Home » Archief » Negerhoer


[08.05.2009]

Negerhoer

Gin Mooy

Arabian Belly Dancers

Mijn liefde voor een zwarte man blijkt onverwacht veel mensen voor een raadsel te stellen. Graag zou ik zien dat er een einde komt aan de banale uitspraken rond mijn liefde, een einde aan dreigementen, en een einde aan de haatmails, die ik nu al geruime tijd ontvang. Ik begrijp natuurlijk dat ik niemand van een kleurobsessie kan genezen. Ik kan u echter wel vragen die kleurobsessie niet constant in mijn mailbox of als reactie op mijn artikelen te droppen.

Voor de eerste en laatste keer zal ik u hierbij mijn keuze voor een zwarte man uit de doeken doen, om daarna voorgoed binnenkomende kwetsende opmerkingen – over ‘bosnegers’, ‘dikke en lange negerlullen’, ‘primitieve inboorlingen’, ‘negerhoeren’ en dergelijke meer – te negeren.

Ik werd verliefd op deze zwarte man:

– Omdat deze man niet zomaar een zwarte man is, maar de man die mijn hart veroverd heeft. Dat is een onverklaarbaar proces, waar schrijvers, dichters, filosofen en normale stervelingen zich al eeuwenlang mee bezig houden. Als deze zelfde man paars was geweest met een wit randje, was ook verliefd op hem geworden.

– Omdat ik nooit op uiterlijk let, maar op mijn hart. Zo heb ik eerder witte mannen gehad, beige, bruin en geel. Dik, dun, lelijk, knap.

– Omdat mijn hart al volledig op hol was voordat ik de inhoud van zijn onderbroek kende, en/of zijn bedprestaties had kunnen wegen. Het heeft dus niets te maken met een ‘grote, dikke of lange negerlul’, en ook niets met ‘stevige opwippende billen die goed kunnen pompen’. Pardon my French. Wie denkt dat liefde niet verder gaat dan lustbevrediging, hoeft zijn eigen frustraties niet op mij te botvieren. Mijn hart en vagina kloppen namelijk allebeí, waarbij mijn hart net íetsje belangrijker is.

– Omdat ik geloof dat romantische liefde verder gaat dan vlindertjes in de buik, snel knipperen met je ogen, en een brandend kruis. Ik geloof dat liefde ook veel te maken heeft met vriendschap, gedeelde interesses, wederzijds respect, begrip, en waardering voor de partner voor wie en wat hij is, zonder de behoefte te voelen de partner te veranderen.

Mijn ‘zwarte’ geliefde biedt me al deze dingen.

Antropologe Gin Mooy (voorheen Hageman) doet promotie-onderzoek naar ex-kindsoldaten in Sierra Leone. Ze zette het hulpproject Mind to Change op en schreef een boek. Meer Gin op The Vault.

Gin Mooy, 08.05.2009 @ 09:09

[Home]
 

24 Reacties

op 08 05 2009 at 09:50 schreef Marco Meijer:

Mooy geschreven Gin !!

op 08 05 2009 at 09:57 schreef Huub:

Maar er zijn dus echt mensen die liefde voor een zwarte man louter associeren met dikke piemels? En jou daar ook nog over mailen? Sneue mensen met een ingewikkeld complex.

op 08 05 2009 at 10:43 schreef Ozymandias:

Gefrustereerde kaalkopjes die gekweld worden door de gedachte dat een leuke, mooie meid als jij een relatie krijgt met iemand die een grotere piemel heeft dan zij, ja, dat is echt ontzettend sneu, to say the least.

Nog triester is dat ze het noodzakelijk vinden hun frusteraties aan jou kenbaar te maken via mail en reacties op je site.

Ik raad je aan om in het vervolg deze types door te verwijzen naar: http://www.verleng_je_penis.com

Zo los je jouw en hun probleem op.

op 08 05 2009 at 11:07 schreef kaaskop:

En we werden de laatste jaren overspoeld met; ‘wij Nederlanders zijn te tolerant geweest’.

Als ik niet wist wat mijn vader,(hij rustte in vrede) en moeder die altijd hard gewerkt hebben, die zelfs nooit een boete hebben gekregen voor een snelheidsovertreding, hebben moeten doormaken van de zo ‘tollerante’ Nederlanders.

Dan had ik die propaganda bijna geloofd.

En ik praat over zeker vier decennia terug, dus nog voor de tijd van die mo.B en die kutmarokaantje waar al die media tegenwoordig dagelijks over reppen.

Ik als allo zat op christelijke scholen, en iedere dag was een strijd met vooral oudere kinderen toen ik nog in de laagste klassen van de lagere school zat.

Moesten we om onze eigen school te bereiken langs een grote en openbare school waar iedere dag een grote groep oudere ‘tolerante’ leerlingen, ons stond op te wachten en we waren nog hele kleine krullenbolletjes. Bloedneuzen, kneuzingen en gaten in het hoofd waren geen uitzonderingen.

En het waren niet alleen de oudere kinderen maar ook de ouders die stonden mee te kijken zonder in te grijpen.

We mochten zelfs niet bij sommige schoolvriendjes over de vloer komen, omdat dat niet van hun ouders mocht.

De keerzijde ( Frank lees je mee) is dat het kleine krullebolletje een bikkel werd die zeer goed voor zichzelf leerde opkomen.

En Gin ik heb respect voor je moed om op je standpunt te blijven staan, na alle tegenstand die je hier en blijkbaar anoniem op je mailbox krijgt van al die tolerante en anonieme medelanders.

Toch ben ik soms nog steeds verbaasd als ik een echte ‘kleurenblinde’ Nederlander ontmoet en dat na al die decenia.
Ik wens je sterkte en alle geluk met je nieuwe familie.

op 08 05 2009 at 11:19 schreef EH:

Omdat mijn hart al volledig op hol was voordat ik de inhoud van zijn onderbroek kende, en/of zijn bedprestaties had kunnen wegen. Het heeft dus niets te maken met een ‘grote, dikke of lange negerlul’, en ook niets met ‘stevige opwippende billen die goed kunnen pompen’. Pardon my French.

Gelul. Een beetje grootgeschapen man hoeft zijn broek niet uit te doen om te imponeren. Zo makkelijk maak je jezelf er niet vanaf hoor!

Trouwens, waar is Dewanand als je hem nodig hebt? Ik ben uitermate geinteresseerd in zijn visionaire blik op deze kwestie.

op 08 05 2009 at 11:20 schreef Peter:

Toch ben ik soms nog steeds verbaasd als ik een echte ‘kleurenblinde’ Nederlander ontmoet en dat na al die decenia.

Kaaskop, moeten jullie namelijk weten, is echt totáál niet bevooroordeeld of racistisch, zoals de meeste blanke autochtonen.

op 08 05 2009 at 11:32 schreef Henk:

Dit vindt onze koelie er van:"Het is geen geheim dat blanke meisjes ervan houden om bandeloos uit te naaien, vanaf heel jonge leeftijd. Doordat meisjes de cultuur van een volk maken, is het duidelijk dat uitnaaien op jonge leeftijd hoort bij de blanke Westerse beschaving. Zij vinden het modern als een meisje op heel jonge leeftijd uitnaait met grootgeschapen mannen en haar vagina flink oprekt. Zulke meisjes zijn dan jonge hoertjes, maar dat is hun privacy en het is toegestaan om hoertje te zijn in de moderne blanke Westerse cultuur."

Net zo treurig dus als die stakkers van het Open Riool

op 08 05 2009 at 12:01 schreef kaaskop:

Ja beste kijkbuis kindertjes goed naar vadertje peter luisteren, hij weet het beter.

op 08 05 2009 at 12:11 schreef kaaskop:

Je bent een van de weinige kleurenblinde Nederlanders, maar dat heeft een duidelijke reden; liefde maakt blind. En dat geeft mij nog hoop. Waarschijnlijk is dewanands theorie(voor het eerst) niet ver bezijden de waarheid.

op 08 05 2009 at 12:15 schreef Dick B.:

Gin, sta mij toe geheel ongepast te reageren. Ik zag u laatst in NOVA en was voor de duur van de uitzending een beetje verliefd, niet in de laatste plaats door hoe u eruitziet. Ik wens u veel geluk met uw liefde.

op 08 05 2009 at 12:32 schreef Paco:

Wat een stumperig gedoe zeg. Ook zeker veel kijk plezier bij de voetbalwedstrijden op tv waar zwarte, bosjesmannen en medicijnmannen extra lang in beeld blijven.

op 08 05 2009 at 12:37 schreef Maurice:

"Omdat mijn hart al volledig op hol was voordat ik de inhoud van zijn onderbroek kende, en/of zijn bedprestaties had kunnen wegen."

Een goede negerin zou mijn beweringen toegeven en zeggen dat negers roeren met hun roede. Niets mis mee, daar zijn ze voor geschapen natuurlijk.

Maar hem verheerlijken?
Meisjes en verliefd zijn.
Als hij knoflook had gegeten en vies van varkens was, dan was hij een Moslim ;)

op 08 05 2009 at 12:37 schreef assyma:

ja, ik had al gereageerd op dit stukje op je eigen log.

Het is diep triest dat deze kleurenobsessie al eeuwen en eeuwen voortduurt en ook nog eens door de wereldgodsdiensten is aangewakkerd.
Je zou toch denken dat in deze rationele tijd, met alle vooruit gang in wetenschap en techniek men toch eindelijk eens hiervan genezen zou moeten zijn.

Het is toch van de zotte, dat iemands persoonlijke gevoelens worden bezoedeld door hatelijke racistische uitspraken.

op 08 05 2009 at 12:56 schreef Peter:

Je bent een van de weinige kleurenblinde Nederlanders, maar dat heeft een duidelijke reden; liefde maakt blind.

Totale onzin. Ik ben niet kleurenblind en ik wantrouw mensen die zeggen dat ze het wel zijn. Ik zie echt het verschil tussen een blanke en een neger en een Marokkaan. Ik vind donkere vrouwen mooi en ik pik ze dan ook onmiddellijk uit de menigte. De hele dag ben ik ermee bezig, donkere vrouwen spotten. Zo racistisch als de pest.

Het is dus niet zo dat ik opeens heel anders ben gaan denken over de gekleurde medemens sinds ik met Hassnae ben, zoals her en der wordt beweerd. Nee, ik ben met Hassnae in niet geringe mate omdat ze een donkere vrouw is. En slim en lief en sexy en warm en vanwege haar enorme billen, maar dus heel erg ook omdat ze donker is.

op 08 05 2009 at 13:16 schreef Dick B.:

Een intelligente bespreking van Alleen maar nette mensen van Robert Vuijsje zou goed passen bij Frontaal Naakt – zie Nausicaa Marbe vandaag in de Volkskrant.

op 08 05 2009 at 17:06 schreef Bert Brussen:

Ik vind die reactie van Paco maar een beetje raar.

op 08 05 2009 at 23:04 schreef Shrink:

Wat een bespottelijk stukje van Gin Mooy. Ziek. Er zijn helemaal geen haatmailtjes. Wie zou die moeten schrijven? Mevrouw is een mythomaan, ze doet me denken aan Jules Croiset.

De kleurobsessie is van Gin Mooy zelf en van niemand anders. (Nou ja, en van Peter dus, gezien zijn onthullingen in dit draadje.) Wie zou er nou in godsnaam haatmailtjes gaan schrijven over iemand’s kleur? Behalve dan in het door kleur geobsedeerde hoofd van Gin Mooy?

Gin Mooy moest dat hoofd dus maar eens laten nakijken. (Zoals wel meer mensen hier.)

op 08 05 2009 at 23:10 schreef Benech:

Shrink: Zo, hoe goed ken jij de mailbox van vrouwe Mooy dat jij je handjes in onschuld kan wassen? Hoezo weet jij dat dit soort haatmailtjes afwezig zijn? Je lijkt wel een willekeurige (ex-)minister van Defensie van Nederland die ook niets weet van kernwapens in Volkel e.d. Moet ik die ook op zijn blauwe oogjes geloven?

Ik verbaas me er oprecht over dat anno 2009 nog ueberhaupt mensen zulke mailtjes sturen. Ik snap dat niet, maar ik geloof dat ik dat ook niet wil snappen.

op 09 05 2009 at 06:55 schreef Frank:

Kom er nou maar voor uit, kaaskop: je hebt gewoon een hekel aan blanken. Geeft niks hoor, het genoegen is wederzijds. En je gedreig en gescheld maakt écht geen indruk: uithangbord waar ‘dom’ op staat, meer niet.

op 09 05 2009 at 07:04 schreef Mark:

Heeft ie nou wel of geen grote lul?

op 09 05 2009 at 09:15 schreef Laila:

Frank,
je zou er best wel eens héél erg naast kunnen zitten.
Dat weet ik omdat ik hem zeer goed ken.
Helaas laat je je wel heel erg kennen met de uitspraak; ‘het genoegen is wederzijds’

Goed, je mag een hekel hebben aan elkaar maar het is iets anders om een conclusie te trekken die pertinent onwaar is.
Frank ik moet zeggen dat ik je heel wat genuanceerder vind dan ik aanvankelijk had gedacht maar hier sla je de plank volledig mis.

op 09 05 2009 at 09:30 schreef Peter:

Goed, je mag een hekel hebben aan elkaar maar het is iets anders om een conclusie te trekken die pertinent onwaar is.

Moet je godvergeme horen wie het zegt.

op 09 05 2009 at 09:56 schreef Tjerk:

Nou Shrink, misschien moet je Gins gastenboek maar even bekijken, dat na een televisieoptreden met een bezoekje is vereerd door Stormfront.

op 09 05 2009 at 12:20 schreef etstoel:

Misschien ben ik een geluksvogel, maar in mijn naaste omgeving heb nog nergens enige afweer aangaande huidkleur bemerkt. Nederlander met volbloed Indiase, blanke met Chinees Maleisische, Nederlandse met Antilliaan…, om er maar een paar te noemen. Ras heeft helemaal niets van doen met het aangaan van een goede relatie.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS