Home » Archief » Blijf bij mij


[08.08.2013]

Blijf bij mij

Hassnae Bouazza

lindsay32
Illustratie: Norman Lindsay

Of ik meewilde naar zijn kamer. We hadden de avond aan de bar van het hotel doorgebracht en nu kwam dan de vraag waar ik op had gehoopt. Die ik eigenlijk ook wel had verwacht. Ik had gezien hoe hij steels naar me keek als hij een slok van zijn wijn nam. Ik voelde me door de drankjes steeds aantrekkelijker en vrijer worden en dacht ‘waarom niet’.

Ik genoot gretig van zijn complimenten, raakte af en toe zijn schouder of hand aan tijdens ons gesprek en lachte hardop om zijn grapjes. Zo nu en dan legde hij zijn hand losjes op mijn knie als hij iets in mijn oor fluisterde of streelde met de rug van zijn wijsvinger mijn wang.

Hij wilde. Ik wilde. We waren ongebonden en al waren we dat niet: we waren ver van huis, alleen en snakten naar wat warmte en elkaars lichaam.

Trilling door mijn lijf

Ik nam een laatste slok, stopte snel de aardbei van mijn cocktail in mijn mond en liet me meevoeren aan zijn hand. Eenmaal in de lift, voelde ik zijn lippen op de mijne. Mijn mond ging open, hij proefde mijn tong. De zijne was nog koud van het ijsblokje waar hij net tevoren op had gekauwd.

Zijn kamer bleek op dezelfde etage als de mijne. We gingen naar binnen en terwijl hij het kaartje in de gleuf deed voor wat licht, voelde ik zijn linkerhand om mijn middel. Er ging een trilling door mijn hele lijf. Wat had ik dit gemist.

Zijn hand ging mijn lichaam af, terwijl ik het zijne steviger tegen me aan voelde. Zijn lippen in mijn hals, zijn hand tegen mijn borst. Ik voelde zijn zware adem. Hij de mijne. Ik draaide me om, hunkerend naar zijn tong. Hij drukte me tegen de muur aan en zo stonden we hartstochtelijk te zoenen – als middelbare scholieren tussen het fietsenrek. Alleen was ons fietsenrek zijn discrete kamer in een posh hotel. Buiten lag de verlichte stad in de verder diepe duisternis. We waren alleen. Ver van huis en vrij om bij elkaar te zijn.

Het verlangen en de lust

We ademden diep, zoenden, tastten elkaars lichaam af, en gingen op zoek naar knopen en ritsen om de kleding niet af te hoeven scheuren. Ik voelde zijn lid, steeds harder wordend, op zoek naar de warmte tussen mijn benen. Ik deed zijn rits open en streelde hem.

Hij nam me wederom bij de hand, ditmaal naar het bed. Terwijl zijn tong met de mijne speelde, trok hij eerst mijn kleren uit en daarna de zijne. Het moment dat ik mijn benen spreidde en hem op me, in me voelde, kreeg ik tranen in mijn ogen. Dit is wat ik wilde. Dat gevoel, dat wil ik elke dag, dacht ik bij mezelf, en sloot mijn benen stevig om hem heen.

Geen plekje bleef ongeroerd op ons lichaam. We waren als twee dorstigen die na dagen van droogte stromend water vinden en uitzinnig worden. We konden geen genoeg van elkaar krijgen. Na elke ontlading vielen onze lippen op elkaar, vonden onze tongen elkaar weer en laaiden het verlangen en de lust onmiddellijk weer op. Zittend, ik op hem, hij op mijn rug, liggend op onze zij. Maar het liefst lag ik op mijn rug, zijn volle gewicht voelend, zijn gezicht in mijn handen. Steeds dieper, steeds intenser. Zo intens dat we zoenden om de schreeuw te onderdrukken.

Twee dagen zijn we binnen gebleven. We bestelden eten via de room service. Lieten de schoonmaakster weten dat de kamer niet opgemaakt hoefde te worden en kwamen de deur niet uit. We konden niet van elkaar afblijven. Elk moment was er die onweerstaanbare aantrekkingskracht, dat onbeheersbare verlangen elkaar aan te raken, in elkaar op te gaan.

Benen gespreid

De laatste ochtend werd ik wakker met een gevoel van verlies en leegte. We zouden ieder weer naar huis moeten. Terug naar de realiteit. Naar de aardse kilte en geestdodende routine. Ik keek hem aan, zoende zijn lijf, nam hem in mijn mond en vroeg me af hoe ik de rest van de komende tijd door zou komen.

Hij keek me glimlachend aan, streelde mijn haar, stond op en tilde me in zijn armen naar de douche. Met mijn benen gespreid om zijn middel, voelde ik de koude muur van de badkamer tegen me aan. Ik huiverde eventjes, tot ik de warme waterstralen tegen me aan voelde, zijn inmiddels vertrouwde tong in mijn mond en hem in mij. Met stevige stoten. Ik keek naar beneden en zag hoe hij in me bewoog, zijn handen onder mijn billen, duwend om steeds dieper in me te komen. Dit wilde ik nooit meer kwijt.

Dit wil ik niet kwijt, fluisterde hij in mijn oor. Mijn ogen sprongen open. Ik omhelsde hem stevig met mijn natte haar voor mijn ogen. Mijn hart vol van zijn woorden: blijf bij mij.

Lees Hassnae Bouazza’s nieuwe website, Aicha Qandisha. Voor alles dat de zinnen prikkelt. O, en koop haar boek, Arabieren Kijken.

Ook meedingen naar een Frontaal Naakte goodie-bag? Met daarin onder andere exclusieve cosmetica van het stijlvolle Japanse merk Yojiya en een gesigneerd exemplaar van Hassnae Bouazza’s Arabieren Kijken. Doe dan mee aan de Zinderende Frontaal Naakte Zomerverhalenwedstrijd. Schrijf een erotisch verhaal en laat de zomerhitte broeien. Lees de spelregels hier.

Hassnae Bouazza, Zinderende Zomerverhalen, 08.08.2013 @ 10:31

[Home]
 

8 Reacties

op 08 08 2013 at 13:53 schreef Colani:

Thuisgekomen OEPS een SOA…

op 08 08 2013 at 14:12 schreef Maarten:

Mooi.

op 08 08 2013 at 14:27 schreef dewanand:

namaste Hassnae, Salaam Aleikum, herdenk de gezalfde harem vrouwen van de profeet,

Het verrastte mij toen ik deze tekst van jou zag en ik keek direct. Ok het is fictie, dus die ‘ik’ ben jij niet en die man is geen Peter of een andere superieure Arische man, waar je zo over fantaseerde vroeger in je Marokkaanse woestijnen bij Koning Hassan op schoot.

Mooie heerlijke verrassing van vandaag, voel mij opeens wat beter want ik had rotweken achter de rug. Heel moeilijk voor mij om schrijvend bruin koelie afval te zijn in Nederland en suriname, paria van paria’s. Wil je niet iets erotisch over mij schrijven, echt met mijn naam Waldo Dewanand, en iets homo erotisch, wild, enz hoe een superieure blanke homoman mij pakt. Ik zou je hiervoor willen belonen met een speciaal loflied in dichtvorm, over jou en Peter en FN. Mijn verzoekje hierbij,

ga zo door Hassnae,

Met nog honderdduizend ijverige en diep door denkende, tippelende Marokkilander meiden als jou neemt de beschaving hier in Nederland significant toe, met of zonder doekjes en panties aan,

Dewanand en Wieroe
delft

op 08 08 2013 at 17:07 schreef Thomas E:

De erotiek in dit verhaal krijgt een ontroerende extra dimensie door de laatste zin: “Mijn hart vol van zijn woorden: blijf bij mij.” Mooi, Hassnae!

op 08 08 2013 at 20:39 schreef dewanand:

Deze halve zin uit deze tekst van Hassnae is zo lekker oermarokkaans denk ik, of iets uit mijn eigen primitieve Surinaamse hindoe/neger beschaving, ja hierom dragen onze wilde bruine en zwarte jonge meiden in de hete jungle dus die pangi’s he, schaamlapjes, zonder hinderlijk ondergoed, lekker snel praktisch:

‘en gingen op zoek naar knopen en ritsen om de kleding niet af te hoeven scheuren. ‘

En deze zin onder is klein beetje klassiek islamitisch, uit de tijd van de eerste Kalifaat, zo lijkt het:

‘We waren als twee dorstigen die na dagen van droogte stromend water vinden en uitzinnig worden. ‘

Ik wil eens klassiek smerige, gekke koelie/hindoe apen stijl proberen, heb er wel al paar staan op site, denk aan
‘Koelievrij Nederland’

Wilde koelie apen erotische schrijfstijl zou Peter hier niet willen denk ik, maar ik zal het erop wagen, kijken of ik en Wieroe nog niet dement zijn, samen gaan wij het schrijven.

dewanand en wieroe

op 08 08 2013 at 21:08 schreef Sasha Berkman:

best wel geil :)

op 09 08 2013 at 19:49 schreef Lianne:

Passie zoals het moet. Fijn!

op 13 08 2013 at 07:57 schreef Haes:

Hassnae gaat winnen en niet omdat ze Peters vriendin is! Prachtig verhaal.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS