Home » Archief » Hafsia


[17.01.2009]

Hafsia

De wereld is een gore mesthoop waarop hier en daar een mooie bloem bloeit. Hassnae is zo’n bloem en de jonge Franse actrice Hafsia Herzi is er ook één. Bovenstaand is een fragment van een zeer erotische buikdansscène in de film La Graine et le Mulet. ‘A feat of heroic dancing’, schrijft The New Yorker, ‘may permanently alter the erotic tastes of Westerners who have made a fetish of the flat, lean belly.’ Zo is dat. Tijd om af te rekenen met het westerse dictatoriale schoonheidsideaal van de platte buik. Tfoe! op de botte filmjournalist Bas Blokker, die Hafsia ‘vooral dik’ noemt! Is die man homo of zo?

Hafsia Herzi, 17.01.2009 @ 12:10

[Home]
 

34 Reacties

op 17 01 2009 at 14:57 schreef toevallige voorbijganger:

Nee, dat valt echt onder de categorie pens.
Niet geil. Kappen met luisteren naar Oprahpropaganda!

op 17 01 2009 at 15:12 schreef luckybee:

Niet dik? Ze lijkt wel of ze zwanger is?

op 17 01 2009 at 15:40 schreef toevallige voorbijganger:

Die kerel die dat schreef in The New Yorker is David Denby

-Een baardje van de categorie "te lui om te scheren"
-bril onder de noemer van ‘hij doet het toch nog’ -slechtzittend slonzig overhemd.

Van hem neem ik niks aan op het gebied van smaak.

op 17 01 2009 at 15:57 schreef Peter:

Daar zal hij vannacht niet van kunnen slapen, Voorbijganger.

Ik ga altijd af op de inhoud van andermans argumenten. Hoe hij of zij eruit ziet, doet daarbij totaal niet ter zake.

Je hebt nu al twee stropoppen verbrand om je punt te maken. Eerst kwam je met Oprah aanzetten en nu met het uiterlijk van David Denby.

Je doet erg je best, en het zit je duidelijk hoog dat er mensen zijn die niks hebben met het platte buikenfascisme.

op 17 01 2009 at 16:18 schreef Paco:

Voorbijganger heeft schoon gelijk. Dat soort volk hoort bij de wollesokkenclubs, milieuclubs, krakersclubs, terroristenclubs enz. Zien er stuk voor stuk smerig en onverzorgd uit en zijn linksradicaal.

op 17 01 2009 at 17:21 schreef Tjerk:

Ik lees dat deze Hafsia voor die rol vijftien kilo aankwam. Was dat speciaal voor de buikdansact, of had dat een andere reden?

op 17 01 2009 at 17:53 schreef toevallige voorbijganger:

Peter, je duikt te snel op je conclusie en gaat daarin voorbij aan mijn punt. Mijn punt was:
"Iemand die zelf overduidelijk geen stijlgevoel heeft of er moeite voor doet heeft niks te vertellen over schoonheidsidealen."

op 17 01 2009 at 18:15 schreef Peter:

Dat had ik de eerste keer al begrepen, Voorbijganger. Het slaat als een tang op een varken en het is irrelevant.

Kijk, je kunt het met Denby oneens zijn, omdat je bijvoorbeeld platte buiken mooier vindt dat ronde buiken. Maar jij bent het met Denby oneens omdat hij er slonzig uitziet. Als hij strak in het pak zat, glad geschoren, keurig gekapt en met een kekke bril op zijn neus, had je wel van hem aangenomen dat Hafsia Herzi’s buikdans zou kunnen helpen bij het verschuiven van de huidige schoonheidsidealen.

Volstrekt van de pot gerukt. Bovendien bewijst het huidige straatbeeld jouw ongelijk. Steeds meer vrouwen laten hun ronde buikjes ongegeneerd van onder hun truitjes naar buiten gluren. Voor liefhebbers van afgetrainde six-packs wordt de spoeling steeds dunner.

Dat zou te maken kunnen hebben met de toenemende welvaart, maar ik denk dat de multiculturele samenleving er veel mee te maken heeft. In Arabirië mogen vrouwen een stuk voller zijn dan in het Westen. Ik ben daar erg blij mee, want ik ben altijd dol geweest op romige vrouwen.

Is dat echt Luckybee, die zich blijkbaar toch weer toegang heeft weten te verschaffen?

Tjerk, ik denk dat ze moest aankomen vanwege dat buikdansen, ja. Magere buikdanseressen zie je eigenlijk nooit.

op 17 01 2009 at 18:21 schreef Smeets:

Njammie, romige vrouwen..

op 17 01 2009 at 22:22 schreef Peter:

Nou, als jij het zegt, zal het wel zo wezen, Voorbijganger.

(Mijn God)

op 17 01 2009 at 22:27 schreef toevallige voorbijganger:

Ik ga altijd af op de inhoud van andermans argumenten. Hoe hij of zij eruit ziet, doet daarbij totaal niet ter zake.
Aangezien meneer Denby geen argumenten had behalve het als een fetish te beschouwen, kon ik alleen maar uitgaan van een autoriteitsargument.
Wat ik -volgens mij- redelijk duidelijk heb ontkracht.
That’s all there is to it.

Vrouwen zijn nooit romig. Vreselijk eufemisme voor dik.

Verder is Luckybee voor mijn tijd. Mijn IP zal veranderd zijn wegens het overstappen naar KPN IPB. Niet aan te raden overigens, de standaardmodem is kut.

op 18 01 2009 at 10:26 schreef Jur:

Zonder experts erbij te halen wil ik dit wel graag kwijt: Of ze jou te dik of nog steeds te mager is, is een kwestie van S-M-A-A-K. Er zijn mannen die enorm houden van obesitas-reclameborden, anderen houden van een vrolijk pensje of een sixpack. Er zijn vrouwen die de Playgirl kopen en naar bodybuildingwedstrijden gaan, zo zijn er ook mannen die de vrouwen op die wedstrijden niet breed genoeg vinden. Allemaal een kwestie van smaak.

Voor mij hoeft er geen sixpack op een vrouw te zitten (hoewel dat ook heel mooi kan zijn) maar op bovenstaand clipje lijkt de vrouw in kwestie waarlijk zwanger. Vanwege de ronding van de buik.
Ik brand ‘dr niet af want als ik naar d’r kop krijg dan raak ik zowaar in vervoering. Compleet betoverd door haar geheimzinnige, uitdagende verschijning vol zelfvertrouwen.

Alleen hoeft die pens van mij niet. Dat is mij niet opgedrongen door de media, mijn mannelijke voorbeelden of mijn cultuur maar zo is mijn smaak in de loop der jaren ontwikkeld. Om dan maar meteen aan te komen met de term ‘platte buikenfascisme’ is je niet waardig Peter. Smaak is niet te beoordelen, hoogstens voor kennis aan te nemen en het daarbij te laten. Ik beschouw de opkomst van pensjes onder strakke truitjes in Nederland als een pure mode van wansmaak die steeds meer ongezond levende vrouwen een excuus biedt, maar daarmee typeer ik het nog niet als een fascistische stroming.

Overigens, buikdanseressen met getrainde buken bestaan wel hoor, ik heb ze weleens langs zien komen. Laatst nog in een aflerving van Michael Palin’s New World, waarin hij tijdens zijn bezoek aan Bulgarije eventjes de oversteek waagt naar Turkije en een zeer bekende lerares buikdansen spreekt en les krijgt in haar buikdansschool.

Ik zal de scene es proberen te knippen maar dat moet ik nog leren met mijn nieuwe systeem ;)

op 18 01 2009 at 10:49 schreef Jur:

Hmmmmm!!!!!

http://www.bodyresource.nl/forum/gallery/file.php?n=1107&w=l

op 18 01 2009 at 13:38 schreef enemal:

Wat een gezeur hier zeg. Ja, haar buik is iets te dik, maar dat zie ik niet eens. Alles wat ik zie is een bloedmooie meid die met haar hele lichaam de personificatie is van sex met een X. Kijk bijvoorbeeld eens hoe ze de violist uit staat te dagen met haar sidderende lichaam. Wat een schoon stukje cinematografie. Godzijdank voor vrouwen!

op 19 01 2009 at 09:37 schreef Peter:

Om dan maar meteen aan te komen met de term ‘platte buikenfascisme’ is je niet waardig Peter. Smaak is niet te beoordelen, hoogstens voor kennis aan te nemen en het daarbij te laten. Ik beschouw de opkomst van pensjes onder strakke truitjes in Nederland als een pure mode van wansmaak die steeds meer ongezond levende vrouwen een excuus biedt, maar daarmee typeer ik het nog niet als een fascistische stroming.

Ik spreek van ‘platte buikenfascisme’ omdat het gaat om een dwingend modebeeld, dat vrouwen wordt opgelegd. Illustratief daarvoor zijn de eerste reacties op het filmpje hierboven, die me doen denken aan de agressieve, negatieve reacties op filmpjes van vrouwen op Geenstijl. Die worden altijd meteen uitgescholden vanwege hun uiterlijk. Vermoedelijk door kereltjes die blij mogen zijn als een vrouw naar ze wil kijken. Maar ook vrouwen nemen elkaar vreselijk de maat.

Niemand legt anderen op dat ze dik moeten zijn, nog niet, en je kunt dan ook niet spreken van een ‘bolle buikenfascisme’.

op 19 01 2009 at 10:28 schreef babs:

Mannen die zweren bij platte buiken en BMI <20 sporen vaak niet.

Kijk maar in je eigen omgeving naar de mannen die bij magere dames horen, dat zijn opvallend vaak onprettige lieden. Mannen die voor magere vrouwen gaan zijn onzeker. Ze zoeken een vrouw die door anderen aantrekkelijk wordt gevonden, niet een vrouw die ze zelf echt helemaal te gek vinden. Deze mannen komen dan snel uit bij een opgemaakt gratenpakhuis, staat leuk voor aan het handje, maar is helemaal niet lekker in het mandje. Daar raken de onzeker mannen gefrustreerd van en dan gaan ze zich raar gedragen.

op 19 01 2009 at 10:56 schreef Peter:

Deze mannen komen dan snel uit bij een opgemaakt gratenpakhuis, staat leuk voor aan het handje, maar is helemaal niet lekker in het mandje.

Ha! Heb je die zelf verzonnen? Met romige (dus niet ‘dikke’) vrouwen is het inderdaad veel lekkerder vrijen, maar esthetisch vind ik het ook, oprecht, mooier, een ronde buik.

De vrouw op de foto van Jur, prachtige buik is dat hoor, maar meer als object op zich, niet als onderdeel van het geheel. Dat heeft enemal goed gezien, dat Hafsia niet een verzameling onderdelen is, een buik, een kont, borsten, een mooi gezicht, nee, ze is als geheel, in dat filmpje, zo’n beetje de personificatie van seks, met ks.

op 19 01 2009 at 13:05 schreef babs:

Gratenpakhuis niet, dat van handje en mandje wel voor zover ik weet.

Wat jij oprecht mooier vindt doet niet zo ter zake, met een graatmagere opmaakpop aan je zij krijg je gewoon meer complimentjes over het uiterlijk van je vriendin dan met een romige vrouw. Veel mensen laten hun voorkeur afhangen naar wat hun omgeving vindt. Of ze zelf magere of minder magere dames oprecht mooi vinden of niet speelt nauwelijks een rol.

Het valt me echt op dat mannen die met fotomodellen gaan vaak niet deugen en dat emotioneel stabiele mannen vaak romige vrouwen hebben. Als ik vrouw zou zijn zou ik voor wat pondjes extra zorgen, gewoon om de freaks van het lijf te houden.

op 19 01 2009 at 16:42 schreef toevallige voorbijganger:

babs, beweer je nou werkelijk dat mannen die een platte buik mooier vinden emotioneel minder stabiel zijn?
En voor een mooi strak buikje hoef je echt niet op een BMI van <20 te gaan zitten, dat weet je zelf ook. Bij een BMI van <20 zit je bij de categorie 'ingevallen buik'.

op 19 01 2009 at 16:57 schreef babs:

babs, beweer je nou werkelijk dat mannen die een platte buik mooier vinden emotioneel minder stabiel zijn?

Niet precies. Ik beweer dat ze het vaak helemaal niet zo mooi vinden dan ze doen voorkomen. Ze vallen op platte buikjes, omdat het zo hoort. Er zijn vast ook mannen die echt op platte buikjes vallen, maar dat is denk ik een minderheid.

op 19 01 2009 at 17:56 schreef hj:

Babs:
Kijk maar in je eigen omgeving naar de mannen die bij magere dames horen, dat zijn opvallend vaak onprettige lieden. Mannen die voor magere vrouwen gaan zijn onzeker. Ze zoeken een vrouw die door anderen aantrekkelijk wordt gevonden, niet een vrouw die ze zelf echt helemaal te gek vinden. Deze mannen komen dan snel uit bij een opgemaakt gratenpakhuis, staat leuk voor aan het handje, maar is helemaal niet lekker in het mandje.

En we generaliseren er weer lekker op los. Mijn vriendin voldoet toevallig* aan het huidige slankheidsideaal, dus ik ben onzeker en laat mijn smaak dicteren door de massa? En slanke vrouwen mag je ongegeneerd ‘gratenpakhuizen’ noemen maar iedereen die vollere vrouwen als ‘dikke zeugen’ betitelt is een plattebuikenfascist? Get a life zeg..

*Het woord ’toevallig’ schrijf ik niet voor niets, want zelf vind ik wat vollere vrouwen ook best aangenaam. De buik van Hafsia vind ik echter eerder een ordinaire pens dan romig, maar dat is een kwestie van smaak.

Wat mij overigens vooral fascineert, is dat die 15 kilo voornamelijk op haar buik lijken te zijn terechtgekomen. Dat is toch juist het primaire vetafzetpunt van mannen.

op 19 01 2009 at 17:56 schreef Jur:

Wat leuk. Je hebt OF een dikkig figuur OF je bezit een gratenpakhuis. Heerlijk zwart/wit denken hier weer, iets wat toch speciaal hier zo enorm bestreden wordt. Een gratenpakhuis is categorie anorexia. En tussen ronduit dikkig en anorexia zit niog een he-le-boel lekkers.

Kwestie van smaak. Alleen val ik anderen niet af die voor romige/dikke/graatmagere vrouwen vallen en typeer ze niet meteen als niet goed wijs. Ik laat lekker iedereen daten wat ie zelf belieft, dan komt het allemaal goed.

op 19 01 2009 at 18:31 schreef Peter:

Ach Jur en Harmjan, het wordt allemaal wat gechargeerd for argument’s sake. Polariseren is goed voor de mens.

op 20 01 2009 at 01:51 schreef hj:

Zeker, zeker. Wees blij dat wij helpen die kansen creëren.

Het begint ondertussen echter behoorlijk politiek correct te worden om af te geven op die ‘gratenpakuizen’, terwijl er een taboe op het bekritiseren van dikte rust. Dat wil zeggen, in het directe sociale contact. Mensen zeggen veel sneller: ‘Wat ben jij mager!’ dan ‘Wat ben jij dik!’.

Enfin, blijft over de mysterieuze kwestie van het buikvet dat maar niet op Hafsia’s heupen wilde gaan zitten.

op 20 01 2009 at 09:34 schreef Peter:

Ik weet daar allemaal niks van, Harmjan.

Wat dat taboe op het bekritiseren van dikte betreft: kom nou toch. Op Geenstijl krijgt elke vrouw met een grammetje of putje teveel er genadeloos van langs. Ik ken de Nederlandse roddelpers niet, maar Hassnae laat me regelmatig artikelen uit de Britse roddelpers zien en de pure terreur die roddeljournalisten uitoefenen met hun telelenzen, elke oneffenheid op het lijf van beroemdheden genadeloos uitvergrotend, het is adembenemend.

Van een taboe op het bekritiseren van dikte heb ik dus vooralsnog niks gemerkt.

op 20 01 2009 at 10:27 schreef babs:

Mensen zeggen veel sneller: ‘Wat ben jij mager!’ dan ‘Wat ben jij dik!’.

Maar dat is nu juist omdat mager nog als sociaal aanvaardbaar geldt en dik niet. Over de dikke wordt achter de rug gezegd dat die zo dik geworden is.

op 20 01 2009 at 11:25 schreef toevallige voorbijganger:

Peter, kijk nog maar eens goed bij Spitsnieuws (zelfde reaguurdersmeute als GS)
En dan dit topic
http://www.spitsnieuws.nl/archives/bloot/2009/01/miranda_kerr_op_het_strand.html
De helft van de reacties zit te miepen dat ze te dun is.

op 20 01 2009 at 12:36 schreef hj:

Inderdaad, babs. Daarom schreef ik er ook bij: ‘in het direct sociale contact’.

Natuurlijk zijn er nog genoeg pubertjes die iedere vrouw met vormen te dik vinden, maar vaak wordt vergeten dat vrouwen ook niet altijd voor hun plezier mager zijn en daar netzogoed onzeker over of ongelukkig mee kunnen zijn dan dikke mensen. Het zijn immers niet allemaal anorexiatutjes.

op 20 01 2009 at 13:17 schreef Peter:

Voorbijganger, maar dat is ze ook.

Deegsliert! Deegsliert!

op 20 01 2009 at 13:39 schreef Peter:

Misschien denkt-ie gewoon dat je niet genoeg eet.

op 20 01 2009 at 13:42 schreef toevallige voorbijganger:

Los of ze al dan niet te dun of te dik is, haalde ik haar topic naarvoren om aan te tonen dat de GS meute niet iedere vrouw voor te dik uitmaakt.
Ze is wel erg dun. Nog steeds niks om je zorgen over te maken. Mijn ribben zie je ook. Maar dit zeg ik niet te hard, anders denkt babs dat ik een geestelijk gestoorde emotioneel instabiele fascistische verkrachter ben.

op 20 01 2009 at 20:43 schreef enemal:

Goede Peter, [off topic] ik maak met opzet bezwaar tegen de schrijfwijze van seks met ks. Ik weet wel dat het in Nederland sinds een paar jaar de officiële schrijfwijze is, maar ik volhard in het schrijven van sex met een X. Dat doet de rest van de wereld ook. Alleen Nederland heeft de erotiek eruit gehaald door het te schrijven met ks, typisch een gevalletje van censuur. Een erfenis uit de jaren 60 en 70 toen ook andere woorden geschreven werden zoals ze uitgesproken werden. Sex met een X is zoveel spannender, het bekt ook veel beter, en is grafisch beter toepasbaar dan met een ks. Of anders gezegd: sex met een x is geil, seks met ks kan wel wat viagra gebruiken.

op 20 01 2009 at 21:03 schreef Peter:

Goed dan, sex met een x. Wat je wilt.

op 24 01 2009 at 16:33 schreef Benfatto:

Ik hoe erg van een goede proporties, en deze buik gaat daar een beetje buiten. Ik weet wat je bedoelt met ‘romige vrouwen’ Peter, van die vrouwen waar alle onderdelen lekker, groot en er goed uitzien. met voldoende spier eronder om het te ondersteunen. deze buik begint bijna te hangen. Verder wel een erg lekker ding.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS