Home » Archief » Huilen voor de afgehaakte aap


[28.12.2023]

Huilen voor de afgehaakte aap

Peter Breedveld

Meteen na Geert Wilders’ Monsterzege begonnen de kwaliteitsmedia zich opeens te verdiepen in het gedachtengoed van de gewhitefacete volksmenner. Waar stond die man, voor wie ze zo lang campagne hadden gevoerd, nou eigenlijk voor? Dat was even schrikken, want hij bleek Nederland moslimvrij te willen maken, de publieke omroep af te willen schaffen en sociaal-economisch bleek hij helemaal niet zo links als ze al die tijd hadden geschreven, want hij was tegen schuldhulpverlening, huurverlaging en bijzondere bijstand en dat soort zaken. Sommige journalisten realiseerden zich dat hun kampioen weleens het einde van hun eigen baan kon betekenen.

Maar ja, 37 zetels, 47 in de peilingen zelfs, dus daar doe je niks meer aan.

Dus besluiten ze maar weer mee te huilen met de wolven in het bos. Nog geen week heeft het geduurd, die kritische houding ten aanzien van de fascisten, die zich overigens toch vooral op Links had gericht, want die was de echte schuldige.

Huilend zigeunerjongetje

Inmiddels zijn we weer terug bij af en lezen we weer dagelijks over hoe zielig de PVV-stemmer is. Het ene na het andere journalistieke equivalent van het huilende zigeneurjongetje passeert de revue. De Volkskrant heeft Josse de Voogd weer van stal gehaald, want ver zoekt het Nederlandse journaille het echt helemaal nooit, die zijn riedeltje over de deerniswekkende afgehaakte weer afdraait, die niet gehoord wordt en gemarginaliseerd is, en boehoehoe. “En ik kan het weten, want ik word als chronisch zieke witte man zelf gediscrimineerd!” De weerlegging heb ik twee jaar geleden al gedaan, voor wie toch weer in die onzin is getrapt.

De arme drommels zelf hebben intussen de tijd van hun leven op Twitter, waar ze het argument, dat ze geen racisten zijn maar legitieme zorgen hebben, kracht bijzetten met tirades tegen moslims en allochtonen en dat Nederlanders weer op één moeten.

Wie iets kritisch over Wilders zegt, is volgens deze herauten van het harmoniemodel niet verbindend bezig en wie iets aardigs over Sigrid Kaag zegt, moet zijn pilletjes nemen want “goddank is dat corrupte kankerwijf opgerot”. Ach, het is zulk sympathiek volk, een beetje grof in de mond, maar met het hart op de juiste plaats. Ze kunnen niet tegen onrecht, meneer.

Gezonde Hollandse jongen

Tussen al het gezalf van de progressieve elite, die het tegenwoordig over “nativisme” heeft, wat een sociologisch eufemisme is voor racistisch chauvinisme, is het goed dat er nog een gezonde Hollandse jongen als ik is, die Het Beest bij de naam blijft noemen in een taal die iedereen kan verstaan. Dat levert me elke dag weer een lawine van racistisch-fascistische bagger op van de Afgehaakten, die me uitschelden voor laffe flikker, laffe homo, mietje (maar het zijn de moslims die homo’s en transen bedreigen!), voor pedofiel, voor nazi (maar ik maak volgens hen iedereen met wie ik het niet eens ben uit voor nazi) die met me willen vechten, me willen vermoorden, vinden dat ik een trein moet koppen en aankondigen dat ik binnenkort word doodgeschoten.

En elke dag is het raak, onder elke tweet over Wilders en de PVV staan honderden reacties van dolle apen die het bloed uit de oren spuit en me een grote pleurisbek geven omdat ik schrijf dat ze een grote pleurisbek hebben. “Achterlijke zuurbrakende natnek, laffe keyboardnicht, linkse afgedankte kotszak!” Ze verwensen me en schelden me verrot en verwijten me in één adem door dat ik polariseer. PVV’ers die een hekel hebben aan polariseren, dat is toch om je een kriek te lachen?

Uiteraard wordt mijn Marokkaans-Nederlandse geliefde er regelmatig bijgehaald, dat “Marokkaanse wijf”, die “importhoer”, want het zijn allemaal vooroordelen die ik tegen PVV’ers koester, mensuh.

Powned-filmpje

Veel afgehaakte apen posten het 14 jaar oude Pownedfilmpje, waarin Rutger Castricum mij op mijn werk komt intimideren vanwege een grove grap die ik in privétijd op mijn privéaccount over PVV’ers had gemaakt. Ik beschouw dat als een vorm van fascistoïde intimidatie om mensen tot gehoorzaamheid te terroriseren.

Vlak voordat Powned kwam binnenstormen, was me te verstaan gegeven dat ik niet met de pers mocht praten en omdat ik heel gehoorzaam ben en altijd naar mijn baas luister (en iedereen om me heen al zo overspannen was dat het me verstandig leek het vuur niet nog hoger op te stoken), ben ik niet ingegaan op Castricums gezuig, ook omdat ik vond en vind dat ik geen verantwoording ben verschuldigd aan racistische fascisten die zelf ongefilterd tegen alles en iedereen losgaan. Toen hij maar bleef dooretteren, heb ik hem naar de beveiliging geleid en die gevraagd hem van me over te nemen.

Keurig gehandeld, vind ik zelf, maar de apen zien het als bewijs dat ik een grote mond heb op Twitter (en hier op Frontaal Naakt) en niks durf te zeggen als mensen voor mijn neus staan. Ik denk dat ze me daarom constant uitdagen om van alles in hun gezicht te komen zeggen want hoei!, dan zullen ze me wel eventjes.

Loze dreigementen

Het lijken me loze dreigementen, de meeste komen van anonieme schijtbakken, maar het worden er wel elke dag meer en ik heb daardoor het gevoel dat het komend jaar weleens spannend kan gaan worden; dat fascisten mij, omdat ik zeg dat het fascisten zijn, met geweld op andere gedachten komen brengen om te bewijzen dat ze geen fascisten zijn.

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 28.12.2023 @ 12:06

[Home]
 

1 Reactie

op 28 12 2023 at 12:06 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS