Home » Archief » Uitleveren


[07.07.2008]

Uitleveren

Peter Breedveld

FKK11

Minister van Buitenlandse zaken Maxime Verhagen wil de Jordanese ambassadeur niet op het matje roepen vanwege de mogelijke rechtszaak tegen Geert Wilders, omdat hij zich dan met de rechtsgang in een ander land zou bemoeien.

Maar als ik een hele domme vraag mag stellen, wat is Jordanië dan precies aan het doen? Wat betekent de grondwettelijk gegarandeerde vrijheid van meningsuiting nog, als een Nederlander, een Nederlandse parlementariër zelfs, met stilzwijgende instemming van de Nederlandse regering door een dictatuur als Jordanië kan worden gearresteerd en vervolgd vanwege opvattingen die hij op Nederlands grondgebied heeft geuit?

Is dat niet een grove schending van de Nederlandse rechtsgang, van de hele Nederlandse rechtsstaat? Van alle waarden en principes waar Nederland tot voor kort voor heette te staan?

Onze regering heeft altijd bereidwillig Nederlandse burgers uitgeleverd aan vreemde mogendheden. Nederland werkt zelfs enthousiast mee aan de schending van onze soevereiniteit.

Nederland doet steeds vaker denken aan Japan ten tijde van de Ongelijke Verdragen. Iedere droplul met een religieuze stok in z’n reet kan hier gratis Nederlandse burgers komen opeisen. Onze overheid biedt ze die op een zilveren dienblaadje aan. What’s next, Surinamers die hier, met de medewerking van justitie, nazaten van slavenhandelaars van hun bed komen lichten, om ze in Suriname te berechten?

Ik wil ook een leider als Nicolas Sarkozy. Die is er tenminste voor zijn landgenoten. Wij worden door onze boven-ons-gestelden alleen maar als lastige kinderen gezien. Bij wie veel geld te halen valt, dat wel.

Peter Breedveld begrijpt niet wat er zo ‘walgelijk’ is aan zesjarige meisjes.

Algemeen, 07.07.2008 @ 16:15

[Home]
 

32 Reacties

op 07 07 2008 at 16:39 schreef sjonnie:

Als we blijven uitleveren aan de VS, kunnen we net zo goed gaan uitleveren aan Jordanië, of Noord-Korea…

op 07 07 2008 at 17:14 schreef Agnes:

Gek he? Dat een politicus dat inderdaad kan zeggen, zonder zich af te vragen waar Jordanië eigenlijk mee bezig is… Lijkt mij een open deur… Of is Verhagen gewoon eigenlijk heel dom en hebben we daar nu het bewijs voor? Zeg het maar hoor, ik weet het ook allemaal niet meer… zucht…

op 07 07 2008 at 17:24 schreef Hidde:

Het financiele slot is een aardige. Ik sluit niet uit dat er vele jaren na nu in verbazing wordt teruggekeken op deze tijd, met name waar het de overheid en z’n belastingen betreft. Het lijkt wel of het op groteske schaal afpakken van geld van burgers bij niemand ook maar enige verbazing of weerstand wekt. Hoe normaal of ethisch is het dat ongeveer de helft van wat er in Nederland verdiend wordt, door de overheid wordt afgepakt en inefficient wordt herverdeeld? Het is nu al zo schaamteloos dat bijvoorbeeld van die "vliegtax" zo goed als niks naar milieumaatregelen gaat, het verdwijnt simpel op de grote hoop. En what the fuck is BTW? Waarom moet een overheid geld grijpen op een product dat tot stand is gekomen zonder dat diezelfde overheid daar ook maar op de geringste wijze aan heeft meegeholpen?

Akkoord, geld naar politie of zesvoudig geestelijk gehandicapten die een been en een arm missen, prima, maar het lijkt er hier zo langzamerhand op dat de overheid meent dat ze 16 miljoen mongolen op rantsoen moet houden.

op 07 07 2008 at 17:40 schreef Henk Jan:

Misschien een een-tweetje tussen Verhage en de Jordaniers. Zijn ze gelijk van die lastige Wilders af. En Verhage maar denken dat Jordanie ons nu hun olie gaat leveren.

op 07 07 2008 at 19:07 schreef Mark:

Jordanië heeft geen olie.

op 07 07 2008 at 19:15 schreef Hidde:

En hij heet Verhagen.

op 07 07 2008 at 19:19 schreef Ernst:

Naar ik begrijp geven wij onwikkelingshulp aan Jordanië, en wel voor het opzetten van een onafhankelijke rechterlijke macht. Die hebben ze daar (nog) niet namelijk, of indien wel, dan is dit het zoveelste ontwikkelingsproject wat nergens op slaat.

Maar dat project, dat doen we daar dus, en wel om ons direct te mengen in het rechtsysteem van een ander land, tenminste het proberen dat om te vormen lijkt me een ingrijpende vorm van inmenging. En nu zou dat opeens niet mogen, als zij zich in onze zaken mengen? Waarom toch denken onze politici dat de rest van Nederland dommer is dan zij zijn? Waarschijnlijk omdat we dit rechtsverkrachtende zooitje gewoon laten te zitten, in plaats van ze naar Het Groene Zooitje te slepen, en ze op traditionele wijze in een rood zooitje te veranderen.

Maar ach, waarom moeilijk denken als het makkelijk kan. Immers, is het niet onze eigen koningin die innig bevriend is met het koningshuis van Jordanië? Ja toch, en zou Verhagen echt zo heldhaftig zijn om onze majesteit met inmengingen te trotseren? Of is het andersom? De politieke symphatieën van ons koningshuis zijn bekend (kijk maar eens wie het tot minister van staat schoppen en vooral, wie niet). Dus wie weet heeft de koningin Wilders dit kunstje wel geflikt. Ik speculeer natuurlijk maar, maar dat ik dat moet doen komt voor uit onze achterhaalde staatsinrichting, waardoor de activiteiten van ons staatshoofd aan het zicht van de burgers worden onttrokken, en die burger weinig anders rest dan ‘Kremlinwatchen’.

Maar vogelvrij, althans opeens onderworpen aan andere rechtsystemen dan het onze, dat zijn we wel, met dank aan Balkenende cs.

op 07 07 2008 at 20:04 schreef Tedje:

"Ik wil ook een leider als Nicolas Sarkozy."

Dat komt vanzelf wel, Peter.
Op de EU-justitietop in Cannes is volgens mij Sarko druk bezig heel Europa over te nemen, met Europese regels voor het verbieden van generale pardonnen en regels voor immigratie en asiel die de wetgeving van lidstaten moeten overrulen.

op 07 07 2008 at 20:17 schreef Sabian:

kut … Ernst roept ff wat over het koningshuis, inderdaad, waarom uitgerekend Jordanië?

op 07 07 2008 at 20:35 schreef daniel:

Hoe normaal of ethisch is het dat ongeveer de helft van wat er in Nederland verdiend wordt, door de overheid wordt afgepakt en inefficient wordt herverdeeld?

Mensen vinden het prachtig. Hoe meer geld je van ze afneemt des te minder ze zich schuldig hoeven te voelen over de oneerlijke verdeling van de welvaart. Als we dan eindelijk het niveau van Zimbabwe hebben bereikt, kunnen we tevreden verekken zonder schuldgevoel.

wat is Jordanië dan precies aan het doen?

Precies wat ieder ander mens zou doen als ie voor open doel zou staan: Scoren.

Volgens een grote meerderheid van de Nederlanders, wordt het als kwetsend voor Moslims ervaren wanneer een Nederlandse parlementarier wijst op de voor ongelovige Nederlanders kwetsende passages uit de Koran.

Vat je ‘m, ik noem jou in mijn boek een klootzak maar het is pas een belediging als jij er over gaat klagen. En in dat geval ben ik belegigd en eist iedereen dat je mij je excuses aanbiedt. Omdat ik je een klootzak noem.

Een radicale moslim moet steving in z’n schoenen staan om een volk wat zo in de war is, niet nog een schop na te willen geven.

op 07 07 2008 at 20:57 schreef Tedje:

Daniel,

Het volk is niet in de war, het volk heeft zich verdeeld in volkeren die naar de uiterste flanken zijn getrokken en elkaar toeroepen: "klootzak".
Daarom hebben we nu een futloze compromisregering die de volkeren weer bij elkaar wil brengen met "samen werken, samen leven". En zoiets kost een lieve cent. Maar helpen doet het allemaal niet natuurlijk.

op 07 07 2008 at 21:44 schreef vander F:

Hoe diep kan een volksvertegenwoordiger zinken,
elk volstrekt normaal land had onmiddelijk de Jordaanse ambassadeur op het matje geroepen.

Maar goed, deze walgelijke technocraten in Den Haag beuken ons ook alsnog ongevraagd een Europese grondwet-die-geen-grondwet-mag-heten door de strot, dus het mag eigenlijk niet verbazen.

op 07 07 2008 at 22:34 schreef Dammo:

Heel goed dat je de drogredenering van Maxime Verhagen aan de kaak stelt, Peter. Deze minister pleegt met zijn uitspraak een delict tegen de logica. Hij beledigt onze intelligentie. Hij geeft blijk van minachting voor het Nederlandse volk.

op 07 07 2008 at 22:45 schreef Lugtigheid:

"walgelijke technocraten in Den Haag beuken "
die term is niet juist, technocraten hebben een doel voor ogen. het zijn slechts gewone idioten, die geen enkel idee hebben, want anders hadden ze niet in plaats van te ijveren voor het eigen volk, er zoveel laten steriliseren dat het eigen volk uitsterft. Daarom moeten ze nu genoegen nemen met idioten uit andere landen want het eigen volk sterft uit. en dat is mijn interpretatie en ik vind dat landverraders niets te zeggen hebben, dus als de politie een brief stuurt dan moet U een brief terugsturen dat U niet wist dat ik zulke grote staatsgeheimen had verklapt.

op 07 07 2008 at 23:55 schreef Hansje Castorp:

@Lugtigheid

dus als ik het goed begrijp bent u eigenlijk al uitgestorven?

op 08 07 2008 at 08:32 schreef BigPete:

Ik ben het wel met je eens, maar aan de andere kant bemoeien "wij" ons ook uitvoerig met andere landen…
Gezeur over Tibet, verkiezingen in Zimbabwe, Afghanistan, Irak etc etc. Overal hebben we ons verbiedende vingertje klaar. Dan moeten we niet raar opkijken wanneer andere landen hetzelfde bij ons doen.

op 08 07 2008 at 08:48 schreef daniel:

Het volk is niet in de war, het volk heeft zich verdeeld in volkeren die naar de uiterste flanken zijn getrokken en elkaar toeroepen: "klootzak".

Mwoa, ik denk dat dit wat anders is. Oneenigheid en polarisatie is er altijd wel geweest in Nederland. Immers zijn de mensen in dit land al enige eeuwen vrij om te denken wat ze willen. Sowieso is het alleen maar gezond als mensen verschillende meningen hebben. Dat gedoe over niet polariseren is misschien aardig bedoelt, maar uiteindelijk is het resultaat dat een andere mening niet op prijs wordt gesteld. Polariseren is daarom goed.

Met betrekking tot de Islam is er iets heel anders aan de hand. Daar ontwikkeld er zich een positie van totale ongelijkheid. Een situatie waarin het een belediging en provocatie van Moslims blijkt te zijn, wanneer iemand er op wijst dat de Koran over niet-Moslims onaardige dingen zegt. Zelfs de premier van Nederland is dan van mening dat geweld niet uitgesloten is. Dat is een totaal vertekend beeld van de werkelijkheid. Iemand behoort zich niet beledigd te voelen als je er op wijst dat ie onprettige dingen over je vertelt. Hij zou zich misschien moeten schamen, dat wel.

op 08 07 2008 at 10:04 schreef Gerhard:

BigPete,

precies daarom is het een gotspe wat Verhagen nu te berde brengt.

Gerhard

op 08 07 2008 at 12:24 schreef Benfatto:

Dit is wat Bart Croughs noemt: ‘De Wet van het Abjecte Westen’: ‘Bij een conflict tussen westers en niet-westers kiest de progressieve intellectueel voor niet-westers’.

Vandaar dat Nederland inbreuk zou maken op de Jordanese rechtsgang, maar het moreel superieure Jordanië dat omgekeerd niet doet.

op 08 07 2008 at 12:51 schreef Paco:

Sedert de moord op onze PIM is er niets veranderd, sterker nog, de linkse terreur wordt almaar erger.

Wederom heeft zijne Lugtigheid 100% gelijk.

op 08 07 2008 at 12:57 schreef Peter:

Linkse terreur? Linkse inteelectueel? Maxime Verhagen is hartstikke rechts!

Ik vraag me af wat Ben Bot zou hebben gedaan. Ben Bot is de beste na-oorlogse minister die Nederland ooit heeft gehad.

op 08 07 2008 at 13:22 schreef Loesje:

Daniel,"Mensen vinden het prachtig etc."
Ik heb het nooit prachtig gevonden dat wildvreemden met wie ik een "sociaal contract" schijn te hebben, volgens Bos althans, mijn zuurverdiende centen aan allerlei zaken waar ik geen zicht op heb uitgeven. En van een schuldgevoel omdat ik hier geboren ben en te eten heb, heb ik ook geen last. Toen ik de lagere school bezocht werden de doppen van de schoolmelkflesjes gespaard voor "de arme zwartjes in Afrika". Jaren en jaren en jaren lang. Toen ik eens in de vijfde klas aan de leraar vroeg hoe het zat met die centen die die doppen zouden hebben opgebracht, en wat daar nou eigenlijk mee gedaan was, werd mij gezegd m`n brutale mond te houden. Wie was het ook weer die tijdens z`n conferance zei:" Gewoon je klauwen uit de mouwen steken, heb je binnenkort ook een Albert Heijn om de hoek"." Ik geloof Fons Jansen, maar dat weet ik niet zeker.

op 08 07 2008 at 13:45 schreef Conan:

Jordanië heeft geen olie.

Saoedi-Arabië, de basis van Muzelstan des te meer..
En aangezien we olie eten en drinken, alsmede ons ermee kleden, voortbewegen en vermaken, zal een grote mond ten opzichte van onwelgevallige Muzelgeluiden vooralsnog uitblijven.

Dat heeft niets met democratie, vrijheid van meningsuiting of principes te maken, maar alles met opportunisme en pragmatisme. De voortdurende oliecrisis is immers begonnen en daar zal pas een einde aan komen als er een alternatieve energiebron zal zijn geïmplementeerd.

Gegeven de ontkenning, alsook de lamlendigheid van de roverheden in Europa is het zeer de vraag of de huidige vorm van beschaving de benodigde energietransitie overleeft. Tegelijkertijd spat immers het economische pyramidespel van de afgelopen jaren uit elkaar. De olieproductie, basis van de groei zelf, neemt namelijk niet meer toe.
Voorts komen de demografische en immigratieproblemen van het Westen tot volle wasdom. Inmiddels blijkt steeds onmiskenbaarder dat geïmporteerde muzellieden maar uiterst beperkt samengaan met de autochtone bevolking. In de ultieme poging alles met een grote omkering van de realiteit op te lossen, worden thans diegenen die op de onaangenamere trekjes van genoemde Muzellieden wijzen, zelf als extremistische waanzinnigen weggezet.
Tenslotte beginnen opkomende economieën als China en Brazilië, met als topper India, aan de Westerse hegemonie te knagen.

Interessante tijden zouden de oude Chinezen zeggen

op 08 07 2008 at 14:09 schreef Vlot:

In de ultieme poging alles met een grote omkering van de realiteit op te lossen, worden thans diegenen die op de onaangenamere trekjes van genoemde Muzellieden wijzen, zelf als extremistische waanzinnigen weggezet.

Triest, maar waar. Het is misschien maar het beste om te blijven lachen om de lawine van idiotie die de gesubsidieerde omkeerders dagelijks over ons uitstorten.

Claim: Kids who say ‘yuck’ may be racist

LONDON, July 7 (UPI) — Toddlers who say "yuck" when given flavorful foreign food may be exhibiting racist behavior, a British government-sponsored organization says.

The London-based National Children’s Bureau released a 366-page guide counseling adults on recognizing racist behavior in young children, The Telegraph reported Monday.

The guide, titled Young Children and Racial Justice, warns adults that babies must also be included in the effort to eliminate racism because they have the ability to "recognize different people in their lives."

op 08 07 2008 at 15:32 schreef Sabian:

"warns adults that babies must also be included"

Soms ben ik voor het herinvoeren van de galg, echt.

op 08 07 2008 at 17:26 schreef Eric:

We hoeven niet naar Jordanie te kijken, wat betekent de vrijheid van meningsuiting nog als Justitie in eigen land onderzoekt of een boek fascistisch noemen strafbaar is?

op 08 07 2008 at 23:01 schreef Lugtigheid:

@Hansje Castorp,
nee, nog niet helemaal maar ik kan mij niet meer voortplanten. Ik heb lang geleden een fataal verkeersongeluk overleefd, maar alles dringt niet meer door en ik loop overal tegenaan. Als je dan op een pakje pleisters had gelezen dat hun product uitstekend steriliseert dan kom je op het verkeerde idee. Politici denken dat ze de kwaliteit van het eigen volk kunnen verbeteren door gehandicapten te steriliseren, maar het eigen volk sterft ervan uit.en daar waren ze niet voor gekozen, om het eigen volk te laten uitsterven. ze proberen het nog wat te rekken met idioten uit andere landen, maar het eigen volk sterft uit, ze worden betaalt om ons te leiden, niet te misleiden.

op 09 07 2008 at 02:41 schreef Ernst:

Sabian, ik ook wel eens, maar dan bedenk ik me weer dat de mensen die die galg gaan bedienen en de criteria gaan bedenken over wie er aan op te hangen, dezelfde zijn als zij die het handboek over racistische babies schrijven.

En met Siebelt moet ik het eens zijn aangaande het verzet. Balkenende cs wordt steeds gekker, nu mag er al helemaal geen kritiek meer op hem geleverd worden, die is dan beschamend oid.

Hoe de knevelarij te stuiten, hoe weer vrij te worden? Geweld is ook weer zo wat en haalt in je eentje ook nog eens weinig uit. Is het uitleveren van Balkenende cs wegens verderfelijke christelijke hovaardij en lid van een mannenbroederschap aan Iran wellicht een idee? Ik bedoel maar, als Wilders vervolgt kan worden en berecht, dan kan Balkenende cs dat ook.

Dat is natuurlijk ook de geheime boodschap van het laten vervolgen van Wilders in een ander land: het kan een parlementariër gebeuren, dus eenvoudig volk, denk niet dat je in Nederland als Nederlander veiliger bent dan de eerste de beste melkkoe, en iedereen hier weet wat er met uitgemolken koeien gebeurt, niet?

Overigens ben ik benieuwd naar de verantwoording van wat Balkenende op de Bilderbergconferentie heeft gedaan, of wordt zijn bezoek daaraan afgedaan als privé?

Was ik maar veehouder, dan zou ik meer begrip kunnen opbrengen voor de varkens die ons besturen en de schapen die we zijn.

op 09 07 2008 at 11:34 schreef daniel:

Linkse terreur? Linkse inteelectueel? Maxime Verhagen is hartstikke rechts!

Hm, je kunt dus in het meest linkse kabinet sinds Den Uyl zitten, een minsterschap in het teken van de mensenrechtten voeren en toch ben je rechts.

Misschien wordt het toch eens een keertje tijd om de termen links en rechts te herdefineren. Want ik denk niet dat het nog zin heeft om iemand links of rechts te noemen. Een staat die op alles en iedereen invloed wil hebben, kan links zijn maar ook rechts.

Christenen, Socialisten en Moslimfundi’s hebben elkaar gevonden. Waarom is een lang verhaal (idealisme?), in iedergeval is er is een goede reden waarom George Orwell ooit eens zei dat een totalitaire staat in feite een theocratie is.

Ik vraag me af wat Ben Bot zou hebben gedaan. Ben Bot is de beste na-oorlogse minister die Nederland ooit heeft gehad.

Waarschijnlijk hetzelfde als wat ie tijdens de Irak oorlog deed. Braaf meedrijven met de stroom, en na afloop in de media beweren dat ie altijd tegen was. Echt een minister om trots op te zijn.

Verder moet Wilders niet zo zeuren, het is allemaal nog meer gratis reclame voor hem. Hij zou z’n aanklagers moeten uitlachen: Hun heilig boek zit boordenvol kwetsenden uitlatingen over anderen. Als ze zich daar nou eerst es voor verontschuldigdem. Daarom is het ook zo jammer dat het OM hem niet wil vervolgen voor die opmerking over de Koran. Ze zijn veel te bang om toe te moeten geven dat de Koran inderdaad hele nare dingen over bepaalde bevolkingsgroepen beweert.

op 09 07 2008 at 23:13 schreef Pieter:

@Lugtigheid

Heeft jouw technocratie al gecontroleerd of Hansje Castorp al gesteriliseerd is? Zo niet, dan is uitlevering ook een optie natuurlijk.

op 10 07 2008 at 07:57 schreef Paco:

Daniel, het is meer of zo een koekhapper in Den Haag doet waar wij hem voor gekozen hebben of dat hij het tegenovergestelde doet. En dat laatste ervaar ik bijna altijd en die noem ik dan links. Regeren is vooruitzien. Als ze dan dingen doen die verre weg de meeste mensen niet willen, zoals ZORG afbreken en miljarden blijven pompen in corrupte landen met dikke zwarte dictators dan heeft dat niets, maar dan ook niets met regeren te maken.
DE MEERDERHEID ZWIJGT en is overwegend rechts.

Dit kabinet durft niet te regeren. Ik maak een fout, ze doen één ding perfekt en zeer snel: belastingen verhogen en nieuwe belastingen maken.

op 10 07 2008 at 12:56 schreef ReneR:

Zodra er ergens in een land een Satanskerk is en om uitlevering vraagt van Donner en Balkenende; dan moeten we dat vooral ook direct gaan doen!

Het is tijd voor de revolutie

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS