Home » Archief » Naar PVV’ers luisteren


[31.03.2014]

Naar PVV’ers luisteren

Peter Breedveld

mic18
Foto: Michael Willems

‘Als alle collectieven die aangifte doen tegen Wilders nou eens even collectief naar wijken van PVV-kiezers zouden trekken om te luisteren’, twitterde NRC-columnist Margriet Oostveen. Ze is de enige niet die ervoor pleit om naar de PVV-kiezer te luisteren. Jona Lendering doet het, Joost Zwagerman maakt zich druk om het ‘isoleren van de PVV-kiezer’, Rob Oudkerk hamert dat de ‘problemen in de wijken’ moeten worden opgelost om Wilders te verslaan. Ik keek vrijdag weer eens een keer naar Pauw & Witteman en ja hoor, iedereen was het erover eens dat de problemen met de Marokkanen wel moeten worden benoemd.

Want we kunnen wel met z’n allen verontwaardigd lopen doen over Wilders, maar het komt wel ergens vandaan, natuurlijk. Laten we naar de PVV’er gaan luisteren, om te zien wat-ie nou precies wil. Alsof de PVV’er de afgelopen jaren geen podium heeft gehad in de media, alsof hij nooit is gehoord. Alsof hij Arabisch sprak toen hij in een zaal vol gelijkgestemden “MINDER! MINDER! MINDER!” stond te schreeuwen.

Trein naar Auschwitz

Wat wil de PVV’er? Hij wil Marokkanen doodschieten, dat is wat de PVV’er wil. Mosliminsecten verdelgen, dat is wat de PVV’er wil. Op de trein naar Auschwitz zetten, dat is wat de PVV’er wil.

Even leek het erop dat de PVV in de verdediging was gedrongen nadat Wilders een Adolfje had gedaan, maar nee hoor, Wilders heeft alleen maar de weg geëffend voor openlijke Marokkanenhaat. De Marokkanen, díe moeten zich verantwoorden. Want eigenlijk is het hun schuld dat Wilders zich gedwongen voelt het volk tegen ze op te ruien. Omdat ze de ‘lijstjes aanvoeren’, en ‘geen zelfkritiek hebben’ en dergelijke nonsens meer.

Verderfelijke Linkse Kerk

‘Aangifte doen tegen Wilders is hypocriet, want Samsom en Spekman’, oreert Zihni Özdil overal waar ze maar naar hem willen luisteren tijdens de Grote Zihni Özdil Jullie Moeten Allemaal Naar Mij Luisteren Toernee’. Ja, inderdaad, dat zeg ik ook al jaren, dat Wilders niet in zijn eentje schuldig is, maar dat de hele politiek, alle media hebben meegedaan aan de ontmenselijk, de demonisering van moslims, Marokkanen en niet-Westerse allochtonen. En als je GeenStijl, de grootste haatpropagandist van het land, legitimeert door je erdoor te laten interviewen en stemming te maken tegen de mensen die aangifte tegen Wilders doen, ben je zelf net zo hypocriet en medeschuldig.

Gisteren zag ik een uitzending van Brandpunt, waarin de racistische politicus Hans Janmaat en zijn vrouw werden opgevoerd als zielige slachtoffers van de verderfelijke Linkse Kerk. “O, wat werden die mensen toch gedemoniseerd, ach wat zijn ze vreselijke dingen aangedaan.” Weer mocht mevrouw Janmaat betogen dat ze niks tegen Joden hadden gehad, zoals onlangs ook al zonder een kritisch weerwoord in Vrij Nederland.

Extreemrechts tuig

Zit toch niet zo te liegen, mens! Herinner je je deze niet meer: ‘Dat joden als nomaden trekken, wil ik ze niet kwalijk nemen, maar openbare functies mogen ze dan niet bekleden‘. Jullie wilden Hirsch Ballin uit zijn ambt laten zetten OMDAT-IE JOODS IS! Dát had Fons van der Poel moeten zeggen, maar het Nederlandse journaille is altijd te druk met bevooroordeeld zijn. Als we het gedachtegoed van Janmaat écht tegen het licht gaan houden, ontdekken we dat-ie écht tegen buitenlanders was, écht tegen de islam, écht tegen Joden en dan is die slachtofferrol waar types als Meindert Fennema extreemrechts tuig altijd graag in zien, niet meer zo overtuigend.

Niet alleen was Hans Janmaat net zo erg als Wilders, zijn programma was al een combinatie van het racistische gedachtegoed van de PVV, de snelwegenfetish van de VVD en de maanzieke retoriek van de Dierenpartij, lees het zelf maar.

Nieuwe Marokkanen

Wie dacht dat Wilders’ gescandeer erg was: het wordt nog veel, veel erger. Nederland wordt de hel voor Marokkanen. De voorbereiding voor een grote etnische zuivering is in volle gang. De media doen gewoon weer mee, de politiek maakt zich alweer klaar voor het volgende Marokkanendebat. Benoemen, benoemen, problemen oplossen, naar de PVV’ers luisteren. Kijk joh, je hebt tegenwoordig Nieuwe Marokkanen, die gevoel voor humor hebben! Ze willen ons uitroeien, die moslims, allemaal!

Stelletje gekken.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 31.03.2014 @ 07:18

[Home]
 

75 Reacties

op 31 03 2014 at 08:18 schreef Thomas E:

Tja. En nu na dat overvalincident in Deurne is het hek helemáál van de dam. Marokkaanse overvallers. En Marokkaanse jongeren die het nu voor ze opnemen, dat ook nog. Vlam in de pan. Houd m’n hart vast.

Helaas zijn het de extreemste PVV’ers en de misdadige Marokkanen, die telkens weer wedijveren om een hoofdrol in de media. Waarom laten we ons door dit handjevol tuig het gevoel opdringen, dat heel Nederland verziekt is en niet meer tot normale samenleving in staat is??!

op 31 03 2014 at 08:21 schreef Ralph van der Geest:

Ik zie nog wel eens een dag komen dat ik Marokkaanse moeders moet escorteren die hun kinderen naar school brengen….
En ik ben ook bereid het te doen als het moet.
Waar ik niet meer toe bereid ben is ooit nog weer een discussie aangaan met het tuig dat zich sympathiserend jegens Schlümpfe-Führer Wilders uitgelaten heeft, er achteraan loopt, erop stemt…dat schorem is niet geïnteresseerd in feiten, het staat buiten de beschaving en het heeft dus geen enkele zin ze als volwaardige en volwassen mensen te bejegenen.
Dat hebben ze aan zichzelf te danken en daar mogen ze dan over janken in hun ‘Bürgerbräukellertjes’.

op 31 03 2014 at 08:59 schreef Pyt van der Galiën:

Ik herinner me een interview met Janmaat in de papieren Groene (pre-internet) waarbij Janmaat opmerkte dat “er in Nederland momenteel geen markt is voor antisemitisme”.

Zelf heb ik geen aangifte gedaan tegen Wilders omdat ik van mening ben dat het niet aan de staat is te bepalen wat er wel en niet gezegd mag worden (met enige restricties), maar ik heb begrip voor de mensen die dat wél hebben gedaan. Voor veel mensen was dit blijkbaar een gelegenheid uit de kast te komen en hun afkeer van Wilders kenbaar te maken. Ik zie liever andere vormen van actie en het dient niet bij dit grotendeels symbolische gebaar te blijven, maar ik ga het zeker niet veroordelen.

Wat betreft begrip voor PVV-stemmers: mij is het een raadsel waarom je dat zou moeten hebben. Ben je tegen de vernietiging van zorg en sociale zekerheid, dan kun je SP stemmen. Die partij is daar ook heel wat consequenter in dan de PVV. Op de PVV stem je maar om één reden: omdat je een racist bent. Op zijn best heb je geen enkele moeite met racisme.

op 31 03 2014 at 09:51 schreef D.J.:

Realpolitisch zul je, denk ik, toch wel iets moeten doen met die PVV’ers als zij een wezenlijk deel uitmaken van de Nederlandse samenleving. Negeren en voort laten etteren zal de wond in de samenleving niet helen, ben ik bang.
Waarmee ik niet wil zeggen dat je maar moet buigen voor hun racisme en hypocrisie, maar met het negeren van ’t door hun gecultiveerde ressentiment kom je er ook niet. Evenmin door drie keer per week een artikel te plaatsen, waarin elke keer hetzelfde verhaal, in ietwat andere bewoordingen, verteld wordt.
Eens grondig analyseren waar precies dat ressentiment vandaan komt, waarop het is gestoeld, lijkt mij zinniger en een goede start in bestrijding ervan. Dus echt ‘luisteren’ ipv ‘aanhoren’. Iets wat Pechtold probeerde te doen met zijn “Henk en Ingrid” wellicht.

op 31 03 2014 at 10:01 schreef Ralph van der Geest:

@D.J, Realpolitisch stel ik vast dat het PVV-schorem in de afgelopen tien jaar nog nooit één probleem in de maatschappij op een zinnige manier aan de kaak heeft gesteld laat staan eraan bijgedragen heeft het op te lossen.
Realpolitisch stel ik vast dat het PVV-schorem geen één gelegenheid voorbij heeft laten gaan haat te zaaien, slachtoffer uit te hangen, rancune tot een ware kunst heeft laten verworden en zich buiten de civilisatie heeft geplaatst.
Minder PVV’ers lijkt mij een prima begin van een oplossing voor heel veel problemen in dit land. Minder PVV’ers en niet mét PVV’ers.

op 31 03 2014 at 10:26 schreef Natasha Gerson:

Het Bbq seizoen is weer begonnen dus ik zal nog vaker naar PVVers moeten luisteren dan mij lief is. Waarom denken journalisten dat PVV stemmers werkelijk allemaal in oude volkswijken wonen? Kunnen ze niet rekenen? Ik vroeg laatst nog aan iemand die in zijn achtertuin te Balkbrug (ov) de Wilders rhetoriek wellustig zat op te lepelen wat de laatste keer was dat ie met een Marokkaan te maken had gehad. Ik luister namelijk niet alleen naar PVVers, ik stel ook af en toe zelf een vraag. Dat gaat dan zo: Henkie, wanneer heb ie last van Marrokanenoverlast dan? ‘Nou, kijk maar es naar Opsporing Ver…’ -Nee Henkie, jij, jezelf…’Ik las op Internet, van een vrouw die…’ -Henkie, ben je doof? Ik vroeg jij, jezelf…’Krijg ik nou een kruisverhoor? Wou je beweren dat we geen last van Marrokanen hebben?’ – nou ik vroeg waar jij persoonlijk last van hebt. ‘Nou het gaat niet om mijzelf, ik denk ook aan anderen’. -Ok. Wie die jij persoonlijk kent dan heeft last van Marrokanen? ‘Ik heb n goed voorbeeld. Een homo koopt een huis…’ -Ken jij homo’s dan Henkie? Wie dan? (Noemt naam). Maar die woont toch niet tussen de Marrokanen? Die woont in Lemelerveld! ‘Ja maar als ie…’. Ok Henkie dus jij stemt

op 31 03 2014 at 10:28 schreef Natasha Gerson:

Het Bbq seizoen is weer begonnen dus ik zal nog vaker naar PVVers moeten luisteren dan mij lief is. Waarom denken journalisten dat PVV stemmers werkelijk allemaal in oude volkswijken wonen? Kunnen ze niet rekenen? Ik vroeg laatst nog aan iemand die in zijn achtertuin te Balkbrug (ov) de Wilders rhetoriek wellustig zat op te lepelen wat de laatste keer was dat ie met een Marokkaan te maken had gehad. Ik luister namelijk niet alleen naar PVVers, ik stel ook af en toe zelf een vraag. Dat gaat dan zo: Henkie, wanneer heb ie last van Marrokanenoverlast dan? ‘Nou, kijk maar es naar Opsporing Ver…’ -Nee Henkie, jij, jezelf…’Ik las op Internet, van een vrouw die…’ -Henkie, ben je doof? Ik vroeg jij, jezelf…’Krijg ik nou een kruisverhoor? Wou je beweren dat we geen last van Marrokanen hebben?’ – nou ik vroeg waar jij persoonlijk last van hebt. ‘Nou het gaat niet om mijzelf, ik denk ook aan anderen’. -Ok. Wie die jij persoonlijk kent dan heeft last van Marrokanen? ‘Ik heb n goed voorbeeld. Een homo koopt een huis…’ -Ken jij homo’s dan Henkie? Wie dan? (Noemt naam). Maar die woont toch niet tussen de Marrokanen? Die woont in Lemelerveld! ‘Ja maar als ie…’. ok..

op 31 03 2014 at 10:51 schreef Bertje:

Natascha

Geweldig voorbeeld die van Henkie. Waar ik het meest bang voor ben zijn niet de Henkie’s en Co maar voor de brave burgers die uit goed fatsoen juist geen PVV stemmen maar zich wel achter het gedachten goed van deze beweging scharen, en de opmerkingen en standpunten van Wilders bagataliseren en vergoelijken.
Ik ga niet meer in discussie met PVV stemmers maar ik wijs ze graag op het fascistoïde en racistische karakter van deze beweging, dit wordt dan meestal luidkeels ontkent ondanks de feiten en ik besluit dan met: ” als het kwaakt als een eend, loopt als een eend en vliegt als een eend dan zal het vast wel een eend zijn….. en nu opzij want je bederft mijn uitzicht en vervuilt me lucht…”

:-)

op 31 03 2014 at 12:04 schreef dewanand:

Namaste Peter en Fnaakters,

Interessante viewpoint zie ik in jou tekst hier, maar hou er rekening mee dat er ook andere rassen en volkeren zijn die het weer vanuit een andere boomtop bekijken, zoals die van mij en Wieroe, hindoe achtige diersoorten, in de hoogste boom van de Delftse kennisstad.

Interraciale conflikten zijn best gecompliceerd en het is erg moeilijk om een zinnige oplossing ervoor te ontwikkelen, als academicus of 70 procent ingenieur. Enerzijds speelt de biologische kwestie (Bloed, genen) een rol, anderzijds gaat het om basale, kleinzielige dingen, zoals: seks, gevoelens, jaloezie, afgunst, angst, domheid, onwetendheid, enz en dit is wederzijds uiteraard.

Mbt drs. Hans Janmaat, vroeger (1992) wilde ik dus het hele duivelse blanke ras eens goed doorlichten en ik ging overal undercover kijken, dus ook bij die CD, puur voor data, bladen, private research. Zie onder een werk van mij over deze conservatieve Nederlandse politicus. Interessant is dat alle conservatieve blanken een jodenhaat-attitude mee heulen,

zie:

WEBpublication BOOK WART0159 / EPAGE 1 of 58
Eerbetoon aan profeet Hans Janmaat
Een persoonlijke impressie

http://www.dewanand.com/janmaat01.htm

op 31 03 2014 at 13:02 schreef D.J.:

@Ralph vd Geest
En ik heb moeten constateren dat blijven hangen in een scheldstuip werkelijk nog nooit een probleem heeft opgelost.
Echter van ‘proberen te begrijpen’ en ‘rapport’ maken is nog nooit iemand slechter geworden.

op 31 03 2014 at 13:26 schreef Benedictus:

Toch is het onverstandig dat Marokkanen gaan demonstreren tegen de vrouw van het juweliersechtpaar. In paniek kan ik mij namelijk wel voorstellen dat zij heeft geschoten. Ook de inbrekers hadden namelijk een wapen. Als zij -de inbrekers- zonder wapen hadden proberen in te breken zou dat een ander verhaal zijn geweest. Met de demonstratie hebben zij de PVV weer extra stemmen bezorgd. Jammer dat zij dat zelf niet door hebben gehad. Hiermee vergoelijk ik niet Wilders, maar het is gewoon een overlevingsgevoel wat hierbij een doorslaggevende rol heeft gespeeld. Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat de juweliersvrouw zomaar 2 jongens heeft doodgeschoten. Laat het protest aan de advocaten over!

op 31 03 2014 at 14:44 schreef Raoul:

Benedictus:”Ik kan mij namelijk niet voorstellen dat de juweliersvrouw zomaar 2 jongens heeft doodgeschoten”

Waarom niet?

op 31 03 2014 at 14:53 schreef D.J.:

De boel resumerend kun je, denk ik, wel stellen dat de PVV en aanhangsels, de weldenkende en goedbedoelende Nederlander voor een duivels dilemma hebben geplaatst.
Aan de ene kant zie je het onverholen racisme en de simpele denkwijzes cq denkfouten bij die groep en tegen zoveel stupiditeit lijkt geen kruid gewassen. Aan de andere kant ligt dat PVV probleem wél degelijk op je bordje; er is geen ontkomen aan en dus zul je toch iets met hun gezeik moeten. Zul je, hoe lullig ook, mee moeten in hun zg’discussie’ over Islam en buitenlanders.
Het is net als met je schoonfamilie: je kunt ze nog zó dom en achterlijk vinden, je zult het er toch mee moeten doen. En op de onvermijdelijke feestjes zul je toch hun domme gelul over voeballuh, polletiek en buitenlanders moeten aanhoren.
Zoiets dus…

op 31 03 2014 at 15:04 schreef D.J.:

@Raoul
“Waarom niet?”

Typische vraag.
Misschien omdat, als je perse iemand ‘zomaar’ wil doodschieten, het niet zo heel erg handig is om dat in je eigen winkel te doen??

op 31 03 2014 at 15:23 schreef Natasha Gerson:

De Groene heeft Janmaat nooit geinterviewd. Elsevier heeft Janmaat geinterviewd -met daarin de beruchte Hirsch-ballin uitspraken, Janmaat ontkende later trouwens dat hij het zo had gezegd. In een Groene undercoverreportage uit die tijd (drie verschillende journalisten bleken in een periode in 94, nl de aanloop van de verkiezingen, undercover te zijn geweest bij de CD en/of CP86 beschrijft Kees Kooiman (de andere waren Peter Rensen voor de Nieuwe Revu en Bart van Hout voor Panaroma, er waren enkele overlappingen in hun verhalen) hoe enkele CD-leden in hevige emotie tekst en uitleg van Janmaat vragen over zijn antisemitische uitspraken en hoe deze zich daar uit wezelt. In alle drie de reportages genoeg verslag van de inslag van zowel Schuurman als Janmaat die uiteraard niet bleek uit hun partijprogramma

op 31 03 2014 at 15:26 schreef Raoul:

Waarom is dat een typische vraag?

Ik ken deze vrouw niet. Ik weet helemaal niets over haar. Ik weet niet of zij tot een koelbloedige moord in staat is of niet. Ik was er niet ook niet bij op die bewuste avond.
Maar ik weet wel dat mensen soms dingen doen die ‘niet handig’ zijn.

Let wel, ik zeg niet dat zij die jongens koelbloedig heeft vermoord.

Ik weet het simpelweg niet. En jullie ook niet.
Laten we eerst maar even de uitkomst van het onderzoek afwachten.

op 31 03 2014 at 15:51 schreef Leo Schmit:

@ Raoul, als je illegaal een vuurwapen aanschaft ben je per definitie in staat tot een koelbloedige moord.

op 31 03 2014 at 15:51 schreef D.J.:

Ik vind die vraag typisch omdat er geen enkele aanleiding voor te vinden is in het feitenrelaas tot nu toe. En vragen uit het ongerijmde lijken altijd een verborgen ‘frame’ in zich te hebben.
Maar idd, we wachten het, waarschijnlijk zeer summiere, onderzoek wel af.

op 31 03 2014 at 16:32 schreef Walter:

“Problemen in de wijken”, “voedingsbodem wegnemen”, “terechte zorgen van burgers”, “achterliggende problematiek” – hebben de mensen die dat roepen zich wel eens afgevraagd in wat voor land Anders Bering Breivik woonde? Noorwegen! Zo ongeveer het rijkste, mooiste en meest relaxte land ter wereld. Als er iemand was die geen enkele last ondervond van ‘links’ en ‘die buitenlanders’ was het wel Breivik.
Voedingsbodem, mijn kont. Haat tegen alles wat anders is en elkaar opjutten, daar komt het vandaan. De enige voedingsbodem zijn de lafaards die zich er niet tegen durven uit te spreken.

op 31 03 2014 at 16:49 schreef Ralph van der Geest:

@D.J. En ik constateer heel Realpolitisch dat ik het helemaal gehad heb met mensen die het ‘PVV’er probleem’ ‘genuanceerd’ willen bekijken, de ‘zorgen van de PVV-kiezer’ serieus willen nemen en weet ik wat nog meer voor om te kotsen zijnde appeasement-kletspraat. Het is tuig van de richel dat op alle mogelijke manieren tot paria van de maatschappij gemaakt moet worden.

op 31 03 2014 at 17:16 schreef Anoniem:

@D.J.

Waarom zou je mee moeten in de discussie over de islam? Dat is mij een raadsel. Uiteraard heb je in zoverre gelijk dat je een beweging als de PVV moet begrijpen om haar effectief te kunnen bestrijden, maar dat is iets dan anders dan begrip hebben voor die beweging of met de leden van die beweging in discussie gaan.

Je gaat toch ook niet in discussie met Micha Kat over zijn wereldomspannende pedocomplotten? Waarom dan wel over – pak ‘m beet – Eurabië? Los van het feit dat het energieverspilling is, legitimeer je op die wijze hun standpunten ook nog eens. Fascisten bestrijd je niet door hen ‘serieus te nemen’ en met hen in discussie te gaan. Maatschappelijk isoleren en terugjagen in het riool.Gelukkig draagt Wilders daar zelf recentelijk al het nodige aan bij.

Oh ja: verder alles wat Walter hierboven zegt.

op 31 03 2014 at 17:17 schreef Raoul:

@Leo, dat ben ik niet per definitie met je eens. Misschien is het zo dat je een wapen aanschaft omdat dat een (vals) gevoel van veiligheid geeft. En vervolgens is het heel goed mogelijk dat je wanneer het erop aankomt dat wapen toch niet durft te gebruiken.

@DJ, ik reageerde slechts op de opmerking van Benedictus die ‘zich niet voor kan stellen dat de vrouw de twee overvallers in koelen bloede vermoord zou hebben’.
Dat vind ik nogal een veronderstelling over iemand die je niet kent.

Vandaar mijn vraag. Geen frame.

op 31 03 2014 at 17:23 schreef Paul-Peter Theulings:

Als Wilders een ex-moslim cq geloofsafvallige Marokkaan en Abdul-Jabbar van de Ven vergelijkt, zal hij één van de twee haten, en dat is Van de Ven. Het is de islam die hij haat, het gaat hem niet om het ras van de persoon. Wilders is geen racist, maar een anti-islamist. “Op de trein naar Auschwitz, dat is wat de PVVer wil”, dat is onjuist.
Ja, je kan wel tweets vinden van mensen die de trein naar Auschwitz willen laten rijden, ja en voor hen is de PVV de partij waarop ze stemmen. Dat maakt de PVV nog geen racistische partij. Alle konijnen zijn dieren, maar niet alle dieren zijn konijnen.

op 31 03 2014 at 17:33 schreef MNb:

Ik wil best naar PVV-stemmers luisteren, zolang ze niet lopen te janken dat alles zonder Marokkanen vanzelf beter wordt.

op 31 03 2014 at 18:35 schreef Abdel:

Er is geen enkele, maar dan ook geen enkele reden om een groep te haten of uit te sluiten! Ook niet als die groep in de verkeerde lijstjes staat. Let wel, Marokkanen worden vaker verdácht. Wat niet wil zeggen dat ze ook daadwerkelijk worden veroordeeld. Dat maakt zeker wat uit, en al helemaal als uit onderzoek blijkt dat politie ook niet smetvrij blijkt te zijn; een Marokkaan wordt vaker aangehouden als verdachte.
Individueel tuig moet aangepakt worden, gestraft en zodanig opgevoed dat ie alsnog een bijdrage kan leveren aan deze samenleving. Een groep hoeft niet daarop afgerekend te worden.
Özdil spreekt van institutioneel racisme wat in Nederland hoogtij viert. Een voorbeeld van institutioneel racisme is dat in bepaalde gevallen veroordeelde Nederlandse Marokkanen hun Nederlandse nationaliteit kunnen verliezen en uitgezet kunnen worden naar Marokko als ongewenst vreemdeling. Dat tuig is toch gewoon óns tuig? Waarom moeten we de Marokkaanse samenleving daarmee lastig vallen? Je bent Nederlander maar slechts onder voorwaarden. De spelregels kunnen tijdens de wedstrijd worden veranderd. Dát is institutioneel racisme

op 31 03 2014 at 19:07 schreef Thomas E:

@Paul-Peter

Dus als je MINDER MAROKKANEN laat scanderen ben je geen racist?? Leg-es uit.

op 31 03 2014 at 19:18 schreef Mart:

Kunnen we nu eens eindelijk afrekenen met die verrekte mythe dat PVV-stemmers zielige autochtonen zijn die hun oude stadswijk niet meer herkennen?

Met uitzondering van Rotterdam zijn alle kiesdistricten met een PVV-meerderheid gelegen in blanke wijken.

op 31 03 2014 at 19:41 schreef dewanand:

namaste Fnaakters en Peter,

Hooguit 2 procent van de Nederlandse ingezetenen is min of meer van Marokkaanse origine, al of niet gemengd of Raszuivere oerHOLlandse Marokkilanders, die braaf pootjes geven en boerenkool met couscous en Hollandse jus en Gelderse rookworst eten voor meer vitaminen.

Maar goed elke Marokkaan is er al eentje teveel en als je kijkt door dubbelglas dan zie je er opeens twee van ipv 1 en dan is het een Marokkanen invasie in je wijk, snel 112 bellen dus als deze ramp zich voordoet in jou buurt.

zie dit onder, toch interessant:
Waarom moeten wij nou janken en huilen om de bleekscheterige belleblazers van PVV?
Ga liever janken om al die duizenden zware, professionele Blank/Arisch Duitse criminelen in Nederland die in de maffia top zitten hier.

zie:

COLUMN – Waarin Klokwerk zich na het Marokkanendebat nog één keer helemaal uitleeft in de Marokkanenstatistiek.

Die Marokkanen toch. Hoeveel zijn er eigenlijk van in Nederland? Volgens het CBS waren dat er in 2012 precies 362.953, Ali B. niet meegerekend.

Want ook al verdient 81% zijn eigen boterham en deugt 96%, ze zitten in de hoek waar de klappen vallen.

http://sargasso.nl/marokkanen-cijferfetisjisme/

op 31 03 2014 at 19:44 schreef Maurice:

Mart:
“De onderzoekers keken ook waar de PVV-aanhangers wonen. In Den Haag scoort de partij goed in het stadsdeel Zuid-West, een buurt met veel problemen. De PVV heeft juist redelijk weinig aanhang in rijke buurten als Benoordenhout. In Almere zijn er geen typische PVV-wijken. De partij is gelijkmatig verdeeld over de hele stad.”
http://www.ad.nl/ad/nl/2061/Raadsverkiezingen/article/detail/3614121/2014/03/16/PVV-wordt-een-gevestigde-partij.dhtml

op 31 03 2014 at 19:46 schreef Paul-Peter Theulings:

@Thomas, als je racist bent kan je roepen “minder Marokkanen” maar dat houdt niet in dat iedereen die “minder Marokkanen” roept racist is. Bij Wilders is de islam het achterliggende motief, niet het ras. Zie mijn opmerking over Abdul-Jabbar van der Ven.

op 31 03 2014 at 20:08 schreef D.J.:

@Anoniem
“Uiteraard heb je in zoverre gelijk dat je een beweging als de PVV moet begrijpen om haar effectief te kunnen bestrijden, maar dat is iets dan anders dan begrip hebben voor die beweging of met de leden van die beweging in discussie gaan.”

De eerste helft wat je schrijft is precies wat ik bedoel, maar ik heb het, geloof ik, niet gehad over ‘begrip hebben’ of over een discussie in de zin van meegaan in hun waanzin ofzo. Een discussie is in mijn optiek iets anders dan meegaan in iemands redeneringen.
Als racisme een symptoom is van een dieper gelegen probleem in de maatschappij, en dat is het meestal, dan wil ik wel weten wat dat probleem precies is.

op 31 03 2014 at 20:15 schreef Mart:

@Maurice

Leuk onderzoek, maar de stemuitslagen bevestigen mijn punt juist. Grootste PVV-pieken in Den Haag Zuid zijn Duindorp en Laakkwartier direct tegen Rijswijk aan.

Aantal Marokkanen in Duindorp: 1%

Laakkwartier overall: 5% Marokkanen, en richting Rijswijk wordt het juist blanker.

Sorry dat ik de echte uitkomsten een stuk serieuzer neem. ‘Zuid-West, een buurt met veel problemen’, laat me niet lachen. Dat is geschreven door iemand die Den Haag niet kent. Zuid-West is meer dan 1 wijk, met meer dan 1 buurt per wijk, en in Den Haag zijn de verschillen tussen buurten heel scherp. Ik kan het weten; ik woon er.

De problematische stukken in Zuid-West hebben inderdaad veel allochtonen, maar in die kieskringen haalt de PVV juist geen meerderheid.

Voor uitslagen per stembureau tot 2012, zie dit NRC stuk.

op 31 03 2014 at 20:17 schreef Sneebal:

Door Wilders ‘minder Marokkanen’-uitspraak is er geen ontkennen aan: racisme. Als je hem nu niet afwijst, steun je een opruiende racist. Dat is anders dan ‘kopvoddentaks’, wat nog als onbeschoft anti-islam gezien kon worden. Religie is immers een keuze i.t.t. etniciteit. Maar iedereen die niet met grote nadruk afstand neemt van het racisme dat Wilders aanjaagt en zijn aanhangers steunen, is fout.
Ik ga er nog steeds van uit dat voor veel mensen een grens is overschreden, ongeacht de pleidooien die Peter hierboven noemt om de PVV-stemmer te moeten willen begrijpen (heb ze niet gezien). Ik wil PVV’ers ook wel begrijpen, maar niet om iets goed te praten of ze het idee te geven dat ze ergens gelijk hebben. Racisme is fout. Een hele groep verantwoordelijk maken voor een deelpopulatie is fout. Geen twijfel mogelijk.

Abdel, je komt vergoeilijkend over. Hoe groot is het aandeel racisme op veroordelingen in het echt? Ben het zoals je al kon lezen, zeker wel met je eens dat je een groep (Marokkanen) niet kan uitsluiten op basis van wat een deel van die groep (criminele en/of ziekende Marokkaanse jongeren) doet.

op 31 03 2014 at 20:23 schreef jvdheuvel:

Dit stuk doet mij denken aan mijn piepklein stukje van bijna 5 jaar geleden.

http://www.krapuul.nl/overig/classics/193/luisteren-naar-het-volk/

op 31 03 2014 at 20:48 schreef edo:

Ik had laatst een gesprek met een taxi chauffeur die was het niet eens met hoe Geert het zei maar hij hoopte dat hij het wel zou oplossen. Het probleem met die buitenlanders. Kijk maar hoe rustig het is op straat. (Dat lag aan buitenlanders en niet dat het woensdag en half 3 s’nachts was. En we hebben een Marrokaan als burgemeester. Dus ja. Ga daar maar eens redelijk mee discussiëren. Ik heb trouwens nog nooit een pvver gehoord die na wat vragen in die richting niet racistische wartaal uitslaat.

op 31 03 2014 at 21:33 schreef Thomas E:

@Paul-Peter

Dat riep Wilders inderdaad altijd: dat het de islam was die hij verfoeide – en niet het volk. Maar als je om de haverklap roept dat Marokkanen met kop en schouders de criminaliteitslijstjes aanvoeren en dat zij weigeren zich aan te passen aan onze cultuur en misbruik maken van onze sociale voorzieningen, dan richt je je niet tot de islam, maar gewoon tot de etnische Marokkanen. Dus kom op, speel geen Moszkovicz-je.

op 31 03 2014 at 21:59 schreef Walter:

@Paul-Peter,
dus Wilders richt zich ook alleen op islamitische Polen en Bulgaren, begrijp ik dat goed?

op 31 03 2014 at 22:14 schreef Natasha Gerson:

Ik moet zeggen dat ik me kan voorstellen als mensen op de PVV gaan stemmen als ze die gasten uit Eindhoven vanavond hoorden kletsen. ” Ja je wilt toch ook wel eens wat moois dragen… ja als je geen werk hebt, dan ga je zoiets doen…’ en ‘ er is geen recht in dit land’, ja, daar bezorgen ze Wilders gewoon direct stemmen mee. Wat een totaalmalloten.

op 31 03 2014 at 22:19 schreef Benedictus:

Generaliseren is ALTIJD fout, tegen welke groep of religie dan ook. Bevolkingsgroepen uitsluiten ook.

Raoul.
Ik kan het mij ECHT niet voorstellen dat de juweliersvrouw zomaar 2 jongens dood schoot. Het moet m.i. wel in een bedreigde panieksituatie zijn gebeurd. Ja, als je de keus hebt jezelf te laten doodschieten of de overvaller dood te schieten dan is de keus voor IEDEREEN hetzelfde. De ander! Er is namelijk wel sprake geweest van een worsteling volgens het OM.

Wat de vergunning voor het vuurwapen betreft zullen alle aanwezigen die waarschijnlijk niet hebben gehad. Aangezien het echtpaar al eerder was overvallen hebben ze het zekere voor het onzekere genomen en een wapen aangeschaft. Niemand laat zich graag overhoop schieten en juweliers lopen nu eenmaal meer risico overvallen te worden.

Indien de overvallers niet bewapend waren, was het moeilijker voor de juweliersvrouw om een beroep op noodweer te doen.

Laten we het onderzoek maar even afwachten.

op 31 03 2014 at 22:41 schreef Sneebal:

Paul-Peter Theulings
Wat is niet racistisch aan ‘minder Marokkanen’?
Donder op maar met het gelul over drie beleidslijnen die dat tot gevolg hebben. Iedereen die PVV stemt, valt daar niet over. Check trouwens GeenStijl, voetbalincidenten en de straat maar om te kijken hoe ‘minder Marokkanen’ nu ‘grappig’ en kwetsend wordt gebruikt.

op 31 03 2014 at 23:08 schreef Paul-Peter Theulings:

@ Walter,
als Wilders het heeft over Polen en Bulgaren, dan zijn zijn zorgen over arbeidsmigratie de drijfveer, niet de islam. Niet alles wat Wilders roept is islam gerelateerd.
Wilders heeft ook de bonuscultuur bij de banken bekritiseerd. Ook dat gaat niet over de islam.

op 31 03 2014 at 23:10 schreef Robin:

Zogenaamd slim links met hun kijk op de boze
PVV wereld.

“Het is tuig van de richel dat op alle mogelijke manieren tot paria van de maatschappij gemaakt moet worden.”

“het tuig dat zich sympathiserend jegens Schlümpfe-Führer Wilders uitgelaten heeft”

“Minder PVV’ers lijkt mij een prima begin van een oplossing voor heel veel problemen in dit land.”

“Ik ga niet meer in discussie met PVV stemmers maar ik wijs ze graag op het fascistoïde en racistische karakter van deze beweging”

“Aan de ene kant zie je het onverholen racisme en de simpele denkwijzes cq denkfouten bij die groep en tegen zoveel stupiditeit lijkt geen kruid gewassen.”

“De enige voedingsbodem zijn de lafaards die zich er niet tegen durven uit te spreken.”

“Het is tuig van de richel dat op alle mogelijke manieren tot paria van de maatschappij gemaakt moet worden.”

“. Maatschappelijk isoleren en terugjagen in het riool.”

” zolang ze niet lopen te janken ”

“Ik heb trouwens nog nooit een pvver gehoord die na wat vragen in die richting niet racistische wartaal uitslaat.”

“Op de PVV stem je maar om één reden: omdat je een racist bent.”

Gefeliciteerd hoor reageerders,
Met jullie hulp, zal het in de toekomst, in Nede

op 01 04 2014 at 06:23 schreef Ivan:

Eh, en wat volgt er nu achter de komma?

‘Aangifte doen tegen Wilders is hypocriet, want Samsom en Spekman’, oreert Zihni Özdil overal waar ze maar naar hem willen luisteren

want Samsom en Spekman… doen iets? Zeggen iets? Beweren iets? Hebben een geheime relatie? Wat?

op 01 04 2014 at 06:51 schreef Peter:

Van Frontaal Naakt-lezers wordt wel verwacht dat ze de media een beetje volgen, Ivan. Verbaast me dat je nog geen kennis hebt genomen van Özdils evangelie. Hij is al zowat overal in geweest, behalve in Sesamstraat en Adam zoekt Eva, om te verkondigen dat aangifte tegen Wilders hypocriet is want Spekman en Samsom.

op 01 04 2014 at 08:41 schreef babs:

Theulings,
Waarschijnlijk ben je te kwader trouw en is dit verspilde moeite.

Maar gewoon voor het geval dat….

Hoe ver moet Wilders gaan voordat je gaat twijfelen of hij wel de messias is?

Als het hem echt alleen om de Islam gaat, wat is er eigenlijk zo erg aan de Islam?

op 01 04 2014 at 09:57 schreef laarmans:

De krant moet verkocht worden, stupid! Daarom worden scheten van Wilders in de media kanonsschoten.Je kunt niet scoren met uitspraken van brave,grijze politici, maar wel met die van een straatvechter en schreeuwer.Zolang er niet vanuit de hoofdredacties een oekaze komt om geen aandacht aan Wilders te besteden, blijft Wilders doorgaan. Steeds doller,steeds driester.Want, beste mensen,Israel strijdt dagelijks tegen de aanhangers van de islam. Wilders voelt het zijn heilige plicht om in Nederland en in Europa die strijd mee te strijden.Dat is zijn hoofddoel en daarom kiest ie nu stelling tegen Marokkanen en morgen tegen Turken.

op 01 04 2014 at 10:16 schreef Herbert:

Ik vond de actie van de afgelopen dagen een hoog “Ik ben boos!”-gehalte hebben met als treurig dieptepunt de actie van GroenLinks.

Wilders was nu te ver gegaan. De jure ja, de facto gaat hij al jaren te ver.
“Nee maar toen pakte hij de islam aan en nu de Marokkanen.” De kwezels.

Wilders’ racisme verstopte hij achter een geloof maar als Marokkanen Christelijk Gereformeerd zouden zijn, dan kreeg die kerk de volle laag van hem.

op 01 04 2014 at 11:26 schreef dewanand:

Veel hindoes vinden het toch jammer dat Geert Wilders niet gewoon vroeg van: ‘Willen jullie meer of minder HIndoes in Nederland?’. Waarom is Wilders niet radicaal anti Hindoe? Hindoes zijn echt professionele criminelen, beste fraudeurs, boekhoudkundige verneukers, en ze aanbidden blote blanke beelden.

zie onder uit archief publicaties, in 2005 met wat highlights:

WEBpublication EBOOK wart0201 / EPAGE 21 of 87
Uitstervende Nederlanders
Mein Kampf, deel 2
SECTIE: 1.0. Heilige spam van Dewanand
1.13. De holocaust van ridder Wilders

Offeraar Dewanand
Offercode wart0201
Offerdatum 6 april 2005

Citaten uit de beruchte onafhankelijkheidsverklaring van Geert Wilders d.d. zondag 13 maart 2005

Geert Wilders durft gewoon niet volmondig tegen de hele wereld te zeggen dat hij NEDERLAND VOOR EEUWIG BLANK WIL HOUDEN.

http://www.dewanand.com/kampf21.htm

ps

Ach Wildertje, zeg het maar gerust he dat je nederland roomblank wil houden, je bent tegen vernegering, tegen verkleuring, tegen ontwitting, ja jongen wij zwarten willen het hier snel verzwarten en wij streven naar uitroeiing van het superieure, hoogedele blanke ras, zo beestachtig zijn wij niet arische zwartkontjes.

op 01 04 2014 at 11:37 schreef Paul-Peter Theulings:

@ Babs, ik heb nooit op Wilders gestemd, ik stem SP. De messias is Wilders niet, ik wil alleen zeggen dat Wilders niet strafbaar is.

Ik vind de islam wel een gevaar voor de democratie. Mohammed heeft alles verzonnen en opgeschreven in de koran, met als doel de politieke almacht te grijpen. Allahcratie, of nog beter autocratie want Allah bestaat niet, daarom heeft hij de koran geschreven. Democratie en islam botsen.
Ongelovigen zijn in de koran zwaar de pisang.

Hoe zit het dan met de bijbel? Goed punt, de bijbel is op dezelfde gronden gemaakt, is net zo erg als de koran.
Bij Leviticus teksten druipt de intolerantie er van af.

Het verschil is dat Europa de verlichting heeft meegemaakt. De bijbel is ook een gevaar voor de democratie, maar een door de verlichting ingeperkt gevaar. “Betekent een meerderheid voor de SGP het einde van de democratie? Ja, eerlijk gezegd wel” Dat was het antwoord van Rien Bogerd, SGP Flevoland.

op 01 04 2014 at 11:46 schreef Mario:

@Raoul en Leo:
“En vervolgens is het heel goed mogelijk dat je wanneer het erop aankomt dat wapen toch niet durft te gebruiken.”

Er zijn inderdaad onderzoeken die dat aantonen. Ik heb ze momenteel niet voorhanden (weinig tijd), maar er zijn uiteraard meerdere zoekmachines beschikbaar om zelf even te zoeken, met een aantal Engelse trefwoorden.

Evengoed vergt het nogal wat om daadwerkelijk de trekker over te halen. Weinig mensen die dat kunnen; daad vanuit emotie even daargelaten. De mensen die lopen te schreeuwen dat ze die en die wel even overhoop knallen, hebben naar alle waarschijnlijkheid nog nooit een gewapend conflict meegemaakt. Sterker, die hebben de broek vol wanneer ze of tegenover een (vuur)wapen staan, of deze zelf in handen hebben om te gebruiken. Schreeuwen is uiteindelijk makkelijker dan iemand daadwerkelijk het leven af te nemen. Bij die schreeuwers kost het een moment om wapens (pistool/ mes/ knuppel/ etc.) afhandig te maken. Mits men weet hoe. ;-]

Een (vuur)wapen aanschaffen is één, om deze vervolgens te gebruiken geeft op dat moment een fiks aantal obstakels waarvan maar weinig weten hoe daarmee om te gaan.

op 01 04 2014 at 13:12 schreef laarmans:

Islam en democratie botsen? Een theocratie en democratie zijn onverenigbaar ? Waarom, vraag ik me af, stemmen er dan zoveel moslims en steile gereformeerden? Waarom zitten er moslims en mannenbroeders in de politiek? Om de democratie van binnenuit te saboteren? Ik geloof al zo weinig, maar dit laatste al helemaal niet.

op 01 04 2014 at 13:21 schreef Herbert:

@Paul-Peter, het communisme en fascisme zijn kinderen van de verlichting. Geen democratische ideologieën en verantwoordelijk voor gruwelijkste oorlogen in de mensheid.

op 01 04 2014 at 14:37 schreef Paul-Peter Theulings:

@Laarmans, de mannenbroeders als Rien Bogerd gaan mee met het systeem dat er nu is, omdat dat nu het meest oplevert. Opportunisme is het.
Maar als je doorvraagt krijg je het anti democratische antwoord.

@Herbert, goede toevoeging. Er is meer kwaad in de wereld dan koran en bijbel.
Blanke Europeanen hebben de gruwelijkste misdaden op hun kerfstok staan.

op 01 04 2014 at 15:45 schreef babs:

Paul-Peter,
De SGP is in Nederland groter dan de Shariapartij. Als het Wilders om de Islam gaat, bestrijdt hij een in Nederland nauwelijks bestaand gevaar. De moslimbroederschap heeft 0 zetels.

Dan de Koran, zelfs als daar zou staan dat ongelovigen dood moeten, wat niet zo is, het gaat erom wat mensen doen, niet wat er in een boek staat. Wilders wil moslim die maar aan de Sharia denken al uitzetten.

Je bevestigt trouwens mijn vermoeden. Het werkelijke potentieel van Wilders is ongeveer 70%. Dat is het percentage dat denkt dat er iets specifiek mis is met de Islam. Dat is het percentage dat een specifiek verbod wil op de bouw van nieuwe moskeeën.

Veel VVD, SP, PvdA, PvdD, SGP en CDA stemmers denken dat Wilders een punt heeft en vinden specifieke maatregelen tegen sommige Nederlanders wel in orde.

op 01 04 2014 at 17:24 schreef MNb:

Wel, PPT, dan is het maar goed dat je niet 60 jaar eerder bent geboren. Want in de jaren 50 had het Koninkrijk der Nederlanden een islamitische minister. Daar zou je vast een angstaanval van hebben gekregen, die je misschien niet overleefd zou hebben. De naam: Karamat Ali.

op 01 04 2014 at 18:57 schreef dewanand:

op 01 04 2014 at 14:37 schreef Paul-Peter Theulings:

‘Blanke Europeanen hebben de gruwelijkste misdaden op hun kerfstok staan.’

Namaste Paul peter,

Hou er rekening mee dat de blanken begonnen met het registreren van hen eigen misdaden en zij waren de eersten die met systematische geschiedsschrijving startten dus logisch dat hen genocides als eerste werden opgetekend.

Maar hier info oudere, nog wredere oorlog van niet blank/arische rassen:

de mahabharata oorlog, zie wikipedia:

the Mahabharata War took place in 3102 BCE,
The combined number of warriors and soldiers in both armies was approximately 3.94 million
http://en.wikipedia.org/wiki/Kurukshetra_War

kijk hier naar echt wetenschappelijk bewijs, uit russische bronnen, kernoorlog in oude India, kurukshetra, 940 miljoen doden:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.416314131738202.82961.232286043474346&type=3

op 01 04 2014 at 20:35 schreef Paul-Peter Theulings:

@Babs,
met je opmerking dat Wilders een in Nederland nauwelijks bestaand gevaar bestrijdt laat je doorschemeren dat er landen zijn waar het gevaar er wel is.
“Het gaat erom wat mensen doen, niet wat er in een boek staat”, is dat een hint van je aan Wilders om alles maar in een boek te schrijven?

op 01 04 2014 at 21:10 schreef dewanand:

zie dit eens, die Herr Asscher heeft zeker zitten googlen en vond het betoog van mij en Wieroe, de hindoe nazi kat over culinaire verkleuring, deze dus, en daarom is hij dit nu aan het bestrijden.

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 05 of 27
Voordelen blank houden Nederland
4. Culinaire verkleuring

Offeraar (auteur) Dewanand
Offercode WFOR1284
Offerdatum 11 september 2010

http://www.dewanand.com/blank05.htm

Nog even en je mag alleen puur Hollandse patatjes op je bord, zonder Marokkaanse sperziebonen, hallo Wilders, jij eet toch geen goedkopere Marokkaanse sperzieboontjes, omdat je Marokkanen toch haat? Niet hypocriet doen he Wilders en PVVtjes.

zie:

Boze Aziaten willen geen Hollander in keuken

Aziatische koks en restauranthouders in Nederland hebben dinsdagmiddag gedemonstreerd in Den Haag. Ze zijn het niet eens met de plannen van minister Asscher van Sociale Zaken. Die wil dat Nederlandse werklozen opgeleid worden tot kok in een Aziatisch restaurant, in plaats van het verlenen van een werkvergunning voor koks die uit bijvoorbeeld China worden gehaald.

http://www.zie.nl/video/algemeen/Boze-Aziaten-willen-geen-Hollander-in-keuken/synz8zef1l20

op 01 04 2014 at 22:33 schreef dewanand:

Namaste Paul peter,

mbt die mahabharata oorlog in oude india/Aryawart, hier nog wat info over het aantal doden totaal uit indiase/hindoeistische teksten zelf, ik citeer:

This piece of information is in the Stri Parva (11th Parva) of the Mahabharata. I reproduce below the original shloka(s) and Ganguly’s translation of the same.

“One billion 660 million and 20,000 men (in cijfers: 1.660.020.000 doden) have fallen in this battle. Of the heroes that have escaped, the number is 240,165″

Truly, the war was a Maha Yuddha!

http://anandatirtha.wordpress.com/2009/04/09/the-number-killed-in-the-mahabharata/

Dus nu zal je begrijpen dat blanken niet perse de gruwelijkste misdrijven, genocides en Holocausten uitvoerden. Duizenden onbekende genocides deden zich voor in de niet blanke wereld.

Voor WOII en ervoor al konden de blanke mannen simpelweg alle niet blanken uitroeien op aarde maar dat deden zij niet en zie nu de blanke man sterft uit als loser op aarde: hoogstens 9 procent wereldbevolking is nog puur blanke man, velen kinderloos, homo, onvruchtbaar. Maw hele genocide superieure blanke mannen vind nu plaats op aarde. En men haat de blanke man.

dewanand en Wieroe
hindoe fundamenta

op 02 04 2014 at 08:25 schreef babs:

PPT,
Er zijn gevaarlijke landen en er zijn landen waar een streng religieuze groep de rest onderdrukt. Maar er is geen enkele rede mensen die maar aan het Rode Boekje denken, te deporteren.

op 02 04 2014 at 09:48 schreef Paul-Peter Theulings:

@Babs,
als de Chinese gemeenschap in Nederland kerken zou oprichten met het Rode Boekje als heilig boek, en als Chinese jeugd dan hoog in de criminaliteitslijstjes zou komen, zou Wilders dan roepen “Willen jullie minder Chinezen in Nederland?” Ja, ik denk het wel.

op 02 04 2014 at 09:50 schreef Maurice:

31 03 2014 at 23:10 schreef Robin:

“Het is tuig van de richel dat op alle mogelijke manieren tot paria van de maatschappij gemaakt moet worden.”

“het tuig dat zich sympathiserend jegens Schlümpfe-Führer Wilders uitgelaten heeft”

“Minder PVV’ers lijkt mij een prima begin van een oplossing voor heel veel problemen in dit land.”

“Ik ga niet meer in discussie met PVV stemmers maar ik wijs ze graag op het fascistoïde en racistische karakter van deze beweging”

“Aan de ene kant zie je het onverholen racisme en de simpele denkwijzes cq denkfouten bij die groep en tegen zoveel stupiditeit lijkt geen kruid gewassen.”

“Het is tuig van de richel dat op alle mogelijke manieren tot paria van de maatschappij gemaakt moet worden.”

“Maatschappelijk isoleren en terugjagen in het riool.”

”zolang ze niet lopen te janken ”

“Ik heb trouwens nog nooit een pvver gehoord die na wat vragen in die richting niet racistische wartaal uitslaat.”

“Op de PVV stem je maar om één reden: omdat je een racist bent.”

-Verander ‘PVV-er’ door ‘Marokkaan’ of ‘islamiet’ en het is duidelijk op welk niveau een aantal hier zitten: geen haar beter.

op 02 04 2014 at 11:30 schreef Paul-Peter Theulings:

@Dewanand, met mijn opmerking dat blanke Europeanen de gruwelijkste misdaden op hun kerfstok hebben bedoel ik qualitatief gruwelijk, niet quantitatief gruwelijk. Het maakt voor een slachtoffer geen verschil of hij één van 10 miljoen is of één van 100 miljoen.
Ja, ook in de oude geschiedenis van India zijn de gruwelijkste misdaden te vinden, dat lijkt me duidelijk. Gruwel is geen Duitse uitvinding.

op 02 04 2014 at 12:28 schreef Bertje:

Maurice

Dus als ik feitelijk vaststel dat de PVV een fascistoïde en racistische beweging is en dit zo benoem dan ben ik volgens jou geen haar beter.
Benoemen was toch het “stokpaardje” dus wat zeur je nu jongen.

op 02 04 2014 at 12:36 schreef babs:

PPT,
1. Je suggereert een verband tussen religie en criminaliteit. Als Er een verband is blijkt eerder dat religieuzen minder crimineel zijn dan andersom.

2. Ik geloof dat we het eens zijn dat Wilders zich zal keren tegen elke volksvreemde invloed waar veel raszuivere Nederlanders, terecht of onterecht, bang voor zijn.

Precies dat is het probleem: dat een forse meerderheid in Nederland dat allemaal wel prima vindt.

op 02 04 2014 at 13:04 schreef dewanand:

namaste Paul-Peter Theulings,

De mate van pijn, het lijden, de tijdsduur van het leed en de morele rechtvaardiging bepalen volgens mij de gruwelijkheid van een moord of executie.

En elke cultuur, geloof of (stammen)natie kende eigen methoden, die door interne geleerden en sadisten waren ontwikkeld.

denk aan Jack the Ripper, Unabomber, etc. Maar check de geschiedenis van het Martelen maar door ons Intelligente, grootgeschapen mensapen, ik ga zoeken naar een boek hierover.

Zeg het zelf:

Wat is ‘humaner of beschaafder’:

Vergassen van 100 vijanden tegelijk, die mbt kooldioxide snel en pijnloos sterven.
of
Levend verbranden van 500 kinderen van de vijanden, en degenen die willen vluchten trap je samen terug in de vuurzee.

Jij weet zelf over welke culturen of ‘religieuze’ beschavingen ik het nu heb.

Dit is gruwelijker, lees het zelf op deze deeplink:
http://www.dewanand.com/koran033.htm

of religieuze/ seksuele marteling v weerloze hindoemeid in Bangladesh, 9 maanden lang in politiecel:
http://www.dewanand.com/wfor0421.htm

Hierom vindt Wieroe, als geniale hindoe nazi kat dat ik tot een duivelse bruine UNTER-apensoort behoor en hij heeft toch gelijk?

dewanand en Wieroe

op 02 04 2014 at 13:20 schreef Mart:

@Maurice:

Nee, wij zijn beter. In tegenstelling tot PVV’ers pleiten noch de lezers hier, noch Marokkanen, voor het systematisch, landelijk inperken van rechten van anderen, tot aa ndeportatie toe.

op 02 04 2014 at 17:32 schreef dewanand:

namaste Mart,

hieronder een publicatie waarin ik wel degelijk een deportatie onderzoek en nastreef. Check wel de constraints van het Hindoeistisch superprogramma in mijn bruine apenkopje en die kanttekeningen. Een geglobaliseerde visie en oplossing is feitelijk toch efficienter, intelligenter en structureler. Nu moeten Wieroe en ik toch het veld bestormen om vaste poten aan wal te krijgen.

High Tech deportatie Surinamers

Offeraar Dewanand
Offercode wfor1168
Offerdatum vrijdag 9 september 2005

Check out:
Deporteer de kansloze Surinamers.

Wat is dus high tech deportatie?
‘High tech deportatie is het verplichten van honderd procent kansloze en inactieve allochtonen om te remigreren naar het herkomstland, met behoud van het recht op een Nederlandse uitkering, volgens het kooplandbeginsel. Er wordt dan wel een goedkope zorginfrastructuur opgebouwd in het onderontwikkeld land. Dynamische compensatie geschiedt dan door hoogbegaafde, hoogopgeleide ….’

http://www.dewanand.com/wfor1168.htm

ps
kennisintensieve oplossingen zijn anders dan Blanke, grootgeschapen, Alfa BRULAAP visies zoals v Geert Wilders-Hitler. Helaas gaat die Brulaap visie lekker diep.

op 02 04 2014 at 18:22 schreef jvdheuvel:

“-Verander ‘PVV-er’ door ‘Marokkaan’ of ‘islamiet’ en het is duidelijk op welk niveau een aantal hier zitten: geen haar beter.”

“Ik ga niet meer in discussie met Marokkaan stemmers maar ik wijs ze graag op het fascistoïde en racistische karakter van deze beweging”

Oh nu zie ik het inderdaad. Wat een geweldige spiegel heeft Maurice ons voorgehouden.

op 02 04 2014 at 18:47 schreef dewanand:

namaste Jvdheuvel,

Zou je ‘PVVer’ ook kunnen vervangen door ‘lage kaste Hindoe nazi kat’, eentje zoals Wieroe he?

Wieroe wil een Mensapenvrije Hollandse Katten Nazi staat, zonder bami, roti, tjap tjoi, en pizza’s. Hij heeft al een kattenleger met duizenden slapende cellen in warme mandjes, lekker bij de haard, met een glaasje gemeentepils ernaast. Nou doe je mee met het katten Nazi legertje van Wieroe of niet, je zal wel genieten van originele Nazi Duitse kattensteaks uit 1940 uit hoogrendement kleisteen-Gasovens.

mail naar Wieroe als je lid wil worden.

op 02 04 2014 at 19:23 schreef Thomas E:

‘originele Nazi Duitse kattensteaks uit 1940 uit hoogrendement kleisteen-Gasovens.’

Vaak moet ik om je grinniken, dewanand, maar soms – zoals nu – schiet je als een firecracker door de grenzen van wat leuk is.

op 02 04 2014 at 19:30 schreef babs:

VdHeuvel,
Maurice doelt natuurlijk op de moslimbroederpartij, die ongelovgen als terroristen wil berechten en die op 25 zetels staat in de peilingen.

Ageren tegen deze partij is goed vergelijkbaar met ageren tegen de PVV.

op 02 04 2014 at 20:11 schreef dewanand:

ach Thomas E,

Je weet toch wel dat het in het oude Afrika voor Columbus doodnormaal was om elke blanke lekker door te koken in de grote soeppot van het dorp, omdat geen enkele blanke een poot mocht zetten op Zwart/Neger grondgebied, blanken die dit toch waagden werden lekker opgegeten. Kannibalisme komt tot op heden nog voor in de zwarte wereld en men eet nu ook lichaams delen van Albino’s op om ziekten te genezen.

Koelie nazi katten, hindoe apen en zwarte humor zijn echt anders dan ‘blank’ Hollandse cynische humor. Zo ook onze Geert Wilders-Hitlertje, toen hij zei van ‘dat gaan wij even regelen’ na het scanderen ‘minder, minder marokkanen’, maar feitelijk is dit juist doodgewone PUUR Hollandse droge, cynische Humor en niet serieus bedoeld. Net als iets van, maak dat de kat wijs zoals elke boerenlander zegt.

Het lukt die Geert Wilders-Hitler nooit om ook maar eentiende deel van een Nederlandse Marokkaan oftewel raszuivere Marokkilander het land uit te flikkeren. Alleen de ballen, dus eenhonderdste deel van een Marokkilander zou Wilders nog wel lukken, als de ballen wegens kanker worden afgesneden en dit 1/100 stukje marokkaan dan door Wilders eruit gegooid wordt.

op 02 04 2014 at 20:28 schreef jvdheuvel:

@Babs Dáár ben ik het dan weer 200 procent mee eens.

op 03 05 2014 at 23:09 schreef Recht en geen geweld!:

Wie Wilders vergelijkt met Hitler is DOM! En niet anders. Of je het met hem eens bent of niet, hij volgt de weg van de democratie. Deden de Marokkanen dat ook maar.
In de hulpverlening zie ik vaak slachtoffers van geweld. Daders zijn idd merendeel Marokkanen, het is niet anders! Geen Chinezen, Duitsers, Egyptenaren, etc.
De punten die worden genoemd onder minder, minder, vinden zelfs sympathie bij veel Marokkanen zelf. Probeer de boodschap eens te begrijpen in plaats van zo’n dom artikel te lanceren.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS