Home » Archief » Seks met Cocky: schaamhaar


[13.10.2007]

Seks met Cocky: schaamhaar

Cocky Cox en Fred de Heij

De moderne vrouw neemt de beplanting op haar heilige driehoekje steeds vaker onderhanden voor een perfecte coupe schaamhaar. Toch zijn er die het onkruid tussen hun benen juist welig laten tieren. Wat zegt het kutkapsel over haar karakter? Ontsluier het mysterie van de vrouw aan de hand van haar vaginacoupe.

1. De volle bos die er wezen mag

D7-Prent_2 (232k image)
Illustratie: Fred de Heij

De Volle Bos is er in alle soorten en maten. De bezitster van deze struik niet-gecoiffeerd schaamhaar laat de natuur de vrije loop. De gelukkige eigenaresse van het tuintje dat uit zichzelf binnen de perken blijft, is een zeldzaam fenomeen. Deze bos is precies goed zoals-ie is. Vol, maar niet té. Met slechts een incidenteel uitlopertje naar buik, benen of billen. Deze coupe is gemakkelijk in het onderhoud: af en toe een kam erdoorheen, beetje conditioner erin en klaar is kut. De vrouw achter deze bos is natuurlijk en ongeremd. Ze is altijd in voor seks, maar wel onder het mom van ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Voor deze meid geen ingewikkelde standjes of opgevoerde seksspeeltjes. Je kunt haar ’s nachts wakker maken voor seks in de openlucht.

2. Wie is die beer tussen je benen

D7-Prent_1 (222k image)
Illustratie: Fred de Heij

Overtollige haargroei komt in de beste kruizen voor. De bezitster van dit uit de kluiten gewassen vogelnest wijst elke correctie op moedertje natuur rigoureus af. Haar totale ontkenning van het bestaan van de heggenschaar zorgt voor veel overlast. In het ergste geval belet het natuurverschijnsel op de onderbuik haar om de benen bij elkaar te houden. Bij deze bosaap hangen ook niet zelden de tieten tot op haar knieën. Zonder in te gaan op het verdere uiterlijk van deze vrouwelijke Neanderthaler moet vermeld worden dat het gebrek aan zonlicht en frisse lucht bij dit soort schaamstreken een verschralende uitwerking op de lippen heeft. Conclusie: je kunt je pik nog beter tussen een droge boterham steken. Karaktereigenschappen: laat-maar-waaien-mentaliteit, zit vaak met de handen in het haar en ziet door de bomen het bos niet meer.

3. Miss Bikinilijn

D7-Prent_3 (233k image)
Illustratie: Fred de Heij

Provinciale kut. Doorsneedoos als gevolg van een periodieke, minimale scheeroperatie. De extra milde ontharingscrème wordt alleen aangebracht op de grens van de degelijke onderbroek en het bleke vlees. De reden van dit ritueel: ‘Stel je voor dat ze in het zwembad van het vakantiepark mijn schaamhaar zien!’ Deze zuurpruim houdt meer rekening met de mening van de buren dan met de behoeftes van haar man. Ze is kortzichtig, fantasieloos en even opwindend als een wandelende tak.

4. De kale kut

D7-Prent_9 (198k image)
Illustratie: Fred de Heij

De bezitster van dit doosje zonder dekje neemt zichzelf onder handen zoals ze de badkamervloer een beurt geeft: er mag geen pluisje op achterblijven. Haar kale poes is haar-, kreuk- en geurvrij. Met haar alleen seks met een teiltje naast het bed voor een sopje en nooit wippen zonder placemat, want ze lijdt aan smetvrees. Ze heeft moeite met volwassen worden, waardoor de pre- en postcoïtale conversatie beperkt blijft tot peutergebrabbel. Dat is niet altijd een nadeel. Een pluspunt van de haarloze kutdraagster is dat ze een open boek is.

5. De streep

D7-Prent_6 (233k image)
Illustratie: Fred de Heij

Dit deels geschoren modelletje bestaat in diverse bandbreedtes. Zure feministes noemen deze streepjespoes een getrimde poedel: getemd en afgericht om kunstjes te doen. Maar inderdaad: dit schoothondje gaat het vooral om het uiterlijk. Denk niet dat je haar eens lekker spontaan mag pakken: haar kapsel kan in de war raken, haar nagels breken, haar siliconen knappen. Haar mond wordt dan een zuinig streepje, haar portemonnee gaat op de vrekkenstand en de voordeur op een kier.

6. De gekamde gleuf

D7-Prent_4 (203k image)
Illustratie: Fred de Heij

Misleidende term voor een prettig misleidende vrouw. Deze kut met kuif is een grap van moeder natuur waar geen borstel of haartang tegenop is gewassen. De Gekamde Gleuf houdt ook haar driften maar moeilijk onder controle, impulsief als ze is. Het ene ogenblik is ze een en al oor voor jouw visie op de wereldproblematiek, het volgende moment springt ze bovenop je om je de kleren van het lijf te rukken. Aanrader!

7. Het toefje

D7-Prent_8 (209k image)
Illustratie: Fred de Heij

Deze dame en haar doos zijn uitkijken geblazen. Met haar op het oog traditionele minibosje leidt ze je om haar gekortwiekte tuintje waar je bij zit! Ze doet zich voor als bescheiden, enigszins groen, niet al te slim of zelfstandig. Bij haar voel jij je een hele bink: je houdt de deur voor haar open, gooit je jas over modderpoelen, vult haar belastingpapieren in en maakt heel voorzichtig de knoopjes van haar bloesje los. Maar ondertussen naait deze supergeraffineerde meid je koninklijk waar je bij staat! Haar minimale toefje haar is dus niets minder dan een kroontje op haar kut.
Illustratie: Fred de Heij

8. De inventieve ingang

D7-Prent_5a (215k image)
Illustratie: Fred de Heij

Je kunt het zo gek niet bedenken of ze heeft het op haar kut gehad: Chinese karakters, de initialen van haar rij-instructeur, Disney-figuren, details uit De Nachtwacht. Bij feestelijke gelegenheden steekt ze niet alleen zichzelf, maar ook haar pruim in het nieuw. De vrouw achter deze poes is niet alleen handig met het mes, maar ook fanatiek met de verfdoos. Ze is sowieso een kei in flirten en versieren. Het ene moment sta je nog de punten van haar schoenen te bewonderen, het volgende moment het geheimschrift op haar doos. Maar de originaliteit moet wel van twee kanten komen: zak je even in, dan ruilt ze je in voor een ander.

9. Kut in de put

D7-Prent_7 (203k image)
Illustratie: Fred de Heij

Het is deze arme ziel aan te zien dat het niet helemaal lekker gaat: haar schaamhaar is dof, breekbaar en valt met bossen tegelijk uit. Vooral liefdesverdriet is van invloed op de conditie van kuthaar. Een volle bos met kale plekken duidt meestal op een pas verbroken relatie, het symptoom van rauw verdriet en kruisverwaarlozing. Ten onrechte wordt deze halfkaal geplukte kippenkut vaak aangezien voor het aangetaste poesje van een aidspechvogel. In beide gevallen doet een cocktail wonderen. De kut van een vrouw die zich na een borrel weer moedig in het datingcircuit heeft gestort, is herkenbaar aan een patroon van afwisselend lang én kort haar: jonge aanwas op de voormalige brakke grond.

Deze vaginacoupes en nog véél meer zijn te vinden in het boekje Feestelijke Hoogtepunten. Te bestellen bij Divinaa.

Algemeen, 13.10.2007 @ 10:17

[Home]
 

67 Reacties

op 13 10 2007 at 13:53 schreef hosseyn:

Gelukkig, het gaat weer ergens over.

op 13 10 2007 at 14:40 schreef Peter Breedveld:

Inderdaad, en nu hopen dat Hafid zich uit zijn schuilplaats waagt om het schaamhaardebat naar nieuwe hoogten te voeren.

op 13 10 2007 at 14:47 schreef Polderman:

leuke cartoons.
toen één van mijn vriendinnetjes de kolder in haar kop kreeg om haar struikgewas te snoeien werd mijn bobbel daar in het geheel niet paalderig meer van.
daar hoort een wild groeiende pluk haar.
vroeger bonden ze in een ver land de voetjes van meisjes af.
schande vond men hier terecht, die hoor je namelijk netjes door een plastic chirurg te laten afzagen.

op 13 10 2007 at 15:06 schreef hosseyn:

Volgens mij zijn kale kutliefhebbers gewoon cryptopedofielen

op 13 10 2007 at 15:07 schreef Hosseyn:

Zeg Peter, is schaamhaar nu links of rechts?

op 13 10 2007 at 15:07 schreef Wampie:

Peter, ik vroeg me al af of Hafid gaat voor de ‘De volle bos die er wezen mag’, of als diehard kiest voor ‘Wie is die beer tussen je benen’.

op 13 10 2007 at 15:08 schreef Wampie:

Hosseyn, hoe zit het dan met vrouwen die hun kut graag kaal hebben? Lolita’s?

op 13 10 2007 at 15:09 schreef Wampie:

Hosseyn, links of rechts… het hangt er van af waar de scheiding zit.

op 13 10 2007 at 15:12 schreef hosseyn:

Dat zou best wel eens kunnen, Wampie, would-be lolita’s die zich vergeefs vastklampen aan hun lang vervlogen jeugd. Maar ik kan dat beter aan jou vragen, statistisch gezien is de kans groot dat je een geschoren kutje hebt.

op 13 10 2007 at 15:13 schreef hosseyn:

Scheiding? Volgens mij kun jij je de dag niet meer herinneren dat je nog schaamhaar had. Waarmee mijn vraag beantwoord is.

op 13 10 2007 at 15:34 schreef Wampie:

Hosseyn, het zou mij niet verbazen als vrouwen met gemanicuurde nagels doorgaans ook een getrimde doos hebben. Zelf ben ik iemand die de moeite niet neemt om haar nagelriemen terug te duwen.

op 13 10 2007 at 15:39 schreef hosseyn:

Dat is een hele opluchting, Wampie.

op 13 10 2007 at 15:42 schreef Wampie:

Een opluchting dat er mannen zijn die houden van vrouwen met onverzorgde vingelnagels.

op 13 10 2007 at 15:44 schreef Wampie:

Ik ben niet Chinees, dus vingernagels.

op 13 10 2007 at 16:10 schreef fred:

scheren of niet scheren, scheiding of geen scheiding, het zal me een rotzorg zijn; de lucht alleen al doet me ver uit de buurt blijven!!

op 13 10 2007 at 16:21 schreef Cocky Cox:

Vertel ons over je stinkende ervaringen, Fred.

op 13 10 2007 at 16:30 schreef Joris Steenstra:

En what about borsthaar? (haar op de borsten)

op 13 10 2007 at 16:36 schreef hosseyn:

Mijn broertje Abdulwahid zegt altijd: "Liever een kut in de hand, dan in de lucht van tien."

op 13 10 2007 at 16:48 schreef Wampie:

In de tijd dat ik in mediterrane kringen verkeerde, was borsthaar bij vrouwen een terugkomend onderwerp in gesprekken tussen mannen, waar ik als one of the boys bij was. Tepelhoven met een perkje; de afwezigheid van dergelijke hooggedragen plantsoentjes bij blondines is onderdeel van hun populariteit in het rijk van de zwartharigen.

op 13 10 2007 at 18:28 schreef Peter Breedveld:

Peter, ik vroeg me al af of Hafid gaat voor de ‘De volle bos die er wezen mag’, of als diehard kiest voor ‘Wie is die beer tussen je benen’.

Hafid heeft zich hier – ik weet niet meer welke discussie dat was – laten gelden als een vurige verdediger van de ongerepte bos. Ook vanwege de feromonen enzo.

Ga je het nu weer laten groeien, Wamp?

op 13 10 2007 at 18:39 schreef hosseyn:

Wampie vertelt toch net dat haar oerbos ongeschonden is?

op 13 10 2007 at 19:03 schreef Wampie:

Peter, sinds die keer heb ik het allang weer laten groeien. Dus inderdaad, Hosseyn.

Ik las over Hafids voorliefde voor regenwouden, maar vroeg me af in welke variant (de volle bos of de beer). Volgens de omschrijvingen maakt dat nogal verschil.

op 13 10 2007 at 19:06 schreef Wampie:

Mannen die hun omheining scheren kunnen niet op mijn enthousiasme rekenen. Ook bovengronds ben ik een liefhebster van de stoppel- en Paulus de Boskabouterbaard.

op 13 10 2007 at 19:10 schreef hosseyn:

Hosseyn is meer een woestijnkabouter – maar mét baard en rond den tentpaal oudarabisch beschaamhaard.

op 13 10 2007 at 19:13 schreef Wampie:

Iemand over tepelhofhaar? Als blondine hoop ik dat er mannen zijn met schrikbarende ervaringen op dat gebied bij ravissante brunettes. Ik sprak eens een jongen die in het zuiden van Europa met meisjes sliep die leden aan algehele borstbegroeiing. Het gebrek daaraan heb ik tot mijn unique selling point gemaakt.

Vraag me niet waarom, maar ik heb zo’n idee dat Lagonda daar misschien wel iets over te melden heeft.

op 13 10 2007 at 19:16 schreef Wampie:

Tot hoe ver reikt de baard van een woestijnkabouter?

op 13 10 2007 at 19:27 schreef hosseyn:

Zo ver als Allah’s genade, zuster Wampie.

op 13 10 2007 at 20:26 schreef Polderman:

Een ander vriendinnetje betrapte ik smorgens in de badkamer terwijl ze met een scheermes over haar tepels streek.
Ik zag zowaar een zwarte haar die ik tijdens de met veel wijn very gezellig geworden avond before niet had gevoeld.
Die nacht dacht ik bij het strelen van haar godinnelijk gevormde benen dat er schuurpapier omheen gewikkeld was.
Een volgende morningafter zag ik haar met een pincet boven haar mond in de weer.
Tja, dan kun je nog zo’n zalig oventje hebben, maar Polderman smikkelt dan voortaan van de koekjes van de buurvrouw.

op 13 10 2007 at 22:37 schreef Wampie:

Dát soort ontboezemingen bedoelde ik, Polderman, bedankt!

op 14 10 2007 at 12:01 schreef Hansje Castorp:

Ik kende een aziatische, die van zichzelf heel schaars behaard was. Weet niet of ze binnen genoemde typeringen past. Na een afstandsrelatie die zelfs Loor nog zou doen lachen, en vervolgens een weekje samen als God in Frankrijk (was toevallig ook daar) kwamen wij elkander bijzonder nader. Maar helaas,
het bleek
dat zij
te krap
was

:'(

op 14 10 2007 at 12:04 schreef hosseyn:

Er was eens een vrouwtje uit Naarden
Die had er zo’n grote behaarde
Alleen de Huzaar, die kwam erop klaar
Want hij had het geleerd op de paarden

op 15 10 2007 at 10:15 schreef Lagonda:

@Wampie: Ik ben nog aan het broeden op een omschrijving van labia, die tegelijkertijd dichterlijk is, en toch ook geil.

Maar vrouwen met borstharen — tsja, niet zo heel veel ervaring mee, eigenlijk. De zwarte haar van Polderman klinkt me wel bekend. Kan me herinneren dat een ex er ook zo een had, die uit de rand van haar tepelhof groeide, en op gezette tijden werd verwijdered. Heb dat nooit als afknapper ervaren, ook al omdat de haar in kwestie zo’n incidenteel karakter had.

Ken wel dames met donker dons op de bovenlip, wenkbrauwen als processierupsen, haren op de armen, behaarde oksels en uitbundig begroeide schaamstreek. Maar structureel borsthaar ben ik nooit tegengekomen. Nou ja — bij mezelf dan.

op 15 10 2007 at 10:42 schreef bart:

waarom draagt een turk een snor?
omdat hij op zijn vrouw wil lijken!

op 15 10 2007 at 13:04 schreef Peter Breedveld:

Dat zal geen echte liefde zijn geweest, Polderman, tussen jou en die harige dame. Ach, wie weet, misschien had zij je anders wel gedumpt vanwege je flaporen, de kleur van je schaamhaar of die sproet onder je neus. Je weet het niet.

Ze deed er tenminste iets aan met pincet en scheermes. Ik waardeer dat altijd zeer, een vrouw die zichzelf verzorgt. Overigens kun je beter harsen dan scheren. Het effect duurt langer en de huid voelt zachter aan.

Ik vind wat lichte beharing boven de bovenlip eerlijk gezegd sexy. Het accentueert de vrouwelijkheid, zoals de schoonheid van een Japans kunstwerk wordt geaccentueerd door een opzettelijke tekortkoming, bijvoorbeeld een licht deukje in een overigens volkomen vaas. Ook een licht streepje tussen navel en venusheuvel kan me erg bekoren. Vrouwen met zware wenkbrauwen zijn het helemaal. Ik gruw van die geëpileerde hagedissengezichten.

op 15 10 2007 at 13:54 schreef Wampie:

Ha, Lagonda, voor mij valt ‘liefdeslippen’ in ieder geval af, te hypocriet. Met Hosseyn ben ik het eens dat ‘schaamlippen’ wel geil is omdat het zo fout is – net als ‘kutlippen’ trouwens. Ik sta open voor minder fout en tóch geil.

Zelf heb ik als puber verwoede pogingen gedaan om okselhaar te krijgen, maar vreemd genoeg is dat nooit gelukt. Misschien dat ik daarom bepaald geen hekel heb aan lichaamshaar (bij anderen, m/v). Op een zweterige zomerdag snuif ik het ratjetoe van daarin besloten lichaamsgeuren van onbekenden diep op. Ik ben nogal een loner, maar dat is voor mij het bewijs dat ik (toch wel) van mensen houd.

op 15 10 2007 at 13:58 schreef Peter Breedveld:

‘Kut’ vind ik een ontzettend rotwoord. Ik heb zelfs even overwogen het gebruik ervan op deze site te verbieden. Dan nog liever vagina, al klinkt dat als een keelziekte.

op 15 10 2007 at 14:24 schreef Wampie:

Vroeger had ik een buurvrouw waar ik wel eens logeerde. Zij had een indrukwekkende bos schaamhaar, liep daar – als het zo uitkwam – vrijelijk mee rond en noemde de vagina (zoals die bij ons thuis genoemd werd) kut. Bij elke kut was ik zwaar geshockeerd. De grote boodschap, die bij ons thuis werd aangeduid met ‘drukken’, heette bij haar gewoon poepen. Dat was ook revolutionair, voor mij als onderbewoonster van een rijteshuis in een nieuwbouwwijk op turf.

op 15 10 2007 at 15:05 schreef Hosseyn:

Vagijn is mooi, en klinkt nederlandser dan vagina.

op 15 10 2007 at 15:26 schreef Peter Breedveld:

Vagijn is oké.

op 15 10 2007 at 15:37 schreef Lagonda:

Nah … Vagijn is iets voor kleine meisjes, of voor de vrouw van Vondel. Klinkt niet heel fuckable.

op 15 10 2007 at 15:48 schreef Wampie:

Zelf moest ik aan Bredero denken.

Misschien dat ik toch gehecht ben aan schaamlippen en vagina – meer dan ik dacht.

Poesje? Of is dat te veel porno? Maar porno is natuurlijk niet voor niets porno.

op 15 10 2007 at 15:55 schreef Lagonda:

Ik vind het door Hans Teeuwen in het leven geroepen "natte la", of "klamme dot" ook wel wat hebben. Binnen de juiste context natuurlijk.

"Effe lekker die klamme dot volblaffen met lauwe but!"

"Zure sloot" vind ik dan weer minder.

op 15 10 2007 at 18:26 schreef Hosseyn:

Lagonda: je bent gek. Een vagijn is altijd begroeid met haar en fukkebel es hell!@

op 15 10 2007 at 19:31 schreef Polderman:

@Peter
Had je je dag niet?
Ik had je origineler ingeschat.
Je hebt overigens één voordeel: als je van harige trollen houdt heb je weinig concurrentie te duchten.

op 15 10 2007 at 19:42 schreef Betaman:

Waarom niet gewoon: ‘Vaginaal kutspleetje’. Heel universeel. Iedereen weet gelijk waarover je het hebt. Ook erg geschikt voor gedichten, denk ik.

op 15 10 2007 at 20:05 schreef Hosseyn:

En jij hebt ook een voordeel, Polderman: een kaal en glad wijf kun je voor 45,99 Euro bij de plaatselijke sexshop halen.

op 15 10 2007 at 20:09 schreef Lagonda:

Nah, die van 45,99 hebben nog wel gietnaden en een ventieltje.

op 15 10 2007 at 20:12 schreef hosseyn:

Lagonda: en dat is pas écht geil, toch?

op 15 10 2007 at 20:15 schreef hosseyn:

En als je niet van lasnaden en ventiel houdt is er nog dit. http://www.realdoll.com/dolls.asp
Er is zelfs een autolubricating model heb ik me laten vertellen.

op 15 10 2007 at 20:48 schreef Lagonda:

Ach ja, de realdolls. Goeie hemel. Dat er lieden zijn die 7000 dollar betalen om hun leuter in zo’n homp siliconentreurnis te kunnen steken — te erg voor woorden.

op 15 10 2007 at 20:51 schreef Lagonda:

Je hebt trouwens ook nog deze:

http://www.realhamster.com

op 15 10 2007 at 21:01 schreef hosseyn:

Daar mag je geen grapjes over maken Lagonda: in sommige kringen stoppen ze knaagdieren in de anus, Mongoolse Gerbils met name, waardoor die diertjes stikken en de misbruiker een fijne sensatie bezorgen met hun doodssparteling. Levende vibrators, laat Thieme het niet horen.

op 15 10 2007 at 21:17 schreef Lagonda:

Ja, ik weet het. Er gebeuren vreselijke dingen op deze planeet. Bestaat trouwens een legendarisch radiofragment over gerbilling dat ik inmiddels weetikveelhoevaak in mijn mailbox heb gekregen.

http://www.youtube.com/watch?v=eaRTmjdwId4

op 15 10 2007 at 22:36 schreef Polderman:

Goh, wat een literaire hoogstandjes. Zaten er misschien hormoonwerking ontregelende stoffen in die pop van jou hosseyn?
Kun je toch beter weer een geitje nemen.

op 15 10 2007 at 22:45 schreef Lagonda:

Het lukt me overigens niet een goede omschrijving voor de flamouche te bedenken. Het is óf klinisch, óf verheven, óf geil.

op 16 10 2007 at 09:31 schreef hosseyn:

Polderman: jij weet niet wat mijn geiten eten.

Flamouche! Dat is mooi.

op 16 10 2007 at 10:51 schreef Peter Breedveld:

Flamouche is gewoon ‘flamoes’. Doet me denken aan koude rosbief of Compli’s ‘natte flots’. Afgewezen.

op 16 10 2007 at 11:02 schreef Polderman:

Nou hosseyn ik kan me zo voorstellen dat jij je schaamhaar niet meer zelf hoeft te scheren.
Die beestjes eten zelfs rottende aardappelschillen en zware shag, dus zijn ze wel wat gewend.

op 16 10 2007 at 11:14 schreef hosseyn:

En krantenpapier! Waarom zou ik trouwens mijn schaamhaar scheren? Ik hou graag -als milieuactivist- een goede platjesbiotoop in stand.

op 16 10 2007 at 12:58 schreef Peter Breedveld:

Zeg Cocky, vanmorgen hoorde ik een dame op de radio opeens een verhandeling houden over het penislezen, met de aarde, vuur, lucht en waterpenis en via Geenstijl kwam ik hier terecht.

Toevallig, hè? Zou dat iets te maken hebben met morphogenetische, elektromagnetische velden of is het gewoon jatwerk?

op 16 10 2007 at 13:38 schreef Polderman:

O, dus jij vermaakt je met opblaaspoppen en geleedpotigen hosseyn?
Very pathetic.
Maar dan kweek je zeker ook schurft onder je voeten en algen tussen je tanden.
Jij verplaatst je dus niet maar je wordt voortbewogen.
Of lig je zwaar en log op een strand rotsblok te spelen en van die kriebelende zandkorrels te genieten?
Jammer van die meeuwen die je onderkwatten, of vind je dat als milieu-activist erbij horen?

op 16 10 2007 at 13:43 schreef Peter Breedveld:

Nou is het wel klaar toch, Polderman?

op 16 10 2007 at 13:57 schreef Polderman:

ja hoor laten we het weer over plas pik en blote schaamheuvels hebben.
zullen we vaker door geenstijl geplagieerd worden.
it’s a beautiful dayheyhey.
ciao

op 17 10 2007 at 20:11 schreef Beursagent:

jij hebt dus jeukend goud tussen je benen p…hosseyn.
verzilveren of vergulden dus die lieve schaamstreekbewoners.
zie: http://www.ad.nl/binnenland/article1751128.ece

op 17 10 2007 at 20:19 schreef Platje:

zeg hosseyn er jeukt goud tussen je benen wist je dat?
kijk maar op:
http://www.ad.nl/binnenland/article1751128.ece

op 17 10 2007 at 20:21 schreef Cocky:

Hou op, Peter, penislezen op basis van aarde, vuur, lucht en water maakt deel uit van een parallelle wereld, waar jij en ik gelukkig geen wéét van hebben. Zelfs de aura’s hebben daar tantrische, morphogenetische, elektromagnetische velden.

op 20 07 2015 at 18:26 schreef johnny:

Nau, doe mij toch maar definitief ontharen hoor. Al de rest is te veel werk, zowel voor mij als het vrouwtje

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS