Home » Archief » De Britse verkiezingen zouden een no-brainer moeten zijn


[05.06.2017]

De Britse verkiezingen zouden een no-brainer moeten zijn

Petra Kramer


Foto: Iwase Yoshiyuki

In 2007 berichtte de BBC dat er buitenlandse agenten nodig waren voor de Olympische Spelen van 2012 omdat er niet genoeg Britse agenten met de benodigde vuurwapentraining zouden zijn om de veiligheid te garanderen. In 2012 ging de Britse politie de straat op om te demonstreren tegen de bezuiniging op het veiligheidsbudget van maar liefst twintig procent. Hun motto? Genoeg is genoeg.

In 2015 werd Theresa May gewaarschuwd dat één op de tien agenten wegbezuinigen, 20.000 in totaal, zou leiden tot een paramilitaire politie. Ze deed dat af als een complottheorie die als enige doel had om het publiek angst aan te jagen.

 

 

Anno 2017 patrouilleert het leger in Britse straten en zijn er in drie maanden drie terreuraanslagen geweest waarbij twee agenten zijn gestorven waarvan er eentje zo dapper was om terroristen te lijf te gaan met alleen een wapenstok. Normaliter ben ik van de school die dicteert dat alle agenten klootzakken zijn maar soms moet je een uitzondering maken.

Beste bondgenoot

Met de Britse verkiezingen voor de deur mag dat eigenlijk geen verbazing wekken. Theresa May is zo ongeveer de beste bondgenoot die ISIS zich maar kan wensen en vice versa. Na Manchester kwam de kat definitief uit de zak, westerse overheden steunen terroristische bewegingen zolang ze daar baat bij denken te hebben. Bijvoorbeeld omdat een dictatoriaal regime dat sinds mensenheugenis naar hun pijpen heeft gedanst ineens weigert om daar mee door te gaan.

Zelfs The Financial Times, de ultieme krant van het establishment, bericht tegenwoordig dat terreuraanslagen onlosmakelijk verbonden zijn met geheime diensten die een oogje dichtknijpen zolang de terroristen zich richten tegen de dictator du jour die uit de gratie gevallen is.

Daar merk je in de Nederlandse media alleen bitter weinig van. Alle Nederlandse kranten staan vierkant achter Theresa May en ze zijn virulent tegen Jeremy Corbyn. May is de gedoodverfde winnaar en Corbyn is een extreemlinkse loser. Uw “linkse media” hangen dit giftige gedachtegoed aan.

 

 

Dezelfde media die u dag in, dag uit, tot vervelens toe vertellen dat de verliezers van de globalisering niet gehoord worden minachten hen tot op het bot doordat ze openlijk en bij herhaling hopen dat de Tories Labour wegvagen.

 

 

Sinds de “extreemlinkse” Jeremy Corbyn twee leiderschapsverkiezingen overweldigend heeft gewonnen en hij er bovendien voor gezorgd heeft dat het ledenaantal van zijn partij door de 600.000 is geknald (meer dan alle leden van alle Nederlandse partijen bij elkaar) is het openlijk oorlog. Er bestaat geen enkele krant in Nederland die zijn bloed niet wil drinken. En in Engeland is het nog een tikkeltje erger omdat daar tachtig procent van de media in handen is van zes miljardairs.

Ondertussen heeft Corbyn de enige logische oplossing. Stop. Met. Het. Bewapen. Van. Dictatoriale. Extremistische. Regimes. Stop de wapenverkoop aan Saudi-Arabië. Leg MI5 aan banden, zorg ervoor dat ze niet langer terroristen mogen gedogen wanneer een nuttige idioot van een dictator niet langer nuttig is.

 

 

Theresa May heeft een heel andere oplossing, namelijk verbied porno, privacy en encryptie. En de media brengen dat godbetert als reële optie. Dat is het niet. Encryptie is als tandpasta, je krijgt het niet terug in de tube. Tor, Signal, Pidgin, noem maar op. Beveiligde communicatiekanalen bestaan en ze gaan nooit meer weg.

De Britse verkiezingen zouden een no-brainer moeten zijn. Er is één partij die het probleem bij de bron wil aanpakken en de andere partij kiest voor de tactiek van de verschroeide aarde. En dat doen ze door de slogan van de demonstranten tegen hun bezuinigingsregime te jatten. Genoeg is genoeg.

Petra Kramer omschrijft zichzelf als ‘anarcho-jihadi’ en ’transliban’. Ze is snoeihard en messcherp. Volg haar op Twitter en lees haar op (onder andere) Meedogenloos en Vileine. Dit stuk stond al op Meedogenloos.

Petra Kramer, 05.06.2017 @ 12:30

[Home]
 

8 Reacties

op 05 06 2017 at 13:04 schreef Mart:

Prima stuk, met 1 kanttekening: de derde grootste partij in de UK heeft hetzelfde programma voor terrorismaanpak.

Alleen, dan moet je wel media anders dan de Southeast bubble lezen, want dit betreft de Scottish National Party (56 zetels).

op 05 06 2017 at 13:14 schreef Sasha Berkman:

Je hebt 100% gelijk Petra. Helaas doet rede er niet toe voor vele rechtsen en steken ze liever de vingers in de oren bij een intelligent geluid.

op 05 06 2017 at 13:43 schreef Kees Romijn:

Het aantal gedresseerde honden dat in de pas loopt van de Westerse elite is niet te tellen. Zij houden zich niet bezig met wat er plaatsvindt in de gewone mensenwereld, waar zij ver vanaf staan.

op 05 06 2017 at 15:20 schreef sjonnie:

Goed artikel Petra, tiege dank!

op 06 06 2017 at 03:39 schreef Ryan:

Goed artikel van Petra. Alleen jammer voor haar dat het merendeel van de Britten deze ‘no-brainer’ niet wilt inzien. De Engelse rioolmedia, die al jarenlang Corbyn’s gedachtegoed besmeurt, heeft met succes het Engelse volk structureel bang gemaakt dat deze linkse rakker niks zal klaar maken bij de komende Brexit-onderhandelingen met Brussel. Daar komt nu ook nog eens bij dat na de aanslagen in Manchester en Londen er momenteel een golf van angst en xenofobie door het land raast. Ondanks de slechte campagne van Teressa May ziet het er toch naar uit dat we het de komende 4 jaar helaas weer met de Conservatieven moeten doen. De enige die Corbyn’s boodschap en missie wel waarderen (buiten Londen) zijn de jongeren. Maar of die a.s. donderdag het verschil bij de stembus kunnen maken, is twijfelachtig.

op 06 06 2017 at 11:55 schreef Schtoelie:

Ja ik lees die rotzooi alleen als ik het toevallig tegenkom maar de volkskrant van dit weekend heeft het over May als een ’twijfelaar’, ‘iemand zonder visie’ ‘die slechts op de golven van brexit is boven komen drijven’ en nog meer terechte kwalificaties waardoor je niet kunt zeggen dat ze vierkant achter May staan. ”Normaliter ben ik van de school die dicteert dat alle agenten klootzakken zijn maar soms moet je een uitzondering maken.” Met zoveel verschillende politieagenten is dit een nogal simplistisch statement, wat zou triester zijn als je dit oprecht meent of puur om de gewenste doelgroep te paaien. Kom hier voor rake en scherp verwoorde analyses van Peter, niet voor een slap aftreksel Petra.

op 06 06 2017 at 12:43 schreef Sasha Berkman:

Dank voor je belangrijke inzichten Schtoelie /s

op 07 06 2017 at 18:15 schreef Chris:

U zegt dus eigenlijk dat als Wilders partij wel de grootste was geworden en de formatie om hem als premier zou draaien, er nu in NL ook direct aanslagen zouden volgen?
Schokkende conclusie.

Corbyn is overigens een slang. May is uiteraard niets beter. Hopeloos, die politieke casten overal.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS