Home » Archief » Botte hond


[28.06.2011]

Botte hond

Peter Breedveld

Er is een hoop te doen rond de krachttermen die het Amersfoortse PvdA-raadslid Youssef El Messaoudi op Twitter heeft gebruikt. ’Droplul’, ‘botte hond’ en ‘PVV-fascist’, tekende het Algemeen Dagblad op. Bij de term ‘botte hond’ begon bij mij meteen de argwaan, want tegen wie heeft hij dat precies gezegd? Precies, tegen een twitteraar die zichzelf Bottehund noemt.

Bottehund ken ik al een poosje, een totaal geobsedeerde gek die de hele godganse dag bezig is mensen verdacht te maken als ‘islamofascist’, ‘islamlikker’, ‘dhimmie’, ‘wegbereider van het islamofascisme’ enzovoort. Jankt daartussen door dat hij wordt bedreigd, hoewel er over hem niets bekend is, zelfs geen mailadres. Een onvermoeibare zuiger, die gelijkgezinden mobiliseert voor virtuele treitercampagnes tegen mensen met hem onwelgevallige meningen. Een paar jaar geleden was hij de GeenStijl-reaguurder met de meeste ‘reaguursels’, en dan hebben we het over een duizelingwekkend aantal breedsprakerige hersenscheten, iets van een miljoenmiljard. Rond dezelfde tijd is hij nog een poosje geblockt door GeenStijl, wegens het bedreigen van sterreporter Rutger Castricum.

Het is deze anonieme, racistische psychopaat die zelf de naam ‘Bottehund’ heeft gekozen en die door El Massaoudi ‘botte hond’ werd genoemd, in antwoord op de volgende tweet:

‘Jouw soort leert het nooit. Weer beginnen over anderen. Import van jouw soort blijkt steeds meer een vergissing’.

Geen woord daarover in het AD-bericht. Ook niet in het racistische, hypocriete lasterstukje van grand wizard Marck Burema, trouwens. Het is heel geaccepteerd om allochtonen anoniem te belagen met racistische generaliseringen over ‘jouw soort’ en die allochtonen worden dan geacht gedwee het hoofd te buigen en te zeggen: “Excuses, Toean, vergeef het deze minderwaardige kleurling alstublieft, Toean. “

Het is toch van de ratten besnuffeld dat je iemand, die zichzelf ‘Bottehund’ noemt, die nota bene een plaatje van een hond als avatar heeft, niet zou mogen aanspreken als ‘botte hond’? Dat het AD dan dáár een nummertje van gaat zitten maken, in plaats van van de racistische sneren die zo’n anonieme, laffe hond met de kracht en snelheid van een mitrailleurvuur van zich afschiet?

Drop lul ’ (is één woord, Youssef!) was een reactie op een tweet van ‘Captn_Caveman’ (maar waag het niet hem ‘holbewoner’ te noemen!) die El Messaoudi uitschold voor ‘ slappe lul’. Is de verontwaardiging over het gescheld van de PvdA’er dan niet erg selectief? Ik vind van wel. Vooral ook omdat half Nederland zo opgetogen was over de carte blanche, die Geert Wilders vorige week van de rechter kreeg om allochtonen ‘in het kader van het maatschappelijke debat’ lekker verrot te schelden en verdacht te maken. Waarom mag een PvdA-politicus niet wat een PVV-politicus wel mag? Omdat het een Marokkaan is, lieve mensen, en omdat hier in Nederland de facto Apartheid wordt bedreven.

El Messaoudi heeft groot gelijk. Bottehund is een botte hond, Captn_Caveman heeft dat ‘droplul’ dubbel en dwars verdiend en de etterbakken die hem op Twitter belagen en proberen hem verdacht te maken als iemand die het verstoren van begrafenisstoeten vergoelijkt, zijn PVV-fascisten. We moesten maar niet zo schijnheilig geschokt doen over een paar krachttermen aan het adres van een groepje werklozen dat de hele dag niks anders doet dan mensen het leven zuur maken en racistische haatpropaganda bedrijven.

Door al het tumult raakt zijn boodschap ingesneeuwd, namelijk dat de dreigementen aan het adres van de Bilalschool niet te tolereren zijn en ook heeft hij inmiddels – vaste prik na een berichtje van haatzaaier Marck Burema – een paar honderd bedreigingen mogen ontvangen.

Ik kan me wel een beetje voorstellen wat El Messaoudi doormaakt – terreur van de Roze Khmer, de druk uit zijn directe omgeving, een stroom van tendentieuze krantenberichten – en daarom wil ik hem een hart onder de riem steken: hou je taai, laat het overwaaien en keep fighting the good fight, Youssef! Laat je niet kisten door het schorem.

Peter Breedveld vindt Nederland steeds enger en naargeestiger worden.

Peter Breedveld, 28.06.2011 @ 17:01

[Home]
 

101 Reacties

op 28 06 2011 at 17:26 schreef Josje:

Dit spreekt andermaal voor jou, Peter. Voor iemand opkomen die nu in dezelfde shit zit als jij toendertijd, getuigt van karakter.

op 28 06 2011 at 17:47 schreef dick jansen:

Nou Peter, dat hart en die riem hebben dan weinig geholpen. Uitgebreide excuses op de site van de PvdA-Amersfoort.
En inderdaad, laat je niet kisten, daar is het ook mee begonnen.

op 28 06 2011 at 17:53 schreef You On A Gin:

Ha! Ik moest inderdaad ook aan de persoon bottehond denken. Een beetje gefrustreerde, bange man met tijd te veel?

Is er dan nog wel iets leuk aan dat twitter? Het enige wat ik er altijd van hoor is mensen die elkaar uitschelden en bedreigen, tussen de wathebikvandaaggegeten en nettochzoontzettendlekkergepoept berichten door.

Schreef bottehond overigens ook niet voor Het Vrije Volk?

En tja, dat “jouw soort”. Zo’n uiterst discriminerende kwalificatie, ze zullen er wel “moslim immigranten” mee bedoelen, maar het impliceert dan ook Berbers, ‘Arabieren’, Somaliërs, Bosniërs, Indonesiërs… multi-raciaal in dat geval, en dat terwijl de gemiddelde figuur die zich van zulke termen bedient niet eens het verschil ziet tussen een Turk en een Noord-Afrikaan. Laat staan dat tussen een Pool en een Bosnische moslim.

op 28 06 2011 at 18:07 schreef herman van der helm:

“Peter Breedveld vindt Nederland steeds enger en naargeestiger worden.”

Ik ben het met je eens als je het internet, politiek en de media bedoelt. Maar in real life valt het reuze mee vind ik.
Ik geniet met volle teugen van wat het leven te bieden heeft en dat is heel veel in mijn ogen.

op 28 06 2011 at 18:10 schreef Hans Langbroek:

Niet alleen naargeestiger. Ook steeds hysterischer wat betreft reacties op gebeurtenissen, dingen die gezegd worden, zaken die geregeld worden, en internationale stromingen waarin we als land als geheel in verzeild raken.

Er lijkt sinds begin deze eeuw een soort hysterievirus rond te waren, en niemand van de landsbewoners lijkt gevrijwaard te zijn van besmetting. Dit virtuele virus is volgens mij ergens in de jaren ’70 of ’80 het land binnen gekomen, en nooit meer weg gegaan.

op 28 06 2011 at 18:17 schreef Marc van A:

Peter Breedveld is niet de enige…..

op 28 06 2011 at 18:26 schreef Wazzup:

Dit is nou wat je een storm in een glas water noemt.

op 28 06 2011 at 18:38 schreef Pyt van der Galiën:

Doodzonde dat hij zich – naar ik aanneem onder druk van zijn partij – heeft laten overhalen zijn excuses aan te bieden. Het wachten is wat mij betreft op de eerste politicus die iedereen een omhooggestoken middelvinger geeft en er vervolgens nog een schepje bovenop doet. Die politicus zou wat mij betreft een medaille verdienen.

Overigens weten we natuurlijk allemaal dat Marck bedreigingen een schande vindt en dat Marck elke verantwoordelijkheid voor bedreigingen verre van zich werpt.

op 28 06 2011 at 18:40 schreef Bigpete:

Ik heb het al vaker gezegd en blijf het zeggen, elke digitale scheet wordt 1000 keer uitvergroot en vervolgens is het “nieuws”. Twitter dan gewoon niet.

Ik heb geen mening over die meneer met moeilijke naam maar wel een gemeend advies: don’t argue with idiots, they’ll drag down to your level and beat you with their experience…

op 28 06 2011 at 19:43 schreef Misantroop:

Botthond zegt op Twitter zojuist tegen iemand dat zijn kinderen Joods zijn. Het is er dus ‘gewoon zo eentje’.

op 28 06 2011 at 20:17 schreef Pyt van der Galiën:

Je bedoelt dat immigratie de racisten een excuus gaf eens flink loos te gaan, Eliveld?

op 28 06 2011 at 20:33 schreef Sasha Berkman:

respect voor jouw BigPete voor deze posting.

op 28 06 2011 at 20:34 schreef Botte hond - Maroc.NL Forums:

[…] hond [28.06.2011] Botte hond Peter Breedveld Er is een hoop te doen rond de krachttermen die het Amersfoortse PvdA-raadslid […]

op 28 06 2011 at 20:38 schreef Sasha Berkman:

Een echte PVVer, ene marc uit den haag. Hij reageerde als volgt op dit bericht in het AD:

marc den haag

@Jenna, oog om oog vind jij terecht. MOOI dus ik mag van nu af aan iedere rouwstoet met een overleden moslim bekogelen met hamlappen en een varkenskop op de motorkap leggen? En als ze dan gaan klagen hebben ZIJ het verkeert geïntrepeteerd en is dit gewoon ONZE cultuur.

Voor wie denkt zo’n zak stront eigenlijk te spreken?

op 28 06 2011 at 20:49 schreef Sasha Berkman:

“de multicultuur” ou jij blij worden als we alle joden, moslims en niet blanken Nederland uitschoppen?
De kern van de zaak is dat rechts nederland massaal buitenlandse goedkope loonslaven in ons land geimporteerd heeft en de gevolgen daarvan wijten aan links.
Zo’n Wilders is bv volkomen schaamteloos als hij twittert dat de PvdA ons 60 jaar multicul ellende heeft opgeleverd. Dat dat een leugen is weet de schoft wel, maar hij zegt het toch. Wij hebben daar een woord voor: leugenaar.

op 28 06 2011 at 21:18 schreef Pyt van der Galiën:

Eli, je kunt best een debat voeren over immigratie of de multiculturele samenleving. Ik geef meteen toe dat ik daar vroeger wel erg naïef over dacht en de sociale gevolgen in met name de oude wijken in de grote steden onderschatte.

Maar je weet net zo goed als ik dat de lui waarover Peter Breedveld hierboven spreekt helemaal niet geïnteresseerd zijn in een debat. Evenmin overigens als nihilistische opportunisten als Brussen en Burema.

De eersten zijn uitsluitend geïnteresseerd in rotzooi trappen “gewoon omdat het kan” en in het zoeken van een uitlaatklep voor hun racistische gevoelens. Burema en Brussen zijn eigenlijk nóg lager. Die zouden onder andere omstandigheden even vrolijk voor de Völkischer Beobachter of de Pravda schrijven.

Laten we dus niet net doen alsof immigratie tot het ontstaan van de Roze Khmer heeft geleid. Onder andere omstandigheden zou diezelfde Roze Khmer nu even vrolijk op brildragende intellectuelen en andere klassevijanden jagen.

op 28 06 2011 at 21:32 schreef Frank:

Met één heel belangrijk verschil: niemand probeert de heer Messadoui achter slot en grendel te krijgen voor wat hij zegt.

op 28 06 2011 at 22:09 schreef Sasha Berkman:

“Misschien spreekt ie wel voor 1,5 miljoen Nederlanders…”

Die anderhalf miljoen… is gelukkig maar een kleine minderheid. Ik maak daar geen deel van uit en die stront schijtende PVV/NSB meeuw spreekt zeker niet namens mij. Sterker nog hij spreekt voor een abjecte minderheid. Daarmee zeg ik niet dat PVV’ers abjecte lieden zijn, maar ik bedoel natuurlijk alleen Geert Wilders.

op 28 06 2011 at 22:14 schreef Sasha Berkman:

“op 28 06 2011 at 21:32 schreef Frank:

Met één heel belangrijk verschil: niemand probeert de heer Messadoui achter slot en grendel te krijgen voor wat hij zegt.”

Hij heeft al minstens 200 doodsbedreigingen mogen ontvangen van de PVV-stront meeuwen.

http://twitter.com/#!/Yous033/status/85406851646234625

Als Geert W echt ballen heeft stuurt hij in ieder geval 1 van zijn bodyguards naar Youssef!

En dan bedoel ik niet om hem te vermoorden maar om hem te beschermen tegen abjecte lieden.
Het AD mag ook wel het een en ander rectificeren overigens!

op 29 06 2011 at 00:53 schreef Surinamer:

Beste Peter, ik volg je al een tijdje en wilde je het volgende mededelen. Ik als Surinaamse Nederlander heb ik een pest aan de terreur van islam en marokkanen. Sowieso wens ik me niet te laten representeren door deze Youssef.
.
Daarom kan ik u mededelen dat de meeste ontwikkelde Surinamers een Wilders-fan zijn en op hem hebben gestemd. Dat aai-gedoe van de pvda met de moslims is al mooi geweest.
.
Waar was je en de pvda toen onze mandir (heilige huis, net een moskee voor de moslims) in DenHaag door marokkanen werd vernield en in brand gestoken?
.
Jij zit constant af te geven op geenstijl. Gaarne wil je mededelen dat zij prima het rechtse geluid laten horen!
.
Gaarne nodig ik je uit om met mij in debat te gaan!

op 29 06 2011 at 01:06 schreef frank:

breedveld staat zich weer op de borst te kloppen: ik neem het op voor een minderheid….excuuustruuus

op 29 06 2011 at 08:27 schreef Sandro:

Citaat van Geert Wilders uit zijn laatste nieuwsbrief:

“……Want niet alleen politici maar alle Nederlanders, ook bijvoorbeeld columnisten en cartoonisten, moeten kunnen zeggen wat zij denken. We moeten onze vrijheden dan ook blijven verdedigen……..”

Met andere woorden IEDERE Nederlander (dus inclusief bovengenoemde meneer van de PvDA) moet kunnen zeggen wat hij denkt.
Dat is dus het PVV standpunt. Als er dan toch lieden zijn die zich als PVV-er opwerpen en genoemde meneer of wie dan ook met de dood bedreigen moeten deze opgepakt en gestraft worden.
Doodsbedreigingen vallen niet onder mogen zeggen wat je denkt………Punt.

op 29 06 2011 at 09:13 schreef Peter:

Ja hoor, Sandro, daarom doet Wilders ook constant aangifte tegen kunstenaars, rappers, en zelfs zijn eigenste schoothondje Bert Brullen.

Surinamer, je nodigt mij uit tot het debat? Eerst maar eens bekendmaken hoe je echt heet.

Dat de meeste ‘ontwikkelde Surinamers’ fan zijn van Wilders, waag ik te betwijfelen. Ik weet niks van een in brand gestoken mandir en als jij vindt dat GeenStijl het rechtse geluid prima laat horen, zegt dat veel over jou én over rechts.

op 29 06 2011 at 09:18 schreef Pyt van der Galiën:

@Eliveld

Welke multiculti bende? Dat er aan de multiculturele samenleving ook kosten verbonden waren en dat die kosten over het algemeen gedeponeerd werden bij degenen die die kosten het minst konden dragen, heb ik in andere bewoordingen al eerder toegegeven. Ik geef ook meteen toe dat ‘links’ (mogelijk met uitzondering van de SP) zich dat aan mag trekken. Niet dat rechts wat dat betreft nou zo onschuldig is, trouwens. Maar dat is natuurlijk nog wel even iets anders dan die problemen tot in het ridicule uitvergroten en tot een ‘bende’ uitroepen. Welke ‘bende’ heb je het dan over? Of vind je dat we Janmaat achteraf maar moeten rehabiliteren? Kortom, Eli: de problemen met immigratie betitelen als ‘multiculti bende’ is pure demagogie van je. Overigens heeft links zich het wat mij betreft al wel weer lang genoeg aangetrokken en wordt het tijd de handschoenen uit te doen.

Waarom probeer jij eigenlijk excuses te vinden voor het gedrag van Botte Hond en de rest van de Roze Horden? Want dat is wat je doet: eigenlijk, zo zeg je tussen de regels door, kunnen we het de Roze Horden niet eens kwalijk nemen. Ze zijn ook wel tot het uiterste geprovoceerd door immigratie en de multiculturele samenleving! Ja, aan m’n hoela.

op 29 06 2011 at 09:20 schreef Bigpete:

Het valt me altijd op dat PB prima op de hoogte is wanneer er iemand naar een moskee heeft gewezen en daarbij boos heeft gekeken maar bij geweld van moslims/marokkanen richting andere heiligdommen altijd roept dat hij van niets weet..

Een Hindoe-tempel in Den Haag wordt al langere tijd belaagd door een groep jongens van Marokkaanse komaf. Hindoestaanse jongeren zijn dat nu zo zat dat ze tegenacties willen beramen. De tempel die doelwit is van de groep Marokkanen betreft de Ram Mandir, die ligt aan de Mijtenstraat in de Schilderswijk.

De Marokkaanse jongens duwen hondenpoep door de brievenbus van het heiligdom, hebben twee keer ingebroken, een heilig beeld gestolen, geplast in heilige ruimten en zo’n 1500 euro uit de collectebussen gestolen. Hindoepriester S. Ramdhani: ”Ze spugen, laten bezoekers niet door en hebben twee oudere dames van hun tas beroofd en daarna bedreigd om geen aangifte te doen. Onze tempelsecretaris is aangevallen met een stok.”

Ramdhani probeert een treffen tussen hindoejeugd en de Marokkanen uit alle macht te voorkomen: ”Als groepen jongeren van de ene afkomst en groepen jongeren met een andere afkomst zich gaan bundelen tegen elkaar, krijg je ernstige toestanden. Die moeten we in Nederland absoluut niet hebben.” Wel is Ramdhani zeer verbolgen over de zaak. Vorig jaar kreeg hij nog een lintje van de koningin voor zijn bijdrage aan de integratie in de wijk. De tempel ontvangt elk jaar duizenden Haagse leerlingen om voorlichting te geven over het hindoegeloof en vangt probleemjongeren op. Ook beijvert Ramdhani zich sinds de aanslagen van 11 september 2001 voor het verbeteren van de betrekkingen tussen christenen, Hindoes en moslims.

De aanhoudende overlast van de Marokkaanse jeugd heeft het idealisme van Ramdhani geen goed gedaan. Hij overweegt zelfs uit het 11-septemberoverleg te stappen. ”Ik voel me gediscrimineerd. Waarom kiezen ze precies onze tempel uit? Hier vlakbij is een moskee. Waarom gaan ze daar niet plunderen? Ze haten het hindoegeloof zeker. Ik weet het anders ook niet.”

op 29 06 2011 at 09:34 schreef Peter:

Ja hoor, Piet, ik roep altijd dat ik van niks weet. Ik heb nog nooit over terreur door Marokkanen geschreven, ik zwijg over antisemitisme onder Marokkanen, ik heb sowieso nooit oog voor intolerantie binnen de islam. Ik ben totaal kritiekloos over Marokkanen, ik ben een echte allochtonenknuffelaar.

Ik ben zo’n beetje de enige deelnemer aan het multicultidebat die consequent de intolerantie in alle kampen aan de kaak stelt. Dat van die mandir is aan me voorbij gegaan, of ik ben het vergeten. Het verandert in elk geval niets aan mijn standpunt. Ik vind racisme nog steeds verkeerd.

So sue me.

op 29 06 2011 at 09:41 schreef Bigpete:

Oke, dat was te kort door de bocht, mea culpa.

op 29 06 2011 at 11:33 schreef Pyt van der Galiën:

Sorry, Eli, maar dat doe je dus wel. Hans Langbroek schrijft gisteren om 18.10: “Er lijkt sinds begin deze eeuw een soort hysterievirus rond te waren, en niemand van de landsbewoners lijkt gevrijwaard te zijn van besmetting. Dit virtuele virus is volgens mij ergens in de jaren ’70 of ’80 het land binnen gekomen, en nooit meer weg gegaan.”

Jij, in antwoord daarop: “Is dat niet het moment dat de massa-immigratie pas écht goed op stoom kwam?”

Dat alles in de context van een discussie over Botte Hond en de Roze Horden. Dan leg jij toch een oorzakelijk verband tussen die twee verschijnselen? Zonder de (vermeende) massa-immigratie waren er geen Roze Horden geweest, dát is jouw stelling. Niet alleen onthef je een racistische hufter als Botte Hond daarmee van zijn verantwoordelijkheid (Botte Hond was ook zonder immigratie een racistische hufter geweest), het is ook nog eens een keer onjuist.

Afgezien van de racistische harde kern maakt het een groot deel van de Roze Horden geen ruk uit op wie ze jagen. Burema, die een stukje schrijft over een VVD-bestuurder die knoeit met een onkostenvergoeding of zogenaamd voorkennis heeft van het faillisement van de DSB-bank? No problem, valid target, de Horden storten zich er op en de betreffende VVD’er kan een stortvloed aan intimiderende tweets verwachten. Gewoon, voor de lulz. Ik zou zeggen: duik eens in de geschiedenis van GS.

Het grootste deel van de Roze Horden heeft net zoveel principes (niet eens racistische) als Burema: nul komma nul.

op 29 06 2011 at 12:29 schreef MNb:

Surinaamse Nederlander is alvast niet van Javaanse afkomst. Die zijn voor het overgrote deel moslim. Onder hindoestanen (dwz met voorouders uit Brits-Indië) vormen ze een substantiële minderheid.

op 29 06 2011 at 12:56 schreef Pyt van der Galiën:

So wie so is het altijd weer het generaliseren dat mij verbaast, ook van surinamer. Raar ook om te zeggen: “Ik heb de pest aan terreur van islam en Marokkanen”. Alsof iemand hier dat staat toe te juichen. Maar dat is dan wél altijd de suggestie: wanneer je een racistische hufter als Bottehond bestrijdt, ben je dús voor het in de hens zetten van manirs en het vliegtuigen torens in laten vliegen.

op 29 06 2011 at 12:57 schreef Charles de Gaulle:

Kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat er door meerderen (waaronder PB. himself) flink met meerdere maten gemeten wordt.Het komt er min of meer op neer dat als je jezelf maar conformeert aan het “moreel hogere” wensdenken van links je meer mag zeggen dan iemand die kritisch is tov. de multicul.
Men zou dat ook door kunnen trekken op deze site waar bv. Bas Paternotte wel tot de orde wordt geroepen maar Sasha continu wild om zich heen schoppend de ene onzinreactie na de andere mag plaatsen.

op 29 06 2011 at 13:53 schreef babs:

CdG,
Jij mag Sasha toch alle weerwoord geven die je nodig acht. Ik geef Sasha ook wel eens weerwoord. Maar ook heel vaak niet. Het is eens gebeurd dat ik een reactie van Sasha bij eerste lezing echt te ver vond gaan, maar dat ik bij herlezing niet anders kon dan concluderen dat hij eigenlijk gewoon gelijk had en dat ik alleen de toevoeging van ‘stront’ bij alles wat naar PVV ruikt wat overdreven vond. Maar zelfs daar toegeven, de bruine derrie druipt er bij de PVV van af.

Bas Paternotte mag hier volgens mij gewoon schrijven wat hij wil en wordt er op aangesproken als hij onzin uitkraamt (Naakte Hordes die er niet zijn), een discussie kaapt (klagen dat er anoniem gereageerd wordt, waarna het niet meer over het onderwerp zelf gaat) of als hij al te duidelijk blijk geeft van een dubbele politieke agenda (met name recente GS colums zijn pareltjes, echt een heel knappe manier om PVV problemen te bagatelliseren en tegenstanders van de PVV in kwaad daglicht te zetten).

op 29 06 2011 at 14:01 schreef Sasha Berkman:

Charles, jij bent degene die hier onzin loopt te uit te slaan. Zoals je leugen dat Wilders het niet over deporteren heeft gehad.

op 29 06 2011 at 14:09 schreef J.vanDijkS:

Wat een schande van het AD dat ze niet eens hebben gechecked aan wie de tweets gericht waren.
Of ze volgen de racistische geenstijllijn maar dat lijkt me sterk. Dat krediet geef ik het AD dan nog wel.
Verwacht dan ook een excuus en rectificatie van het AD want dit is een hetze creëren om niks.

op 29 06 2011 at 14:17 schreef Charles de Gaulle:

@babs.
Sorry maar ik ga er niet aan beginnen om met Sasha in discussie te treden, ik heb één keer een poging gewaagd en dat zit hem (gezien zijn reactie onder de uwe) nog steeds dwars.
Tot dat peil wens ik me niet te verlagen.
Vwb.B.Paternotte, kort geleden werd hem door Peter een “laatste waarschuwing” gegeven.Als hij al probeert PVV problemen te bagatelliseren en tegenstanders in een kwaad daglicht te stellen, dan doet hij in feite precies het tegenovergestelde van hetgeen hier met de regelmaat van een klok gebeurt.
Gevalletje Pot en Ketel, toch?

op 29 06 2011 at 14:21 schreef Sasha Berkman:

“PVV problemen te bagatelliseren” Jij doet niets anders dan door de PVV veroorzaakte problemen proberen te bagatalliseren en zoals gezegt bedien je je daarbij van knalharde leugens.

op 29 06 2011 at 14:34 schreef You On A Gin:

Peter, de “Surinamer” refereert hiernaar. Dit heeft inderdaad kwaad bloed gezet bij velen, hoewel ik zijn woorden erken, maar niet onderschrijf.
Overigens was jij toen nog helemaal niet aan het bloggen, geloof ik.

op 29 06 2011 at 14:36 schreef Alles Wetende:

Die gast waarover hier wordt gesproken heeft als nickname “Bottehond” en nu wordt die hier verward met Bottehund. FrontaalNaakt zit er dus weer eens helemaal naast en blijft dus consequent.

op 29 06 2011 at 14:37 schreef Jack L.:

Bigpete, de overlast rond de Haagse hindoetempel schijnt juist te zijn afgenomen: zie
http://www.schilderswijk.nl/index.php?uid=1194

De gemeente is van ernstige problemen rond jongeren in en om de Mijtenstraat echter niets bekend. ‘De wijkagent heeft goed contact in de buurt en weet wat er speelt,’ (…) ‘Noch vanuit diens informatiepositie, noch op grond van het beeld ten aanzien van eventuele meldingen in de afgelopen tijd, is de politie gebleken dat momenteel sprake zou zijn van ernstige problemen rondom de hindoetempel. De indruk bestaat daarentegen, dat de overlast in het desbetreffende gedeelte van de Schilderswijk in vergelijking met voorgaande jaren juist verhoudingsgewijs aanzienlijk is afgenomen. De intensieve jeugdaanpak heeft daaraan ongetwijfeld bijgedragen.’

Iedereen had natuurlijk dit nieuwsbericht naar boven kunnen goochelen, maar om de een of andere reden doet niemand het, zie ik.

op 29 06 2011 at 14:39 schreef Pyt van der Galiën:

@Monsieur De Gaulle.

Waaruit bestaat volgens u het linkse wensdenken? Het verwerpen van racisme is toch niet voorbehouden aan links, evenmin als het idee dat alle mensen gelijkwaardig zijn? Dat waren toch ooit uitgangspunten die ook binnen “rechts” werden aanvaard? Volgens mij zijn meerdere vaste bezoekers hier helemaal niet zo “links”.

op 29 06 2011 at 14:39 schreef You On A Gin:

Mijn excuses, ik had nog niet gezien dat Bigpete het verhaal reeds had neergezet.

op 29 06 2011 at 14:50 schreef Bas Paternotte:

Hey luitjes!

Ik word genoemd, dat is altijd leuk.

Qua anoniemen: wat Peter zelf zegt:

“@remmelt12 Altijd lachen, die dappere, anonieme GS-reaguurders met hun grote muil over mensen die wél gewoon onder eigen naam opereren.”

Qua BotteHond: k-n-e-t-t-e-r-g-e-k.

Plus: wat Breedveld zegt: “Ik ben zo’n beetje de enige deelnemer aan het multicultidebat die consequent de intolerantie in alle kampen aan de kaak stelt.” Ik vind Breedveld inmiddels een lul maar dit klopt gewoon. Komt bij: baas op eigen blog.

En: voor de liefhebber ben ik hier even de PVV aan het bagatelliseren:

http://www.dejaap.nl/2011/06/29/pvv-registratievoorstel-is-ahnenerbe-to-the-max-2/

op 29 06 2011 at 15:24 schreef Sandro:

Niet elke posting hoeft voorzien te worden van woorden als stront, hitleriaans enz. of beschuldigingen van leugens.
Wat de één ziet als een leugen kan voor een ander de keiharde realiteit zijn.

op 29 06 2011 at 15:41 schreef J.vanDijkS:

Alles wetende, je kan natuurlijk ook niet alles weten.
Bottehund en Bottehond zijn toch echt dezelfde labiele persoon.

op 29 06 2011 at 15:58 schreef Rutger:

Het hele punt was volgens mij dat Youssef dezelfde krachttermen gebruikte als de mensen die hem bekritiseerden. Je verwacht dit gescheld niet van een politicus en daarom was het nieuws. Het AD schrijft wel degelijk in het bericht dat hij uitgescholden werd (‘Ik laat mij niet uitschelden zonder weerwoord.’). Het gaat er dus niet om dat er mensen zijn die een politicus racistisch benaderen, dat weten we wel, maar dat de politicus op eenzelfde manier deze mensen van repliek dient.

op 29 06 2011 at 17:06 schreef Sasha Berkman:

“Wat de één ziet als een leugen kan voor een ander de keiharde realiteit zijn.” Onzin! Hij stelde dat Wilders het woord deporting gebruikte ipv departing.
vergelijk:

http://www.google.nl/search?q=wilders+deporting

http://www.google.nl/search?q=wilders+departing

Hij bleef keihard ontkennen dat wilders miljoenen moslims wil deporteren.

op 29 06 2011 at 17:12 schreef babs:

Sorry maar ik ga er niet aan beginnen om met Sasha in discussie te treden

Dat is dan toch echt je eigen keuze.

Als hij al probeert PVV problemen te bagatelliseren en tegenstanders in een kwaad daglicht te stellen, dan doet hij in feite precies het tegenovergestelde van hetgeen hier met de regelmaat van een klok gebeurt.
Gevalletje Pot en Ketel, toch?

Dat is jouw vrij eenzijdige perceptie. Klik vooral ook op de linkjes van Peter in zijn reactie op BigPete.

op 29 06 2011 at 17:25 schreef Peter:

Rutger, het AD noemt als één van de krachttermen, die El Messaoudi gebruikte, de term ‘botte hond’, en dat is gericht aan een figuur die zich ‘Bottehund’ noemt.

Vind je die berichtgeving dan niet een béétje tendentieus?

‘Droplul’, dat is een beetje een straattaalwoord dat misschien niet past bij een fatsoenlijk politicus. Moet daar dan echt een nieuwsbericht over worden geschreven, in het licht van de pittige krachttermen die tegenwoordig vanuit het Binnenhof over ons worden uitgestort?

Ik vind het gewoon niet kosher.

Bas Paternottes zogenaamde ‘kritische stuk’ over de PVV is helemaal niet kritisch over de PVV. Het gaat om een PVV-blunder van formaat en daar kan zelfs Bas niet omheen, en hij schrijft dan een stukje waarmee hij én de indruk kan wekken dat – zie je wel!- hij heus niet kritiekloos de PVV de hemel inprijst én een knap stukje damage control voor de PVV levert.

Eigenlijk is het gewoon helemaal old school links, dat stuk van Bas, zo van: het is een incident, het is één enkele gek, die dat gedaan heeft, daar mag je de hele groep niet op aankijken.

Maar kom zeg, het idee om mensen te blijven brandmerken als allochtoon, om zo ook over 25 jaar nog sap uit die allochtone sinaasappel te kunnen blijven persen, is gewoon honderd procent, onversneden, puur, vintage PVV.

Dus inderdaad Bas, je bent daar gewoon weer de PVV-misstappen aan het bagatelliseren.

op 29 06 2011 at 17:40 schreef J.vanDijkS:

Wel grappig dat een PVV-er als Sandro nu het ineens over zijn Grote Blonde Leider gaat pleit voor nuance en beschaafdheid.

op 29 06 2011 at 18:07 schreef Bas Paternotte:

Wat Breedveld zegt, ik bagatelliseer de PVV. Eigenlijk ben ik een excuus-PPV’er.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/06/stukje_kwaliteitsbeleving_naar.html

En: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/05/pvv_wil_joden_op_hogesnelheids.html

En dat allemaal bij die haatzaaiers van Geenstijl, notabene!

Plus:

http://www.hpdetijd.nl/2011-06-23/dion-graus-is-knettergek

En dat is slechts de oogst van afgelopen weken.

Dan nog ff inhoudelijk: Rob van Kan, ook wel bekend als EdgeofEurope, bepleitte een tijdje terug om hard terug te slaan naar de PVV. Grofheid met grofheid bestrijden, hun taal, onze taal. Ik ben er nog niet over uit of dat de juiste weg is, maar goed.

Wat ik niet snap aan El Massaoudi: waarom heeft hij zijn excuses aangeboden, waarom heeft hij zijn Twitter-account verwijderd?

Zat hij op de ‘Lijn Van Kan’, zat hij dronken achter zijn computer, heeft hij onder druk van de Amersfoortse fractie zijn account moeten verwijderen?

Hij had gewoon achter zijn woorden moeten blijven staan wat mij betreft. Nu is het keutel-intrekkerij. Ik snap dat niet. Dat voortdurende excuus aanbieden lijkt wel iets typisch Nederlands te zijn. Je staat voor wat je zegt. Excuses bied je aan wanneer je daadwerkelijk fout zit. El Massaoudi zat niet fout, denk ik.

op 29 06 2011 at 18:49 schreef Pyt van der Galiën:

“Wat ik niet snap aan El Massaoudi: waarom heeft hij zijn excuses aangeboden, waarom heeft hij zijn Twitter-account verwijderd?”

Druk vanuit zijn partij, denk ik. Je vertegenwoordigt je partij en je wordt niet geacht je te laten gaan op de wijze van El Massaoudi. Ik kan me op lokaal niveau nog wel een paar gevallen herinneren waarin een wethouder of raadslid zich liet gaan en hij vervolgens onder druk werd gezet zijn woorden terug te nemen. Dat betrof overigens als ik het me goed herinner geen PvdA-vertegenwoordigers.

Wanneer de afdelingsvoorzitter, de gewestelijk voorzitter en je collega-raadsleden je bellen en er op aandringen dat je je excuses aanbiedt, dien je al sterk in je schoenen te staan om dat te weigeren.

op 29 06 2011 at 18:50 schreef vander F:

Bottehond heeft Rutger overigens niet bedreigd,
dat was een pertinente leugen van Rutger waarna hij bij GS even in de koelkast werd gezet.
En Bottehond z’n aanvankelijke ban opgeheven werd.
Botte was de laatste tijd overigens nogal sterk betrokken bij de Groene revolutie in Iran.
Krijg je met voormalig Communisten, blijven opkomen voor de verdrukten.
Maar een grote bek dat heeft ie ja, maar het is per definitie geen racist en zeker geen fascist maar krijgt wel de bloedpoep van Islamisering in Nederland.

op 29 06 2011 at 19:02 schreef Peter:

Bottehond is wel degelijk een racist. De manier waarop hij reageert op Arabieren en Berbers is racistisch, no two ways about it. Wie zo tekeer gaat over ‘jouw soort’ is gewoon een racist. Waarom spreekt hij El Messaoudi aan op ‘zijn soort’? Omdat-ie uit Amersfoort komt, soms? Omdat-ie PvdA’er is? Nee, omdat ie Marokkaan is. De manier waarop hij Hassnae behandelt, is weerzinwekkend racistisch én seksistisch. Behalve onbeschoft, zuigerig, belligerent, laag-bij-de-gronds, enzovoort.

Hoe weet jij trouwens dat-ie Rutger Castricum niet heeft bedreigd? Was je erbij?

El Messaoudi zat natuurlijk wel degelijk fout. Een fatsoenlijke politicus hoort zich te beheersen en niet te verlagen tot het niveau van een PVV’er. Die excuses zijn dus terecht. Maar de verontwaardiging over zijn ‘krachttermen’ is hypocriet en racistisch. Schenk als krant maar eens aandacht aan de walgelijke, racistische manier waarop schorem als Geert Geel en Bottehond een politicus van Marokkaanse afkomst bejegenen. Dan mag er best meer begrip zijn voor zijn emotionele reactie daarop.

op 29 06 2011 at 19:05 schreef Hamlet:

“Peter Breedveld vindt Nederland steeds enger en naargeestiger worden.”

Wordt zeker eng. Vooral als je een relatie krijgt met een moslima en dan 180 graden draait met je denkbeelden en op de koop toe nog radikaliseert ook..

Rob Oudkerk trad terug na het roepen van KUTMAROKANEN….Zie dat Youssef El Messaoudi niet doen..Islam meet dus ook met twee maten….

op 29 06 2011 at 21:20 schreef Anton Huiskens:

Beste Peter,

Om je artikel compleet te maken moet je wel het hele verhaal vertellen.
Amersfoorts PvdA-raadslid Youssef El Messaoudi plaatste nav een artikel over een eerdere begrafenisverstoring ;

http://www.stadamersfoort.nl/page/Lokaal/Regionaal/Opinie/Ingezonden-Joden-Joden-Joden.717257.news

en nav de daarop verschenen reacties zeer groffe en diep beledigende tweets over o.a.jood-chr. pastoor Ben Kok.

Ook de eerste tweets van Amersfoorts PvdA-raadslid Youssef El Messaoudi nav het laatse incident waren walgelijk en opruiend,een gemeenteraadslid onwaardig.
Dat daardoor tegenreacties komen,die ik overigens ten zeerste afkeur, is te danken aan niemand anders dan Youssef zelf.

Zo’n sorry artikel op de Pvda site lijkt de lucht opgeklaard te hebben maar is slechts onder dwang gespeeld door Youssef, tis dus nog een laf mannetje ook.

mocht iemand interesse hebben in de door mij aangehaalde tweets dan plaats ik ze gaarne

met vriendelijke groet,

Anton Huiskens

op 29 06 2011 at 21:53 schreef Niels van Lobberegt:

@ Anton Huiskens

Het eerste wat ik zie na het verhaal van de chauffeur is deze reactie van Youssef el Messaoudi.

Dit soort gedrag is uitermate vervelend en niet goed te praten.

Het steekt mij in mijn hart dat dit soort dingen gebeuren ongeachte afkomst dit doe je NIET.

Voor wat het waard is bied ik u mijn oprechte excuus aan voor dit vervelend voorval. Het is onverteerbaar dat dit soort gedrag voorkomt Jood, Moslim, Christen of Atheist wederzijds respect is een basis voor een tolerante samenleving.

Met vriendelijke groet,

Youssef el Messaoudi
Raadslid PvdA

Een keurige reactie Het enige wat Youssef fout doet na mijn mening, is dat hij zijn excuses aanbied voor iets wat hij niet heeft gedaan.
Misbruik
Gerrit op 30-05-11 12:52

op 29 06 2011 at 21:59 schreef Pyt van der Galiën:

Nou, naar die tweets ben ik dan wel benieuwd. Wat ik zie in die reacties is een El Messaoudi die zijn excuses aanbiedt voor het gedrag van een stel rotjochie’s. Vervolgens krijgt hij alsnog de wind van voren en wordt van hem geëist dat hij nóg dieper door het stof kruipt, wat hij nog doet ook.

Daarna krijgen we dan een reactie van Ben Kok die blijkbaar zo bar is dat de redactie hem wegjorist.
Dezelfde Ben Kok overigens wiens racistische leuterpraatjes we met enige regelmaat op HVV mogen lezen en met wie ik al bij voorbaat geen medelijden heb.

op 29 06 2011 at 22:41 schreef knutsel:

Ik durf er mijn hand voor in het vuur te steken dat Bottehond geen racist is. Hij heeft m.i. een hekel aan islamisten, d.w.z. degenen die vanuit de islam totale wereldheerschappij nastreven. Daarin is hij niet de enige. Dat hij er een niet bepaald zachtzinnige manier van debateren op nahoudt is zijn eigen keuze. Overigens zijn dit aannames mijnerzijds, want ik ken hem niet persoonlijk, maar het had wel gekund. Ik heb hem altijd gemogen in de jaren op GS. Iemand die niet bang is voor conflicten en dingen recht voor zijn raap stelt (zonder conflict geen verandering) kan ik wel waarderen.

Met “jouw soort” bedoelt hij in dit verband volgens mij niet Marokkanen of Turken of wat dies meer zij, maar bovengenoemde islamisten. Zij staan lijnrecht tegenover de vrijzinnigen. En dat is dan “ons soort”. Het zou Peter sieren als hij Bottehond weer toe zou staan hier te reageren mocht hij daar behoefte aan hebben. Misschien zou je hem zelfs kunnen uitnodigen als je het lef bezit. Alles beter dan de enkeling wiens/wier reacties je wel toestaat in de discussie met de PVV-hatende naakte horde die hier normaal rondhangt, waarbij sommigen in mijn optiek hetzelfde fanatisme aan de dag leggen waar je Bottehond van beschuldigt. Maar dit zal wel niet gaan gebeuren, tis jouw blogje natuurlijk.
Ik geef je ook geen ongelijk, als dit mijn blog zou zijn had ik Sacha Berkman allang een (let wel) virtuele doodschop verkocht…

op 29 06 2011 at 23:02 schreef Anton Huiskens:

onderstaande tweets zijn nav uitnodiging door Ben Kok voor discussie op de radio,held youssef haakte af,Ben niet.
verwijderde reactie van Ben was overigens doodnormaal maar stadamersfoort.nl is een pro youssef/pvda krantje zonder enige vorm van echte en onafhankelijke journalistiek.

Yous033Youss
Wil best in dialoog met deze racistische zelfverklaarde pastoor op @DichtbijNL maar dan in de studio oog in oog en niet over de telefoon
2 Jun

Yous033Youssef
@ThomasvanElst @dichtbijnl PVV heeft blijkbaar een geestelijke Leider Ben Kok PVV krijgt meer en meer trekjes van een zieke totale ideologie
2 Jun

Yous033Youssef
@thomasvanelst @dichtbijnl @geertwilderspvv maar goed je racistische fascistische leider weet alles van verstoppertje spelen!!!
2 Jun

eerste tweets van Youssef nav laatste incident.
zeer beledigend voor de nabestaanden,worden uitgemaakt voor racist.

Yous033Youssef
Men ziet tegenwoordig wat ze willen zien kinderen die onder elkaar aan het ‘ klooien’ waren waar toevallig een rouwstoet voorbij kwam???
24 Jun

Yous033Youssef
En meteen ziet men getinte kinderen die een rouwstoet uitjoelen!! Hedendaags #hokjesdenken
24 Jun

op 29 06 2011 at 23:04 schreef Pyt van der Galiën:

@Eli

Heb ik al gedaan, Eli. Houdt dus op met dat puberale zeiken en zuigen. Wanneer jij zo nodig de apologeet voor de Roze Horden uit wilt hangen, ga dan vooral je gang. Verwacht alleen niet van mij dat ik om jouw een plezier te doen eindeloos argumenten aan ga dragen.

op 29 06 2011 at 23:45 schreef Peter:

Wie het opneemt voor dégénérées als Bottehond en Ben Kok is in mijn ogen net zo goed schorem.

op 30 06 2011 at 00:17 schreef You On A Gin:

Met “jouw soort” bedoelt hij in dit verband volgens mij niet Marokkanen of Turken of wat dies meer zij, maar (…) islamisten.

Dat weet ik niet, knutsel. Dat kan ik namelijk niet rijmen met de uitspraak:

‘Jouw soort leert het nooit. Weer beginnen over anderen. Import van jouw soort blijkt steeds meer een vergissing’.

Daarnaast: er lopen zat islamisten rond met de ‘raciale’ kenmerken van een edelduitser. Bedoelt hij dan de import van de ideologie? Ik denk het niet.
Het klopt inderdaad dat hij zich met verve hard maakte voor de Groene Revolutie in Iran; dit zou best in het licht kunnen zijn van een bepaald rechtvaardigheidsgevoel, maar ook dat kon ik maar met moeite los zien van van zijn preoccupatie met (de politieke/extreme) islam.

op 30 06 2011 at 00:49 schreef Anton Huiskens:

beste Peter,

Weet niet of ik mij aangesproken moet voelen door je beledigende,domme en inhoudsloze reactie van 23:45 maar mocht het zo zijn dan daal je af naar niveau Youssef oftewel bij gebrek aan onderbouwd weerwoord overgaan tot beledigen.
valt mij een beetje tegen van een hoogopgeleid persoon, zeker tegen iemand die onbevangen voor de eerste keer op frontaal naakt regeert.

Wat vind je overigens van de twee laatste tweets van Youssef.

met vriendelijke groet,

Anton Huiskens, Aerdenhout.

op 30 06 2011 at 02:13 schreef Sasha Berkman:

Ik heb ook liever te doen met islamisten dan met sociopatische PVV’ers.

op 30 06 2011 at 08:14 schreef Peter:

Ja, Anton, je mag je aangesproken voelen. Ben Kok is een gestoorde, racistische gek. Het feit dat hij zijn haatpropaganda op Het Vrije Volk publiceert, zou je genoeg moeten zeggen.

Met wat Youssef zegt over Ben Kok ben ik het dan ook hartgrondig eens.

op 30 06 2011 at 10:17 schreef Anton Huiskens:

beste Peter,

Ik plaats slechts als aanvulling op je artikel de groffe tweets van Youssef waarmee alles begonnen is ,ik schrijf nergens dat ik achter Ben Kok sta.
Mij dan uitmaken voor schorem vind ik dan ook zeer ongepast,kleinzielig en van een zeer laag tokkie niveau.

SCHOREM is het onopgevoede tuig wat geen respect heeft voor een begrafenisstoet, en de goedpraters, dat is het allergrootste Schorem.

Je hebt overigens nog steeds geen antwoord gegeven op mn vraag wat je van de twee laatste tweets in mijn reactie vind, die 2 zeer schofferenden voor de inzittenden van de rouwstoet,ja die.

nog steeds met vriendelijke groet,

Anton Huiskens,Aerdenhout.

op 30 06 2011 at 14:49 schreef You On A Gin:

Ik heb ook liever te doen met islamisten dan met sociopatische PVV’ers.

Ik ook, hoor. Sociopaten zijn doorgaans niet echt aangenaam in de omgang. Mocht de keuze zijn tussen islamisten en niet-sociopate PVV’ers, dan prefereer ik uiteraard die laatsten. Hoewel ik beide groepen bar weinig te melden heb.
Kiezen tussen sociopate islamisten en sociopate PVV’ers maakt het iets lastiger, maar dan nog denk ik dat ik voor de PVV’er ga, aangezien die gewoonlijk geen gekke dingen denken over mij, mijn geloof, mijn levensstijl en mijn familie en vrienden. En ze lusten meestal ook wel een biertje.

op 30 06 2011 at 15:55 schreef Sasha Berkman:

You on a Gin: alle PVVers zijn sociopaten, blind voor de werkelijkheid en in staat tot de meest smerige leugens en huigelarij om hun eigen krankzinnige agenda er door te krijgen. Check alleen al het gemiddelde strafblad van die kliek in de 2e kamer…

op 30 06 2011 at 17:56 schreef Beukman:

@ Anton Huiskens

Youssef schreef die tweets op het moment dat er meerdere versies van het gebeurde circuleerden.
Niet dat het uitmaakt; voor de leden van Nieuw Politiek Correct Rechts is het immers nooit goed. Zelfs de Farizeeërs hadden nog wel wat kunnen leren van de gedrevenheid waarmee zij zout leggen op elke slak die ze maar kunnen vinden. Vermits die slak links is, dat spreekt. En als er geen slak in de buurt is, dan verzinnen ze er gewoon een.

Dit verklaart ook waarom de Roze Kokerdenkers liever Youssefs tweets negeren die hun haatverhaaltje afzwakken: omdat deze van Youssef een gewone aardige meneer maken met een genuanceerde visie, in plaats van een islamistische kut-Marokkaan die op het punt staat om Nederland om te turnen in een sharia-staat. Je weet toch welke tweets ik zoal bedoel? Hier heb je er twee:

Voor de duidelijkheid AD had bericht opgesteld dat het NIET de kinderen van de Basisschool waren daar waren mijn tweets op gebaseerd.

en

…. ik heb er totaal geen moeite mee dat dit soort tuig keihard wordt aangepakt

Wat is jouw commentaar, slakkenzoutlegger?

op 30 06 2011 at 19:15 schreef You On A Gin:

Sasha, de eigenschappen die je aan PVV’ers toedicht kunnen kloppen, maar dat is niet wat een sociopaat is.

op 30 06 2011 at 22:06 schreef Yvonne:

Gadverdamme, wat een grote misselijkmakende lul is die Ben Kok toch. En dat noemt zich pastor. Mogen we even lachen!

op 30 06 2011 at 22:17 schreef Ben:

Ongelooflijk! Ik zou dolgraag de mensen die Youssef hier proberen te verdedigen willen horen als er iemand na een inbraak roept: ‘het zullen wel Marokkanen zijn’. Want die moet je dan ook verdedigen omdat het hier over exact hetzelfde gaat.
Namelijk gedrag aan groepen toeschrijven zonder daarbij oog te hebben voor het individu.

Lees de Yous033 tweet er nog maar eens op na:
Worden er in de #tk ook nog vragen gesteld over de bedreigingen aan @Bilalschool door @PVV tuig ???

De bedreigingen zijn dus per definitie geuit door “PVV tuig” aldus het raadslid. Het is knap dat hij deze info heeft want de bedreigers zijn onbekend.

op 30 06 2011 at 22:37 schreef Yvonne:

En jij ook Anton Huiskes
“Lul”, hoezo de “heer” El Messaoudi? “Mijn jarenlange doortastende schrijfervaring”????

Beste Ben,

Mijn negatieve doch waarheidsgetrouwe reacties over moslimjongeren waarin ik ook overigens aantoon dat de “heer” El Messaoudi graag over de reacties twittert met de redacteur / verslaggever John Spijkerman zijn wonderwel wel blijven staan, t’zal helaas komen door mijn jarenlange doortastende schrijfervaring op de anti Israelische en de anti Wilders virtuele kranten van de HDC Media .

Heb nu nieuwe tweets van de “heer” El Messaoudi op stadamersfoort.nl geplaatst waarin hij jou uitmaakt voor de Amerfoortse Geert Wilders en Racist.

http://twitter.com/#!/Yous033
http://www.stadamersfoort.nl/page/Lokaal/Regionaal/Lokaal-nieuws/Ze-hebben-totaal-geen-respect.718407.news

Met vriendelijke g

op 30 06 2011 at 23:07 schreef Sasha Berkman:

You on a Gin:gewetenloos, enorme leugenaars, narcistisch, huigelaars, niet in staat tot inleving. Vul het rijtje maar aan?

op 30 06 2011 at 23:13 schreef Yvonne:

Anton Huiskens

Aerdenhout was het toch? Hoe hoog ligt daar het “schorempercentage”?

op 30 06 2011 at 23:15 schreef Sasha Berkman:

Gin ik zei alle pvvers sociopathen zijn daarna kwam het kleine nederlandse woorde “en”

OK, dat dient natuurlijk gerelativeerd te worden, want als ik het heb over Geert W, heb ik het natuurlijk niet over PVV aanhangers, dat zijn geen PVV’ers natuurlijk.

op 30 06 2011 at 23:37 schreef Anton Huiskens:

beste Beukman c.q. Peter’s loopjongen,

Sorry ,ik herken mijzelf totaal niet in je debiele reactie, heb ook niet het idee dat hij specifiek tegen mij gericht is,lijkt meer op een virtuele woedeuitbarsting van een doorgedraaide burn outer. ik plaats slechts een paar van Youssef’s ontkennende en ophitsende tweets om het artikel van 2 kanten te belichten,dus don’t shoot at the pianoplayer.

En ja ,in mijn ogen is Youssef een Nederlander van Marokkaanse afkomst met dubbele agenda ,op de Pvda kieslijst gezet en gekozen om zijn afkomst en niet om de kwaliteiten. is de laatste 10 jaar in de mode en breekt de voormalige arbeiderspartij nu lelijk op.
Jammer ,heb er ooit op gestemd .tegenwoordig SP, das schrikken heh.

PS. het is zoutopalleslakkenlegger ,wiseguy.

op 01 07 2011 at 00:24 schreef Misantroop:

Eerste komma, dan de spatie, Anton. Leer eens Nederlands. Of ga uit mijn land.

Wiseguy.

op 01 07 2011 at 00:35 schreef Peter:

Anton Huiskens schrijft op http://www.powned.tv/nieuws/:

Strafbaar of niet ,diegene(n),leeftijd doet er niet toe, die een middelvinger naar een begrafenisstoet opsteken waarbij ik aanwezig ben,krijgen ter plekke een pak slaag.

Van mij mogen gepakte daders daarna terstond ,incl.tekortgeschoten opvoeders,Nederland uitgeflikkerd worden.

Liefst met goedpraters als een Peter Breedveld en consorten er meteen bij.

Schorem ben je, Huiskens. Simpelweg niet geïnteresseerd in de waarheid, maar in het belasteren van andersdenkenden. Ik spuug op types als jij. Liever een land vol Youssef el Messaoudis dan één zo’n stuk onwelriekend uitschot als Anton Huiskens.

op 01 07 2011 at 00:44 schreef Sasha Berkman:

Hey Peter, als ik zoiets zeg cencureer je me!
hehe

op 01 07 2011 at 00:48 schreef Beukman:

@ Anton Huiskens

Wat vreemd dan dat je in de discussie maar blijft hameren op de duiding van die twee bewuste tweets.
Als ik dat vervolgens doe om van het gezeur af zijn, is het weer niet goed, ben ik een loopjongen (ik fiets), en komt er geen inhoudelijke reactie.

Waar zijn we hier nou eigenlijk mee bezig, Anton Zoutslak? Wat is jouw dubbele agenda? En wat vind je eigenlijk van de Youssef-tweets die ik heb geplaatst?

op 01 07 2011 at 01:27 schreef Anton Huiskens:

Schorem Peter ? Schorem is het onaangepaste tuig wat vingers opsteekt en Joden Joden roept naar een begrafenisstoet.
Schorem is de webbeheerder die carte blanche geeft aan goedpraatreacties van omhoogevallen oud zuid types.

Sta dan ook volledig achter mijn door jou van powned gekopieerde reactie.
Kijk jij maar weg Peter als je in een volgauto zit en de vingers gaan omhoog, ik trap ze inelkaar,puur menselijke reactie.
En je spuugt maar raak ,van weglopers kan ik het hebben

op 01 07 2011 at 01:46 schreef You On A Gin:

OK, dat dient natuurlijk gerelativeerd te worden, want als ik het heb over Geert W, heb ik het natuurlijk niet over PVV aanhangers, dat zijn geen PVV’ers natuurlijk.

Ah! Dat onderscheid maakte ik zelf vooralsnog niet echt. Ga ik nu wel doen, ten bate van de duidelijkheid.

Over die bedreigingen: kunnen ook neo-nazi’s zijn. Die stemmen geen PVV, want Greet is hun ogen een jodenvriend, en nazi’s hebben het meestal niet zo op joden. Maar goed, kan net zo goed PVV-stemmend tuig zijn geweest. Tuig is ’t in ieder geval.

op 01 07 2011 at 02:44 schreef rommel:

Hehehe. Je hebt er maar druk mee met je dhimmitudeblog, Peter. Valt niet mee voor je.

Wat ik me nou eigenlijk afvraag. Als je nou een lekker blond wijf met dikke tieten en een kale kano tegenkomt waar je holderdebolder verliefd in wordt, en het leven mee wil doorgaan, verander je dan ook weer van mening? Ga dan je weer tekeer tegen de islamietjes?
Zo’n type lijk je me wel.

op 01 07 2011 at 09:27 schreef Peter:

ik trap ze inelkaar,puur menselijke reactie

Welnee, Anton, je verstopt je achter een boom, tot alles voorbij is. Puur Nederlandse actie.

op 01 07 2011 at 09:55 schreef Peter:

Dank voor je inhoudelijke reactie, Rommel. Leuke nick. We zien waar je sympathie ligt.

In de multiculti-oorlog ben ik zo’n beetje de meest standvastige deelnemer, en mijn mening stel ik bij op basis van feiten.

Waarom zou ik mijn mening bijstellen vanwege een blonde vrouw? Omdat een blonde vrouw per definitie geen moslim kan zijn, bedoel je? Is die islamofobe hobby van jullie dan toch racisme? Ja hè?

Wat is een kale kano?

op 01 07 2011 at 10:20 schreef Yvonne:

Opvallend dat figuren als Huiskens altijd dezelfde overeenkomsten hebben. Pro Israel, anti moslim en vooral veel haat. Enge griezels waar het een en ander mee mis is gegaan. Huiskens noemt zijn gefrustreerde schrijfsels doortastend. Ik noem het ziek. Even voor de goede orde, Huiskens, joden schrijf je met een kleine ‘j’, net zoals moslims met een kleine ‘m’.

op 01 07 2011 at 10:30 schreef Yvonne:

Ik zie Rommel al rommelen in zijn kale kano. Hopelijk heeft hij een zwemdiploma.

op 01 07 2011 at 10:59 schreef Bigpete:

Euh voor de goede orde…

Wat is juist: jood met een kleine letter of Jood met een hoofdletter?

In de meeste gevallen is Jood juist: het is dan een etnische aanduiding. Een Jood behoort tot het Joodse volk, het Jodendom (in etnisch-culturele zin), de Joodse gemeenschap, etcetera. In het Groene Boekje (2005) en het Witte Boekje (2006) krijgt jood alleen een kleine letter in de betekenis ‘aanhanger van het joodse geloof’, net zoals we christen en moslim met een kleine letter schrijven.

op 01 07 2011 at 13:28 schreef You On A Gin:

je verstopt je achter een boom, tot alles voorbij is. Puur Nederlandse actie.

Hahaha! Sad but true.. zo vaak gezien, en dat snap ik nog steeds niet aan ‘Nederlanders’.

Die kale kano moest ik zelf even voor doordenken, maar ik neem aan dat het kwartje inmiddels gevallen is?

op 01 07 2011 at 13:44 schreef Yvonne:

Pff Jazekers. Een Jood komt uit Jodenland.

.

op 01 07 2011 at 15:15 schreef You On A Gin:

@ Yvonne
Yep. En Arabieren komen uit Arabirië. En een Koerd komt uit Koerdistan. En zeurpieten komen in alle kleuren van de regenboog.

op 01 07 2011 at 15:34 schreef Sandro:

UOAG – bepaalde mensen kunnen zich ook beter achter een boom verstoppen, of dat typisch Nederlands is waag ik te betwijfelen.
Deze Nederlander verstopt zich voor niemand, nooit en daardoor ben ik al vaak flink “op de koffie” gekomen.
Maar ook daar heb ik geen sodemieter van geleerd want ik verstop me nog steeds niet voor wie of wat dan ook. Het vreemde is alleen dat wanneer je je wel verstopt je in de ogen van de gemiddelde Nederlander een lafaard bent MAAR als je dan het lef hebt om je niet te verstoppen en eens lekker fysiek in te grijpen………liggen de vooroordelen weer klaar – toch?

op 01 07 2011 at 15:37 schreef Pasechtbot:

Janmaat ging er nog de gevangenis voor in. Maar een Nederlandse hoogleraar in de economie vertelde het gisteren bij zijn afscheidscollege van de UvA op zijn eigen manier: Nederland is vol. En: Immigratie is een slecht idee.

op 01 07 2011 at 15:50 schreef Sandro:

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/2460497/2011/07/01/Helmondse-wijk-wil-knokploeg-tegen-Marokkaanse-hangjeugd.dhtml

Kijk toch eens. Het zal wel weer blank tuig zijn met fascistoïde, Hitleriaanse trekjes. Of het is gewoon niet waar natuurlijk, niks aan de hand, verkeerd begrepen enz..
het schijnt dus dat er toch nog Nederlanders zijn die zich niet verstoppen achter een boom.

op 01 07 2011 at 16:08 schreef Gert-Jan:

@Peter, ‘Waarom zou ik mijn mening bijstellen vanwege een blonde vrouw?’

Beter je mening bij laten stellen door een blonde vrouw dan door een blonde haatzaaier. (sorry, inkopper)

op 01 07 2011 at 19:43 schreef rommel:

“In de multiculti-oorlog ben ik zo’n beetje de meest standvastige deelnemer”

Ja natuurlijk joh, van objectiviteit kan niemand je beschuldigen. Jij volgt je kale kano. Dat het in dit geval een moslima is mag de pret niet drukken.

Dat je tegen mij liegt kan ik nog wel begrijpen, maar dat je jezelf zo zwaar in de maling neemt kan ik geen begrip voor vinden. Ik weet dat je niet moeder mooiste bent maar om met een kale kano vrouw mee te waaien getuigt zeker niet van standvastigheid.

Blijft me vraag dus staan hoe je zou reageren op de islamplaag als je je huidige vrouw de bons gaat geven. Want dat gaat dus ooit gebeuren. Tussen twee geloven slaapt altijd de duivel. Mocht je intussen al niet geconverteerd zijn tot de islam.

Oh ja, ik heb liever dat mijn nick geassocieerd met Erwin Rommel dan met jouw achternaam. Der zijn der meer die een vieze smaak in hun mond krijgen bij het uitspreken van Breedveld dan rommel. Nederlanders dan, bij de haatsocialisten en hun troetelkindjes ben je uiteraard uitermate populair

En als je nog niet weet wat een kale kano is vraag je het je vrouwtje maar. Die waar je al je principes voor ingeleverd hebt.

op 02 07 2011 at 01:21 schreef Charles de Gaulle:

Heb moeten gieren om de “kale kano”.Bij mijn weten is het woordgebruik afkomstig uit Den Haag en zorgt met enige regelmaat voor hilarische spraakverwarring omdat er ook hagenezen zijn die een gevulde koek waar het amandeltje vanaf gepeuterd is een kale kano noemen.

op 02 07 2011 at 02:24 schreef MNb:

Wat een druiloor, die Rommel. Kan die niet terug naar GS? Teveel van dit soort ellende maakt deze site onleesbaar.
Voor de echte Erwin valt nog wel enig respect op te brengen. Deze naamdief heeft tientallen woorden nodig om het volgende te beweren: “je houdt het met een moslima dus je mening deugt niet.”
Afijn, even een feitje. Ik ben gescheiden van een moslima en ben nu aan het LATten met een ander. Mijn reactie op de islam is er nul komma nul door veranderd. Mijn ex daarentegen neigt tegenwoordig naar het christendom.

op 02 07 2011 at 21:25 schreef Yvonne:

Oh ja, ik heb liever dat mijn nick geassocieerd met Erwin Rommel dan met jouw achternaam.

Kan ik goed begrijpen, je hebt nu alleen de joden ingeruild voor moslims.
Tijd voor je gifpil, Rommel.

op 17 05 2012 at 18:31 schreef Evert:

Bottehond heeft gewoon een e-mailadres hoor, Peter.
Even de hersens gebruiken eb de naam bottehond invoegen bij een hetemailadres, zoals hij dat altijd noemde. Hotmail dus..

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS