Home » Archief » Vragen aan Wilders


[03.04.2008]

Vragen aan Wilders

Paul Jan van de Wint

asami11 (31k image)
Asami Kanno

Programmamakers Muntz en Van de Wint hebben begin volgende week een drie uur durend exclusief interview met PVV-politicus Geert Wilders.

Dat is de conclusie van overleg dat de drie mannen woensdag hadden naar aanleiding van Wilders’ film Fitna. Het overleg kwam voort uit onvrede van Muntz omdat Wilders in zijn film, zonder toestemming, een audiofragment heeft gebruikt van Muntz die Theo van Gogh interviewde. Muntz was daar boos over.

Maandag hebben Wilders en de programmamaker daarover gesproken. “Ik laat mijn schadeclaim vallen. Zo’n interview is natuurlijk geweldig. We gaan nog kijken wie het interview wil kopen. We gaan uit van de hoogste bieder, maar het kan best zijn dat niemand het wil hebben wegens censuur enzo”, aldus Muntz.

Volgens Muntz hebben hij, Van de Wint en Wilders woensdag anderhalf uur zitten babbelen en was de politicus, een dag na het Tweede Kamerdebat over Fitna, in een opperbest humeur.

De programmamakers roepen een ieder op die vragen heeft aan Geert Wilders, die aan hen te mailen.

Algemeen, 03.04.2008 @ 14:35

[Home]
 

55 Reacties

op 03 04 2008 at 19:02 schreef Cnor:

Geachte heer Wilders, ik begrijp niet goed waarom precies u van de premier aan u wenst.
Immers: de premier van Nederland heeft in de aanloop naar de film (net als u in de film zelf), blijk gegeven van een kijk op de moslimgemeenschap als een verzameling van ontvlambare, gewelddadige mensen.

Graag beluister ik uw uitleg tegemoet.

op 03 04 2008 at 19:04 schreef Cnor:

van de premier ‘verontschuldiging’ aan u wenst, moet dat dus zijn

op 03 04 2008 at 19:22 schreef Steady Freddy:

Beste Muntz en Van de Wind.

Waarom mailen we kunnen toch ook hier openlijk vragen stellen? Hoe weten we trouwens of jullie hem wel echt gaan interviewen? Jullie reputatie kennende zou het zomaar kunnen dat jullie heel iets anders van plan zijn met onze vragen, bijvoorbeeld dat goed bedoelde vragen worden gesteld Van de Wind aan een bepruikte Muntz.

Zal ik maar een voorzetje geven met de eerste vragen. Er zou wat zijn met de datum op het ‘vodje’ papier van Hirsch Ballin, die zou zijn 31 november 2007 terwijl ik op Internet lees dat die ontmoeting in Oktober was. Snap ik iets niet of zie ik spoken? Op Wilders wel gezinde weblogs lees ik ook dat er geopperd wordt dat Wilders zijn bewakers mede verantwoordelijk zijn voor de informatie waar de minister van Justitie uit putte. Dus kan hij data noemen en zich uitspreken over zijn bewakers en waarom ging hij niet in op het voorstel van Halsema om een betrokken NCTb ambtenaar onder ede te horen over de inhoud van het bewuste gesprek?

Goede groet SF

op 03 04 2008 at 20:34 schreef daniel:

Beste meneer Wilders,

Doet u wat u doet uit overtuiging of omdat het zo ontzettend leuk is om politiek correct Nederland de kast op te jagen?

op 04 04 2008 at 02:35 schreef Tjerk:

Beste Geert,

waarom zou het kabinet eigenlijk uberhaupt nog vragen van de PVV beantwoorden of van stukken voorzien, indien de PVV datzelfde kabinet als het de partij zo uitkomt van liegen en valsheid in geschrifte beticht, zonder die beschuldiging met bewijzen te staven?

op 04 04 2008 at 10:35 schreef Peter Siebelt:

Geacht heer Wilders,

Wist u dat mevrouw Lidewijde Ongering, plaatsvervangend Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en notuliste van de geheime aantekeningen, een belangrijke lid is van een elite meedenkclub binnen de PvdA en een belangrijk meedenker is voor PvdA-kopstukken als Wouter Bos?
Juist, ja … Wouter Bos de man die diep en diep teleurgesteld was. De man die had verwacht dat er een eenstemmige opstand tegen u in de kamer zou komen totdat die verdomde Bas van der Vlies van zich liet horen. Hij gooide roet in Wouters ‘eten’. Maar niet getreurd, gelukkig waren er die gesprekverslagen waarin uw uitspraken op kunstige wijze waren weergegeven. Volgens een betrouwbare bron had de notuliste, mevrouw Lidewijde Ongering, zich uitstekend gekweten van haar taak als plaatsvervangend Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Gespreksverslagen hebben namelijk een belangrijke preventieve functie en daar weet Lidewijde het nodige van. Dat liet ze ondermeer weten tijdens een toespraak in juni 2007 voor de commissie van senator Joe Lieberman, die een onderzoek deed naar de radicalisering van moslims in de Verenigde Staten. Toen zei ze: ‘Nederland heeft een unieke aanpak bij het bestrijden van home grown terrorism.’ Volgens Lidewijde uniek, omdat die zich niet louter concentreert op het bestrijden van terreur, maar evenveel belang hecht aan preventie, in een vroeg stadium voorkomen dat mensen die gevoelig zijn voor radicale ideeën worden meegesleept. Kijk meneer Wilders, daar kunt u nog iets van leren. Daarom is het bijvoorbeeld niet alleen zeer preventief om in het vervolg uw eigen opnameapparatuur mee te nemen maar ook om onmiddellijk na zo’n gesprek wél een conceptverslag te ontvangen of op te vragen en te controleren of alles op ‘neutrale’ wijze is weergegeven.

op 04 04 2008 at 12:06 schreef Hansje Castorp:

Geachte heer Wilders,

Zou u misschien enkele pikante foto’s van mevr. Agema op het internet kunnen plaatsen? In het kader van, heu… de vrijgevochten moraal? Tonen kan vast wel op deze site. Pretty please?

met afwachtende groetjes,
Castorp

p.s. iets met langwerpige groenten, aub

op 04 04 2008 at 12:16 schreef Hansje Castorp:

hopen dat ie past…. steent de pan uit

op 04 04 2008 at 12:17 schreef Hansje Castorp:

arghh!!!
http://retecool.com/uploads/ffv/reflectomaus-vlemmix.jpg

op 04 04 2008 at 12:45 schreef Willem:

Hoi Geert,

van de Donald Duck van vorig jaar mis ik de nummers 3,11, en 13. Heb jij die toevallig dubbel of over ?

Alvast bedankt !

Groet, Willem

op 04 04 2008 at 12:46 schreef Max J. Molovich:

Geachte heer Wilders,

Wat is/zijn uw favoriete film(s) en waarom?

op 04 04 2008 at 12:57 schreef Peter:

Geachte heer Wilders,

Is het waar dat u wilde dat Dion Graus dat filmpje maakte, dat Graus weigerde en dat de PVV-fractie in opstand kwam toen u hem onder druk wilde zetten?

Hebt u Yasmine Allas benaderd om voor de PVV mee te doen aan de verkiezingen?

op 04 04 2008 at 15:05 schreef babs:

Wat vindt u van Globalisering? Hoe gaat u Nederland beschermen tegen de opkomst van China.

Hoe ziet uw onderwijsbeleid eruit?

Gaat u door met betalingen aan de EU?

Hoe belangrijk is voor u een goede relatie met de VS? En met de Europese landen? Bent u bereid uw beleid aan te passen aan wensen van de VS, het VK, Duitsland, Belgie of Frankrijk?

Is het broeikaseffect een hoax? Indien ja, gaat u Kyoto opzeggen. Indien nee, wat gaat u doen om uitstoot van broeikasgassen te verminderen?

Moeten de topsalarissen aangepakt worden? Zo ja, hoe? Zo nee, waarom niet?

Vindt u beffen ook ranzig?

Vindt u dat mensen de vrijheid moeten hebben naakt over straat te gaan?

Bent u voor verdere uitbreiding van Schiphol?

Hoe gaat u files verminderen?

Moeten ruime voetbalsamenvattingen op staatstelevisie te zien zijn, mogen ze ook op de commercielen of mogen ze zelfs achter de decoder?

Goed, zo veel mogelijk vragen dus die niet over de islam gaan. Zijn islamstandpunten kennen we nu zo ongeveer wel.

op 04 04 2008 at 16:09 schreef herman van der helm:

beste Geert, heb jij een antwoord op de in mijn ogen meest belangrijke vraag:

"De grote levensvraag".

Waarom is het eventuele leven na de dood toch zo onzichtbaar voor de mensen hier?
Waarom is het zo weggestopt voor ons aardse wezens?
Het verborgene veroorzaakt zoveel onbegrip en discussie. Er komt zelfs terrorisme en oorlog uit voort.
De enige tekens van een voortbestaan na de dood kunnen worden geïnterpreteerd als toeval.
Waarom kan het niet duidelijker? Zou het niet een enorme opluchting zijn als we wel op de hoogte zouden zijn?
Zowel de mens die zich atheïst noemt ofwel gelovige of anders is daardoor constant in verwarring. En hoe onzekerder de mens is, hoe meer fanatisme er ontstaat, met alle bekende effecten van dien. Gelovigen en niet gelovigen stellen gedragsregels op om zichzelf houvast te geven. Deze worden om de eigen onzekerheid te verbergen opgelegd aan anderen, soms te vuur en te zwaard. Daar worden veel mensen weer de dupe van. Discriminatie, haat en afschuw van de andersdenkende is het gevolg.
Waarom is er toch zoveel vaagheid over wat er plaats vindt als er iemand overlijdt?
De mens verliest op dat moment voor ons achterblijvers de “spirit” en wat er hier overblijft is een onbruikbaar lichaam dat snel zijn bekoring verliest. Het deel dat verdwijnt is eigenlijk hetgeen deze persoon mens heeft gemaakt. Waar dat heen gaat en of dat ergens heen gaat is voor ons verborgen.
Het enige houvast dat voor ons overblijft is een herinnering. De echte diepgang van dit bijzondere gebeuren is iets waar we geen vat op krijgen. De twijfel en daardoor angst en verdriet blijft. Geloven of ontkenning ten spijt.

op 04 04 2008 at 16:12 schreef dewanand:

namaskar Wilders,

hier een idee om uw oorlog tegen de islam te winnen.
Begin een campagne om alle moslimmeisjes een gratis vibrator (Nederlandse maat en lengte) en clitoris stimulator te geven, zodat zij effectief kunnen integreren en sneller deislamiseren.

Vergeet ook niet om alle vrouwen en meisjes uit moslimlanden bij binnenkomst op schiphol ook een gratis vibratorsetje cadeau te geven als welkomstgeschenk van u en de PVV.

succes met uw prive oorlog tegen islam. Lees vooral mijn boek over islam, titel:

Koran: verbieden of herschrijven?

nu ook gedrukt verkrijgbaar, zie mijn beruchte site.

dewanand

op 04 04 2008 at 16:47 schreef sabaroth:

Beste Geert:

Zou je genoegen nemen met de nieuwe portefeuille Immigratie in het eerste kabinet Verdonk?

op 04 04 2008 at 16:54 schreef Wichard:

Geachte heer Wilders,

U wil dat moslims zich aanpassen. Wat moeten ze dan precies doen? Wanneer is het goed genoeg?
Een concreet Programma van Eisen lijkt me wel nuttig, dan kan elke Moslims dat op de koelkast hangen en per punt afvinken.

Een voorzetje:

1. Scheur haatzaaiende teksten uit de Koran
2. Draag geen hoofddoekjes
3. Geef mannen een hand
4. Spreek Nederlands
5….

.. tja hoever moet het gaan voordat het goed genoeg is?

.. 21. Ken het volkslied
22. Vier Sinterklaas
23. Ga op 2e Paasdag naar Ikea
24. Stop met doen van werk dat onder je niveau is.
25. Klaag over alles
26. Ga naar Italie op vakantie
27. Leer spruitjes eten
28. Leer schaatsen waarderen
29. Praat over het weer als je niks te melden hebt.
30. etc etc

btw @Dewanand En wat nou als die meisjes besneden zijn?

op 06 04 2008 at 18:29 schreef een eenvoudig allochtoon:

beste wichard. ik als allochtoon raak een beetje in de war van het "wilhelmus",want ze hebben het over duitse bloed en dienen de heer van hispanje.
misschien iets voor wilders om daar wat duidelijkheid te scheppen.

op 07 04 2008 at 01:49 schreef John:

Beste Geert,

Waarom heb je er zo’n achterlijk filmpje van gemaakt?
Waarom is moslims bekritiseren nog altijd veiliger dan die hele monotheistische bende de politiek uit flikkeren?
Wat vind jij van EOérs die met dildo’s lopen te zwaaien om zieltjes te winnen?

op 07 04 2008 at 02:03 schreef John:

Owja, en ben ik nou gek aan het worden of is het ook gewoon zo debiel dat het eigenlijk ronduit verdacht is, namen als "partij voor de vrijheid" en "trots op nederland" en inhoud van hetzelfde kaliber?

Dat men dergelijk mongolenwerk dan ook nog denkt aan te moeten vallen middels het met de dag opzichtiger van top tot teen geregiseerde Nederlandse politieke mediabordeel, is dat nou niet het enige echte teken van het failliet van dit land? Voorpaginanieuws zoals afgelopen zaterdag in meerdere kranten, blablabla procent trots op nl stemmers voor doodstraf…

op 07 04 2008 at 02:06 schreef John:

Mn vraag was eigenlijk; Wie of wat bestuurt Nederland volgens jou?

op 07 04 2008 at 02:10 schreef John:

Gebruik je Odigo voor instant messaging?

op 07 04 2008 at 15:20 schreef Rob:

Als ik al die debiele vragen hierboven lees begin ik te begrijpen waarom Wilders discussie liever vermijd

op 07 04 2008 at 15:40 schreef Lagonda:

Liever debiele vragen beantwoorden dan nooit een vraag beantwoorden, robmans.

op 07 04 2008 at 18:34 schreef een eenvoudig allochtoon:

@john.
treffend.

op 07 04 2008 at 21:27 schreef Dennis L.:

Wat ik mij altijd heb afgevraagd, is waar Wilders was ten tijde van de opkomst van Fortuyn? Hij liet in die tijd niet van zich laten horen.

op 08 04 2008 at 05:09 schreef John:

Nee die laatste was gewoon flauw eenvoudige allochtoon.

Laat ik vooral even duidelijk zijn. De islamsekte is ook achterlijk vergeleken bij de joodse en christelijke sekte. Achterlijk=loopt achter, he!!!
Niet gek gaan doe nu he!

op 08 04 2008 at 08:50 schreef Pacifist:

Goedendag meneer Wilders,
Staan er nog een of meer films op stapel voor/tegen (haal door wat ge niet van toepassing [ver]acht) boeddhisme, communisme, egoïsme, hindoeïsme, racisme, soefisme of wat voor [on]mogelijk -isme dan ook?

op 08 04 2008 at 08:59 schreef Pacifist:

typfoutje hersteld

op 08 04 2008 at 11:50 schreef een eenvoudig allochtoon:

#johnie be good.
volgens wilders de islamieten,als ik zo vrij mag zijn om te antwoorden.
maar na een blik op je laatste regel.
kom je soms uit sud africa?

op 08 04 2008 at 15:00 schreef John:

@Dennis

Ja, of waarom leeft Brinkhorst wel nog en Fortuyn niet?

op 08 04 2008 at 15:13 schreef Dennis L.:

@John

Ik zie de link met Brinkhorst nog niet zo snel. Of wacht even, je doelt op zijn Ministerschap ten tijde van de MKZ-crisis?

Inderdaad, voor een dierenrechtenactivist was dat een logischer doel geweest…

op 08 04 2008 at 16:06 schreef DvR:

Dennis: Volkert van der Graaf was een jaar voor de moord op Fortuyn van plan om Brinkhorst of diens dochter Laurentien (tijdens het huwelijk dat haar een prinses zou maken) naar de andere wereld te helpen. Zie hier.

Frappant nietwaar, dat de BVD en het koninklijk huis, die als een bok op de haverkist over de continuïteit van de Staat waken, een tot moord bereide, overspannen en allicht chantabele linksradicaal in hun adresboekje hadden staan toen er een ‘extreem rechtse’ kandidaat-premier kwam opzetten, die de bestaande machtsverhoudingen en belangennetwerken in Nederland volledig op hun kop zou gaan zetten – en dat die gast daadwerkelijk Fortuyn vermoord heeft zonder dat hij daar een geloofwaardig motief voor had?

op 08 04 2008 at 16:18 schreef Dennis L.:

Dankjewel DvR. Hoewel ik de zaak op de voet heb gevolgd, is dit nieuw voor mij.

Ik moet het even laten bezinken.

op 08 04 2008 at 17:37 schreef John:

Laten we het ook maar luchtig houden, ik word te negatief van dit soort dingen. En met Geert zal wel loslopen denk en hoop ik ook. Die kan immers weinig verkeerd doen bij een van de best georganiseerde maar toch een beetje prutserige veiligheidsdiensten ter wereld;)

Geert, vertel kerel! Is het waar dat Joodse vrouwen zo goed in bed zijn en altijd wel in voor partijtje kinky gekkenapensex?
Ik ken er ook een namelijk en die is best leuk maar heb effe steuntje nodig om haar nummer viavia op te duikelen…;)

op 08 04 2008 at 17:45 schreef John:

Laten we het ook maar luchtig houden, ik word te negatief van dit soort dingen. En met Geert zal wel loslopen denk en hoop ik ook. Die kan immers weinig verkeerd doen bij een van de best georganiseerde maar toch een beetje prutserige veiligheidsdiensten ter wereld;)

Geert, vertel kerel! Is het waar dat Joodse vrouwen zo goed in bed zijn en altijd wel in voor partijtje kinky sex?
Ik ken er ook een namelijk en die is best leuk maar heb effe steuntje nodig om haar nummer viavia op te duikelen…;)

op 08 04 2008 at 17:47 schreef John:

Haha, zie je mooi wat terreur doet. Toch maar dat gekkenapen effe weghalen anders zijn ze misschien gepikeerd…;)

Wat een laf mannetje ben ik eigenlijk ook!;)

op 08 04 2008 at 17:56 schreef John:

En ik loop me ook gewoon aan te stellen, die overspannen kip van een Meulenbelt loopt ook nogsteeds vrij rond!

op 08 04 2008 at 18:07 schreef John:

Anja is getrouwd. Die heeft wel andere zaken aan haar hoofd.

op 08 04 2008 at 18:08 schreef Dennis L.:

(Sorry, was niet Johns comment)

Anja is getrouwd. Die heeft wel andere zaken aan haar hoofd.

op 08 04 2008 at 18:14 schreef John:

Ja met zo’n radicale Arabier toch!?

Die vrouwen he!!! Pffff, nou doe mij dan toch maar een mooie raskip uit de stal van de mossad.

op 08 04 2008 at 18:20 schreef John:

Dat vinden ze dan wel weer mooi he!;) Maar ik twijfel nog hoor. Maken ze ook goeie soep?

op 08 04 2008 at 18:28 schreef John:

@Dennis

PTSD uit zich bij intelligente mensen op de meest vreemde manieren.

op 08 04 2008 at 18:29 schreef Dennis L.:

Daar valt over te onderhandelen.

Wel gek dat een feministe is getrouwd, dunk mij nu. Ik dacht altijd dat feministes daar tegen ageerden.

op 09 04 2008 at 03:42 schreef Tjerk:

Dennis L.

Anja is getrouwd. Die heeft wel andere zaken aan haar hoofd.

op 08 04 2008 schreef John:

Ja met zo’n radicale Arabier toch!?

Een Arabier die zijn dochter alcoholica in de cola schenkt zodat ze de angst uit haar systeem kan dansen, moet inderdaad wel een extremist zijn.

Gelijke monniken, gelijke kappen: als je hem ‘radicaal’ noemt, zou je alle Nederlandse verzetsmensen posthuum alsnog tot terroristen moeten dopen.Er zaten goddoeme stalinisten bij!

op 09 04 2008 at 15:37 schreef daniel:

zou je alle Nederlandse verzetsmensen posthuum alsnog tot terroristen moeten dopen

Want verzet is terrorisme en terrorisme is verzet? Zoals bijvoorbeeld de klap in het gezicht van de Amerikaanse bezetter die uitgedeeld werd door die geestelijk gehandicapte man die zich in Irak op een marktplein vol moslims tot ontploffing bracht?

Of de Taliban die verzet biedt tegen de Nederlandse bezetting door Afghaanse kinderen aan bomen op te hangen?

Is dat verzet?

Mijn vader heeft een keer meegedaan aan een overval op een distributie kantoor, was betrokken bij de Februari staking (de oproep in de Lekstraat), kende Leen Schijveschuurder (de eerste Nederlander die geexecuteerd werd) en was letterzetter voor de illegale krant De Waarheid.

Maar dat was dus geen verzet, want hij heeft geen Nederlandse kindern aan bomen opgehangen of andere onschuldige Nederlanders vermoord. Terrorisme is verzet, verzet is terrorisme en daar mijn vader geen terrorist was, was hij ook geen verzetsman.

De moord op 110.000 onschuldige Nederlandse joden daarentegen…

…dat was dus wel verzet.

op 09 04 2008 at 18:23 schreef John:

@Tjerk

Heb effe vluchtig zn eigen verhaal gelezen maar het viel me eigenlijk vooral op dat de "vijand" hem behoorlijk netjes heeft behandeld voor iemand die in een ver gevorderd statium was niet alleen zelf maar ook anderen aan te zetten tot het plegen van terreur/oorlog/verzet(wat jij wil) waarbij vrijwel zeker heel wat (onschuldige)doden zouden vallen.
Las ik nou dat ze hem in het gevang zelfs zoveel vrijheid gaven dat hij daar door kon gaan met prediken!?

Ik weet niks van zn dochter of wat haar of andere bekenden van hem is overkomen maar als deze man al oprecht vredelievende bedoelingen heeft op dit moment dan heeft dat denk ik toch echt vooral te maken met de manier waarop hij is behandeld. Het zal je maar gebeuren zoeits, wetende dat jij en de mensen waarmee je je gedurende je halve volwassen leven hebt omringd heel wat anders met je hadden gedaan.

op 09 04 2008 at 18:30 schreef John:

Voordat ik nu al te zionistisch begin over te komen…;)

Het is wel eens tijd dat iemand die Mordechai Vanunu dat land uit smokkelt hoor! Arme ziel loopt uit pure wanhoop volgens mij nu zelfs bij een stel christenen te schuilen…

op 09 04 2008 at 18:33 schreef John:

Lijkt me wel wat voor mn grote held Putin eigenlijk!;)

Godver die man speelt mooi! En die soep, das toch gewoon geniaal!;)

op 09 04 2008 at 18:35 schreef John:

En nee, ik ben niet gay!

op 10 04 2008 at 14:47 schreef John:

Als zo "nuchter" lees ben eigenlijk best een blogidioot of niet!?

Hmmmm, zou het een complementaire indicatie voor mijn gekte kunnen zijn dat alleen ik hierom kan lachen?;)

Laat ook maar!

En weetje, ik ben er ook klaar mee. Het joodse geloof is gewoon de enige echte. Als we dan toch in een enkele god willen geloven dan bestaat er niets mooiers dan te dromen over een profeet die nog moet komen. Klaar, zo simpel is het en als je heel goed kijkt uit zich dat ook wel een beetje hier en daar.

Maar als me maar niet denkt dat mijn kinderen met zon kale pik door het leven laat gaan. Dan leg ik wel een mooie wetenschappelijke verhandeling op het nachtkastje over krappe voorhuidjes enzo.

op 10 04 2008 at 14:56 schreef John:

Ik ben ook nog nooit een jood tegengekomen die op overtuiging uit is! Zelfs die mooie zweverige natuurgeloofidioten doen dat zonder dat de meesten het zien. Die smekende oogjes, bahhhhhh!

op 10 04 2008 at 15:01 schreef John:

Doet me trouwens denken aan zon shot uit een programma met die Sofie Hillebrand ofzo en zo’n zweefondernemer. Wie het ook ziet snapt wat ik bedoel.

op 10 04 2008 at 15:11 schreef John:

Echt het allerlaatste.

"Frappant nietwaar, dat de BVD en het koninklijk huis, die als een bok op de haverkist over de continuïteit van de Staat waken, een tot moord bereide, overspannen en allicht chantabele linksradicaal in hun adresboekje hadden staan toen er een ‘extreem rechtse’ kandidaat-premier kwam opzetten, die de bestaande machtsverhoudingen en belangennetwerken in Nederland volledig op hun kop zou gaan zetten – en dat die gast daadwerkelijk Fortuyn vermoord heeft zonder dat hij daar een geloofwaardig motief voor had?"

Mijn intuitie zegt nog altijd dat iets of iemand dit toen op een of andere manier de media in heeft weten te slingeren. Duidelijk is dat het daarna koste wat kost en desnoods mbv de meest idiote complotverhalen uit de kranten werd gehouden.

Wie dat heeft gedaan, dat zijn mijn vrienden! Hoop ik..;)

Over en uit.

op 10 04 2008 at 15:17 schreef John:

Nee het moet duidelijker.

Muntz, jij leest hier. Dat durf je niet, al is het maar voor de grap… Echt, volgens mij durf je het echt gewoon niet!;)

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS