Home » Archief » De islamisering van Nederland, een goed idee!


[14.04.2007]

De islamisering van Nederland, een goed idee!

Dewanand

6008 (153k image)
Illustratie uit Dave Coopers Overbite.

Momenteel is het autochtone Nederlandse volk in een vacuüm beland, als het gaat om normen, waarden, gedragsregels en principes. Het lijkt erop alsof er geen regels meer zijn in dit land en dat iedereen alles mag doen waar hij zin in heeft. De gevolgen voor het openbare leven zijn desastreus, want de samenleving is verruwd en mensen denken alleen aan hun eigen behoeften en verlangens. Respect voor de medemens is er niet meer. De autochtonen proberen dit probleem op te lossen door een nationaal normen en waardendebat te organiseren en hierover te praten. Maar volgens mij is praten alleen niet genoeg. Zij moeten tot in het diepst van hun ziel veranderd worden en dat betekent dat een groot deel een nieuwe levensmoraal aan moet leren.

In de islam zijn er vrij duidelijke normen en waarden ontwikkeld, gedurende de afgelopen 1400 jaar. Hierom is er geen sprake van normvervaging bij de islamitische allochtonen in Nederland en dit heeft duidelijke voordelen. Als iemand weet hoe het hoort dan staat zo een persoon sterker in de eigen schoenen. De autochtone Nederlanders zouden hiervan best iets kunnen leren of zich desnoods massaal bekeren tot de islam, om zo in een klap over duidelijke normen en waarden te beschikken. Dan zullen de sociale problemen ook verminderen.

Bekering tot de islam is eigenlijk niet moeilijk, want het is een heel eenvoudig ritueel en het kost niet veel geld en tijd. Pas na de bekering is het noodzakelijk om de koran te lezen en de voorschriften erin te leren gehoorzamen. Volgens de koran moet een moslim strikt leven en geloven volgens de voorschriften in dit geschrift en er niet van afwijken. Decadentie wordt door de koran afgeraden, want dat is niet goed voor de gemeenschap. Voor de man en de vrouw zijn er hierom duidelijke en strikte leefregels en kledingvoorschriften, die nageleefd moeten worden.

Massale bekering van een groot deel van de autochtone Nederlanders tot de islam heeft, volgens mijn analyse, de volgende voordelen:

1. Duidelijke normen en waarden, volgens islamitische geloofsprincipes. In de koran zijn alle islamitische normen en waarden heel strikt gedefinieerd en hierom is het heel gemakkelijk om te weten hoe het hoort.

2. Minder vergrijzing van de (‘blanke’) autochtonen, want een moslimmeisje wordt in principe gestraft als zij haar baarplicht niet nakomt. Elke vrouw moet volgens de islamitische voorschriften ernaar streven om tenminste drie moslimkinderen te baren, want alleen dan steunt zij de groei van haar eigen gemeenschap. Door deze baarplichtwet in de islam kan voorkomen worden dat de autochtone Nederlanders uitsterven in de nabije toekomst of zelf een (onderdrukte) etnische minderheid worden in Nederland. Dit heeft veel voordelen, en er is dan op den duur minder behoefte aan verse immigranten, die hier het zware werk moeten uitvoeren.

3. Er ontstaat dan minder egoïsme in de samenleving, want een moslim behoort eerst aan de noden van de ander te denken en dan pas aan die van hemzelf. Egoïsme is momenteel een groot probleem in Nederland en hierom is bekering tot de islam een van de mogelijke oplossingen voor dit maatschappelijk dilemma.

4. In het algemeen mag een moslim niet materialistisch zijn. Na bekering tot de islam moet iemand zich 24 uur per dag richten tot Allah en de eigen moslimbroeders en het materiële nooit en te nimmer aanbidden. Een moslim mag volgens de koran geen materialist zijn. Dit is een van de grootste voordelen voor de tot de islam bekeerde Hollanders, want zij kunnen nu door bekering tot moslim in een klap verlost worden van hun extreme materialisme. Het gevolg ervan is dat hun welzijn dan zal toenemen.

5. De multiculturele samenleving kan groeien als meer autochtonen zich bekeren tot de islam. Islamisering op grote schaal leidt automatisch tot een grootscheeps multiculturalisatieproces van heel Nederland. Het grootste voordeel hiervan is, dat de vreemdelingenhaat dan vanzelf afneemt, en dit kan leiden tot minder maatschappelijke problemen voor iedereen in dit land.

6. Massale bekering tot de islam kan ervoor zorgen dat Nederland mondiaal integreert in de oosterse wereldgemeenschap, die momenteel ver in de meerderheid is en uit minstens 3,8 miljard zielen bestaat. Moslims uit alle windstreken behoren tot deze groeiende oosterse wereldgemeenschap en volgens mij zullen de ‘blanke’ Hollanders de boot missen als zij weigeren om toe te treden tot de dynamische volkeren van de toekomst. Oosterse volkeren en culturen zijn vitaler, krachtiger en beschikken zelfs over meer overlevingskracht en hierom ligt het lot van de wereld nu in hun handen.

7. Bekering tot de islam kan ervoor zorgen dat de sletterigheid en onzedelijkheid van ‘blanke’ autochtone meisjes verminderd, zodat zij nette en gehoorzame huisvrouwen worden, waardoor er minder behoefte zal zijn aan geïmporteerde (zwarte) vrouwtjes. Momenteel importeren vooral de ‘blanke’ mannen vrij veel (zwarte) huisvrouwen, omdat de eigen ‘blanke’ vrouwen meestal verlaagd zijn en seksueel onaantrekkelijk zijn geworden. Dit leidt tot een snelle verkleuring van Nederland, wat voor de meerderheid van de ‘blanken’ een doorn in het oog is. Als nu de tot moslim bekeerde ‘blanke’ meisjes geschikter worden als huisvrouwen en braaf nageslacht verwekken met Nederlandse mannen, dan zal de verkleuring drastisch afnemen, zodat dit probleem tenminste voor enkele generaties opgelost is.

De Nederlandse staat zou deze oplossing eens grondig moeten analyseren en de voor- en nadelen ervan afwegen. Massale bekering tot de islam is eigenlijk de goedkoopste oplossing voor de normvervaging, zedeloosheid, verruwing, en andere bestialiteiten van het (‘blanke’) Nederlandse volk. Er zou hierover een maatschappelijk debat georganiseerd moeten worden, om te bestuderen of de tijd rijp is voor deze radicale oplossing.

Dewanand is een Hindoe-nazi. Hij is volkomen krankzinnig en waanzinnig productief. Zie zijn Kritisch Podium Dewanand.

Algemeen, 14.04.2007 @ 14:44

[Home]
 

23 Reacties

op 14 04 2007 at 17:24 schreef Jimmy:

Een nadeel dat je vergeet, is dat de Nederlanders – zodra ze moslim zijn geworden – massaal gaan klagen op hun geloof. De Nederlandse neiging tot zelfbeklag zal kruipen waar het niet gaan kan.

Ze (Nederlanders) zullen binnen een paar jaar alle problemen in de wereld toe hebben geschreven aan de Islam en de moslims. De Arabische slavernij, de onderdrukking van vrouwen, Joden, Christenen en homo’s, de Ottomaanse kolonisatie van Oost-Europa en de Armeense genocide zullen tot in den treure herhaald worden in de pers en in de moskee.

De Islam zal op die manier sterk demoraliseren en al snel zullen moslims en masse in therapie moeten gaan om zich over al deze zaken heen te zetten. Progressieve ex-moslims en socialisten zullen zich haasten naar Israel om daar de Joodse te verdedigen. Ook zal het anti-Iranisme zijn intrede doen, daar wonen dan zogezegd alleen maar cowboys.

Het zal een groot nadeel voor de Islam zijn, als ze dit (Nederlanse) Trojaanse paard binnenhalen. Moslims kunnen zich daar maar beter tegen verzetten.

op 14 04 2007 at 17:51 schreef SiFi:

Ik stel mij de grote bekeershow voor, live op tv met verschillende locaties en presentatoren, schakelen tussen al die plekken, op oud en nieuw gaan we los, 15 miljoen bekeringen, gelijk besnijden van de mannen, iedereen een hoofddoek op voor de dames, een paar keer per dag vrij om naar de moskee te gaan om te bidden, tijdens ramadan vrij, iedereen tegelijk op hadj, arabisch als nationale taal, het groot dictee der Arabische taal ( ook live op tv), geen scholen meer maar madrassas, stenigen als nationale sport ( b.v. om leugenachtige politici te stenigen en iedere bankmedewerker die met Holleeder en andere mafiose hebben samengewerkt….)

Of begrijp ik het verkeert?

op 14 04 2007 at 17:56 schreef Mark:

Ik begrijp 7 niet. Er wordt gesteld dat Nederlandse vrouwen momenteel sletterig en onzedelijk zijn, maar mijn ervaring is dat ze nooit willen neuken. Ik zou dus liever een geloof willen introduceren waarvan ze nog sletteriger en onzedelijker worden dan ze nu al zijn. Als we dan met zijn allen aan het neuken zijn hoeven we niet meer materialistisch te zijn en voldoen de vrouwen ook vanzelf aan de baarplicht. In het Oosten wordt ook volop geneukt, dus dat integreert beter. Bovendien hoeven de Nederlandse mannen daar hun vrouwen dan niet meer vandaan te halen. Vergeleken met neuken is de islam een kutgeloof.

op 14 04 2007 at 18:10 schreef dewanand:

lijkt wel de week van het geloof. Ik schrijf snel een duivelse tekst over ……. (secret).

moeten snel een week van de duivel of asuras houden op frontaal naakt.

bedankt voor het plaatsen,

dewanand

op 14 04 2007 at 18:18 schreef Lion Cachet:

LS…

Mooi stukje frustratie-proza. Wel sturen naar Islamitische organisaties. Die geloven het namelijk. Schrijf erbij dat ook alle varkens uit Nederland worden gebannen en de varkensboeren onthoofd. Alle homoseksuelen zullen dan hetero worden en uit dank massaal de zwarte harige heuvels bestijgen. ( cq de gleuf met blauwe binnenband ) Met de groeten van Adolf Cohen !

op 14 04 2007 at 18:37 schreef Benedictus:

Oei, het is nu al onhoudbaar in Utrecht met al die Marokkaanse jongetjes die zich misdragen. Alle grote steden kampen daar mee. Helaas worden die waarden en normen NIET op de jongens overgebracht. Wat dacht je van jouw oplossing, maar dan met een verbod op het krijgen van jongens. Op Fok stond vandaag trouwens dat de man in de toekomst overbodig wordt. Zie hieronder.

Mannen mogelijk overbodig
Gepost door Paddy (paddy) – Bron: Dorpsgekken.nl
Gepubliceerd: zaterdag 14 april 2007 @ 11:47.

Binnenkort wordt duidelijk of mannen nog nodig zijn om de aarde verder te bevolken met de mens. Wetenschappers hebben het al voor elkaar om beenmergcellen van een man om te vormen tot premature spermacellen. Er wordt onderzocht of dit ook mogelijk is bij vrouwelijk beenmerg. Dit meldde een Engelse krant.

Het onderzoek is begonnen om jonge mannen die door behandeling tegen kanker onvruchtbaar zijn geworden de kans te geven toch vader te worden. Er wordt door de onderzoekers nu aan een meer volgroeide spermavariant gewerkt. Er is al toestemming gevraagd voor verdere tests met beenmerg in Newcastle.

In Engeland is niet iedereen blij met een dergelijk onderzoek. Volgens deze mensen zal de vrouw de sperma van de man nodig hebben voor de voortplanting. De Daily Telegraph vroeg een professor naar zijn mening. De professor meldde dat het technisch onmogelijk is omdat de man en de vrouw verschillende chromosomen hebben. De ethische commissie, die bekijkt of onderzoekers zich aan de wetten en gedragscodes houden, zet grote vraagtekens bij dergelijke onderzoeken."Elke biologiestudent begrijpt dat dit nooit kan."

Dewanand, je zal nog versteld staan hoeveel mensen jouw stukje ECHT als DE oplossing zien.

op 14 04 2007 at 19:20 schreef Sabian:

Opmerkelijk standpunt voor een HinduNazi, verfrissend wel, maar wat vindt Shiva hiervan?

op 14 04 2007 at 20:34 schreef Ari:

En homo’s krijgen helemaal de hemel op aarde. Nu is de aambeienglijbaan taboe bij moslims omdat het bij ons in een democratie legaal is. Wordt de sharia ingevoerd dan gebeurt kontjeneuken lekker veel en vaak omdat het verboden is dus extra lekker. Dus nichten, bekeer je massaal tot de islam en laat je billekutje keer op keer bevruchten. Denk dan maar gewoon aan die 72 maagden in het paradijs, die elke keer weer het kostbare kutvliesje terugkrijgen nadat ze zijn genomen.
Over het vliesje gesproken. Zoals iedereen weet moet dit ongeschonden blijven tot aan het huwelijk. Moslimjongens worden hierdoor massaal binnen de familie misbruikt en daar komt o.a. de maatschappijvijandigheid vandaan, o.a zeg ik nadrukkelijk want zo heb ik nog een hele waslijst. Zou er een wetenschapper zo goed willen zijn om dit probleem eens te gaan onderzoeken?
Massaal bekeren?! Er zit wat in…nee toch maar niet doen. Benoem nou eerst maar eens de vuiligheid die kleeft aan religie en aan de islam in het bijzonder.

op 15 04 2007 at 01:51 schreef h:

gaat de Jihad ook mooi aan Nederland voorbij.

op 15 04 2007 at 12:58 schreef WZNM:

Een goed idee, maar helaas tot mislukken gedoemd. Nederlanders willen hun schoenen aanhouden als ze bidden.

op 15 04 2007 at 20:57 schreef Ari:

Jah Jah, het zat in de lucht. A. Marcouch, de lieve schat, vanavond
in het NOS journaal over de marokkaanse probleemjeugd. Eindelijk spreekt de stadsdeelvoorzitter van Slotervaart het vreselijke probleem uit. De vreselijke Waarheid, want het gaat om heel jonge kinderen. Een deel van de marokkaanse jeugd krijgt geen opvoeding. Wordt nooit geknuffeld. Krijgt nooit te horen ,’Ik hou van je’.
Dit wisten we al 25 jaar en er is nooit naar het volk geluisterd.
Overigens, toch maar niet bekeren tot de islam, maar gooi de vuiligheid open die er inherent aan is.
Dit is een stap. Nu de volgende over het misbruik van kinderen in die families.

op 15 04 2007 at 22:13 schreef prfff:

Komop zeg deze site & onderwerpen zijn zo 2004..

op 16 04 2007 at 09:41 schreef dewanand:

mbt vraag shiva.

In het HIndoeisme heeft men bijna 33 miljoen voorstellingen en namen of beelden geteld van de goden en godinnen. Elke godsvoorstelling in het Hindoeisme eist iets anders van een hindoegelovige en elk van hen heeft ook een eigen heilig geschrift (vb Krishna-Bhagavad Gita, Rama-Ramayan, Hanuman- hanuman chalisa, enz.)

Dus ja, een Hindoe die over jezus hoort zegt van, o leuk nog een beeldje. zet het ernaast en laat mij die bijbel eens gaan lezen, als krachtvoer.
Zelfde doen Hindoes ook met de koran, dat nogal zwakvoer is voor getrainde rishi’s en yogi’s of hindoe fundamentalisten. KOran is zo zwak en islam is zo zwak dat je er alleen maar om kan lachen als hindoe.

dus shiva zou zich echt niet druk maken om een zielig islamietje, die liever konten neukt dan doekjes. een penis/kut/doekjes met stenen geloof is en blijft een kutgeloof.

men moet de kut juist heilig verklaren, want die baart uiteindelijk de mensheid. Dit is naakte Hindoe fundamentalistische logica. De vagina is een genetische superreactor. Men verdoezeld alles eromheen, maar uiteindelijk draait alles om dit ene gaatje tussen de benen van de vrouw bij 99,9 procent van de oversekste mensheid.

Is er al een heilig kutboek?
Goedele Liekens, vaginaboek
of die dikke pillen van Shere Hite.

Dewanand

op 16 04 2007 at 13:37 schreef Will van der Weijden:

Voor het gemak gaat Dewanand er van uit dat vrouwen geen mening mogen hebben. Eigenlijk bestaan ze dus niet.
Ze moeten alleen maar kinderen baren. En dan natuurlijk voor de baardmannen koken, schoonmaken en wassen, en wie weet wat nog meer.
Lekkere maatschappij krijgen we dan.
Deze maatschappij is er dan alleen voor mannelijke godsdienstwaanzinnige.
Nee dank je wel.
Will.

op 17 04 2007 at 14:14 schreef Frailty:

Ik ben relatief nieuw op deze website, ken de postende auteurs niet. Ik neem aan dat ik Dewanands stuk niet als een letterlijk voorstel moet lezen, maar als ubersarcastisch?

Wie geeft mij een leessleutel? Alvast bedankt.

op 17 04 2007 at 16:39 schreef visarendje:

@Frailty

Hij wordt door Peter gekwalificeerd als:

"Dewanand is een Hindoe-nazi. Hij is volkomen krankzinnig en waanzinnig productief. Zie zijn Kritisch Podium Dewanand."

op 17 04 2007 at 16:43 schreef Peter Breedveld:

Eerlijk gezegd weet ik niet precies wat het allemaal betekent wat Dewanand schrijft, maar ik weet dit: Dewanand is een groot literair talent en het allerbelangrijkste: hij maakt me aan het lachen. Wie me aan het lachen maakt, kan een potje bij me breken.

op 17 04 2007 at 17:15 schreef Cor:

Dewanands teksten weet ik beter en beter te waarderen – het is een smaak die moet groeien. Zijn humor doet mij uitkijken naar nieuwe stukken.

Hoe zou staan zijn met de klacht die anti-vanallesennogwat-bureausukkelaars tegen hem hebben ingediend?

op 17 04 2007 at 17:37 schreef Frailty:

@ visarendje.
Ja die omschrijving had gelezen, maar daar kan je niets mee. Want ik neem aan dat hij niet letterlijk fascistische idee-en heeft.

@ Peter Breedveld (voor de statistieken, om je publiek beter te leren kennen)

Ik kom hier now and then, voorheen las ik om de paar dagen alles (niet de reacties maar de artikelen) maar er wordt zoveel gepost aan nieuwe artikelen dat ik het niet meer kon bijhouden en het mij teveel tijd ging kosten.

op 18 04 2007 at 18:26 schreef dewanand:

deze tekst is pas echt hindoe fascisme.
zie deeplink direct, printen en sturen aan kafka, afa, MDI, cybercrime, interpol, AIVD, mr bean enz.

http://www.dewanand.com/koran080.htm

op 19 04 2007 at 01:47 schreef Frailty after reading dewanand:

Misschien kunt u uw tekst voorleggen aan de redactie van Liberaal Reveil, ter ondersteuning van de these van Frankenvrij?

op 23 04 2007 at 12:44 schreef F.:

Dewanand heeft een komisch talent. Van mij mag ‘ie meer stukken plaatsen.

op 23 04 2007 at 12:44 schreef F.:

Dewanand heeft een komisch talent. Van mij mag ‘ie meer stukken plaatsen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS