Home » Archief » Zalig kerstfeest in je broekje


[25.12.2023]

Zalig kerstfeest in je broekje

Peter Breedveld

We kunnen allemaal twee dagen schijnheilig gaan doen met een kerstboodschap van vrede en saamhorigheid, maar de ongemakkelijke waarheid is dat een aanzienlijk deel van onze landgenoten de oorlog heeft verklaard aan de rest.

Er is met alle rechtse politieke partijen wel wat mis, maar bij een VVD’er ga ik er altijd nog vanuit dat die gelooft in zelfredzaamheid en kansen pakken. Daar zit een zeker humanisme in, een positieve houding ten aanzien van mensen. Mensen zien in Pieter Omtzigt iemand die naar rechtvaardigheid streeft, CDA’ers geloven in een fatsoenlijke omgang met elkaar.

Er gaat nogal wat mis bij de uitvoering. De samenleving is verhard onder de VVD en het CDA, er verdrinken duizenden vluchtelingen in de Middellandse Zee, een door Europa zorgvuldig georchestreerde Holocaust. Maar je kunt nog volhouden dat je het doet voor de samenleving, VVD of CDA stemmen, dat je echt gelooft dat Omtzigt het goed bedoelt, al is hij medeverantwoordelijk voor de Toeslagenaffaire en begon hij snel tijdens zijn verkiezingscampagne tegen immigranten te hitsen.

Onmenselijkheid

Wie PVV stemt, stemt tegen mensen, voor onmenselijkheid. PVV-stemmers hebben met tweeënhalf miljoen tegelijk hun dikke middelvinger opgestoken naar moslims, immigranten en naar ons allemaal. Filosoof Ad Verbrugge beweert in De Telegraaf nog steeds dat de PVV-stemmers uit protest voor Wilders hebben gekozen, vanwege de woningnood en zo, terwijl met die mythe de vloer aan is geveegd. PVV’ers stemden tegen migranten, vanuit een eigen-volk-eerst-gevoel. Onderzoek toont dat aan. Ik zeg het al vijftien jaar. Als een PVV’er zegt dat hij vluchtelingen in tienen wil hakken, wil hij vluchtelingen in tienen hakken, anders had hij wel gezegd dat hij meer sociale woningbouw wil.

Nu moeten wij, de niet-PVV-stemmers, van Verbrugge “de verantwoordelijkheid nemen om het gevoel van gemeenschap te herstellen”. Hij zegt het echt: “Probeer je in te leven in de ander, zonder direct te oordelen”, om daarna de hele domrechtse bingokaart af te vinken om te laten zien dat we er niet op moeten rekenen dat ook maar iemand van Domrechts zich inleeft in óns. Want wij willen alleen maar deugen voor de bühne en moeten zelf maar vluchtelingen in huis nemen en zo. De domme shit die @Annie45678 en @Henk011598 en al die anonieme kruisridders de hele dag op Twitter uitbraken, maar nu uit de mond van een belangrijke filosoof..

Hitsen tegen buitenlanders

Het godverdomde gore lef. Sinds de monsterzege van Wilders is de agressie op sociale media toegenomen met een factor 10 en het liep de spuigaten al uit. Zelf word ik nu constant bedreigd en doodgewenst, Mona Keijzer neemt al een voorschot op het afschaffen van de publieke omroep, want die is nog niet extreemrechts genoeg, Wierd Duk en Ines van Bokhoven willen niet meebetalen aan programma’s waardoor ze zich geschoffeerd voelen.

De PVV, waarover beweerd wordt dat die op het thema immigratie kneiterrechts is, maar sociaal-economisch links, stemt intussen tegen bevriezing van de energiebelasting op gas, tegen bevriezing van de huur en tegen extra geld voor jeugdbescherming. Je moet de samenleving ontevreden houden, anders kun je immigranten de schuld niet geven, immers.

Ik ben niet geïnteresseerd in vrede met dit tuig. Ik weet hoe je het gevoel van gemeenschap herstelt: met links sociaal beleid, niet door te hitsen tegen “buitenlanders”, niet door journalisten te bedreigen, niet met racisme.

PVV-fluisteraars

Steek de kerstboodschap maar in je reet, dit jaar. Wie stemt voor haat en misnoegen, heeft geen recht op begrip en inleving. Fuck Wilders, hij is een racistische fascist en verdient verachting, geen respect. Fuck zijn kiezers, alle 2,7 miljoen, met hun grote pleurisbekken. Leer eens hoe je “fascisme” spelt, en “racisme”. Fuck al die PVV-fluisteraars met hun gezalf. Ze hebben haat en racisme genormaliseerd, de weg naar fascisme geplaveid. Hitsen tegen immigranten, moslims en links, waar deze apen alles aan te danken hebben, echt alles, en dan míj verwijten te polariseren?

“Ik ben niet gekomen om vrede te brengen, maar het zwaard. Ik ben gekomen om tweedracht te brengen.” Dat lijkt me een mooi citaat om deze kerstboodschap mee af te sluiten. Gemeenschapsgevoel in je broekje.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 25.12.2023 @ 11:09

[Home]
 

1 Reactie

op 25 12 2023 at 11:21 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS