Home » Archief » Verzetsheld


[30.01.2010]

Verzetsheld

Prediker

dag19

“Om de communistische terreur te ondermijnen besloot ik tot de drastische stap der mentale contraterreur: Ik kleedde mij spiernaakt uit. Buiten vroor het tien graden, en dat leek in de kleine kale kille cel in al haar naaktheid net zo – zo was ik toch nog solidair met mijzelf! De communisten kwamen met een tegenzet! Ze smeten mij in een killere cel! Ik vroeg mij af of ik niet met vuur speelde, immers, naakt verdraagt men niet lang temperaturen onder vijftien graden en mijn hart functioneert niet meer optimaal. Maar als mijn vader aan de Grebbeberg het Vaderland verdedigen kon, dan geef ik mijn lijf veil voor onze schitterende vlag! Af en toe schreeuwde ik: ‘Dictatuur!” of “Communistische terreur!” in de hoop hen te gerieven.
Trillend als een espenblad lag ik vastberaden op de koude brits; wat met geweld binnengesmeten wordt is men zo snel niet kwijt. Ik was ook in eet- en drinkstaking. Hilarisch haast om dan te horen: ‘Meneer G, u bent vrij man, u kunt zo gaan!’ Ik persisteerde!”

Pagina’s uit het dagboek van de Vegan Streaker? Ontboezemingen van een vaderlandse spion in de Loebjanka? Welnee, we hebben hier te maken met de zelfverklaarde heldendaden van Jip Gulzen, een keyboardkrijger die het op het weblog van Stan de Jong regelmatig zo bont maakt met uitlatingen in de trant dat ‘buitenlanders allemaal moeten oprotten’, dat hij al maanden tegen een ban aanhinkt.

Meneer maakt eerst een scène tijdens een gemeenteraadsvergadering over de bouw van een moskee: hij vertikt het de Nederlandse vlag weg te bergen, die hij aan zijn wandelstok heeft geknoopt. Tijdens de woordenwisseling die daarbij ontstaat, weigert hij vervolgens de raadszaal te verlaten. Daarna biedt hij verzet tegen zijn arrestatie, om tot slot zijn nachtje in het huis van bewaring van dramatische flair te voorzien door een stripteaseshow aan oom agent weg te geven. Het valt me nog mee dat hij zijn celmuren niet heeft besmeurd met leuzen in zijn eigen feces.

En maar zielig doen dat hij als vierenzestigjarige hartpatiënt zo hardhandig behandeld werd en dat het zo koud was in het cachot. Ja, gek hè, dat je ’t koud hebt, als je jezelf uitkleedt in een politiecel? En wat raar toch, dat je tegen de grond gewerkt wordt, als je jezelf fysiek verzet tegen insluiting. In elke zichzelf respecterende politiestaat hadden ze de knuppel ongenadig over zijn rug gelegd om vervolgens z’n ballen onder stroom te zetten; en als dat niet helpt desnoods z’n bejaarde vriendin naar het bureau gesleurd om die voor zijn ogen te verkrachten – Hoppetee! Vlag erover en voor het vaderland! Net zolang totdat hij al zijn vrindjes van Het Vrije Volk en Joost Niemöller had beschuldigd van terroristische voorbereidingshandelingen tegen Balkenende, Beatrix en de Amsterdamse rechters die Wilders onder de hamer hebben. Zo doen ze dat namelijk in dictaturen.

In Nederland geeft de politie dit soort idioten een broodje kaas en een kop koffie, vergezeld van een vriendelijke ochtendgroet; om ze vervolgens te verzoeken alsjeblieft weer op te hoepelen, zodat men de crisisdienst van de psychiatrische hulpverlening niet met zo’n sujet hoeft op te zadelen. Zo fatsoenlijk gaat de lange arm der wet in dit land om met bejaarde gekken.

Je zou echter wel denken dat Gulzen gruwelijke folteringen doorstaan heeft, wanneer je de huldeblijken onder het verhaal leest op Joost Niemöllers weblog. God, wat zijn ze trots op deze verzetsheld tegen de islamisering:

· “Dit verhaal moet op Eenvandaag, Nova, Netwerk, P&W …. Bij het uitblijven daarvan, weten we tenminste echt hoe Nederland er reeds voor staat. Jongens, er moet meer gebeuren.”

· “Jij hoeft ons niet te bedanken, wij moeten JOU bedanken.” (Bottehond)

· “Jip is beslist een gouden diehard, je hebt de lokale zittende macht ontmaskerd als schurken. Want dat zijn ze,ze horen op de mestvaalt van de geschiedenis. (…) Wees blij dat je nog leeft Jip, en haathutbouw gaat niet door, wel om de foute reden, maar goed, het misbaksel komt er niet.”

· “Overigens heb ik lof voor de manier waarop de heer Gulzen met zijn onmacht omging. Hij toont zich strijdbaar, een échte Nederlander. Hij weet wat vrijheid waard is. Leve Gulzen!”

Nou, wat een voorvechter voor de vrijheid ben je, zeg, als je anderen hun gebedshuis misgunt. Wat een misplaatst beroep op WOII ook: types als Gulzen verzetten zich in de jaren dertig en veertig immers niet tegen de nazi’s, maar tegen het bolsjewisme en de tastbare symbolen van vermeende Joodse overheersing: de synagogen (zie Arnhem, Deventer, Gorinchem, Breda). En ze worden daar eveneens voor geëerd door een handjevol malloten. Die komen nog jaarlijks kransen en bloemen leggen bij de graven van de NSB-martelaren.

Verzet in daad én geschrift, wel te verstaan: in blaadjes als Volk en Vaderland, Ontwakend Volk en Het Werkende Volk waarschuwden deze patriotten voortdurend voor de dreigingen van de Joods-kapitalistische wereldsamenzwering  en het Joods-bolsjewistische gevaar; en juichten over het verval van de weke democratische orde, die niet in staat gebleken was de confrontatie aan te gaan met de problemen van de moderne tijd. Nog even en dan waren zij aan de macht en zou de grote leider wel even orde op zaken stellen.

Zoek de verschillen met de hedendaagse rechtse, nationalistische xenofoben, die op sites als Het Vrije Volk onophoudelijk waarschuwen voor het islamitisch-socialistische complot; in Wilders de man zien die de problemen aan gaat pakken waar de gevestigde democratische partijen met een boog omheen lopen; en die nu niet hameren op de wereldwijde ‘Joods-bolsjewistische’ terreur, maar op het islamitisch terrorisme.

Wat islamofoob rechts voorheeft met dit land zodra hún sterke man aan de macht komt, laat Ir. J.K.F. Bogers in reactie op Gulzens stuk treffend zien: “Allemaal fokking landverraders!!!!!, de namen van de politieagenten en hun bevelhebbers moeten genoteerd worden, als Wilders gekozen wordt volgt een Neurenberg 2.0 tribunaal, deze kakkerlakken kunnen hun borst alvast natmaken voor gerechtigheid!”

‘Kakkerlakken’, waar hebben we die terminologie meer gehoord? De would be-beulen onder islamofoob rechts dromen openlijk van ophangingen, het fusilleren van volksverraders als Arnold Karskens (Mark Evers) en het kaalscheren van moslimhoeren als Femke Halsema (Duns Ouray). Ja, mensen, op het altaar van de vrijheid worden vele offers gebracht. En maar klagen over de dictatuur waaronder we nu zouden zuchten!

Gulzen zelf weet zich in een strijd verwikkeld van epische proporties, waarin moskeevergunningen een cruciale rol spelen. De legioenen staan voor de deur, maar Jip en consorten houden moedig stand:

“Er was één stadje in Nederland dat zich niet gewonnen gaf, ondanks aanwezigheid van de vijand! Dat hebben zelfs Obelix en Asterix niet voor elkaar gekregen!  Er is nu zelfs een politieke partij die mosketen, als in strijd met beschaving, wil sluiten. Kwam daar 20 jaar geleden eens om! De Turken en Marokkanen zullen weten dat niet NL hun vaderland is, maar de eigen abjecte cultuur.”  (jip gulzen – 28 januari 2010 om 23:29)

“De Turken en Marokkanen zullen weten dat…” Jip Gulzen classificeert mensen namelijk naar etniciteit. Zo zijn het ‘negers’ die hem belagen, is het een ‘Molukse’ arts die hem onderzoekt, en bestaat Jips idee van het aangaan van de dialoog met moslims eruit, een Marokkaanse tien maal te vragen of ‘Laila’ een Nederlandse naam is. Wat Gulzen betreft horen ‘buitenlanders’ hier gewoon niet, en hij schroomt evenmin dat keer op keer van de daken te schreeuwen:

· “… In de koran staat: het is moslims niet toegestaan zich blijvend in een niet-islamitisch land te vestigen. Dus… oprotten! Het ging in NL uitstekend zonder jullie!”  (Jip Gulzen op NuJij: Compleet Dossier Geert Wilders –  Comment 33)

· “BUITENLANDERS STAAN MIJ NAAR HET LEVEN, DUS OPROTTEN. IK OEFEN GEEN TERREUR UIT IN TURK OF RIF OF ANTIL. WAAR EEN WEG IS, IS EEN WEG TERUG! DE PVV MAAKT ZELF UIT WAT DE PVV WIL! ! !” (Jip Gulzen op NuJij: Lijsttrekkers vinden PVV laf – Comment 219)

· “De koran: ‘Het is moslims niet toegestaan zich blijvend in een niet-islamistisch land te vestigen.’ || De stank is pas weg als ALLE stront opgeruimd is.” (jip gulzen op Stan de Jong: 23 september ’09 om 10:12 pm)

·“Alle vreemdelingen terug na[a]r het zand van herkomst.” (jip gulzen op Stan de Jong: 23 september ’09 om 10:15 pm) 

Op Loor Schrijft laat Gulzen zich over Ebru Umar en Esmaa Alariachi ontvallen:

“Lijkt me alle twee geen absoluut noodzakelijke verrijking van ons land, dus remigratie kan!” (Geplaatst door: jip gulzen | 1-8-09 om 14:37)

Zelfs Ebru Umar, die haar literaire carrière zo’n beetje gebouwd heeft op het kritiseren van moslims, Marokkanen en politiek-correcte bestuurders, kan wat Gulzen betreft vertrekken. Omdat ze van Turkse afkomst is. Gulzen verklaart nader:

“Zullen we het land dan maar volproppen met buitenlandse leraressen? (…) Gaan wij Turkije volproppen met Marokkaanse wijven, en Marokko met Turksen? Sommige mensen lijken wel Amerikanen, die het land dat zij van de oorspronkelijke bewoners gejat hebben beschouwen als eigendom, dat naar believen aan parasieten uitgeleend kan worden. Alle buitenlanders zijn hier zonder mijn toestemming. Wat er in kan, kan er ook weer uit. …” (Geplaatst door: jip gulzen | 2-8-09 om 1:30)

Behoeft het nog nadere toelichting dat hier geen verzetsheld aan het woord is, maar een rabiate xenofoob met theatrale persoonlijkheidstrekjes? En wat zegt dat over de betreffende webfora, die de bijdragen van zo’n geflipte racist niet alleen zonder al te veel morren tolereren, maar hem zelfs op het schild hijsen als hedendaagse partizaan?

Prediker (oogst van 1976) classificeert ook naar etniciteit en droomt van een land vol Marokkaanse en Turkse en Joodse wijven, helemaal voor hemzelf alleen.

Prediker, 30.01.2010 @ 14:32

[Home]
 

45 Reacties

op 30 01 2010 at 14:51 schreef vetklep:

Ik heb het inderdaad ook met stijgende verbazing gelezen. Me een pensionado met wandelstok plus vlag gevisualiseerd op de tribune. Die zich verzette tegen arrestatie en daarna ging strippen in de cel.
Ik maakte me meer zorgen over ’s mans brein dan over zijn hart.

Maar ik vind wel dat het welletjes is met het bouwen van mosketen hier. Eerst maar eens gauw wat kerken, nachtclubs en naaktstranden bouwen in islamitische landen.
En dan eens kijken of je hier al gewoon met je hondje langs een moskee kan lopen zonder dat er mensen hysterisch gaan doen. En als homostelletje, hand in hand. En mooie meisjes in minirokjes. Als dat eindelijk goed gaat, zien we wel weer eens verder, vind ik.

op 30 01 2010 at 16:05 schreef Henk:

Die Jip geeft een aardig inkijkje in het gedachtengoed van nieuw extreem-rechts. Nederland zal er beslist leuker op worden als dit soort randdebielen het voor het zeggen krijgen. Vreemd genoeg is er in de plaatselijke media niets te vinden over het verhaal van jip gulzen. Een gevalletje Stan -kristallnacht- de Jong?

En vetklep kunnen we eigenlijk wel in dezelfde categorie zetten. Omdat je in Saoudie Arabie geen kerken mag bouwen mag je hier geen moskees bouwen? Vetklep laat duidelijk zien dat hij en zijn PVV-vriendjes net zo verdraagzaam zijn als de meest onverdraagzame imam.

op 30 01 2010 at 17:29 schreef vetklep:

Welk hokje ik in Henks geest toegewezen krijg laat mij Siberisch.

op 30 01 2010 at 17:35 schreef Benech:

Maar Prediker, snap je het nog niet? Zelfs Ebru houdt wel van een potje Taqiya!!!!

op 30 01 2010 at 18:27 schreef Niek:

Die Jip geeft een aardig inkijkje in het gedachtengoed van nieuw extreem-rechts.

Die Jip is gewoon een psychiatrisch geval en niet representatief voor de politieke stroming waartoe hij zich heeft aangesloten. Het zijn de massa’s Wilders-fans op de diverse blogs die hem bijvallen en toejuichen die een aardig inkijkje geven. Dat zijn degenen die dreigementen sturen naar critici van de Grote Geblondeerde Leider, en dat zijn degenen die een psychisch gestoorde als Jip als held vereren.

op 30 01 2010 at 18:37 schreef Benech:

Dat zal wel Niek, maar wanneer komt de “echte” Geert Wildersfan opdagen? Ik bedoel, je argument riekt gevaarlijk naar een “not the real Scotsman” drogredenering.

op 30 01 2010 at 18:43 schreef Tjerk:

Als je even verder doorgelezen had dan de eerste regel, dan had je gezien dat Niek daar scherpzinnig antwoord op geeft:

“Het zijn de massa’s Wilders-fans op de diverse blogs die hem bijvallen en toejuichen die een aardig inkijkje geven.”

Dat geeft precies de relevantie van mijn stuk aan. De Wildersfans op weblogs als Joost Niemöller zijn niet gek omdat Jip Gulzen gek is; ze zijn gek omdat ze niet meer kunnen herkennen dat Gulzen een halve gare is.

op 30 01 2010 at 18:50 schreef vetklep:

tot mijn ergernis moet ik Tjerk daar wel gelijk in geven.

op 30 01 2010 at 19:12 schreef Benech:

Tjerk: En waarom zou Jip Gulzen dan normaler zijn dan die gare Wildersfans? Nee, volgens mij zijn ze allemaal net zo “normaal” of “gaar” zo je wil als Jip zelf.

op 30 01 2010 at 19:50 schreef Tjerk:

@Benech; andersom dus, maar komt ‘ie dan:

1. Die bewonderaars zijn zelf niet zo gek zich uit te kleden in een politiecel.

2. Die bewonderaars zijn zelf niet zo gek openlijk op te schrijven dat dat alle buitenlanders op moeten rotten naar hun eigen land.

op 30 01 2010 at 20:09 schreef vetklep:

ik gun Tjerk zijn gegniffel van harte. Ook al is het dan om totaalmalloten die tegen zichzelf in bescherming genomen hadden moeten worden, zoals deze stripper of de droeftoeters in het filmpje van Rufter.
Maar ondertussen zijn heel veel mensen met een fatsoenlijk verstand het spuugzat met de troglodietisering van Nederland. En die gaan zich niet exhibitioneren, maar straks wel pvv stemmen. En daarna met zn allen giechelen natuurlijk.

op 30 01 2010 at 20:46 schreef Tjerk:

Het lachen zal ze wel vergaan zodra ze erachter komen dat je – net als met de SP nu – weinig met vijfentwintig of zelfs vijfendertig zetels kunt beginnen als niemand met je wilt spelen.

Dan houdt je dus een krassende kraai als Agnes Kant over in de kamer.

Kun je in allerlei kamercommissies nog wel invloed uitoefenen, maar dat is gewoon oude politiek, natuurlijk (een goed bewaard geheim van de PVV is dat ze daar nu al volop aan meedoen).

op 30 01 2010 at 20:52 schreef smeets:

Vetklep,

De meeste stemmers op Wilders doen dit als een proteststem. Omdat ze het establishment de stuipen op het lijf jagen. De Jipjes zien dat echter als een steunbeteuging aan hun eigen wanen. Een half jaar Wilders aan de macht en de volgende politieke gek komt weer boven.
Dat heeft meer te maken met de onmogelijkheid van de politiek en het openbaar bestuur om structureel iets te veranderen dan met denkbeelden.

op 30 01 2010 at 20:57 schreef smeets:

Tjerk,

Naast Jip vond ik Geert Geel altijd de grootste idioot.

op 30 01 2010 at 21:46 schreef vetklep:

Ik zou me in ieder geval al een stuk minder schamen Nederlander te zijn als we eindelijk eens van Balkje verlost worden. Hij is het prototype peniculum aqua rosa waar we vroeger op school gehakt van maakten. En dat gluiperige gristenhondje “vertegenwoordigt” ons dus naar het buitenland toe.
Vergeet niet dat Fortuyn minister president had moeten zijn. Daar had ik me zo op verheugd: die heerlijke, fotogenieke en intelligente relnicht die met tegenzin door de o.a. VS ontvangen had moeten worden. En eindelijk eens politiek die wel ergens over had gegaan.

op 30 01 2010 at 21:54 schreef MNb:

Ik heb nooit veel verschil kunnen zien tussen vrijheid a la Wilders en zijn reetlikkers aan de ene kant en het opschrift boven Auschwitz aan de andere kant. Maar ik hanteer het begrip dan ook het liefst in de betekenis die Bakunin er aan gaf.

Wat ik altijd aardig vind is dit. Als types als Gulzen consequent waren zouden ze remigreren naar de noordelijke Himalaya. Daar ergens komen onze Germaanse voorouders namelijk vandaan. Voor die met een heleboel plunderingen, moorden en verkrachtingen Europa hadden veroverd en voor de Romeinen er tussendoor fietsten behoorde Nederland aan de Kelten. Die hadden het land natuurlijk ook weer op ongepaste wijze veroverd, maar hun slachtoffers hebben niet lang genoeg geleefd om voor nakomelingen te zorgen.

Vetklep begrijpt nog niet het verschil tussen een dictatuur en een democratie. Anders zou hij niet alleen de normen van de tweede aan de eerste willen opleggen – bouw kerken en richt naaktstranden in in Libië – maar ook willen vermijden dat de normen van de eerste in de tweede worden toegepast – iedere clown mag op gelijke wijze zijn/haar overtuiginkjes belijden, binnen de grenzen van de wet.

op 30 01 2010 at 23:55 schreef Benech:

Nu ben ik ook geen liefhebber van Balkenende, maar Vetklep maakt het zoals wel vaker een paar slagen bonter. Gek he, met Vetklep, dat in Nederland het bijna regel lijkt te zijn dat de meest flamboyante schreeuwerd de meeste aandacht en daarmee het meest interessant lijkt te zijn voor het volk…

op 31 01 2010 at 00:07 schreef vetklep:

psst, Benech,
Het gaat niet over volume, hoor…

op 31 01 2010 at 00:38 schreef vander F:

Ondertussen in Frankrijk:
http://www.nu.nl/algemeen/2173866/moslims-verjagen-imam-moskee-in-frankrijk.html

Waar ook geen diep gevoel van dialoog vanuit gaat.

De zaak escaleert momenteel exponentieel,
en echt niet alleen in Nederland.

op 31 01 2010 at 01:00 schreef vander F:

Alsof het niet opvalt dat er ineens Europa breed een boerkaverbod komt boven boeren.

op 31 01 2010 at 01:39 schreef vetklep:

ik ben blij dat er in fr tegengas komt tegen de primitieve hufterigheid. Maar het is diep triest dat we tot dit soort kinderachtigheid gedwongen worden.

op 31 01 2010 at 11:40 schreef Stropop:

‘zelfverklaarde heldendaden van Jip Gulzen, een keyboardkrijger’

Als er iemand een toetsenbordkrijger is dan is het onze stropop fabrikant Tjerk/Prediker wel, moet je patent aanvragen joh!

Ik ben geen Jip Gulzen fan, met z’n extreme uitlatingen die regelmatig worden verwijderd op diverse weblogs.

Maar deze pensioengerechtigde krijger heeft tenminste ballen, en staat voor zijn mening.

Dit artikel geeft goed weer hoe je met selectieve berichtgeving en citaten iemand kunt slopen. En erger nog het gebeuren probeert goed te ´praten´ schrijven dit terwijl hij er niet eens bij is geweest.

Eng mannetje deze stropop fabrikant.

op 31 01 2010 at 11:48 schreef Verzetsheld tegen de islamisering maakt furore op het internet | Krapuul.nl:

[…] jvdheuvel op January 31, 2010 om 11:48 am Op Frontaalnaakt een klein inkijkje in het gedachtengoed van PVV-aanhangers die schuimbekkend elkaars dappere […]

op 31 01 2010 at 11:58 schreef vetklep:

http://www.joostniemoller.com/2010/01/brullio-dat-was-het-dan/#comments
?

op 31 01 2010 at 12:14 schreef Peter:

Als er iemand een toetsenbordkrijger is dan is het onze stropop fabrikant Tjerk/Prediker wel

Je kunt veel van Tjerk zeggen, maar hij is vrij consequent in zijn allergie voor geweld.

Vetklep, bij mij geen sympathie voor Brullio. De dood van deze vuilbekkende, met-de-dood-bedreigende, islamofobe psychopaat kan, wat mij betreft, niet pijnlijk en smerig genoeg zijn.

op 31 01 2010 at 12:36 schreef vetklep:

Die stevige mening van jou was daar ook al geciteerd, inderdaad.

Ik bedoelde gedeeltes over twee anderen die er toch maar een blijken te zijn. Een simpele google search bevestigt dat trouwens ook onmiddellijk.

op 31 01 2010 at 12:39 schreef Tjerk:

Dorien: “Dank voor het compliment Tjerk: Immers qua debatvervuiling middels stropop en karikatuur ben jij onovertroffen.”

Stropop: “Als er iemand een toetsenbordkrijger is dan is het onze stropop fabrikant Tjerk/Prediker wel”

Dorien: “Tjerk, als volleerd stropopbouwer ga je ook hier om met de woorden van Frans Groenendijk.”

Stropop: “Eng mannetje deze stropop fabrikant.”

Toeval?

op 31 01 2010 at 12:41 schreef Peter:

Omdat ik geen zin heb die hele draad door te nemen – ik zag dat het snoevende schoolpleinsnolletje Laila (of Layla, whatever) er aan het schijten is, onder andere -, over wie heb je het precies, Vetklep?

op 31 01 2010 at 12:46 schreef vetklep:

Ik heb een beetje moeite met namen noemen. CTRL-F anders even op rits of zo.

op 31 01 2010 at 12:54 schreef Peter:

Toeval, Tjerk. Stropop is niet ‘Dorien’, maar de gebande ‘Toevallige Voorbijganger’, die maar niet voorbij wilde gaan.

‘Stropop’ is weer zo’n papegaaienwoord van domrechts, net als ‘linksmens’, ‘kopvod’, ‘wensdenken’ enzovoort.

Zag net dat Joost in zijn quasi-verontwaardiging mijn tweet over Brullio heeft geciteerd. Van Joost mag alles – Hassnae voor moslimhoer uitschelden, oproepen tot geweld, doodsbdreigingen, maakt niet uit. Als je tenminste in zijn ‘kamp’ zit. Eigen vrije meningsuiting eerst.

Een laffe frapdol, die Niemöller. Zit daar kostbare zuurstof om te zetten in koolstofdioxide en bij te dragen aan het broeikaseffect. Zou verboden moeten worden.

op 31 01 2010 at 13:10 schreef Peter:

God, ik had kunnen weten dat het de moeite niet waard was: nu weet ik dus dat Jip Gulzen en ‘Kapotte rits’ dezelfde persoon zijn. Boeiuh!

op 31 01 2010 at 13:11 schreef Peter:

Wie denkt nog meer dat dat stuk van Wilders in de Volkskrant is geschreven door Joost Niemöller in samenwerking met Martien Pennings?

op 31 01 2010 at 13:30 schreef vetklep:

Ik zag er ook wel geenstijlse invloeden in.
Minus Rufter dan.

op 31 01 2010 at 13:33 schreef Peter:

Ja, dat ‘kom er maar in’, rechtstreeks gejat van Geenstijl.

Hier gaat ooit iemand op promoveren: de invloed van Internet op het gedachtegoed van Wilders, aan de hand van het taalgebruik in zijn toespraken en opstellen.

op 31 01 2010 at 14:20 schreef Tjerk:

[img]http://img695.imageshack.us/img695/341/jipgulzen2.png[/img]
Maar waarom kleedt u zich uit in een politiecel?
“Omdat ik godverdomme een MENING heb!”

Jawel, hij ís het gewoon. Check die wandelstok met die vlag dan!

op 31 01 2010 at 14:28 schreef jvdheuvel:

Hij voldoet wel aan het signalement idd. Met die stok. Het “godverdomme een mening hebben” past ook wel in het profiel.

op 31 01 2010 at 14:49 schreef Tjerk:

Stok, gehoorapparaat, hardcore Wildersfan, kierewiet.

op 31 01 2010 at 15:44 schreef Vasti:

Marokkaanse jongeman geen stijl filmpje
+
http://www.youtube.com/watch?v=YeTqheFnBM0
+
http://www.youtube.com/watch?v=gGFjkfKoECc
=
Jodenhaat, hardcore Mohammedfan, kierewiet?

op 31 01 2010 at 15:53 schreef vetklep:

wat vasti zegt.

op 31 01 2010 at 17:41 schreef Tjerk:

Vasti is vooral goed in het onderwerp verleggen naar haar eigen stokpaardjes.

Maar inderdaad, iemand die roept dat hij Joden aan zijn mes wil prikken omdat hij zich identificeert met zijn verdrukte geloofsbroeders in Palestina, spoort niet.

Iemand die aan de lopende band moslims basht en zich verkneukelt over fosforbommen op grijsaards, vrouwen en kinderen, of schrijft danwel grapt dat ze de Gazastrook en/of Iran maar moeten ‘nuken’, spoort trouwens net zo min.

op 31 01 2010 at 17:58 schreef Vasti:

Tjerk, dat er een hoop mensen op deze aarde rondlopen die niet sporen ben ik met je eens.
In alle verschillende ‘kampen’ en op elk niveau.

op 01 02 2010 at 02:34 schreef Blokker:

Ik denk dat Jip onze beroemde Brullio is. Die is schijnbaar al geruime tijd spoorloos. Er is zelfs een oproep gedaan. Wat ik me wel afvraag is het volgende: Als je het niet naar je zin hebt wat doe je dan nog in Nederland. Dat dan weer wel. En daar hebben zij groot gelijk in!!! Jip en Brullio bedoel ik

op 13 02 2010 at 13:02 schreef RSS agregator » Blog Archive » Knal voor je bek:

[…] niet lang goed gaan. Iemand – ik meen die idioot die laatst uit verzet tegen de islamisering een striptease-act in een politiecel ten beste gaf – noemt Terstall om die reden ’geestelijk gemankeerd’. Dit nu schiet Terstall, […]

op 13 01 2012 at 10:51 schreef Arondéus « The Edge of Europe:

[…] die hun vijanden als “landverraders” wegzetten en zich zelfs op de borst kloppen als het verzet, nu de lezing te zijner nagedachtenis om zeep helpen. En hoe bitter dat niemand meer de rug recht […]

op 13 01 2012 at 12:47 schreef Arondéus | Wat een wereld:

[…] diegenen die hun vijanden als “landverraders” wegzetten en zich zelfs op de borst kloppen als het verzet, nu de lezing te zijner nagedachtenis om zeep helpen. En hoe bitter dat niemand meer de rug recht […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS