Home » Archief » Walghaar


[06.09.2011]

Walghaar

Thamar

De eerste keer dat ik schaamhaar zag, was ik, denk ik, tien. In een boek. Mijn ouders waren niet zo’n vrijgevochten stel die vonden dat kinderen met alles in aanraking mochten komen, inclusief hun naaktheid. Ik heb zelf pas geleerd dat schaamhaar iets normaals is. Al ervoer ik dat anders.

Ik was totaal afgesloten van het fenomeen schaamhaar. En seks. Al waren er wel van die Duitse pornofilms op televisie die ik niet kon kijken omdat ik geen televisie op mijn slaapkamer had. Gelukkig kon ik seks nog wel lezen. De Actueel was mijn voornaamste bron van seksverhaaltjes. Die zat in de wekelijkse leesmap. In de Actueel stonden altijd korte verhaaltjes over wat de buurjongen met het buurmeisje had gedaan. Zover als ik me kan herinneren waren de verhalen retegeil en wist ik altijd goed te visualiseren wat er allemaal gebeurde tussen de buurjongen en het buurmeisje.

Zover als ik terug kan denken, waren in de Actueel alle verhaaltjes vrij van schaamhaar. Of er werd gesproken over stoppeltjes. Zo’n driedagenbaardje op de poes. Maar echte jaren’70-beharing kan ik me nergens herinneren. Niet in tekst in ieder geval.

Ik weet wel dat mijn moeder een boek had. Waarin allerlei standjes werden uitgelegd en alle onderdelen van de vagina en de penis. Interessant. Iedere avond voor het slapen gaan las ik dat boek. Met plaatjes erbij. Zwart-witplaatjes. Maar die plaatjes konden mij niet zo bekoren. Het haar, dat de vrouwen hadden op hun venusheuvel, liet mijn maag een rondje draaien. In de verkeerde richting. Ik vond het geen gezicht. Heel lelijk en vies. Het klopte niet. Het hoorde niet. Zou ik er ook zo uit zien als ik volwassen zou worden? Mijn eerste indruk van schaamhaar was geboren en het was geen goede indruk.

Op het moment dat ik ook maar het idee had dat er één haartje tevoorschijn kwam tussen mijn benen, stond ik al in de aanslag met een scheermes. Weg moest het. Dat plaatje uit het boek ben ik nooit meer vergeten. Het staat op mijn netvlies gegrift.

Dat schaamhaar natuurlijk is en er zit voor de geur, zodat we signalen af kunnen geven aan het andere geslacht, maakt het verhaal al helemaal niet beter. Lekker fris idee. Zo’n geur verspreiden met je schaamhaar. Zo’n gigantische, flinke fluffy toef die ook nog eens geurtjes verspreidt.

Vrouwen die schaamhaar eren en er niet aan moeten denken dat er ook maar één plukje eraf wordt gehaald. Mannen die niet beter weten dan te snuffelen in een bosje stug krullend haar. Ik moet er niet aan denken. Ook snuffelen bij mannen met een bosje stug krullend haar vind ik geen fantastische bezigheid.

Natuurlijk zal ik hem niet weigeren als hij in mijn bed stapt en er knalt een bos schaamhaar tevoorschijn waar je u tegen zegt, maar of ik het leuk vind en van geniet? Nee. Een man hoeft niet kaal, schaamhaar is toch wel een beetje mannelijkheid, maar overbeharing? Schaamhaar dat doorloopt tot aan je enkels en stopt bij je schouders moet ik ook niet hebben. Trim het. Hou het bij. Zorg voor je zelf. Maak het mooi. En een pluspuntje? Je lul lijkt groter. Sommigen zouden het daarom juist allemaal weg moeten halen. Optisch bedrog zou wel eens voordelig uit kunnen pakken.

Schaamhaar, het woord alleen al. Misselijkmakend en zo prehistorisch. Of mijn aversie te maken heeft met hygiëne, de eerste indruk op mijn tiende of de jaren ’90, weet ik niet zo goed. Ik denk dat alles met elkaar te maken heeft. Ook al is schaamhaar niet vies, vind ik het wel vies. Smerig. Ranzig.

Schaamhaar en ik, nee. Van alle verschrikkelijke lelijke en enge dingen die een lijf van nature kan hebben, vind ik schaamhaar toch wel het ergst. Met stip op één. Superklapper van de week. Trés verschrikkelijk.

Thamar is een vrouw alleen in Rotterdam, ‘die geniet van al het moois wat de straten, terrassen, clubs en cafés te bieden hebben’. Check zeker ook haar blog.

schaamhaar, Thamar, 06.09.2011 @ 08:00

[Home]
 

3 Reacties

op 06 09 2011 at 10:33 schreef pimmetje:

Met deze anti-schaamhaar extremiste ben ik het volledig oneens. Geuren vind ik bovendien niet vies maar staan bovenaan in mijn lijstje van aangename sensaties.

op 06 09 2011 at 13:40 schreef You On A Gin:

De naam van het tietenweekblad was “Aktueel”, met een K.

op 27 05 2012 at 14:16 schreef marc0871:

dit verhaaltje maakt MIJ een beetje onpasselijk.
goed, er zijn vrouwen die zo veel schaamhaar hebben dat zelfs ik er een beetje bang van wordt, maar ik kan zeer genieten van plaatjes van vrouwen met een ‘scary hairy’ look tussen de benen.
ik ben dan ook vaak teleurgesteld als vrouwen hun slipje voor mij uittrekken.
als ze al niet kaal geschoren zijn, is het vaak zo dat ze niet veel meer dan een getrimd driehoekje of dun streepje boven de vagina hebben.

IK WEL GVD MIJN GEZICHT KUNNEN BEGRAVEN IN EEN VOLLE BOS SCHAAMHAAR, TERWIJL IK HAAR KUT DE MAAT NEEM MET MIJN TONG.

erg jammer dat kaal overal zo gepromoot wordt als de standaard waaraan vrouwen moeten voldoen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS