd, en mede voor jou genoteerd om je bewust te maken van het feit dat we meer te duchten hebben van christen terroristen in de politiek dan van de hoofddoekjes van al dan niet geindoctrineerde moslimmeisjes.

Wordt eens wakker Peter, gvd, dat lamlendige gedoe!

op 16 09 2009 at 11:44 schreef Peter:

Dat dacht ik al, je bent gewoon een zwatelaar, die mensen lappen warrige tekst als leesopdracht geeft als ze vragen om onderbouwing van zijn idiote beweringen.

– Afghanen in Nederland zijn geen ‘gewone Afghanen’, want dat zaten ze in Afghanistan, niet hier, onwetend van het bestaan van het begrip ‘fascisme’.

– De economische crisis in Nederland is een direct gevolg van die in de rest van de wereld, en dus niet de schuld van Balkenende of enige andere christen in Nederland. Kun je checken en dubbelchecken wat je wilt, dat krijg je gewoon niet hard, vriend.

– Dat ik meer te vrezen heb van Ernst Hirsch Ballin dan van gehoofddoekte moslimmeisjes, wist ik allang, daar heb ik jou niet voor nodig.

Ik ga je tekst dus niet lezen en als je nog een keer zo’n toon tegen me aanslaat, krijg je een IP-ban en kom ik bij je thuis langs om je oogballen uit hun kassen te lepelen.

op 16 09 2009 at 11:52 schreef Jeroen de Kreek:

Eet je reet leeg Peter.

op 16 09 2009 at 11:57 schreef Peter:

Zeg maar dag tegen je oogballetjes. Niet dat het veel verschil zal maken.

op 16 09 2009 at 12:08 schreef hj:

Ga zo door heren! :D

*pakt bier en popcorn*

op 16 09 2009 at 12:15 schreef Peter:

Beetje vroeg voor bier, vind je ook niet?

Anywaytjes, Jeroen just left the building. Dus zet ‘m maar weer op Suus TV.

op 16 09 2009 at 12:24 schreef babs:

Die had maar een heel kleine provocatie nodig om helemaal leeg te lopen.

op 16 09 2009 at 12:32 schreef Chaimae:

Eet je reet leeg? Je zal maar een hele grote reet hebben, dan heb je een dagtaak aan het eten van je derriere.

Hoe komt Jeroen er ook op. En jij zit in de politiek?

op 16 09 2009 at 13:37 schreef Het Zoet & Het Zuur » Eerste en laatste waarschuwing voor Peter Breedveld:

[…] Breedveld van Frontaalnaakt.nl vindt discussiëren kennelijk moeilijk, zeker wanneer zijn standpunt niet gedeeld wordt, en gaat […]

op 16 09 2009 at 15:28 schreef diadorim:

Please geef Jeroen K. geen ban. Dit is lachuuhh

op 16 09 2009 at 15:30 schreef Peter:

Nee, de ervaring leert dat dit soort types binnen de kortste keren je hele website heeft gegijzeld. Gaat ’t straks alleen nog maar over hem.

op 16 09 2009 at 15:32 schreef diadorim:

Nu begrijp je misschien ook waarom menigeen een pseudoniem gebruikt op internet.

op 16 09 2009 at 15:37 schreef Peter:

Dat begreep ik allang. En dat heeft Jeroen de Kreek dan weer voor op types als Filantroop, dat hij zijn slachtoffers tenminste frontaal en met open vizier aanvalt.

op 16 09 2009 at 18:19 schreef leo schmit:

Koscinki’s scene van de uitgelepelde oogballen (in ‘Geverfde Vogels’) wordt tegenwoordig gezien als een verzinsel, net als de rest van zijn boek over het lijden van een Joods jongetje in Polen.

op 16 09 2009 at 21:22 schreef diadorim:

wie is dat “Koscinki”?

op 16 09 2009 at 21:42 schreef Benech:

Diadorim: Jerzy Koscinky is een Pools-Joodse schrijver die o.a. bekend is van The Painted Bird en Being There.
Leo Schmidt: waarom zou schrijver geen fictie mogen schrijven? Snap je punt even niet.

op 16 09 2009 at 23:20 schreef deDeurs:

Eh, even over de decoratie. Die is natuurlijk heel interessant. Wie is die mosselgluurder in de boom? De buurman? Waarom heeft hij maar één oog? En wie ligt er op dat dienblaadje? De echtgenoot waar de mevrouw op uitgekeken was? Of moet ik het allemaal in een wat islamitischer verband zien? (Laat het antwoord dan maar achterwege)

op 17 09 2009 at 01:13 schreef Marthijn Uittenbogaard:

Ik werd vanavond (tram, Den Haag) zeer agressief bejegend door een blanke jongeman. En hij heeft me ondergegooid met bier na bedreigingen, omdat ik ‘van de pedopartij ben.’ ‘Hier zitten mensen van de pedopartij,’ erbij roepend. Er zat een vriend naast me, maar die was overigens niet van de partij.

Er is nog nooit een politicus of opiniemaker geweest die publiekelijk zich heeft uitgesproken tegen geweld aan ons (PNVD) adres.
Ook niet tegen het vermoorden van een ‘pedofiel’ (Paul Schaap, ex-PNVD-lid, iemand bij wie ik nog thuis geweest ben, gewoon afgeslacht door iemand die ‘een pedofiel’ wilde vermoorden) die nog nooit zelfs maar verdacht is geweest van ontucht.
In Iran heb je ook vrijheid van meningsuiting, ja dat je daarna misschien vermoord wordt doet daar toch niets aan af?

Fascisme is het, hier de uitleg: http://www.inquisition21.com/index.php?module=pagemaster&PAGE_user_op=view_page&PAGE_id=20&MMN_position=19:17

op 17 09 2009 at 11:27 schreef babs:

Mijn uitleg: de man op het ‘dienblad’ is de echtgenoot, het is een afbeelding, een foto naast het bed zeg maar. De man in de boom is dezelfde. Hij knijpt een oogje dicht, hij laat het dus toe.

op 17 09 2009 at 13:02 schreef Benech:

Moet niet gekker worden, Peter die vergevinggezind is of Peter die laks is… Was Marthijn niet weggejorisd hier? heb ook al de elfde plaag uit Andijk zien langskomen onlangs. Zucht, nu nog Daniel T. hier en de wereldvrede komt echt dichtbij.

op 17 09 2009 at 13:05 schreef Peter:

Had ik Marthijn weggejorist? Waarom ook weer? Ik zie hier de hele dag mensen voorbijkomen waarvan ik me afvraag: ‘Had ik die er niet uitgeflikkerd?’

op 17 09 2009 at 14:26 schreef babs:

Marthijn is vervelend omdat hij elk onderwerp weet om te buigen naar zijn eigen onalledaagse en impopulaire sexuele voorkeur. Op zich jammer dat het zo’n drammer is, want hij heeft best wel eens wat interessants te melden, wat dat betreft is hij inderdaad treffend te vergelijken met Andijks beroemdste inwoner.

(misschien zijn je bans verloren gegaan met je verhuizing)

op 17 09 2009 at 14:43 schreef Chaimae:

@Marthijn,

Ik begrijp best dat jouw partij voor heel wat opschudding heeft gezorgd.

Is het niet ziekelijk dat een man seksueel opgewonden kan raken van een klein meisje? Kan je me vertellen wat er uberhaupt zo aantrekkelijk is aan een jong meisje, dat nog geen flauw benul heeft van het aardse leven. En je denkt toch niet dat een jong meisje vrijwillig in zee gaat met een oud mannetje?

Bah!

op 17 09 2009 at 14:58 schreef vetklep:

“onalledaagse en impopulaire sexuele voorkeur”…
Ik moet even zitten.
Ik zou het eerder een dwingende reden voor fysieke en chemische castratie willen noemen.

op 17 09 2009 at 18:37 schreef deDeurs:

Dat bloedrode rafelrandje rond zijn nek…maar je zult wel gelijk hebben Babs. Ik zie tegenwoordig overal horror in.
——
=“onalledaagse en impopulaire sexuele voorkeur”=
En toch, hè, vetklep, en toch. Dat gedeelte van de incest-ijsberg ONDER het topje, en achter gesloten gordijnen in gristelijke goêgemeenten? Topfunctionarissen; bezoekjes aan Club Pinokkio en LOI cursussen Kinderanatomie op de pc? Premiers met meisjes die hun kleindochter hadden kunnen zijn? ‘Impopulair’, daar schaar ik het ook onder, maar willen we niet weten waarom dat impopulaire zo verdomde populair is?
Antwoord? Dat weet men niet.

op 17 09 2009 at 18:44 schreef vetklep:

Ik denk dat ik het wel weet.
Ik denk dat als ik vader was, en een ouwe viespeuk zat aan mijn kind,

op 17 09 2009 at 18:45 schreef vetklep:

dat ik het dan wel zou weten.

op 17 09 2009 at 19:44 schreef deDeurs:

Wie niet? Maar het is geen antwoord.
Als je twee begrippen aangaande de pederastenwereld naast elkaar legt; ‘minderheidvormend’ en ‘ijsbergvormend’, krijg ik het van de ijsberg toch kouder.

op 18 09 2009 at 12:03 schreef John:

Die Nora had 112 moeten bellen… Hoofddoek is in deze context gewoon een ander woord voor muts.

op 18 09 2009 at 13:05 schreef vetklep:

De medepassagiers keken toevallig weer net de andere kant op, vermoed ik zo.
Dat is misschien nog wel erger dan het gedrag van een sexueel ontspoorde.

op 18 09 2009 at 13:13 schreef diadorim:

Benech: Diadorim: “Jerzy Koscinky is een Pools-Joodse schrijver die o.a. bekend is van The Painted Bird en Being There.”

Ja lullo dat begrijp ik ook wel. Het gaat erom dat je z’n naam niet goed spelt.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS