Home » Archief » Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?


[11.06.2024]

Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

Peter Breedveld

Misschien verbaast het u dat christenen zo kilhartig praten over Palestijnse levens, dat het ze geen reet interesseert dat er 30.000, 40.000, inmiddels misschien wel 100.000 Palestijnen zijn afgeslacht. Dat ze er zelfs van genieten en routineus hun riedeltjes afdraaien, over Hamas dit en Arabieren dat. Dat de Arabieren Israël altijd al van de kaart wilden vegen, dat ze de tweestatenoplossing al vanaf het begin afwezen en alles wat ze hoeven te doen is de gijzelaars vrijlaten, alsof ze daarmee niet het hele Palestijnse volk tot gijzelaar maken.

Dat komt dan omdat u altijd de christenpropaganda over naastenliefde hebt geloofd en de onzin over Jezus de Knuffelbeer hebt geslikt. Christenen zijn in staat een heel werelddeel te ontvolken en iedereen wijs te maken dat ze van de naastenliefde zijn, en te lullen over “wat u niet wilt dat u geschiedt” en zo.

Geharde klootzakken

Laat me u vertellen dat christenen de meest geharde klootzakken van de hele wereld zijn en dat dit komt doordat ze van jongs af aan worden gevoerd met verhalen waarin genocide wordt verheerlijkt, die zo gruwelijk wreed zijn dat de pittigste passages in de Koran nog te soft zouden zijn voor de Kinderbijbel. Er wordt om de zoveel tijd een hoop heisa gemaakt over gewelddadige videogames, maar die zijn Nijntje in de Speeltuin vergeleken met de avonturen van Abraham en Mozes en Joshua en David en al die profeten in het Oude Testament, waarvan er eentje verongelijkt ging zitten mokken in de buik van een walvis, toen God op het laatste moment besloot om een keer niet een hele stad te verzwelgen.

Christenen geloven dat Israël toekomt aan de Joden, omdat ze er duizenden jaren hebben gewoond, alsof zij de oorspronkelijke bevolking zijn. Niets is minder waar. Toen God Kanaän, een gebied dat nog groter was dan het huidige Israël, beloofde aan Abraham, de oervader van de drie monotheïstische wereldgodsdiensten, was dat niet woest en ledig of zo. Er woonden gewoon mensen, hele volken, complete beschavingen waren er gevestigd. Maar die “zondigden” in de ogen van God. Dat wil zeggen: ze geloofden niet in een God van wie je al dood moet als je je vader tegenspreekt, en ze hadden Pride-parades en zo, en deden aan seks voor het huwelijk. Veel erger dan seks met je slaven, natuurlijk, die je daarna samen met je bastaardkinderen de woestijn instuurde. Dat is namelijk wat Abraham deed met Hagar en Ismael. Met de zegen van God.

Nou dat hoefde je Abraham geen twee keer te zeggen, dat het land van hem was. Die ging dan naar zo’n volk om vrede aan te bieden. Dat ging toen al precies zoals de Israëliërs dat nu doen. Zo’n volk moest zich laten onderwerpen en door Abraham en zijn stamgenoten op hun hoofd laten poepen en anders vroeg het er zelf om tot de laatste baby te worden uitgeroeid.

Totale psychopaat

Zo ging dat ook met Mozes, Joshua, Saul en iedereen die daarna kwam. Mozes bevrijdde de Israëlieten uit Egyptische gevangenschap door het hele Egyptische volk te terroriseren. En Egypte was geen democratie in die dagen, hè. De Farao besliste en niemand anders. En totdat hij besloot de Joden te laten gaan, werd zijn volk, dat nergens iets over te zeggen had, geteisterd door ziekte en hongersnood en ging iedere eerstgeboren Egyptenaar dood. Dat is rechtvaardigheid in de ogen van christenen.

De verovering van Jericho is een bekende. Ik vergeet even of het onder Mozes of zijn opvolger Jozua was dat de Israëliërs de bevolking van die stadsstaat “vrede” aanboden en onderwerping aan wat toen al in de ogen van buitenstaanders een manisch-depressieve en aan verlatingsangst lijdende, totale psychopaat van een god moet zijn geweest. De meeste Jericho’ers zagen dat niet zitten, natuurlijk. Dus liepen de Israëlieten zeven rondjes om de stad, bliezen op hun trompetten en de hele stad stortte in elkaar, iedereen dood, behalve één weduwe met haar kinderen die iedereen trakteerde op empañadas, als ik het niet verkeerd heb.

Na Jericho kwam de stad Ai aan de beurt. Daar werden eerst alle mannen weggelokt, waarna de stad in de hens werd gezet. “En het gebeurde, toen Israël gereed was met het doden van al de inwoners van Ai op het veld, in de woestijn waar zij hen achtervolgd hadden, en zij allen door de scherpte van het zwaard gevallen waren totdat zij allen omgekomen waren, dat heel Israël zich naar Ai keerde, en zij sloegen zijn inwoners met de scherpte van het zwaard. En het gebeurde dat het er twaalfduizend waren, allen die op die dag vielen, van de man tot de vrouw toe, allemaal mensen uit Ai.“

Voorhuiden

David, toen hij nog oorlogen voerde voor koning Saul, slachtte 200 Filistijnen af, en ik weet eigenlijk nog steeds niet of Filistijnen nou de voorouders zijn van de Palestijnen, ik zag ze weleens zo aangeduid worden op een foldertje dat ik in de jaren 90 in mijn handen kreeg gedrukt, toen ik toevallig langs een protestdemonstratie voor Palestina liep. Anyway, David joeg er 200 over de kling en sneed hun voorhuiden af om cadeau te geven aan Saul.

Hele normale kost voor jonge christenen op de prot. chr. basisschool aan de Roerdompweg in Apeldoorn, om half negen ’s morgens bij de dagopening, waarbij we altijd een verhaal uit de bijbel kregen, meestal een massaslachting, met gezamenlijk gebed na, waarbij de juffrouw of meester de Heer dankte dat we allemaal weer samen mochten zijn en niet door etterende zweren waren bedekt of uitgeroeid werden vanwege onze zondige levens, in verleiding gebracht door blote reclames en Amerikaanse televisieseries (behalve Het Kleine Huis op de Prairie).

Vrouwen, kinderen, baby’s

Wie er allemaal zijn afgeslacht en uitgeroeid in de bijbel: de Kanaänieten, want God zei: “Godsdienstvrijheid in je broekje!”, verder de Hethieten, de Amorieten, Ferezieten, Hevieten, Jebusieten, Midianieten, de Amalekieten, enzovoort.

Die laatsten, de Amalekieten, werden door Netanyahu nog in herinnering gebracht om te onthullen wat hij voor de bevolking van Gaza in petto had. Om precies te zijn:

“Ga er op af en vernietig hen: mannen, vrouwen, kleine kinderen, babyʼs, ossen, schapen, kamelen en ezels.”

Gouden kalf

In eigen gelederen werd ook flink gesnoeid. Al wie niet zuiver in de leer was en uit pure verveling, na tientallen jaren in de woestijn te hebben gezworven, om een gouden kalf heen danste, ging eraan. Wie zijn vader niet gehoorzaamde ging eraan. Een vrouw die twee vechtende mannen uit elkaar probeerde te halen en per ongeluk de penis van één van hen aanraakte, ging eraan. Wichelaars, waarzeggers, homeopaten gingen eraan. Wie klaarkwam op een kamelenzadel ging eraan, wie een T-shirt van twee verschillende materialen droeg, ging eraan. Homo’s, transen, panseksuelen gingen eraan.

Ik had een godsdienstleraar op de middelbare school, die zei dat hij zijn kinderen zonder aarzelen zou offeren als God hem dat opdroeg, zoals God bij Abraham had gedaan (althans, die had dat gedroomd), die daarop zijn zoon Isaac uit zijn bedje haalde om de strot af te snijden (hij werd op het laatste moment gered door een geitenbokje, dat met zijn horens in het struikgewas verstrengeld zat).

Ikon-christenen

Dit alles is rechtvaardig in de ogen van christenen. Ja, nee, we kennen allemaal die toffe christenen die echt van de liefde zijn en net zo verontwaardigd over de Israëlische bloeddorst als normale mensen. Janneke Stegeman en zo, Ida Overdijk, Richard Kroes. De Ikon-christenen die één voor één door de EO uit Hilversum worden weggezuiverd en door hun geloofsgenoten voor antisemiet worden uitgemaakt.

Maar wie zich afvraagt waar die hardvochtigheid van de Christenen voor Israël vandaan komt: it’s all in the Bible, dat vreselijke haatboek. Ze hebben het met de paplepel ingegoten gekregen. Slaap kindje slaap op de massagraven van iedereen die een gruwel in de ogen van de Here is.

 

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 11.06.2024 @ 08:45

[Home]
 

1 Reactie

op 11 06 2024 at 08:46 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS