Home » Archief » De annihilatie van Sidney Smeets


[15.04.2021]

De annihilatie van Sidney Smeets

Peter Breedveld


Voice of BaceprotSchool Revolution

Het hele wokedom is weer op canceljacht, want D66-Kamerlid Sidney Smeets blijkt niet alleen homo te zijn, maar dat ook nog te praktiseren. Dat betekent dat ie soms mannen benadert, hele jonge in zijn geval, van 17, 18 jaar, om ze te verleiden tot seks met hem. Een tiental van deze Lost Boys dook vlak na zijn installatie in de Kamer opeens op om zijn hoofd op een schaal te eisen en plempte ter bewijs van zijn bedorvenheid een verzameling screenshots op Twitter van privéberichten die hij hen gestuurd had. Dat hij ze knap vond en zo. In één geval had hij geschreven, of dat lijkt zo, dat het object van zijn begeerte teveel kleren aanhad.

Veel meer had de lynchmob op Twitter niet nodig om Smeets van zijn sokkel te trekken (hij heeft zijn sporen verdiend als voorvechter van homorechten) en hem als pedofiel te veroordelen en terecht te stellen. De wokies kregen versterking van onder andere GeenStijl, bekend van het publiceren van gestolen naaktfoto’s van minderjarigen en types als Jan Dijkgraaf, die ook iets met hele jonge meisjes schijnt te hebben maar dat hebt u niet van mij. En zo was binnen een paar uur de reputatie en waarschijnlijk de carrière van Smeets totaal vernietigd. Wie even koffie was gaan halen, kon het allemaal zomaar gemist hebben. De Lost Boys werden door prominenten als Tofik Dibi uitgeroepen tot dappere helden die zich hadden durven uitspreken tegen het seksuele roofdier Smeets, dat laf had geparasiteerd op hun kwetsbaarheid.

Homofobe tirades

Nu ben ik serieus waar enorm solidair met de kwetsbaren, maar overstuur en getraumatiseerd raken door een paar ondeugende berichtjes van een oudere man vind ik wel overdreven supermegakwetsbaar. Een soort zeepbel ben je dan. En ik zeg dat als oudere man die ongeveer tussen zijn 12e en 23e op straat, op het strand, in het bos en in de klas door oudere mannen werd benaderd met oneerbare voorstellen, betast, bedreigd, nageroepen en nagekreund, terwijl hij thuis blootstond aan homofobe tirades en het dreigement dat hij het huis zou worden uitgegooid als hij homo zou blijken te zijn.

In de Volkskrant las ik dat Smeets met één van de jongens op zijn 17e naar de film was gegaan en hem vlak na zijn 18e verjaardag had meegenomen naar een restaurant waar hij had geprobeerd met hem te ‘voetjevrijen’. Precies 26 dagen na zijn 18e verjaardag had Smeets die opmerking over teveel kleren gemaakt. Hij zou ook contact hebben gezocht met een toen 15-jarige jongen. ‘Sidney is een pedo’, tekent de Volkskrant op.

Smeets zegt zelf niks onwettigs te hebben gedaan (en hij is advocaat, dus hij zal het wel weten) maar ook dát wordt hem verweten door de wokies, dat hij zo slim is om zijn perversiteiten binnen het kader van de wet te houden. Dat iets volgens de wet mag, betekent niet dat het ook van de wokies mag en over grote leeftijdsverschillen tussen romantische partners zijn deze Nieuwe Puriteinen onvermurwbaar: streng verboten.

Morele oordelen

En dáár heb ik een groot probleem mee. Als de wet het toestaat om als veertiger seks met een 16-jarige te hebben, en in een stuk dat later op de dag in het Algemeen Dagblad verscheen, wordt dat over Smeets beweerd, mag je daar van alles van vinden, maar het kan dus geen reden zijn om iemands ontslag te eisen en zijn reputatie te vernietigen, zoals nu gebeurt. Het is geen verkrachting, geen grooming en geen pedofilie. Althans, wat er tot dusver bekend is.

Voetstoots aannemen dat de jongens die Smeets benaderde kwetsbaar zijn vind ik ook zo wat. Hoe bepaal je of iemand toestemt in seks met jou, of om mee te gaan naar de film nadat je hem in privéberichtjes hebt verteld hoe aantrekkelijk je hem vindt, omdat hij “kwetsbaar” is? Zo kwetsbaar komen de jongens niet op mij over. In de krant vellen ze vooral morele oordelen: dat hij geen jonge jongens hoort te benaderen en dat de seks achteraf “verkeerd voelde” en dat soort dingen.

Maar waag dat niet op Twitter te zeggen, want dan komen de wokies en de GeenStijl-reaguurders jou hysterisch uitschelden voor viezerik en pedo en victim-blamer. Die agressieve onverdraagzaamheid, als een militaire politie rondgaan om te proberen je tot gehoorzaamheid te terroriseren. Ik heb er zo’n grafhekel aan.

Onaangenaam type

Ik maak me intussen zorgen om Smeets, die de grond onder zich heeft moeten voelen wegvallen. Ik ben zijn vriend niet, vind het een onaangenaam type en werd zelfs een keer het mikpunt van idiote beschuldigingen van homofobie door hem. Maar ik vermoed dat zijn pedante, neerbuigende houding een onzekere, sociaal onhandige, eenzame man moet verbergen. Hij maakt een podcast met Linda Duits over “geeky dingen” en zijn versierpogingen zijn tenenkrommend gênant. Ik zag zijn foto in de krant, een peervormig lijf in een nauwsluitend pak, en zichtbaar ongemak op zijn gezicht.

Wat als hij zichzelf iets aandoet, hoe voel je je dan? Heb je daar over nagedacht, of was je vooral bezig met je eigen kwetsbaarheid?

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 15.04.2021 @ 15:03

[Home]
 

1 Reactie

op 15 04 2021 at 15:03 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

 

Become a Patron!
 

 

pbgif (88k image)
 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JULI

O De cultus van de zielige witte man

O De kansarme praatjes van Josse de Voogd

O Dit boerenfascisme is het Nieuwe Normaal

O Politie en terreurboeren: samen sterk!

O Stop de nazi-retoriek van de PVV, die kost mensenlevens

O Massa-aanrandingen op het race-circuit: Nederlandse koeltoer!

O Vrijheid van meningsuiting is niet voor angsthazen

O Boeren zadelen hun eigen kinderen op met hun problemen

O Het narcistische slachtofferschap van Josse de Voogd

O Raisa Blommestijn is what you want, Raisa Blommestijn is what you get

 

MEEST GELEZEN EVER

O YouPorn

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Verplicht naakt douchen op school, jongens en meisjes bij elkaar

O In Nederland kun je helemaal niet zijn wie je wilt zijn

O Kappen met je hypocriete gejank, landgenoten, je racisme schijnt door

O Het onbeschaamde antisemitisme van Joost Eerdmans

O Hoi, Onderwijsraad, zit de mensen eens niet zo in hun nek te hijgen!

O De zoveelste sloopactie door de vrouwenhaters van GeenStijl tegen Sigrid Kaag

O Hoe de Wokies BIJ1 van binnenuit aan het slopen zijn

O De miljoenen van Sywert mogen een paar duizend mensenlevens kosten

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS