Home » Archief » Blanke beschaving: zuipen, neuken en vechten


[07.05.2009]

Blanke beschaving: zuipen, neuken en vechten

Dewanand

BellyDancers7 (58k image)

De beschaving van de blanke rassen is heel laat begonnen. De grote vraag is of blanken momenteel echt beschaafd zijn of dat het allemaal schijn is. Hoe werd beschaving gedefinieerd in oude culturen? Dit alles zal eens geanalyseerd worden in onderstaande teksten.

Voor de Westerse wereld is beschaving vooral afhankelijk van geld en wapens. In de Westerse wereld is geld verdienen de norm. Succes en maatschappelijk aanzien zijn geheel afhankelijk van geld. Status krijgt iemand door geld en materiele middelen, zoals een groot huis, dure kleding en een grote auto. Er zijn heel veel fundamentalistische materialisten in de Westerse wereld en hun enige norm is geld en bezit. Leven in een Westers land betekent automatisch dat je materialistischer wordt en deel gaat uitmaken van het Westers denken. Geld en bezit als norm zijn echter niet altijd zaligmakend en kunnen tot heel veel innerlijke leegte leiden.

Allochtonen met een niet-westerse achtergrond zijn niet gewend aan al het materialisme van de Westerse wereld. De islam en het Hindoeïsme kennen geen extreem materialisme en drukken niet alles in geld uit. In deze religieuze stelsels zijn goed gedrag en zedelijke leefgewoonten heel belangrijk, om een hoge status te verkrijgen. Dit is heel anders dan in de blanke Westerse wereld, waar het allemaal niets uitmaakt hoe je leeft, denkt en handelt, als je maar rijk en welvarend bent en aan het uiterlijke vertoon meedoet.

De evolutie van de blanke rassen kwam pas laat op gang. Pas aan het eind van de negentiende eeuw werd de slavernij afgeschaft in vele Europese landen. In Amerika woedde er een hevige burgeroorlog om dit te bewerkstelligen en uiteindelijk wonnen de progressieve krachten en werd de Verenigde Staten van Amerika opgericht, als onafhankelijke natie. In Europa hebben de blanke rassen tien eeuwen lang niets anders gedaan dan oorlog voeren, zuipen en neuken, want veel meer konden zij niet. Uiteindelijk kwam er een Eerste Wereldoorlog in Europa, met ontelbare doden, waarna nauwelijks 20 jaar later een Tweede Wereldoorlog volgde, met ruim 90 miljoen doden wereldwijd. Dit is echt een hard bewijs dat blanken heel veel van vechten houden en geen hoog beschavingsniveau kennen.

Het alcoholmisbruik in de blanke Westerse landen is vreselijk. Opvallend is dat de prijs van alcohol en bier heel laag gehouden wordt, om de blanke massa zoet te houden en om bevolkingsonrust te voorkomen. Tegenwoordig is het een trend dat minderjarigen heel veel alcohol drinken en zich soms in coma zuipen, tijdens feestjes, waar het allemaal om zuipen en neuken gaat. Jonge blanke meisjes van nauwelijks dertien jaar zuipen zich helemaal plat en laten zich dan uitnaaien door meerdere mannen. Dit is eigenlijk de echte blanke cultuur en het harde bewijs dat blanken helemaal niet hoog ontwikkeld zijn.

De blanke rassen zijn goed in uitbuiten en bouwen heel grote wolkenkrabbers hiervoor. In deze grote, dure en hoge gebouwen worden er grootse en gemene plannen gemaakt om de arme wereld nog slimmer uit te buiten en om zo rijker en beestachtiger te worden. Dit noemen zij kapitalisme, maar het is gewoon barbaarse uitbuiterij. Blanken geloven dat zij intelligent zijn, omdat zij wc papier kunnen kopen van hoge kwaliteit. Dit is hun toiletbeschaving en hier eindigt het ook mee. De blanke beschaving eindigt bij de glimmende toiletpot, waar zij hun bil afvegen met duur wcpapier.

Het is geen geheim dat blanke meisjes ervan houden om bandeloos uit te naaien, vanaf heel jonge leeftijd. Doordat meisjes de cultuur van een volk maken, is het duidelijk dat uitnaaien op jonge leeftijd hoort bij de blanke Westerse beschaving. Zij vinden het modern als een meisje op heel jonge leeftijd uitnaait met grootgeschapen mannen en haar vagina flink oprekt. Zulke meisjes zijn dan jonge hoertjes, maar dat is hun privacy en het is toegestaan om hoertje te zijn in de moderne blanke Westerse cultuur.

Juist dit aspect veroorzaakt groot wantrouwen tussen de westerse en niet-westerse volkeren, want onzedelijke meisjes zijn een taboethema in Oosterse beschavingen. In Aziatische en Oosterse culturen is het niet toegestaan dat een meisje uitnaait met vele mannen, want zij wordt geacht als maagd te trouwen, kinderen te verwekken en een monogaam seksleven erop na te houden. De maatschappelijke druk op jonge meisjes om maagd te blijven en nooit uit te naaien is in Oosterse culturen heel groot.

Meisjes die deze ijzeren norm overtreden, worden verstoten uit hun sociaal milieu en verdoemd om als lage hoertjes te gaan leven. Dit is iets wat in de huidige blanke beschaving helemaal anders is geregeld. Uitnaaien is een van de grondrechten van jonge meisjes in de Westerse wereld en het is hun eigen zaak of zij dit willen. Hierom is er geen sprake van een Westerse beschaving vanuit Hindoeïstisch en dharmisch oogpunt. Ook vanuit islamitisch oogpunt is er helemaal geen Westerse beschaving. Beschaving begint immers bij het seksgedrag van de eigen dochters en moeders.

Vanuit het oogpunt van Dharm is de blanke gewoon een inferieur schepsel zonder pigment. Men beschouwt blanken als superieur, alleen vanwege hun materiële welvaart en rijkdom. Maar iedereen weet dat blanken rijk werden door zich te specialiseren in het superieur organiseren van de uitbuiting van de hele wereld, dus hier is niets bijzonders aan. Uitbuiting kan nooit beschaving zijn. Welvaart is nog geen bewijs van een hoge beschaving, vooral niet als de jonge dochters van het volk allemaal hoertjes en sletjes zijn. Liever arm leven met een zedelijke cultuur, dan rijk zijn in een samenleving vol jonge blanke hoertjes. Dharm is afhankelijk van de zedelijkheid van de eigen dochters en meisjes. Hier moet men rekening mee houden.

De blanke is nu langer en groter, maar hij kan niet meer hard werken en concurreren met lage lonen landen van kleurlingen en zwarten. Hierom is de blanke beschaving verdoemd om ten onder te gaan. Uiteindelijk zal de blanke geen superieur wezen meer zijn in de toekomst, maar in armoede moeten leven en afhankelijk zijn van giften en aalmoezen uit de rijke gepigmenteerde beschavingen. Vele economen weten al dat dit de toekomst van de mensheid is en dat er een nieuwe gepigmenteerde wereldorde op komst is, waarin de blanke inferieur zal zijn.

Waarom besteden blanke landen tientallen miljarden aan de ontwikkeling van geavanceerde wapensystemen? Gewoon omdat blanken een heel verleden hebben van vechten, moorden en plunderen. Met goede wapens kan je immers macht veroveren en effectiever plunderen. Dit is een vast onderdeel van de barbaarse blanke wereld. Hierom is het blanke ras minder intelligent en genetisch gehandicapt.

Kleurlingen moeten hier rekening mee houden in de toekomst en ernaar streven om dit ras helemaal te assimileren, door grootschalige neukpartijen met blanke meisjes, die men krachtig, zwart zaad moet inspuiten, tijdens urenlange neuksessies en orgasmen. Elk blank meisje in de toekomst moet gewoon ontmaagd en uitgenaaid worden door grootgeschapen zwarte en gekleurde mannen, om het blanke ras helemaal en liefdevol uit te roeien. Dit is uiteindelijk het beste voor de toekomst van de hele mensheid. Liefde lost immers alle problemen op en de blanke meisjes gaan ervan genieten, als jonge internationale uitnaaisletjes.

Zo zijn zij nu superieur geworden en dit is ook de oorzaak van hun roemloze ondergang, binnen vijftig jaar na ons heden.

Allochtonen met een niet-westerse achtergrond moeten zich goed bezinnen of zij in een barbaarse blanke maatschappij willen integreren. Zij moeten zich dan aanpassen en moeten dan ook leren leven om te zuipen, te neuken en te vechten, net als elke gewone blanke. Er zijn reeds vele zwarte en gekleurde meisjes die nu zo hebben leren leven, en die zijn gewoonweg verwilderde uitnaaisletjes in de Nederlandse samenleving, net als normloze wilde dieren, met wat grote hersenen.

Iedereen weet dat dit alles waar is, want men kan het elke dag op straat zien, hoe dit allochtone drama zich voltrekt en hoe al deze meisjes de afgrond in genaaid worden. Het is de harde praktijk. Hierom moeten allochtonen echt serieus overwegen of zij nog langer hier willen vertoeven. Een remigratieplan maken is niet moeilijk. Het is beter om rustig en gelukkig te leven in je eigen herkomstland, waar men niet leeft om te zuipen, te neuken en te vechten, als in de blanke thuislanden. Werk aan je eigen gekleurd paradijs en geloof erin, remigreer tijdig, want dat is je karmische bestemming in deze levencyclus.

Dewanand is een Hindoe-nazi. Hij is volkomen krankzinnig en waanzinnig productief. Zie zijn Kritisch Podium Dewanand.

Dewanand, 07.05.2009 @ 07:44

[Home]
 

70 Reacties

op 07 05 2009 at 08:51 schreef Huuskesgait:

Op dit soort gezever in de ruimte is maar één reaktie van toepassing:
"De generalisatie is de grove leugen van de intellektueel!"

Goodgoan: Huuskesgait

op 07 05 2009 at 09:06 schreef Saira:

Dewanand, ik heb het hier prima naar mijn zin. Ik ben nog lang niet klaar met het uitwonen al dat verrukkelijke Nederlandse lekkers dat op straat loopt. Met dank aan kama soetra en perfumed garden.

Succes met het kopen van je one way ticket naar jouw beloofde land, waar dat ook moge liggen.

op 07 05 2009 at 10:29 schreef Henk:

Heeft iemand weer eens de deur van Paviljoen 3 open laten staan?

op 07 05 2009 at 10:43 schreef Ozymandias:

Namaskar Dewanand!

Bedankt voor dit laatste pareltje ontspoten uit je visionaire geest.

Dat er nog velen mogen volgen. Ganesha geve dat u nooit in de klauwen zult belanden van het MDI, de zedenpolitie, het Riagg en andere vijanden van de vrije gedachte.

op 07 05 2009 at 11:12 schreef judas:

bovenstaande onzin, verder de nietszeggende cullinaire rubriek van H., de karaktermoord op boshardt van een loser als duitenberg en een stukje porno, allemaal symptomen van een zieltogend weblog met een wanhopige hoofdredacteur die met alle mogelijke middelen nog een lezerspubliek tracht te veroveren.
FN: finaal nietszeggend, finaal noppes,

op 07 05 2009 at 11:19 schreef Ozymandias:

Komen de prostaatklachten weer terug, Judas?

op 07 05 2009 at 11:24 schreef dewanand:

hallo medelanders,

hier bronvermelding van deze tekst uit een boek van mij.

bron:
WEBpublication BOOK WART0223 / EPAGE 38 of 57
Moord op allochtonen
34. Blanke beschaving: zuipen, neuken en vechten

Offeraar Dewanand
Offercode WART0223
Offerdatum 16 april 2009

Kritisch Podium Dewanand

http://www.dewanand.com/moord38.htm

lees eens het hele boek op mijn site.
De waarheid is hard en genadeloos.

volgens mij begint beschaving tussen de benen van meisjes, dus bij de vagina. In de wetenschap ontkent men deze wijsheid uit het riool van de bruine ratten.

dewanand

op 07 05 2009 at 11:31 schreef dewanand:

namaskar saira,

vertel eens hier hoeveel blanke mannen je al in bed hebt gehad en hoe geintegreerd je bent. jouw visie is interessant, schrijf eens een persoonlijk verhaal voor mijn site.

Denk jij dat seks met blanke mannen goed is voor de integratie van allochtone meisjes?

Ben jij voorstander dat elk allochtoon meisje verplicht moet worden om een eerste kind te baren van een blanke nederlander, zelfs als zij getrouwd is, via wettelijke verplichtingen? Schrijf eens een betoog hierover voor mijn site en mail mij.

Seks is de meest socialiserende vorm van kontakt met een vreemd volk. Het is heel goed dat je flink uitnaait met blanke mannen, want je verspreid zo je cultuur en geloof. Wat ik mij wel afvraag is of je een Hindoehoer bent, zie mijn site voor meer info, in tekst:

De perfecte Hindoehoer
rubriek liefde

dewanand

op 07 05 2009 at 11:32 schreef Peter:

allemaal symptomen van een zieltogend weblog met een wanhopige hoofdredacteur die met alle mogelijke middelen nog een lezerspubliek tracht te veroveren.

Zolang jij maar blijft terugkomen voor meer symptomen, Judas, ben ik tevreden.

Nu al één van de meest bekeken entries, ‘Fellatie doe je zo’. Meer dan duizend mensen in een dag die het vreselijk vies en schandelijk vinden, nadat ze het helemaal hebben uitgekeken.

‘H.’s culinaire rubriek’ is ook erg populair. Zouden er dan toch genoeg mensen zijn die, zoals ik, meer in eten en seks zijn geïnteresseerd dan in dat eentonige en kleinburgerlijke gemeier over de islamisering van Nederland?

I guess so!

op 07 05 2009 at 11:34 schreef Saira:

Op geen enkele manier is mijn visie interessant voor jouw site, Dewanand.

Wanneer ga jij je reis boeken?

op 07 05 2009 at 11:34 schreef Spuit Elf:

Ik zal het maar voorzichtig zeggen: dit is niet erg goed geschreven, en met een analyse heeft het weinig te maken. Normaalgesproken houd ik er wel van dat ingewikkelde zaken zo simpel mogelijk voorgesteld worden, maar dit is echt beneden peil. Worden we hier getrollt oder was?

op 07 05 2009 at 11:41 schreef Henk:

Oz schreef: " het Riagg ".

Grappig. Onze koelie heeft al eens TBS gehad.

op 07 05 2009 at 11:54 schreef Ozymandias:

Maar ze hebben hem er niet onder gekregen!

op 07 05 2009 at 11:57 schreef babs:

-Geld als norm? Dat valt in Nederland met zijn Calvinistische cultuur nogal mee. Bling-bling en op wat voor manier met rijkdom pronken is nu juist iets voor allochtonen en patjepeejers.
-Slavernij? In Europa is sinds de Romeinen geen slavernij voorgekomen. Toen een boot met slaven in Vlissingen aanmeerde, werden onmiddellijk alle slaven vrijgelaten.
-Oorlog als Europees monopolie? Voeren hindoes en moslims nooit oorlog met elkaar? Hoeveel doden zijn er de afgelopen 500 jaar in Nederland door oorlogen gevallen en hoe verhoudt zich dat met welk Afrikaans of Aziatisch land dan ook?
-Alcohol goedkoop? Hoe duurder de alcohol, hoe meer er gezopen wordt, dat wel. Comazuipen op grote schaal?
-Gang bangs met 12 jarige meisjes? Veelvoorkomend???

Eigenlijk is er maar één onderdeel aan het verhaal dat klopt: in het westen neuken meisjes zonder problemen voor het huwelijk met meerdere partners en in het oosten gebeurt dit minder of stiekemer (al vraag ik me af of dit voor alle oosterse landen geldt, inclusief Thailand). Het enige verschil is dus dat in het oosten de mannen zozeer een minderwaardigheidscomplex hebben dat ze zeker willen stellen dat hun vrouw nooit iemand anders heeft geneukt, zodat ze nooit zal weten hoe het wél moet. En dan worden die vrouwen onderdrukt, uit frustratie. Fijne beschaving.

Beschaving is met miljoenen dicht op elkaar kunnen wonen zonder elkaar de kop in te slaan. Dat komt voor in India, maar ook in West-Europa. Jammer is alleen dat in West-Europa veel grote steden zijn overspoeld met lompe boeren die niet weten hoe zich in een grote stad te gedragen. Kost een paar generaties en dan zijn de boeren geen boeren meer.

(In Sevilla was vorige week een feestje van een week met een paar miljoen bezoekers. Voor het eerst in jaren is er een dode gevallen.)

op 07 05 2009 at 12:00 schreef Henk:

Inderdaad hebben ze hem er niet onder gekregen. Hij ging er knettergek in en hij is er ook weer knettergek uitgekomen.

op 07 05 2009 at 12:09 schreef Ozymandias:

Thank Ganesha voor het falende TBS-systeem!

op 07 05 2009 at 12:31 schreef Niek:

Een schitterend stukje proza. Heb weer eens ouderwets gelachen. Gelukkig is de behandeling niet aangeslagen :-)

op 07 05 2009 at 12:57 schreef Henk:

Waarom heeft hij eigenlijk TBS gehad. Dewanand zijn lijkt me geen geldige reden.

op 07 05 2009 at 13:17 schreef Ozymandias:

Daarover doen verschillende verhalen de rondte:

"In mei 2002 had hij de laffe en zieke Hindoes in Nederland eventjes manieren geleerd door hun Antrax van Allah toe te sturen. Honderden Hindoehonden waren op slag dood gegaan, maar hij werd helaas gearresteerd en in een TBS-kliniek gestopt. Tien jaar lang had hij zwaar geleden in de geheime martelafdeling van deze Nederlandse inrichting. Elke dag had hij alle vijanden van de Islam vervloekt en gezworen dat hij eens wraak zou nemen en hen allemaal zou uitroeien. Op een dag werd hij bevrijdt door een Al Qaida militie en met veel moeite gesmokkeld naar het geheime commandocentrum van Osama Bin Laden in een ondergrondse bunker van de Iraanse woestijnvlakten."

http://www.dewanand.com/wfor1089.htm

"Dertien boeken in één keer publiceren, wie doet dat nou? Schrijver Dewanand, pseudoniem voor Waldo Doerga, heeft het geflikt. (…) Doerga heeft geen onbesproken verleden. Hij stuurde in 2002 poederbrieven naar twintig hindoe-organisaties. Volgens de psychiater was hij in een ‘Koran-psychose’. Ook dat heeft hij in een boek beschreven. Volgens Lachman verkeerde hij in een identiteitscrisis: ‘Hij had een haat meegekregen in zijn opvoeding door een islamitische moeder. Op dat moment zag hij kans die te uiten.’ De actie had Doerga niet van een vreemde, zijn vader heeft rond 1985 bierbrouwer Heineken afgeperst met het doel in Suriname een hindostaanse coup te plegen. ‘Daarvoor had hij 30 miljoen gulden nodig. In de karmaleer erf je een stukje karma van je ouders.’"

http://surinaams.caribiana.nl/Cultuur/car20080412_dewanand

op 07 05 2009 at 13:23 schreef judas:

m.a.w. dewanand kan er niets aandoen dat hij hardstikke mesjogge is.
gelukkig voor hem kan hij als hindoe-nazi zijn wanproducten nog kwijt op de islamo-nazistische site van moslimproseliet breedveld

op 07 05 2009 at 13:35 schreef Peter:

Zeg het voort, Judas! Breedveld is een islamo-nazi!

op 07 05 2009 at 13:38 schreef Henk:

10 jaar lang? We zijn nog maar in 2009.

Maar onze koelie gaat nogal tekeer tegen het westen en Nederland (barbaarse blanke maatschappij).
Waarom gaat hij dan niet naar Koeliestan als het hier zo slecht is?
Of komt het dat de uitkeringen in Nederland beter zijn dan in Koeliestan?

op 07 05 2009 at 13:54 schreef kaaskop:

“”Slavernij? In Europa is sinds de Romeinen geen slavernij voorgekomen. Toen een boot met slaven in Vlissingen aanmeerde, werden onmiddellijk alle slaven vrijgelaten.

Oorlog als Europees monopolie? Voeren hindoes en moslims nooit oorlog met elkaar? Hoeveel doden zijn er de afgelopen 500 jaar in Nederland door oorlogen gevallen en hoe verhoudt zich dat met welk Afrikaans of Aziatisch land dan ook?

Jammer is alleen dat in West-Europa veel grote steden zijn overspoeld met lompe boeren die niet weten hoe zich in een grote stad te gedragen. Kost een paar generaties en dan zijn de boeren geen boeren meer.””

Dat klopt, maar je vergeet dat die boeren de laatste paar honderd jaar huishielden op de Abceilanden, Suriname, Zuid-Afrika, Indonesië, Korea.

Dat je hier dus geen centje pijn voelde, is logisch.

En je ziet daar nu direct, de gevolgen van.

Bramahn heeft dewanand te lang met de navelstreng van zijn moeder om zijn nek laten zitten, toen hij uit haar Yoni wilde kruipen.

Het heeft zeer grote indruk op hem gemaakt, het is Yoni voor en Yoni na.

Voel je, je niet een beetje schuldig babs?

op 07 05 2009 at 14:01 schreef René v D.:

Wacht even. Ik heb gewoon ter rekoefening van mijn geest mijn best gedaan het verhaal, ná eerste hilarische lezing, serieus te lezen. En ik kan niet helemaal voorbij de logica: het blanke ras moet uitgeroeid worden dus naai hier alle blanke meisjes, maar tegelijkertijd kun je als niet-blanke beter direct het land uit ipv dit te doen. Volgens mij mis ik iets in deze paradox. Dewanand ? Gun ons eens een uitgebreider blikje in je logica hierover ?

op 07 05 2009 at 14:03 schreef Geert:

Nog grappiger dan Denawands hilarische schrijfsels zijn de mensen die het serieus nemen en er boos om worden.

Overigens sta ik volledig achter de boodschap dat er meer geneukt moet worden.

op 07 05 2009 at 14:05 schreef Peter:

Overigens sta ik volledig achter de boodschap dat er meer geneukt moet worden.

Meer interraciaal geneukt.

op 07 05 2009 at 14:07 schreef Henk:

Wat je mist in deze paradox is dat onze Koelie gewoon in Nederland woont en wil blijven wonen en dat Koeliestan eigenlijk niks voor hem is.

Hij wil Nederland voor zichzelf en Koeliestan voor de anderen.

op 07 05 2009 at 14:17 schreef Ozymandias:

Henk, waar komen opeens al die onfrisse praatjes vandaan over "koelies" die terug naar hun eigen land moeten?

Zo ken ik je helemaal niet. Ben je net terug van zomerschool met Michiel Smit, ofzo?

op 07 05 2009 at 14:22 schreef babs:

Nee, ik voel me niet schuldig nee. Voel jij je schuldig voor moslimveroveringen honderden jaren geleden? Voel jij je schuldig voor het geweldadige gedrag van sommige moslimboeren in Europese grote steden? Ik hoop van niet.

Europeanen hebben een hoop oorlogen gevoerd, maar moord en doodslag is echt niet typisch iets Europees. De eenwording van China of Japan, dat was niet zo veel gezelliger dan de eenwording van Europa. En met Pol Pot en Mao kan het oosten uitstekend wedijveren met de westerse sterren Stalin en Hitler. Maar Kaaskop gaat het westen natuurlijk de schuld geven van alle ellende in de hele wereld, net zoals Conan altijd blijft roepen dat Hitler links was, omdat alle ellende nou eenmaal een linkse oorsprong moet hebben. Kaaskop en Conan zijn elkaar spiegelbeeld.

op 07 05 2009 at 14:27 schreef babs:

Geert, ik wilde een keer serieus op dewanand in gaan. Ook ik twijfelde aan de zin daarvan, maar de reactie van Kaaskop maakt me duidelijk dat het helemaal niet zo zinloos is. Kennelijk leeft een slap aftreksel van dewanands meningen wel degelijk binnen bepaalde groepen: het westen als bekrompen kwaad en het oosten als ware beschaving. Ik denk dat het zinvol is dat idee te bestrijden.

op 07 05 2009 at 14:30 schreef Henk:

@Oz,

Als Dewanand mij een blanke barbaar vindt, dan neem ik de vrijheid om hem een koelie te noemen.

En als het hem allemaal niet zint in Nederland, waarom gaat hij dan niet weg?

Is dat een rare vraag?

op 07 05 2009 at 14:37 schreef Peter:

Ik zie dat er weinig nodig is om Henks politiekcorrecte vernisje te laten afbladderen. Gewoon een reactionaire Telegraaflezer, zoals wij allemaal.

op 07 05 2009 at 14:49 schreef Henk:

Dat politiek correcte vernisje heb jij me opgesmeert, Peter, niet ik.

op 07 05 2009 at 15:13 schreef Marco Meijer:

Denawand is blijkbaar blijven steken in de vaginale fase. Ernstige kut-obsessie.
Het woord "uitgenaaid" ken ik trouwens niet.

op 07 05 2009 at 15:16 schreef Laila:

Dewanand,ouwe viespeuk.

Ik was er van overtuigd dat dit een stuk van Osho’s hand was, met name toen ik las over het kapitalistische en materialistische Westen.
Dat er überhaupt meer uit je komt dan je standaard Tasmanian Gilles de la Tourette gebrul!
Je hebt mij werkelijk versteld doen staan.

op 07 05 2009 at 15:20 schreef Laila:

Uitnaaien betekent er tussen uit knijpen.

Uit naaien spreekt voor zich net als uit wandelen, uit eten etc.

op 07 05 2009 at 15:22 schreef Ozymandias:

Ja, dat is een rara vraag. Judas is overduidelijk ook een ontevreden man, maar niemand die hem sommeert Nederland te verlaten.

Of Dewanand werkelijk ontevreden is, weet ik niet. Het is onmogelijk is te achterhalen wat hij nou werkelijk denkt, want zijn essays staan bol van de tegenstrijdigheden en dwaalsporen. Een aflevering van Monthy Python’s Flying Circus is nog coherenter dan een betoog van Dewanand.

Eerlijk gezegd denk ik dat hij het eigenlijk prima naar zijn zin heeft in Nederland. Alleen al in Amsterdam zijn er 177 verschillende nationaliteiten te vinden. Onze amateur-rassengeleerde voelt zich hier als een kind in de snoepwinkel.

op 07 05 2009 at 16:03 schreef Frank:

Eigenlijk vind ik het juist een teken van beschaving dat jonge meisjes en vrouwen mogen en kunnen seksen met wie zij zelf graag willen, in plaats van dat zij zich ‘zedig’ moeten gedragen.

Wat Dewanand hier trouwens over het hoofd ziet is dat de tijd, dat ook Nederlandse meisjes strak aan de maagdelijkheidsleiband werden gehouden nog niet eens zo gek ver achter ons ligt.

op 07 05 2009 at 16:07 schreef kaaskop:

Eh babs, ik wilde een kleine nuancering maken, wat betreft; ‘500 jaar geen oorlog in Nederland’.
Maar dat rijtje landen dat ik opnoemde is dus niet 500 jaar geleden , misschien een aantal decennia.
Zo lang geleden is dat dus niet.
Je denkt toch niet echt dat ik het met dewanand eens ben.
De rest was natuurlijk met een knipoog bedoeld.
Maar dat je mij met een conan vergelijkt valt me zwaar van je tegen.

“”Maar Kaaskop gaat het westen natuurlijk de schuld geven van alle ellende in de hele wereld, net zoals Conan altijd blijft roepen dat Hitler links was, omdat alle ellende nou eenmaal een linkse oorsprong moet hebben.”

Niet alle ellende, maar een redelijk groot aandeel hebben ze er ( ook nu nog) wel degelijk in.

“Kennelijk leeft een slap aftreksel van dewanands meningen wel degelijk binnen bepaalde groepen: het westen als bekrompen kwaad en het oosten als ware beschaving. Ik denk dat het zinvol is dat idee te bestrijden.”

En hoe zou dat komen?
Zou het kunnen liggen aan westerse imperialistische gedachten, die ontwikkelinglanden en derde wereld landen dwingen om de westerse waarden te ‘accepteren’.
Alleen al de benaming stemt tot nadenken‘westerse beschaving’ en ‘ontwikkelinglanden’.
Zie je het probleem, wie veroordeelt wie?
En babs, je zou nog versteld staan, hoe ze aan de macht zijn gekomen een pol pot of mao.
Er gebeurd heel veel ook namens jou, waar jij mogelijk niet weet van hebt.
Dus ja, je kan niet echt je handen in onschuld wassen door te denken dat de westerse beschaving verstandig is geworden.
Een vraagje ; heb je tegenwoordig een kristallen bol in bezit, dat je weet wat ik denk?
Nog een vraagje; waarom is mo B wel een terrorist en die gast in Apeldoorn niet?

op 07 05 2009 at 16:24 schreef toevallige voorbijganger:

Is het aantal doden in WO2 een bewijs dat de westerse landen graag willen vechten of een bewijs van dat we er gewoon keigoed in zijn?
Al kunnen die Rwandezen er ook wat van. Zo’n piepklein speldenprikje op de kaart met wat kapmessen en toch een heleboel andere negertjes dood. Je zou bijna denken dat er wat blanke hoeren rondgeneukt en geworpen hebben daarzo.

Sinds kort komt er goede koffie uit Rwanda. Vooral nu Ethiopie is gestopt met de export gaat het goed daar.

op 07 05 2009 at 16:43 schreef Tjerk:

"Waarom is mo B wel een terrorist en die gast in Apeldoorn niet?"

Vanwege het ideologisch raamwerk vanuit welke Mohammed Bouyeri tot zijn daad is gekomen, en het doel dat hem ermee voor ogen stond: angst aanjagen, zodat men zich voortaan wel tweemaal zou bedenken voordat men Mohammed, de koran of de islam zou beledigen. Karst Tates wilde gewoon flink wat rumoer veroorzaken bij het uit het leven stappen, zodat hij zich kon troosten met de gedachte dat er nog wat aandacht voor zijn gefaalde bestaan zou zijn.

Bouyeri is in zijn opzet geslaagd, want cartoonisten en internetcritici durven slechts in vermomming publiek kond te doen van hun afkeer van de islam, en Tjibbe Jouwstra drukt Wilders op het hart de koran niet ten overstaan van de wereld in de open haard te werpen omdat god-weet-wat-niet-allemaal zou kunnen gebeuren als hij het wel deed.

op 07 05 2009 at 16:48 schreef babs:

Ik wist je reactie anders goed te voorspellen, kaaskop, net zoals de reacties van Conan vaak te voorspellen zijn. Ik zeg dat je de moorden van Mao en Pot op conto van het westen gaat schrijven en hup je doet het nog ook, al laat je het (net als Conan) lekker vaag en vind je nu vast (net als Conan) dat ik je woorden verdraai.

Voor mij zijn Mo B en Karst T beide moordenaars. De motieven van B zijn redelijk bekend en kunnen met wat goede wil terroristisch worden genoemd, de motieven van T zijn onbekend voor zover ik weet en zijn dus lastiger terroristisch te noemen. Maar van mij mag je B een vrijheidstrijder noemen en T een terrorist, zolang ze maar opgesloten/dood blijven.

op 07 05 2009 at 20:44 schreef Loesje:

Volgens mij is Dewanand een broertje van Kouwes.;-)

op 07 05 2009 at 21:32 schreef Laila:

Babs….doe je ook consulten?

Hoeveel vingers hou ik in de lucht?

Persoonlijk kan ik eerder een Conan in mijn nabij heid velen dan een kerel die van humeur en mening verandert als een vrouw tijdens haar menstruatie.

op 07 05 2009 at 21:32 schreef EH:

Beste Dewanand,

Bij mij op de afdeling (locatie anoniem) is recent een indisch meisje/vrouw komen zitten. Die zou ik graag eens flink laten integreren in de nederlandse cultuur. Echt traditioneel komt ze niet over, maar een typische westerse hoer is het nou ook weer niet. Ik vind het moeilijk hoogte van haar te krjgen, maar ik denk dat ze me wel ziet zitten. Dat zou dan in ieder geval wederzijds zijn.

Ik hoopte dat jij me verder zou kunnen helpen met gedetailleerd interraciaal-uitnaai-advies.

Een fan.

op 07 05 2009 at 22:03 schreef dewanand:

hi EH,

probeer uit te vissen wat zij zoal eet en wanneer zij jarig is. kan je haar verrassen met een hapje eten en een bloemetje. Geef haar regelmatig iets en hou een praatje. als zij jou ziet zitten dan belt zij wel zelf. zoek wel uit of zij al vriendjes heeft.

ik ben eigenlijk voorstander dat alle buitenlandse en allochtone meisjes hollands zaad krijgen ingespoten om een eerste hollands kind te baren, zelfs als zij getrouwd zijn. Dit moet de nederlandse staat verplicht stellen en het inspuiten moet op een natuurlijke manier gaan. Is veel beter voor de integratie en het verhoogt de intelligentie van nieuwe halfallochtonen.

wie is hier ook voorstander van?

wat is er nou mooier dan een blanke man die zijn blank zaad spuit in een zwarte meid? Dat is pas liefde.

rassen op liefdevolle manier uitroeien door hun vrouwen vol te spuiten met vreemd en hoger zaad, lijkt mij wel iets futuristisch. Dit onderzoek ik al jaren.

dewanand

op 07 05 2009 at 22:42 schreef vander F:

@dewanand,

‘rassen op liefdevolle manier uitroeien door hun vrouwen vol te spuiten met vreemd en hoger zaad, lijkt mij wel iets futuristisch.’

Geweldig, een soort mondiaal multicultie Lebensborn project.
Ik vind die liefdevolle component in je licht sociaal Darwinistische betoog bemoedigend moet ik zeggen.

op 07 05 2009 at 23:36 schreef Jur:

Hehehehehe! :D Geweldig dit! Dit is toch die man die altijd netjes begint en naderhand altijd dweept met woorden als ‘uitnaaien’, ‘blanke hoeren’ en ‘enorme penissen?’ :D De kolder! :D Rijp voor een enkeltje Mesdag of anders een enkeltje India. Wie het hier niks vindt is niet verplicht om te blijven.

op 08 05 2009 at 03:33 schreef deDeurs:

“Slavernij? In Europa is sinds de Romeinen geen slavernij voorgekomen. Toen een boot met slaven in Vlissingen aanmeerde, werden onmiddellijk alle slaven vrijgelaten."

Het was Middelburg, Babs en het waren er vrij veel, ongeveer honderd. Zaten daar vrouwen bij? Vast wel.

‘Wat er van de in Middelburg vrijgeslaten slaven is geworden, is niet bekend.’
– museumkennis.nl

Inderdaad, waar zijn ze gebleven. Naar Afrika teruggebracht? In de Zeeuwse bevolking zijn ze niet opgegaan, dat is duidelijk.

‘In 2003 werd herdacht dat precies honderdveertig jaar eerder in de Nederlandse koloniën de slavernij werd afgeschaft.’
– Koninklijke Bibliotheek

Naar mijn idee is het in Oost-Indië tot 1940 doorgegaan. Dat soort slavernij dateert uit de Hoge en Late Middeleeuwen; je had horigen en je had leenheren. We duiden dat tegenwoordig aan met Feodalisme. In die periode was ook het begrip ‘lijfeigene’ niet onbekend. Marx had in sommige zaken best wel gelijk hoor.

En slavernij bestaat natuurlijk nog steeds, maar de verhouding slaaf-meester ligt tegenwoordig wat subtieler (zo niet pikanter).

Locale dorpsgek Dewanand schreef: ‘en het verhoogt de intelligentie van nieuwe halfallochtonen.’

We zouden kunnen beginnen met de intelligentie van volle allochtonen te verhogen? De achterlijkheid van die door islamcultuur gehersenspoelde mensen is ronduit onrustbarend.
Helaas getuigt de Nederlandse intelligentsia ook van weinig verstand, met hunnie pleidooien voor een Nederlandse sharia. Word lid van het Sharia Tempelgenootschap en ontvang gratis een gezinsset authentieke ijzeren kuisheidsgordels en clitoristangetjes en met het subsidiëren van de bruidsschatten voor je overtollige dochters wil de overheid je ook wel helpen.

op 08 05 2009 at 03:41 schreef Tjerk:

"Tjerk, ik had liever antwoord gehad over de complot theorie waarin je schijnt te geloven betreffende de twin- towers."

Ik geloof zeker in een complottheorie. Eén of twee terroristische cellen kaapten enkele toestellen, dwongen de piloten om te vliegen om op zich op het opportune moment in gebouwen te boren. Kerosine in het vliegtuig loopt via de middenkern naar beneden en verzwakt de stalen constructie. Na een uur brand is de constructie zo verzwakt dat hele verdiepingen naar beneden vallen, het collectieve gewicht waarvan het hele gebouw verdieping na verdieping naar beneden brengt. Nodig: negentien jongemannen met stanleymesjes, wat vliegtraining en een vlammende haat tegen de VS + wat logistieke en financiële support.

Dat is een complottheorie, en inderdaad, dat vereist een complot, van negentien mannen en elke logistiek voorbereiders en financierders uit de rangen van Al Qaeda of hoe het ook maar mag heten.

De alternatieve samenzweringstheorie: hele teams bommenleggers zijn maanden in het gebouw werkzaam om het van boven tot onder (dat zijn een hoop verdiepingen, hoor) aan te leggen met het hoogst instabiele thermiet, zonder dat ook maar iemand in het gebouw iets merkt; de brandweer en politiediensten helpen Larry Silverstein om building 7 te slopen, zonder dat iemand zijn mond opendoet; de top van het Pentagon laat het leger een kruisraket op haar eigen gebouw afschieten zonder dat iemand iets ziet of betrokkenen hun mond opendoen; de Amerikaanse luchtmacht verordent het complete luchtafweerapparaat te gaan zitten; kortom een massief complot waarbij duizenden overheidsdienaren op elk niveau en een veelvoud aan getuigen bij betrokken zijn – en niemand zegt ook maar iets.

Je hoeft maar een blik te slaan op het gebrek aan coördinatie van de Amerikaanse federale overheid na orkaan Katrina of de abominabele afwikkeling van het ‘pet project’ van het Witte Huis om van Irak een democratie naar Westers model te maken, om te weten dat de Amerikaanse overheid onder Bush zo’n massale operatie niet succesvol zou kunnen voltrekken; maar los daarvan: honderden bommenleggers, instabiel thermiet, maandenlang aan het werk – en niemand die iets zegt, niemand die iets ziet? En da’s los van die duizenden andere overheidsdienaren die allemaal de mond houden.

Occam’s Razor dicteert dat we de zwaarst met hulphypothese beladen verklaring doorstrepen om ruim baan te geven voor de eenvoudigste verklaring.

Dus vandaar: simpele samenzwering, negentien man met boxcutters, wat vlieglessen en wat logistieke support van een netwerk van terroristische clubjes die het World Trade Centre al eerder had aangevallen.

op 08 05 2009 at 04:08 schreef Tjerk:

Ik meen me te herinneren, omtrent de inhoud van het briefje, dat hij achterliet op het lichaam van v.Gogh niet een koran vers was die stelde dat hij iedere ongelovige moest doden, maar juist een aantal zinnen uit de talmoed waren, die onlangs (een aantal weken geleden) hier op FN. uitvoerig aan de orde zijn geweest.

Ah, hij was een antisemiet, en dus eigenlijk een neonazi. Is dat wat je wilt zeggen? Je weet toch dat je bij elke boekenstal in Egypte voor een luttel bedrag Mein Kampf kunt kopen? Bouyeri hield er samenzweringstheorieën op na over de VVD die geregeerd zou worden door Joden, so what?

Hij is vrij duidelijk geweest in zijn motief hoor. De kritiek op de islam en moslims werd geagendeerd door ongelovige (Joodse) booswichten, Ayaan moest stoppen met haar kruistocht tegen de islam, en Theo van Gogh verdiende de dood omdat hij de koran had bezoedeld.

Misschien een idee om de brief te lezen, die hij Van Gogh opspeldde.

“U wordt gebruikt om alleriel [sic] vijandigheden over de islam en de meest edele mens, Mohammed Rasoeloe Alla (Saila Allaho alalhie wa Sailam), uit te spuien. (…) Deze brief is insha Allah een poging om huw kwaad voor eens en altijd het zwijgen te doen opleggen.”

De teneur van de brief is duidelijk: zwijg over de islam, of anders komt er een dag dat wij rekenschap eisen.

Dat is terreur. Angst inboezemen om je politieke doeleinden te bereiken.

Ik heb nog niet mogen vernemen van zo’n brief in de auto van Karst Tates, of dat hij zo’n hekel had aan het koninghuis of vond dat koninginnedag vervangen moest worden voor de dag van de republiek, of een gefrustreerde haarstylist was die Beatrix met alle geweld van een ander kapsel wilde voorzien.

Vooralsnog lijkt het erop dat het gewoon een losert was die zijn sneue bestaan enige betekenis wilde geven door een daad te stellen die media-aandacht zou genereren. En dat hij daarvoor door een menigte moest rijden – dat kon hem op dat moment blijkbaar allemaal niet schelen.

Maar interessanter aan dit alles vind ik de vraag waarom jij je zo verzet tegen het idee dat Bouyeri een terrorist was. We noemen Timothy McVeigh toch ook een terrorist? Of Shoko Asahara, de leider van de Japanse gifgassekte? Dat hoor ik je dan weer niet bestrijden.

op 08 05 2009 at 09:52 schreef Huub:

Als warm pleitbezorger voor integratie stel ik me ook – natuurlijk louter uit principe, niet voor de fun – beschikbaar om mee te doen aan dit interraciale Lebensborn project.

op 08 05 2009 at 12:03 schreef etstoel:

Hebben een wc douche, bevalt uitstekend! Daarnaast stroomt de wijn in keizerlijke stromen! Kom op zeg! U praat als een….., aardbei.
Hier, in dit mooie land, heeft iedereen gelijke kansen. Niemand wordt achtergezet, erger, wij zijn ertoe overgegaan de agenda lager bij te stellen. En wat is het resultaat? Bedroevend, over heel de linie. Ik vraag excuses voor de lichtende uitzonderingen, want die zijn er beslist.

op 08 05 2009 at 12:03 schreef etstoel:

Hebben een wc douche, bevalt uitstekend! Daarnaast stroomt de wijn in keizerlijke stromen! Kom op zeg! U praat als een….., aardbei.
Hier, in dit mooie land, heeft iedereen gelijke kansen. Niemand wordt achtergezet, erger, wij zijn ertoe overgegaan de agenda lager bij te stellen. En wat is het resultaat? Bedroevend, over heel de linie. Ik vraag excuses voor de lichtende uitzonderingen, want die zijn er beslist.

op 08 05 2009 at 12:03 schreef etstoel:

Hebben een wc douche, bevalt uitstekend! Daarnaast stroomt de wijn in keizerlijke stromen! Kom op zeg! U praat als een….., aardbei.
Hier, in dit mooie land, heeft iedereen gelijke kansen. Niemand wordt achtergezet, erger, wij zijn ertoe overgegaan de agenda lager bij te stellen. En wat is het resultaat? Bedroevend, over heel de linie. Ik vraag excuses voor de lichtende uitzonderingen, want die zijn er beslist.

op 08 05 2009 at 12:55 schreef kaaskop:

Tjerk, ik had liever antwoord gehad over de complot theorie waarin je schijnt te geloven betreffende de twin- towers.

De vraag die je tracht te beantwoorden meende ik aan babs gesteld te hebben.

En je hebt het mis door te stellen, dat hij louter alleen zijn inspiratie heeft opgedaan door een koran vers.

Ik meen me te herinneren, omtrent de inhoud van het briefje, dat hij achterliet op het lichaam van v.Gogh niet een koran vers was die stelde dat hij iedere ongelovige moest doden, maar juist een aantal zinnen uit de talmoed waren, die onlangs (een aantal weken geleden) hier op FN. uitvoerig aan de orde zijn geweest.

Was hij nou wel een terrorist geweest dan had hij lukraak ook op voorbijgangers kunnen schieten.
Want per slot van rekening, had hij zijn pistool op van gogh leeggeschoten, en daarna heeft hij z’n pistool van een nieuw en vol magazijn voorzien.

En daarna heeft hij nota bene voorbijgangers gevraagd de politie te bellen.

En hij (mo. b) had ook een dead-wish, maar blijkbaar haatte hij niet alles wat westers is.

In de hersenkronkels van mo. b , was van gogh een typische joodse Talmoed aanhanger, die zijn geliefde profeet trachtte te besmeuren ( dus persoonlijk).

Maar het punt dat ik probeerde te maken was dat er selectief gekeken word.

Volgens jou en de media heeft hij een terroristische haat daad gepleegd.

“”Karst Tates wilde gewoon flink wat rumoer veroorzaken bij het uit het leven stappen, zodat hij zich kon troosten met de gedachte dat er nog wat aandacht voor zijn gefaalde bestaan zou zijn.””

Als hij, volgens jou alleen‘ flink wat rumoer wilde maken voor hij uit het leven stapte’ had hij beter op een hoge brug, midden op de dag in zijn blote kont zo tussen het voorbijrazende verkeer kunnen springen, dan zou hij ook niet vergeten zijn.

Dan had ik het ook tragisch kunnen vinden (betreffende zijn dood).

Als hij meende, dat hij zijn baas die hem ontslagen heeft en waardoor hij dakloos werd, te moeten vermoorden, tja dan zou het ‘gewoon’ moord met voorbedachten rade zijn.

Maar in Karst.T hersenspinsels vol haat tegen iedereen, moesten zelfs niet betrokkene en onschuldige omstanders, zoals een klein kind en zelfs een zwangere vrouw het leven laten.

En de teller staat inmiddels al op zeven doden, en een aantal balanceren nog op het randje.

Misschien kan je, je nog herinneren dat een aantal jaren geleden twee afro-amerikanen met een geweer lukraak op blanken schoten, typisch een haatdaad, maar ze werden in de usa en ook hier in Nederland terroristen genoemd.

Babs; ik sta niet achter mo.b zijn daad, en ik zie hem zeker niet als een verzetstrijder, maar eerder als een mongool die een ‘politieke’ moord heeft gepleegd.

En ik heb je niet beschuldigd dat je mij woorden in de mond hebt gelegd, maar dat je schijnt te weten wat ik denk

Het wordt te lang, maar ik kom nog terug op pol pot en mao.

En als je mij van het tegendeel kan overtuigen, dan ben ik er zeker niet de persoon naar, om op de wijze van conan te reageren.

op 08 05 2009 at 13:02 schreef Hidde:

Helaas mensen, Dewanand leeft op gevoel en niet op feiten. Zwarten zijn dom, lui en corrupt. Zie Afrika, dat als sinds de oerknal een troosteloze gewelddadige vuilnishoop is. De spleetogen kunnen nog een beetje aanhaken bij de sympathieke blanken doordat het slimme hardwerkende rakkers zijn. Helaas zijn ze ook miezerig, onderdanig en weinig creatief. Ideale ideale werkmieren zeg maar, ook voor slimme baantjes geschikt. En dan de blanken, tja moet ik daar nog wat over uitleggen? Tel het aantal Nobelprijzen, de vele uitvindingen, de bergen hoogstaande kunst, een rijke cultuur, een magnifiek economisch systeem waar welvaart onstaat gelijk zweet op de rug van een plantageneger. Kijk naar mannen als Albert Einstein en Chuck Norris, dan weet je, zonder blanken zaten we als menselijk ras gewoon tussen de bavianen in het Emmer dierenpark.

op 08 05 2009 at 14:06 schreef Nederlander:

Leuke kollom hoor, maar als je de provocerende kankerallochtoon wil uithangen, dan zou ik je toch aanraden je beledigingen wat meer te doseren. Nu ligt ’t er nét iets te dik op.

op 08 05 2009 at 16:18 schreef bottehond:

op 08 05 2009 schreef Huub:

Etnische zuivering, gesublimeerd voor intellectuelen, dus.
Dat is strafbaar volgens internationaal recht.
Maar dank voor de ontluisterende blik op je twisted, zelfhatende gedachtenwereld. Ik heb je volledig goed ingeschat. Het is dat soort bizarre zelfvernietigingsdrang, vermomd als kosmopolitisme, dat de wortel vormt voor de ontwrichting van de westerse samenleving.

op 08 05 2009 at 21:28 schreef shuri:

Racistisch geleuter als je het mij vraagt.

op 08 05 2009 at 21:48 schreef dewanand:

wat dacht je van dit staaltje van Hindoeistische etnische zuivering door ondergetekende?

titel tekst:

Alle Hindoemeisjes moeten seksen met grote blanken in 2009

stored: 5 april 2007
Bron: Forum Kaise.nl
# Forum kaise.nl http://forum.kaise.nl/forum

Discussie periode 19 februari tot april 2007

In 2009 zouden alle hindoemeisjes eens moeten beslissen om massaal uit te gaan naaien met grootgeschapen blanke mannen, om het zwakke, laffe en kleine koelieras helemaal uit te roeien. Ziehier onder enkele reacties van members van het hindoestaanse kaise discussieforum. Opmerkelijk is dat er hindoemeisjes zijn die al openlijk vertellen dat zij al jarenlang uitnaaien met grootgeschapen blanken en het heel lekker vinden. Emancipatie Hindoemeisjes is dus volop in ontwikkeling, zo te zien.

Subject: Topic: alle hindoemeisjes moeten seksen met grote blanken (gelezen 1836 keer, 36 reacties opgeslagen)
d.d. 19 februari 2007

deeplink hele tekst:

http://www.dewanand.com/wfor0305.htm

Bron: Kritisch Podium Dewanand

Zou een zelfgekozen etnische zuivering ook strafbaar zijn volgens internationaal recht? Saira is hier al volop mee bezig en roeit al neukend met vele grootgeschapen blanken, zo haar kleine zwakke laffe HIndoeras uit.

wg

dewanand

op 09 05 2009 at 01:08 schreef kaaskop:

“”tot welk hoofdras behoren Indiers? Mongoliden? Negroiden? Er zijn maar drie hoofdrassen…..””

Bij het blanke ras.
Uitgezonderd dewanand, die behoort tot het mongoloïde ras.

op 09 05 2009 at 01:08 schreef kaaskop:

“”tot welk hoofdras behoren Indiers? Mongoliden? Negroiden? Er zijn maar drie hoofdrassen…..””

Bij het blanke ras.
Uitgezonderd dewanand, die behoort tot het mongoloïde ras.

op 09 05 2009 at 01:26 schreef etstoel:

Technisch gesproken hoort het volk uit India tot het blanke ras. Maar als ik de Singaporese metro induik en mijn akelig blanke arm uitsteek om een plastic driekantje, dat pal voor mijn neus hangt, vast te pakken, vraag ik me toch altijd weer af hoe het ook weer zat. Wat me wel frappeert, is de vraag: als evolutie een feit is, waarom beginnen rassen pas nu te mingelen. Hadden we dan niet al heel erg lang een hutspot moeten hebben?

op 09 05 2009 at 06:43 schreef Laila:

Kaaskop, Southpark; de Japanners met de Pokey Mon!
Wat zeiden zij ook alweer als de Amerikanen verhaal gingen halen bij de Japanners?

op 09 05 2009 at 07:02 schreef Mark:

"Allochtonen zijn niet gewend aan al het materialisme"

Waarom zijn ze hier dan?

Ik denk dat blanken die wapensystemen ontwikkelen omdat ze beter zijn.

op 09 05 2009 at 08:33 schreef Laila:

Wapensystemen zijn een zeer lucratieve variant op bevolkingsbeperking

op 09 05 2009 at 09:33 schreef yurp:

Zuipen, vechten en naaien hoort bij onze eeuwenoude Germaanse cultuur. Het christendom heeft geprobeerd dit de kop in te drukken maar dat is gelukkig niet gelukt. Lees de Edda en andere Germaanse mythen en sagen en het zal je duidelijk worden.

op 09 05 2009 at 12:38 schreef E. van As:

Grappig altijd weer zoals die slavernij telkens weer te onpas het westen voor de voeten wordt gegooid. Gemakshalve wordt altijd maar weer vergeten door welke cultuur de slavernij wereldwijd werd afgeschaft.

op 09 05 2009 at 12:57 schreef E. van As:

De evolutie van blamke rassen……

Waar gaat dit over ?!

Evolutie is een biologische term. Biologisch gezien kan een soort uit meerdere populaties bestaan, maar de menselijke soort bestaat slechts uit 1 populatie. Rassen zijn geen eens een biologische onderverdeling.

Als je verder kijkt naar hoe rassen ontstaan, is dat vaker meer een kwestie van inteelt dan van evolutie.

Maar als we het dan over rassen hebben: tot welk hoofdras behoren Indiers? Mongoliden? Negroiden? Er zijn maar drie hoofdrassen…..

Overigens ben ik het er geheel mee eens dat er meer interraciaal van bil gegaan moet worden.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS