Home » Archief » Barmhartigheid


[16.05.2012]

Barmhartigheid

Plus update: ‘NCRV’ers zijn niets anders dan de SA’ers van deze tijd! Hitler voor niets gestorven!’

Peter Breedveld


Illustratie: Jean-Baptiste Nattier

Op vier mei, tijdens Dodenherdenking, vond de hysterische Kaukasiër Annabel Nanninga het grappig om tijdens de twee minuten stilte op Twitter te vragen waarom iedereen zo stil was. ‘Is er iemand dood of zo?’ Lachen, natuurlijk. Nou ja, niet iedereen vond dat lachen, een heleboel leden van de NCRV, bijvoorbeeld, vonden het helemaal niet lachen en wat wil nou het geval? Nanninga is, behalve redacteur van de Roze Stürmer, ook panellid in een televisieprogramma van de NCRV, De Rijdende Rechter. Om een lang verhaal kort te maken: de NCRV heeft haar uit het panel gekickt en nu zijn ze bij de Roze Stürmer heel beaus.

Hauptredacteur Marck Burema scheldt de mensen, die over Nanninga hebben geklaagd, uit voor ‘kromschedelige NSB’ers’ en – nou komt het mooiste – hij eist op hoge toon dat de NCRV de ‘C’ van ‘Christelijk’ in haar naam waarmaakt en christelijke ‘barmhartigheid’ aan de dag legt. Burema kan er niet over uit dat christenen altijd zo de mond vol hebben van mensenliefde en saamhorigheid, en dat ze dan zomaar die lieve, schattige Nanninga op straat gooien!

En dat is weer typisch Roze Stürmer. Op enige barmhartigheid van Burema en zijn kornuiten heeft een slachtoffer van de Roze Stürmer nooit hoeven rekenen. Integendeel, als iemand stervend op de grond ligt, trappen de Stürmertjes nog even vrolijk door. Nanninga is al helemaal niet van de mensenliefde, die heeft zelfs haar eigen baas al dood- en tyfus achter zijn oogbollen tot in de derde generatie van zijn pathetische nageslacht gewenst. Nanninga kwetst opzettelijk de doelgroep van de NCRV, maar dan gaat ze janken dat die niet meer met haar wil werken!

Zo zijn bully’s, die rekenen er altijd op met het fatsoen te worden behandeld waar ze doorgaans hun reet zo nadrukkelijk mee afvegen. Zij gaan door met tergen en treiteren, want ze weten dat toch niemand wat terug durft te doen. Totdat iemand wèl wat terugdoet en dan krijgen ze zelf opeens vreselijk last van de ‘fatsoenskanker’ die ze hun slachtoffers verwijten. Dan begint het verontwaardigde gehuil. Ze kwetsen christenen, en dan eisen ze dat die christenen hen de andere wang toekeren. “Want dat staat toch in die kutbijbel van je?! Waar staat dan godverdomme die ‘c’ voor?”

Mensen die stennis maken bij andermans werkgever vanwege een foute grap, die zijn het laagste van het laagste. Kromschedelige NSB’ers, inderdaad. Dat ben ik helemaal met Burema eens. Burema is een kromschedelige NSB’er.

Maar dat de NCRV Nanninga de laan uit gestuurd heeft, vind ik een goed teken. Hopelijk laten steeds meer mensen merken de hypocriete hufterigheid van de Roze Stürmer onacceptabel te vinden. Wat mij betreft, komt er een cordon sanitaire, want het loopt het echt de strontgaten uit, daar. Terwijl Burema mij voor de zoveelste keer op Twitter uitmaakt voor ‘jodenhatende nudist’, plaatst zijn maatje Matthijs van den Beukel een gele Davidsster op de Roze Stürmer met het woord ‘Witz‘ erin.

En dat joden het maar uit hun hoofd laten daarover te gaan klagen, want dan worden ze nog voor ‘kromschedelige NSB’er’ uitgemaakt.

UPDATE: Vanaf zijn vakantieadres gaat ook Roze Stürmer-redacteur Bert Brullen even helemaal apestront: ‘De 50 vlijtige klagers die zich bij de NCRV hebben beklaagd zijn niets anders dan de SA’ers van deze tijd. Fascisten die desnoods met geweld hun ideaal van ordnung aan anderen wensen op te leggen’. Voor Brullen is het zonneklaar: die hele Tweede Wereldoorlog is voor niets geweest: ‘Waarvoor herdenken we op 5 mei eigenlijk de gevallenen in de Tweede Wereldoorlog?’ Inderdaad, Brullen, of je nou door de nazi’s wordt onderdrukt of door de NCRV, het is allemaal lood om oud ijzer.

Brullen heeft ook nog wat te zeggen over de toekenning van de E. Du Perron-prijs aan Ramsey Nasr: ‘Vrijheid in Nederland. Dat is de “Dichter des Vaderlands” een E. du Perron-prijs geven voor zijn prestatie alle PVV-stemmers en democratisch verkozen volkskvertegenwoordigers regelmatig uit te schelden voor “fascist!”.’

Wanneer onthouden we het nou eens een keer: Alléén de Roze Stürmer mag mensen uitmaken voor nazi en fascist!

Peter Breedveld daagt Roze Stürmerhoofdredacteur Marck Burema alias @Pritt uit tot een openbaar debat op basis van inhoudelijke argumenten, in plaats van de beschamende ad hominems die hij nu op hem afvuurt.

Vermaakt u zich een beetje met deze site? Laat uw waardering blijken met een kleine donatie (grote mag ook!) via Paypal of stort op rekeningnummer 39 34 44 961 (Rabobank Rijswijk) o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, Roze Khmer, 16.05.2012 @ 22:19

[Home]
 

47 Reacties

op 16 05 2012 at 22:45 schreef Rene Koeman:

Het tij is aan het keren Peter. Mensen staan op en verzetten zich tegen het tuig.

op 16 05 2012 at 22:56 schreef Thomas:

Die schilderijen van deze week, dat is dus allemaal “Jozef en de vrouw van Potifar”. Het duurde even voor ’t kwartje viel. Kom ik in aanmerking voor de Mighty Marvel No Prize?

op 16 05 2012 at 23:11 schreef Ralph van der Geest:

Is het niet een goed idee om in de buurten waar tuig als Burema en Nanninga wonen pamfletten te verspreiden met hun foto’s erop, hun woonadressen en een aantal vanhun tweets?
Weet iedereen in die buurten wat voor drek er temidden van hen rondloopt?
Ik ben namelijk van mening dat je dergelijk fascistisch tuig het leven compleet onmogelijk moet maken.
En NCRV…hulde! U hebt snel en op de enig juiste manier gehandeld. Nogmaals hulde.

op 17 05 2012 at 00:34 schreef Jon:

Heb me vanavond ook geërgerd aan dat stuk op geenstijl. Vast patroon: eigen gedrag bagatelliseren en anderen beschimpen en terechtwijzen. Zo doorzichtig. Zo plat hun eigen vrienden helpen.

Goede nieuws: bekijk de reacties onder het artikel. Veel lezers hebben het trucje door en hebben er genoeg van.

Dat was ook al zo nadat Rutger onlangs afging in DWDD. Direct daarna ontstond de geenstijl-helpt-Rutger-campagne, die ellenlang doorging. En oh wat waren ze blij toen Kinneging boos werd. Toen was er ineens weer een slechterik en pakte Rutger weer dankbaar de slachtoffer/held-rol.
Maar ook toen al zag ik aan de reacties op geenstijl dat veel mensen er doorheen keken. Dat ze de site beschuldigden van eenzijdig goedpraten.

Hoop dat dat besef doorzet. En wat hoop ik op het debat dat Peter wil, maar wat ben ik bang dat het nog heel ver weg is.

op 17 05 2012 at 02:27 schreef TFWC:

Zo, even lid worden van de NCRV, omdat het kan.

op 17 05 2012 at 04:57 schreef MNb:

Ik zou nog tientjeslid van de NCRV worden ook.

op 17 05 2012 at 05:39 schreef You On A Gin:

“Mensen die stennis maken bij andermans werkgever vanwege een foute grap, die zijn het laagste van het laagste. Kromschedelige NSB’ers, inderdaad.”

Breedveld op bal. Daar gaat-‘ie. Naar voren. Passeert. De Vries. Vers getransferd van… weer Breedveld. Hij komt nu wel erg dichtbij, mensen. Zou dat hem worden? Ja! Ja! En hij scooooort!

Of die Nanninga “lief en schattig is” weet ik niet. Ziet die er een beetje uit? Zoals Pamela Geilerd, bijvoorbeeld. Ik heb een zwak voor foute vrouwen.

Overigens, mocht “christen” betekenen “iemand die Christus volgt”, dan bestaan er verdomd weinig christenen, inderdaad. Jezelf christen noemen is een free pass om ieder ander knock-out te slaan met je enorm dikke morele lul, meer niet.

op 17 05 2012 at 10:03 schreef matxil:

Was GS niet ook heel verontwaardigd over Marokkaanse jochies die tijdens dodenherdenking met kransen gingen voetballen?

op 17 05 2012 at 11:09 schreef Pyt van der Galiën:

@matxil

Inderdaad. Burema toont weer eens aan een hypocriete kwal te zijn. Drie keer raden wat GS gezegd had wanneer een allochtoon deze grap had gemaakt. De wereld was te klein geweest.

Verder zie ik niet in wat er nou zo onchristelijk is aan de reactie van de NCRV. Het moet maar eens afgelopen zijn met die identificatie van christenen met pacifisme en “de andere wang toekeren”. “Ik ben niet gekomen om vrede te brengen, maar het zwaard.” (Matteüs 10:34)

op 17 05 2012 at 11:11 schreef yurp:

GeenStijl en de rest van de roze kliek is oud, sleets, zuur en volledig oninteressant. Wellicht gaat dat zo met alles dat wordt aangeraakt door TMG. Ze moeten steeds harder rucksichtlos schoppen en slaan om nog op enige wijze aandacht te krijgen. Hun tijd is op, afgelopen, ooit was het nog nieuw en leuk, nu is de aftakeling inmiddels in het stadium van vergaande verrotting terechtgekomen.

op 17 05 2012 at 11:20 schreef Jon:

Met Burema in een openbaar debat.. Burema heeft zijn eigen veilige roze fort, waar hij af en toe, goed voorbereid en geredigeerd, een tijding of een handlanger uitstuurt. Gaat hij die veilige omgeving verlaten? Gaat hij zijn speelveld aanpassen? Mooie vraag van Peter dus, want daarmee maak je alles duidelijk.

op 17 05 2012 at 12:20 schreef Mart:

Nanninga heeft het lef om te roepen op twitter dat *ik* niks van Christendom snap.

Blijkbaar heeft ze nooit gehoord van de geldwisselaars die de tempel uit gemept werden.

Maar goed, om het maar eens goed Christelijk te zeggen: “Aan de boom kent men de vruchten”.

Mart

op 17 05 2012 at 12:22 schreef Herbert:

Dat ze bij GS zo boos zijn komt omdat ze zelf zo fijn als gemalen poppenstront zijn. Stuk voor stuk komen ze uit een milieu waar op hele noten wordt gezongen.

En Ralph, wat jij voorstelt is gewoon een methode van de Roze Stürmer. Niet doen dus.

op 17 05 2012 at 12:55 schreef Mart:

Oh nee, het is een of ander veganistisch harmonie-model tutje dat het voor Nanninga opneemt dat mij verwijt niks van Christendom te snappen.

Want Christendom, dat legt van die beperkende regels op.

Weet je wat? Dat maakt geen fuck uit. Nanninga gaat vrijwillig werken voor een organisatie die volgens die regels werkt, dan moet ze niet jammeren als blijkt dat die regels ook jegens haar gehandhaafd worden.

Wel eisen van moslims dat ze zich aanpassen aan hun gastland, maar tegelijk eisen van je Christelijke gastgever dat die zich maar aan jouw normen moet aanpassen. Gotspe, uw naam is Nanninga.

op 17 05 2012 at 15:01 schreef Brenda van der Veer:

Met de opgestoken middelvinger door rood fietsen en dan kwaad worden als anderen zich niet aan de verkeersregels houden. Zie hier, de Nederlandse identiteit waar onze straten vol van zijn.

op 17 05 2012 at 15:27 schreef Bertjoh:

Geen Stijl , het zou verboden moeten worden, slapeloze nachten heb je ervan.

op 17 05 2012 at 15:42 schreef Sofia van der Linde:

Als Annabel Nanninga bij RTL had gezeten dan was ze er waarschijnlijk ook uitgezet. Horken die zich respectloos uitlaten tijdens Dodenherdenking zijn slechte PR.

Annabel Nanninga is gewoon kinderachtig. Als je opzettelijk en zeer publiekelijk fatsoensnormen schendt, dan dien je te accepteren dat je daar mogelijk heel negatieve reacties op krijgt. Als je voor een omroep werkt, dan is imago nu eenmaal belangrijk.

op 17 05 2012 at 15:43 schreef Rafiq:

Hauptredacteur lmao….,

op 17 05 2012 at 15:55 schreef Paul van Buuren:

Is het sowieso niet koddig dat Nanninga op Twitter elke christen voor rotte vis en pedofiliemedeplichtige uitmaakt en dat ze toch wilde meewerken aan een NCRV-programma?

op 17 05 2012 at 16:14 schreef eva s:

Hoho, de oudoom van Auke de Leeuw is niet voor niks gestorven, maar voor de zonden van kwaaie moeke nanninga. Zij is het vleesgeworden argument tegen juryrechtspraak.

op 17 05 2012 at 19:14 schreef Bertjoh:

@ Edo, waar heb ik mensen voor rifapen uitgescholden, mensen de kanker toegewenst etc.

Volgens mij ben je een beetje in de war , en moet je toch wat op je woorden gaan letten. Verder is het misschien goed wat minder te schelden en iets aan je leven te gaan doen? !

op 17 05 2012 at 19:20 schreef Sabian:

‘Aan de boom kent men de vruchten’….mmm, jaaaa-ja.

op 17 05 2012 at 19:51 schreef twitter knier:

Maar de ncrv bande Annabel pas na het klagen van haar leden en die klagers worden door haar “geen stijl” voor nazi uitgemaakt? Vind de ncrv nogal hypocriet. schijnheilig eigenlijk. Annabel was weken terug niet anders als nu.

op 17 05 2012 at 20:07 schreef Rob:

Nooit begrepen wat die troela bij GeenStijl moest, maar ze heeft het schrijftrucje aardig onder de knie. Meer is het ook niet.
Dat je uit de NCRV gepleurd wordt wegens rabiate christenhaat mag niet verbazend zijn. Ik denk dat ik het bij GeenStijl korter zou volhouden, als ik mijn mening over GeenStijl onverkort zou blijven opschrijven.

op 17 05 2012 at 22:07 schreef Krek.:

@Edo: Bert Brussen gaat nóóit de discussie aan op een podium waar hij geen invloed heeft op de edit-knop. Hij discussieert dus alleen op zijn eigen blog en op De Jaap. Daar kan hij namelijk de discussie gewoon kappen als hij het onderspit dreigt to delven. De tegenstander krijgt een IP-ban en klaar is Kees.

Bertjoh is dus niet Bert Brussen.

op 17 05 2012 at 22:09 schreef Krek.:

@Rob: ANanninga doet Bert Brussen beter na dan Bert Brussen zelf.

op 17 05 2012 at 22:50 schreef Ralph van der Geest:

@Herbert (12.22 u), wat stel jij voor dan?
Dat tuig negeren is lijkt mij geen optie.
Een kopje thee met ze drinken evenmin.
Voor inhoudelijke en rationele argumenten alsook normale menselijke gevoelens of gedachten ten aanzien van maatschappelijke problemen…zijn ze te dom voor.
Toch moet dat schorriemorrie bestreden worden.
Ze moeten tot de paria’s van de samenleving gemaakt worden.
Dus denk ik dat ze het leven om te beginnen in hun eigen dagelijkse omgeving zo zuur en onmogelijk gemaakt moet worden dat ze stuk voor stuk spijt als haren op hun hoofd krijgen dat ze überhaupt geboren zijn.
Ik waardeer je meedenken Herbert en alle goede ideeën zijn welkom.

op 17 05 2012 at 22:53 schreef Ralph van der Geest:

O ja, ik wil er nog wel aan toevoegen dat hetgeen ik voorstel, zij in deze of gene vorm al lang in praktijk brengen.
Getuige bijvoorbeeld die hufter van een Rutger Castricum en een lange, droevige lijst van andere voorbeelden.
En ik geloof in dit geval in het gezegde ‘oog om oog…’ en een koekje van eigen deeg maar dan veel erger.

op 18 05 2012 at 00:24 schreef You On A Gin:

* klikt hakken tegen elkaar @ Ralph van der Geest en roept “Jawohl!” *

op 18 05 2012 at 00:49 schreef Haes:

@ Paul van Buuren op 17 05 2012 at 15:55

Ach voor geld smelten de principes van de Roze Khmer immers als sneeuw voor de zon.

op 18 05 2012 at 08:27 schreef Bertjoh:

@Edo,

ik ben inderdaad niet Bert Brussen, ik weet niet eens wie dat is. Ik ken verder ook allerlei andere 3e rangs journalisten die hier rondgaan niet, en wil dat graag zo houden.
Ik ben gelukkig ook niet geobsedeerd door GS.

Verder is mijn generalisatie over marokkanen/moslims grotendeels juist, maar moeilijk voor je te verteren .

Jammer dat je toch weer moet schelden, dat maakt je stukjes des te kanslozer.

op 18 05 2012 at 08:30 schreef Peter:

Werkelijk, Bertjoh, dat een anoniem stuk schuim als jij, die hier trots verkondigt dat-ie z’n hond tegen moskees laat pissen, iemand anders de maat neemt en oordeeltjes velt over ‘schelden’.

op 18 05 2012 at 10:00 schreef Bertjoh:

@ peter,

Dat ik mijn hond tegen de moskee laat pissen is geen schelden. Het is het goed recht van mijn hond, honden hebben daar gewoon recht op gezien hun hond zijn. Als je dat verbiedt raken ze getraumatiseerd. Bovendien zou het hondenracisme zijn .

Ik was hier maar een passant , naar aanleiding van de hysterische vertoning van mevr. Hassnae op TV en heb het hier eigenlijk wel gezien.

Ik vind het maar een treurig scheldsite. Helaas.

op 18 05 2012 at 10:04 schreef Sasha Berkman:

Bertjoh: je generalisatie over marokkanen/moslims zijn grotendeels domme bullshit.
Aangezien je dol bent op pissen en alles wat daar bij komt, raad ik je aan om lid te worden van de PVV, de club voor minderwaardige sujetten.

op 18 05 2012 at 10:34 schreef Peter:

Bertjoh vindt dit maar een ’treurig scheldsite’:

“Beste Peter, we weten al geruime tijd dat Hassnae bij de psychiater loopt, maar ik begin nu ook zo langzamerhand te denken aan een afspraak voor mijnheer Peter himself bij deze hulpverleners.”

“Ik heb bijv een hele lieve hond die graag tegen de moskee om de hoek mag pissen. En niemand van die haatbaarden gaat dat verbieden.”

“Ik was ook nogal geshockeerd door het gekrijs van mevr. Bouazza. Haar optreden bevestigt alleen maar weer de vooroordelen over de domheid en agressie van marokkanen.”

Racisten die de buurtmoskee provoceren door hun hond er tegenaan te laten pissen en die dan sjiek komen doen over ‘schelden’. Ik mag lijden dat zo’n ‘haatbaard’ je hond eens flink te grazen neemt. What goes around, comes around, Bertjoh.

En vanaf nu ben je hier niet meer welkom.

op 18 05 2012 at 10:50 schreef Pyt van der Galiën:

Bertjoh is een ordinaire trol. Des te meer boze reacties, des te gelukkiger Bertjoh is. Don’t feed the trolls. Gewoon negeren, dan gaat hij vanzelf wel weg.

op 18 05 2012 at 10:52 schreef Peter:

Het probleem Bertjoh is inmiddels opgelost.

op 18 05 2012 at 10:58 schreef Herbert:

@Ralph Wat dacht je van adverteerders op GeenStijl aanschrijven. Daar pak je ze mee.

op 18 05 2012 at 13:17 schreef Ralph van der Geest:

@Herbert (10.58), goed idee!

op 18 05 2012 at 13:54 schreef Krek.:

Exact wat ik gisteren op mijn blog schreef: “Het is tijd voor een cordon sanitaire, waarbij redelijke, fatsoenlijke mensen afspreken om in geen geval meer zaken te doen met GeenStijl. Het ontslag van Annabel Nanninga bij de Rijdende Rechter is een mooie eerste stap. Nu zijn de adverteerders aan zet!”

op 18 05 2012 at 13:55 schreef J.vanDijkS:

@Rob
Dat ze bij GS werkt komt denk ik omdat ze haar contract hebben gegeven zonder haar te zien. Enkel afgaande op haar twitter-account en dan vooral haar misleidende avatar waarbij je nog weleens zou kunnen denken dat het misschien nog weleens een mooie vrouw zou kunnen zijn heeft Pritt haar dat contract gegeven in de hoop een ‘lekker wijf’ te scoren op de redactie. Nu zit ie aan haar vast en moet hij zijn keus verdedigen om zijn fout te verbloemen. Volgend jaar vliegt ze als eerste eruit.

op 18 05 2012 at 16:39 schreef twitter knier:

Ik denk dat gs meer door de tegenstanders wordt gelezen dan door de vrienden. En zolang er gelezen wordt zolang zijn er adverteerders. Negeren dus. Ondanks dat ik nu zelf meedoe ;-).. met blogs als deze behouden zij publiek .

op 18 05 2012 at 17:53 schreef You On A Gin:

Volgens mij is GS helemaal niet zo populair (of ‘machtig’) meer als in hun hoogtijdagen.

op 18 05 2012 at 20:09 schreef sabaroth:

Dus volgens GS moet een grapje tijdens de dodenherdenking gewoon kunnen, alleen een echte nsbér zou daarover klagen?
Dus als bv een zekere Hassnae Bouazza het had gedaan hadden ze haar een hardstikke toffe tante gevonden?

op 18 05 2012 at 21:37 schreef You On A Gin:

Consequentie is ver te zoeken bij die klanten, sabaroth.

op 19 05 2012 at 07:05 schreef Weekoverzicht week 20-2012 | Vrijzinnig Evangelisch:

[…] Barmhartigheid: Geenstijl eist op hoge toon dat NCRV de C in de naam waar maakt. Met het advies de link naar Geenstijl verder niet te volgen. […]

op 23 05 2012 at 07:39 schreef Apenkoning:

‘Waarvoor herdenken we op 5 mei eigenlijk de gevallenen in de Tweede Wereldoorlog?’

Herdenken doen we op 4 mei, en we herdenken alle Nederlanders die tijdens en na de Tweede Wereldoorlog door oorlogsgeweld om het leven zijn gekomen.

Mooi stukje Peter

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS