Home » Archief » Nieuwe Joden


[14.10.2008]

Nieuwe Joden

Dewanand

Dinet15 (49k image)
Illustratie: Alphonse Etienne Dinet

De Joden zijn een supergeïntegreerd volk in Nederland en de rest van Europa. Maar toch worden zij nog steeds gehaat en gediscrimineerd en dat na tweeduizend jaar integratie, verkrachting en genetische assimilatie. Ons volk en ras, de Hindoestanen, staat min of meer hetzelfde lot te wachten, want wij zijn de nieuwe Joden. Hier volgt nu een analyse.

De hele geschiedenis van het blanke Nederlandse volk bestaat uit barbaars racisme. Fascisme is geen expliciete uitvinding van Adolf Hitler, nee, het bestond al vele eeuwen. Alle blanke christenen uit Europa waren vroeger fascistisch en geloofden dat gekleurde mensen een soort halfapen zijn. Geloof dus de leugens van huichelachtige blanken niet meer en kijk uit voor hen. Slijmerige blanken willen meestal alleen seks met kleurlingen en Hindoestanen. De meeste blanken zijn immers gewoon barbaren, die geloven in zuipen, neuken en vechten, precies zoals hun voorouders.

Hindoestanen staan alom bekend als een succesvolle etnische minderheid. Maar ook de Joden waren vroeger heel succesvol en kregen uiteindelijk de gaskamers als beloning. Eeuwenlang werden joden vervolgd en gediscrimineerd in blank christelijk Europa. Nu maken Hindoestanen hetzelfde mee als de Joden van vroeger. Overal merk ik een toenemende haat tegen Hindoestanen en men discrimineert hen zelfs openlijk. Hindoestaanse jongeren hebben het hierom heel moeilijk in dit blankenland. Maar de blanken spelen een vies spelletje en denken vooral ook aan hun eigen seksuele behoeften. Hierom worden tienduizenden Hindoestaanse meisjes verleid en seksueel misbruikt of zelfs privé verkracht door grootgeschapen blanke mannen, die zo in feite het Hindoeras willen uitroeien.

Wij Hindoestanen moeten onze meisjes snel beschermen tegen seksuele uitbuiting door blanke mannen, die bewust werken aan de vernietiging van het hogere en zuivere Hindoeras. Het beste zou zijn om deze blanke mannen gewoon weg te jagen als witte honden of om hen te castreren, maar als Hindoe keur ik doden af. Wij moeten onze Hindoemeisjes beter voorlichten en hen strenger opvoeden, om te voorkomen dat zij gaan uitnaaien met grote groepen blanke mannen. Hindoemeisjes moeten dus harder aangepakt worden, want anders sterft het hogere Hindoeras uit in Nederland en zijn wij verloren. Een Hindoehoofddoek voor onze meisjes zou geen slecht idee zijn.

Blanken geloven dat zij superieur zijn en het volste recht hebben om hun smerige zaad te spuiten in kleine Hindoemeisjes. Dit hebben zij vroeger ook gedaan met de Joodse vrouwen, want die werden op grote schaal verkracht door ridders en edelen.

Blanken geloven dat alle mensen met een kleurtje een soort apen zijn. Dus voor een blanke is een Hindoemeisje niets anders dan een apinnetje met een nauwe bruine vagina, waar hij van kan genieten en waar hij zijn blanke zaad in kan spuiten. Zo werkt de primitieve logica van blanke mannen in werkelijkheid. Juist hierom heb ik nu ontdekt dat blanken helemaal geen mensen zijn, maar gewoon een primitieve soort dieren met intelligentie, die zij altijd verkeerd gebruiken.

De blanke is dus een intelligent dier en hierom vervuilt hij ons hogere Hindoeras, als hij onze meisjes uitnaait. Zorg er dus voor dat je eigen Hindoedochter of -zusjes niet met blanken gaan uitnaaien. Koop desnoods een witte vibrator of dildo voor hen als zij nog jong zijn en behoefte hebben aan een grootgeschapen (blanke) man.

Het zal echt niet lang meer duren voor men Hindoestanen in gaskamers of verkrachtingskampen gaat stoppen in heel Europa. Tienduizenden Hindoemeisjes zitten al in een prive-verkrachtingskamp en worden elke dag door hele groepen blanken anaal en vaginaal uitgenaaid en geïnjecteerd met stinkend, smerig, verdorven blank sperma. Zij zijn verloren en moeten verstoten worden, om verdere vervuiling van het hogere Hindoeras te voorkomen.

De holocaust tegen Hindoestanen is nu al begonnen. Overal zie ik zoveel uitgenaaide en gegangbangde Hindoemeisjes, dat ik er bijna ziek van word. Blanken willen ons Hindoeras echt helemaal uitroeien, door al onze arme, maagdelijke hindoemeisjes uit te naaien en hen vol te spuiten met liters stinkend blank sperma. Als zo een Hindoemeisje tijdens een uitnaaisessie door een blanke man geen zin meer heeft en droog wordt, dan wordt zij ter plekke privé verkracht en helemaal uitgenaaid, tot zij het uitgilt van de pijn en het hoerig genot. Blanken willen van alle Hindoemeisjes een soort lagere hoertjes en pijpsletjes maken, om ons hogere Hindoeras uit te roeien. Doe hier zelf wat aan en vlucht.

Help mij om het Hindoeras te redden van de totale verkrachting en uitroeiing. Werk mee aan de realisatie van de Vedische Unie, waar alleen hogere Hindoerassen kunnen wonen, als meerderheid en kunnen genieten van hun (militaire) macht en vrijheid. Mail mij als je hieraan wilt meewerken: waldo@wanadoo.nl.

Dewanand is een kleingeschapen Hindoe-nazi. Hij is volkomen krankzinnig. Bovenstaande tekst is een fors ingekorte versie van de delirische, uiterst kwetsende haatzaaierij op Dewanands eigen webstek.

Algemeen, 14.10.2008 @ 12:12

[Home]
 

53 Reacties

op 14 10 2008 at 13:09 schreef Hosseyn:

Kwetsend voor wie? Dewanand vergeet steeds weer dat Hindoe’s gewoon blanken zijn die een paar duizend voor Christus naar India zijn geëmigreerd en daar overigens het geïnstitutionaliseerd racisme uitvonden. Die leuke bruine meisjes zijn juist het produkt van de vermenging die desondanks plaatsvond, al dan niet onder dwang van blanke mannen met grote pikken.

op 14 10 2008 at 13:24 schreef Dick Jansen:

Wel je medicijnen op tijd innemen hoor.

op 14 10 2008 at 13:24 schreef Daan:

Ja man, ik ben bewust bezig het hogere hindoe-ras te vervuilen.

op 14 10 2008 at 13:28 schreef Kariem:

"privé verkracht door grootgeschapen blanke mannen"

Eerlijk, deze uitspraak maakt mijn hele middag goed.

op 14 10 2008 at 13:32 schreef Kariem:

En dan die lullige oproep: "Mail mij als je hieraan wilt meewerken: waldo@wanadoo.nl."

Even bijkomen hoor…

op 14 10 2008 at 13:39 schreef Dick Bosch:

Dank, Dewanand, je verhaaltje geilt me op.
Verzaak ik mijn blankheid? Ik heb immers tot nog toe jegens de strakke hindoemeisjes de roede gespaard.

Dewanand, u lijkt mij een pragmaticus.
Graag vraag ik u daarom, uit te weiden over het probleem waarvoor alle witmense en mitsdezen ik, als animal rationale, zich geplaatst zien: waarheen met de liters zaad, door het torsen waarvan wij bijkans bezwijken?

op 14 10 2008 at 15:47 schreef Ozymandias (blanke man):

Maar goed dat die Dewanand al zijn tijd en energie in schrijven stopt.

Dan kan ik ondertussen ongestoord zijn vrouw en dochters neuken.

op 14 10 2008 at 16:34 schreef Liz:

Hm. Ik ben een blanke vrouw. Waar is mijn plaats in het verhaal?

op 14 10 2008 at 17:23 schreef Huub:

Hilarisch.

op 14 10 2008 at 17:31 schreef dewanand:

namaskar,

steeds opnieuw vraag ik mij wat het verband is tussen interraciale seks, genot en evolutie.

seks is gewoon lekkerder naarmate het aantal graden tussen de twee sekspartners groter is. Dit lijkt in sommige opzichten op een natuurwet in de levende natuur en is onderdeel van mijn theoretisch onderzoek naar rassen.

vaak zie ik op het digitale tv kanaal van ziggo blanke meiden die wild seksen met Afro mannen en andersom, en dan vraag ik mij af waarom het er zo lekker uitziet.

er is bijna 10.000 jaar genetische afstand tussen een klein hindoemeisje en een potente blanke man. En dit betekent een genetische afstand van bijna 200 graden.

nu is het zo dat ik vrij veel hindoe meiden heb ontmoet die flink genaaid hebben met blanke mannen en het heel erg lekker vonden. Als ik zulke meiden analyseer dan besef ik dat het echt waar is dat interraciale seks veel lekkerder is dan seks tussen mensen van hetzelfde ras.

Ik zou onderzoekers willen vragen om dit eens met empirisch materiaal te ondersteunen, via interraciale seksenquetes onder kleine hindoemeisjes, die het lekker vonden om helemaal opgerekt te worden door grootgeschapen blanken.

ja, wij moeten de hindoemeisjes verder laten emanciperen met hun bruine beentjes wijd.

meer interessant gefilosofeer vind u in mijn onderzoekstekst met als titel:

De perfecte Hindoehoer.

lang leve de interraciale gangbangs.

make love, no war.

kom op bush, neuk die nauwe irakese vrouwen eens zelf.

dewanand

op 14 10 2008 at 17:56 schreef Ad:

Zie hier hoe ver sommige deelnemers aan de slachtoffercompetitie soms kunnen gaan om de eretitel Nieuwe Jood in de wacht te slepen. Natuurlijk zal het de Hindoes nooit lukken om een plaatsje als een van de grote drie ( Joden, Negers en Islamieten) op het ereschavot te veroveren.

op 14 10 2008 at 17:58 schreef Huub:

Je vergeet vrouwen.

op 14 10 2008 at 18:10 schreef F.J.H.:

Zo zie je maar weer dat achterlijkheid in alle kringen voor komt.

op 14 10 2008 at 18:11 schreef Kariem:

Dewanand, je bent een brute baas, zoals we hier op straat zeggen. Je woordkeus is werkelijk voortreffelijk.

mijn theoretisch onderzoek naar rassen
een potente blanke man
interraciale seksenquetes onder kleine hindoemeisjes
met hun bruine beentjes wijd.
lang leve de interraciale gangbang

Meesterlijk.

Maar zeg eens eerlijk, je hebt het zelf natuurlijk ook wel eens stiekem met een blanke, potente meid gedaan, of niet?

op 14 10 2008 at 18:15 schreef Kariem:

Oja, namaste to you too, Dewanand.

op 14 10 2008 at 18:18 schreef Kariem:

Ook in de jouwe, F.J.H.

op 14 10 2008 at 18:26 schreef dewanand:

ook ik heb meegemaakt dat seks lekkerder is naarmate het aantal graden groter is. heb al zeker hele blikken blanke meiden inwendig in bed onderzocht.

dewanand

op 14 10 2008 at 18:41 schreef Kariem:

Toe maar. Hele blikken.

op 14 10 2008 at 19:20 schreef smeets:

De gouden regel is hoe meer er geluld wordt over sex, hoe minder de activiteit.. Ik hou mijn mond verder..

op 14 10 2008 at 19:35 schreef Peter:

Bij mij is het precies tegenovergesteld: hoe meer ik aan seks doe, hoe meer ik erover lul.
Eigenlijk weet ik niks leukers dan over seks lullen.

op 14 10 2008 at 20:14 schreef Bert Brussen:

Ik vind dit echt niet kunnen.
KWETSEND!
Smakeloos en zum kotsen!
Er zijn grenzen!

Zo, en nu ga ik het even lezen.

op 14 10 2008 at 20:35 schreef Caspar:

(teken)an de wand, jongen toch! Ooit, toen ik in het Regentessekwartier woonde, lag er in mijn bed ook zo’n door u besproken meiske met de bruine beentjes wijd. Hoewel zij, vanuit haar lust, met overslaande stem, enkele honderden goden aanriep, heb ik haar vriendelijk verzocht die bruine beentjes weer te sluiten, daar de vrijgekomen geur mij deed denken aan de open riolen van Calcutta (what’s in a name),via welke de uitwerpselen der hoge, zuivere hindoes zich een weg naar de Ganges banen, waarin het overigens, voor weer andere hoge, zuivere hindoes, prima baden schijnt te zijn. U kunt gerust zijn, mijn lesje heb ik wel geleerd. Mijn gemiddeld geschapen, dus een stuk groter dan de uwe, jonge heer, zal ik altijd blijven vrijwaren van dergelijke tot mislukken gedoemde avonturen.
Nog een advies aan u: laat uw penis verlengen, het kan tegenwoordig.

op 14 10 2008 at 20:35 schreef Hosseyn:

Penisverlenging kon altijd al, het vereist een speciale massage & pijptechniek en kan een winst van 3 cm opleveren. Echter, het werkt alleen in de lengte.

op 14 10 2008 at 22:24 schreef Frank:

Hi Dewanand, vraagje:

wat is volgens jou erger, Hindoemeisjes die het met blanke mannen doen of Hindoemeisjes die het met negers doen? En waarom?

Ben erg nieuwsgierig naar je opvatting hierover.

op 14 10 2008 at 22:43 schreef Bert Brussen:

"Hindoemeisjes die het met negers doen" klinkt toch een beetje als een porno-DVDtje.

op 15 10 2008 at 01:07 schreef Tedje:

Ik word altijd ontzettend vrolijk van dit soort publicaties van Dewanands Koninklijk Wetenschappelijk Instituut voor Rassenvermenging.
Het is multicultuur zoals het ooit bedoeld was, voordat dat begrip besmet werd door religieus sectarisme, allerhande Middenoostengewauwel en linkse en rechtse kerkgangers.

op 15 10 2008 at 01:14 schreef Tarak:

"Overal zie ik zoveel uitgenaaide en gegangbangde Hindoemeisjes, dat ik er bijna ziek van word."

Hoe herken je dat dan? Je loopt zo op straat, je ziet een vrouw en dan denk je "wat is die vrouw gegangbangd"?

op 15 10 2008 at 10:32 schreef Ad:

Ja Huub, dat klopt, vrouwen, lesbische vrouwen en homo mannen spelen ook mee. En er zijn nog meer deelnemers/sters. Inderdaad, als je vrouw bent, lesbisch en van joods en afrikaanse afkomst en in een rolstoel zit kom je verder dan een dito man.

op 15 10 2008 at 13:45 schreef Metatron:

Ik als roodharig ras, heb totaal geen toegang tot de hindoekaste. Ik word buitengesloten en gediscrimineerd door hindoemeisjes omwille van mijn rood haar en Uberblanke huid. Doorschijnend als het ware. Waarom vraag ik me in hemelsnaam af. Bruin en rood samen geeft een verrassend levendig effect. Maar niemand wil het zien.
Nu na jarenlang in de marge van de samenleving te hebben geëxisteerd, heeft mijn ras recht op erkenning en opwaardering van zijn unieke soort. Maar dan moet er wel snel worden gehandeld. We worden namelijk met uitsterven bedreigd. Niemand wil zich namelijk mengen of voortplanten met het rode/Uberblanke ras. Binnenkort op de wereldgoedlijst van uitstervende soort, roep ik de hindoemeisjes op tot goedertierendheid en sexueel verantwoordelijk besef. Mijn ras wil in contact komen met mooie en naaibare hindoemeisjes. Wie wil de menselijkheid nieuw leven in blazen?

op 15 10 2008 at 13:50 schreef Hosseyn:

Metatron: roodhaar vertegenwoordigt het Neanderthaloïde, hybride element in homo sapiens. Helaas is het steeds verder aan het wegzakken, het draadje wordt dunner en zal uiteindelijk opgaan in de allesverslindende ‘lichtgetintheid’ die het resultaat zal zijn van de steeds grotere vermenging. Als ik rood haar had, zou ik streven naar verbintenissen met andere roodharigen. Hou het erin, roodharige vrouwen zijn de leukste, geilste, lekkerste. Ze zijn niet menselijk, maar staan daar heel ver boven.

op 15 10 2008 at 13:54 schreef Peter:

O! Dat is racistisch!

op 15 10 2008 at 14:05 schreef Hosseyn:

De Neanderthaler was een andere soort, niet eens een ander ras!

op 15 10 2008 at 14:23 schreef Peter:

Wat zijn roodharigen dan?

op 15 10 2008 at 14:46 schreef Hosseyn:

Een hybride. Een soort ‘muilmens’ – het is een wonder dat ze überhaupt in staat zijn tot verdere voortplanting; bij hoefdieren is dat uiterst zeldzaam. Ik herinner me een geval in Marokko, een jaar of zes geleden… Er gaat overigens niets boven species-overschrijdende seks. Ik zie reikhalzend uit naar de eerst contacten met aliens.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/2399773.stm

op 15 10 2008 at 14:47 schreef Peter:

Ah, dus Metatron is een muilmens. Toepasselijke benaming voor Metatron, ‘muilmens’.

op 15 10 2008 at 15:59 schreef cugel:

Het cursieve gedeelte aan het eind van de hoofdtekst lijkt me de situatie redelijk weer te geven.

op 15 10 2008 at 16:55 schreef Wichard:

Dewanand heeft hier een soort Gordon-achtige status bereikt. Dat hij kan doen wat hij wil en dat iedereen erom lacht want "ach, het is Dewanand maar". De joker van frontaalnaakt.

Ik lach vrolijk mee :)

Het beste zou zijn om deze blanke mannen gewoon weg te jagen als witte honden of om hen te castreren, maar als Hindoe keur ik doden af.

Lekker doldriest brein.

op 15 10 2008 at 19:08 schreef vander F:

"en hen vol te spuiten met liters stinkend blank sperma"

Verfijnde ranzigheid die in mijn geest koortsachtige stromen van glibberige beelden doet veroorzaken.

Kortom, weer een top topic van onze Hindoe Nazi.

op 15 10 2008 at 19:39 schreef dewanand:

namaskar fanatieke FrontaalNaakters,

even een reactie op vraag wat erger is:
hindoemeisjes die uitnaaien met grootgeschapen blanken
of
hindoemeisjes die uitnaaien met slappe negers?

NOu, als ik aan de gemiddelde opinie denk van mijn hindoebroeders en zusters dan geloof ik dat zij hun nauwe bruine hindoemeisjes liever laten uitnaaien met blanke mannen, met een jaarinkomen van minstens zes cijfers. er is een natuurlijke selectie aan de gang van potentiele blanke neukpartners voor onze arme bloedgeile hindoemeisjes.

een nicht van mijn vrouw uit suriname kreeg wonder boven wonder toestemming om te trouwen met een Afro surinaamse mixman, nadat zij weggelopen was uit huis. uiteindelijk accepteerde haar familie het, maar haar Afro man was wel een van de rijkere afro burgers in suriname en had zelfs een dienstmeisje, dus wederom speelde geld de doorslaggevende rol voor haar hindoefamilie.

ik geloof nu, op grond van mijn theoretisch onderzoek dat rasvermenging een vorm van evolutie is voor de hele menselijke soort. zelf ben ik het genetisch produkt van een rasvermenging tussen arabische (mijn moslimmoeder) en hindoeistische genen (mijn hindoe vader), en ik moet zeggen dat ik vanaf mijn jeugd anders was dan volbloed hindoe mensen.

de Gordon status bevalt mij heel goed, maar ik hou het wel pittig komende jaren. elke doldwaze en fanate tekst van mij is eigenlijk een soort hersentraining, om de dag eens goed te beginnen, na een bakje zuiver hollandse koffie uit afrika.

ok, mail je vragen maar direct naar mij als je discreet antwoord wil en hou het pittig.

groeten uit krishnaloka

dewanand
delft
waldo@online.nl

op 15 10 2008 at 22:31 schreef D. G. Neree:

meent de schrijver dit nu allemaal serieus, of moet de lezer dit zien als parodie? Hindoes zijn goed, blanken zijn fascisten, Hindoes zijn de nieuwe joden en om de dochters van de hindus te beschermen zouden mijn ballen afgesneden moeten worden? Wat een racistisch stuk agitprop hebben jullie (heeft u) hier gepubliceerd zeg.

op 16 10 2008 at 11:05 schreef dewanand:

namaskar dg neree,

wist je dat moslims hun dochters ook beschermen tegen potente blanken en hierom de hoofddoek verplicht hebben gesteld. met een hooddoek is een moslimmeisje minder aantrekkelijk voor blanke mannen.

men is heel bang dat blanken de maagdelijke dochters gaan uitnaaien en doet er alles aan om dat te voorkomen. zo ook met hindoes.

hindoemeisjes worden streng opgevoed en streng bewaakt om te voorkomen dat zij gaan uitnaaien met blanke mannen. zo willen hindoes hun ras zuiver houden. ik praat uit ervaring.

als ik hindoes het advies geef om hun dochter te laten uitnaaien in een blank bordeel dan worden zij heel kwaad en leggen telefoon neer.

gelukkig zijn er hindoemeisjes die alle taboes doorbreken en wel gaan uitnaaien en gang bangen met blanken. kijk eens op internet dan zie je verdomd veel hindoehoertjes.

uiteraard is mijn hele tekst satirisch vernuft en dient met een korreltje zeezout beschouwd te worden. ik offer immers zuivere kennis op aan Altecrea en moet gewaagde teksten ontwikkelen, in de drie geaardheden, rajo, tamo en satthva guna. kijk eens op mijn site en amuseer je van harte.

groeten uit krishnaloka

dewanand

op 16 10 2008 at 13:48 schreef Saira:

Ik naai graag blanke mannen uit, Dewanand, heb daar inmiddels een prachtig kind aan overgehouden.
Ben geen hindoe overigens, wel een Hindoestaanse.

Maar dan blijft de vraag, wat wil je eigenlijk? En zou je dat niet beter elders kunnen gaan doen?

op 16 10 2008 at 15:22 schreef Dick Bosch:

Dewanand verrijkt de taal! "Uitnaaien" vind ik een geweldige term, die in de bedoelde betekenis alleen bij Dewanand voorkomt.
http://www.google.nl/search?hl=nl&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla:nl:official&hs=Xbn&q=%22uitnaaien%22&start=10&sa=N

Dewanands betoog wordt iets minder verkwikkelijk als je verneemt dat in de Indiase deelstaat Orissa sinds eind augustus extremistische Hindoes een heksenjacht voeren op christenen. Aangrijpende documentaire vanochtend op Radio 1:
http://radio1.nl/contents/1944-christenvervolging-in-orissa

op 16 10 2008 at 19:09 schreef dewanand:

namaskar saira,

het zal wel jou karma zijn om in een land te wonen met heel veel lekkere blanke mannen die jij kan uitnaaien. dus er is niets mee aan de hand wat jij doet in je prive tijd.

jammer genoeg vervuil jij het blanke ras nu, en de blanken vervuilen het hindoeras. dus alletwee vervuilen elkaar. misschien moet dit gewoon gebeuren want dan komt de wereldvrede dichterbij.

saira, je kan je bekeren tot het hindoehoeren geloof hoor en nog een paar duizend blanke mannen uitnaaien. het is je karma zou een swami zeggen, dus doe het en doe het heel goed in je vrije tijd.

volkeren moeten meer seksen met elkaar want dan komt er wereldvrede. Nu nog wachten tot geert wilders gaat uitnaaien met doekjespoesjes.

interraciale uitnaairelaties zorgen voor verbroedering. volkeren moeten elkaars vrouwen gewoon uitnaaien voor de wereldvrede.

veel plezier met het uitnaaien van blanke mannen hoor. toevallig ken ik een hollandse jongen die jou dolgraag zou willen ontmoeten, want hij valt op bruin en is eenzaam. mail mij als je hem ook eens wil uitnaaien. je doet heel sociaal werk in de samenleving hoor.

ook ik heb mijn verleden hoor op dit punt en ben er best tevreden over.

dewanand
waldo@wanadoo.nl

op 16 10 2008 at 19:18 schreef dewanand:

namaskar dick bosh,

ja, ik weet hier alles over. in orissa hebben hindoes de christenen aangevallen na een moord op een hoge swami, die actie voerde tegen de kerstening van hindoes. hele oorlog daar in orissa.

extremistische hindoes zijn nou toevallig niet de slimsten van de wereld hoor. ik ben hindoe fundamentalist en geen hindoe extremist, dus ik denk heel anders over het laten uitnaaien van hindoemeisjes door blanken. India is het enige land waar alle rassen al tienduizend jaar flink genaaid hebben met elkaar en zo het hindoeras hebben verwekt.

opmerkelijk is dat sommige onderzoekers nu geloven dat de hele bevolking van amerika over tweehonderd jaar eruit zal zien als de indiase, dus helemaal gekleurd, alle blanken zijn dan letterlijk weggenaaid door de kleurlingen en zwarten. over grofweg 300 jaar zal minstens 80 procent van de wereldbevolking gekleurd zijn, en eruit zien als indiers. dus er valt nog heel veel uit te naaien op deze wereld en dit is ook de droom van veel multicul profeten.

ja, een wereld zonder raszuivere blanken, geen blondjes, geen witte kutjes, geen witte penissen, ja, klinkt toch vreselijk saai. kleur is mooier in bed. wat zullen neonazi’s toch huilen hierom.

groeten uit krishnaloka

dewanand

op 16 10 2008 at 23:08 schreef lucifer:

“ik offer immers zuivere kennis op aan Altecrea en moet gewaagde teksten ontwikkelen, in de drie geaardheden, rajo, tamo en satthva guna. kijk eens op mijn site en amuseer je van harte.”

Ik dacht dat het drie oer(scheppings)krachten zijn en geen geaardheden al twijfel ik aan de jouwe, het juiste is, de triguna, sattva, rajas, en tamas onstaan uit de vijf elementen akasha, vayu, tejas, jala, en prithivi.
Ik begrijp dat je een hindoenazi bent die blank zaad adoreert, wel vreemd.
Ben niet blank maar ik heb wel wit zaad voor jou.
Je ahamkara wordt te veel beïnvloed door een verhoogde tamas.
Wil wel geloven, dat je in het riool van het krisnhaloka bevind.
Wacht even doorspoelen.

op 17 10 2008 at 09:10 schreef Peter:

Dat hindoestaans gelukssymbool heeft hier in Europa een nare bijsmaak.

Dat is toch het probleem van de hindoes niet?

op 17 10 2008 at 09:13 schreef Johan:

Dewanand, wat een punt probeer je te maken. Mensen zijn nu eenmaal verschillend, maar niet op een oud hindoe idee dat zij verschillen op ras, kaste of incarnatie. Als het karma van die hindoe-meisjes niet goed genoeg is, dan zijn zij lekker niet-raszuiver bezig met vieze blanke mannen. Erg hè? Dat is wel om stik-jaloers van te worden. En dan nog dat holocaust-idee. Alsof we even die ruim 850 miljoen hindoestanen kunnen ruimen. Dan moet het wel iets efficiënter dan die 6 miljoen joden in 6 jaar. Houd je met jezelf bezig in plaats van ons de les lezen. Denk om je karma, eet geen rundvlees, bid dagelijks tot Ganesha, maar loop niet te openlijk met de swastika rond. Dat hindoestaans gelukssymbool heeft hier in Europa een nare bijsmaak.

op 17 10 2008 at 13:41 schreef Saira:

Johan, het misbruik van het Swastika symbool heeft in Europa een nare bijsmaak. Origineel komt het ook als gelukssymbool bij verschillende Europese volkeren voor.

op 17 10 2008 at 16:41 schreef Winston Hermelijn:

De geachte Dewanand vergeet een belangrijk element en dat is dat de blanke man over het algemeen zeer geliefd is bij Hindoestaanse vrouwen en meisjes. Waarom? Ze slaan minder dan de Hindoestaanse heren en ze vergrijpen zich in veel mindere mate aan hun dochters, nichtjes en zusters. Verder staat de gemiddelde blanke kostwinner zijn inkomen af aan zijn vrouw, hetgeen bij de Hindoestanen zeker geen usance is. Deze neger is in Suriname tussen de Hindoestanen opgegroeid (regio Leiding) en kent de Hindostaanse cultuur en zijn uitwassen van binnenen van buiten, dus beste mensen, neemt u deze Dewanand met een behoorlijke korrel zout.

op 17 10 2008 at 16:51 schreef dewanand:

namaskar johan,

mag ik jou erop wijzen dat het christelijk kruis voor ons gepigmenteerden een haat en moord symbool is, want er zijn ruim 200 miljoen gepigmenteerden en afro mensen vermoord en verkracht door blanke heteroseksuele christelijke mannen tijdens de koloniale tijd van ruim 600 jaar.

dus aub rekening houden met deze oude vete tussen blanken en gepigmenteerden op deze aardkloot he.

het hakenkruis van adolf hitler was 45 graden gedraaid en rechtsdraaiend. ik heb nu de zero swastika ontwikkeld als evolutie van de hindoeistische oeroude swastika uit het oude india. wel vind ik het jammer dat primitieve blanken alles misbruiken en verkrachten uit de cultuur van gekleurde volkeren en dan de baas proberen te spelen op de wereld. hier moeten wij gepigmenteerden een radicaal eind aan maken, desnoods via militaire middelen in de toekomst.

hou er dus rekening mee dat er een derde wereldoorlog kan komen tussen blanken en gepigmenteerden in de nabije toekomst. de huidige kredietcrisis krijgt een vreselijk ellendig staartje voor de hele blanke westerse wereld, dus kijk maar uit. wij gepigmenteerden zijn superieur volgens mijn fundamenteel onderzoek en daarom moeten wij ons niet teveel vermengen met laagwaardige blanke rassen, want dan baren onze vrouwen genetisch gehandicapte kinderen.

racisme is een natuurlijk grondrecht van elk volk en ras in een democratisch land. het moet bespreekbaar blijven en wij hoeven elkaar niet de kop in te slaan. een flink potje schelden en vloeken of uitnaaien mag er wel bij horen, want zo leer je elkaar op vreedzame wijze kennen.

dewanand
hindoe fundamentalist

op 17 10 2008 at 17:08 schreef dewanand:

namaskar winston hermelijn-ji,

allereerst vind ik het vreselijk jammer dat jij een neger noemt, want het is zo denigrerend beste broeder. Noem jezelf aub een Afro surinamer of een afro mens, want dan respecteer jij je afrikaanse herkomst.

mbt hindoestanen uit suriname heb je groot gelijk. een groot deel kent zijn oude dharm niet meer en is verwilderd. deze hindoestanen zijn geen hindoes, maar gewoon 5D koelies, die in het koelienisme geloven.

5D koelienisme geloof:
doksa (eend), daroe (alcohol), dansie (dansen), daal (hindostaanse erwtensoep) en diabetes.

ik onderzoek de afro beschaving al jaren hoor en besef nu dat de afro mens de meest gediscrimineerde mensen zijn op onze aardkloot. dit vind ik heel jammer.

india heeft een afro verleden hoor, ga dit maar eens onderzoeken.

ook afro surinaamse vrouwen willen allemaal seksen met blanke mannen om witte kinderen te baren. zo wordt het afro ras helemaal kapot genaaid door afro mensen zelf. en de afro mannen tonen geen enkele liefde voor een afro vrouw, zie maar 70 procent afro vrouwen is alleenstaande moeder met enkele zielige kindjes. doe hier wat aan man en jammer niet over hindoes.

hindoeisme is mooi en moeilijk, maar ja, meerderheid hindoestanen is dom, gemakzuchtig, verwilderd, lui en te aapachtig om het te onderzoeken. ik keur dit af.

neuken met blanken is heel dom als je gepigmenteerd bent, want je vervuilt je eigen ras. de blanken hebben een ernstige genetische handicap en hierom moeten wij goed uitkijken voor wij gaan uitnaaien met blanken.

intelligent blank zaad zou wel goed zijn voor afro rassen, maar dom blank zaad moeten wij snel vernietigen.

dewanand
hindoe fundamentalist

op 17 10 2008 at 17:15 schreef Peter:

Zeg, meneer Hermelijn, krijg ik nou eindelijk eens een keer dat chocolade-stuk van u? Ik dacht al dat u zich had aangesloten bij een jungle-commando of zoiets.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS