Home » Archief » De mooie, goedlachse actrice en de domme botte witte kale lul


[25.11.2016]

De mooie, goedlachse actrice en de domme botte witte kale lul

Ruud Hendriks

tumblr_lpd3wjtcbl1qlh9eeo6_r2_500
Scene uit Sword of Doom.

Het was even schrijnend, als het kenmerkend Nederlands was: aan tafel bij Pauw zat een jonge, veelbelovende en goedlachse actrice, Nora El Koussour. Hoofdrol in de ook internationaal geprezen film van Mijke de Jong, Layla M.. Ga die film zien. Doe mij een klein plezier, en zoek dan ook eens die andere parel in De Jong’s filmkroon op, Bluebird, met de even talentvolle en ontroerende Elske Rotteveel.

Maar goed, terug op aarde. In de Heart of Darkness. Bij Pauw aan tafel dus. Godskolere. Hoe veelzeggend is het, dat na al die deftig en plechtig aangekondigde en beloofde ‘handen in eigen boezem’ door de media – want racist en fascist Donald Trump verrastte vriend en vijand – het uitgerekend Nora is, die door de Blanke Botte Meerderheid aan tafel lange tijd volkomen wordt overgeslagen in de ‘discussie’ over de Wilderswaan.

Terwijl die perverse shit van die volksmenner vol over háár rug gaat, godverdomme?

Kale harses

Nee, weet u wie als eerste geraadpleegd moet? Acteur en heikneuter Haye van der Heijden. Vanzelfsprekende belichaming van het type Boze Blanke Burger met Begrip voor de Verdrukten – dat wil zeggen: zijzelf, de Boze Blanke Burgers – en daarom PVV-stemmer en Wilderssympathisant. Geen toeval ook, die kale harses van ‘m.

Geen enkele zin kwam soepel over zijn lippen, de hoeveelheid drogredenaties en foutieve beweringen waren met geen telraam bij te houden, al was er een wakkere jurist, Gerard Spong, die beleefd vroeg of ie ook wat mocht zeggen, en of ie daarbij ook vooral even zijn zinnen mocht afmaken, duidelijk makend dat Haye op weg was naar een gesticht, afdeling kelder.

Haye van der Heijden is het overal uitgekotste domme broertje van historicus Chris van der Heijden, die graag colleges geeft bij Oba Live, een raison d’être van presentator en Breivikrelativist Theodor Holman.

Domheid en achterlijkheid

Nora zag het met verbijstering aan, net als ik. Daar zat ze dan, feitelijk onderwerp van gesprek, feitelijk aangesproken doelwit van lafbek Wilders: de blanke tafelgasten oreerden er weer deftig en alwetend op los, van wetten en van rechters en van Officieren van Justitie en van wat Geert wel of niet had gezegd. Nora waande zich in The Twilight Zone. En dat was en is het ook: die weerzinwekkende domheid en achterlijkheid, dat volstrekt blinde, idiote, onempathische gezeik op commando van de zelfbenoemd opvolger van Ischa Meijer, Jeroen Pauw.

Uiteindelijk, voor de vorm, omdat ze er toch was, omdat ze toch aan tafel zat, omdat ze – hoewel klein van stuk – toch niet om haar heen konden kijken én omdat het nu eenmaal in het draaiboek stond, mocht ze ook wat zeggen. Al had Jeroen alweer één oog op de klok en de autocue, want het volgende item stond te dringen.

Martelaarschap van Geert

Nou, Nora bleef goedlachs, maar voelde zich aangesproken ja. Bij haar thuis eigenlijk ook ja. Weet u wat? Vergeet het joh. Wat weet zo’n meisje nou? Want weet u: dat u wel gaat slapen met het volle besef dat de Haye van der Heijdens het echt zwaar hebben, anno 2016. Het zit verdomme niet mee, wanneer je nooit de kans krijgt te zeggen wat je er allemaal van vindt.

pauwkoussour

Nee, Haye had en heeft helemaal niks met Nora. De onnozelheid droop van zijn mombakkes. Ook toen Nora’s onderwerp, haar rol, haar must-see-film Layla M. ter sprake kwam, zag je Haye volkomen afhaken. Pauw doet volop mee aan de marketingmachine van de PVV, en haakte gewetenloos aan bij de mediakaravaan die GEEN GENOEG kan krijgen van het martelaarschap van Geert Wilders. Euforisch zijn ze allemaal, over de rethorische vermogens van deze van haat vervulde jukebox uit Venlo.

Ondeugdelijke vergelijking

In almaar toenemende mate wordt het plan van de architecten van de etnische zuivering, Frits Bolkestein, Pim Fortuyn, en Paul Cliteur uitgevoerd. Zij wisten het in het Nederlandse denken te slijpen, hun handjes schoon te houden. Van die ijdeltuiten die zich het liefst laten fotograferen voor volle boekenkasten, die daar ook louter staan voor als er weer een fotograaf belt voor een kiekje.

Ook advocaat Gerard Spong is uitgegroeid tot de paljas van de NPO, de juridische clown die bij Pauw een paar keer scherp mag zijn over Wilders en wat wet is en zo. Hij vroeg Haye van der Heijden of ie ook PVV zou stemmen wanneer Wilders Joden in plaats van Marokkanen had aangesproken. Je kunt tegenwoordig met deze vraag opruimingsdienst houden in je vriendenkring, want wie net als Haye gaat stotteren en sputteren dat zulks een ondeugdelijke vergelijking is, want heel beladen en anders, en, ja, eigenlijk nogal Godwin en meer van dat, die kun je meteen elimineren uit je netwerk: weg ermee, nu het nog kan. Opzouten. Mooi geweest.

pauwheijden

Buren afgevoerd

Die vrienden kunt u missen als kiespijn: volk – o zo beschaafd – dat nog een worst omdraait op de barbecue, terwijl de buren worden afgevoerd. Tijd voor de laatste Marokkanenmop, of een citaat uit de laatste Hans Teeuwen. Fijn gezapig majesteit in haar reet naaien. Of lekker klagen, over die linksback van PSV. Kortom, gewonemensendingen.

Haye van der Heijden bazelde iets over het kantelen van het schip, over dat je dan naar de andere kant moet rennen, voor de balans. Opdat wij niet kapseizen, prooi worden voor de golven. Hij MOEST wel PVV stemmen, vond Haye, en al helemaal wanneer Geert Wilders wordt veroordeeld. Haye komt op voor de verdrukten, ziet u: voor diegenen onder ons die worden vertrapt door de legers islamgelovigen, en die eindeloze stoet gelukszoekers die onze samenleving nog meer doen mislukken.

Volbloed racist

Eindeloos veel uren zendtijd verprutst die NPO. Niet één keer ook maar de neiging of poging bij het begin te beginnen, inzake Wilders, of om bij Pauw te blijven: dat hij Nora discrimineert, dat hij haar stigmatiseert, dat hij haar wegzet als andere Nederlander, dat hij Nora misbruikt voor zijn eigen, laaghartige, smerige politieke belang, dat hij achteraf smoesjes plakt aan zijn haatspreken. Wilders gaat dwars over, dwars door Nora’s lijk: een volbloed racist, die Wilders, maar de hele godsganse mediafabriek fluit het deuntje van de Guus Meeuwis-klassieker, ‘Kedeng Kedeng’.

Eigenlijk het nieuwe Wilhelmus, die hit. De NS (fijne, opbeurende geschiedenis!), het spoor, de treincoupé waar je de Hayes vol in hun smoel kunt kijken, vretend, zuipend, boerend, kauwend, rotzooi trappend, luid bellend, aan hun neus of reet krabbend: veevervoer van echte Hollanders. Gooi dat kwartje in die jukebox, zet die koptelefoon op je knerst, schreeuw en gil mee. Want wie is in hemelsnaam Bob Dylan?

Ruud Hendriks’ filmkennis is fenomenaal. Je kunt vrienden met hem worden op Facebook.

Ruud Hendriks, 25.11.2016 @ 10:09

[Home]
 

28 Reacties

op 25 11 2016 at 10:27 schreef Thomas E:

Ik heb het gezien en ook mijn tenen staan nog gekromd. Kotsmisselijk word ik van dat gluiperige, zelfingenomen zooitje.

op 25 11 2016 at 10:28 schreef Huib Steenbergen:

Een uitstekend stuk

op 25 11 2016 at 10:32 schreef Trawant 45:

wow

in topvorm

op 25 11 2016 at 10:54 schreef Frank de Graaf:

Beste allen, ik raak tot mijn verbazing ook steeds meer betrokken bij deze discussie….alleen zoals ik op school al altijd moeite had met de wiskunde heb ik ook moeite met dit thema. Ik probeer een integere stelling te verwoorden .Ik durf te beweren dat ik niet racistisch ben.Kan er echter niet omheen mij toch enigszins aangesproken te voelen als vooral op deze site racisme als een ziekte word omschreven waar alleen de boze gefrustreerde blanke lul aan zou lijden.In mijn multiculturele achtergrond als jochie opgegroeid in de Bijlmer heb ik wel enige ervaring opgedaan.Dat ik een voorliefde heb voor prachtige donkwre creoolse dames werd mij aan beide kanten niet altijd in dank afgenomen.Donkere mannen die meenden dat donkere vrouwen hun bezit waren .en witte mannen die zich afvroegen wat ik nou altijd met zo een zwarte … moest. Al met al zou ik zo graag eens van welke kant dan ook op dit soort forums iets leuks lezen over de “tegenpartij”. Het lijkt er echt op dat er iets gaande is wat straks een gevecht word zonder winnaars. Ben geen heilige, maar probeer te verzoenen en mijn ongenoegen en angst voor de toekomst niet om te zetten in haat.Peace…denk aan je kids mensen…

op 25 11 2016 at 11:15 schreef Murat:

Graag meer stukken van Ruud in de toekomst! :D

op 25 11 2016 at 11:21 schreef toto:

Scherp en terecht stuk van Ruud Hendriks.Zelfde kwaliteit zoals Peter Breedveld. Laat dit zich uitbreiden naar een leger van kritische mensen, die de valsheid, het misgunnen en de domheid voortdurend aan de kaak stelt.

op 25 11 2016 at 11:33 schreef babs:

Frank,
Heel veel mensen discrimineren en dat is jammer, maar niet persé heel erg. Ik vind nog steeds dat een disco-eigenaar het recht heeft mannen met zwart haar te discrimineren, dat pastoor het recht heeft vrouwen met blote benen te discrimineren, dat jij het recht hebt blanke vrouwen te discrimineren en dat donkere mannen het recht hebben jou te discrimineren.

Dat van die disco is een twijfelgeval, omdat het niet openbare ruimte is, maar wel afhankelijk van overheidsvergunningen.

Discriminatie wordt pas echt een probleem als het geïnstitutionaliseerd wordt: de politie die speciaal let op mannen met zwart haar, vrouwen met blote benen die aangerand mogen worden (zolang de daders blank zijn), speciale straffen voor sommige minderheden, etnisch registreren, publieke omroep met negers omdat het moet, toegang tot openbare evenementen beperken voor zwarten of mensen met een links uiterlijk enzovoort enzovoort.

op 25 11 2016 at 14:07 schreef Murat:

Babs,

Dat jij vindt dat een disco-eigenaar het recht heeft te discrimineren valt me van je tegen.

Heb het van dichtbij meegemaakt, en het gaat je niet in de koude kleren zitten kan ik je zeggen.

op 25 11 2016 at 14:28 schreef Pyt van der Galiën:

Babs is en blijft een libertariër, Murat:)

Leuk stukkie, goed geschreven en geestig. Complimenten.

op 25 11 2016 at 14:35 schreef babs:

Dat snap ik, toch vind ik eigenlijk dat mensen zelf mogen bepalen wie wel en wie niet toe te laten in hun zaak.

Daar is wel wat op af te dingen, omdat een disco niet helemaal privé is, er is een vergunning nodig voor een disco en daardoor is het aanbod beperkt enz..

Dat het voor betrokkenen heel vervelend is, ontken ik niet, en ik boycot hoe dan ook zaken met een raar deurbeleid, maar dat betekent nog niet dat stom deurbeleid verboden zou moeten zijn. Zelfde geldt voor beledigen (moet mogen vind ik, maar dat betekent niet dat ik beledigingen toejuich).

op 25 11 2016 at 15:06 schreef Thomas E:

“Heel veel mensen discrimineren en dat is jammer, maar niet persé heel erg.”

Natuurlijk discrimineren we allemaal wel op een bepaalde manier, niemand is heilig. Maar sorry Babs, als bij sollicitaties in het MKB Arabische namen direct in de prullenmand verdwijnen, en als getinte mensen aan de deur geweigerd worden, en als Sylvana virtueel gelyncht wordt, dan vind ik dat wél heel erg. Want al die niet-institutionele acties bij elkaar zorgen ervoor dat we hier een steeds rottiger en cynischer samenleving krijgen.

op 25 11 2016 at 16:12 schreef babs:

Sylvana Simons wordt bedreigd, dat is echt iets heel anders. Het is het verschil tussen uitzwaaipagina (dom, smakeloos, maar niet verboden) en bedreiging met geweld (terecht verboden).

Sollicitaties in het MKB zijn een echt lastig geval. Het zou enerzijds raar zijn om bij een familiebedrijf te eisen dat een % minderheden aangenomen wordt, aan de andere kant is precies daar de discriminatie volgens mij het belangrijkst en het ergst, ik heb zelf het meest geleerd bij precies zo’n bedrijf en ik weet hoe het werkt, het gaat niet om slechte ervaringen met allochtonen of homo’s, maar om slechte ervaringen met autochtonen, die weigeren te werken met allochtonen en homo’s.

Veelvoorkomend en met echt heel negatieve gevolgen. Staatsoptreden lijkt me dan wel gerechtvaardigd, maar ik weet niet precies hoe. Wie het weet mag het zeggen.

op 25 11 2016 at 17:39 schreef Mario:

Frank, er valt niets “leuks” te bedenken over openlijk racisme, autoritarisme (en dus fascisme) of noem al dat bagger van die zelfverklaarde “PVV’ers” en extreemrechts tuig maar op. Maar hey, er is uiteraard niemand die jou zal tegenhouden om zelf met zo’n verhaal te komen. Maak een lijst met 10 punten om te beginnen? Vergeet niet dat Hitler niet alleen vegetariër was, maar bovenal een heusche hondenvrind. Oh, en hij schilderde ook nog eens! Doet verder natuurlijk niets af aan het feit dat die teringjunk meerdere miljoenen over de kling heeft gejaagd, o.a. via zijn industrie des doods. Maar hey, leuke dingen, toch?

“…racisme als een ziekte word omschreven waar alleen de boze gefrustreerde blanke lul aan zou lijden.

Racisme is geen ziekte maar een misdrijf, ongeacht van welke partij dit afkomstig is.
Verder is er hier niemand die iemand anders voor racist uitmaakt, tenzij deze zich op zo’n wijze uit.

Enfin, het verschil tussen dit soort presentatoren en het leeghoofdige geneuzel op de NL televee. https://www.nrc.nl/nieuws/2016/11/24/zwarte-journalist-zet-alt-right-richard-spencer-op-zn-plek-a1533408

op 25 11 2016 at 18:12 schreef tonnie:

Zeg babs, heb jij kinderen? Ben benieuwd of je dan nog zo tolerant zou zijn als die bv de discotheek niet in mogen.. je realiseert je echt niet hoeveel pijn dat doet…

op 25 11 2016 at 19:21 schreef Leonard:

Gek genoeg kon ik die Haye van der Heyden niet onsympathiek vonden. Ik had het gevoel dat er een getraumatiseerde zoon van oud-NSB’ers bij Pauw aan tafel zat. Ik had het gevoel dat hij onbewust wed gedreven door de volgende gedachte: Als zijn ouders met hun woede serieus waren genomen, als naar hun stem was geluisterd, als ze mensen hadden gehad die hun boosheid op een democratische manier konden vertalen, dan zouden ze niet zulke verkeerde keuzes hebben gemaakt. Nu gebeurt het weer vaak dat de boze burger niet serieus wordt genomen, dus stemt hij op de PVV om de balans te herstellen. Voor de duidelijkheid: het gaat hier om krankzinnige gedachten, maar ik krijg echt de indruk dat het in het hoofd van Van der Heyden zo (onbewust) werkt. Ik heb de indruk dat Van der Heijden wel degelijk gegrepen wordt door onrecht, maar niet kan accepteren dat mensen zoals ook zijn ouders waren, hier de grote daders in waren. Dus maakt hij van bruinhemden als PVV’ers slachtoffers. Een zeer ernstig geval van cognitieve dissonantie lijkt me. Ik had ook niet de indruk dat hij uit arrogantie niet luisterde naar Nora. Hij was totaal inzichzelf verzonken. Waarschijnlijk had de discussie hem toch wat gedaan

op 25 11 2016 at 20:02 schreef Dehnus:

Ik wil even een ding kwijt, ik heb ook een kale harses en dat wil niet zeggen dat ik van Wilders houdt. Ben niet eens een Skinhead ;), je weet wel die jeugd cultuur van de jaren 80 die de kutNAZIS gekaapt hebben voor hun duistere doeleinden :(.

Tegenwoordig hebben de NAZIs weer gewoon haar. Dus laten we Kale harses vergeten en ze gewoon noemen wat ze zijn. NAZI of NAZI sympathisant (collaborateur), je weet wel mensen die retroactief fout in de oorlog waren. Zo fout dat ze met terugwerkende kracht gewoon als verraders gezien moeten worden en eventjes een paar decennia in de gevangenis moeten.. met of zonder hoofd haar ;).

Maar in mijn geval scheer ik mijn hoofd eens in de 4 weken omdat de kapper zo duur is ;), inclusief vier weken baard :D. Dus Peter, van een zo’n (eens in de 4 weken) kale harses, ga lekker door met je artikelen en blijf ze jennen! :D

op 25 11 2016 at 20:07 schreef Dehnus:

Oh en voor “Hayo”, al het respect die ik voor die man had.. is door het putje. Als je voor een Trump Sympathisant en de rest van de KKK en NAZI’s stemt… ben je mijn vriendje niet meer. De oorlogslijnen zijn getrokken, zij die Wilderiaan zijn… staan aan de kant van de KKK en hun vriendjes de NEO NAZIs. Niet zielig doen, ze hebben hun bedje zelf zo gemaakt. Ik heb geen begrip voor ze want dat hebben ze ook niet voor mij en al helemaal niet voor hun slachtoffers.

op 25 11 2016 at 20:10 schreef Chakir:

Jammer Babs, dat over het deurbeleid. Tuurlijk, een ondernemer moet een doelgroepenbeleid hebben, maar dit is gewoon fout. Ik ken genoeg eigenaren en portiers die zeggen: personen van die afkomst ZIJN zus en zo en daarom laten we niemand van hen binnen. Wat gelul is en nogal onrechtvaardig. Dat heeft niets met ondernemersschap te maken, maar is gewoon racistisch. Het is helemaal erg als de portier (bewust), ook uit die gediscrimineerde groep komt, wat betekent dat er over is nagedacht. Als je tussen de 17 en 25, een cruciale fase in je leven toch, je keer op keer (in het bijzijn van je vrienden) wordt vernederd, dan zeg ik heel simpel: Fout en aanpakken. Kijk, als je ergens geen last van hebt, dan snap ik dat het niet zo’n issue is, maar voor velen zeer frustrerend.

op 25 11 2016 at 21:08 schreef Mario:

“..Ik wil even een ding kwijt, ik heb ook een kale harses en dat wil niet zeggen dat..”

Haha, Dehnus is een Heusche Hipster Hippie!!1! ;-p

op 25 11 2016 at 21:53 schreef Govert:

Helemaal eens met Babs. Het zou wat zijn zeg als Peter hier gedwongen wordt om alle reacties van lezers te plaatsen, Geen ‘deurbeleid’ zou mogen voeren.

Het wapperen met verboden voor van alles en nog wat dat je niet aanstaat en verplichtingen voor alles dat je wel bevalt komt op mij nogal nazistisch over. Vrijheid blijheid voor en boven alles. Voor iedereen, dat wel.

op 25 11 2016 at 22:43 schreef Thomas E:

Peter voert ‘deurbeleid’ op tekst, dus datgene wat iemand vrijwillig produceert. Dat is heel wat anders dan deurbeleid op huidskleur, waar niemand iets aan kan doen. Snappie, Govert?

op 26 11 2016 at 00:03 schreef Murat:

Ja joh Govert en Babs,

Laten we dat lekker onder vrijheid scharen.
En restaurants moeten ook de vrijheid hebben zwarten te weigeren, en kappers, en winkels, en sportscholen, en theaters, en bioscopen.
Weet je wat? Maak gewoon een bordje “baas wil geen zwarten binnen”

Ongelooflijk dat er mensen zijn die dit verstaan onder vrijheid. Diep en diep triest en als je dat vindt, heb je geen greintje empathie in je systeem voor mensen die en publique vernederd worden door dergelijke weigeringen aan de deur. Jij wordt er uitgepikt, terwijl je een lieve/leuke vent bent en de rest mag doorlopen.
Govert ken ik niet maar van Babs vind ik het heel erg tegenvallen.

op 26 11 2016 at 00:47 schreef Dehnus:

@Mario
Haar is natuurlijk, maar teveel haar kan irritant zijn. Daarom een keer in de vier weken de hele zooi kaal. Lichaams haar is niet zo irritant :). Ik wil gewoon niet geïdentificeerde worden met types als “Hayo”. Moet er niet aan denken joh, loop je over straat gaan ze ineens roepen “Hey Hayo, kan er nog een piemel in..” en dan moet je verplicht mee doen met dat domme liedje en vrouwen lastig gaan vallen.

Nee gewoon simpel houden, als het ganzestapt als een Nazi, Als het schreeuwt als een NAZI en als het stemt als een NAZI.. is het gewoon een klote NAZI die te laat geboren is maar retroactief gewoon fout is ;).

op 26 11 2016 at 01:27 schreef tonnie:

100% mee eens Murat, niks aan toe te voegen.

op 26 11 2016 at 07:16 schreef Murat:

De vrijheid met als doel de vrijheid van een ander te beperken is geen vrijheid.

op 26 11 2016 at 20:05 schreef Nöhlert:

Die kleine (niet sexistsch bedoelt) Nora heeft op mij een ontzettende diepe indruk achtergelaten. Dat stuk vreten van een Haye kan met grote rotkop nog niet in de schaduw staan van die kleine. En die film? Die moet ik absoluut zien.

op 27 11 2016 at 01:48 schreef vander f:

Ik kijk nooit naar die leuter programmas,
ik zal er morgen via uitzending gemist eens naar kijken.

@Murat,
beter lezen wat Babs zegt lijkt me,
volgens mij laat je hier een zeer persoonlijke vernederende ervaring los op een zeer genuanceerde Babs.
Dat ‘heel erg tegenvallen’ valt niet te rijmen met wat zij hier schrijft.

op 29 11 2016 at 13:51 schreef dewanand:

============== [wfor1340:81]

N1 ref cit: txt v Ruud Hendriks

‘Ondeugdelijke vergelijking’

‘In almaar toenemende mate wordt het plan van de architecten van de etnische zuivering, Frits Bolkestein, Pim Fortuyn, en Paul Cliteur uitgevoerd. Zij wisten het in het Nederlandse denken te slijpen, hun handjes schoon te houden.’

N2: ==== Reactie v Waldo Dewanand, heeft 98,6 % DNA van Indiase Chimpansee aapjes en Wieroe als slimme, miaauwende souffleur

N3: De vraag is of er vanuit hard wetenschappelijk oogpunt inderdaad noodzaak bestaat voor een grondige etnische zuivering in Nederland en rest EU?? Moeten ook de inferieure en mismaakte, korte, mongoolachtige, gehandicapte, geestelijk gestoorde of te klein geschapen Unterblanken dan ook direct weggezuiverd worden, zoals ook gedaan werd in het Derde Rijk van adolf hitler??

N4: in een kenniseconomie moet toch het kennisintensief betoog als hoogste waarheid gelden. Dus wij kunnen liever luisteren naar Wieroe, als hooggeleerde professor in de katten wetenschappen, zie bv zijn 33 geestverruimende stellingen als Hindoe Nazi (homo) kat uit Delft kennisstad:

Wieroe’s 33 Hindoe Nassie slagzinnen..

http://www.dewanand.com/wfor1402.htm

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS