Home » Archief » Asscher is erger dan de PVV


[28.11.2014]

Asscher is erger dan de PVV

Peter Breedveld

baudet10

Dus de PVV wil alle moskees sluiten en een einde aan de islamisering via de baarmoeder. So fucking what. Moslimhaat is de core-business van deze partij. Alleen voor mensen die stug blijven volhouden dat het de PVV gaat om huurverhoging en de verschraling van de zorgsector, kan dit een verrassing zijn. Volgende week steken ze hun sleetse riedeltje gewoon weer af, zijn ze alles alweer vergeten. “We moeten naar die mensen luisteren!”

Dit is nu al zo vaak gebeurd. “Kopvoddentax” – O, schandalig! Nu valt het PVV-masker af! “Koran verbieden” – Schokkend! Nu valt het PVV-masker af! – “Miljoenen moslims deporteren” – Nee, maar nu valt echt het PVV-masker af! “Minder, minder, minder Marokkanen” – Nu valt echt definitief het PVV-masker af! PVV werkt samen met gecertificeerde antisemieten: – Schandalig! Nu valt echt, definitief, ontegenzeggelijk het masker van de PVV af!

Normale partij

Volgens onze premier is de PVV een hele normale partij. Minister van sociale zaken Lodewijk Asscher is wat strenger, die vindt de PVV “onbenullig“. Onbenullig! Moslims verbieden zich voort te planten is ‘onbenullig’! De PVV begrijpt de grondwet niet, zegt Asscher, om vervolgens in één adem door te pleiten voor een verbod op ‘shariapartijen’.

Nog steeds wordt deze enge man door hele volksstammen gezien als het redelijke antwoord op hardvochtig Rechts. Kapittelt voortdurend de PVV, cultiveert en exploiteert zelf de hysterische en epidemische angst voor allochtonen. Met z’n etnische registratie, zijn participatiecontract en zijn breed geëtaleerde wantrouwen jegens allochtone organisaties.

Grijze Wolven

Stuurt aan op een conflict met Turkije met als inzet het grondwettelijke recht van Nederlanders om zich te organiseren. Beschuldigt Turkse Nederlanders er openlijk van een gevaar te zijn voor de Nederlandse samenleving, zonder enig bewijs. Of erger nog, hij doet dat zwaaiend met een rapport waarin juist staat dat er geen enkele aanleiding is om zulks te doen.

Lodewijk Asscher is enger dan Geert Wilders en Machiel de Graaf samen. Die man is een grotere belemmering voor de integratie dan alle Grijze Wolven bij elkaar. Als je voortdurend hamert op de onbetrouwbaarheid van allochtonen, dat ze onze ‘kernwaarden’ niet onderschrijven, dat ze zich laten sturen door de ‘lange arm van Ankara’, als je onder daverend applaus van Domrechts aan de uitkeringen van Nederlandse Marokkanen morrelt omdat ze Marokkanen zijn, als je allochtonen etnisch wilt laten registreren, zonder enige rekening te houden met de gevoeligheden daarover, met de toch al hoog opgelopen etnische spanningen in Nederland, dan is het niet Ankara die Turkse Nederlanders vervreemdt, dan moet je de hand eens in eigen boezem steken.

Voorgeprogrammeerde robots

VVD-coryfee Frans Weisglas tweette gisteren dat de integratie wordt belemmerd doordat Erdogan net doet alsof Nederlanders van Turkse origine Turken zijn. Dat is nogal een overschatting van de invloed van Erdogan en Weisglas laat er tevens mee zien dat-ie Turkse Nederlanders niet voor vol aanziet. Denkt-ie nou echt dat Turkse Nederlanders, die hier een comfortabel leven leiden met een veelbelovende toekomst voor hun kinderen, voorgeprogrammeerde robots zijn die zich eendrachtig van Nederland afkeren zodra het codewoord uit Ankara klinkt?

Nope, nota bene uit onderzoek van politicologen Meindert Fennema en Jean Tillie blijkt dat juist Turkse Nederlanders gewoon gezellig met de Nederlandse gevestigde orde meedoen omdat ze zich zo goed organiseren. Problemen ontstaan wanneer de organisatiegraad afneemt, bijvoorbeeld door het stopzetten van subsidie aan Turks-Nederlandse organisaties.

Toekomst in Nederland

Niks lange arm van Ankara, eerder dikke middelvinger van Den Haag. Dit is wat de integratie belemmert: media die Nederlandse Kamerleden aanduiden als ‘Turkse Kamerleden‘, een minister van Sociale Zaken die etnische registratie wil, en een participatiecontract, die hardnekkig blijft ontkennen dat Nederland racistisch is, ondanks de overweldigende bewijslast, en die zich om de haverklap theatraal rotschrikt van rapporten die zouden aantonen dat Turkse Nederlanders IS steunen en parallelle samenlevingen vormen. Een minister die allochtonen wantrouwt, die belemmert de integratie. De schijtkonijntjes van de PvdA, díe belemmeren de integratie.

Ik ben al bij zoveel bijeenkomsten van Turkse studenten geweest waar studenten riepen dat ze zich niet geaccepteerd voelden in Nederland, dat ze na hun studie werk wilden zoeken in Turkije. Er zijn daar ook altijd redelijke mensen, bijvoorbeeld Fatma Koser Kaya van D66, die ze voorhouden dat ze zich niet moeten verkijken op de mogelijkheden in Turkije voor jonge mensen die weliswaar hoogopgeleid zijn, maar die in Nederland zijn geboren en getogen en wier Turks meestal niet eens toereikend is voor een behoorlijke baan in Turkije. “Jullie toekomst ligt hier.”

Zelfde plichten, zelfde rechten

Maar ligt de toekomst van jonge Turkse Nederlanders hier? Niemand ziet ze als Nederlander, ze worden uit principe gewantrouwd, hun moskees mogen niet, hun organisaties mogen niet, hun levenswijze mag niet, ze mogen hun baard niet eens kammen. Met hun Turkse naam worden hun kansen op de arbeidsmarkt bijna gehalveerd ten opzichte van sollicitanten met een Nederlands klinkende naam.

Dus wat nou, ‘je toekomst ligt in Nederland’? Die studenten zijn niet achterlijk, ze wéten dat niemand ze wil. En dat is een vruchtbare bodem voor de Turkse overheid om in andere landen allochtonen van Turkse afkomst aan zich te binden. Als Lodewijk Asscher dat vervelend vindt, en ik geloof er niks van dat hij het vervelend vindt, want dankzij die enge Turken wordt hij straks PvdA-leider, maar als hij daar echt iets tegen wil doen, moet hij Turkse Nederlanders gewoon behandelen als elke andere Nederlander. Zelfde plichten, zelfde rechten. Heel simpel.

De stem van Uw Charmante Hoofdredacteur horen? Dat kan als u de Nacht van Jole terugluistert.

Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Like de Facebookpagina ‘Handen af van Quinsy Gario‘.

Peter Breedveld, 28.11.2014 @ 10:56

[Home]
 

44 Reacties

op 28 11 2014 at 11:30 schreef yurp:

Wel een verbod op ‘Shariapartijen’ onderzoeken maar een partij die volmondig in haar programma heeft staan een christen-theocratie na te streven inclusief een wettelijk verbod op andersdenkende of -gelovende organisaties is een gedoogpartner. Hoe geloofwaardig ben je dan nog?

op 28 11 2014 at 11:43 schreef jos:

Ik snap die PvdA niet. Wat ’n stupide electorale strategie. Moslimhaters en racisten gaan niet stemmen op die partij wanneer die een meer rechtse koers vaart. Dat electoraat kiest natuurlijk voor de real thing. In de supermarkt koop je ook geen Euroshopper in de verpakking van een A-merk, nee, je gaat gewoon voor Euroshopper. En de sociaal-democraten die nog ouderwets geloven in links gedachtengoed en solidariteit lopen door de xenofobe koers van de PvdA ook weg. Wat ’n kutpartij. Moreel en intellectueel failliet.

op 28 11 2014 at 12:11 schreef Daphne:

Peter, ik had het zelf niet beter kunnen zeggen.

op 28 11 2014 at 12:24 schreef Vipsania Agrippina maior:

“Dat electoraat kiest natuurlijk voor de real thing.”

Exact. Maar bij de PvdA zal wel weer een spindoctor rondlopen die in Amerika stage heeft gelopen en dat hier gaat toepassen.

Fijn stuk overigens, ik word ook gek van Asscher en zijn hypocriete act. En laten we wel wezen: Wilders komt nooit in de buurt van echte macht. Lachebekje hoeft maar een keer de sloot in te fietsen en we hebben opeens premier Asscher.

op 28 11 2014 at 13:31 schreef MO:

De pvda is gewoonweg kwaadaardig de laatste tijd. De reactie van Samson nadat 1 van de twee opgestapte pvda leden Marcouch verwensten was typisch. Een verwensing doen overkomen of dat een bedreiging is gewoonweg kwaadaardig of simpelweg oerdom.

op 28 11 2014 at 13:33 schreef Egbert:

En laten we niet vergeten dat de PvdA hiermee stemmen wil weghalen bij de PVV. Dus niet bij de VVD, D66, GL of SP. PVV is de middenpartij geworden. (Weisglas was Kamervoorzitter he. Hij zag dus een Nederlands-Turkse Tweede Kamer al die tijd).

op 28 11 2014 at 14:33 schreef teigertje:

“Als Lodewijk Asscher dat vervelend vindt, en ik geloof er niks van dat hij het vervelend vindt, want dankzij die enge Turken wordt hij straks PvdA-leider, ”

De PvdA haalde altijd zoveel stemmen door o.a. mensen met Turkse achtergrond. De PvdA zocht tijdens campagnes deze mensen actief op met allerlei beloftes en kaaspraatjes. Bijna al deze mensen vertrouwen de PvdA niet meer doordat ze niet uitvoeren wat ze beloofd hebben.

Het lijkt wel een soort van Stockholmsyndroom, de PvdA laat zich gijzelen door zijn partner, de VVD, en is zich helemaal gaan identificeren met uitgangspunten van deze partij. Het resultaat is een totaal onvermogen om terug te keren naar wat de PvdA ooit was: een partij voor de arbeider, ongeacht je achtergrond.
Ik denk dus dat Asscher nooit premier gaat worden want hij heeft hun eigen achterban weggejaagd met hulp van Samsom en co.

op 28 11 2014 at 14:39 schreef Thomas E:

Maar waaróm kunnen partijleiders doen zoals ze doen en electorale winst boeken? Gewoon omdat Nederland vol zit met angstige jaloerse eigenheimers, die hun etnisch andere buur al het licht niet in de ogen gunnen. Het volk krijgt de leiders die het verdient.

op 28 11 2014 at 14:54 schreef Olav:

Asscher wordt PvdA-leider, zegt Peter. Peter heeft waarschijnlijk gelijk want een alternatief heeft die partij niet echt. Dus hebben we nog een aantal jaren Asscher in het vooruitzicht. De schrik slaat me koud om het hart bij de gedachte.

op 28 11 2014 at 15:26 schreef frank assmann:

Helaas, hoor ik in deze, bij de aluhoedjes.
Heeft Asscher een verborgen agenda?

op 28 11 2014 at 15:42 schreef teigertje:

@Olav
Yep, ik denk ook wel dat Asscher leider gaat worden van de PvdA. Dat kan nog heel gezellig worden..(kuch).

op 28 11 2014 at 15:50 schreef cRR Kampen:

“Ik denk dus dat Asscher nooit premier gaat worden want hij heeft hun eigen achterban weggejaagd met hulp van Samsom en co.”

Denk het wel. Het schijnt voor de ‘arbeiders’ heel belangrijk te zijn dat ze aangewezen krijgen welke minderheid ze moeten schoppen en partijen die dat doen worden dus automatisch heel groot.
De ‘A’ in NSDAP klopte dan ook finaal.

op 28 11 2014 at 17:27 schreef Mo:

Zo gaat men anno 2014 met hardwerken geintegreerde medeburgers om. Integratie blijft een utopie als er geen acceptatie is. Maar eigenlijk willen ze assimilatie. Over mijn lijk!

op 28 11 2014 at 17:42 schreef Ralph van der Geest:

Wilders speelt voor Asscher de ‘nuttige idioot.’ Wilders joelt wat zodat alle aandacht op hem gericht is en Asscher voert stapje stapje de fascistische dwangmaatschappij – sorry: ‘participatiesamenleving’- in: hard werken voor vrijwel niks, bek houden, geen rechten. Een maatschappij dus van uitbuiting, racisme, geweld en terreur. Kortom: Wilders’Kampf ist Asschers’Kampf.

op 28 11 2014 at 18:39 schreef bertje:

Frank Assman

Natuurlijk heeft Asscher een verbogen agenda, het is politiek en bij dit perverse spelletje horen nu eenmaal verborgen agenda`s.

op 28 11 2014 at 21:07 schreef Karel de Willem:

Ik heb de afgelopen half jaar gewerkt en gewoond in Turkije. Dit was mijn eerste werkervaring in Turkije. Een wereld ging voor me open.

Ik heb me gerealiseerd dat het beter is om een Nederlander te zijn in Turkije dan een Turk in Nederland.

op 28 11 2014 at 21:36 schreef meije:

Je doet mee in dezelfde frame als Asscher.
De Turkse Nederlander bestaat niet. Allemaal mensen die een leven proberen op te bouwen.

op 29 11 2014 at 09:15 schreef Anoniem:

Klopt, ‘de Turkse Nederlander’ bestaat niet, maar dat is kennelijk geen probleem voor Asscher want hij blijft ze als homogene groep behandelen, en Peter stelt dat vast.

op 29 11 2014 at 15:28 schreef Thomas Cool / Thomas Colignatus:

In 2010 probeerde ik al eens in gesprek te raken met Asscher en voor anderen uit te leggen waar het over ging. Op FrontaalNaakt met een mooie prent door Zinaida Serebriakova, wat vermoedelijk geen Turkse naam is:

http://www.frontaalnaakt.nl/archives/pvda-schept-geen-banen-maar-armoede.html

NB. Mijn website is verplaatst van dataweb.nl naar thomascool.eu, en de onderliggende brief aan Asscher staat hier: http://www.thomascool.eu/Papers/Drgtpe/Crisis-2007plus/2010-02-15-Asscher.html

Het concept-boek “Iedereen Blij” is nu opgenomen in de bundel “Democratie & Staathuishoudkunde” (D&S): http://thomascool.eu/SvHG/DenS/Index.html

Waar ik spreek over de ontsporing bij de PvdA al ten tijde van Wim Duisenberg (euro, aardgas, belastingvrije voet), is deze verse link nuttig: https://boycottholland.wordpress.com/2014/11/12/three-errors-by-wim-duisenberg

op 29 11 2014 at 15:37 schreef Erik Tjallinks:

Met een man als Erdogan, een ministerie voor godsdienstzaken, een aantal goed lopende Turkse organisaties, een dubbele nationaliteit die dubbele loyaliteit waarborgt, een verkiezingstoespraak van Erdogan in Duitsland, het cliëntisme-débacle in de deelgemeenteraad van Rotterdam, enz. kun je dit verwachten. Ook een overval, zoals ik meemaakte, op een lokale partijvergadering van de PvdA, door een groot aantal Turken die zich een week van tevoren als lid hadden aangemeld, om tijdens die vergadering te stemmen voor hun Turkse kandidaten, past in dit beeld.Daarna zag je ze nooit meer op een vergadering, want hun voorman was in de gemeenteraad benoemd, en dat was het doel.

Overigens niets dan lof voor de Turken in Nederland met hun hoge arbeidsethos en hun bereidheid om zich aan de Nederlandse cultuur aan te passen. Daar kunnen veel Nederlanders een voorbeeld aan nemen. Bij dat “aanpassen” hoort echter niet lid zijn van Nederlandse verenigingen de meesten zijn eerst Turk, en dan pas Nederlander, maar dat mag. Het regime-Erdogan is een splijtzwam wat dit betreft, hij lijkt erg op Poetin”Poetin wil landjepik, Erdogan wil een dikke vinger in de pap in Europa via “zijn” Turken.

op 29 11 2014 at 17:04 schreef Ralph van der Geest:

Sorry Erik, ik krijg toch het gevoel dat je vandaag het vliegtuig naar Lyon gemist hebt…

op 29 11 2014 at 21:52 schreef Thomas Cool / Thomas Colignatus:

@Peter: Ik ben het overigens niet met je eens. De PVV is nog steeds erger dan Asscher. De PVV is bewust uit op kwetsen. Asscher is meer van de Amsterdamse arrogantie en kortzichtigheid altijd die stad bestuurd te hebben. De fout van Asscher en diens PvdA is wel dat men met Rutte verder ging die met de PVV in zee ging.

Laat men ook partijen verbieden die geen democratische structuur hebben. Dat lijkt een klus voor de wetgever, maar is niet zo moeilijk, omdat je een standaard kunt ontwerpen, en afwijkingen kunt toestaan met toestemming van tweederde van het parlement. Het lijkt me dat PVV en SP niet aan zo’n standaard voldoen en ook geen toestemming krijgen ervan af te wijken.

op 30 11 2014 at 09:22 schreef Asmodee:

De PVV en SP verbieden? Heel liberaal Thomas! Daarmee lossen we de problemen op in een democratie…

op 30 11 2014 at 09:38 schreef Thomas E:

Wat maakt het uit, Thomas C, of partijen wel of geen democratische structuur hebben? Zolang blijkt dat de kiezer zich massaal schaart achter het partijprogramma en de leiding van zo’n club, schort er eerder iets aan het democratische besef van NL dan aan de organisatie van de PVV en SP. Hitler werd ook massaal gevolgd, ondanks de dictatoriale structuur van het nationaal socialisme.

op 30 11 2014 at 10:05 schreef Asmodee:

https://pbs.twimg.com/media/B3rV1pJIYAAjnCb.jpg:large Extra cijfertjes…

op 30 11 2014 at 11:51 schreef Reinheid van levenshouding: Vondel op de brandstapel | Krapuul:

[…] tussen bevolkingsgroepen’ zoals minister van schedelmeetzaken Asscher (die zelf ook een niet te verwaarlozen aandeel heeft in het laten toenemen van die spanningen) het uitdrukte, staat als een paal boven water. […]

op 30 11 2014 at 13:04 schreef p.wielaard:

Niet te geloven dat ik het nog eens met je eens zou zijn. Eerste zinnige stukje sinds tijden. Verder blijf je van het padje natuurlijk, maar: chapeau voor deze glasheldere analyse !

op 30 11 2014 at 22:00 schreef Ralph van der Geest:

Wel Wielaard, dank dan maar hè. Als ik ooit moet onderduiken, kan ik dan eventueel bij u terecht? In elk geval fijne avond nog.

op 30 11 2014 at 22:29 schreef werty:

Nazisme is voor de jeugd van tegenwoordig een heel ander begrip (ik ben 45 jaar oud).
Ik kwam deze online advertentie-slogan tegen:

‘Georganiseerde grammarnazi gezocht! Bekijk gauw de vacature voor een contentmanager (12 uur per week).’

op 01 12 2014 at 09:52 schreef Ron:

@Ralph van der Geest

Het houdt geen pas dat jij hier uit naam van Peter reageerders gaat bedanken voor hun complimenten aan Peter’s adres hoe ongemeend of vals die complimenten ook zijn.

op 01 12 2014 at 09:57 schreef Ron:

@werty

De oorzaak daarvan ligt bij het feit dat al decennialang iedereen waarmee men het maar een beetje oneens is een Nazi en een fascist wordt genoemd. Op een goed moment verliest zo’n begrip daardoor zijn lading en devalueert het. Hetzelfde zagen we eerder al gebeuren met het begrip antisemitisme.

Tegenwoordig is iedereen en zijn schoonzus daardoor een antisemiet, een Nazi én een fascist. Hoeveel gekker kunnen we nog worden met z’n allen?

op 01 12 2014 at 11:15 schreef Ralph van der Geest:

@Ron, ik had het niet goed gezien: ik dacht namelijk dat het ging over de reactie direct boven die van Wielaard. Ik antwoordde dus namens mijzelf – zij het dat ik het niet goed gelezen of gezien had – en niet namens Peter.
Voor de verkeerde indruk die gewekt is: excuus aan alle betrokkenen.
Je meninkje heb ik verder voor kennisgeving aangenomen. Fijne dag nog.

op 01 12 2014 at 14:46 schreef Hans:

Alles goed en wel Peter, maar moeten wij tolerant zijn tegenover intoleranten? Adolf Hitler was democratisch gekozen. De meerderheid kan behoorlijk gek en de weg kwijt zijn. Een verbod op shariapartijen is een heel logische stap om ons te beschermen tegen fascisme. Wij moeten partijen en meningen weren die zich ten opzichte van de anderen intolerent en aggressief uiten en gedragen. Vanwege de kennis van de geschiedenis.

Leuke bijkomstigheid is natuurlijk dat ook Asscher en de zijnen inmiddels aanvoering geven aan een regime dat langzaam maar gestaag in de richting van een totalitaire controlestaat aankoerst.

Wat nodig is is een volksbijeenkomst, waarin in de eerste plaats opnieuw wordt gedebatteerd over de vorming van een nieuwe beginselverklaring. Let op! Let op hoe politici, journalisten, schrijvers en andere invloedrijken telkens de discussie over een beginselverklaring torpederen, doodzwijgen, of soms zelfs, wordt het idee belachelijk gemaakt, omdat het het grootste gevaar vormt voor de huidige opportunistische politiek.

Het blijft schraal en eenzaam voor de vrijdenkers op dit moment, maar tijden kunnen veranderen. Organiseer je!

groeten, Hans

op 01 12 2014 at 19:07 schreef Ralph van der Geest:

Hans, zgn. sharia-partijen – al dan niet in oprichting – zijn net zo’n verzinsel als ‘sharia-wijken’ en ‘sharia-belts.’ Het lijkt mij beter als we de democratie beschermen tegen de PvdA en de VVD die inderdaad, zoals je zelf aangeeft, bezig zijn van Nederland een fascistische dwangmaatschappij te maken. Dat overigens met instemming van wat er verder nog zit aan clubs in de TK.
Ik zie trouwens niets in het verbieden van partijen (al is het soms verleidelijk te mijmeren over een land en wereld zonder PvdA, CDA, VVD en uiteraard de club van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars), dat is net zo dwaas als types als Pieter Omtzigt van het CDA en die lullo van een Bart Schut die joelen over ‘uitroeien’ als het over de islam gaat en varianten daarvan. Ideeën kun je niet verbieden en niet uitroeien en wie dat laatste propageert is in mijn optiek een massamoordverheerlijker.

op 01 12 2014 at 21:00 schreef Doodsfuga | Krapuul:

[…] en radicalere standpunten van de PVV, Hitler rechts ingehaald wordt. Zelfs door mensen, politici, met een Joodse achtergrond. In die zin hoeft het boek dan ook geen vrees meer aan te […]

op 16 12 2014 at 13:51 schreef bert:

Is dat wat!

op 26 12 2014 at 16:51 schreef P.Sisterons:

Ze doen allemaal maar wat. Maar we zullen moeten erkennen dat genoeg genoeg is. We zijn 500 jaar bezig geweest meneer pastoor kwijt te raken en nu komen er mensen met een moskee. Weg ermee. zeker als we er ook nog subsidie voor moeten geven. Asielzoekers en vluchtelingen opvangen in hun eigen regio is beter voor iedereen.

op 13 04 2015 at 14:00 schreef Het personeel van Gerard Bouman | Krapuul:

[…] Maasdam bleek de participatiesamenleving van Asscher en Klijnsma eind 2013 al een doorslaand succes en geïnspireerd door de Colonne Henneicke van […]

op 13 09 2015 at 16:00 schreef OM: Vervolging als je een notoire racist… racist noemt. ‘Minder, minder, minder’ vooralsnog OK | Krapuul:

[…] van diezelfde paljas van dienst (met ‘etnische registratie’ in zijn takenpakket en net zo’n bedenkelijke staat van dienst als het gaat om mensen als het raadslid waarmee ik dit stukje begon) een vrijblijvend toezegginkje […]

op 25 09 2015 at 12:00 schreef Frans Timmermans, dieper kun je als mens niet zinken | Krapuul:

[…] voor mede-PvdA’er Lodewijk Asscher geldt, geldt ook voor Frans Timmermans: nog erger dan de PVV. Dieper kun je als mens niet […]

op 04 11 2015 at 11:23 schreef Nihilisten (2, slot) | Contre Le Fanatisme:

[…] politici ondertussen alleen focussen op de islamitische versie van de moslimbroeders met het verbieden van sharia partijen, mag desondanks niet verbazen. Xenofobie is inmiddels volledig bon ton, niemand die dat in […]

op 30 12 2015 at 09:00 schreef Nederland moet zich wat drukker maken om de terroristen van ‘eigen bodem’ | Krapuul:

[…] verwacht dan ook dat Lodewijk Asscher nu heel snel een onderzoek door Motivaction laat instellen naar de geweldsympathieën van […]

op 06 01 2016 at 17:43 schreef Het seksuele geweld door de media | Krapuul:

[…] te noemen. Als ze dat niet kunnen, laat ze dan in vredesnaam hun bek houden. Dat geldt ook voor de minister van schedelmeetzaken die inmiddels als een vlieg op een hoop stront is afgekomen op het onfrisse spektakel om zijn duit […]

op 18 02 2016 at 11:29 schreef Zijne Excellentie de Minister | The Edge of Europe:

[…] denkbare manier, zonder op ook maar één argument in te gaan. En argumenten, daar zit Breedveld niet om verlegen. En cum suis ook niet. Ook ik heb her en der beschreven hoe veel gevaarlijker de […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS