Home » Archief » Bloeddorstige Arabieren


[24.11.2015]

Bloeddorstige Arabieren

Peter Breedveld

yuko4
Foto: Yuko Kashiwagi in Killers on Parade

Na de aanslagen in Parijs slaat ook in Amerika de paniek toe. Dergelijke aanslagen op ‘soft targets‘ zouden daar ook kunnen gebeuren! “Soft targets?” vraagt Sandy Phillips zich in dit artikel af, “bedoel je een school? Een bioscoop? een kerk? Want dat hebben we al gehad, alleen waren de daders geen Arabische moslims maar ‘onze eigen mensen’.”

Phillips’ dochter kwam drie jaar geleden om in een bioscoop, waar een witte man in het rond begon te schieten. Berichten over massamoordpartijen bereiken ons regelmatig van over de Grote Oceaan, waarna mensen het Amerikaanse grondwettelijke recht om wapens te dragen ter discussie proberen te stellen en onmiddellijk door de wapenlobby worden kaltgestellt omdat zulks ‘politiek bedrijven over de nog warme lijken van de slachtoffers’ wordt genoemd.

Amerikaanse massamoorden

Dergelijke drama’s zullen dus altijd blijven plaatshebben in bioscopen, op scholen, in kerken en winkelcentra, maar niemand raakt ervan in paniek. Iedereen blijft gewoon films kijken en winkelen. Dat je het loodje kunt leggen omdat een blanke man het opeens op zijn heupen krijgt, wordt als een fact of life geaccepteerd. Er worden grappen over gemaakt. Op sociale media komt bijvoorbeeld regelmatig een foto langs van een chocoladereep in het kogelmagazijn van een pistool: de enige manier om je zelf meegebrachte snoep langs de strenge bewaking een bioscoop in te krijgen. Ik vergeet nooit meer een grap in de film The Yakuza, die ik minstens dertig jaar geleden voor het laatst zag: “Als een Japanner gek wordt, doet hij het raam dicht en doodt hij zichzelf; als een Amerikaan gek wordt, doet hij het raam open en schiet hij een paar onbekenden dood.”

Het verschil tussen de Amerikaanse massamoorden en de aanslagen zoals in Parijs is de vrees, bij politiek gemotiveerd geweld, dat dit nog maar het begin is, dat ons meer te wachten staat, legt terrorismedeskundige Jeffrey Simon uit in het artikel dat ik hierboven aanhaalde. Maar terreuraanslagen houden altijd een keer op. Het is waarschijnlijk ontluisterend nieuws voor de journalisten, analisten, politici en Domrechtse bloggers, maar het zou kunnen dat er na Parijs (voorlopig) niks meer gebeurt.

Anders Breivik

Terwijl er gegarandeerd wéér witte mannen in het rond zullen gaan schieten in winkelcentra of theaters. Dat beperkt zich niet tot de VS alleen. In Duitsland richtte een witte jongeman een paar jaar geleden een bloedbad aan op een school, in Alphen aan den Rijn maakte een witte jongeman vele slachtoffers in een winkelcentrum, in Apeldoorn richtte een witte jongeman een slachtpartij aan tijdens Koninginnedag (gebeurt dit soort dingen relatief vaak in Nederland of ligt dat aan mij?), vorig jaar vloog een witte jongeman een vliegtuig vol passagiers tegen een berg en we vergeten natuurlijk Anders Breivik niet.

Nooit slaat na zo’n aanslag de massahysterie toe, wordt het openbare leven platgelegd, blèren politici over keihard aanpakken en het opheffen van onze privacy. Er zal nooit een debat zijn over wat het nou precies is, dat witte mannen (sommige witte mannen!) tot van die tikkende tijdbommen maakt, die zich gewoon onder ons bevinden. Wie het waagt om te wijzen op de extreemrechtse sympathieën van de daders, op het feit dat Geert Wilders Breiviks grote inspirator was, wordt onmiddellijk de mond gesnoerd. Wie nu nog over Breivik begint, krijgt zelfs de Linkse Kerk over zich heen. Het is een groot taboe.

Salafisme en jihadisme

Maar na Parijs is het bal voor de islamofoben. Dat het aan de islam ligt, weet iedereen zeker. Arthur van Amerongen, die jaren geleden een boek schreef over de Belgische wijk Molenbeek (althans, dat zegt iedereen, maar in werkelijkheid gaat het boek over zijn eigen endeldarm, zoals al het werk van Van Amerongen over zijn eigen endeldarm gaat, of hij nou in Molenbeek, Libanon, Marokko of Brazilië is, we komen nooit meer te weten dan de over de flora en fauna in Van Amerongens eigen endeldarm), weet niks anders te melden dan dat het de islam is. ‘Mijn specialiteit is salafisme en jihadisme’. Nee, Van Amerongen, jouw specialiteit is je eigen endeldarm. En goedkope drank.

Ik kan niet begrijpen dat als je in Molenbeek loopt, of in een Parijse banlieue, dat je dan concludeert dat islam het probleem is. Je ziet in één opslag dat het dat niet is. Maar Van Amerongen is net als wij opgegroeid in een cultuur waarin de angst voor de bloeddorstige Arabier (en dus voor de moslim) er is ingepompt.

Romig witte borsten

Ik heb dat zelf pas heel laat in de gaten gehad, maar als je nagaat in hoeveel avonturenromans en Hollywoodfilms blanke, Westerse vrouwen worden bedreigd door wrede Arabieren, de geile waanzin op hun afzichtelijke koppen gegroefd, slaat de schrik je om het hart. Kijk naar de afbeelding waarmee Joost Niemöller zijn Twitterpagina heeft versierd. Dergelijke covers van pulpboekjes heb ik ook eens als illustratie voor Frontaal Naakt gebruikt. Ze waren vroeger alomtegenwoordig, voor 20 cent te koop. Het hoort bij ons collectieve beeldidioom. In de kunst is het ook honderden jaren lang een veelgebruikt motief geweest, de blanke slavin als slachtoffer van de geile Arabier. Als kind zag ik op televisie de serie Angelique, waarin de hoofdpersoon als slavin wordt verkocht op een Arabische markt waar hele vieze Arabieren veel geld voor haar bieden. Ze worden helemaal dol als een Arabier Angeliques top afrukt, om haar volle, romig witte borsten te tonen.

Witte mannen zien we altijd opgevoerd als goedgemanierde, koene helden, oosterse mannen als sluwe, geile, wrede roofdieren. Daarom beschouwen we Tristan van der Vlis als uitzondering en bevestigt een moslimterrorist het beeld dat we hebben van moslims. Daarom wordt het als zoete koek geslikt dat een dronken douche-bag, die maandenlang in Molenbeek rondloopt, daar de sociale misstanden en de armoede ziet, concludeert dat islam geen liefde is. Zo zijn we geprogrammeerd.

Russisch gas

We willen niet meer weten. Altans, ik wil meer weten en u ook en daarom bent u vast geïnteresseerd in dit artikel van Nafeez Ahmed, completer zult u het voorlopig niet lezen. Over de steun voor Daesh van onze eigen NAVO-bondgenoten, van Turkije, dat liever Koerden bombardeert en hoe de VS Assad lieten vallen omdat hij niet wilde meewerken aan een nieuwe pijplijn voor olie en gas om Europa minder afhankelijk te maken van Russisch gas.

Boem.

En daarom komt islamofobie onze overheden zo goed uit, en doet Lodewijk Asscher er niets aan. Islamofobie is de nieuwe opium voor het volk. Ze maakt u blind voor het feit dat François Hollande indirect steun verleent aan de daders van de terreuraanslagen op zijn eigen land.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 24.11.2015 @ 09:24

[Home]
 

25 Reacties

op 24 11 2015 at 10:14 schreef MNb:

Het stuk van Nafeez Ahmed is verplicht leesvoer voor iedereen die wil weten hoe het zit. Het laat trouwens ook zien wat journalistiek zou moeten zijn en in Nld. al vele jaren niet meer is.

op 24 11 2015 at 10:28 schreef Egbert:

Arthur van Amerongen:
In Molenbeek zag ik voor mijn ogen criminele Marokkanen salafist worden. WHoehaha. Lees je uitspraak eens terug. (Kop in je kont = logica kwijt?).

Ik vind het grappig om die linkse Belgen nu op hun bek te zien gaan. Je gelijk halen over 130 doden, daar een ‘bewijs’ in zien zelfs. (Nou jij weer, Annabel. Met je enkele jood).

op 24 11 2015 at 12:22 schreef Suzan:

Rare beperkte mensen hier!

op 24 11 2015 at 13:28 schreef Rob Bloemkolk:

Voor de lezers van het stuk van Nafeez Ahmed: dit (15 minuten durende) interview met Midden Oosten correspondent Robert Fisk gaat in op de historische achtergronden en de geopolitieke dimensie van het ISIS conflict. http://tvo.org/video/programs/the-agenda-with-steve-paikin/how-isis-threatens-the-world

op 24 11 2015 at 14:04 schreef jacobus:

Rare beperkte opmerking suzan.

op 24 11 2015 at 14:54 schreef Sasha Berkman:

Je gelijk is al weer aangetoond

op 24 11 2015 at 15:17 schreef machiel:

Goed stuk, en ook een zeer lezenswaardige link naar het artikel van Nafeez Ahmed.

op 24 11 2015 at 16:45 schreef Ralph van der Geest:

Van die illustraties waarin wrede, afzichtelijke, bloeddorstige en superenge Arabieren staan afgebeeld komen we nog steeds tegen. Bijvoorbeeld in het vod van die xenofobe fluim Vandermeersch: http://www.krapuul.nl/samenleving/media-blog/981157/peter-vandermeersch-is-een-xenofobe-fluim/
Daarom denk ik bij de NRC altijd gelijk aan Der Stürmer.

op 24 11 2015 at 22:00 schreef Egbert:

Niet vergeten dat Jort Kelder (vriend-adviseur van Rutte) al in januari in DWDD opriep tot “we moeten tegen-terreur plegen”. Mathijs van Nieuwkerk gaf geen krimp.

op 24 11 2015 at 22:52 schreef vraagteken:

Met je blote kont dartelen in een roze pluche veld en genieten van de dankbare vluchtelingen… Genieten.
Want onvrede bestaat niet, zeker niet omdat al het kwaad beperkt is tot de blanke racist.
Geschiedenis kent geen andere twist.
En de nalatenschap van de kinderen van een volk verkwanselen voor een subjectieve overtuiging..
Dat is het mooiste wat er is. To die for.
Hoogverraad is een illusie.

Als ik u zie…

op 25 11 2015 at 00:41 schreef Tim:

Ik vroeg me tot voor kort wel eens af waarom IS geen aanslag pleegt tegen hen die écht de zelfbenoemde vijand van IS zijn. Wilders, Gatestone, GS, Pat Condell (en kennelijk ook Jord Kelder), et cetera, et cetera. Genoeg vijandelijke doelwitten, sommige niet al te goed beschermd.

Maar toen bedacht ik me dat dit helemaal niet de vijanden van IS zijn. Deze ‘vijanden’ beogen namelijk precies hetzelfde als IS: oorlog, hier in onze straten. IS zal wel gek zijn om een aanslag te plegen op diegenen die exact hetzelfde doel voor ogen hebben.

op 25 11 2015 at 00:55 schreef dewanand:

Cit REF van Peter’s tekst:

‘Als kind zag ik op televisie de serie Angelique, waarin de hoofdpersoon als slavin wordt verkocht op een Arabische markt waar hele vieze Arabieren veel geld voor haar bieden. Ze worden helemaal dol als een Arabier Angeliques top afrukt, om haar volle, romig witte borsten te tonen.’

‘Witte mannen zien we altijd opgevoerd als goedgemanierde, koene helden, oosterse mannen als sluwe, geile, wrede roofdieren.’

— Antw aan Peter:

dit zijn toch culturele, en raciale ingebrande archetypen van elkaar en die ontstaan automatisch als twee volkeren elkaar eeuwenlang neuken en verneuken.

Kijk hiernaar, een orgie van mariniers, van alle rassen, nou alle vrome, diepgelovige hindoes, christenen en moslims gruwen hiervan.

http://www.bravotube.net/videos/sexy-marine-party-turns-into-a-wild-orgy-with-slutty-babes/?promoid=adwank

ps
Wieroe heeft over deze liefdevolle, extatische interraciale orgie nu een nieuwe karmische theorie ontwikkeld.

Waarom maakt hard porno mensen zo gelukzalig, in hogere trance, uitzinnig genietend?? Mysterieus gewoon. Nu heeft Wieroe dit raadsel voor mij opgelost.

op 25 11 2015 at 20:14 schreef Hermann:

Hoe mensen radicaliseren, dat schijnt onvoldoende onderzocht te zijn. De indruk bestaat, dat ze eerst radicaliseren en er dan een ‘object’ bij zoeken. Nadat men zich radicale ideeën gevormd heeft, zoekt men de bijbehorende club (neonazi’s, moskee etc.).
Hier wordt er wat over verteld (na 13 min.):

http://www.arte.tv/guide/de/060828-058-A/28-minuten?autoplay=1

Niet de minsten lijkt me, die erover vertellen. Diametraal tegenover datgene, wat er in Nederland verteld wordt.

In dit verband (hoe men kan radicaliseren) de film/docu ‘Point and shoot’:

https://www.youtube.com/watch?v=vU7kK3r4tg0

Hier een andere mening, wat in de Nederlandse media geen aandacht krijgt. Milo Rau ziet overeenkomsten met de RAF, maar misschien is het beter te stellen, dat er overeenkomsten met de neonazi’s zijn:

http://www.zeit.de/kultur/2015-11/milo-rau-interview-bruessel-salafismus

op 25 11 2015 at 21:10 schreef Waldo van Dungen:

Hermann,

Interessante benadering neonazi’s zoeken hun eigen club e.g. PVDA en radicale moslims de Moskee. Moeten we nu de Moskee’s en de PVDA verbieden.

:-))

op 25 11 2015 at 22:25 schreef Egbert:

(OT) tweet van het jaar: Sandra S vs Bosma (PVV)

Voor eigen politiek gewin mij willens en wetens in gevaar brengen en zelf schuilen achter beveiligers. Laffe hond!

op 25 11 2015 at 23:02 schreef dewanand:

ref cit:
op 25 11 2015 at 20:14 schreef Hermann:

‘Hoe mensen radicaliseren, dat schijnt onvoldoende onderzocht te zijn. De indruk bestaat, dat ze eerst radicaliseren en er dan een ‘object’ bij zoeken. Nadat men zich radicale ideeën gevormd heeft, zoekt men de bijbehorende club (neonazi’s, moskee etc.).’

——- verzoekje v HERmann:
he joh, wist je niet dat ik vroeger radicaliseerde en (helaas) als half moslim/ half hindoe/ kwart nazi duitser, toch nog koos voor het Hindoe Fundamentalisme ipv Moslim fundamentalist of duitse Nassie uitvreter???

Maar helaas, mijn enige katten zoontje, Wieroe de Grote, radicaliseerde afgelopen jaren en nu is hij een beroemde Hindoe Nassie (homo)kat uit delft apartheidsstad nr 1 van nederland. Google koeliepoes dan vind je zijn pic met haren, soms wel op twee poten en met lingerie aan als koeliestoeipoes.

Ga eens onderzoeken waarom vieszwarte, zwartharige Koeliepoesjes vaker radicaliseren dan doekjespoesjes in Nederland.

Heb je wel ooit een levensgrote, wilde Hollandse Veenpoes gezien waar rood licht op scheen in het donker???

op 26 11 2015 at 09:50 schreef Hermann:

@ dewanand
U bedoelt deze koeliepoes, naar ik veronderstel:
http://forum.politics.be/attachment.php?s=d6b1dd08e1173377e7b4787517241b2f&attachmentid=98503&stc=1&d=1433980380

Heb je wel eens naar doekjespoesjes buiten Nederland gekeken. Met of zonder uniform, wat U blieft.

https://www.google.nl/search?q=weibliche+neonazis&espv=2&biw=1920&bih=955&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiukKT82a3JAhXEiQ8KHXluBwoQsAQIHA

op 26 11 2015 at 18:02 schreef dewanand:

ja ja hahahha mooie pics, die eerste is de Katten God van Wieroe. Hete, wilde Koeliepoesjes kan je hier bekijken, meesten zijn heter dan 18,88 graden C:

http://www.jerk-off-pics.com/category/indian/?4x29x846539

Ja joh Hermann, sommige koeliepoesjes hebben magische blikken en kunnen je dus bezweren, en je bent dan ingepakt en verkocht, rijp voor IC jarenlang, afgewerkt met een dodelijke blik. Ken je dit???

ziehier, onderzoek verband apen en memsapen, zoals wij, deskundige univ, als je dit goed bestudeerd dan ontdek je dat wij voor 97,6 procent doodgewone Chimps zijn, die 2,4 procent DNA is afwijkend van alles in de natuur en exobiologen beweren nu dat het van 13 buitenaardse beschavingen afkomstig is.

http://pers.uu.nl/liesbeth-sterck-apen-gedrag-intelligentie-mensen

Zelf geloof ik nu dat ik een soort verder geevolueerde DATA SAPIENS moet zijn met bruine koelie apen kleur. Data Sapiens consumeert grote hoeveelheden data, bits en bytes nu via internet, en paart minder dan homo sapiens. Ander aspect is de aanzienlijke cyber porno consumptie van Data Sapiens.

Wieroe wil nu een mooie nazi uniform voor slimme koeliepoesjes, compleet met oversized peniskoker en SS katten kopje.

op 27 11 2015 at 11:50 schreef Hermann:

@ Waldo van Dungen.
Intrigerend rechtbankverslag van de moeder van Uwe Böhnhardt tijdens het NSU proces.

http://www.nsu-watch.info/2013/11/protokoll-57-verhandlungstag-19-november-2013/

http://www.nsu-watch.info/2013/11/protokoll-58-verhandlungstag-20-november-2013/

Het ondersteund de theorie, dat het radicaliseringsproces al lang in gang is gezet, voordat een ‘project’ is gevonden.

En als een veroordeelde neonazi zich aansluit bij een christelijke kerkgemeenschap en wil vechten tegen de islamisering van het avondland, ziet dat er zo uit. Voor € 1200,- per jaar is een lidmaatschap te koop.

http://globalresistance.webs.com/

op 27 11 2015 at 18:26 schreef Hermann:

Er zullen zich niet veel inwoners uit Nederland herinneren (mensen van Turkse en Koerdische afkomst eerder), dat in de Keupstraße in Köln een bom met draadnagels is geëxplodeerd, soortgelijk als in Boston, wat zich veel meer mensen zullen herinneren.

Na 10 jaar wordt er nog herinnerd.

https://www.youtube.com/watch?v=Ayb_EoSTX_U

Nog steeds onduidelijk, wie dat gedaan heeft.

https://www.youtube.com/watch?v=5D1XPxXrnfg

De NSU zou daarvoor verantwoordelijk zijn.

Hier komt Prof. Dr. Siegmund Mundlos aan ’t woord, de vader van Uwe Mundlos.

http://www.nsu-watch.info/2013/12/protokoll-69-verhandlungstag-18-dezember-2013/

http://www.nsu-watch.info/2013/12/protokoll-70-verhandlungstag-19-dezember-2013/

En de moeder van Uwe Mundlos.

http://www.nsu-watch.info/2014/04/protokoll-102-verhandlungstag-3-april-2014/

De manier van radicaliseren komt grotendeels overeen met hoe Uwe Böhnhardt radicaliseerde.

Dit heeft niets met het ‘Christen-zijn’ te doen, als dat de Islam te maken heeft met een andere vorm van terreur. Soortgelijke rechtbankverslagen van mensen met islamitische achtergrond ken ik niet, maar dat zal niet veel verschillen met deze rechtbankverslagen.

op 28 11 2015 at 01:17 schreef dewanand:

Ref cit:
op 27 11 2015 at 18:26 schreef Hermann:

‘Er zullen zich niet veel inwoners uit Nederland herinneren (mensen van Turkse en Koerdische afkomst eerder), dat in de Keupstraße in Köln een bom met draadnagels is geëxplodeerd, soortgelijk als in Boston, wat zich veel meer mensen zullen herinneren.’

——- verzoek mail mij Hermann,

hi Hermann,
misschien moet je mij mailen, want ik wil weten hoe jij denkt over de zelfdeportatie van hindoestaanse mannen, zie deze radicale tekst van mij, hfst:

H5. Zelfdeportatie Hindoestanen in Nederland

http://www.dewanand.com/wfor1308.htm

Feitelijk willen Wieroe en ik de evolutie in nederland versnellen en een handje helpen door alle mannen van inferieure, Unterkoelie afkomst alvast te verplichten tot zelfdeportatie en het beste is dus om de ruim 60.000 lagere hindoestaanse mannen hiervoor te gebruiken als proefkonijnen, en pilot project binnen 9 maanden.

De hete, bruingebakken hindoe meiden die dan achterblijven hebben geen keus daarna dan te paren met hogere, superieure, groter geschapen blanke Ubermannen en zo help je de evolutie in nederland een handje.

Nou Hermann, ik was reeds in 1993 al geradicaliseert, en je moet mij mailen.

op 29 11 2015 at 15:35 schreef Hermann:

@ dewanand
De Neanderthaler deed ’t met de Homo sapiens, of omgekeerd, en kreeg nageslacht. Iets wat wetenschappers voor onmogelijk gehouden hadden. Wieroe kan ’t nog zo vaak met de hond van de buren proberen, maar geen doggykittens.

http://historianet.nl/cultuur/archeologie/dna-detectives-lossen-oeroude-raadsels-op

Mijn bijdragen gaan meestal, n.a.v. de NSU, over de ondemocratische wijze waarop Duitsland, en uiteraard Nederland, met o.a de grondrechten, politieke controle en verantwoording van de veiligheidsdiensten enz. om gaat. In Nederland lijkt er haast een volkomen censuur te zijn, in Duitsland komt er via de msm nog wel eens wat naar boven (1). En er wordt gelekt(2).
Ad (1)
http://www.nachdenkseiten.de/?p=28997
http://www.nachdenkseiten.de/?p=21155

Ad (2)
https://dl.dropboxusercontent.com/u/90473049/Rechtsex_bewaffneter_Kampf_BfV_Dienstgebrauch.pdf

Midden van pag. 16 had de overheid nog de namen van Uwe Mundlos, Uwe Böhnhardt en Beate Zschäpe, en wel in 2003.

In Nederland mogen rechters wetgeving niet aan de grondwet toetsen (Maarten!, #6 dec.2015-jan.2016, blz. 28).

op 03 12 2015 at 06:19 schreef sfas:

U bent bekend met de film *Reel Bad Arabs: How Hollywood Vilifies a People*? Een aanrader, http://www.reelbadarabs.com/ .

Is wel op YouTube te vinden, bijv. momenteel op https://www.youtube.com/watch?v=aKD3CnPJNOE .

op 04 12 2015 at 23:23 schreef Holkmeier:

Erg he, propaganda:
Maar nog erger is propaganda in een dictatuur:
http://www.human.nl/blog/daily-pam/5-november.html

Vind je het ook erger, sfas, wanneer propaganda in een dictatuur niet kan worden tegengesproken, dan wanneer propaganda zoals in de USA gewoon openlijk in vrije pers aangekaart en bestreden kan worden?

De pen versus de gewelddadige censuur, weetjewel? Of was je dat verschil misschien een beetje uit het ooog?

op 04 12 2015 at 23:50 schreef Peter:

Ik begin dat autistische gepreek een beetje zat te worden, lulhannes. Rot dus maar weer snel op.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS